עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sashakrik,

אהלן ! יש לי 3700+ ע"ג לוח ASUS דגם A8N-SLI Deluxe, החלטתי לקנות ביג טייפון אבל יש לי דאגה קטנה, המארז שלי נמוך יחסית ולכן המרווח של הלוח אם לספק הכח קטן יחסית. לכן אני מפחד שלא יהיה מספיק מקום בשביל הביג טייפון כי הרי ידוע שהוא מאוד רחב. אם מישהו פה התקין ביג טייפון על לוח כמו שלי ויוכל לומר לי בכמה הוא בולט החוצה מחוץ ללוח אם מאוד אשמח. תודה !

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by THE_COMMANDER,

ניסתי להשיג נגדים בשביל לבנות פאן באס אבל לא הצלחתי להשיג מישהו יודע איפה אפשר להשיג אני גר באזור חדרה???

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by giloman,

שלום לכל חברי הפורום הגיע הכרטיס מסך שהזמנתי מחו''ל Connect3d X800GTO הכרטיס נפתח ל 16 צינורות ועל קירור סטוק אני עושה 6423 נק' ב3DMARK2K5 יש לציין כי כל הכרטיסים החדשים של C3D לא נפתחים אבל בגלל שקניתי מ monarch שהיה להם סטוק ישן (בניגוד ל NEWEGG שכולם חדשים ולא נפתחים) קיבלתי כרטיס שנפתח ל16 צינורות ... בנתיים , קירור סטוק : 520 לליבה ו550 לזיכרון בלי שום ארטיפיקטים , חלק לחלוטין ! מעבד וניס 3000 על 2700MHZ [attachment deleted by admin]

5. Started by OZIO,

אני מישתגע-ע-ע-ע-ע !!! הספייר הזה עושה לי חור בראש! כניראה עוד שבועיים אני מזמין את הוולקנו 7+ , יש אנשים שיכולים להמליץ לי עליו? או על אחד אחר... אני רוצה מאוורר חזק ושקט (טוב נו כולם רוצים אחד כזה... ) בגלל זה אני רוצה את הוולקנו 7+ יש לו את המתג הזה... ד"א הנה קובץ MP3 ששומעים שם את הרעש שלו, LOW, MEDIUM, HIGH http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/speed.mp3 הקובץ נילקח מהביקורת: http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/page1.asp

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. Started by sinister18,

אהלן חבר'ה...התלבטות בין שני מאווררים לקוואד קור אקסטרים...העדפה שלי שהמאוורר יהיה כמה שיותר שקט...על מי ללכת? http://www.scythe-usa.com/product/cpu/040/scmg2000_detail.html http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=72&language=en

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Nikiller,

שלום! יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-M57SLI-S4 ומעבד ATHLON 4400+ X2.. במקור המעבד היה 2300MHZ המכפלה 11.5 FSB 200 העליתי את הFSB ל230 בהתחלה עליתי כל סבבה... אח"כ העליתי ל236 ואת המתח ל 1.4500V ושוב הכל עלה... ככה הגעתי ל 2715MHZ.... וזכרונות 785MHZ (במקור 667) תמונה מהאוורסט http://img136.imageshack.us/my.php?image=ocv2tz8.jpg אם אני מעלה ל 238 או יותר אז המחשב נידלק מצפצף לאישור ואז מופיע המסך של GIGABYTE ואז מסך שחור והוא אומר שיש איזו שהיא טעות ב POST ואני יכול לבחור: 1)defaults 2)last known good ולהיכנס לביוס... עכשי השאלה שלי היא כזאת: האם זה שאני לא יכול לעלות יותר אומר שזה המקסימום שהמעבד הזה יכול או שטעיתי איפה שהוא...? ואם למישהו יש פיתרון איך אני ממשיך את ה …

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by redead,

אני רוצה לקנות את המאורר הזה למעבד שלי.. הוא מגיע כבר עם משחה טרמית של AC או שצריך לקנות בנוסף?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by igal_nazar,

שלום רב! אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים, אולם טרם החלטתי איזה קירור אני שם למעבד. זה המעבד שיהיה במחשב AMD Athlon II X4 640 . הוצא לי לשים לו את הקירור הזה Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3), אך לא לכל החברות יש את הקירור הזה. לכן אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות לקירור במחיר של עד 150 ש"ח. חשוב לי שהקירור יהיה איכותי (יחזיק ל6-7 שנים טובות) ושקט. תודה מראש, יגאל

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, , אני חדש בפורום וזאת ההודעה הראשונה שלי כאן! אז ככה, יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.6GHz Hyper-Threading וברצוני לבצע אוברקלוק ולעשות אותו שיהיה 3 או 3.2GHZ... מספר שאלות: 1. איזה מאוור כדאי? אחד שיקרר מספיק טוב - ולא קירור מים... 2. האם ה HT פוגע בביצועים במשחקים? 3. איזו טמפרטורה מומלצת למעבד שלי? תודה, והמשך יום טוב!

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  11. שלום לכם, כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה. יש לי את הדרייבר האחרון (9.5). מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי מעבד amd 2500+xp והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו מה אני אמור לעשות? המעלות בסדר? לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מנסה לעשות oc למעבד שלי e8400. יש לי לוח gigabyte דגם ex38-ds4. לפני שהעלתי את ה bus ביטלתי את התכונות C1E ו EIST ועוד כמה, ראה תמונה - Image00001.jpg - 0.03MB אם הקישור לא פועל אז יש עוד קישור לתמונה - http://www.zshare.net/image/19596538324f880a/ אחרי שביטלתי את הכל העלתי את ה bus ל 400 (במקור הוא היה 333) ולא שיניתי את המכפלה אלא השארתי על 9 ולכן התדר היה 3.6Mhz במקום 3. אח"כ שיניתי גם את המכפיל של הזיכרון, ה spd ל 2.00 כדי שיתן לי 800Mhz שזה הסטוק של הזיכרון שלי. אחרי זה שמרתי את ההגדרות ועשיתי ריסטרט אבל משום מה ה cpu host clock חזר להיות disabled וגם ה spd חזר להיות במצב auto במקום 2.00! כלומר ה bus ששיניתי נשאר 400 אבל זה לא עוזר כי ה cpu host clock…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  14. בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  15. המעבד שלי לא מומהר, והוא על 61 מעלות ברגע זה. על המעבד יש Thermaltake VOLCANO 6CU. המארז פתוח עם מאוור מקדימה שמכניס אויר מאורר אמצעי ומאוור אחורי ומאורר שמוציא. יש למישהו דרך זולה ויעילה לפתור את הבעיה הזאת בלי הוצאה כספית גדולה(אם היציאות חש"ן, לא שווה לי להשקיע גרוש).

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by The_Byter,

http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by DivineTurtle,

פעם ראשונה שאני מנסה OC ע"י המדריך למתחילים שנמצא כאן באתר.. יש לי כ.מסך Radeon 5750 1024MB שאני עושה לו OC.. במדריך רשום שמומלץ לכבות את הVPU Recovery אבל אני לא מוצא היכן.. יש לי Windows 7 אם זה רלוונטי

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by ati radeon,

טוב אז הסיפור מתחיל ככה,בשעה 11 אני קמתי לעוד בוקר ניפלא ואז הלכתי להוציא את כל הכלים ורציתי להתחיל לעבוד,עכשיו הוצאתי את הג'וסון ולא שמתי לב שהנסורית שיש אליו היא בשביל עץ,אז התחלתי לעבוד והדלת התחילה לקפיץ לי,אחרי המיקרה המחריד הזה ללכחתי מסורית שככול הניראה הייתה בשביל מתכת,ואז הוצאתי את הישנה ושמתי את החדשה(מסורית של boch) שהיא הייתה קצרה כזאת והשיינים קטנות,חיזקתי והתחלתי לעבוד הכל הלך בסדר לכמה שניות ואז המסורית השתחררה,החזרתי וחיזקתי שוב ניסיתי אותו דבר. מכל הספור הזה אני רוצה רק לבקש עזרה. אני רוצה לדעת כמה תעלה לי מסורית למתכת טוב ואולי יש איזה כלים אחרים(חוץ מדרמל)? ועוד שאלה כמה יעלה לי פרספקט ????

20. Started by Joe Blow,

האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by YohaiM,

שלום לכולם, הזמנתי אתמול מחשב עם המארז הנ"ל. המוכר יידע אותי שיש לו רק מאוורר אחורי,אבל טען שאין לי צורך במאוורר קדמי,מכיוון שזו מערכת שהיא די Low-Middle-End(מעבד corei3). מאוורר של CoolerMaster עולה עוד 88 ש"ח,והעסקה כולה מתבצעת ב-12 תשלומים שווים,אז אם אני מוסיף אחד,מדובר על עוד כמה שקלים בודדים כל חודש. האם כדאי להשקיע קצת יותר ולרכוש גם מאוורר קדמי,או שזה לא ממש משנה? המחשב נמצא בתוך חלל פתוח,כאשר כ-20 ס"מ מאחוריו יש קיר. בתודה מראש, יוחאי.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by sharmeiri,

מעבד ATHLON 3500 64 BIT AMD מישהו יכול לומר לי מהי טמפרטורת המעבד ?(מצופת תמונה) יש גם את הטמפרטורה של ה CORE שהיא 45 C ולפעמים מגיעה ל51 ול 52 ויש אייקון של אש במקום ה וי .האם זאת הטפ' של המעבד או של הליבה בלבד ומה זה בדיוק מביע. תודה למשיבים -מקווה שאני בפורום הנכון נ.ב: יש שם טמפ' (השניה מלמעלה) של 53 - ,כלומר מינוס 53 מעלות צלזיוס-די קריר היתי אומר . מה זה, אולי זה באג כלשהו ?! תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by kobibo,

O.K החלפתי את הדרייבר לאומגה והתחלתי ב O.C . הגעתי ל 540 ליבה ו 620 זיכרונות על טמפ' של 36-37 מנוחה, 50-51 מאמץ ( טמפרטורות לא רעות כלל עוד לקירור סטוק ). בצעתי בדיקה ב 3DMARK05 והגעתי ל 6420 . זהו נתקעתי ב O.C .כל עלייה של הליבה ואו הזיכרונות גורמות למסך להכנס ל STANDBY,נסיתי להוריד ליבה ולנסות לעלות זיכרונות אך זה פשוט לא עוזר,מה שמטריד אותי זה שהטמפ' ממש ממש בסדר אבל בכל זאת אני לא מצליח להמשיך. רציתי לדעת האם לערכתכם במידה והחליף קירור אחר ( סיילנסר ) יש סיכוי להמשיך ב O.C ? או שפשוט הכרטיס שלי הגיע לגבול שלו מבחינת O.C ולא יעזור לי להחליף את הקירור ( בכל זאת הטמפ' שלי בסטוק טובה ולא נראה לי שזה מה שעוצר אותי ). יש מצב שנפלתי על כרטיס פחות איכותי ?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by yuvalkob,

אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by arikbaron,

שלום! ברצוני לשדרג את המחשב וגם את הקירור למעבד. הקירור הזה תופס מקום רב. השאלה אם יכנס למארז coolermaster haf -x לפי הנתונים הוא אמור אך האם זה גם תלוי בשאר הרכיבים?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים