עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  2. מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by -Tal-,

היי מחשב חדש בן 3 שבועות, E7500, קירור ונדטה 2, מאוורר קדמי מכניס אוויר מאוורר אחורי מוציא אוויר. אני מאוכזב מהטמפרטורה שראיתי עכשיו.. קניתי את הונדטה 2 במטרה שהמעבד יהיה על עד 35 מעלות... לא יותר וזה מה שאני מקבל: http://img41.imageshack.us/img41/7996/46453388.jpg מה אתם מציעים לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by ORrrr,

שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by AB,

יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by Slavadir,

שלום, יש לי 7600gs של Leadtek ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק קטן הטמפרטורה כרגע היא 45 מעלות לפי הסנסור (למרות שזה לא נראה לי כי לא יכול להיות שאיך שאני מדליק את המחשב זה לא יכול להיות 45 מעלות ) עם איזו תוכנה לעשות OC, ולכמה MHz לדעתכם אני אגיע? ;D

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by LM10,

שלום. אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה: AMD PHENOM II 965 SCYTHE MUGEN 2 GA-880GA-UD3 KINGSTON 4GB 1333 SAMSUNG F3 1TB HD 5850 SEASONIC S12II 620W המארז : P182. מכיוון שנושא השקט במחשב הוא בעדיפות גבוהה מאוד אצלי, רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לשים את המאווררים של הTRICOOL שבאים עם המארז על LOW באופן קבוע ולעבוד בצורה כזאת עם המערכת הזאת? יש איזה סיכון כלשהו במערכת הזאת שהחלקים יתחממו יותר מדי שהמאווררים האלה על LOW? חשוב לציין שאני לא מתכנן OC בזמן הקרוב (אולי בעתיד אני אלמד). ועוד שאלה, יש הבדלים בין הTRICOOL על LOW לבין הS-FLEX 1200RPM מבחינת הרעש? מה יותר מרעיש ועד כמה זה מורגש? אני מעדיף להימנע מהוצאה של כסף נוסף עבור החלפת המאווררים, אבל במידה וזה יבטיח לי שקט מקסימלי לא…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!​

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  10. הייתי נעול על asus p5n-t deluxe אבל אמרו לי שצ'יפסטים של נודיה לא טובים לoc של Quad core אני חייב לוח sli כי יש לי שני כרטיסי מסך של נוידיה... איזה לוח לקחת?

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by asilic,

הי יש לי AMD ATHLON XP 1700+ ורציתי לדעת אם הוא T BRED מבלי להוציא את המעבד ולהסתכל יש דרך אחרת לבדוק?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by yonni,

מעבד - 2.4C לוח - GIGABYTE 8IK100 זכרון - 2*512 WINBOUND 3200 העליתי את הבאס מ200 ל-230 (=2766 MHZ), זכרון השארתי על מצב אוטומטי וזה עבר ל- 1.66 (=381) חוץ מזה לא שיניתי כלום! עדיין לא הרצתי בדיקות יציבות לאורך זמן אבל כן הרצתי ל15 דקות בשביל לקבל מושג על הטמפרטורה. יש שינוי של 3 מעלות לכל היותר: TOAST מגיע ל43 מעלות שזה כמו לפני האוברקלוק ו- PRIME מגיע עד ל-55 מעלות כאשר קודם הגיע ל52 (תמיד PRIME מגיע לטמפרטורות מטורפות) האם לדעתכם אוברקלוק כזה הוא טוב...יש עוד פרמטר שצריך לשנות...אולי בזכרונות? שווה כבר לתת לו בדיקת מאמץ ארוכה או שאין טעם להתחיל עם טמפרטורות כאלה??

• 15 תגובות
    • 919 צפיות
  13. מצטער על הניסוח של הכותרת.. לא מצאתי משהו יותר טוב אבל בכל זאת: קבלו!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  14. יש לי דיי הרבה מאווררים במארז אך הטמפ' מגיבה באופן מוזר. יש לי שניים של 80 מתחת למאוורר של הספק כוח, העליון מוציא אוויר וזה שמתחתיו מכניס אוויר. יש לי עוד אחד 12 ס"מ בדלת מהצד שמזרים אוויר אי שם גם על המעבד וגם על הכ. מסך (שכמובן לשניהם מאווררים משלהם). עכשיו, עד כה הייתי עם דלת בצד פתוחה כשהמאוורר 12 ס"מ עמד שם איכשהו ואוורר את אותו האיזו בין המעבד לכ. מסך. עכשיו, היום חיררתי את הדלת בצד והרכבתי את המאוורר באופן כזה שאני יכול לסגור גם את הדלת והכל ארוז יפה. אבל עכשיו הכל נורא (נורא, נורא) נורא רועש!!!! אי אפשר כמעט לשמוע מוזיקה ומשחקים וכו', והטמפ' עלתה ל 60!!!! (של המעבד) והטמפ' של המערכת ל42. לפני שסגרתי את הכל הטמפ' הייתה 31 בד"כ (הטמפ' של המערכת) ו49 של המעבד. (הטמפ'…

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by R L,

נההההההההההה!!! אז סיימתי את המחשב (יצא בסדר) מוד סטנדרטי ראינו כל-כך הרבה כאלה שאני אחסוך במקום לשרת ואני לא אעלה תמונות אגב המוד היה קייס שקוף לא ביג דיל לעיקר אני מ ש ת ג ע מהרעש ואני מתכוון משתגע אז "הלכתי" סליחה גלשתי לג'אב טכ וראיתי משתיקי מאווררים אז תגידו לי השיט הזה עובד? איזו חברה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by WinnerLine,

אני רוצה להתחיל לעשות OC כרגע יש לי מעבד E5200 בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה להרוס או משהו כזה... אז יש לי מעבד בצד פנטיום D 3.4 מכפלה X17 פרטים על החומרה: לוח אם:GA-EP43-UD3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#ov מעבד:פנטיום D 3.4 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27520 זיכרונות:Corsair XMS2 DHX DDR2 800MHz 2 x 1GB http://www.overclockersclub.com/reviews/xms26400/ ספק כוח של סיסוניק 400 +80 קירור: ארקטיק קולינג פרייזר 7 מארז:Xcilo Coolbox Advanced http://www.xclio.com/products/case-coolbox-adv.htm#details אז ככה כמה שאלות: לכמה אני יוכל להגיע? מה הסיכוי שישרף לי חלק או יהרס מהOC? יהיו הבדלים בכלל בOC לפנטיום D?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by dennis14,

אני החלטתי לקנות מפרט לאוברקלוק ולפי המלצה בחרתי בלוח אם הזה - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D . אז עכשיו אני מבקש המלצה למעבד (בשביל אוברקלוק) בתקציב של 1250 ש"ח וזיכרון בתקציב של 350 ש"ח ( לסטיק של 512mb) אני מבקש לא לחרוג ותודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by genia,

/

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  19. http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 לפי המדריך הנ"ל, קניתי חלקים (עלה לי 30 שקל!) ובניתי (יותר נכון חבר שלי בנה... אני לא הפרעתי) אבל זה לא עובד יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? (החלקים מולחמים נכון, ואין קצרים, בדוק...) יש למישהו אולי תוכנות אחרות לאינפרא?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  20. במה זה עוזר אם אני יפתח צינורות ב rivatuner? ראיתי מדריך על זה אבל אני רוצה לדעת אם זה עוזר בביצועים של הכרטיס מסך או אם זה עוזר בעוד דברים ואם יש חסרונות

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  21. הוא על fsb 133\33 ועל מכפלה 15 עכשיו אם אני מעלה את המכפלה ל 22.5 זה לא עושה כלום לפי מה שהבנתי (מבחינת הרס) ואז אני עושה 133 כפול 22.5 וזה המהירות של המעבד נכון?

• 16 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by !_Evil_!,

אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by ross,

יש לי מעבד I5-2500 של אינטל עם קירור סטוק כאשר הטמפרטורה בשימוש רגיל עומדת על 37 מעלות פלוס מינוס. אני מתכוון להחליף בקרוב לוח אם ללוח אם תקין (B3) ולכן אני אצטרך להוריד את הקירור של המעבד. כדי להתכונן לקיץ ולאבק שווה לי לקנות קירור יותר טוב, או שמספיק להישאר עם הנוכחי ורק לקנות משחה טרמית? איזה קירור או משחה טרמית שווה לי לקנות?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by OmriF,

מישהו מכיר אתרים בחו"ל שניתן להזמין מהם קירור למעבד? אשמח להמלצה על מקום אמין כזה וגם אם תוכלו להמליץ לי על קירור למעבד E5400 ל-OC, עד 150 שקל (40 דולר). ראיתי שממליצים פה על ה: http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2383 אבל אני לא מוצא מאיפה אפשר להזמין אותו..

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  25. האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים