אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הטמפ אצלי הם 47 מנוחה ו- מאמץ 65 בסטוק . 55 במנוחה ו 76 במאמץ על 3.0 ghz במתח של 1.3 . השאלה היא אם אני יחליף את הv1 ל 120 extreme , האם אני יקבל שיפור משמעותי שאני יוכל להמשיך באוברקלוק? כי כרגע מה שתוקע אותי זה הטמפ הגבוהות .
-
- 20 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרכתם בבחירה בין שני מארזים: הראשון-NZXT TRINITY NO PSU השני-UBER CHAKRA ושאלתי בקשר לקירור המים זה האם הוא תופס אבק? כי במארז השני יש מסנני אבק אך אם אני לא צריך מסנני אבק בקירור מים אז בחירתי תהיה יותר קלה. תודה. נ.ב- האם יש אפשרות במידה ואני יצטרך להוסיף מסנני אבק?
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא, האם התוכנה אך ורק מאמצת את המעבד, או גם בודקת שהוא לא מחשב שגיאות? במידה והיא רק מאמצת, איזה תוכנה גם בודקת שהמעבד לא פולט שגיאות?
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאורר למארז APOLLO עד 70 ש"ח. הבנתי שצריך לשים אותו בחלק הקדמי,נכון?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
זה המפרט וזה מה שיש לי בביוס כמה שאלות 1. איך אני נועל את הPCI EXPRESS ואת התדר של הזיכרונות? 2.וכדי להמשיך לעשות אני רק צריך לעלות את ה210 ב5 כל פעם ולבדוק עם פריים 95 אני יכול מקסימום עד 240 נכון כי הזיכרון שלי הוא 800 MHZ 3. איך אני עושה שהמהירות של המעבד לא תרד כשהמעבד לא במאמץ? תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ועשיתי לו OC. רציתי לעדת מהי התוכנה המקצועית ביותר שיכולה להראות לי את כל הנתונים: טמפרטורה, מהירות מאווררים ולהתריע שיש בעיה. תודה
-
- 5 תגובות
- 458 צפיות
-
-
הוא מגיע לטמפרטורה של 57 מעלות ללא כל פעילות מצדי...ז"א:הפעלת משחק כבד וכ'ו... המעבד נע בסביבות 28-34 הארד דיסק:44 מעלות הוא של wd sata הכרטיס מסך הוא :gigabyte 6600 gt 128 mb של nvidia
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם כדי ואפשר לעשות overcloking לכרטיס מסך שלי gigabyte radeon x1950pro עם קירור של זלמן. תודה.
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז המערכת כזאת: AMD Athlon 3500+ (64 Bit) DFI Lanparty UT nF4 ultra-D Sapphire X1600Pro 512MB TwinMOS 512X2 DDR2 400Mhz CL2.5 (1GB) WD 200GB SATA2 7200 RPM מארז Sunbeam Samurai ספק HEC ACE 480W ניסיתי כבר לעשות OC (למעבד) ונתקלתי בבעיה בדיוק לפני שזה טוען את ה CMOS בהתחלה זה פשוט מתכבה ולא עליתי על הבעיה... העליתי את הבאס לאט לאט עם יחס 1:1 של הזכרונות נתקעתי בבאס 235 (מכפלה X11 ) לא שיניתי שום דבר חוץ מאת הבאס...ולא הצלחתי לעלות על הבעיה אצלי... (היא בטוח לא בטמפ'...היא נשארה נורמלית לגמרי...) ביטלתי את האפשרויות לפי המדריך ועדיין..אני לא מצליח לעלות מעל זה...פשוט המחשב עושה ריסט... אני מאמין שיש לי פוטנציאל ענק עם הלוח והמעבד האלה למרות שהכל על קירור סטו…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 3800+ כפול ליבה.. ורציתי לדעת איזה קירור מתאים לו שיקרר את הליבה כי זה מגיע ל 51 מעלות ללא מאמץ ואני לא רוצה לדעת מה יקרה כשאני יאמץ אותו יותר במשחקים או סתם משהו שיעמיס עליו.. על כל מקרה רציתי לדעת איזה מאוורר יתאים לו . בתודה ניר.
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
G965P DS3 הלוח הוא... אני מחפש קירור כמה שיותר קטן.. ( כמה שיותר נמוך וכמה שיותר צר) כי הטוניק שלי לא מאפשר לקירור גדול להיכנס... אא כן , ושהקירור יהיה טוב תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ל3.2 טמפ: במאמץ 59,56,55,58 אם אחרי 11 שעות של ORTHOS לא היתה שגיאה אז זה יציב וזה בסדר גמור נכון?!
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע מימין. כשהתקנתי את הקירור של sunbeam בהתחלה זה הוריד לי את הטמפ' של המעבד מ-40~ ל-30~ בזמן מנוחה. בזמן האחרון ראיתי שהטמפ' הולכת ומטפסת בחזרה לאזור ה-40 מעלות במנוחה כאשר הבעייה היא שבטמפ' הזאת המעבד כבר מתחיל להאט לי את המחשב משמעותית, חלונות נפתחים אחרי זמן רב, תוכנות נטענות לאט ומשחקים מקרטעים. הנחתי שהבעייה היא במשחה התרמית ולכן לפי המלצה מהפורום רכשתי משחה תרמית חדשה - Arctic Silver 5 והיום בבוקר הסרתי את הקירור, ניקיתי אותו מאבק לחלוטין בשטיפה, הסרתי משחה ישנה ושמתי משחה חדשה לפי המדריך באתר (אם כי הייתה לי פאשלה קטנה כי בהנחה הראשונה של הגוף קירור לא דייקתי אז הייתי צריך לגרור אותו על פני המעבד, אך דבר כזה הוא כמעט בלתי נמנע עם הקירור הזה). החזרתי ה…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי זה אפשרי ??? לא משהו גדול ועד כמה אפשרי ללא פגיעה במערכת וללא צורך בקירור סופר מתקדם?
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 WINCH ואני עשיתי לו מ200FSB ל- 205 FSB במכפלה של X10. המעבד ישר קפץ ל V1.6 מ V1.4 שהוא בד"כ. האם זה מסוכן ? כי ה PCI-E ב-100 קבוע וגם הזכרונות במצב של 200~..
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מכניסים\מוציאים הרבה אויר אך יחד עם זאת שקטים? כרגע אני משתמש במאווררים רגילים שבאו עם ה- P180 ואני שואל עקב אפשרות להחלפתם
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני חדש בנושא הזה ורציתי לדעת אם אני יעשה OC לגרוטאה שלי האם היא תהיה שווה משהו המחשב שלי הוא P4 2.8GHZ ATI RADEON 9550 256MB 1GB RAM אם אני יעשה OC לכרטיס מסך איזה רמה הוא יהיה (בהשווה לכרטיסי מסך אחרים) ו האם אפשר לעשות OC לעוד חלקים חוץ מהכרטיס מסך? שאלה אחרונה:מה הסיכויים שאני יפגע במחשב שלי והאם שאני עושה OC אני צריך לקנות דברים מיוחדים למחשב או שאפשר לעשות עם מה שיש לי כרגע ? תודה
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לא מזמן פירקתי טלוויזיה ישנה וממנה הוצאתי 2 גופי קירור מאלומיניום אחרי בדיקה קתנה הבנתי שהם מתאימים ללוח האם שלי השאלה היא איך להדביק אותם אני בינתיים מחזיר אותם בעזרת החותים של הדיסק הכשיח אך בעת תזוזה מינימאלית הם נופלים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש דבר כזה מפצל מהחיבור חשמל למאוור מהספק שיפצל אותו ל-2 או 3 כדי שיהיה אפשר לחבר עוד מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש עם המעבד E2140 וTMS יעשו לי עליו אוברקלוק. כמו כן אני מזמין עליו גם ביג טייפון . יכול להיות שאחרי האוברקלוק (אפילו אחרי חודש חודשיים) המעבד פתאום ישרף? (אני מנקה אבק מהמחשב וכמו כן יהיו בתוכו 3 מאווררים של הסגיטה + אחד שאני ישים. עכשיו שמעתי שהאוברקלוק יכול לצאת מכיוון או משהו כזה..זה נכון? ואם הוא יוצא מכיוון זה עושה מסכים כחולים וכו.יש מצב לתקן את זה? או שישר לאחריות? אשמח לשמוע גם הערות על איך להשאיר את המעבד מקורר ואת המארז גם כן כדי שהאוברקלוק יצא מוצלח ולא ישרף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ה coolermaster cool drive 6 באמת יכול לקרר את הדיסק קשיח כי קראתי בביקורות שלא לכולם זה עוזר אבל אלא שכן אז יש להם קירור רציני וגם רציתי לדעת אם הבקר מאוררים טוב
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הלוח gigabyte ga-m59sli-s5 ומעבד AMD 5600 + X2 (פירוט מלא של המערכת במפרט בצד) המחשב אצלי כבר כ3 חודשים והחלטתי בגלל שהגענו לחודש OCtober חודש הOC לעשות OC למערכת שלי. אז ככה הבעיה היא שאני לא מוצא כמה תפריטים בביוס התפריטים של הצ'יפסט ושל הזיכרון. הלוח אחרי עידכון ביוס מאתמול. לדעתי אני לא מגיע ליציבות במאמץ בOC חלש בגלל שאני לא מצליח לנעול את מחלק הזיכרון ל1:1 המעבד מקורר מים וטמפ' שלו מצויינות בסטוק 31 מעלות מקס' במנוחה ו46 מקס' במאמץ מי שמכיר את הלוח יודע עד כמה הוא מקורר ע"י הקירור סטוק והטמפ' של המארז בטמפ' החדר שלי * OC אינו חדש לי ואני עושה זאת כבר בערך כ5 שנים מאז שיש לי את המערכת קירור מים. אשמח לעזרה תודה מראש sa_ka
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה... אז ככה.. העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?! באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב- GPU clock:401 mhz (orginal:400) memory clock:351 mhz (orginal: 350) וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC... ועוד משהו... ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר.. אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות.. תודה, דניאל.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז 6A19 שקניתי לא מזמן והוא מגיע עם מאוורר 120 שהיה עובד בשקט ולא הייתי שומע אותו עשה את העבודה יופי,השבוע הוא החליט להידפק כל פעם שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עובד,הוא היה מחובר ישירות ללוח אז חיברתי אותו לספק ןעכשיו הוא עובד כי כנראה החיבור בלוח נדפק או משהו ומאז התחילו הצרות הוא עושה רעש של גנרטור הוא מסתובב פי 3 נראה לי יותר מהר,איך זה יכול להיות ומה אני יכול לעשות כדי להשתיק אותו בחזרה???
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי חשבתי להזמין את הfreezer 7 למעבד intel celeron 3.06 775 ואני שואל איזה טמפרטורות אני אמור לקבל אם הטמפרטורת חדר היא 25-30 אם הדלת של המארז פתוחה?
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-