עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sarusi79,

המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  2. שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by idani1983,

אני מתלבט בין שני הקירורים הבאים. חשוב לי השקט וכמובן טיב הקירור למעבד E8400 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3322946&sku=O261-7406 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835186134 איזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  4. יש לי שני חוטים שיוצאים מהמאוורר אדום וכחול ולפוטנציומטר יש 3 רגליים...

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  5. מישהו?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by SeaMonster,

אתמול הגיע אלי המעבד, אני מתכוון להתקין אותו בימים הקרובים וכך גם לבצע OC ולנסות לפתוח את הליבה הרביעית, היעד הוא 3.5 - 3.6 Ghz הקירור שיש לי כרגע הוא AC Freezer 64, האם הוא יסתדר עם המשימה הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  7. איך הוא? האם באמת שקט? תודה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  8. כרגע המאוורר היחידי שיש מחובר ישירות לספק, האם עדיף לחבר אותו ישירות ללוח אם ל sys fan?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by ScreameR,

לפי הגראף הבא אני מוכיח את מה שאמרתי שוולקנו 9 חרא של דבר זמני מטומטם

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by חצופי,

לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  11. אתמול העלתי את המהירויות בGF4 MX 440 שלי (שמעתי שיש לו אפשרויות OC לא רעות בכלל ) את הליבה העלתי מ270 ל300 ואת הזיכרון מ400 ל455. עד עכשיו הכל בסדר ה3DMark עלה מ5742 ל6091 (די טוב לדעתי). אני חדש בכל מה שקשור לאוברקלולינג וכל זה ורציתי לשאול אתכם מה יהיו ההשפעות של שינוי המהירויות בכרטיס המסך שלי? ועוד משהו, כמה עוד כדאי לי להעלות את המהירות? :

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  12. איך עושים את זה זה אפשרי? אמרו לי שאיפשר לעשות oc עם הלוח הספציפי של אינטל מה אתם אומרים יש פתרונות?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. איזה חברה יותר טובה לעשות איתה -OC במעבד -AMD? ABIT ASUS EPOX MSI

14. Started by Inertia,

שלום לכולם. אני מקווה שאני בפורום המתאים כי לא מצאתי משהו על מארזים (אם לא, נא להעביר). אני מחפש מארז למחשב חדש שאני קונה ואני מתכוון לעשות לו OC עדין יחסית. אני לא צריך משהו מטורף ב500 ש"ח אבל מארז בסיסי עם זרימת אוויר טובה, גדול, נח ושקט עד כמה שניתן. מיהו מכיר?

• 13 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by azr_nec,

הי חברים המארז כולל 2 מאוררים 12 : קידמי תחתון, ואחורי עליון. רק המאוורר הקידמי, נצפה בתוכנת speedfan, וכמובן מאוורר ה- CPU. המאוורר האחורי, מחובר באמצעות 3 פינים, ולא נצפה על ידי התוכנה. אין לי על הלוח חיבורים נוספים למאווררים. למישהו יש רעיון לפתרון אלגנטי לבעיה שלי?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

כדי לעשות אולטרה?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by artv8,

שלום לכם, טמפ' כרטיס המסך שלי הוא 70 מעלות (בשימוש רגיל) במבחן של nvidia במשך 10 דות הוא הגיע לטמפ' של 75. כרטיס מסך שלי: XFX 8500 GT עם קירור אקטיבי (מאוורר). מה לעשות? מהי הטמפ' המומלצת? מצורפת תמונה של הטמפ' (בלי להפעיל משהו מיוחד). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  18. אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by ex_,

אני בדרך לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD השאלה היא האם יש דרך לשמור על המעבד בטמפרטורת שיא בין 10 ל 20 מעלות ?(באופן שקט)

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by gabbay,

קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by ryan_a,

לאחרונה האצבע שלי נתקעה במאוורר של המעבד (בקושי כאב), אחת הכנפיים נשברה, אך גרוע מכך, המאוורר לא מפסיק להרעיד את כל המחשב ולהרעיש כמו חמור סובל. יש לי מחשב ישן אינטל 1700 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM , GEFORCE 4200 TI , בקיצור לא מחשב שמתחמם ולא מחשב ששווה להשקיע בו כסף. הלוח אם של אינטל, ויש לי חיבור למאוורר פנוי בשבילו (חיבור ללוח אם בלבד). כשאני אקנה מחשב חדש (לא ממש בעתיד הקרוב), אני אשים את המחשב הזה בתוך קופסה של מגבר ואשים אותו בסלון, משמע אני צריך אותו שקט. אלו הדרישות: זול (מקסימום 30 - 40 שקלים, ורצוי כמה שיותר זול) שקט (בסביבות ה30 דציבלים במאמץ סביר, לרוב לא יהיה צורך בשיא כוחו של המאוורר) חזק (שידחוף מספיק אוויר כדי לקרר פנטיום 4 1700 , המאוורר שקיבלתי עם המחשב …

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  22. לפי המפרט שבצד מה הגבולות של מהירות ומתח של המעבד בקירור סטוק המעבד עכשיו על 3 GHz ואני לא יודע אם כדאי להעלות לי עוד

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by naor,

יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?

24. שלום חברים. יש לי מעבד E8400 שנקנה לני כשנה וחצי. לפני קצת יותר משנה קניתי לו קירור THERMALTAKE V1,אותו בחרתי בעיקר בגלל הרכבתו הפשוטה שלא מחייבת פירוק הלוח(המחשב היה כבר מורכב כמה חודשים אז,וממש לא רציתי להתעסק עם פירוק הלוח במצב זה),ביצעתי אוברקלוק למעבד לתדר של 4GHZ,עם מתח VCORE של 1.4..לא השקעתי יותר מדי מאמץ באופטימיזציה של האוברקלוק..הגעתי לתדר הרצוי עם מערכת יציבה והפסקתי שם. בשנה החולפת קצת הזנחתי את המחשב מבחינת נקיון,והופ,הנה הגיעו ימי הקיץ החמים(מאוד),ופתאום אני מוצא את עצמי עם אתחולים פתאומיים של המערכת בשעות החום(צהריים בלי מזגן). בכל מקרה,פתחתי חיש מהר את המארז וגיליתי שזה קצת TOO LITTLE TOO LATE,וצלעות הקירור של הV1 מלאות אבק בצורה שבלתי ניתנת לניקוי ללא פי…

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  25. אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.

• 13 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.