אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב.. יש לי את הלוח הנל GA-P35C-DS3R בשילוב עם Q6600 ו 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz ואני מאד מרוצה.. (מפרט 1 בצד ימין) אך לאחרונה הזכרונות נדפקו לי ובעל החנות הציאה לי אם אני רוצה לקחת DDR3 (כי יש לי בלוח) ולהוסיף את ההפרש או לקבל חדשים מסוג DDR2. אני יודע שאין הרבה הבדל בין DDR2 ל DDR3.. אבל השאלה שלי היא כזו אם אני יחליט על נגיד DDR3 1600 הלוח יוכל להגיע למהירות כזו עם OC? כי לפי מה שרשום באתר זה מקסימום עד ל 1333... לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2749 תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אחרי חיפושים שעשיתי, לא מצאתי מישהו שעשה משהו דומה למה שאני רוצה לעשות אז אני פותח ת'רד חדש. אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד Pentium 4 530 - 3.0Mhz (כמו שרשום במפרט שלי) בלי להוסיף או לשנות את הרכיבים הקיימים. עד כמה מקסימום אני יכול להגיע במהירות השעון ועדין לשמור על מערכת יציבה? מה הטמפ' המקסימלית שאפשר להגיע עם המעבד? מה המתח המקסימלי המומלץ למעבד ולזכרונות? כרגע אני עובד עם OC קטן יחסית, אך יציב של מהירות שעון של 3.75. עוד דבר: הזכרונות נראים שעובדים לאט יותר. כשבדקתי ב CPU-Z נראה שלוקח להם יותר סיבובי שעון מלפני ה OC. אני אצרף תמונות לפני ואחרי בהמשך. תודה לכל המגיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו ראה את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=1105 מי קנה? למי יש? מאיפה הוא מקבל נתונים? (לוח?) והשאלה החשובה ביותר, האם הנתונים יהיו מדוייקים - כדי להצדיק את הקניה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה היא לי בעיות של תקיעות באמצע משחק. חשבתי שזה בגלל הOC הקל שעשיתי לכ.מ, אז הורדתי את התדרים לתדרים הבאים: Core Clock 611 Memory Clock 837 הOC בכלל לא רציני... הבעיה היא שהכרטיס מסך מתחמם ומגיע לטמפ' של מעל 80, לפחות 90 מעלות צלזיוס. פתחתי את המארז כדי לאוורר אותו והדלקתי מזגן בחדר (כמה זה נשמע מטופש) אבל זה עבד והכרטיס לא עבר את ה73... הבעיה היא שאחרי שעה, שעה וחצי של משחק הכרטיס נהיה רותח... ברמה כזו שאי אפשר לגעת בו! אני מחפש קירור טוב לכרטיס מסך, משהו שיוכל לפתור את הבעיה. אלא אם כן יש לכם פיתרון אחר? שאלה לסיום: אם אני מחזיר את התדרים לDefault זה יעזור? או שצריך להוריד בהדרגה?
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את הFE עם מישהו שיש לו MUGEN2 אז אני מעונין לדעת איזה קירור יותר שקט כי בנתיים הAC מחזיק לי את המערכת מעולה בOC של 3.7GHZ, יכול להיות שאולי בעתיד אני אשדרג לוח לEP45 בשביל OC יותר מאסיבי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות... ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רשמתי לפני כמה שעות הודעה שאני רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה... אבל ביגלל שאני מפגר הלכתי לביוס וניסתי לשחק בהגדרות של הFBS(שפתאום מצאתי אותו....)זה היה משהו כזה: 100MGZ/33MGz והעלתי את זה ל: 120MGz/40MGZ עשיתי ריסט ראיתי שרשום לי שיש לי מעבד 2.4!(לפני שניה חשבתי שהוא היה 2.0) אבל אז המחשב לא המשיך לעלות הוא ניתקע בחלון הזה לא המשיך... ניסתי להעלות את הביוס כדי לתקן את הטעות אבל זה לא עזר כי המחשב לא הגיב! מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי לוח P4P800 של אסוס,הרגיל. עכשיו,כיביתי תספרד סקטום [נדמה לי ככה קוראים לזה לא בטוח],כיביתי תהייפר ת'רדינג,לא שמתי שום ממורי בוסט לא נעליים,המתח למעבד על 1.6,שאני מעלה ל1.625 לא עולה,לא יודע משהו ממש מוזר בביוס הזה,אגב ביוס אחרון מהאתר של אסוס. בסופו של דבר לא מצליח לעבור את ה3050 מג"ה שזה יוצא באס 255,הזיכרונות מחזיקים,ניסיתי במכפלה הוא שוב עושה בעיות קלות,הלוח הזה ממש מוזר,אבל ראיתי שרשמו שיש לו ביוס מוזר באיזה אתר,אז אני לא מתרגש. יש למישהו איזה עצה לעזור לי לעזור למעבד מזדקן?
-
- 8 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אבא שלי הגה רעיון נחמד, לבנות מערכת קירור בעזרת גז פריאון של מזגנים, הגז הוא פרמננט כמובן (לא צריך להחליף אם אין דליפה) ומקרר מצוין (לכולם פה יש מזגן לא ? ) איזו דרך יש למנוע התעבות ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
השאלה אם אפשר לשלוט על ה-RPM שלו :ם יש איזו תוכנה שעושה את זה ?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני קונהxp 120 ועליו enermax 120mm .. אני קונה ת as5 אמרו לי למרוח שכבה דקהה וגם על ההיטסינק דק מאוד! ואז להדביק ... שמעתי גם שצריך דבק חם וזה.. שאלותי : 1.איפה מדביקים תדבק חם - על הליבה??????? 2.איך ההיטסינק מוחזק? 3.אם המשחה נשפכת על רכיב אחר במעבד.. נזק רציני? 4.אם המשחה נשפכת בכ.מסך נזק רציני ? (חוץ מהליבה..) תודה..
-
- 8 תגובות
- 443 צפיות
-
-
ברשותי לוח GIGABYTE GA-7ZXE ו- AMD ATHLON XP 1600+. יש לי את ההיט סינק ספייר החדש. יש לו קליפס מגעיל, ואחרי מאמצים רבים לא הצלחתי להוציא את ההיט סינק מהמקום וכמעט פגעתי בלוח. איך לעזאזל אני מוציא את ההיט סינק? מה הם רוצים, שאני אתלוש אותו מהמקום? יובל קיו.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כשהמחשב של חבר שלי עלה לחצתי על DELETE. נכנסתי שם לאיזה תפריט נראה לי PNP משהו. שיניתי את השעון ל-149 מ-133.34 MHZ והמהירות של המחשב שלו עלתה מ-1800.06 ל2011.48 MHZ. לפי מה שהבנתי שיניתי את ה SYSTEM CLOCK. יש אפשרות לשנות את ה Multiplier? (רשום לי 13.5) זה יעזור בכלל? זה נחשב OVERCLOCKING??? ואם כן יש עוד דרך להאיץ את המחשב??? השינוי הקטן הזה יחמם את המחשב??
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לגמרי .. מקורר היטב , ואני שואל איך יודעים שצריך להעלות Voltage ? ואיך יודעים מתי צריך להוריד את מהירות השעון ? אמרו לי שהתסמינים הם אותו דבר (אי יציבות) המפרט שלי הוא : AOpen AX4C Max - יש עליו תוכנה לOC מובנת Intel P4 3.0C Zalman CNPS7000Cu WD Raptor 36.7 GB 10K RPM + SATA Corsair Twinx PC3200 LL 2x256 Teac CDRW Antec Bluepower 350W Sapphire R9800 Pro - גם תוכנת אוברקלוק של היצרן (גם הוכיח את עצמו כOCER יותר טוב מההרקולס) והסיבה שהמחשב מאורר : Xaser III V2000A כולל כבלים מעוגלים .. חוץ מהכבל SATA שלא צריך עיגול
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה. הגעתי ל-2.5GHz והצ'יפסט אכן מתחמם מאד ובבדיקה האחרונה הוא הגיע לכ-52 מעלות. החלטתי לקנות כמה אמצעי קירור זולים ושקטים לכל המחשב. לכרטיס המסך אני כבר נעול על Accelero וכל מה שנשאר הם המעבד והצ'יפסט של לוח האם. אשמח אם תוכלו להרכיב לי רכיבים עד 500 ש"ח(מובן שכמה שפחות, יותר טוב) ללא חריגות. הדרישות שלי הן קירור אקטיבי לצ'יפסט, משהו למעבד ואולי גם מאוורר 9 מ"מ לצד המארז ו-Arctic Silver 5 אם יכנס לתקציב. כרגע יש לי מאוורר 8 מ"מ שהוצאתי מתוך ספק ישן המודבק על הדלת בעזרת נייר דבק - לא בצורה חובבנית, אבל 9 מ"מ יספק ביצועים טובים יותר בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איך עובדת פתיחת הצינורות בכרטיס הנ"ל והאם הוא מסוגל להגיע לביצועים של X1800XT?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורומים של HW! מקווה להשתלב פה יפה ולקבל תמיכה מכולם, ולתת כמה שאני יכול לפי מה שאני יודע! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 S-775 וגם אני סובל מרעשים מעצבנים של המאורר סטוק וטמפרטורות לא נורמליות... המעבד בIDLE יושב על 60C וגם אין לי קירור למארז... תמליצו לי על קירור טוב בבקשה! המאורר הזה של זלמן טוב? זה ההכי טוב שלהם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=145&code= אמרו לי שזלמן טובים... זה יעשה את העבודה? אם אני לא טועה זה גם מאורר שקט נכון? מגיע בMAX ל2000RPM זה נחושת מלאה.... אם אני לא טועה... תקנו אותי אם לא... יש לי גם שאלה... נחושת מוליכה יותר טוב חום מאלומיניום? …
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא ATI R9800XT 256MB והורדתי את הדרייברים האחרונים של ATI מרכז הבקרה מדווח שהכרטיס כרגע ב 72 מעלות צלזיוס ואני לא מפעיל שום משחק כרגע, זה נורמלי ?? החלפתי את הכרטיס בחדש לפני שבוע. תודה.
-
- 8 תגובות
- 529 צפיות
-