עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by huhxd,

שלום לכולם, היום קניתי מחשב הכולל את המעבד הנ"ל. גוף הקירור שקניתי לו הינו AC FREEZER 7 PRO. כרגע לא מתוכנן אצלי OC. אך בעתיד (משהו כמו חצי שנה) אני ארצה לעשות לו OC הקירור הזה יספק אותי? בתכנון רציתי לקחת את ה INFINITY אבל לא היה להם בהספקה אז ויתרתי והלכתי על ה 7 PRO. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  2. המעבד e2180. הקירור שיש לי כבר הוא BT. האם אני מקבל משחה טרמית עם המעבד? איך אני עושה אוברקלוק למעבד כמו שצריך? עם BT לאן המעבד יכול להגיע? (הלוח- P35 DS3L וזכרונות corsair 2X1024 CL800) אם איזה תוכנות אני בודק נקודות למחשב ( כל מה שמפרסמים פה וכו'). תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by trekbuff,

שלום חברים, מה טווח הטמפרטורות הסביר למעבד זה (במצב "מנוחה" ובמאמץ) ?? תודה כפולה למי שיתן לינק למידע רישמי אני חווה טמפרטורות בטווחים של 65-70 וחברים אמרו לי שזה גבוה מאד. הציעו לי לשים מאוורר (רגיל) מול המחשב שהוא פתוח לכמה דקות ואם אין ירידה משמעותית בטמפרטורות זה יכול להעיד על בעיה במעבד (ולכן ביקשתי לינק למידע רישמי שאוכל לגשת לחנות עם "בשר". בדיקה כזו לא הורידה כלום.... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by amitbatito,

עשיתי אוברקלוק למעבד שלי והגעתי איתו למהירות של 2400mhz עם מאוורר סטוק עכשיו הפסקתי כי המעלות במנוחה 54-58 ועכשיו רציתי לדעת אם להמשיך או לחכות שאני יקנה קירור יותר טוב?? ורציתי לדעת מתי ואיך אני אמור לדעת מתי לעלות מתח לזיכרונות ולמעבד?? וגם המעבד עובד במכפלה של 300*8 לא נוגעים ב8 או שאפדר לשנות אותה תודה לעוזרים!!!

5. Started by Zoltrix,

שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה E4300 מאוורר סטנדרטי [סטוק] של אינטל Gigabyte GA-965P-DS3 Kingston DDR2 667 5-5-5-15 2*512 COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN Gainward GeForce 7900 GT + מאוורר של זלמן עליו. אני רוצה לנסות להאיץ טיפה את המערכת שלי, בעיקר לאור Unreal Tour 3 המתקרב ובא [הגירסת דמו כבר פה ]. אני רוצה לציין שאין לי מושג ב OC ומעולם לא ביצעתי אחד, אבל קראתי קצת פהבפורום ואת המאמר המצויין שיש פה http://www.legionhardware.com/document.php?id=610&p=0 אבל אין חכם כבעל ניסיון, ולכן אני אשמח אם תוכלו להסביר לי בדיוק מה אני צריך לעשות ואיך אני בודק את הטמפרטורות אחרי זה. אני חושב שבתור התחלה כדאי לי לנסות להגיע…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום : קיבלתי את המחשב, התקנתי מערכת XP Pro והדרייברים הנחוצים (עוד לא עדכנתי של כ. מסך) וכעת אני מבולבל נורא. המפרט: Q6600 G0 > קירור לבחור הזה: TT BigTyphoon Gigabyte GA P35 DS3L ספק HX520 מארז Antec 900 זיכרונות שאמורים להיות הזיכרונות האלו: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 Albatrob 8800GTS 320MB והשאר לא מענין. ביקשתי מהחחנות לעשות לי OC ונאמר לי שנעשה OC למעבד לתדר של 3Ghz ובין דפי הקבלה יש משהו כזה: נתוני OC מעבד 9X335 מתח V1.325 זיכרון 2.4X335 PCI-E 100 נתחיל בזיכרונות. כמו שציינתי אני אמור לקבל זיכרונות של Corsair DDR2 800Mhz 1GB X 2. אבל התמונות להלן לא בידיוק מראות את זה לדעתי. לא רוצה סתם להעמיס על ה…

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by d pro,

יש לי המעבד מגיע ל71 מעלות במאמץ ו 53 במנוחה איך עושים אוברקלוק למאוורר Zalman CNPS9500 92MM GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12894 ולפעמים......

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by amitbatito,

איך אני עושה אוברקלוק אם הלוח אם הזה נכנסתי לביוס לסימניה tools היה שם asus o.c utilitti נכנסתי עשיתי start new o.c profile נכנסתי לשם ומכאן אני לא יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום לכולם, הלוח שלי מסוגל לסחוב את באס 400 ללא כל בעיה, הבעיה שלי שאני נמצא במכפלה 8 אני לא מצליח להביא את המעבד למכפלה 9 * 400 יציב. האם מישהו יכול לעזור לי עם ההגדרות בלוח אם? (בעקרון הצלחתי להגיע ל 420*9 אבל בבדיקת יציבות אני נכשל אפילו ב 400 * 9 ) יש סיכוי שהספק כח מגביל אותי? (שזה מאוד קשה לי להאמין) תודה מראש,

10. Started by assafb,

שלום, לא רוצה לעשות פרסומת לחנות הזאת כי הם יקרנים, אז אני לא אציין את שמה, אבל איך יכול להיות שגוף הקירור הנ"ל נמצא רק בחנות אחת כרגע? אני מפספס משהו? את הTuniq 120 אפשר למצוא בכל חור, למרות שהוא מרעיש יותר ומקרר פחות. אבל את הדגם הזה אפשר למצוא רק בחנות בודדת? אני אשמח אם מישהו יתקן אותי, כי דווקא זו חנות יקרה מדי וקצת טפשי לקנות בה את המחשב רק בגלל שיש לה את גוף הקירור הזה. ובטח שלא הייתי רוצה להפריד את הקניה הזאת מקנית המעבד והBoard כדי שלא יטרטרו אותי אח"כ אם יהיו תקלות. תודה.

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by shovel_xxx,

התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  12. http://img505.imageshack.us/my.php?image=copyofgridhv2.gif אז ככה מספרתי את המאוורירים והחלקים כדי לתת הסבר טוב 1.מאוורר שנושף אוויר לכיוון הקירור ואחר כך לזכרונות פוגש שם את זרם האוויר של מאוורר מס 3 ויוצא דרך מאווררים מס 2 ו5 2.מאוורר 14סמ גדול האמור להוצאי אוויר 3.מאוורר הנושף אוויר לכיוון כרטיס המסך וה זכרונות+לוח אם (חצי חצי) האוויר שמגיעה לכרטיס מסך יוצא מחורים מס 6 האוויר שנושף למעלה פוגש בזרם האוויר של מס 1 ויוצא דרך מס 2 ו5 4.נושף אוויר לדיסקים הקשיחים ואז האוויר פוגש בזרם של מס 3 ויוצא באותה צורה מהמארז 5.מאוורר מוציא אוויר 12סמ 6.חורים קטנים המאפשרים התקנת קירור מים והוצאה של האוויר החוצה הזכרונות הם נקודת המפגש של זרמי האוויר ולכן צפיפות האוויר בהם גבו…

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by gmpc,

שלום לכולם, יש לי לוח יחסית מעפן P5VD2, מעבד CORE2DUO 4300 1.8 יחד עם זאת יש לי קירור ARCTICCOOLING FREEZER + ספק CORSAIR 550 אז ככה שנראה לי שיש מצב ל OC. העניין הוא שאני ממש לא יודע איך ומפחד לשרוף את הבית :-) - מישהו יוכל לעזור לי בבקשה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  14. אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. להלן תמונה...אני עדיין באמצע PRIME 95 X 4 . מתח בביוס 1.34. נא להחזיק לי אצבעות. כמו שאתם רואים טמרטורות PWM גבוהות לטעמי - נצטרך למצוא לזה פתרון בהמשך.

16. Started by yan_ymar,

שלום רב, התחלתי קצת להתעסק אם הכרטיס מסך שלי הנ"ל ^ (למעלמה) או http://img86.imageshack.us/my.php?image=x1950accelerond8.jpg ככה הוא בא אורגינל אם קירור. והגעתי לתוצאות הבאות: ("RIVA TUNER 2.05") בזכרון 769 ולא בזכרון (שחחתי תשם) ל 715 יש המלצות נוספות? מישהוא הגיעה ליותר?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by moshel7,

לאחר שידרוג מעבד מ- amd 4000+x2 ל-amd 5200+x2 טמפרטורת המעבד מגיע ל-55 מעלות מייד לאחר תחילת מישחק graw2 וטמפרטורת לוח-האם מגיע ל-51 מעלות אני רוצה לציין שדבר זה לא היה קיים עים מעבד ה4000+x2 לוח-האם הוא מדגם giga-byte m61-sme-s2 מה ניתן לעשות אני זקוק לעזרה והמלצות לאביזרי קרור למעבד ולוח-אם בתןדה מראש לכל העונים משה!!!!

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by AdamS,

היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  19. שבוע טוב לכולם. ריבוי הפרוייקטים כאן לאחרונה(דגש על זה של xVertigo ו-Nimrodim) בהחלט עוררו מהומה חיובית, וכולי תקווה שיותר אנשים יבחרו לשתף אותנו בהצלחותיהם ובניסיונותיהם. אין ספק שהחבר'ה כאן העירו קצת את העניינים, וגם בי התעורר שנית הרצון לבצע קצת ניסויים בעצמי. לצערי הרב החומרה שבידי כבר נבדקה והוכחה כמאכזבת למדי באוברקלוק, אך בכל זאת החלטתי לתת לעניין ניסיון שני, והתוצאות היו מפתיעות מאוד. ולדיציה מקסימלית הייתה בדיוק ב-4300MHz. למען האמת הצלחתי לגרד עוד כמה מגה הרצים, ודווקא היה נראה שאצליח יותר, אך לאחר שפרסמתי את הולידציה התברר לי שגרסת ה-CPUz שלי אינה מעודכנת, ולכן אי אפשר לפרסם את הפרוייקט. לבסוף המעבד החליט שהספיק לו לעבוד בתדרים כאלה גבוהים ולא הסכים להניב תד…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by noamm,

יש לי מאורר TMG A1 האם יש דרך לשלוט על המהירות שלו? האם צריך לשנות בביוס את האופציה מ DC לPWM תודה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by liav12,

היי, עשיתי אוברקלוק קטן למעבד הנ"ל והגעתי ל 245 FSB על מכפלה 9. ברגע שאני מנסה יותר המחשב משמיע צפצוף בביוס ועושה ריסטארט, אבל כאשר המחשב עולה הוא עולה עם אותם ההגדרות ששמתי לפני (אם ניסיתי 270 ועשה צפצוף אז לאחר הריסטארט מעלה על 270 את המחשב). השאלות שלי הן: 1. האם ספק ג'נרי הוא הסיבה? (אין לי מושג מהו, דיי גדול וכבד אבל נתונים לא משהו נראה לי, 660W ונותן 18 אמפר על 12V) 2. הלוח אם שלי ממה שקראתי ביקורות עליו נחשב דיי נחמד לאוברקלוק, אז כך שאני מטיל ספק שזה הלוח האם, או שאני טועה. 3. האם המעבד שנפלתי עליו לא שווה? תודה ושבת שלום

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Anonymous1,

שלום, בכרטיס מסך MX4000 128Mb, ישנו מאורר עגול. האם הכרטיס עשוי להישרף במידה והאורור לא יופעל? (המאורר מרעיש ושימון לא מועיל)

23. איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Gadgets4all,

אני מחפש מאוורר הטוב ביותר מכל הבחינות למעבד Q6600 מה המאוורר המומלץ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים