אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בחרתי את המעבדים באקראי חלקם אפילו לא לדסקטופ,אבל שיהיה טוב לדעת מה אנשים חושבים.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה להדביק צלעות קירור על הצ'יפ של כרטיס המסך שברשותי ..... יש לי חומר טרמי אבל אני לא יודע מהם השלבים וכיצד לוודא שצלעות הקירור והמאוורר שעליהם ידבקו חזק לצ'יפ .... עזרה דחוף בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כאילו שהצבע לא רוצה להיתפס זה דלת ממתכת(נראה לי) ניקיתי אותה טוב טוב ואפילו שיפתי אותה מה אני עושה כדי שהצבע לו יברח ממנה?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
פשוט מדהים ! http://nobispro.com/aquatank/
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איך ניתן למדוד זרימת מים ואיך ניתן למדוד את טמפרטורת המים...תודה..
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שווה לראות סתם לכיף http://switch3.castup.net/cunet/gm.asp?format=wm&ak=null&S=5394F0B8563B492782460BA3F5B251F1&ClipMediaID=53037 קרדיט: נענע שהפיקו את הסירטון פנדה מחשבים: שהביאו להם את הציוד
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קראתי את המדריך על OC (חלק 2) ורציתי לנסות וליישם את מה שכתוב מדריך (בפעם הראשונה בחיי) ע"י שימוש בתוכנה בכל מקרה, העמסתי עליו טיפה, וכלום לא קרה.. לא עליה בטמפ', ולא כלום (גם כשהעמסתי עליו עם ה ATITool) אז העלתי טיפה יותר את ההרצים (Mhz) ופתאום המסך התחיל לעשות צורות לא ברורות, אז עשיתי ריסט ישר וכשראיתי שגם אז אני לא רואה כלום חוץ מריבועים לא ברורים על המסך רישמית נפל לי הלב לתחתונים וכיביתי את המחשב. :-X אחרי כמה דקות הדלקתי אותו וראיתי שהכל חזר להיות כשורה כצעד ראשון מחקתי את התוכנה ד"א המערכת הפעלה השניה שלי בשביל שכשאני יפעיל את המערכת הפעלה הראשית שהתוכנה לא תשנה לי שוב את ה OC של הכ.מסך. בכל מקרה.. אחרי התקף לב לא קטן - מישהו מוכן לתת לי מדריך ***טוב*** ומפורט לאי…
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הקרורים האלה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=37 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 אני צריך את הקרור ל OC
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מעבד +AMD 3500 ואני מתלבט בין שתי הקירורים האלה: Thermaltake Tower112 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm שעולה 278 שקל וה- Thermaltake BigTyphoon http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שעולה 238 עכשיו אני ראיתי שכבר אנשים בפורום הזה קנו את ה Big Typhoon אבל אני מתלבט בגלל המחיר כי כמו שאתם רואים הקירור הראשון הוא יותר יקר מה- Big Typhoon זה לא מעיד על כך שהוא יותר טוב? גם רציתי קירור לזכרונות ולציפסט המפרט שלהם בחתימה אבל אני לא ממש יודע מה כדאי לקנות אם מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan והיתי רוצה לדעת האם אני יכול להגביר את מהירות סיבוב המאוורר :s05:
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המאוורר שהוחלף היה 9pwn ושמתי שני nf-b9, שניהם עובדים ב l.n.a. שמתי l.n.a כי במצב הרגיל הם מאוד מרעישים... בכל מקרה הטמפרטורה ירדה אבל רק במעלה אחת. שאר הרכיבים למי שמעוניין ב"מפרט מחשב".. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הטמפרטורות על 18-17 במנוחה זה פשוט לא הגיוני מעבד E6750 STOCK לוח אם G33 קירור FREEZER PRO מה הולך פה? האם יש פוטנציאל OC לא נורמלי??? מעבד לא מהעולם הזה?? צירפתי תמונה : בדיקה של 3 תוכנות
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לדעת 2 דברים, ראשית האם אפשרי יהיה להגיע לנתוני עבודה שוטפת תקינים באמצעות קירור פסיבי למעבד Q6600, בהסתמך על סירקולציית אוויר מושלמת באמצעות מארז mozart tx. דבר שני, אם הראשון אפשרי, באמצעות איזה heatsink עדיף להשתמש: א. Thermalright ht-01 plus ב. Scythe OROCHI
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש) אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני" 2 הצעות: הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב. הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה. ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 1.8 GHZ ולוח אם יחסית ישן. קראתי פה בפורום כמה אשכולים(?) של אנשים והחלטתי לנסות את תוכנת הPRIME 95 על מחשבי היקר והישיש. במקביל בדקתי את הטמפרטורה עם תוכנת הEVEREST והSPEED FAN. לפני הבדיקה-ללא מאמץ - טמפ' הMOTHERBOARD היא- 20 מעלות טמפ' ה AUX היא 28 מעלות ובמאמץ (אחרי שעה) המקסימום שהגיע אליו ה-MOTHERBOARD היה 35 מעלות והAUX נשאר יציב(28). לפי מה שקראתי קיבלתי את הרושם שזה קצת נמוך,יכול להיות?,אולי צריך לתת לו יותר זמן?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אם אני קונה מערכת קירור מים של תרמלטייק, היא מגיעה רק עם WaterBlock ל- CPU....אני יכול להוסיף WaterBlock להארדיסק ול- כרטיס מסך? תודה רבה לכל מי שעוזר! פורום תותח!!!
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אז קראתי בפורום,והרצתי את זה כמעט 14 שעות. הטפ' של ה-CPU עלתה למקסימום 37 מעלות.עכשיו השאלה היא כזאת: מה אני צריך לדעת מהנתונים?כי זה מראה ומראה..ומראה..ואין אפשרות לראות מה היה לפני שעות.אז מצרף תמונה ואנא עזרה מה זה אומר. אם היה FAIL במשהו זה היה עוצר?מראה משהו? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי 63+מעלות שאני משחק, חשבתי אם אני יהפוך את המאוורר של המעבד במקום שיזרוק על ההיסטינק אוויר שיזרוק הפוך החוצה. האם זה יעזור במשו? המאוור שלי TR2 Thermaltake סתם לא משהו. עריכה: יש לי גם מאוורר בדלת שגם זורק אוויר , אם אני יהפוך גם את הכיוון שלו שיזרוק מחוץ למארז זה באמת יעזור כל העסק הזה? אני שואל פשוט כי לא בא לי להתחיל לפרק.
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קניה בקרוב של מחשב חדש, עם המארז Enermax Chakra 3052 (גם על סמך המלצה מהפורום). לדגם הספציפי שאני מתכוון לרכוש יש מאוורר אחד בלבד, בפאנל הצידי של המארז, וגודלו 25 ס"מ. אני רוצה להוסיף 2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחור, והבנתי שיש 2 סוגי מאווררים - כאלה שמכניסים אוויר וכאלה שמוציאים אוויר (ככה נאמר לי...) השאלה שלי היא מה למעשה ההבדל ביניהם בתרומה לקרור המערכת (כמובן שאחד מוציא והשני מכניס אוויר, אבל בשורה התחתונה למה מיועד כל סוג של מאוורר), וכמובן לדעת בבקשה מה אני צריך (אם בכלל לדעתכם, יש כאלה שטוענים שהמאוורר הצידי הענק מספיק טוב לבדו). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?
-
- 19 תגובות
- 842 צפיות
-
-
עד עכשיו היה ברשותי דרייבר ישן של Nvidia שמקבלים בבאנדל של הכרטיס מסך והטמפ' של הכרטיס היתה בסביבות 60-63 מעלות ע"פ הדרייבר אתמול התקנתי את הדרייבר החדש מהאתר של Nvidia והטמפ, צנחה ל46-50 מעלות. מי מהדרייברים מזייף? הטמפ' סבירה ל6800 רגיל עם 16 צינורות פתוחים?
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
מכרתי את 3700 San Diego שלי והזמנתי Opteron 148 בנתיים אני משחק עם 3200+ Venice זמני (המעבדים של נועה מחשבים חבל על הזמן )
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הצלחתי להביא את המעבד מ - 3000MHz ל - 3907MHz מעבר לכך הלוח לא מצליח לזהות את הכונן הקשיח שהוא SATA יש למישהו תשובה לענין או איזו שהיא דרך בהגדרות שהלוח כן יזהה את הכונן. לגבי סוג הלוח או מעבד ניתן לראות בכרטיס מפרט מחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-