עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי כרטיס geforce 4 440 mx 64MB agp 8X בקיצור הוספתי קירור משופשר לליבה(vantec iceberq 4 pro) לזיכרונות יש סניקים טובים הכל טוב ויפה אני מגיע ל350 בליבה ו345 בזיכרונות ופתאום אני רואה הודעת אזהרה כזאת ב?RivaTuner האם אני יכול להמשיך בoc בבטחה כי הכל בסדר אני מקבל ציונים יותר טובים ב3dmark אין ארטיפקטים הכרטיס יציב הכל בסדר אגב הזיכרונות הם ddr 5ns אני יכול להגיע ככה ל450 בזיכרונות נכון? וכמה כדאי לי להעלות לליבה? והכי חשוב האם אפשר להמשיך בoc? הנה תמונה:

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  2. האם אפשר לדעת מהם הטמפ' המומלצות\ או הרגילות של מעבדי אינטל מסדרת ה northwood ? הכוונה במנוחה , עומס ומעל איזה טמפ' זה כבר מוגזם ומסכן את המעבד . תודה מראש

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  3. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... תקציב ביחד 500 פלוס מינוס ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך...תקציב 250 חשוב שהקירור יהיה יחסית שקט...לא שקט מוחלט אבל שלא יגזים תודה מראשש

• 18 תגובות
    • 885 צפיות
  4. עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by FARKASH7,

המחשב של חבר שלי מתחמם ללא סיבה. טמפ' המעבד בביוס עומדת על 72-75 מעלות, וכשהמחשב עובד היא עולה עד למצבים שהוא עובד ממש לאט ואף נכבה. על המעבד יושב גוף קירור של זלמן שאמור לספק את הסחורה. פירקתי אותו והחלפתי את המשחה הטרמית ללא הועיל. המארץ פתוח ולא חם בחוץ בתקופה הזאת של השנה ככה שאני חושב שנושא האוורור הוא לא הגורם. האם למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך ניתן להתגבר עליה.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  6. יש לי מעבד Q6600 GO לוח אם gigabyte p35 ds3l sunbeam tuniq 120 gigabyte gts 8800 512 g92 מארז sagita raidmax 120*2 עשיתי המהרה למהירות 3.2 356*9 תגידו לי אם הטמפ' של המעבד תקינות(עם הsunbeam על 60 אחוז) ובקשר לכרטיס גרפיקה נדמה לי שזה גבוה מדי לכרטיס של NVIDIA לא? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  7. יש לי כרגע Arctic Cooling Freezer 64 כבר 3+ שנים. הוא עושה עבודה טובה, אבל אני רוצה לשדרג. הסתכלתי על כמה גופי קירור והם נורא גדולים, אני מפחד שהם לא יתאימו למארז שלי (NZXT hush). יש המלצות לקירור איכותי ולא גדול בצורה נוראה?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MSI SUPRIM X RTX 3090 TI ואני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס אני רוצה לעשות באמצעות תוכנת msi afterburner וראיתי שיש דבר כזה בתוכנה voltage control האם זה עושה נזק? האם זה מרים את המתח ליותר גבוה ממה שהכרטיס מגיע? אשמח לעזרה וטיפים איך לעשות אוברקלוק בלי לעשות נזק לכרטיס

9. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  10. מה קורה? אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by LM10,

שלום. אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה: AMD PHENOM II 965 SCYTHE MUGEN 2 GA-880GA-UD3 KINGSTON 4GB 1333 SAMSUNG F3 1TB HD 5850 SEASONIC S12II 620W המארז : P182. מכיוון שנושא השקט במחשב הוא בעדיפות גבוהה מאוד אצלי, רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לשים את המאווררים של הTRICOOL שבאים עם המארז על LOW באופן קבוע ולעבוד בצורה כזאת עם המערכת הזאת? יש איזה סיכון כלשהו במערכת הזאת שהחלקים יתחממו יותר מדי שהמאווררים האלה על LOW? חשוב לציין שאני לא מתכנן OC בזמן הקרוב (אולי בעתיד אני אלמד). ועוד שאלה, יש הבדלים בין הTRICOOL על LOW לבין הS-FLEX 1200RPM מבחינת הרעש? מה יותר מרעיש ועד כמה זה מורגש? אני מעדיף להימנע מהוצאה של כסף נוסף עבור החלפת המאווררים, אבל במידה וזה יבטיח לי שקט מקסימלי לא…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  12. הייתי נעול על asus p5n-t deluxe אבל אמרו לי שצ'יפסטים של נודיה לא טובים לoc של Quad core אני חייב לוח sli כי יש לי שני כרטיסי מסך של נוידיה... איזה לוח לקחת?

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  13. בחרתי את המעבדים באקראי חלקם אפילו לא לדסקטופ,אבל שיהיה טוב לדעת מה אנשים חושבים.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  14. הזיכרונות שלי כרגע על700Mhz בSPD הם על 2.00 במתח נורמלי שאיתו הם מגיעים(.18 אם אני לא טועה) המעבד בoc של 3.20GHz 356x9 אני רוצה להרים את הזיכרונות ל900Mhz. עכשיו השאלות.... העלתי את הSPD ל2.40 והזיכרונות עלו לתדר של 854MHz אבל המחשב לא הצליח לעלות ככה(לא שינית את המתח של הזיכרונות) איך בידיוק אני מרים את התדר שלהם ל900MHz?לעשות בM.I.T בddr voltage control (או מה שלא רשום שם) תוספת של 0.1 ואז להרים אותם בSPD? ולגביי מעבד...יש סיכוי להרים אותו ל3.4?זה כדאי?אני ירגיש הבדל בביצועים?האם כרגע הוא לא חונק אותי? <------------ כל החלקים רשומים במפרט מחשב תודה רבה מראש !

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by MoSQuiTo,

א. איך פותחים את העכבר האופטי הרגיל של מיקרו$ופט? (אני לא רואה עליו אפילו לא בורג אחד.) ב. האם ניתן להחליף המנורה שעושה אור אדום באור אחר(לד)? הכוונה היא האם האור האדום עושה משהוא? תודה- שגיא.

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by foty123,

שלום לכם.. עכשיו לבעיה.. קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2 עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה... אני יסביר יותר טוב.. הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה.. אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה.... גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר... ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200.. נ.ב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by or_cohen2,

יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום: CPU Type AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SD RAM) ValueBIOS Award (03/17/03) עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא? ומה אפשר לעשות ב…

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  18. שלום, נדמה לי שהתמונה הזו אומרת הכל... http://i43.tinypic.com/2d0xilu.jpg אפשר לראות שם שמשהו 80 מעלות צלזיוס ולא הבנתי לגמרי מה זה, אפשר הסבר? (מתחת ל- Temperatures) ולמה HWMONITOR מזהה את ה- 720BE שלי כ- 920BE?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by redti,

הרמתי את המעבד ל3.73GHZ /1.376V הזכרונות2.1 /4-4-4-12/830MHZ המעבד קר..ממש קר 30 ומשהו מעלות.. כל ניסיון שלי להעלות את המהירות ובמקביל את המתח עבור המעבד או הזכרון פשוט נכשל לא מעלה לי את המחשב ואני לא מבין למה..אפילו סתם העלאה קטנה של 5FSB ייתכן וזה קשור לVOLTAGE של ה"הגשרים" או משהו אחר? זה יכול להיות הספק (רק 430 וואט) ?

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by m0tek,

שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by zuq,

אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי בשביל מוד קטן לוודו באנגי שלי מאיפה אני יכול לקנות דבק באזור ת"א? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by adidas1,

אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by ross,

יש לי מעבד I5-2500 של אינטל עם קירור סטוק כאשר הטמפרטורה בשימוש רגיל עומדת על 37 מעלות פלוס מינוס. אני מתכוון להחליף בקרוב לוח אם ללוח אם תקין (B3) ולכן אני אצטרך להוריד את הקירור של המעבד. כדי להתכונן לקיץ ולאבק שווה לי לקנות קירור יותר טוב, או שמספיק להישאר עם הנוכחי ורק לקנות משחה טרמית? איזה קירור או משחה טרמית שווה לי לקנות?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by tgen,

האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by ofir123,

איפה אני משיג אחד כזה בראשון??? חיפשתי ולא מצאתי. תענו כמה שיותר מהר

• 10 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.