עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by MoRtZkInG,

פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by sashakrik,

שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמיועד לסרטים ו- PES2012 המחשב מבוסס על מעבד E2140 וכרטיס מסך GTS450 הייתי רוצה לסחוט עוד קצת ביצועים מהמעבד הזה אבל השאלה אם בכלל שווה להשקיע כסף בקירור ובסוף תוספת הביצועים תהייה מיזערית. מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  3. למה הוא נותן לי כהשוואה רק מערכות מוזרות כמו שרתים ולוחות כפולי מעבד (ולא סתם פנטיום 3 או 4 )? וגם יש לו זיהוי מוזר של טמפרטורה, לוח 39 מעלות, מעבד-1 127 מעלות !!!, מעבד-2 37 מעלות האם אני בגירסה הלא נכונה ? --הבעיה נפתרה-- יש תפריט אופציות ביטלתי את הסימון ליד enable multi-threading benchmark עכשיו הוא מביא לי מחשבים נורמלים להשוואה ולא שרתים

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והcנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? האם אני אצטרך לעלות מתחים? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר נ.ב קצת מוזר וחבל שבפורום מקצועי ואיכותי כמו כאן שמתמחה ב OC אין נעוץ הסבר לשלבים הראשונים

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

הבנתי ש את ה sk7 אין מקומות שאפשר להגיד אותו , אז עכשיו מה בקשר ל Thermalright SLK900A קראתי עליו הרבה הבנתי שהוא מעולה..והכל... אבל האם יש איזה חנות שניתן להשיג אותו ? וכמה הוא עולה בערך? ומה יהיה יותר כדי volcano 12 או Thermalright SLK900A??? ( מטרות OC..)

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  6. שלום, הייתי מעוניין להתייעץ לגבי קירור למעבד שיעבור OC. נאמר לי שקירור מים יכול לתת מענה טוב. האם זה נכון? אני מעוניין להגיע עם מעבד I7 4770K ל-4.2-4.4 בOC כמובן. האם מישהו יודע בערך כמה טמפרטורה אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל בOC ובקירור מים..? כמה אפשר להגיע..? התקציב עד 400 שקל. האם שווה להשיקע בקירור מים? או שקירור אוויר יתן את אותה התמורה ואפילו יותר...? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by Baza,

[table] [tr][td] אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הבא, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג, לא כי אני ממש צריך את זה (אני משחק רק בוורקראפט), אלא כי קראתי על הנושא וזה נשמע לי מעניין, אפשר לעשות את המחשב יותר מהיר בחינם והסיכונים הם מינוריים. יש כמה דברים תאורטיים ומעשיים שרציתי לברר. אני הולך לקנות את המחשב ב-tms, ואין להם את כל המבחר האפשרי של לוחות אם/זכרונות. המעבד שאני הולך לקנות הוא i5-2500k, ממה שאני מבין האות K אומרת שלמעבד הזה יש unlocked multiplier, שזה אומר שניתן לעשות אוברקלוקינג ממש בקלות רק עם ההגדלה של המספר הזה, ולא צריך לגעת בתדירות של FSB. שאלה 1 - באמת לא צריך לגעת במספר הזה ולהשאיר אותו, עד כמה שאני מבין, על 100 מגהרץ או שאפשר לשחק גם עם המספר הזה ולנסות לעלות…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by yahavon028,

זה מה שאני רוצה לקנות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 יש לי מעבד פנטיום 4 2800 מגה הרץ תודה מראש

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  9. אני מחפש שילוב של מעבד 4 ליבות ולוח אם שיתן לי את תוצאת ה-OC הכי טובה ביחס למחיר בעלות של פחות מ-1500 ש"ח. תודה

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by blizzard20,

תקין? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  11. אוקי ...אני כבר שנים מנסה לעשות OC מאז שפירמטתי שזה שבוע שעבר ....וגם מידי פעם יוצא לי לעשות OC ( רק מתי שלכרטיס מתחשק ) מקרה אבוד , קיצור אני סתם רוצה להתיעסק איתו כי בכל זאת הוא חרייאת ... אז מה שמשגע אותי זה , שבריוויה טונר אני מעלה קצת בליבה וקצת בזכרונות והכל על מצב " PERFOMANCE 3D " ואז עושה לו TEST ואז SAVE ואז החל - אישור ואז ריסט....מפעיל מחדש ת'מחשב ..פותח ת'תוכנה עוד פעם ..ומה רואה ..את זה וזה לא משתנה אפילו ינעל ********* אררררררררררר ) http://img208.imageshack.us/my.php?image=2rav8le.jpg כן כן זה מה שמעצבן פה , אני עושה אינסוף ריסטים והליבה לא משתנת בכלל ..איזה נאחס... רק הזכרונות עלו מ- 360 בסטנדרט ל- 400 פעם פטרתי את זה ע"י האופציה בביוס של ה- AGP …

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  12. מבחינת גודל הכוונה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by o.o,

עד איפה אפשר להגיע עם קירור הסטוק של המעבד? איך מודדים את הדירוג של מיהירות המעבד לאחר הOC? ומה הטמפ' הנורמאלית של המעבד?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by flesh2,

למקרה שהקירור לא יספיק לי, אני אוכל להחליף את המאורר במאורר 92 מילימטר אחר? (כמובן אחרי שאני אוציא את הדלתות שלו) או שהמאורר מקובע או שהוא בנוי שונה משאר מאוררי 92 מילימטר? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Iv0ry,

יש לי מאוורר של אנרמקס בקדמת המארז שלוקח אוויר חם מן ההמארז. הבעיה היא שאי אפשר לשנות את הכיוון שלו שיכניס אוויר קר וטרי למארז. האם זה קריטי לסרקולציה? או שזה לא משנה בהשוואה למצב הנוכחי כעת? http://www.siz.co.il/my.php?i=immkdrnwjztt.bmp

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  16. מהו הקירור המומלץ בתקציב של עד 200 ש"ח למפרט הבא: MB - DFI UT P35 TR2 CPU - E5300 OC 3630 MHZ + Freezer 7 pro GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2) RAM - 2G Kingston 800 MHZ 6-6-6-18 Case - Compucase PSU - Vantec ION2 500w Cooling - AC cooling 12cm Screen - Samsung T220p wide בנוסף אבקש המלצה לגבי זכרונות שיעמדו ב OC עד ל 1000MHZ. (הזכרון הנוכחי שלי בקושי עובד על המהירות המקורית שלו...) תודה

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by Gil28,

הפעלתי פעמיים אורטוס והטמפרוטורות (ע"פ speedfan) הן: מעבד 56 ליבה 1 51 ליבה 2 51 בעומס כמובן... מה המקסימום טמפרטורה למעבד זה? נ.ב. המעבד על 3200mhz וקירור סטוק

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז Hec CompuCase 6BRD. המאורר שהגיע עם הספק תמיד נשמע רועש. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3493 אתמול בKSP מכרו לי מאוורר של זלמן שאמור להיות שקט אבל בפועל עושה רעש כמו שואב אבק קטן. זה הוביל אותי לחשוב שאולי הבעיה שלי היא פחות עם הרעש של המאוורר ויותר עם הרעש שנגרם בגלל הדחיסה של האוויר ושאולי לקנות מאורר יותר קטן יפתור את זה. אני עובד עם מעבד AMD Athlon X4 בשימושים די סטנדרטיים. מבחינת שמירה על טמפרטורה תקינה, זה יהיה בסדר לקנות מאוורר קטן יותר ? יש אפשרות להתקין על המארז מאווררים קטנים יותר ? בכל מקרה אשמח להמלצה על מאווררים שקטים במיוחד, במחיר סביר - מעדיף עד חמישים אבל יכול לחיות גם עם קצת יותר. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by Xardas,

בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. התקציב שלי הוא נמוך אז אני מתכוון לקנות Q6700 עם לוח מבוסס צ'יפ G31 של ג'יגהבייט דגם GA-G31M-ES2L - לוח תקציבי אך בעל יכולות OC סבירות. אולי אני אנסה למתוח את התקציב ולעבור ללוח דומה מבוסס G41. המארז גם יהיה בהתאם ללוח - קטן. אני רוצה לבצע OC קטן יחסית להעלות את התדר מ 2.66 ל 3.0 שזה בעצם העלאת הבאס מ 266 מה"ז ל 300 מה"ז. השאלה היא האם ניתן לבצע את זה עם הקונפיגורציה הנ"ל ועם קירור סטוק? איזה ספק כח מינימלי צריך למערכת (יהיה כרטיס מסך בעל צריכת הספק מינימלית)?

• 14 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by ndav,

העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  22. לאור (או בעצם החושך) בעית התאורה האחורית בצגים של אריהב החלטנו אנוכי וNIVEZRATI לעלות סקר בכדי לדעת אם רק אנחנו נתקלנו בבעיה זו או עוד אנשים, תודה רבה על ההשתתפות

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by shaynet,

בעקבות בקשה של אחד מחברי הפורום אני מעלה מדריך קצר לVMOD ל6600GT לפני שאני יתחיל אני חייב לציין שמי שעושה את המוד מעבד באופן מיידי את האחריות על הכרטיס ומי שלא יודע להלחים טוב ממש לא כדאי לו לעשות את המוד שכן רחיבים רבים מעוד רגישים לחום וההלחמות קטנות מאוד מה שאומר שהלחמה לא זהירה עלולה לגרום לקצר ולהרוס את הכרטיס כדי למדוד את המתח לליבה השתמשו ברב מודד כדי למדוד מתחDC הצמידו את החוט האדום של הרב מודד לפין שמוקף באדום ואת החוט השחור לפין שמוקף בשחור המתח במנוחה אמור להיות בסביבות 1.3V ולאחר מכן במעמץ להגיע ל1.45V הג'וק שמסומן בכחול אחראי על המתח לליבה ככה שלאחר שהמוד נעשה חובה לשים עליו קירור (סינק של זכרונות) אחרת הוא ישרף לאחר שנמדדו המתחים ניתן לגשת למוד עצמו שהוא הל…

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by NeverHood,

אפשרות ראשונה Spire EasyStream 3 שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד... (40-50 מעלות) במנוחה-מאמץ אפשרויות אחרות : Tt Spark7 Tt Volcano 7 plus Vantec AeroFlow המחירים שלהם בערך אותו דבר... השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה? מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.