אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2.8 פרסקוט ht 800fsb 1mb הלוח אם asus p4s800d זכרונות 2x256 ncp 400mhz 3200 וקירור למעבדsilent tower עכשיו עלתי אותו מעל 3200 mhz בoc והמסך התכבה אחרי שעשיתי restart המסך נדלק ורשם לי אוברקלוקינג נכשל האם צריך לעלות את המתח? אם כן אז באיזה רכיבים צריך לעלות אותו ואיך בכלל אני מעלה את המתח תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המעבד פשוט לא מוכן להתייצב על באס של 380 המתח למעבד עומד על 1.51 FSB OVERVOLTAGE על 0.2 MCH OVERVLOTAGE על 0.2 אני יודע שבמתח גבוה יותר אני אולי יצליח לייצב אותו , אבל אני רוצה להימנע מי לעבור את ה 70 במאמץ מלא. לא היה לי שום בעייה לייצב אותו על באס של 355 (מתח 1.46) והטמפרטורה לא עברה את ה65 במאמץ מלא ב TAT. לעומת זאת על באס של 380 וכשהמתח על 1.51, הטמפ' קפצה במנוחה מ 40 ל 50 ובמאמץ ל 72-73. אני אשמח עם למישהו יש טיפים איך לייצב את המעבד על 3400 בלי שהטמפ' תזנק לי מעל 70.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש משהו בסגנון CoolDrive 4 של cooler master!! שיהיה שקט ושיהיה עם בקר מאווררים וחיבור לחיישני טמפ'(לא חייב) רציתי להזמין את ה CoolDrive 4 אבל הייתה לי בעיה קטנה! עדיף מפנדה או נעה מחשבים!! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי שלשום (יום שלישי) את כל הציוד להכנת כבלים עגולים שיראו יפה ויעבדו טוב. בהתחלה ניסיתי את זה על הכבל של ה-FLOPPY, באמת יצא כבל יפה מאוד, ועבד מצויין. אחרי זה שהתקדמתי וניסיתי את הכבל של הסידירום והצורב גם הכל יצא יפה אבל הכבל לא עבד, יכול להיות שזה בגלל שלפעמים חתכתי את הכבל (בטעות), איך אפשר לעשות שזה לא יקרה? הציוד? ==== צינור גינה שקוף 15-19, איזולירבנד, סכין יפנית. הכבלים יצאו פצצה, פי אלף יותר יפים מכבלים מוכנים, אבל מה לעשות הכבל של הסידירומים לא פעל. עצות דחוף.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הקדמה קצרה תמצאו פה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404254.0 אז ככה, ניקיתי את המחשב בצורה חאפרית. בעיקר עשיתי הרבה "פוו" ורוח בשביל להעיף את האבק. לא מרחתי ולא הוצאתי שום דבר ממקומו כי אני ממש לא יודע איך עושים את זה ואני בספק אם אני אדע איך לחבר את זה בחזרה. בכל מקרה אחרי הניקיון המחשב התקרר פלאים. במנוחה המעבדים הגיעו ל-34-38 מעלות ובפעולה הם הגיעו ל-45 מעלות. הכ"מ התקרר פלאים, במנוחה הוא נמצא על 59 (כשבעבר זה היה 85), ובפעולה הוא מגיע ל-75 ולפעמים יותר. עכשיו אמרתי לעצמי אולי אני גם אשים את המאוורר של הכ"מ על יכולת מקסימלית, משמע על 100%, אז אמרתי טוב יאללה, וראו הפלא, במקום לקרר הוא מחמם את הכ"מ. כשהוא על מקסימום הכ"מ עולה ל-85 מעלות צלזיוס! בועד שה…
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp.html Big Typhoon ניצח ובגדול זלמן בהחלט צריכים לבדוק על מה הם מדברים לפני שהם מצהירים על קירור אוויר שביצועיו יותר טובים מקירור מים... עכשיו לכמה דברים ששמתי לב אליהם ב Big Typhoon : -אין מגע מספיק טוב בין פלטת הנחושת להיט פייפים וניתן לראות זאת... כיצד ניתן לפתור את בעיה זאת? ישנו איזה חומר טרמי שיעשה את העבודה? -בסיס הסינק אינו משוייף הייטב לכן המגע נחשב "כלא איכותי" האם מישהו ראה ממדידות של אנשים ששייפו את בסיס הסינק? -מישהו ניסה להחליף למאורר יותר חזק? [כי לא ראיתי שום ביקורת שבה שמו לסינק מאוורר יותר חזק...] ואם כן מה השיפור שהושג?
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום קניתי את הלוח הנ"ל+זכרונות מסוג g.skill Module Name G Skill F2-8000CL5-2GBPQ שכביכול אמורים להיות במהירות 1000 אבל פתאום שאני רוצה לעשות אובר קלוק אני רואה שכתוב בביוס שהלוח שלי מזהה את הזכרונות כמהירות 800 השאלה שלי האם בגלל שהמעבד שלי מסוג E7200 בעצם מוריד תמהירות של התדר או שאולי זה גאמפרים בלוח בבקשה מענה בתודה
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב, ימי הקיץ החמים הביאו את כרטיס המסך שלי לטמפ' גבוהות אני מאמין... במהלך משחק TF2 נתקע המחשב ולאחר כמה שניות כל הטקסטורות התחרבשו ונהיו צבעוניות, ככה שאני מאמין שכ. המסך שלי "קצת" חם... (למעבד יש קירור Tuniq) רציתי מכם המלצה לקירור לכ. מסך ( לא גדול, אם אתם מכירים את המארז שמופיע במפרט שלי אתם בטח תבינו את זה) לימי הקיץ החמים הללו... ב200-250 ש"ח בערך... חיפשתי ת'רדים דומים ולא מצאתי כ"כ... תודה!
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה יכולה להיות התוצאה של מקסימום אוברקלוקינג?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במחשב חדש ואני רוצה לבצע עליו OC קל. מפרט: e5200 msi p43-neo קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1484 kingston 800mhz 6-6-6-18 מאוורר למעבד arctic cooling freezer pro 7 כרטיס מסך sapphire 4850 dual slot fansink @ 680/1090 ספק ezcool 450w : מארז - silverstone ps02b עם שני מאווררים. סה"כ נראה מרווח ומאוורר טוב. היום (טמפ' בחוץ 29 מעלות) המעבד שלי במנוחה 37 מעלות ובמאמץ (prime95) מגיע לטמפ' מקסימלית של 51 מעלות (realtemp). קראתי הרבה בנושא כולל את הספרון של הלוח אם. יש לי כמה שאלות: 1) ב bios אין אופציה לשנות את ה pci-e bus, כנראה כדי להגן עליו והוא נעול על 100 מראש. אני רק רוצה לוודא שזה נכון …
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שאלה חשובה שיכולה לפתור לי המון בעיות. האם ניתן לשנות את מיקום הצלעות הקירור של ה Sonic Tower כך שהם לא יפריעו לזיכרונות במידה וארצה להוסיף מאוורר קידמי ? צירפתי לינק עם תמונות כדי שתוכלו להבין למה אני מתכוון http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.sme.sk/cdata/1987191/00003920-Thermaltake-Sonic%2520Tower_CL-P0071.jpg&imgrefurl=http://pocitace.sme.sk/c/1987191/Chladit-je-mozne-aj-potichu-bez-vrtule.html&h=412&w=450&sz=65&tbnid=wsLNKXF7p_IJ:&tbnh=113&tbnw=124&hl=iw&start=5&prev=/images%3Fq%3Dsonic%2Btower%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הלוח שברשותי הינו Abit AN8 Ultra ( קירור פסיבי ). לפי דעתי לא ניתן אבל אשמח ל…
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC לRIVA TNT2 32 אז חשבתי לקנות צלעות קירור ומאורר עם חומר טרמי אז כמו שידוע לכרטיסי מסך האלו אין מאוררים אלא יש צלעות קירור אז השאלה אם אני יכול לשים מאורר ושהוא לא יפול? נ.ב המלצות למאורר תועיל + חומר טרמי או עוד דברים מועילים
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
אהלן, קירור הסטוק של ה-P4C שלי קצת מג'עג'ע ואני רוצה להחליף אותו. אני לא עושה OC ומחפש: 1. פתרון פשוט. אני לא רוצה פוטנציומטרים וכו' אלא לחבר את המאוורר ללוח ולשלוט בו אוטומטית עם speedfan. 2. פתרון שקט שקט שקט. 3. פתרון זול. לא רוצה לשלם הון תועפות, במיוחד היות ואני לא צריך שום OC. 4. משהו קל יחסית. לא בא לי לשים מאוורר של חצי קילו על המעבד... למעשה, אני צריך משהו ברמה של קירור הסטוק, רק שיהיה שקט יותר. מישהו יודע להמליץ לי? תודה! מוטי עריכה: מצאתי את זה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=192 איך הוא?
-
- 8 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר איך להשתמש בתוכנה?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים אז ככה ..יש לי לוח ג'יגהביט M55PLUS-s3g ורציתי לשחק קצת עם הגדרות ה- OC .. אבל ראיתי שחסר משהו זה מה שרשום בחוברת CPU Frequency CPU Clock Ratio Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL Pci Clock וכו' וכו' כמו בתמונה שצילמתי את הביוס שלי .. ומה שלא ברור לי זה ..שאין לי את ההגדרות האלה שרשומות בחוברת , יש אישזהו "הגדרות מתקדמות " שאני אמור לראות בביוס שלי ? יש כפתור מיוחד שאני צריך ללחוץ כדי לראותם ? כי אני פשוט לא מבין מה הולך פה חסר לי את Timing Mode x Memory Clock x Cas# Lantecy (TCL זאת תמונה מהביוס שלי : תודה לעזורים
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנטיום 3 600 מה"ז, עם לוח אם - SHUTTLE AV61 רכשתי הרדיסק 60GB, וזיכרון PC133 512MB, עכשיו אני מעוניין להמהיר את המעבד לגבול היכולת תוך שמירה על יציבות מקסימלית מאחר ואני צריך את המחשב לדחיסת סאונד, בבקשה אל תציעו לי לזרוק תמעבד או לשכוח מזה כי את זה כבר ניסיתי לכמה מהירות אני מסוגל להגיע עם המעבד וקירור נכון ומקסימלי? (מחיר הקירור לא מהווה בעייה, אין צורך בקירור מים ) האם יש צורך ב SLK-600 או SLK-800, או שמא זה מוגזם מידי? לסיכום, לאיזה מהירות יציבה אני אגיע? ועם איזה קירור? תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הצגת השאלות אני אתן לכם רקע למערכת שלי לOC ולהגדרות שאני משתמש בהן בביוס. אני עובד עם Q6600, עשיתי לו OC ל-3.2, FSB 356, והמון זמן אני עובד איתו על מתח שרק השבוע הבנתי שהוא נמוך מידי, הNORMAL שלו ממה שרשום בביוס זה 1.3125, אני עבדתי איתו על 1.350. הכל עבד ללא קריסות אבל תמיד חשבתי שאני יכול לקבל ביצועים יותר טובים, גם במשחקים וגם בעבודה רגיל בויסטה שזה אומר גלישה צפייה בסרטים וכל מיני העתקות קבצים קידודים וכאלה.. אז השבוע חבר אמר לי שכדאי להעלות את המתח בגלל שאם משתמשים ב4 סטיקים של 1 ג'יגה זיכרון, מומלץ להעלות את המתח. אני חשבתי שאפשר לספק למעבד מתח נמוך כי הוא מסוג G0 שמתחמם פחות מהדגם הפחות חדיש B משהו. העלתי את המתח ל-1.400 ובאמת שמתי לב לBOOST מ…
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בקיצור אני רוצה להתחיל לעשות OC להגיע בערך ל2600-2700MHZ ואם אפשר יותר אתם מוזמנים להגיד המעבד כרגע במנוחה עומד על כ30-32 מעלות עם מאוורר סטוק טמפ כללית 39-40 טמפ' של הכ. מסך 61-66 גשר צפוני 51 מעלות המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ Venice DFI LP NF4 Ultra-D OCZ PC4000 500MHZ BH5 1GB DUAL 512*2 GIGABYTE GF6800GT שכבר באוברקלוקינג לקלוקים של אולטרה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הזמנתי לי מערכת חדשה מבוססת athlon64 3200+ וסתם איזה גוף קירור Thermalright SKL 948U עם מאוור 92mm של וואנטק, שכחתי את שמו. הבעיה היא שהלוח שהזמנתי, ה EPoX EP-8KDA3+, מגיע עם heatsink בלבד על הצ'יפסט, וחשבתי שאולי כדאי שאני אוסיף גם קירור אקטיבי לצ'יפסט של הלוח אם. על מה אתם ממליצים ? לא יותר מ80-100 ש"ח בבקשה! תודה מראש, ויטלי.
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
cm690 ii cm hyper 212 plus הטמפ" היא אחרי הפעלת 3DMARK 11 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ראיתי המון פעמים את המאווררים האלו ברשת (מפלצתיים, אם כבר מדברים), איפה ניתן להשיג אותם בארץ? ובמקומות אמינים? המחיר שלהם שפוי?? תודה!
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מעבד E6600, לוח אם GA-965p-DS3 וספק כוח lebrity 400 כאשר רציתי להתחיל להתקין את המחשב נכנסתי ל- bios וראיתי את הנתונים הבאים: cpu temp 47C system temp 37C הקרור זה המאוור המקורי שבא עם המעבד ויש עוד 2 מאוורים אחד מכניס ואחד מוציא אוויר מהמארז. עכשיו הנתונים האלה כמובן כאשר המעבד אפילו לא מתחיל את המאמץ.. רגיעה מוחלטת. יש לציין שלא אני הרכבתי את המחשב אלה הרכיבו לי בחנות. האם אני צריך להיות מוטרד מהטמפרטורה הנ"ל ויש צורך לגשת אליהם שוב ולעשות עם זה משהו או שככה זה אמור להיות וזה סטנדרטי? המון תודה מראש על העזרה!!
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-