עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yan,

עם איזה תוכנה אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך? יש לי את הג'יפורס 5750

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by MATERIX,

כי היצלחתי להגיע לזה והמערכת יציבה וטמפרטורת המעבד ב-LOAD: היא 64 ובמנוחה היא 55 האם זה טוב?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by igal_nazar,

שלום רב! אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים, אולם טרם החלטתי איזה קירור אני שם למעבד. זה המעבד שיהיה במחשב AMD Athlon II X4 640 . הוצא לי לשים לו את הקירור הזה Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3), אך לא לכל החברות יש את הקירור הזה. לכן אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות לקירור במחיר של עד 150 ש"ח. חשוב לי שהקירור יהיה איכותי (יחזיק ל6-7 שנים טובות) ושקט. תודה מראש, יגאל

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, , אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! אז ככה, יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.6GHz Hyper-Threading וברצוני לבצע אוברקלוק ולעשות אותו שיהיה 3 או 3.2GHZ... מספר שאלות: 1. איזה מאוור כדאי? אחד שיקרר מספיק טוב - ולא קירור מים... 2. האם ה HT פוגע בביצועים במשחקים? 3. איזו טמפרטורה מומלצת למעבד שלי? תודה, והמשך יום טוב!

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  5. אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1 חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 909 צפיות
  6. המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).

• 13 תגובות
    • 909 צפיות
  7. היי לכולם. טוב, זה כנראה עומד להיות משעשע.. : עומד אצלי בבית משהו מ ש ש עתיק - מחשב מבוסס סלרון 800. היות והרבה מעבר לאובנטו במקרה הטוב (ובמקרה זה היו לי מגבלות עם דרייבר לכרטיס הרשת) לא ממש חשבתי שיש מה לעשות איתו -מקסימום לשחק איתו בפזל (פרוקים והרכבות) ולאחר שאפשיט אותו מכל מה שאולי שווה משהו לשלחו לעולם שכולו פח. ובעקבות זאת שרבים מכם כל הזמן מדברים על OC - חשבתי, מה בדבר? שאלותי 1. האם יש בכלל טעם לעשות לו OC. האם היה ויצליח יש סיכוי שישמש למשהו בין אם טוב יותר לאובנטו, אולי אפילו שימוש סביר ב-XP? 2. עד כמה הדבר הזה מסובך. כלומר לא סתם OC אלא על המחשב הספציפי ולאחת שבינתיים הדבר הכי רציני שעשיתי עם ענייני חומרה הוא לפרק ולהרכיב חזרה לוח אם למארז (טוב גם להוסיף…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  8. אני מתכוון לקנות מעבד הנ"ל. הבעיה שכיום הוא אינו נמכר בגרסאות BOX בחו"ל אלא TRAY בלבד ללא גוף קירור ומאוורר. איני בטוח שגוף הקירור סטוק של Athlon 64 חד-ליבתי שיש לי יוכל להתאים לקירורו. מחיפושים בפורום מצאתי שישנן התייחסויות לגופי הקירור http://www.scythe-usa.com/product/cpu/041/scktn3000_detail.html http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/15/alpine-64-pro-rev.2.html מי מביניהם יהיה חרישי יותר בעת ניגון סרטים כאשר המעבד יעבוד בעומס של 70% ומעלה?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by EgoManiac,

אחרי ששיחקתי קצת עם המעבד והלוח החדשים המעבד היתייצב ללא בעיות וללא יותר מדי משחק עם המכפלה/FSB על 3725MHZ עם מתח 1.5 על 3825 הוא סירב להיות יציב אפילו עם מתח 1.55 ויותר מתח מזה אין לי כוונה לתת טמפ' במאמץ בבדיקת OCCT לא עברו את ה46 מעולות ועבר בהצלחה בדיקה של 4 שעות הנה הCPUZ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=813693 אני ימשיך לשחק עוד עם כל האופציות בשביל להגיעה ל 3.8 כי ראיתי אנשים בפורומים בחו''ל שהגיעו אפילו ל4.0GHZ על קירור אוויר עם לוח כמו שלי.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  10. אהלן, התחדשתי ב Katana 3 היום. לפני זה היה לי קירור סטוק שמולו ישב על דלת המארז מאוורר 90M שהכניס אוויר. (תמונה של המאוורר) עכשיו בגלל שהמאוור של ה-Katna פונה לצד, אז המאוור שיושב על דלת המארז סתם מתבזבז ויוצא שהוא מכניס סתם אוויר לתוך גוף המתכת שאליו מחובר המאוורר של הKatna (תמונה של ה-Katana) חשבתי למקם אותו שלב 1 מתחת לאיפה שהוא נמצא שיכניס אוויר קר לכרטיס מסך. כל מקרה מקווה שהבנתם את המצב ואשמח להצעות מכם. אם יש צורך בעוד תמונות אז תגידו.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by sashakrik,

אהלן ! יש לי 3700+ ע"ג לוח ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, החלטתי לקנות ביג טייפון אבל יש לי דאגה קטנה, המארז שלי נמוך יחסית ולכן המרווח של הלוח אם לספק הכח קטן יחסית. לכן אני מפחד שלא יהיה מספיק מקום בשביל הביג טייפון כי הרי ידוע שהוא מאוד רחב. אם מישהו פה התקין ביג טייפון על לוח כמו שלי ויוכל לומר לי בכמה הוא בולט החוצה מחוץ ללוח אם מאוד אשמח. תודה !

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by lipa,

יש דבר כזה מקסימום ביצועים ומינימום רעש ?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by EagleX,

היי, אשמח אם תמליצו לי על מאורר לAMD 64 3000 S754, עם thermalright xp90, במקום הVANTEC טורנדו "השקט" שיש לי עכשיו. תודה.

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  14. מבחינת גודל הכוונה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  15. מישהו?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by Armageddon,

I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  17. Started by adidas1,

אהלן חברה, אינ רוצה להחליף את קירור הסטוק של אינטל לקירור LOW PROFILE כדי שיתאים למערכת HTPC, מה שחשוב זה שהוא יהיה שקט, אמין, יקרר בצורה סבירה (אני לא מבצע OC) והתקציב שלי הוא עד 100 ש"ח. בינתיים ממה שהתרשמתי הקירור הזה נראה לי מתאים, יש הצעות נוספות או הערות? ניתן לראות את המפרט שלי בפרופיל. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_511&products_id=14394

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אני רוצה לקנות את כרטיס המסך MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 וחשבתי לקנות אתurl=http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm]מערכת הקירור המיוחדת לזה אבל אולי כדאי לי משהו אחר, או שבכלל אפשר לוותר על זה? האם מערכת הקירור הזאת תקרר לי גם את שאר המחשב?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

המחשב של חבר שלי מתחמם ללא סיבה. טמפ' המעבד בביוס עומדת על 72-75 מעלות, וכשהמחשב עובד היא עולה עד למצבים שהוא עובד ממש לאט ואף נכבה. על המעבד יושב גוף קירור של זלמן שאמור לספק את הסחורה. פירקתי אותו והחלפתי את המשחה הטרמית ללא הועיל. המארץ פתוח ולא חם בחוץ בתקופה הזאת של השנה ככה שאני חושב שנושא האוורור הוא לא הגורם. האם למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך ניתן להתגבר עליה.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

אם קירור STOCK של ספייר http://www.members.lycos.co.uk/misterbla/orr/3d%20mark.JPG http://www.members.lycos.co.uk/misterbla/orr/untitled.JPG

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  21. במידה ואין, בנוגע לקירור מים, קראתי מאמרים באתר פה דיי ישנים ונראה לי דברים השתנו קצת מאז. אין שום סיכוי שאני אבנה בעצמי מערכת קירור, חנויות עושות את זה? מה העלויות, והאם זה משתלם? (כלכלית, רעש, עבודת קירור) כל מה מערכות הקירור שראיתי היו מתוסבחות ומבולגנות, יש אולי כאלו יותר מסודרות? ניתן יהיה לסגור את המחשב כשכל הברדק נמצא בתוכו?

22. Started by ORrrr,

שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by vner@,

מה זה Lapping ????? האם זה מדד לרמת השיוף וההחלקה של ההיטסינק ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת אם כל אחד יכול להשים קירור מים כי אני ראיתי שלכל הכרטיסים יש צינורות במקום מאוורר ובמקום מאורר על המעבד יש צינורות ועוד דברים כאלה השאלה שלי אם אני יכול להשים קירור מים למחשב שלי או שאני צריך לשדרג את כל הכרטיסים שלי לכאלה אם צינורות במקום מאורר ואם יש את כל דגם של כרטיס מסך וכו' אם צינורות או שצריך דגם מיוחד

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by mor_anter,

קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי

• 14 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים