עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by orhai,

אני לא מצאתי אותו בשום חנות... אם משהו יודע על חנות בצפון שיש לה את זה אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Or ei,

29 במנוחה ו39 במאמץ על באס 140 זה טוב ?? יש לי P3 733

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by danielly,

היי, הUD2 טוב לאוברקלוק של I5 בגרסאת Tray עם Scythe Ninja Rev.B ועוד שני Scythe sleap stream 1600rpm? כמה אחוזים? הנה לינק http://skypc.co.il/pl_product~950206~10~0.htm האם הקירור שפירטתי מספיק גם כדי לעשות אוברקלוק ל5850? עוד שאלה, איזה קירור יותר טוב על ה5850 של Gigabyte או Asus? או שגם ככה אם אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק כדאי לקנות קירור אחר? תודה רבה למתייחסים.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by udicol,

מרוב שאני חוסך , לא שמתי לב שקניתי את המארז המכוער ביותר , אבל מאושר AMD , לא שאני ממש מתרגש מזה , אבל אני סומך עליו (ממי שקניתי אותו). לא רק זה שהוא מכוער אבל מתחמם בצורה פראית . אני מריץ Render ב- Corel KPT Bryce 5.0 המעבד מגיע - 75 מעלות ! וטמפרטורת הסביבה , מגיע ל- 50-55 מעלות . גיליתי שהספק שלי מכיל מאוורר (דרך אגב הספק הוא רק 250 וואט !) יחיד , ופתח איוורור קטנטן ! , מה עשיתי ? פשוט הסרתי את המכסה של הספק . שימו לב ! זה כלל לא מדור המלצות ! ועשיתי זאת תוך אחריות אישית שלי לכל נזק שיגרם למחשב או לכל דבר אחר ולכן אל תעשו זאת לבד , או בכלל ! כמובן , אני מתכוון להגיע לחרט ולבצע עבודה קטנה , עם תוספת איוורור לספק ולסגור אותו .

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  5. מישהו יודע מה פשר הקירור של הכרטיס הזה? מה זה הצינור למעלה שיוצא ממנו? וגם כאן: שני הכרטיסים של GigaByte.

6. ואיפה ימכרו אותו? תודה

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by SixKiller,

שלום כולם.. נשברו לי 2 סמארטים.. ואני מחפש עכשיו מאורר למעבד... אפילו 2.. השאלה היא... מה המאורר עם הכי הרבה דחף אוויר. CFM בעולם.. (בעולם.. אני מתכוון בקרב יד.. שאני יכול לקנות..) תודה... וד"א רעש ומחיר... זה לא בעיה....

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by קלוקיי,

שלום.. יש לי בעיה עם הכרטיס hd4870.. עכשיו הבעיה מתחילה כשאני מעלה את התדרים מ - 750 ל 790 לליבה ו מ - 900 ל - 925 לזיכרון, עכשיו הרצתי 3DMark06 והבדיקה עברה בהצלחה. אבל כשאני מנסה להריץ את Crysis WARHEAD הוא קורס תוך 5 - 4 דקות של משחק וב - 3DMark06 הכל עובר בהצלחה... בבקשה תסבירו לי מה הבעיה פה.. תודה..

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני רוצה להוסיף במארז עוד 2 מאווררים שישבו על 2 תאים של 5.25 ששם יכולים להיכנס לי מבחינת מקום 2 מאווררים של 70 מ"מ ציירתי דוגמא של מה שהאני מתכנן(סליחה על איכות הציור..אני צייר גרוע..) עכשיו בגלל ש70 מ"מ זה לא ממש מאוורר סטנדרטי אז אין כל כך מבחר ואיכויות אז מצאתי 3 שניראים לי טובים ורציתי שתגידו לי מתוכם מה הכי טוב ושקט זה של שקוף עם לדים כחולים חברת Everflow http://www.ebay.com/itm/Everflow-R127010DM-7010-70mm-x10mm-Fan-3Pin-12V-565-/120868727510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c24566ad6 השני הוא ירוק של evercool http://www.ebay.com/itm/Evercool-Evergreen-Noiseless-70mm-x-70mm-x-15mm-Lead-Free-Green-Fan-/370549770973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5646…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. http://www.benchtest.com/heat_pipe1.html קראתי ואהבתי מאוד מאוד :ylsuper: אזרחי הפורום היקרים !! תיקראו :book: ותחכימו . אם תלכו בדרך הבונה, תגיעו רחוק ... או שלא במקרה שלי זה .. :jump1:

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by shronxx,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE ומעבד אינטל 3.0 GHZ ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד מישהו יכול לעזור לי....לתת לי מדריך או משהו איך לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי.. ???

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Daniel.S,

תקשיבו... יש לי מעבד עם 2 ליבות.. ובדקתי עם SPEED FAN וליבה אחת טמפ' של 27 מעלות שזה טוב והשנייה 57 מעלות!!! איך אני יכול לתקן את זה? נתתי לו לנוח 3 שעות הדלקתי היה 44 ותוך שני דקות עלה ל-57 איך אני מסדר שתמיד יהיה נמוך? יכול להיות שזה כי יש לי אבק במחשב ואני פשוט צריך לנקות?

14. שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

יש מערכת קירור שמקררת את הלוח אם ולא דרך קירור מים שלא עולה על 250 שקל?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by RunX,

שלום. מצטער על ההצפה האחרונה של הפורום בדרך לפתור את בעיית החום שלי. בכל אופן, רציתי לשאול כמה שאלות. בעקבות כמה הודעות וביקורות שקראתי על המע' קירור מים שרציתי לקנות אני מניח שאני לא יקנה, כי אני רוצה משהו עמיד, טוב, שעושה את העבודה כמו שצריך (ולא אכפת לי לגבי רעש). אז רציתי לשאול האם אני יכול להרכיב את המאוורר הזה של TT במקום המאוורר שעל המעבד שלי ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 וכמו כן רציתי לשאול איפה הצלעות האלה מתלבשות ? : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2513 כי יש לי צלעות קירור על המעבד, אבל פשוטות מאוד והם כאלה שבאות אם המעבד ככה שהם קטנות מאוד. …

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש, ומתלבט בין מספר קירורים למעבד ומאוורר נוסף למארז. המעבד המיועד הוא I3 2120 והמארז הוא Thermaltake V3. אני מתלבט בין הקירורים הבאים למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION ZALMAN CNPS5X SI EDITION Scythe JAPAN SHURIKEN כמו כן, אני מתלבט איזה מהמאווררים הבאים כדאי להוסיף למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA Scythe 120mm Gentle Typhoon JAPAN Servo 1450rpm הדרישה העיקרית מהקירורים היא כמה שיותר שקט, כלומר אני מחפש את הקירור למעבד והמאוורר הנוסף למארז השקטים ביותר מבין אלה שהזכרתי כאן. יש לי אפשרות לרכוש רק את הקירורים שהזכרתי. אשמח לעזרתכם ולהסבר בנושא, תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by DOR_2911,

הורדתי את הגרסאת ביוס מהאתר של MSI אבל אני לא יודע איך לעדכן.... אז מי שיכול לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by eladrevach,

אז ככה... לא ידעתי איזו כותרת לבחור אבל זהו המצב יש לי כרגע את הכרטיס gigabyte gtx 460 1gb והמתח אצלו עכשיו על 1.087 והמהירויות ליבה 850 זיכרונות 1000 (שהסטוק זה ליבה 715 וזכרונות 900 ) עכשיו הזמנתי כרטיס חדש gigabyte gtx 460 super overclock edition מגיע עוד כמה ימים והמהירויות שלו הן בסטוק זיכרונות 1000 וליבה 815 ואני בטוח שאיתו אני אוכל להגיע לאוברקלוק רחוק מאוד... השאלה שלי היא בעצם בsli לפי איזה מהירויות שני הכרטיסים ייפעלו ביחד הנמוך? הגבוהה? או כל אחד והמהירויות שלו? ועוד שאלה קטנה על הדרך המפרט שלי בצד הספק יחזיק את כל העסק הזה? תודה רבה לעוזריםם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כמו שהכותרת אומרת, קניתי משחה של arcticsilver אני רוצה למרוח אבל אני רגיל למשחות המעפנות שבאות בשקית ששם ידעתי לשים את הכל והיתי מורח עם השקית עצמה. עכשיו זה בא במזרק ואין לי מושג כמה לשים, נכנסתי לאתר שלהם (http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm) ושם יש פול הזהרות ובאלגן והאנגלית שלי מוחרבנת, סליחה על המילה... בקיצור אם מישהו יכול להדריך אותי זה יהיה נחמד... ;D

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by D_N_A,

יש לי מארז מיני ואין בו מקום לעוד ארדיסק שקניתי במזל טוב, בשבוע הבא אני מקבל מגירה נשלפת לארדיסק... אבל עד אז... אין לי איך לחבר אותו!!!!!!!!!! יש למישהו רעיון יצירתי?! (ד"א: לא בא לי להשאיר את המחשב פתוח!)

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by zvika04,

היי חברים קראתי בעיון את המלצותיכם ב"מפרטי המחשבים" השונים ונתקלתי בהמלצתכם לגבי מעבד ברטון 2500+ "מובייל" (נייד) כמעבד המועדף למחשב המיועד לאוברקלוק . שאלתי היא מדוע דווקא מעבד למחשבים ניידים והאם זה משנה לגבי "ברטון" רגיל. ובכלל האם אין היום בעיה לבצע אוברקולק למעבדים הללו כי אמרו לי ש-AMD "סגרו" אותם ב"מכפלות". אשמח לקבל תשובות מקצועיות בברכה צביקה

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by SubX,

כלומר איזה סטפינגים AMD בדרך כלל מספקת ? המחשב שלי עדיין באקסלנט מחכה להחלפת מעבד AXP1900+ הסטפינג שלו היה AGNGA (ההכי טוב) המעבד שלי נשלח לחוץ לארץ ויחליפו לי אותו מה הסטפינג שאני צפוי לקבל ? יש סיכוי שאני אקבל את הסטפינג ההכי גרוע ASKGA ? AMD מייצרת עדיין סטפינגים גרועים ? או שהיא מייצרת רק סטפינגים טובים עד ההכי טובים ? זה חשוב לי כדיי שירד "עול" מליבי.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by stingeR-,

שאני עושה אוברקלוק דרך התוכנה הזאת של MSI הוא עושה לי אוברקלוק ל1787MHZ אבל שאני עושה ריסטרט למחשב האוברקלוק נעלם.. תוכלו לתת לי תוכנה לעשות אוברקלוק נקי מבלי בעיות ?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  25. חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>

• 8 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.