אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אז התחדשתי בכרטיס מסך משומש 8600GT SONIC+ של PALIT אני חייב לציין שזה כרטיס ממש חזק ביחס ל8600GT הסטנדרטי יש שיפור של עד 20% בבנצים איתו..... טוב נחזור לנושא הקירור שאיתו הוא הגיע הוא של זלמן אם אני לא טועה ואני בתור חולה שקט שדרגתי לקירור פסיבי שלAC S1 עכשיו הטמפ' תקינות אבל יש בעיה שהחיבור IDE בלוח אם יושב בדיוק מתחת לקירור פירקתי את הפלסטיקים של הIDE ושל הS1 בשביל שאצליח לחבר את את הכרטיס מסך אחרת לא היה מקום אבל נוצר מצב שהHEAT PIPES צמודים ממש בלחץ לכבל IDE שיוצא מהלוח עכשיו השאלה אם בטמפ' שהכרטיס מגיע עד כמעט 75C בעומס מירבי לדעתי יש סכנה של המסה עיוות של הפלסטיק שמבודד הIDE ואז סכנה גם לכרטיס מסך וגם לכוננים שמחוברים אליו צריך את חוות דעתכם הערה שמתי לב שעל …
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחבר עכשיו קטודה. הקדודה מחוברת לכזה מלבן בצבע תכלת, מהדבר התכלת הזה יוצא כבל אדום טכבל שחור-השחור הולך לחיבור מולקס והאדום הולך לחיבור בצורת ג'אמפר. חיברתי את המולקס אבל את החוט האדום אני עוד לא יודע לאן לחבר, כתוצאה מזה הקטודה לא עובדת...(אני חושב) לאן אני צריך לחבר אותו?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק עם החיבורים ללא הצלחה, פשוט מת... בכל מקרה, מישהו יכול להמליץ לי על קירור חדש לi7 920? או איך לסדר אולי?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפי המפרט שבצד מה הגבולות של מהירות ומתח של המעבד בקירור סטוק המעבד עכשיו על 3 GHz ואני לא יודע אם כדאי להעלות לי עוד
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קניתי את הscythe grand-kama-cross והמאוורר שמקבלים איתו משעמם ודיי פשוט..אז חיפשתי מאוורר ברחבי הרשת והיה קשה מאוד למצוא משהו יפה במידה הזאת עד שלבסוף מצאתי את ה Xigmatek 140mm XAF 140mm PWM Orange LED Case Fan : XAF-F1453 איך הוא נחשב? מאוורר טוב? אני לא מכיר את החברה..לא ראיתי שבארץ מוכרים אותם בכלל(הזמנתי מאייבי מאנגליה) זה לפני וזה אחרי
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Hec CompuCase 6BRD. המאורר שהגיע עם הספק תמיד נשמע רועש. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3493 אתמול בKSP מכרו לי מאוורר של זלמן שאמור להיות שקט אבל בפועל עושה רעש כמו שואב אבק קטן. זה הוביל אותי לחשוב שאולי הבעיה שלי היא פחות עם הרעש של המאוורר ויותר עם הרעש שנגרם בגלל הדחיסה של האוויר ושאולי לקנות מאורר יותר קטן יפתור את זה. אני עובד עם מעבד AMD Athlon X4 בשימושים די סטנדרטיים. מבחינת שמירה על טמפרטורה תקינה, זה יהיה בסדר לקנות מאוורר קטן יותר ? יש אפשרות להתקין על המארז מאווררים קטנים יותר ? בכל מקרה אשמח להמלצה על מאווררים שקטים במיוחד, במחיר סביר - מעדיף עד חמישים אבל יכול לחיות גם עם קצת יותר. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני עובד קצת בסוליד והכרטיס מסך שלי לצערי כבר הגיעה למצוי בכל אופן עלה במוחי רעיון שאולי SOFTMOD יעזור אההם... נסיתי בRIVATUNER וכנראה שמשהוא התפקשש ועכשיו גם הדריבר הרגיל לא מגיב בכלל יש כאן משהו שיכול אולי לעזור אם זה? אגב הכרטיס הוא 7600GT הנה קישור למה שעשיתי http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=539&pgno=2
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לאחרונה מנסה לעשות OC למעבד הצלחתי לעלות ל 3GHZ אבל הבעיה היא שלפעמים המחשב עולה ולפעמים הוא לא עולה כלומר BSOD השגיע מגיע בכלל מ7B שזה בכלל HDD ומבאן אני נתקע. בפעמים שהמחשב כן עלה עשיתי לו בדיקת מעמץ והוא לא עבר את ה 60 מעלות חום בדיקה של OOCT ו PRIME 95 בו זמנית. כלומר המחשב עובד יציב (כשהוא עולה). ויש עוד בעיה די מציקה בלוח בתור התחלה שמתי את המתח ל 1.375 אבל בווינדוס הוא הראה לי משהוא אחר לגמרי: אז הנה השאלות: 1) מה אני יכול לעשות בקשר לBSOD ולמה בעצם אני מקבל אותם? 2) מה אפשר לעשות בקשר למתח?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שני פינים של התושבת למאורר של המעבד יצאו מהלוח אם ואני לא מצליח להחזיר אותם. במחשב שלי לא נדלק עקב חימום יתר של במעבד. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אוקיי, אספר בקצרה. התחדשתי במעבד חדש, ואיתו גם בקירור מפלצתי FREEZER EXTREME. מבחינת טמפ' אין לי שום בעיות אז לכן אני שולל כל קשר. ישנה בעיה, בעת ביצוע הOC, שכשאני קובע מתח ידני נוצרת לי תקרה מסויימת INTEL BURN TEST מפסיק לי לאחר 5 שניות כך גם OCCT. מבחינת משחקים, כשאני מפעיל את כולם בתוספת מתח ידנית למעבד, לאחר כמה דקות הם פשוט קורסים. אבל, כשאני קובע למערכת לתת מתח אוטומטי, אין שום בעיות חישוב ושום תקלות. הכל רץ לחי בצורה מעולה ולא קורס. אז מה הבעיה? הבעיה היא שמתח אוטומטי יכול להספיק למעבד שלי רק עד 3.45GHZ ומעבר לזה המתח האוטומטי פשוט לא עוזר לי, מתח של 1.425 למשל יכול להושיב אותי יפה על 4GHZ, אבל לצערי זה משהו שקורה רק בשינוי ידני. יש עצות איך אני יכול לפת…
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום ליפני שבועיים קניתי מאורר למארז Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPMשהיה אמור להיות מאורר שקט אבל לטעמי הוא רועש מדי אים מישהו יוכל להמליץ לי על מאורר שמכניס הרבה אויר למארז וגם שקט אני אודה לו מאד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה בדקתי את הטמפ' של המעבד שלי (גם בביוס וגם באוורסט) והטמפ' נעה בין 58-62 מעלות... יש לי מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגהרץ.. הוספתי שני מאווררים למארז (מקדימה שמכניס ומאחורה שמוציא) החלפתי משחה טרמית בין גוף הקירור למעבד, נקיתי את כל האבק וליפפתי את החוטים שלא יפריעו לזרימת האוויר אבל הטמפרטורה ירדה אולי ב-2 מעלות... (ואחרי דקה עולה שוב ל60) מה עוד צריך לעשות ?????
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311&PHPSESSID=4dbd04712ae2ae8529b1ee0c707c54c8 למישהו יש מידע על הפרוייקט הזה?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשות OC ל P4 אם כן מה אני צריך לעשות חוץ מלהגביר את ה BUS (את הכפולה) קראתי את המדריך והסתבכתי איתו. אפשר להסביר לי בקצרה מה אני צריך לעשות? P4 2.4 1GB DDR
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, כבר במשך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W של TrueSilent או משהו כזה. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Savi…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
רכשתי 3570k (בלי פתרון קירור; או אולי יגיע עם קירור stock), ואני מתכוון להמהיר אותו - לא בצורה קיצונית. נשחק קצת עם המכפיל, אולי נגדיל מעט את ה-Vcore, בלי משחקי FSB וכו'. האם יש טעם שארכוש פתרון קירור עצום ואימתני (ויקר), או שמשהו כמו, נגיד Arctic Alpine 11 Rev.2 יכול להיות סביר? או משהו אחר שנופל מתחת ל-100 ש"ח? אציין שהמארז שלי נמצא במין גומחה כזו עם מעט מאוד חלל מצדדיו (2 ס"מ לכל צד) ומאחוריו (10 ס"מ), והרבה לפניו. עדכון: מצאתי את ההודעה הזו, שנותנת לי מעין-תשובה לגבי פתרונות מעט יותר יקרים. נראה שבתחום של 120-140 ש"ח, וכעת הזו, ה-Katana 4 הוא אפשרות מומלצת. אבל עד כמה אני צריך את זה?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
[table] [tr][td] אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הבא, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג, לא כי אני ממש צריך את זה (אני משחק רק בוורקראפט), אלא כי קראתי על הנושא וזה נשמע לי מעניין, אפשר לעשות את המחשב יותר מהיר בחינם והסיכונים הם מינוריים. יש כמה דברים תאורטיים ומעשיים שרציתי לברר. אני הולך לקנות את המחשב ב-tms, ואין להם את כל המבחר האפשרי של לוחות אם/זכרונות. המעבד שאני הולך לקנות הוא i5-2500k, ממה שאני מבין האות K אומרת שלמעבד הזה יש unlocked multiplier, שזה אומר שניתן לעשות אוברקלוקינג ממש בקלות רק עם ההגדלה של המספר הזה, ולא צריך לגעת בתדירות של FSB. שאלה 1 - באמת לא צריך לגעת במספר הזה ולהשאיר אותו, עד כמה שאני מבין, על 100 מגהרץ או שאפשר לשחק גם עם המספר הזה ולנסות לעלות…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימים אמצעי קירור למחשב נייד שהם לא מאווררים אלא ממש מקררים ואיפה אפשר למצוא את זה? ואילו אמצעי קירור יש למחשב שולחני ביתי ולא שרתים וכדומה שהם לא מאוורר ואיך זה פועל? אשמח לקישורים באינטרנט וכמה זה עולה בד"כ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפני חודש פרסמתי פה את הX3 425 שהצליח להפוך לפנום מרובע (4 ליבות + קאש) עכשיו הגיע אליי עוד מחשב חדש עם 425 והנה התוצאה http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876899 המשותף לשני המעבדים הוא ששניהם גרסאת TRAY ולכן אני מניח שכרגע אצל היבואן יש סטוק של 425 שמכילים ליבת DENEB ויש סיכוי לא רע שיהפכו לפנומים
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שמתי לב שבשוק ישנם המון מוצרי קירור להארד דיסק.. עכשיו .. למה זה באמת הכרחי ? עד עכשיו לא שמעתי על הארד דיסק שנשרף מחום, למרות שידוע שהוא מתחמם מאוד 0_o וכפי הידוע לי, הוא לא מתחמם עוד אם עושים למערכת OC, אז למה באמת צריך את אותם אמצעי קירור ? שווה לקנות http://www.comp-il.co.il/product.asp?cat2cat1id=1421&Cat2ID=1698&pid=FNVARSHDCA לSAMSUNG 160GB SATAII החדש שלי ? **אני לא OC**
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איפה אפשר בארץ לקנות חלקים למערכת קירור מים ? משאבה מאגר מים רדיאטור וכולי וכולי
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
- 1 follower
-