עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobihaz,

שלום רב לכם!!! אני חדש באתר הזה אבל קיבלתי המלצות קניתי עכשיו את הלוח RAMPGE EXTREME ואת הכרטיס מסך 4870X2 אמרו לי שבישביל שאני ינצל את הכרטיס מסך אני צריך לעשות אוברקלוק רציני למעבד עכשיו רציתי לדעת מהיכן אני יכול לילמוד איך לעשות את זה?תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  2. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Rhx,

שלום,עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך והתחלתי מהסטוק 900/500 , תוצאת סטוק 2935 , אוקיי אז ככה התחלתי העלתי את הליבה ל550 והעלתי את הזכרונות ל910 910/550 וקיבלתי 3028 , אוקיי המשכתי ל 920/550 קיבלתי 3042 ראיתי זה יציב , המשכתי ל 930/550 וקיבלתי 3044 לא משהו כלכך אבל בכל זאת , המשכתי ל940/550 קיבלתי 3053 , המשכתי ל 950/550 וקיבלתי תוצאה יותר נמוכה מהקודם ב4 נקודות קיבלתי 3049 , בכל זאת המשכתי , אח"כ עשיתי 955/550 קיבלתי 3088 , העלתי ל960/550 וקיבלתי 3066 שזה ירידה,אז ירדתי עוד פעם ל955/550 וקיבלתי 3064 שזה דיי מוזר כי שעשיתי את הבדיקה קיבלתי 3088 , אבל המשכתי 965/550 וקיבלתי 3094 שזה דיי נחמד,אז העלתי ל970/660 וקיבלתי 3015 . אז הורדתי ל965/550 , אז מה אתה מציעים לעשות ? בגלל מה א…

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  4. אהלן אני מחפש את גוף הקירור הטוב ביותר והגדול ביותר (לכל מעבד), בעל 10 PIPE לפחות המיועד לעבודה ללא מאוורר. אין לי מגבלת גודל כך שכל הצעה תבורך.. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amitbatito,

איך אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד הוא דבוק אם המשחה הטרמית הורדתי את כל הברגים אני מושך וזה לא יוצא???

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by carock,

לפי הנתונים באתר שלו הV1 מאוד מאוד שקט.. האם הנתונים אמתיים?(16-24DBA) http://www.thermaltakeusa.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/speci.html

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by Kukishin,

יש לי Q9550 P5Q PRO לוח BIG TYPHOON 120 מאוורר PCPOWER&COOLING 750W ספק וזכרונות במהירות 800MHZ. רציתי לשאול, אם אחליף את הזכרונות ל1066MHZ, ואת המאוורר למשהו חדש יותר, האם זה ייתן לי OC טוב יותר ויציב יותר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, יש לי מארז compucase 6A19, עם מקום ל 2 מאווררים, אחד נמוך בקידמת המארז באיזור הדיסקים, והשני גבוה יותר בצד האחורי של המארז. בקידמת המארז נמצא המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המארז והוא יחסית חלש, היה לי מאוורר אחורי thermaltake TT-1225 שנשבר. במחשב מותקנים שלושה HD ולפעמים אני מריצה ישומים גרפיים כבדים. אני מעדיפה להתקין מאווררים יחסית שקטים. 1. ראיתי המלצות מבחינת עוצמה ורעש על NOCTUA NF-S12B FLX ב 95 ש"ח. האם כדאי לקנות אותו ? האם יש מאווררים טובים יותר בסדר גודל הזה של מחיר ? 2. האם מספיק שאחד המאווררים במארז יהיה חזק, או שכדאי להחליף את שניהם ? 3. אם משתמשים במאוורר אחד חזק ושני חלש, איך כדאי למקם אותם ? להכניס אויר עם החזק ולהוציא עם החלש, או להיפך ? תוד…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by 00Amir,

טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Strict,

רציתי לדעת איזה קירור מומלץ ולדעת בערך כמה זה עולה. ואם אני מוסיף מאוורר אחד לאיפה 2 לאיפה וכו' אני לא מתכוון למשהו מטורף רק איזה מאוורר 2. Intel core i5-4570 @ 3.20Ghz AMD Radeon HD 7890 8K ram מארז fractal design define ספק של seasonic 520W לא זוכר מה הדגם של הספק לוח אם Gigabyte H87M-d3h אני לא צריך איזה אוברקלוקינג אני פשוט רוצה שיהיה קריר ואולי אפילו אשקול אוברקלוק\ תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by SuicideSilence,

שלום , עשיתי OC ל 4.5 המערכת שלי זה i5 2500K ,560ti ,ga-z68a-d3-b3 ,8ram,mugen 2 את PCH CORE שמתי על 1.340 ואת cpu pll על 1.9 כל השאר לא התעסקתי אתם השארתי על auto . הפעלתי את הטורבו כבתי את האופציות של צריכת חשמל וכו .. בבדיקת מאמץ עם OCCT הגעתי ל77 מעלות , בזמן מנוחה המעבד על 45-55 מעלות (אני אעשה עוד אחת בהזדמנות ואעלה את התוצאות) עכשיו מה שלא מצאתי זה איפה לכבות את הspread spectrum ואני רוצה לקבוע shutdown temperature ל90 ,לא מאצתי גם איפה . יש לי ביוס F6

12. Started by bonton,

שלום אני ראיתי באתרים שהקירור הזה מומלץ מאוד http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=2981&p=3 Thermalright Ultra-120 eXtreme וברמה של קירור מים http://www.anandtech.com/casecoolingpsus/showdoc.aspx?i=3097&p=6 הבעיה שצריך תושבת למעבד שלי 939 ואני לא מוצא שיש למשהו את התושבת הזאת ל-939 משהו יודע איפה ניתן למצוא את המאוורר הזה עם התושבת הזאת בארץ ? לפנדה יש רק AM2

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by le011,

שלום לכם האם ישנה אפשרות להורדת מתחים למעבד פרסקופט?דרך לוח האם בביוס זה לא אפשרי תודה ושנה טובה לכולם

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by avihy,

אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by bugiman24,

יש ברשותי לוח אם של ASUS מדגם A7V133 , לוח דווקא טוב מאוד . כמו כן מותקן מעבד DURON 1300 ועליו מאוורר של חברת TT (אם אני לא טועה מסדרה 7 או משהו כזה) . דבר ראשון קראתי שניתן לבצע OC רק במידה והמעבד אינו "נעול" , השאלה היא האם זה נכון ובמידה וכן כיצד אני יכול לבדוק אם המעבד נעול או לא . דבר שני , במידה והוא לא נעול הייתי רוצה לבצע מספר נסיונות של OC ואודה אם תוכלו לתת לי את הדרך לבצע זאת היות וניתן לשחק עם ההגדרות בביוס וישנן הרבה אופציות לשנות . מקווה לתשובות מהירות ומקצועיות .

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נגיד ועשיית OC לכ.מסך אבל אני רוצה שהוא יישמר גם אחרי שאני מפרמט וכו (משמע לא דרך תוכנות של "run with windows" ) איך אני עושה את זה? צורב את זה בביוס? אם כן איך? אפשר מדריך בבקשה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. רציתי קצת עזרה וכיוון עם הפונקציות שיש בלוח . לא הצלחתי לבצע OC כמו שצריך , מבלי שיהיו לי קריסות עשיתי OC ל-3GHZ , העלתי מתח פעם ל-1.440 פעם ל-1.455 וגם פעם בסטוק הזכרונות על 666.7 יצאו , ועוד משהו שם PSB על 533 או משהו כזה .. בקיצור הרצתי בדיקה של שעה ב- OCCT - עבר ללא שגיאות הרצתי בדיקה של 20 הרצות ב- LINX - עבר ללא שגיאות והרצתי VANTAGE - וגם היה טוב . בכל המצבים האלה המשחב לא קרס . אבל ששחקתי בין 5-10 דק' ב- BFBFC2 בום ישר ריסט . האם יש מישהו שמכיר את הלוח הזה שיכול לעזור לי ? תודה רבה קצת תמונות מהBIOS :

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by JezpeRR,

שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתעניין באובר לכרטיס מסך...אני עובד על אובר עם הכרטיס שלי (ג'יפורס 4 אמ איקס 440) אבל הקטע שיש לי כמה שאלות: 1. האם לכל חברה של כרטיסי מסך יש מהיריות שעון שונות (ליבה + זכרונות) ? או שזה זהה נגיד הרטיס שלי בסטוק 400\270 אז זה הרמה הכללית של ג'יפורס 4? או שזה מסתנה מחברה לחברה? 2. האם ברגע שאני עולה מעל מהירויות שעון (ליבה + זכרונות) של כרטיסים חזקים משלי נגיד אף איקס 5200 זה אומר שהכרטיס שלי נחשב עכשיו אף איקס 5200 או למה שהגעתי אליו ברמה של מהיריות השעון או שיש לסדר עוד דברים כדי להגיד שיש לי כרטיס אחר? 3. איפה אני יכול לברר לגבי וולט מוד לכרטיס מסך שלי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...אגב אני אשמע לעצות לשיפור האוברקלוק שלי ( 335 לליבה ו475 לזכרונו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by m0tek,

היי חברים אני מחפש "Stock Fan" לרדאון 9800 משהו בסגנון : http://homepage.ntlworld.com/m.harrison427/PCs/ati.jpg (נאבד לי המאוור ואני צריך את האחריות !!! - כי הכרטיס מת). תודה.

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by dolby71,

אני שוקל לקנות את Dragon AX-01SLD ALUMINUM של chieftech מה דעתכם עליו? שווה להשקיע?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shirNoshe,

התקנתי את POWERSTRIP ואז אני באמת מצליח להגיע רחוק יותר ב-OC. אמממה..אני מקבל מהר יותר ארטיפקטים..חחח אז מה הועילו חכמים?אם RIVA הגביל אותי ואני מצליח עם תוכנה אחרת "לעבור" את מגבלת RIVA אבל מקבל ארטיפקטים אז... השאלה:מה הפתרון לארטי' ואין לי בעית חום. לגבי VMOD לא מצאתי ל-GB/6600GT/PCX הסבר.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shuy,

לוח האם הוא Gigabyte GA-965P-DS3, באתר של זלמן לא מצויינים בכלל הסדרות החדשות של הלוחות... מישהו יודע מניסיון לגבי התאימות של שני אלה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רק מתחיל בנושא אז תנו לתמונות לדבר בעד עצמן... קירור סטוק והמערכת ב OC מ 2.8Ghz@3.0 http://img277.imageshack.us/img277/73/150015001488151315014ft.jpg

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  25. שלום, מרכיבים מחשב חדש?? רוצים רכיבים טובים? אולי אפילו בעתיד לאוברקלוקינג?? המלצה שלי - לא להתקרב למוצרים של GIGABYTE !! אני אתחיל לכתוב סיבות (אוסיף כמה כל פעם שאזכר ואתם מוזמנים לתמוך/לשלול לפי דעתכם..) המטרה - למנוע מחובבי מחשב ליפול כמוני למוצרים של החברה הנ"ל.. 1- ביוס עלוב ולא מפורט במיוחד לשינוי מתחים 2- בעיות התחממות של צ'יפסט (אפילו ללא אוברקלוקינג) 3- החברה נוטה לייצר רכיבים בעלי קירור פסיבי (כרטיסי מסך/לוחות וכו'..) אולי דבר שקט אך ממש לא יעיל במיוחד לא ל- OC 4- עשיתים OC ושחחתם לקבוע מתח למעבד ידני ? אין בעיה - הביוס יקבע בשבילכם מתח אסטרונומי שבמידה ולא תשימו לב בדקות הקרובות המעבד יישרף. 5- קיימת בעיה (ביוס/לוח ?) של זיהוי כוננים/רכיבים שמותקנים על המחשב בא…

• 58 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים