אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות OC אבל שמעתי שזה יכול לקצר את החיים של המעבד זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
:s05: :s05: ואני ישמח לקצת פרוט כמו מתי הוא ניהיה מסוכן?למה ?וכד' תודה!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי oc של המעבד כבר תקופה ארוכה בלי תקלות ויציב רצח,יש לי גם 8800 gt והרצתי אותו קצת ב-30 הרץ בליבה והיה יציב בקירור שבא בסטוק של nvidia לא מזמן קיבלתי קרור של ארטיק קולין twin turbo הרצתי את הליבה בקושי לשישים והמסך קפא,בהתחשב בקרור הנ"ל זה אמור רק לדגדג מוזר..משהו נתקל בזה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כי היצלחתי להגיע לזה והמערכת יציבה וטמפרטורת המעבד ב-LOAD: היא 64 ובמנוחה היא 55 האם זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קודם כל, חשוב לי להבהיר שערכתי חיפוש לפני שפתחתי את האשכול. אני משתמש בהגדרות: test mode: normal priority: normal
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המעבד הנ"ל למטרת אובר קלוק , לכמה אתם חושבים שאני יגיע בצורה יציבה מאוד כשהוא דלוק כל הזמן עם SP94 + ENERMAX 92 ??
-
- 13 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם ההגדרה שבכותרת תקינה? רק פעם אחת קרס לי המחשב כשהרצתי PRIME על בדיקת הזכרונות. לאחר מכן הרצתי MEMTEST כל הלילה ולא היה ERROR אחד. מהו המתח הממומלץ למעבד הזה בתדירות כזאת? הלוח אם שלי הוא GIGABYTE EP45-DS3R בנוסף הטמפ' שלי במאמץ מגיעה לקצת פחות מחמישים מעלות (לא עובר את ה 48-49) והמאוורר שלי הוא ונדטה 2. האם יש מקום לעלות הלאה ל 3.8? תודה.
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מערכת X58, האם ולטובת מה משפיע SC/DC/TC על יציבות ה-OC? עם אותם זכרונות בדיוק. אני מדבר על X58 בכוונה כי הוא יכול לעבוד עם שלושת המצבים.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה, מתוך שיעמום קיצוני, ניסיתי לשפר קצת את הטמפרטורה של המערכת שלי במטרה לאוברקלוק גבוה יותר, עכשיו, מה שעשיתי, זה פירקתי את גוף הקירור מהמעבד (AC FREEZER 7 PRO), והפכתי אותו, ככה שהמאוורר שעליו יזרוק אוויר ישר על מאוורר ה-120MM שבאחורי המארז (אז חשבתי שהוא מוציא אוויר, אבל בהמשך הסתבר לי שלא), וככה החום שהמעבד פולט יזרק הישר לאגזוז של המארז, והחוצה לאוויר העולם. עכשיו, אחרי שניתקתי את גוף הקירור, הפכתי אותו, והתכוננתי לשים אותו הפוך, גיליתי שאני פשוט לא מצליח לחבר אותו, פשוט כי הרגליים שלו קשות מדי, אז לקחתי קטר, וחתכתי את החלק השחור ברגליים שלו, ככה שיהיה להן יותר קל להתכופף, ואז הן יכנסו לחורים שבלוח האם שמסביב למעבד יותר בקלות, הטריק עבד, הקירור הצליח להתחבר, אבל …
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
בדיוק מה שבנושא... תודה. ואם כבר... אז מה עדיף (מעניין אותי לדעת) - Sempron 2400 או AthlonXP 2400?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני יודע שרשום שזה מתאים ל 775 ו k8 אבל החיבור של ה k8 נראה זהה ל סוקט A (אגב זכיתי בקירור בהגרלה )
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
באתר שלהם מצויין שזה מתאים לNF7-S Ver2 והם בנויים אותו דבר אבל אני חייב להיות בטוח תודה
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
האם Sunbeam Rheobus יוכל להחזיק 4 SF2?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא, האם התוכנה אך ורק מאמצת את המעבד, או גם בודקת שהוא לא מחשב שגיאות? במידה והיא רק מאמצת, איזה תוכנה גם בודקת שהמעבד לא פולט שגיאות?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
השאלה בכותרת....האם התוכנה תמדוד גם לפנטיום 4 או שהיא רק לC2D???
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
האם Thermalright AX7 נמכר בארץ והאם הוא מתאים ל Athlon Thunderbird? (לת)
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם thermalright xp-90 יחד עם vantec thermoflow יתנו ביצועים טובים על amd 64 3200 new castle.........??? על כמה מעלות בערך המעבד שלי אמור להיות יחד עם הקירור הזה? ומה אתם אומרים על הגוף קירור עצמו בכלליות? הוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
-
שלום, אני כבר שנתיים עם וולקנו 7 שהאוזניים שלי כבר מדממות בגללו ואני חייב גוף קירור יעיל ושקט כמה שיותר יש לי לוח +epox 8k5a3 ואני רוצה לקנות את הThermaltake Silent Tower? אם תהייה בעיה מבחינת קבלים מפריעים או כל בעיה אחרת? תודה לעוזרים ד"א יש לי Athlon xp 2200+
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
תראו אני קונה חלקים חדשים (לוח מעבד זיכרונות) ויש לי את הקירור שיש לי עכשיו שצויין בכותרת עכשיו השאלה אם הוא יתאים לAM2 ויספיק לAMD 5200 כי כרגע ה3000+ שלי עומד על 34-36 במנוחה.
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, האם TT Big Typhoon VX יספיק למעבד Q9300 עם OC של 3-3.2GHz? רב תודות.
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי המערכת הקודמת שלי הייתה מבוססת על 939 של AMD ואני מתכנן לקנות לוח אם חדש מבוסס P35, ליתר דיוק P5KE/WIFI של אסוס ומעבד E8400. אני יודע שהקירור הנוכחי שלי(בכותרת) שנשאר לי מהמערכת הקודמת תומך גם בסוקט 775 אך האם באמת לא תהיה לי בעיה להרכיב אותו על הלוח אם החדש? ההברגות לא השתנו? ולאיזה טמפרטורה מקסימלית וטמפרטורת מנוחה המעבד צריך להגיע עם הקירור הנ"ל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-