אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי אתם צכירים את הביעה של הציפסט בלוח הK8NF9 הוא רותח אז בתור פיתרון חיברתי עלין את המאורר הזה שהיה לי במחשב נייד ישן http://img.epinions.com/images/opti/c4/65/pr-Compaq_Presario_1246_1247_1277_1279_Series_cooling_fan_FD0530154B_2A_158800_001_FD0530154B2A158800001_CD_ROM_Drive-resized200.jpg הוא מאורר מעוד שקט (21db ) ופועל על 7000 ומפיק 4CFM הביעה היא שהוא מעוד ישן כבר וגוסס כל שבוע צריך לשמן אז אני צריך מאורר שיהיה חזק כמו זה ושקט ודרך אגב המאורר הזה עולה כ200 שקל !!!! יש לכם הצעות?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני עומד לבצע הזמנה מג'בטק, אני הולך לקנות שני מאווררים 92MM שיהיו טובים (ועוד דבר אחד או שתיים). הנה חמש שמצאתי שנדמה לי שהם טובים, אבל אני מתקשה לבחור אחד מחברה טובה שיהיה טובה וחזק (ולא ירעיש הרבה): http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2001&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1493&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1473&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1496&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1498&cat=80&page=1 שני המאווררים שאני הולך לקנות אמורים להיות על דלת המארז מכניסים: אחד…
-
- 12 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות ב OC אני לא מצליח לעבור את ה 400 באס אין לי את האופציה לשנות מתח מעבד, למי שיש את הלוח יודע איך משנים את זה ???? הזכרונות אמורים להיות 4-5-4-15 אבל בפועל המחשב עולה רק עם 5-6-6-18 יכול להיות שזו בעיית מתח ??
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך הקירור הזה? האם הוא טוב? כמה בערך הוא עולה? למערכת amd
-
- 10 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD השאלה היא האם יש דרך לשמור על המעבד בטמפרטורת שיא בין 10 ל 20 מעלות ?(באופן שקט)
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את המעבד הנוכחי בדותן, והבנתי שקירור כבד מדי - כמו הביג טייפון שיש לי עכשיו - עלול לרסק את הליבה, מכיוון שמעבדים ניידים לא מיוצרים עם מעטפת הגנה (IHS). השאלה שלי - האם קיימת דרך להתגבר על השבירות של הדותן מבלי להתפשר על קירור חלש?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן אחרי שחשבתי קצת, וביצעתי חיפוש בפורום, הגעתי למסקנה שהBT אמור להתאים לי, ואז ראיתי את הST ובכלל התבלבלתי ... קודם כל, יש לי את המארז RAIDMAX COBRA, אני לא יודע בכלל אם הBT יכנס לשם בנוחות כשהמעבד בעצם יושב קרוב לספק.. שנית, לא הצלחתי להבין איזה מהקירורים יותר טוב ולמה.. ועוד רציתי לדעת אם יש המלצות לקירורים טובים בפחות כסף? תודה
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד אך אם אני מעלה את הFSB מעל 202 המחשב לא עולה. הטמפרטורה של המעבד נמוכה. האם צריך לשנות משהו חוץ מהFSB? מדוע זה לא עובד? יש לי לוח אם:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz ומעבד פנטיום 4 סוקט 478 פרסקוט.
-
- 17 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ערכת סליבינג http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_1102&products_id=6116 הערכה הזאת טובה? ומה הערכה כוללת? האם היא תספיק לכל החוטים? וזה קשה להרכיב את זה על החוטים?
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות amd 3200+ לאן אני יכול להגיע איתו לאוברקלוק רציני עם arctic 64 freezer או שתמליצו על קולר אחד שיעשה את העבודה. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 847 צפיות
-
-
טוב החלטתי לפמפם את המערכת הישנה שלי קצת,אני מתכנן להחליף כרטיס מסך וזכרונות. עכשיו אני לא מצליח לעבור את גבול ה3050 בלי ריסטים ללא הפסקה,הבנתי שזה אולי בגלל הלוח,מתח לא יציב מצידו...מישהו יכול לאשר או להוסיף מידע שאני לא יודע? ואם זה בוודאות הלוח,מישהו יכול להסיר לי איזה וולט מוד אני צריך כי יש כמה,אני צריך vcore mod נכון? תודה על העזרה,אולי אני עוד יום אחד אגיע ל3.4-3.6 הנחשק...
-
- 16 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אין מדבקה, אין גומי להוריד. פשוט סגור מכל הכיוונים.
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לפני איזה 3 חודשים קניתי לוח למחשב סלרון 433mhz קניתי לוח baby at/x של pcpartner.. הלוח אמור להיות מתאים לp2 333mhz מקסימום אבל עשו לו שיפוץ ומעבד 433mhz עובד בו כשאני מפעיל את המחשב זה כותב שהמעבד 432mhz אבל בוינדוס בכל תוכנה - sandra, wcpuid, בלוח בקרה ובכל מקום זה כותב שהמעבד עובד ב-450MHZ. עשיתי למעבד בדיקת ביצועים בסנדרה ואפשר להשוות אותו למעבד פנטיום 2 450MHZ -הבדל של כמה נקודות... כתוצאה מהאוברקלוק הייתי צריך לקנות קירור חדש, והמעבד עדיין חם מאוד... אני רוצה לבטל את האוברקלוק אבל על הלוח אין גאמפרים שאפשר להעלות בהם את מהירות הבאס ובביוס יש אפשרות של אוברקלוק עד 333MHZ ולי יש יותר - 433... אפשר להוריד את המכפלה עם תוכנה? אם לא, מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אין לי מוסג איך אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי 2.4c ht 800hz איך? , דרך תוכנה דרך ביוס ויש לי לוח אם של asus- p4p800
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעשות OC כבר עשיתי OC חלקי אבל הייתי רוצה לעשות אותו יותר מקצועי ואולי להגיע לרמות יותר גבוהות חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי כל משמצאתי היה על הבסיס ,בסיסי כזה. האם יש איזה אתר יותר מקצועי שמפרט יותר על איך לשחק אם ה voltage והסנכרון של הזכרונות.... and BTW ! i im now on OC 9x140=1260 Mhz וקיבלתי ב 3d2001 6500!!!!! במקום 5500 )) ואני אם א geforce 3ti 200 העלוב שלי! ו6500 זה מעולה אבל הייתי רוצה קצת יותר כי אני יודע שהמעבד שלי מסוגל ליותר.... הטמפ שלי עכשיו 47c אולי גם אתם תוכלו לעזור לי קצת יש לי לוח a7v 333 מעבד Tbird 1.1 זיכרונות micron 2700 256 twinmos 3200 512
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
1. יש לי מאוור של 120 ממ של VPPV ויש לו 3 חוטים 2 מחוברים לחשמל אדום ושחור ישיש עוד אחד לבן חתוך למה?? ( חיפשתי באתר יצר ולא מצאתי כלום ) 2. כך זה שיש לי 3 מאוורי 80 ואחד 120 וכשהפחתי כוון של אחד מה80 מהוצאה להכנסה יש לי ירידת טמפ של 2-3 מעלות?? הסידור שלי הוא 80 אחד מכניס 120 מכניס 2 של 80 מכניסים ( אחד מהם הוא עם המשחק של להוצא או להכניס )??
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אוקיי, אתמול אספתי את החלקים של המחשב שלי והיום הרכבתי וביצעתי OC. להלן התוצאות: נתוני מערכת: Intel C2D E4300 @ 1.8GHz OCZ 2GB DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 965P-DS3 Rev 2.0 Tunic Tower 120mm Gigabyte Posiedon with rear Arctic Fan 12CM הרכבתי את הטוניק שיוציא אוויר ישר לכיוון ה-AC מאחורה, הם ממש צמודים. לאחר OC: E4300@3.42GHz 1.55V OCZ DDR2-950MHz CL 5-5-5-15 2.2V ה-OC היציב היחידי שהצלחתי להגיע אליו לאחר שניסיתי וריאציות שונות (הורדת מכפלה, העלאת באס, שינוי תזמונים, מתחים, כלום לא עזר). טמפ' מעבד במנוחה 50 מעלות, במאמץ 77 מעלות (נמדד ב-Core Temp 0.95 בו ה-Tjun מכוונת ל-100). הטוניק שלי יושב על הגבול שבין מרעיש לשקט (1900RPM ע"פ התוכנה של ג'יגהבייט, אבל נראה לי שהיא קצת מזייפת)…
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שני פינים של התושבת למאורר של המעבד יצאו מהלוח אם ואני לא מצליח להחזיר אותם. במחשב שלי לא נדלק עקב חימום יתר של במעבד. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שבק חיים, אני מעוניין במאוורר חדש, איכותי בעל אורך חיים גבוה במחיר של עד 200 שקלים. מאוורר למעבד core2dou אם אלא טועה הchipset הוא 939 אם אתם זקוקים לכל מידע נוסף בכדי לעזור לי אני אשמח לתרום אותו... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים של שימוש 24/7 במחשב, הגיע הזמן לעשות תחזוקה מחשב. לנקות, לגרד אבק ולפרק את הקירור מים לצורך כך. הקירור יושב על מעבד וכרטיס מסך יעודי GTX 260 של DANGER DEN. אז השאלה העיקרית - האם יש איזשהו סדר לריקון מים, בלי שהם ישפכו? איך מפרקים צנרת בלי להשפריץ על הכל? עם מה מנקים את הצנרת מבפנים? יש צורך לנקות את המשטח של המעבד ולפרק את תושבת נחושת הכרטיס מסך? נ.ב. אולי יש מדריך מסודר לכל השאלות שלי שאני לא ראיתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-