עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E5200 לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים ... דברים בסיסיים, בלי OC כמובן. אמרו לי שהמאורר שבא עם המעבד נוטה להרעיש ויכול גם להתקלקל אפילו אחרי חצי שנה. כרגע יש לי amd athlon x2 כבר שנתיים שלוש ולא נתקלתי בבעיות כאלה. האם כדאי לשדרג את הקירור שמגיע עם המעבד לקירור איכותי יותר כמו Arctic Cooling Alpine 7 Pro ?

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  2. לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sPoiled,

הקירור הבא: http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_43&mID=133 יש פה אולי ילדים שיש להם את זה. אני צריך המלצות. חשוב השקט- הם סותרים את עצמם, כותבים שעוצמת הרעש היא 0.6 כשבעצם כתוב בנתונים שהיא 0.8 (SONE) זה הבדל של 10 דציבלים. מה באמת נכון?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by HWgeek,

שלום יש לי מחשב ישן Q6600 B3 P5N-E SLI קירור ענק של סקיטת' 4x1gb ddr2 800mhz hk gskill ספק סיסוניק ריתייל הלוח שברשותי בעל 3 מייצבי מתח ובקושי מחזיק את המעבד במאמץ וOC ביכלל לא בה בחשבון, כעת יש לי צורך לשדרג זיכרון ל8GB האם שווה להחליף ל4X2GB DDR2 הגוסס או לקחת 2X4GB DDR3 עם לוח G41 של גיגבייט באותו מחיר? ללוח גיגבייט 4 מייצבי מתח ותומך במעבדים בעלי TDP של 130W האם ללוח אמורה ליהיות בעיה להפעיל בFSB של 333MHZ? (כלומר 3GHZ?) והאם ארגיש תוספת ביצועים במעבר ללוח זה עם DDR3? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום ה 9800 NP לא ממש חזק ב OC וזו אשמת הזכרונות כבר ב 305(610) האם קירור נוסף ישפר לי משמעותית את יכולות ה O.C אני מבקש התרשמות מניסיון אישי בלבד

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by original,

אני לפני רכישת מחשב, כשהדבר האחרון שנשאר לי להחליט עליו זה על הקירור למעבד. קראתי שהקירורי BOX שבאים עם המעבדים טובים מאשר הקירורים בדור הקודם, ואף ניתן להגיע איתם לOC של 4.3GHZ, כך שחשבתי להסתפק בקירור הBOX, אך בדיון שפתחתי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487850 נאמר לי שקירורי הBOX גרועים כמו בדור הקודם, ויש צורך בקירור ייעודי. בעקבות דיון כאן בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470584.0 חשבתי ללכת על katana 3, אך בדיון שפתחתי דווקא המליצו על FREEZER 7 PRO REV2 או TX3. מכיוון שאני רוצה מחשב שקט ואף מתכנן OC בעתיד, מה דעתכם? ללכת על הקירור BOX או על קירור ייעודי-ואם כן איזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שני הסטיקים מתוך הארבעה ושכולם מתוצרת CORSAIR לא מתפקדים בשום מצב כרגע..הם במתח של 2.20V ניסיתי אותם במחשבים אחרים ואף מחשב לא הגיב..הזוג השני בעל מתח של 2.10 הגיב חיובי וכולם פעלו. נכנסתי לאתר של CORSAIR והתחלתי תהליך של לפני RMA מילוי פרטים ומעבר בשלבים.. קצת לפני הסוף הם רצו שאאפס את הביוס ואבדוק את הסטיקים המתים בMEMTEST,וואלאק איך אפשר להפעיל MEMTEST כשהזכרונות האלו לא מתפקדים..?הם גם לא השאירו מקום להסבר מהסוג הזה,וככה נתקעתי בשלב ההוא של הרישום..מה אני אמור לעשות במצב כזה..? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום,בזמן הקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש וזה המפרט: Core i7 920, s1366, 8MB Box מעבד לוח אם:EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E קופסא: ‏CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU) (אני לוקח אותו כי אח שלי המליץ לי עליו וגם יש לו אותו אחד) ספק: ‏eXtreme Power Plus 600W 12cm Fan דיסק קשיח:‏1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel קירור: Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce GTX 285 OC 2GB PCIe 2.0 האם המאוור Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler??

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קראתי את זה: http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=5 כתוב שם ש "As previously mentioned, it's best to avoid oxidizing "white-grease" type TIM's, since they can tarnish the copper surface and bleed out." עכשיו MX - 3 אמרו לי שהיא בצבע לבן... (בגלל זה היא לא מוליכה...) האם יש סיכון בשימוש במשחה הזאת עם קירור שיש בו נחושת? בגלל חימצון או WHATEVER? דיי דחוף כי הזמנתי כבר ת'משחה ואם זה לא בטוח אז צריך לבטל מהר...

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by Lambomeir,

האם oc עוזר להרצה מהירה יותר של משחקים או שהוא עוזר רק להרצה של הרבה תוכנות במקביל, שבירת שיאים בתוכנות בדיקה, קידודים של סרטים וכד'? ואם כן אז האם זה עוזר משמעותית במשחקים או שעדיף בכלל לעשות oc לכרטיס מסך לצורך זה?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by nimrodim,

השאלה פשוטה. האם OC יכול לגרום ל BAD SECTORS ע"ג ההרד דיסק? האם OC יכול להגביר את המהירות ע"ג ה - IDE? PCI\AGP LOCK - למנוע את הבעיה בערוצים האלה. אז מה קורה בדיוק ב IDE?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by jean-paul,

שלום, רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים לערך ובחנות עשו לו OC מעבד c2d e7300 ל 3.2 . לאחרונה שמתי לב בתוכנה cpu-z שהתדר יושב על 2.6. העמסתי את המעבד עם תוכנת OCCT והוא לא עולה ל 3.2. בביוס עדיין מוגדר 3.2. האם זה הגיוני? לוח אם gigabyte ep43-ds3l. האם אפשר לשמור את ההגדרות לאפס ולעשות מחדש?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by mp91,

יש לי MSI RX600XT ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי את התשובה המלאה שרציתי. האם ה OC יועיל לי ולאיזה רמוות אני יוכל להגיע ? ב ATI TOOL זה רושם לי CLOCKS 500:364

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by Stranger,

תודה.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אוקיי אני עושה קצת OC לכרטיסי ה4870 ופתאום GRID נופל בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל המעבד - אז שמתי אותו ממש על STOCK (3.2) ועדיין המשחק נופל מידי פעם! (נהיה כמו מסך שחור, חוץ מאולי חלק עליון שיש טיפה צבעים כחולים כאלו ונתקע לחלוטין וגם תוקע המחשב בכלל, והסאונד לרוב נתקע גם) מה ההסבר לזה? האם זה בגלל OC לכרטיסים? או ששאולי בגלל DRIVERS או מה?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך בלי מד טמפרטורה. אם אני אעשה לו OC יכול להיות שהוא ישרף או יתקלקל?? ואם אני אדאג לעשות אחרי כל העלאה לבדוק ארטיפקטים ולא יהיו אז אפשר להסתכן??

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. האם OC לכרטיס מסך מעלה את כמות החום שהוא פולט?? בלי העלאת מתח. ובאיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש בשביל לעשות OC ל fx5200 מסורס מבחינת ביצועים? Graphics Processor Properties Video Adapter Asus V9520 Magic/128 GPU Code Name NV34 PCI Device 10DE / 0322 Transistors 47 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 128 MB GPU Clock 250 MHz RAMDAC Clock 350 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 2 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 1000 MPixel/s Texel Fillrate 1000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 165 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Bandwidth 2648 MB…

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  20. כמו שהכותרת שואלת גם אני ... האם עצם העובדה שאני מעלה את המהירות של הזכרונות ושל ה CORE בכרטיס מסך ייתן לי משהו בקידוד סרטים וכ'ו ? סתם יש לי פה איזה geforce 2 gts 32mb מסריח החלטתי לעשות לו OC וחשבתי האם באמת זה שווה את זה למחשב של קידוד סרטים ...? Defaults Setting : Core 166mhz Memory 333mhz OC Setting Core 250 370 memory for now... כדאי להמשיך או שזה סתם לא ייתן לי כלום לקידוד סרטים ולכלום בכלל ?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  21. היי, רק לידיעה, קראתי את שני המדריכים של האתר ולפי הבנתי התשובה היא כן. אני שואל להבין קצת יותר לעומק. מהירות הבאס אצלי היא 200MHZ. הזכרונות עובדים ב 400 והמעבד ב 3000. שאלתי, אם אעלה את האפיק ל 215 לדוגמא (מכאן נובע שתדר המעבד יעלה ל 215X15=3225MHZ), האם זה אומר שתדר הזכרונות יעלה בהתאמה ל 215X2=430MHZ? לגבי המעבד, יש לי קירור של zalman מדגם CNPS7000cu כך שנראה לי שכאן אין בעיה. הבעיה תהיה לדעתי בזכרונות שהם של samsung אבל אין לי מושג אם הם מתאימים ל OC ואני חושש לפגוע בהם. תודה, אופיר

• 13 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by EAD,

שמתי לב למשהו מוזר יש לי מעבד I7 4770K. SLI עושה בעיות שיש OC, לדוגמא ב Heaven Benchmark 4.0 אין SLI כמו שצריך ומקבל FPS ממש נמוכים!!! לעומת זאת שאין OC למעבד, SLI נכנס לפעולה והכל זז ופועל מהר ויפה. אז? יש לזה הסבר או שעושה משהו לא טוב או מה?? (דרך אגב, אני מדבר על SLI של שני טיטאן)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. עשיתי oc למעבד 11% וגם לכרטיס מסך עכשיו שאני מריץ את ה 3dmark05 זה נתקע לי האם זה בגלל שהעלתי יותר מדיי באוברקלוק (12% שניהם) והקירור לא מספיק טוב או בגלל שעשיתי גם אוברקלוק למעבד או בכלל משהו אחר? תודה...

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by arik100,

האם OC למעבד/זכרונות/כרטיס וכו' ולו OC הנמוך ביותר יבטל לי את האחריות במידה והמעבד יהרס? או שזה לא משנה ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SuB,

השאלה מופנית גם על מעבדי אינטל וגם AMD

• 14 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים