אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
<p>קודם כול עשיתי את הטעות של החיים שלי שעברתי מכרטיס מסך עם קירור פאסיבי לקירור אקטיבי...פשוט חפירת ראש ובחיים לא האמנתי כמה זה יפריע לי...קניתי 8600GT של ספארקל ופשוט חפירה המאוורר שלו...פשוט חור במוח...</p><p>יש דרך להנמיך את מהירות המאוורר בצורה כולשהי?? עד היום היה לי קירור פאסיבי בכרטיסי מסך ולא היה לי צורך להיתעסק בזה...</p><p>עזרה..</p><p>כמו כן חיפשתי אבל לא מצאתי קירור חלופי פאסיבי לכרטיס מסך...(למרות שאני לא מעוניין-אחריות וכאלה-אבל אם אין ברירה)</p>
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז, לצורך הורדת הטמפ' של ההארד דיסק בעיקר(מאוורר לקדמת המארז). כרגע כל המארז שלי דיי שקט וחשוב לי לשמור על השקט הזה, התקציב הוא עד 50 שקלים בערך אבל אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו קצת יותר, תציינו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם !! המאוורר הסטוק של הכרטיס מסך, מוציא אוויר או מכניס ?? אני שיערתי שהוא מוציא, לכן עשיתי את הדבר הבא: לקחתי מאוורר 80MM פשוט חיברתי אותו ללאחד המפרצים האלו של הכריסי PCI שמתחת לכרטיס מסך. המאוור היה כאמור במזב מאוזן, וכיוונתי אותו ככה שיוציא אוויר, זאת אומרת כיוון הזרימה של האוויר היה לתחתית המארז. כדי שיהיה באותו כיוון של המאוורר שעל הכרטיס מסך. הטמפ' לא השתנתה ואפילו עלתה במעלה או שתיים. אח"כ הפכתי את כיון המאוור כך שהאוויר יזרום אל הכרטיס מסך- למעלה, למרות שכיווני זרימת האוויר של המאוורר 80MM והמאוורר של הכרטיס מסך היו נגדיים חלה ירידה קלה בטמפ' של הכרטיס. מדוע זה דווקא ככה ?? : חוץ מזה, יש לי על הפאנל הקדמי של המארז 120 MM שמכניס ומאחור אחד שמוצי…
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לפי המפרט שבצד מה הגבולות של מהירות ומתח של המעבד בקירור סטוק המעבד עכשיו על 3 GHz ואני לא יודע אם כדאי להעלות לי עוד
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
CORSAIR CWCH50איך הקרור עם המעבד ? האם צריך למלא מים או נוזל כל פרק זמן ? אמינות או רעש ?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כפי שאמרתי קניתי לוח של גיגה בייט המוזכר למעלה ויחד איתו קניתי מעבד 1700 kiuhb רציתי לדעת כמה דברים לא ברורים על הלוח.... 1) האם הוא נעול על מכפלה של 11? 2) כתוב על הקופסא שהוא מגיע לבאס של 200 ובתוך הביוס הוא מגיע רק ל165 תודה רבה למי שעוזר...
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מעבד Q6600 מחבר והטמפ' שלו היא בערך 80 מעלות האם זה תקין? האם זה יכול לגרום לנזק תמידי למעבד? ומה כדי לעשות אם צריך? אלעד.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב מ TMS ונותר לי לבחור את הקירור למעבד. המעבד של המפרט שלי הוא 4570 (מסדרת Haswell ) החדשה [Tray] קיבלתי המלצה על Katana 4 שאין להם, הקירור הזה עולה 130 ש"ח ב KSP, אבל אין לי איך להביא להם את זה (הם טוענים שהם לא עובדים עם הדואר, אלא רק עם שליחים ושזה עולה 50 ש"ח). חשוב לי מאוד שהקירור הזה יהיה שקט [אם זה רלוונטי, המארז שלקחתי הוא ה Fractal R4] השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לקנות ב KSP את ה Katana 4 ולבקש שהם יקחו את זה עם שליח ? החסרונות באופצייה הזו היא שהקירור עולה 180 ש"ח בסה"כ ושהזמן שייקח לי לקבל את המחשב גדל. האם יש קירור אחר ב TMS (באותו סדר גודל של מחיר) שמומלץ במקום ה Katana 4 (ואני מדגיש שוב ששקט זה פרמטר חשוב בשבילי [בעיקר במנוחה, כשאני הולך …
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי את הSF2 שהוא בעצם המאוורר של הוולקנו 9, אבל אני מתלבט בין הסינקים SK7 או סט שלם של ונטק? תודה לעונים :-*
-
- 14 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ערב טוב, איך אני יכול להוציא את המאוורר מהסינק (סוקט 775 ),על מנת לנקות את הסינק מאבק.. תודה לכל מי שיעזור לי,מצורפת תמונה אם צריך או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
למה צריך לכבות את הטורבו ואת הHT בביוס כאשר עושים אוברקלוק? מה רע לי 8 CORE ? מה רע לי הטורבו? תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי להרכיב את המחשב שלי (...) ואני רוצה לבדוק ביצועי מערכת לפני שאתחיל ב OC רציני. 1. איזה תוכנה מעמיסה את כל 4 הליבות של Q6600? ניסיתי להריץ שני עותקים ויותר של ORTHOS או PRIME95 ולא הגעתי ליותר מ 50% ניסיתי את S&M אבל היא תוקעת את המחשב כך שלא ניתן לקרוא את נתוני הטמפרטורה/עומס. 2. איזה תוכנה מבצעת בדיקת זיכרון ורצה ב XP או Vista? 3. האם ניתן להשתמש ב MBM5 למדידת טמפרטורה עם Q6600 בלוח אם ABit IP35 Pro ? לא הצלחתי למצוא שום תוכנה אחרת שתציג לי את הטמפרטורה במערכת (TAT לא עובד אצלי, CoreTemp מפיל את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי קירור המחשב,יש לי מעבד E6300 שהוא דיי חלש אז אני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איזה קירור לקנות לפי ההמלצות יש את הMUGEN 2 אבל יש מלה סוגים איזה סוג אני צריך ? או שבכלל כדי לקנות קירור אחר תקציב באזור ה250. חשבתי גם על אפשרות של קירור לכ.מסך שלי X1900XT כדי לעשות לו OC השאלה היא עם בכלל מומלץ לעשות לו ואם כן אז איזה קירור מומלץ עד 200 שקל . והשאלה האחרונה , יש לי מחשב נייד HP Compaq nc2400 חשבתי לקנות לו איזה פלטת קירור על עיזה אתם ממליצים אחן הגבלת תקציב נ.ב רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי במארז מאחורה מאוורר 80 מ"מ, ואני רוצה לדעת אם הוא מכניס או מוציא אוויר - איך אני בודק את זה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות שרת עם הרכיבים הבאים: Intel® Xeon® Processor X3440 Intel® Server Board S3420GPLC KVR1333D3N9/2G X 4 Western digital black 1TB הייתי רוצה שתציעו לי מאוורר למעבד זה במחיר של בערך 150 ש"ח תגידו לי גם בבקשה האם יש מאווררים מיוחדים לסוקט הזה (LGA1156) תודה!! מקס
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבצע מספר שינויים בנוגע לאוורור המחשב בגלל שהוא רועש מדי. אני רוצה לקנות קירור למעבד שיספק את הצרכים שלי ושיהיה הכי שקט שאפשר. כרגע יש לי מאוורר עם צלעות קירור של ZALAMAN שעושה רעש אדיר (ע"פ הלוח אם 2300 סיבובים) ושלא ניתנים לשליטה. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פתרון קירור אידיאלי ושקט למעבד עד 150-180 שקלים (אם יש בפחות אני אשמח) שהדגש עליו יהיה שקט. השימושים שלי במחשב: אינטרנט, סרטי HD (מחובר למערכת קולנוע ביתית).- המחשב לא נכנס למאמץ כמעט אף פעם! המחשב שלי: לוח אם: Asus p5k-SE מעבד: Intel core 2 duo E8200 (טמפ' כרגע 48 מעלות). סוקט 775 כמובן. זכרון: 4GB GSKILL עם צלעות קירור שעוטפות אותן, קצת בולט אבל צלעות סטנדרטיות. מארז: themaltake so…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד Q6700 ואני מעוניין לעשות לו OC( לא מטורף - כדי להריץ משחקים כבדים עכשיו ובעתיד), לוח EP43DS3L אני מתלבט איזה קירור לקנות לו, אני יודע שיש אפשרויות טובות: Ultra 120 eXtreme Thermalright Tuniq tower 120 Scythe infinity מה יספיק לי בשביל ה- OC ? האם כדאי לקחת משהו קצת יותר זול ? האם עדיף לי מהבחינה של ה- OC וההתחממות לקחת את הלוח EP43UD3L במקום ה- DS3L ? או שאין קשר וחבל לבזבז סתם 100 שקל
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
במחשב כעת מותקנים שלושה מאווררים: שניים קטנים מקדימה (לדעתי 80 מ"מ) ואחד מאחורה (לדעתי 120 מ"מ). שלושת המאווררים האלה גנריים לא של פירמה מסויימת. כמו כן, ספק הכוח גם הוא גנרי של חברת BTS. המאוורר של המעבד הוא של Zalman מדגם CNPS7000cu כך שלא נראה לי שכאן הבעיה. בנוגע לכרטיס מסך אין מה לעשות, אך גם כך לא נראה לי שהוא הבעיה. מה שאני רוצה זה המלצה למאווררים לא יקרים אך שקטים. וכמו כן ספק כוח שיתאים למערכת שלי (ראו מפרט) אבל שיהיה שקט! בהנחה שכאן הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב : מעבד 8500 אינטל לוח אסוס P5Q DELUXE 4 GB 1000 MHZ 640 GB דיסק X2 ב RAID0 כ.מסך 260 GTX 216 המחשב חלום , עובד לא רע עשיתי OC ל 4.2 , פשוט שיניתי ל 450 בביוס, כל השער על אוטומט מעבד לא עובר 42 מעלות הקירור שלקחתי עושה עבודה ברמה ( נוגע בגוף קירור שהמחשב במעמץ והוא קר ממש ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1212 אני לא יודע מה אני צריך לשנות בביוס ואני גם צריך עדכון ביוס אבל לא יודע בדיוק למצוא ביוס הנכון איך עושים OC לזכרונות ?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח שלי בעייתי להמהרה, בדיעבד אני מצטער שלא קניתי משהו כמו הDP55WG. אבל כרגע זה מה יש. האם מישהו כאן ביצע המהרה (אפילו מינורית) עם הלוח הזה?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי 7600GT מזדקן ואני רוצה לסחוט ממנו עוד טיפה מיץ קראתי את המדריך באתר על איך לבצע אוברקלוק ואני די בטוח שהבנתי איך אבל... בכל זאת יש לי כמה שאלות... אני הולך כנראה להשתמש בקולביטס... איך התוכנה? טובה? ומה נחשבת טמפ' הגיונית שהכרטיס יגיע אליה במאמץ אחרי האוברקלוק?... אני פשוט רוצה לדעת איזו טמפ' לא לעבור תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.10.2007 בשעה 17:16:50 מישהו?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
א. איך פותחים את העכבר האופטי הרגיל של מיקרו$ופט? (אני לא רואה עליו אפילו לא בורג אחד.) ב. האם ניתן להחליף המנורה שעושה אור אדום באור אחר(לד)? הכוונה היא האם האור האדום עושה משהוא? תודה- שגיא.
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-