אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המאוורר משגע אותי זה מאוורר דלתא שעושה רעש ואני לא יכול להשאיר את המחשב דולק בלילה ככה האם יש סיכוי שהמעבד יעבוד גם בלי מאוורר? ולא ישרף לי?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לאור (או בעצם החושך) בעית התאורה האחורית בצגים של אריהב החלטנו אנוכי וNIVEZRATI לעלות סקר בכדי לדעת אם רק אנחנו נתקלנו בבעיה זו או עוד אנשים, תודה רבה על ההשתתפות
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קראתי שניתן להמהיר את הדרייבר האחרון של nvidia בעזרת תוכנתת softquadro הורדתי ניסיתי ולא הצלחתי מה עושים ??? :lamer:
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מעבד e8500, לוח אם gigabyte p35ds3l ומארז raidmax apex. האם תיהיה בעיה להתקין scythe ninja 2 ? אני מתכנן כנראה לבצע אוברקלוק לכיון 4000mhz, אולם מה שהכי חשוב לי הוא השקט. האם יש המלצות לגוף קרור אחר שקט יותר עד 200 ש"ח? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 7900GS עם קירור VF900 ואני מעוניין לעשות לו OC. רציתי לדעת עם איזה תוכנה הכי מומלץ, ATITOOL או coolbits הציון שלי ב 3DMARK05: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=6729959 והאם יש לגם גם טיפים תודה מראש, יניב נ.ב אחרי 10 דקות של בדיקת ארטיפקטים הטמפ' לא עלתה על 52 מעלות ( כמובן שגם בלי שום שגיאות... )
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המארז מגיע עם שני מאווררים של אנטק עם שלוש אפשרויות מהירות. אחד עליון 140MM שניתן לחבר רק למעלה. ואחד אחורי 120MM למעלה (הספק למטה) שאותו העברתי לצד הכרטיס מסך, עם אפשרות לשליטה על מהירותו מחוץ למארז. המארז כולו מרושת ב 4 מאווררים 3 120MM ואחד 140MM השאלה היא לאן לחבר את המאוורר של אנטק (שיש לי יכולת לשלוט במהירות שלו ללא לפתוח את המארז)? האם לצד הכרטיס מסך שינשוף עליו? אולי מקדימה שיכניס אויר? תודה...
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למה הוא נותן לי כהשוואה רק מערכות מוזרות כמו שרתים ולוחות כפולי מעבד (ולא סתם פנטיום 3 או 4 )? וגם יש לו זיהוי מוזר של טמפרטורה, לוח 39 מעלות, מעבד-1 127 מעלות !!!, מעבד-2 37 מעלות האם אני בגירסה הלא נכונה ? --הבעיה נפתרה-- יש תפריט אופציות ביטלתי את הסימון ליד enable multi-threading benchmark עכשיו הוא מביא לי מחשבים נורמלים להשוואה ולא שרתים
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.bloodys.com/scripts/cpu.php מאוד פשוט לשימוש, השאלה היא האם התוצאות באמת נכונות, מה שאני קיבלתי כשהכנסתי את פרטי ה2100+ שלי: Core Thoroughbred-B CPU Model 8 Performance Rating 2100+ Working frequency 1733 MHz Package Type OPGA Operating Voltage 1.6 V Max Die Temperature 90° C L1 Cache Size 128 KB L2 Cache Size 256 KB Multiplier 13x FSB Frequency 266 MHz Stepping Code AIUHB Manifacture Year 2003 Manifacture Week 02 Production Batch C Batch Production Number 0153 Downgraded from 2800+
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי אני יודע שהמעבד הזה מבחינת CPUZ יכול להגיע גם ל105 או משהו כזה ואני יודע שיש לו חתיכת מעטפת חום (4 ליבות וכל זה), של איזה 136W ! אז לכמה אני אוכל להגיע איתו בOC לפני שאדאג? אתמול בצהריים שהיה ממש סופר חם, בדקתי והגעתי איתו לאיזה 80+ עם OC ועומס של 100 אחוז על כל 4 הליבות. השאלה האם זה תקין ובאיזה שלב צריך להתחיל לדאוג?
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
שלום, זהו מחשב לעריכה וידאו ועוד הרבה שטויות בקיצור עומס רב, מעבד 3200+ 64.. צריך גם 2 מאוררים למארז.. את כל זה מומלץ להכניס בסביבות 300 שקל... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הטמרפטורה שלו במנוחה היא 47+- מעלות.... הרעש שהוא מוציא הוא בלתי נסבל אפילו במצב מנוחה, שלא לדבר על שאני נכנס למשחק! מה אני צריך לעשות- להחליף מאורר למעבד? להחליף מאוררים במארז? או שעדיף כבר להחליף למארז יותר איכותי ויותר טוב? (כרגע זה מארז ג'נרי עלוב ביותר...) לגבי התקציב- תגידו לי מה צריך להחליף ואני אראה כמה אני משקיע על כל רכיב..... תודה לעוזרים מראש נ"ב אני לא מתעסק עם מודים של מאוררים וכדומה...
-
- 15 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הנ"ל+זכרונות מסוג g.skill Module Name G Skill F2-8000CL5-2GBPQ שכביכול אמורים להיות במהירות 1000 אבל פתאום שאני רוצה לעשות אובר קלוק אני רואה שכתוב בביוס שהלוח שלי מזהה את הזכרונות כמהירות 800 השאלה שלי האם בגלל שהמעבד שלי מסוג E7200 בעצם מוריד תמהירות של התדר או שאולי זה גאמפרים בלוח בבקשה מענה בתודה
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ברשותי EPOX 8K3A עם ATHLON 1700 לאחר התקנת הוולקנו 7 (אלומיניום) הטמפ, 60 בעומס ו 53 במנוחה אם יש למישהו עצה כיצד לשפר ? חשבתי אולי הגוף של המפזר חום לא יושב טוב או שהחומר הלבן שנשאר לאחר הורדת הגוף של AMD עושה בעיות וכיצד לוודא שהמפזר יושב טוב מבלי להוריד נ.ב. זכרו שהלוח הזה קורא טמפ. מהדיודה הפנימית של המעבד
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות מעין מודינג למחשב שלי שיכלול יצירת חלון שקוף למארז וגם צביעה. ואז חשבתי גם להוסיף לבפנים מנורה וראיתי את זה בכמה מארזים אז השאלות שלי הם 1. האם המנורה מחממת את המחשב מבפנים שאני אצטרך להתקין עוד מאוורר? 2. האם המקור מתח של המנורה הוא ספק המחשב או מקור נפרד? 3. אם המקור של המנורה הוא מהספק של המחשב איך בדיוק את מוצא מנורה שיש לה חיבור כזה או האם אפשר ליצור לה אחד כזה?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
התחדשתי בפאנל שליטה על מאווררים SCYTHE KAMA-METER והחלטתי לבדוק את קצה יכולתו של מאוורר התעשיה SUNON. כאמור, אני משתמש בספק כוח שיש אומרים שהוא אינו איכותי THERMALTAKE TR2 470W אבל כבר מזמן הוא הוכיח לי אחרת. הספק מחזיק: 4 מאווררים 120 מ"מ 2 דיסקים קשיחים כרטיס מסך X1950XTX די וי די פאנל שליטה של SCYTHE ונכון לעכשיו גם מאוורר תעשייתי SUNON 6.8W דיי מכובד לספק כמעט "ג'נרי" כמה מילים על הפאנל, הוא מגיע עם חיבור ל-4 מאווררים, חיבור שליטה למערכת שמע ו-4 חיישני טמפ'(אני משתמש רק באחד) כמה וואט בפאנל לכל ערוץ איני יודע מכיוון שלא מצאתי את הנתונים אבל לפי ה-SUNON הוא מחזיק 7W לערוץ ללא כל בעיה. ארבעה מאווררים יש לי במארז(לא כולל כרטיס מסך), 2 של SCYTHE ו-2 של זלמן …
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם. בדיוק הזמנתי GA-965P-DS3, אבל אחרי שהם חייבו את הכרטיס שלי הם נזכרו שאין להם את הלוח והם מוכנים לשלוח לי GA-965G-DS3 באותו מחיר (שבעיקרון עולה בערך 30 שקל יותר). אני יודע שדיברו על בעיות של הלוח באוברקלוקינג. השאלה שלי היא האם הלוח בעייתי ויתכן שגירסת FIRMWARE עתידית תשפר את הביצועים (זה דבר שבו אני יכול לסמוך על ג'יגהבייט) או שמא מדובר בציפסט עצמו ולא משנה מה - האוברקלוקינג בו יהיה מחורבן. ? אני מאמין שבכל מקרה אני לא אוציא למחשב את המיץ בOC ואסתפק גם בשיפור ביצועים קטן. אני בכל מקרה מתכנן לעשות disable לכרטיס המסך בBIOS כי אני קונה כרטיס מסך נפרד. היתרון היחיד בשבילי בלקנות את ה-G הוא שאני אוכל לחכות עוד קצת עם ההחלטה עלאיזה כרטיס מסך לקנות עד שATI יטרחו להו…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להוסיף מאוורר של 120 מ"מ למארז ( raidmax ninja) הגיע רק עם מאוורר 120 קדמי ו80 מ"מ בחלון צד, ואני רוצה להוסיף אחד אחורי. המחשב פשוט רותח בזמן משחקים כבדים. עד כמה אני ארגיש את ההבדל? אמור גם להיות הבדל בביצועים בגלל המעלות הנמוכות יותר? באיזה כיוון אני מתקין אותו? אשמח לקבל המלצות למאוורר שיעלה לי עד 50-60 ש"ח עם עדיפות לשקט עד כמה שאפשר במחיר שציינתי. עדיפות לקנייה בKSP או אייבורי בגלל קירבה גיאוגרפית. אם לא אז חנות אחרת מהמרכז. עריכה: ישנה דרך לחבר מאוורר של 140 מ"מ למארז במקום 120? כי שמעתי שיש מאווררים כאלו אבל לא נתקלתי בהם.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-