אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לבצע הזמנה מג'בטק, אני הולך לקנות שני מאווררים 92MM שיהיו טובים (ועוד דבר אחד או שתיים). הנה חמש שמצאתי שנדמה לי שהם טובים, אבל אני מתקשה לבחור אחד מחברה טובה שיהיה טובה וחזק (ולא ירעיש הרבה): http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2001&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1493&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1473&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1496&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1498&cat=80&page=1 שני המאווררים שאני הולך לקנות אמורים להיות על דלת המארז מכניסים: אחד…
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אהלן וחג שמייח לכולם! בעקבות מספר מארזים מושקעים שראיתי בגלרייה שמדהימה שיש כאן, אני מתכנן את המוד הבא: קודם כל סיום קניית הרכיבים הבאים: Gigabyte GA-7VRXP Mather Board AMD Deuron 1200 MHz Tehrmal Right SLK-600 כנראה אני אקנה עוד שתי TT Hardcano 2. להרכיב הכל ביחד במארז בחדש (יחסית) שיש לי (Compucase super Midi Tower Black). במארז שיש לי יש מאוורר 120 מ"מ מקדימה. אני רוצה לחתוך במקום המאוורר הזה שתי מאווררי 80 מ"מ. - מכניסים אוויר. מאוורר 80 מ"מ בצד הדלת. - מכניס אוויר. מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז. - מוציא אוויר. (כנראה) מאוורר 80 מ"מ בתחתית המארז. - מכניס אוויר. ויש עוד את 2 המאווררי 80 מ"מ מאחורה שהגיעו עם המארז. - מוציאים אוויר. אני מתכוון לעשות למעבד O/C בתקווה…
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
esh li epox 8rda+ shehy pzaza le over kloking meabed 1800 0.13 micron ve 256 ddr 400 mhz ve ani lo yodea eiza efsharyot leafil o lehabot ba setup ki kol pam sheani maale mashy amahshev methil leitaka ve esh li volkano 7+ hig!!! help mi!!!!!
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 של לידטק, והוא כרגע עובד על האובר קלוקינג הכי גבוה שהגעתי אליו. עובד על 301/551 כשהדפלוט זה 250/445. אם אני אעבוד על ההמהרה האורך חיים של הכרטיס ייתקצר?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שבת שלום! יש לי שתי שאלות בקשר לטמפ' של מעבדים וכרטיס מסך 1-המעבד שלי הוא של אינטל,ליבה כפולה דגם 6420 2.13 אני משתמש בקירור של אינטל היום למשל עם החמסין לפי התוכנה CORE TEMP כל מעבד נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה האם זה תקין?,כי בחורף הם לא הגיעו ל-30 במנוחה 2-בתוכנה GPU-Z כרטיס מסך שלי 8800 GTS 320 מגיע ל-55 מעלות במנוחה האם זה תקין? תודה רבה ליאור
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, כבר במשך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W של TrueSilent או משהו כזה. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Savi…
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד,והוא יציב על 3.0 GHZ,הבעיה היא שלאחר שאני עולה מעל באס 340 בערך המחשב נעשה לא יציב וקורס תוך שניות או לא עושה בכלל פוסט(במצב הזה אני מוריד את הזכרונות ל1:1 כדי שלא יעברו את ה800 שזאת המגבלה של הלוח,הכוונה כאשר אני מנסה לעלות מעבר ל3.0) תדר הPCI נעול על 100,מה אני עושה לא נכון? ועוד שאלה אחת,מדוע אני לא יכול לעבור את המפלה 9.5? זאת מגבלה של הלוח או של המעבד? הטמפרטורות המנוחה בסיבות ה33 מעלות(REALTEMP) ובמאמץ 50(אחרי 8 שעות ש OCCT) זה הOC עכשיו, מה אני עושה לא נכון? המטרה שלי היא להגיע בערך ל3.4
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה פתחתי כאן אשכול בקשר להתחממות יתר של כל רכיבי המחשב שלי. טמפ' המעבד הגיעה לסביבות 73-76, כ. המסך על 70-71 והדיסק הקשיח בד"כ על 50-55. יש לציין שיש לי מאוורר אחד 12 ס"מ אחורי, ובהמלצת כמה מחברי הפורום אני קונה אחד חדש מקדימה, Scythe GT 12cm 1450rpm. עד עכשיו בדקתי את הטמפרטורה עם HWMonitor. כעת כשאני בודק עם התוכנה SpeedFan כל המעלות יורדות בדיוק ב 10, ועכשיו המצב ניראה יותר הגיוני ולפי התוצאות האלו אין כאן עניין של התחממות יתר. הנה התמונות (יש לציין שהטמפ' נמוכות עכשיו בשתי התוכנות מכיוון שאני עם מזגן בחדר וגם שמתי מאוורר גדול ליד המחשב כשהוא פתוח, כי המעלות האלו באמת הבהילו אותי, ולכן עכשיו זה על מעלות נמוכות יחסית למה שאני רגיל): לאיזו תוכנה אני צריך…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
נההההההההההה!!! אז סיימתי את המחשב (יצא בסדר) מוד סטנדרטי ראינו כל-כך הרבה כאלה שאני אחסוך במקום לשרת ואני לא אעלה תמונות אגב המוד היה קייס שקוף לא ביג דיל לעיקר אני מ ש ת ג ע מהרעש ואני מתכוון משתגע אז "הלכתי" סליחה גלשתי לג'אב טכ וראיתי משתיקי מאווררים אז תגידו לי השיט הזה עובד? איזו חברה יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה זה? למה זה חשוב? ותדרגו לי בבקשה מהנמוך אל הגבוה מבין כל ה-BEARINGS.האם זה רק קשור לאורך חיים? :s05:
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים 8600GT של Twintech גרסת OC , נקרא 8600GT XT , בא בתדירות של 580/1600 אחרי קצת התעסקות קיבלתי OC יציב של 670/2000 , למעשה קיבלתי 8600GTS ;D 3D06 בסטוק נתן 5300~ , אחרי OC קיבלתי 6130 CRYSIS הכל MED ב GPU BENCH קיבלתי ממוצע של 40FPS CRYSIS הכל HIGH חוץ מ SHADERS ו SHADOWS על MED , ממוצע 32FPS טמפרטורה בעומס 49 עם קירור של ZALMAN VF-900 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז כך מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.. ויש לי שאלה.. אני מצליח להגיע ל4.35 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שבתדר הזה הוא יותר נכון מ4.3 גיגה הרץ אני שומע את הספק שלי tt 480 w מעלה ומוריד את המאוורים שלו או לא יודע מה שם אבל אני שומע כאילו יש עלייה וירידה של מתח כאילו הוא רגע אחד מתאמץ ורגע אחד נירגע מוזר לגמרי... עכשיו השאלה שלי היא כזו העם זה קורה בגלל הלוח שכאילו הלוח רגע אחד צורך מתח גבוהה ורגע אחר צורך מתח נמוך.? או שאולי הבעייה היא בספק? ועוד משהו העם הספק יכול להשפיע באופן משמעותי על האוברקלוק או לא?? נ.ב עוד משהו מוזר הספק הזה לא מצליח להחזיק לי את הvapochill שלי לפי הספרים המערכת דורשת 15 אמפר מינימום והספק הזה נותן 18 אבל משום מה שאני מחבר אותו אז הvapochill אומר לי שהמתח נ…
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עשיתי OC לרדאון 9500 פרו שלי לפע המדריך באתר: http://www.hardfind.com/reviews.asp?id=3 שפוסם לראשונה בחדשות האתר www.pc-spot.co.il אז ככה: קודם כל המדריך מעולה מהירות ליבה 352Mhz במקום 270Mhz מהירות זיכרון 325 במקום 270Mhz תוצאת 3DMARK2001SE לפני אוברקולק: 12245 אחרי אוברקלוק: 14792 אני ממליץ לכל בעלי הרדאון 9500 פרו לנסות
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הזמנתי מאווררים מ EBAY למארז שלי. אחד המאווררים יותקן בפנל הצידי מול הכרטיס מסך ועוד שניים מול הכוננים הקשיחים מקדימה. אלו מקדימה יהיו מאחורי מסנן אבק של המארז. בצד אין מסנן אבק כלל ואני רוצה להוסיף מסנן אבק ייעודי לשם. מה מאלו טוב יותר? וקל יותר לניקיון? http://www.dealextreme.com/p/aluminum-computer-case-fan-dust-guard-grill-protector-12cm-38233 http://cgi.ebay.com/Dustproof-120mm-Case-Fan-Dust-Filter-PC-Computer-/300418625420?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f2586f8c#ht_3463wt_905 מה זה מסנן אלומיניום? והאם צריך להזמין כמה או שניתן לעשות בהם שימוש חוזר גם אחרי הרבה שטיפות?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
well.. התחלתי בOC, הכ.טלויזיה התחיל להתחרפן ובסוף ולוח הפסיק לזהות אותו. הורדתי FSB לנורמה, תקעתי את הכרטיס בסלוט אחר ועכשיו הוא מזוהה. חרשתי על הביוס ואני לא מוצא נעילה ל-PCI או שאני לא רואה טוב יש למישהו מושג? תודה
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
פתאום הרזולוצייה השתנתה המסך נהיה שחור והיה אלה פסים מוזרים,.... :-/ אמאלה אבל אני חכם1 נכנסתי לסייף מוד ועשיתי שיחזור נתונים לפי אתמול השאלה היא, אפשר למנוע את זה עם XTRA קיררור?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מתח לוולט? אני מנסה לרכוש כמה שיותר מושגים עלמנת שאהיה שלם עם עצמי להיכנס לתחום הOC.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעלה את ה gpu clock מ 900 ל1015 או לא משנה מה, ובהתאם גם הגרף שמתחת עולה באופן אוטומטי, יש את הגרף התחתון שזה על 2004 בערך שלא זז ואני לא נוגע בו. - אני פשוט לא בבית ורושם לכם מהאייפון, אז אני לא זוכר את השמות של הגרפים אבל מי שמכיר את התוכנה מבין למה אני מתכוון. בכל מקרה בסוף אני לוחץ על apply אבל זה נראה ששום דבר לא נראה שמשתנה ( אין איזה פליק של המסך) וברגע שאני מעלה את 3dmark לבדיקה אחרי מסך הטעינה זה יוצא לי ואני מקבל הודעה של הווינדוס ״ nvidia driver has stopped work and sucssfuly restored" מה אפשר לעשות? יש לי SLI של 560ti אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם כל אחד יכול להשים קירור מים כי אני ראיתי שלכל הכרטיסים יש צינורות במקום מאוורר ובמקום מאורר על המעבד יש צינורות ועוד דברים כאלה השאלה שלי אם אני יכול להשים קירור מים למחשב שלי או שאני צריך לשדרג את כל הכרטיסים שלי לכאלה אם צינורות במקום מאורר ואם יש את כל דגם של כרטיס מסך וכו' אם צינורות או שצריך דגם מיוחד
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-