עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם אשמח להמלצות לקניית בלוק קירור מים למעבד בלבד ללא משאבות וכו רק בלוק כולל צלעות ומאוורר LGA775 E8400 תודה

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by beekiller,

שלום לכולם אני משתמש חדש כאן וראיתי שיש לכם ידע בהמון דברים , אודה על תשובתכם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המפרט הבא : מעבד: CORE 2 DUO E6300-1.86GHZ לוח : GIGABYTE GA965-DQ6 זכרון : KINGSTON VALUE RAM 1024X2 = 2GB כרטיס מסך : LEADTEK GF 7600GT EXTREME 256MB רציתי לשאול לדעתכם לגביי המםפרט וכן : 1. חום המעבד במצב רגיל ב XP 51 מעלות ( נבדק עם תוכנת אוורסט ) במצב עומס מלא סביב 61 מעלות , האם זה גבוה שמתי לב שהמאוורר כנראה תוכנן לא לעבוד ב 100% מאמץ שכן לפעמים הוא אפילו מפסיק לעבוד או עובד במהירות סיבוב נמוכה ,ונאמר לי שזה לא תקלה אני משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד מאוורר אינטל מקורי 2. מבדיקות שעשיתי יש מאמרים כי ניתן להגיע למהירויות OC מאוד גבוהות , האם בתצורה שלי אני …

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by abl155,

הגעתי עד ל970 במנוע אבל עדיין אני מקבל תוצאה נמוכה ב3D מארק ונטייג' התוצאה היא 16705 אבל כשהמהירות היא על 950 התוצאה היא 16727 ואין לי מושג למה זה... עד כמה הOC למהירות הזכרונות משפיע על הFPS במשחק? כרגע אני ב1.3 V עד כמה אפשר להעלות מתח לכרטיס מבלי חשש לפגיעה בו?(ההגבלה בסמארט דוקטור היא עד 1.5 השאלה אם זה בטוח) ועוד שאלה שנשכחה על הספק 620W של SS זה מספיק גם לOC למעבד וגם לכרטיס? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by K0b1,

מוכרים את ה Big Typhoon VX בזיגזאג מה אתם אומרים משתשלם לקנות אותו ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4982 כי אני מתלבט בנינו לבין ה NINJA PLUS ו ה TUNIQ ובכאשר למקום אין מה לדאוג יש את ה ANTEC P180 אז שורה תחתונה מחירו של ה VX הוא 290 ש"ח בזיגזאג מה אתם אומרים חדשה טובה או רעה?

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Leo101,

שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד 2.8 סוקט 478... אני רוצה להאיץ אותו כמה שיותר ואני חייב קירור טוב. התקציב הוא עד 150 ש"ח. האופציות שחשבתי עליהן הם: 1.SCYTHE KATANA III http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5456 SCYTHE NINJA II .2 http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ2000~18~0.htm מה יותר טוב (מבחינת ביצועים ושקט) והאם בשניהם יש אופצייה להוריד את המאוורר? אם יש עוד הצעות אני כמובן אשמח... תודה...

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  6. כרטיס 6800GS של ליטק לאחר שאני עובר בטיפה ת515 לליבה מופיעים ארטיפקטים ב3D MARK חום הליבה מגיעה ל70 הזמנתי כבר קירור זלמן לכרטיס רציתי לדעת מה אני יכול לעשות על מנת ליעל תאוברקלוק קראתי שאפשר להוסיף מתח זה נראה לי קצת מסוכן השאלה עים זה אפקטיבי

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by C991Now,

שניהם עולים אותו מחיר - 250. מי מיהם מקרר יותר טוב את המעבד? לא מצאתי השוואות של השניים.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אז שיפרתי כמה דברים וסידרתי מהפעם הקודמת גם יש לי כלי חדש דרמל שבקרוב תתחילו לראות דברים על רמה. התמונות לא יצאו הכי טוב כי המצלמה לא שלי ואני צריך ללמוד לצלם איתה :-\ אבל אני בטוח שתקלטו את הרעיון. תודה לאבנר שעזר לי עם החור והמאוור למטה. http://photos.walla.co.il/carter3

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by saar200,

הלן הפכתי את האינטרנט ואני לא מוצא איפה אפשר לקנות גוון צבע להוסיף לקירור מים בארץ. אודה לכם על העזרה.

10. איך אפשר לעשות את זה?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by mega1234,

כרגע עם 66GT על 55 מעלות בIDLE - זה לא טוב ! כמה דרישות: זול - עד 150 ש"ח. שקט ! תאימות - כמה שיותר תאימות לכרטיסים חדשים יותר (הכרטיס הבא שלי יהיה כנראה 1950PRO). שליטה על המאוורר - לא חובה אבל רצוי כדי שיהיה אפשר להשתיק אותו בעת הצורך.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by desheh,

מה עדיף לקנות, 2X40 או 4X24?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

שלום לכולם אני חדש פה רציתי לשאול איך עושים Overclock דרך BIOS יש לי לוח אם של ASUS דגם P4S533-E. P4S533-E User Manual (English) E1034 אני די חדש בעניין של Overclock ורציתי לדעת האם בכלל שווה לשפר את ביצועי המערכת שלי דרך BIOS עד כמה שאפשר תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by shlomid,

אז ככה אני רוצה להתקין מערכת קירור מם במחשב שלי מצאתי חנות שמוכרת ראדיוטורים חדשים מנחושת ( עם חיבור לצינורות מים ) ועליהם מאורר 220 מ"מ ב- 25 שקלים !!! מצאתי גם מיכל מים שקוף מפלסיק עם חיבור לצנורות מים ( כ- 5-7 ליטר קיבולת ) במחיר של 10 שקלים!!! השאלה שלי היא איזו משאבה אני צריך ואיפה להשיג כזאת ? ( משאבה של אקווריום תעשה את העבודה ? ) הדבר השני והכי חשוב הוא בלוק הקירור שיושב על המעבד , איפה משיגים אחד כזה? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  15. טוב שלום כולם... אני דיי חדש בעסק של ה OC את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד..... אז התחלתי לעשות קצת שינויים בבאס ובמכפלה ומהר מאוד הבנתי שמה שעוצר אותי זה הזכרון... הוא מסרב לעבוד בבאס מעל 360~ (180) למרות שהוא אמור לעבוד ב 400! ניסיתי לשנות את התיזמונים וזה לא ממש עזר... השאלה היא האם עדיף להישאר עם באס נמוך ויחס סינכרוני?! או להעלות את הבאס ולשנות את היחס... תודה מראש מאור..... חוץ מזה רציתי להוסיף שכשאני ב OC מידי פעם ה WINODWS שולח לי איזה מסך כחול ועושה ריסט (אני חושב שהזיכרון לא בסדר) אז אשמח אם תגיבו גם בקשר לזה... חוץ מזה למי שרוצה לדעת אני עכשיו על באס 178 ומכפלה 12

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  16. יש לי מעבד: +AMD XP 2000 לוח אם: (Gigabyte GA-7VKML(-P יש למעבד מאורר חזק שקניתי, וכל המאווררים עובדים טוב אבל לוח האם מגיע לטמפרטורה של 120 מעלות לפי aida sysinfo מה יכול לגרום להצטברות חום כזאת ? איך לבדוק ? ... יכול להיות שזה המארז ? חיברתי על המארז מאוורר 220 וולט שפולט אויר החוצה...

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by peripushkin,

פתחתי מ12 צינורות ל16 ואז ניסיתי לעשות OC ואחרי שאמרו לי שאני אמור להגיע ל560 בליבה אז באתי עם הרבה ציפיות וכשהתחלתי לעשות את הOC כבר ב440 מתחיל להיות לי ארטיפקטים ואז ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס ולא עזר.. למישהו יש רעיון איך אני יכול בכל זאת למשוך עוד קצת בOC?? להעלות מתח?איך? טמפ' במאמץ - 58-62 בנתיים התדרים על- ליבה : 423 זיכרונות: 540

18. הסתכלתי קצת באתר של TT וראיתי שיש להם שני מערכות חיצונית ופנימית החיצונית נשמעת לי הרבה יותר טוב Liquid 3 הקטע שאין לי מושג עם הבלוק שלה תומך בAMD64 ודבר נוסף אם היא באמת טובה מישהו יודע איזה מערכת קירור מים שווה לקנות?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by idofr,

היי הסיפור הוא די פשוט אני רוצה קירור חדש למעבד שלי כדי להכניס בוא עוד קצת רוח חיים לחצי שנה ~ הקרובים עד שאני יחליט להעיף אותו המעבד הוא barton 2600+ והוא היום עם קירור דיפולט אני יודע שהנושא דוסקס כבר הרבה פעמים אבל חשבתי שאולי עד היום יצאו עוד כמה דברים שיכולים להיות יותר טובים הרעש לא ממש חשוב בגלל שהוא עובד רק שאני ער אבל לא צריך להסחף חשבתי אולי על דגרה בינונית יופי זה תמיד יתרון אבל לא חובה ו....זהו בתודה מראש עידו

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by ThePinkPanther,

תגידו,מה זה הVOLTAGE או מה שזה לא יהיה שתמיד מדברים עליו בקשר לאוברקלוק? מה עושים איתו?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by pop,

שלום למומחים,הרכבתי מחשב משרדי: INTEL Pentium 4 - 3.0 (531) 64bit- 1MB Cache 800Mhz FSB 775PIN זיכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מארז:COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER הכל עובד יפה ,הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל40-47 במאמץ.עם מאורר אינטל. 1. האם כדאי להחליף מאורר ולאיזה כדאי? 2.מה שבכלל לא ברור : http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-012552.htm#fancontrol אינטל מדברים שם על 75°C מה לע.... זה אומר??????? תודה עופר

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by ExploiT,

מישהו מכיר תמחשה הטרמית הזותי ? אני חושב להזמין אותה אבל תאמת יקרה 8 לכלום חומר Coollaboratory Liquid Pro מה אתם אומרים ? http://www.coollaboratory.com/en/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by J0n1,

שלום. אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב וחשבתי על קירור מים במקום אוויר, ז"א מחשב בקירור פסיבי (אני מחפש שקט חרישי). כמה עולה מערכת קירור מים למחשב טוב כיום? בלי כוונה לעשות OC אלא רק להחליף את קירור האוויר. האם גם קירור מים מרעיש במידה כלשהיא? (הרדיאטור) תודה.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by GGuyZ,

אני כמעט ולא מוצא חנויות באינטרנט שמחזיקות את זה, ואלה שכן מחזיקות את זה טוענות שייקח עוד חודש עד שיביאו עוד כאלה. מישהו מכיר חנות שיש לה את זה במלאי? אני מדבר על גרסת הפרו של אינטל ולא על הרגילה\זאת שמותאמת לAMD. תודה על עזרתכם! גיא.

25. Started by Falcon4g3,

נועד ל-AMD XP 2500 מה היתרון של: Original THERMALTAKE Volcano 11+ for AMD CPUs שעולה כ-140 ש"ח על מאוורר Original THERMALTAKE Volcano 8 SLIM SE for AMD CPUs רגיל שעולה 60 ש"ח ? איזה מהם יותר שקט? ומה יהיו בערך (~) הפרשי הטמפ' ביניהם (ללא OC)?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.