עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Einklienermench,

אני לא יודע אם כבר פתחו נושא על זה אבל כל מי שאוהב אוברקלוק חייב לראות. מדהים למה המעבדים התקצביים האילו מסוגלים להגיע. יש למישהו מושג מתי הדגם הנל מגיע לישראל?

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Max00,

הייתי רוצה לדעת מהי הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיס יוכל לשאת? ועל איזה טמפרטורת זה צריך לנוע במנוחה ובמאמץ?

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by artv8,

שלום לכם, טמפ' כרטיס המסך שלי הוא 70 מעלות (בשימוש רגיל) במבחן של nvidia במשך 10 דות הוא הגיע לטמפ' של 75. כרטיס מסך שלי: XFX 8500 GT עם קירור אקטיבי (מאוורר). מה לעשות? מהי הטמפ' המומלצת? מצורפת תמונה של הטמפ' (בלי להפעיל משהו מיוחד). [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  4. עשיתי אוברקלוקינג למעבד בלי לעלות מטחים ועוד דברים מתקדים שצריך לעשות כי זה רק 20% אוברקלוקינג! בקיצור עשיתי בדיקה ב-OCCT ואני מקבל "קראש קוד 4"מה לעשות כדי שזה יעבוד חלק? http://up40.siz.co.il/up3/mzyu4n4mzwjw.jpg תמונה של הבעיה. ועשיתי בדיקה ב-S&M והכל היה בסדר. ________________ מפרט: E8500 Box DFI LANParty DK X48-T2RS Thermalright Ultra-120 eXtreme Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by eps,

שלום לכולם, ברשותי מחשב HTPC שבניתי לפני כשנה וחצי. המפרט בגדול: CPU AMD|A64 X2 5400 קירור: SCYTHE ninja לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H Socket AM2 (כרטיס מסך מובנה) המחשב עבד מצויין עד שלפני כ3 חודשים הוא התחיל לכבות בפתאומיות במאמץ (אנקוד לסרט למשל) ככל שהזמן עבר הוא כבר יותר ויותר בקלות עד שהחלפתי להחליף משחה טרמית. זה עזר לכמה ימים אבל אז המצב החמיר עוד יותר. ניסיתי לשים את המשחה הטרמית בהרבה דרכים שונות ע"פ כל מיני מדריכים אך זה לא עוזר כמעט. קניתי גוף קירור חדש AC freezer pro 64 אך זה גם לא עזר. כרגע המחשב נכבה עוד בבBIOS בעוד אני מסתכל על טמפרטורת הCPU כשהיא מגיעה ל115, וזה קורה מהר. אם במצבים מסויימים אני כן מצליח להגיע לווינדוס, שזה כן קורה לפעמים, אני מסתכל על טמ…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

שאלה בכותרת .

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by NeedOcHelp,

שלום אני חדש בקהילה ואני רוצה לעשות OC למעבד המפרט שלי כזה: מעבד: AMD Phenom ii x4 920 2800Mhz קירור מעבד: Mugen 2 +מאוורר 1600RPM לוח אם:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H זיכרון: 4GB ספק 550W אני צריך מישהו שיעזור לי לעשות OC למחשב שלי נייח ואני יהיה עם המחשב נייד וידבר איתו בסקייפ והוא ידריך אותי.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. Started by deqution,

שלום לכולם, מפרט: P5Q delux Q8300 2.5 OCZ 4G @ 800HZ arctic freezer pro 7 לאחר כשבועיים של למידה עשיתי את הOC הראשון שלי. הדבר הראשון עשיתי זה להעלות את המכפלה ל 7.5 - משום מה היא הייתה על 6. ואז נתקלתי במשהו דיי מוזר בישבילי - המחשב עושה לי מן חסכון אנרגיה בכך שה Freq לא יציב - הוא נע בין 2000 ל 2500 לאחר מכן העלתי את הBUS ל 400 והמחשב עמד על 2500 במנוחה ו 3000 במאמץ הבעיה היא כמובן - חום. ** הערה - לא נגעתי בביוס בשום דבר חוץ מה BUS יכול להיות שבגלל שלא נגעתי במתחים זה קורה?? כל הבדיקות נעשו בתוכנות OCCT ,CPUID HWMonitor ,CPUID CPU-Z

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by SHAKED286,

שלום לכולם אני מתכנן הזמנה מחו"ל בקרוב ורציתי לקנות קירור לזיכרונות... חשבתי על אלה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=27558 אבל אנ ילא יודע אם הנמחיר זה לצלעה קירור אחת או לזוג אם מישהו מוכן לבדוק את זה אני ישמח. עכשי ואם אני קונה את זה http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=54_43&products_id=26362 זה בא ללא הצלעות נכון ? אשמח לשמוע את דעתכם ענל הצלעות קירור האלו ואשמח אם תענו לי על השאלרות תודה רבה ושבת שלום שקד

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by amit14,

שלום! בתקופה האחרונה יש לי בעיות תצוגה במשחקים-התמונה כאילו נמרחת בחלק מהזמן-מופיעים מין "ענפים" של טקסטורות מרוחות מכל מיני עצמים במשחק...זה קרה לי כבר בכמה משחקים.אבל היום התקנתי את COD5 וזה פשוט בלתי נסבל. יש לי כרטיס מסך x1900gt,חשוב לציין שהטמפרטורה שלו בסדר.והדרייורים מעודכנים. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by ryan_a,

לאחרונה האצבע שלי נתקעה במאוורר של המעבד (בקושי כאב), אחת הכנפיים נשברה, אך גרוע מכך, המאוורר לא מפסיק להרעיד את כל המחשב ולהרעיש כמו חמור סובל. יש לי מחשב ישן אינטל 1700 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM , GEFORCE 4200 TI , בקיצור לא מחשב שמתחמם ולא מחשב ששווה להשקיע בו כסף. הלוח אם של אינטל, ויש לי חיבור למאוורר פנוי בשבילו (חיבור ללוח אם בלבד). כשאני אקנה מחשב חדש (לא ממש בעתיד הקרוב), אני אשים את המחשב הזה בתוך קופסה של מגבר ואשים אותו בסלון, משמע אני צריך אותו שקט. אלו הדרישות: זול (מקסימום 30 - 40 שקלים, ורצוי כמה שיותר זול) שקט (בסביבות ה30 דציבלים במאמץ סביר, לרוב לא יהיה צורך בשיא כוחו של המאוורר) חזק (שידחוף מספיק אוויר כדי לקרר פנטיום 4 1700 , המאוורר שקיבלתי עם המחשב …

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by redead,

יש לי כונן קשיח WD SATA 160GB עכשיו הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מה הטמפ שלו מכיוון שEVEREST לא מראה לי.. יש איזה אפשרות אחרת אולי אני צריך דרייבירם או אני לא יודע מה.. ישמח לקבל עזרה..

• 16 תגובות
    • 850 צפיות
  15. אוקי ...אני כבר שנים מנסה לעשות OC מאז שפירמטתי שזה שבוע שעבר ....וגם מידי פעם יוצא לי לעשות OC ( רק מתי שלכרטיס מתחשק ) מקרה אבוד , קיצור אני סתם רוצה להתיעסק איתו כי בכל זאת הוא חרייאת ... אז מה שמשגע אותי זה , שבריוויה טונר אני מעלה קצת בליבה וקצת בזכרונות והכל על מצב " PERFOMANCE 3D " ואז עושה לו TEST ואז SAVE ואז החל - אישור ואז ריסט....מפעיל מחדש ת'מחשב ..פותח ת'תוכנה עוד פעם ..ומה רואה ..את זה וזה לא משתנה אפילו ינעל ********* אררררררררררר ) http://img208.imageshack.us/my.php?image=2rav8le.jpg כן כן זה מה שמעצבן פה , אני עושה אינסוף ריסטים והליבה לא משתנת בכלל ..איזה נאחס... רק הזכרונות עלו מ- 360 בסטנדרט ל- 400 פעם פטרתי את זה ע"י האופציה בביוס של ה- AGP …

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  16. אז ככה פעם יכלתי לעשות בעזרת התוכנה easy tune4 אובר קלוק מ-2400@3600 עכשיו בזמן האחרון נכנס לי משחה טרמית לחור של המעבד של אינטל אני לא יודע בדיוק אם זה קשור או לא ... בקיצור יש לי לוח אם gigabyte ga-8s648fx זיכרון geil 256 2700 333mhz ומעבד 2.4 של אינטל בקיצור אנשים תעזרו עצות בבקשה משהו... תודה מראש :-[

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Vladgi,

קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55, barton 2600 epox 8rda3+ ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של compucase 6a19 עם שני מאווררי 120 ממ של וונטק ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר, מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל? תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 850 צפיות
  18. מה קורה אנשים! כמו שאמרתי הזמנתי את הדותן+המתאם מחנות אחת (החבילה במכס מחכה לאישור) וגם הזמנתי מדנגרדן ספוגים+גריז דיאלקטרי+ פלטייה 50x50mm 170w שהם כבר הגיעו אלי לבית... עכשיו התיכנון למעבד אני מחבר את הקרור גז ולכרטיס מסך אני רוצה לחבר את הtec ל 6800 אולטרה שלי של אלבטרון! עכשיו יש לי כמה בעיות שלצערי שחכתי מהם!!! 1. לפי מה שהבנתי לכול ה6800 אולטרה יש את הבעיה של ה- cold bug הבעיה מתחילה כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת ל25 מעלות!! ורציתי לדעת עם מישהו פה מכיר מוד או ביוס או כול דרך אפשרית לבטל את הבעיה הזאת?? 2. הנתונים של הפלטייה הם 170w 12 volt 20amps השאלה היא עם אני יכול בדרך מסוימת לשלוט בכוח של הפלטייה ? הכוונה עם אני יכול לחבר איזה נגד או משהו כזה שיקבל 12 וולט …

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by netanel38121,

איזה קירור אתם ממליצים למעבד 6600? תקציב 250-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Googleness,

הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by amitbatito,

ראיתי פה בפורומים שיש תוכנה שמגבירה את המהירות של המאווררים במחשב למקסימום אם אפשר אותה או אפילו רק איך קוראים לה ואני צריך שתתאים לויסטה ותדודה מראש

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by EAD,

היי אני יודע שהמעבד הזה מבחינת CPUZ יכול להגיע גם ל105 או משהו כזה ואני יודע שיש לו חתיכת מעטפת חום (4 ליבות וכל זה), של איזה 136W ! אז לכמה אני אוכל להגיע איתו בOC לפני שאדאג? אתמול בצהריים שהיה ממש סופר חם, בדקתי והגעתי איתו לאיזה 80+ עם OC ועומס של 100 אחוז על כל 4 הליבות. השאלה האם זה תקין ובאיזה שלב צריך להתחיל לדאוג?

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by fggtr29,

http://hwzone.co.il/news/1213731351/23108/ בכתבה שלכם הבנתי שיש קירור גז לא מובן וידוע איך הוא עומד מול ThermalRight Ultra-120 Extreme ? איפה קונים ? מחיר ? עלויות תחזוקה ?

• 10 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים