עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, קרה לי פעם כמה פעמים עשיתי אוברקלוקינג ושרפתי חלקי חומרה במחשב, רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בטוח מבלי שזה יפגע, אני יקבל מחשב חדש מחר ורציתי לדעת איך לעשות OC אחרי כמה חודשים מבלי שזה יפגע (אני עושה את האוברקלוקינג דרך תוכנת הדרייבר) תגידו לי מה הדרכים הבטוחות לעשות OC, פליז!!!

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  2. Started by dor700,

יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by אוריפ,

מישהו יודע מה המקסימום OC שהצליחו לעשות להרקולס 9800 פרו, ושהכרטיס עדיין ישאר יציב?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by MoAv,

אני אפרסם תמונות על המצב בו קיבלתי את הקירור הפאסיבי של ארקטיק יותר מאוחר, אבל לעת עתה אספר לכם שזיהיתי קילוף של הצבע שעוטף את צינורות הובלת החום ומתחתיו התגלה מתכת שציבעה דומה מאוד לאלומניום, מה שאומר שהחומר שבו השתמשו הוא אחר ממה שמפורסם באתר שלהם. שלחתי מייל לAC לפני כשבוע ברמיזה שאני מתכוון לפרסם על כך בפורומים שונים ברשת אבל הם לא חזרו אליי עדיין. עוד מישהו זיהה קילוף בצבע ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by Atai,

איך חותכים את הכבל הזה הוא צפוף מדי?!?! וכמה גידים בכל קבוצה?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by yhhx,

יש לי מעבד AMD2500 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות לו אוברקלוקינג? ואם כן, אז איך ? תודה

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by freerider,

המפרט בחתימה טמפרטורת המערכת קבועה על 38 מעלות בקיץ, האם יכול להגרם נזק מכזאת טמפרטורה לאורך זמן ? או שזה עדיין בגדר הטווח הסביר ? ניסיתי לחפש ברשת או לבדוק ב-MANUAL של הלוח אם ללא הצלחה :s05:

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. שלום, קניתי את המעבד E8400 ואת הקירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים. קניתי את הקירור הזה בשביל לעשות לו OC גדול, אז כרגע אני על 4050MHZ עם מתח של 1.55 וזה לא יציב, למה ? הטמפרטורה היא 55 במאמץ, אם אני מוריד מתח זה עוד יותר לא יציב, הורדתי את המחלק ל 1:1 והוסתי מתח 0.2+ לזיכרונות ו 0.2+ לFSB הטמפרטורה של ה NB היא 31. מה לעשות כדי לייצב את המערכת ? להעלות ל CL6 לזיכרונות ? כמה מתח אני אמור להיות כשאני עומד על 4050MHZ ?[ תודה.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. אני לא מצליח להבין מה הקשר בין שני הרכיבים, מישהו מוכן להסביר לי בקצרה ולהביא לי גם מאמר קצר על זה?

• 12 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by dolev16,

שלום קיבלתי מפרט מזיג זג שאותו הזמנתי הנה הוא: מעבד- q6600 קירור למעבד-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120-BLU LED FAN לוח אם-- גיגבייט GA-P35-DS3L ספק כוח- ENERMAX MODU82 525W כרטיסי זיכרון -2GB X2 SAMSUNG DDR II 800 דיסק קשיח- - Seagate 500GB SATA2 7200RPM 32MB כרטיס מסך - GIGABYTE GeForce 8800GT 512MB NX88T512HP GV מארז- P182 ואני חייב לשאול אתכם משהו מה ההבדל בין הטוניק הזה לבין הרגיל שגם עולה פחות? מה זה רק הצבע והאורות הכחולים? כי אין לי גם ככה חלון במארז ככה שאני לא צריך את זה בכלל.. גם יש לי הרגשה שהמוכר דחף לי את זה כי יש להם אותו במלאי.. והאם אתם ממליצים לי להשאר עים הקירור הזה או שיש משהו יותר טוב ושקט למחירו? אשמח לעזרכתם מחר זה דד ליין אחרון לשינוי, תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שוב שלום אז לאחר שעזרו לי בפרום להיסגר על מחשב חדש השאלה היא האם הפרטים הסופיים שלו כרגע יתאימו לי ל-OC אז הנה הפרטים : שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456.00 ¤ 1 456 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200 ¤ 2 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 3 8252 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 268.00 ¤ 1 268 ¤ 4 8896 Hynix 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 671.00 ¤ 1 671 ¤ ?ABIT? - ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? - 840ש"ח כרטיס במסך מסוג X1900XTX עכשיו השאלה היא מה אני צריך לשנות/להוסיף כדי שאני אוכל לעשות OC :-X

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by gonenb,

היי הכרטיס מאוד מרעיש עם המאוורר שהוא בא איתו, אני צריך משהו הרבה יותר שקט, בלי צורך ב overclock. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. שלום לכולם אתם זוכרים אותי? זה אני עם המחשב A64 3000 939 GIGABYTE K8NF9 2X256 D43 400MHZ והיה לי בעיה לעשות למעבד שלי OC אפילו של 100MHZ אז נישיתי לשחק עם ההגדרות והיגעתי לזה ובינתיים יציב כנראה הבעיה הייתה שהמעבד שלי דורש יותר מתח בOC מהמעבדים האחרים סטיפינג גרוע כנראה אז תגידו לי בבקשה האם המתח למעבד שהוא בין 1.44~1.48 הוא גבוהה או מסוכן?? המעבד לא מגיעה ל40 מעלות במאמץ! האם המתח בסדר ולא יהרוג את המעבד בקרוב?? הLDL הוא על X2 והמחלק הוא CPU/11 תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אני רוצה ליקנות קירור למעבד ואמרו לי בהתחלה BT ואז ראיתי שיצא חדש VX אבל הוא עדיין לא הגיע לארץ ואמרו לי שהוא יגיע עוד כמה חודשים ועכשיו ראיתי את המאוורר של הזלמן הזה והוא נירא דיי טוב אבל עדיף לחכות ל BT VX או ליקנות את הזלמן הזה ?? ואם יש משהו אחר שהוא טוב ותומך בכל התושבות החדשות של INTEL ו AMD אז תציעו לי משהו עד 250 - 300 ZALMAN CNPS9500 AM2 http://www.zalman.co.kr/usa/product/view.asp?idx=202&code=005 Big Typhoon VX http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0310/cl-p0310.asp יש לי AMD 3000+ 939

• 14 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by mtao21,

אני רוצה לשדרג מערכת קירור מעבד+8 זיכרונות+3 כרטיס מסך+לוח אם הכל עם קירור מים אז ברור צריך משאבה חזקה ושאלה היא לגבי רדיאטור כמה אני צריך לקחת ? 3 כפול 360 ? עבים שידרשו מאווררים שקטים. תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה AC 7 Pro עבור הקונרו E6600 שלי שלא הולך לעבור OC. מפנדה נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בקרוב והסכמתי להחליף אותו ל Zalman CNPS9500 בהנחה מסויימת ואשר נמצא במלאי. חשוב לציין ששקט הוא בעדיפות עליונה אצלי מכיוון שהמשחשב עובד גם בלילה. האם הבחירה נכונה או שכדאי לי לשנות אותה? שוב, מה שחשוב לי הוא לא יכולות הקירור אלא השקט. תודה

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Ido.K,

חבר הציע לי אותו מה אתם אומרים!?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. שלום, אתמול עשיתי OC לכרטיס מסך שלי- 6600GT בעזרת rivatuner. לאחר מכן התחלתי לשחק בOVERLORD ומיד אחרי ההפעלה הופיעו לי כתמים מרצדים בכול מיני צבעים, המשכתי לשחק ולאחר כמה זמן הופיעו מריחות בטקסטורות. יצאתי מהמשחק וניסיתי להוריד את ה OC אבל אפילו כשניסיתי לשים ערכים נמוכים ממה שהיה לי במקור, התוכנה אמרה אמרה לי כול הזמן שאי אפשר. לפני זה התקנתי את גירסאת ה94.28 של הדריוורים לכרטיס מסך וכשניסיתי להיכנס ל Nvidia control panel לקח לו שנים, המחשב בקושי זז וראיתי ש WINLOGON ממש אוכל תCPU ... בגלל שהחלפתי דריוור ניסיתי לשים את הקודם אבל אותה בעיה הופיעה. החלטתי לפרמט והיום בבוקר הצלחתי לשחק ללא בעיות. יצאתי מהמשחק, חזרתי אליו ואז הופיעו שוב הריצודים, אבל ממש הרבה. וכול המשחק נמר…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by winner,

שלום חברים יש לי מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים 120 מ"מ - מלפנים ומאחור המאווררים רועשים מדי ואני מחפש מאווררים שקטים ואיכותיים במקומם. מישהו מכיר את המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657 האם הוא שקט? האם יש המלצות למאוורר שקט אחר במחיר סביר? תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  21. יש לי MX 200 32 מגה הצלחתי : gpu:220.0 memory:180.0 יפה??? הכל עובד חלק בניד פור ספיד כאילו איןן קווים ולא תוקע כלום....

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by waizman,

יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by GNU,

ל Radeon 9550 של gigabyte יש חיישן טמפ'? כי ב speedfan מופיע לי טמפ' של משהו שאני לא מזהה: (בתמונה שצירפתי). זה מופיע רק בתוכנה הזאת, ב everst זה לא מופיע. כשאני נוגע בכרטיס אני מרגיש שהוא קר, לכן זה לא נראה לי מתאים. רק תגידו אם יש או אין חיישן. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by swisaman,

ברשותי מארז CM590 עם 2 מאוררים שבאים איתו(אחד מקדימה ואחד מאחורה)ועוד 2 שהוספתי(אחד למעלה ואחת בצד). אני רוצה להחליף את כל המאוררים לחדשים ושקטים שיקררו יותר טוב את החלקים. במאמץ המחשב עושה דיי הרבה רעש ואני רוצה לצמצם את הרעש כמה שיותר עד שאחליף למארז שקט יותר.(בנתיים אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך קודם ואז למכור את הישן ולהוסיף עוד כסף למארז שקט) אני מעדיף לקנות מKSP,בעקרון אני רוצה המלצה ל5 מאוררים,4 על המארז ואני גם אחליף את המאורר שעל המוגן 2 לאחד שקט יותר וחדש. לא רוצה לעבור את ה200-250 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bigdady,

אני קניתי volcano 12 ואני לא יודע בדיוק איך לחבר אותו נכון אם למשהו יש אתר שמפרט יותר טוב מהדף שצורף למאוורר יבורך עריכה: אני רואה שאף אחד לא יכול לעזור או לא רוצה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים