אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי. אני מחפש המלצה לקירור מים סגור, בתקציב של ~450 ש"ח (יכול גם להוסיף קצת אם זה משמעותי). הסיבה שאני מעוניין בקירור כזה, היא שהקירור הנוכחי שלי (Freezer 7 Pro) לא מצליח לקרר את המעבד כמו שצריך בזמן מאמץ של כרטיסי המסך שלי. המפרט שלי: AMD Phenom x4 955 @ 4.0 GHz SLI x2 560 GTX + OC מארז Thermaltake A60 מכיוון שהמארז הוא mid tower, אני לא יכול להכניס אליו קירור אוויר יותר טוב שיהיה גם יותר גדול. הדגמים שחשבתי עליהם עד עכשיו: Thermaltake water 2.0 pro - נראה טוב בביקורות, בערך ברמה של Corsair H80, רק יותר זול וקצת יותר שקט. Antec Kuhler 920 - קצת פחות טוב לפי הביקורות, גם קצת יותר יקר, אבל יש לו אפשרות שליטה על המהירות באמצעות תוכנה. במהירות הכי גבוהה רועש מאוד. השקט מאוד …
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
נההההההההההה!!! אז סיימתי את המחשב (יצא בסדר) מוד סטנדרטי ראינו כל-כך הרבה כאלה שאני אחסוך במקום לשרת ואני לא אעלה תמונות אגב המוד היה קייס שקוף לא ביג דיל לעיקר אני מ ש ת ג ע מהרעש ואני מתכוון משתגע אז "הלכתי" סליחה גלשתי לג'אב טכ וראיתי משתיקי מאווררים אז תגידו לי השיט הזה עובד? איזו חברה יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות קירור חזק יותר למעבד לוח האם שלי הוא http://forums.ort.org.il/files/30/1764561/4301633.jpeg והמעבד שלי זה אינטל 2000 מגה הרץ אני רוצה לקנות את המאוור הבא Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod" Coo http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=404 האם המאוור מתאים למעבד שלי ? האם יש אפשרות לבחור מתי אני רוצה שהאור הכחול ידלק ויכבה? בתודה מראש. נ.ב לא לאובר קלוק
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם 1 אני עם מעבד i5 3450 והטמפרטורה של המעבד במנוחה סביב 43+ אני עם קירור סטוק. נראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי. האם תוכלו להמליץ על מערכת קירור טובה יותר? האם יהיה הבדל בטמפרטורה? האם אפשר להמשיך עם הקירור הקיים? תודה !
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היום (יותר נכון אתמול - שישי), עשיתי REHOBUS לשליטה במהירות המאווררים. נשבר לי מהרעש של המאווררים, למרות שהוא לא היה כזה רציני פשוט אמרתי די... יצא דווקא פיצוץ. לא היה לי מקום ¼5 פנוי אז נאלצתי להצטמצם ל ½3. בגלל אילוצי מקום שמתי רק 4 פוטנציומטרים לשליטה ב -4 מאווררים. גם כך, המאוורים הגדולים אצלי הם רק 4 (אחד של 100 ושלושה של 80, יש גם 80 של הספק אבל אין לי כוח לפרק אותו ולהוציא חוטים מהספק). בכל אופן יצא ממש טוב ומשתיק את המאווררים, ונראה גם לא רע. (אין תמונות כי אין לי כרגע דיגיטלית, אבל תדמיינו 4 כפתורי סיבוב על פנל של ½3...) עוד דבר שרציתי לשתף אותכם זה משהו שגם יצא לי להתעסק איתו היום וזה מסך 14" ישן משנת 1997. אז ככה, אח שלי הביא מחבר שלו בגלל שהיה דפוק וחב…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.dremel.com/html/home_fr.html מישהו מוכן להסביר לי מה כל הדברים האלה שם? אחרי שנכנסים לTOOLS יש איזה 10 סוגים דרמלים כאלה שם, מה ההבדלים בינהם?! אה, ובואו נתחיל מהבסיס. דרמל זה מכשיר שיכול להסתובב במהירות גבוהה ויזה יעיל לכל מיני דברים כמו חתיוך מארז למשל... ;D, נכון? לכל הדרמלים אפשר להרכיב ראשים שונים וצורות שונות וכו'... נכון? ד"א, הKIT שיש שם זה ערכה כזאת של דרמל עם כמה ראשים?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו נתקל בדבר כזה? מדובר במאוורר EVERCOOL לתושבת 775. אני רוצה לשמן אותו אבל אי אפשר לפרק את המאוורר ולהוציא את טבעת הפלסטיק כדי לשמן את הציר.. העיגולים במרכז המאוורר כפי שרואים בתמונה הם לא גומי נשלף הם חלק מהפלסטיק עצמו! תראו גם את השריטות שנוצרו מהניסיונות שלי להוציא את העיגול הזה.. איך אפשר להוציא את המאוורר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל יש לי מארז X-Blade שקניתי אתמול וקיבלתי איתו 3 מאווררים. אחד אחורה 80mm מוציא אוויר אחד בחלון 80m מוציא אחד מקדדימה 120mm מכניס אוויר ---------------------------------------------- עכשיו יש לי מעבד P4 3000 Presscot והבנתי פה שהוא כמו תנור חימום. והטמפרטורה שלו זה 70 מעלות לאחר הקנייה של המארז הוא יתייצב ל60 פלוס מינוס אני צריך קירור למעבד שהוא לא המקורי?הוא שזה בסדר ככה?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
:'( טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...) amd barton 2500+ volcano 12 abit nf-7 samsung ddr400 256mb fx5900xt עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג - האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה? -מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש) אני ישמח אם תעזרו לי תודה, איתי
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חבר'ה השבוע קבלתי את המחשב החדש שלי ראו מפרט עכשיו מה שמציק לי זה ..הטמפ' .. בדקתי ב- 3 תוכנות EVEREST ULTIMATE SPEEDFAN EASY TUNE 5 של הלוח ג'יגהביט . כל תוכנה מראה לי טמפ' אחרות ולא דייקניות מה שכן , EASY TUNE 5 מראה לי אותם טמפ' כמו בביוס ושאר התוכנות אחרת .. תמונות : אוורסט+איזי טיונר 5 וזה מהביוס עכשיו רציתי לדעת האם הביוס מראה נכון או האוורסט תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מהו הקירור המומלץ בתקציב של עד 200 ש"ח למפרט הבא: MB - DFI UT P35 TR2 CPU - E5300 OC 3630 MHZ + Freezer 7 pro GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2) RAM - 2G Kingston 800 MHZ 6-6-6-18 Case - Compucase PSU - Vantec ION2 500w Cooling - AC cooling 12cm Screen - Samsung T220p wide בנוסף אבקש המלצה לגבי זכרונות שיעמדו ב OC עד ל 1000MHZ. (הזכרון הנוכחי שלי בקושי עובד על המהירות המקורית שלו...) תודה
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומרים הבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ? ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה? ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאת CircuitWorks Silver Conductive Grease יש אפשרות למצוא אותה בארץ ?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום האם המעבד הנ"ל מצריך קירור מעבר לסטוק של אינטל? ובאופן כללי האם מעבדים מהדור האחרון שאינם K מצריכים קירור מעבר לסטוק?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הכטיס הזה, ורציתי לדעת אילו אפשרויות יש לפתיחת צינורות/אוברקלוקינג ושאר טוויקים? בבקשה לקחת לתשומת לבכם כי המטרה היא להוציא את המקסימום מהכרטיס מבלי לסכן את בריאותו! משתמשים במחשב גם לצרכי עבודה!
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אפשרות ראשונה Spire EasyStream 3 שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד... (40-50 מעלות) במנוחה-מאמץ אפשרויות אחרות : Tt Spark7 Tt Volcano 7 plus Vantec AeroFlow המחירים שלהם בערך אותו דבר... השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה? מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, המחשב החדש שלי מאוד מרעיש תחת מאמץ(משחקים...) ,בדקתי והרעש נובע מהמעבד - P4 640 3.2 האיורור מקורי של אינטל(הבנתי שמדובר במאווררים לא מהמשובחים בלשון המעטה) ,טמפ ללא עומס באזור 60 . בקיצור צריך מאוורר חלופי למעבד(גם שקט וגם מקרר טוב) , מה כדאי? THERMALRIGHT XP120 ZALMAN 9500 ZALMAN 7700CU ARCTIC COOLING FREEZER7 ניסיתי גם לעשות אנדרקלוק למעבד ,לא ממש עזר(הורדתי 400מגההרץ ,הוריד 6מעלות אבל הרעש נשאר) אפשר לעשות גם אנדרוולט -לא יודע לכמה? כל עזרה\עצה תתקבל בברכה נתוני המחשב: SONATA II GECUBE X800XL 1GB/2HDS/ תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קיבלתי ב3DMark2001 SE תוצאה עלובה של 5000 נקודות זה הגיוני למחשב שלי?? דרך אגב מתחת לשם שלי יש את המפרט מחשב שלי
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 של לידטק, והוא כרגע עובד על האובר קלוקינג הכי גבוה שהגעתי אליו. עובד על 301/551 כשהדפלוט זה 250/445. אם אני אעבוד על ההמהרה האורך חיים של הכרטיס ייתקצר?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-