עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DJO,

אני יכול לשנות את הערכים, לבדוק אותם ובמידה שהם עוברים את הבדיקה (שניהם יציבים בנניח 210) לעשות OK ואז אני עובד עם זה עכשיו.. אבל כל ריסט זה לא נשמר.. למרות שאני לוחץ שם על הכפתור שזה אמור לשמור. עזרה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by djelectric,

לפני כחצי שנה כשקניתי את המחשב שלי לא חשבתי שאני יעשה דבר כזה... אבל מתברר ש8600 gt זה כרטיס שניתן לאוברקלוק... עם קירור סטוק : כמובן שאני דואג להוציא עם מאווררים שלי את כל החום מאיזור הכרטיס המחשב שלי: E4500 2.2ghz inno3d 8600gt OCX 2 gb ram @ 800 mhz בחרתי ב cod4 פשוט אני אוהב אותו יותר ממשחקים אחרים שבדרך כלל עושים איתם השוואה כמו crysis הנה תוצאות מבדיקה שערכתי 1280X1024 AntialaisingX2 all maxed directx 9 using fraps Call Of Duty 4 - normal clock (400mhz) = 20 fps oc 425 mhz = 24 fps oc2 450 mhz = 29 fps ocx 500 mhz = 36 fps כמובן שבדקתי באיזורים הכי עמוסים במשחק כי בפחות זה... לא חוכמה : בלי החלקת השינון כמות הפריימים כמעת מכפילה את עצמה GO NORMAL PC'…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  3. טוב יש לי מחשב ישן יחסית abit duramax aa8 cpu intel pentium 4 processor 3.00 (עם OC 20% GHZ 3.6) קרור סטנדרט ואני רוצה להורית את הטמפרטורה ללא מאמץ הוא ישב לי על 49-56 במאמץ 59-74 וליפאמים אפילו 76 אבל לא תמיד (מחשב למישחקים) אני לייב להציל את המחשב ואני לא יודע איזה קרור ליקנות (לא יותר מ-150 ש"ח) המחשב חשוב לי אבל אני קונה חדש וזה עובר לאחי ויש לי כרטיס מסך ממש ישן radeon rx600 pro (בשביל ה-ABIT) ויש לי בעיה עם הכרטיס המאוורר שלו מת מיזמן והוא מגיעה לטמפ' של יותר מ-50 מעלות צריך גם לפה קרור חדש לא יותר מ-100 ש"ח תודה לעוזרים... איפה אני יכול להסיג UGURU CLOCK ? שלי פשוט נישבר

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום איך לדעת אם הכרטיס מסך לא התחמם יותר מדי ? הטמפרטורה שלו אחרי שעתיים 82 מעלות יש לי מארז של SETTO 1000 נדמה לי מאוורר גדול אחד האם זה מספיק ? המשחק מתחיל לקרטע ובנגיעה במארז מורגש חום כמו לגעת בקומקום פלסטיק ממש לפני שהמים רותחים זה התאור שאני יכול לתת המחשב בן שבועיים האם זה תקין ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by no nick,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8NE, ובו מאוורר קצת רועש, רציתי לדעת איך ניתן להנמיך את מהירות המאווררר וכך גם את עצמת הרכעש, והאם זה מומלץ או לא ומדוע, לרוב המחשב שלימשמש לצרכים סטודנטיאליים בסייסיים, ומדי פעם סרטים ומשחקים. תדוה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by itay145,

שלום , קניתי מחשב חדש לא מזמן עם קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL והוא עושה לי קצת יותר רעש ממה שצפיתי שיעשה רציתי לדעת האם אני יכול להוריד לו את עוצמת הסיבובים ואיך? ובמידה ואני מוריד אם זה יפגע בטמפרטורת המעבד ? תודה :]

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by noobster,

האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום אני מעוניינת לרכוש מעבד של venice 3000 64bit :amd מאחר שאני מעוניינת במחשב שקט, רציתי לקבל את חוות דעתכם המקצועית ובעלת הניסיון: האם יש צורך לבקש מראש להתקין מאוורר אחר, או שניתן להסתפק במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד. בסה"כ אני מבינה שהמעבד לא מתחמם כמו אינטל אז אולי המאורר שלו הוא שקט יחסית? אם ללכת על מאוורר שקט אחר, אז איזה מאוורר מומלץ לקנות אודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by danielk9,

היי אני יכול להיות בטוח שזה המקסימום שאסור לי לעבור... או שזה סתם שהתוכנה נותנת?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  11. יש לי מעבד Q9450 זכרון של OCZ 4 GB סידרתREEPER של 800הרץ עם זמני גישה ש 4 כרטיס מסך 4870 ולוח אם של ASUS דגם P5K EPS אני מעוניין להגיע ל 10-15% שיפור זה אפשרי ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. -------------------------------------------------------------------------------- הא Version EVEREST v5.02.1750 Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage Lavalys - Comprehensive IT Security and Management Report Type Quick Report Computer HOME-2EF5C6D7D4 Generator MOSHE Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate 6.0.6002 (Vista Retail) Date 2009-10-18 Time 09:28 --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8720F (ISA 228h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series Chassis Intrusion Detected Yes Tempera…

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  13. לפני כחודש ( +- ) קניתי כרטיס מסך: LEADTEK GEFORCE PX7800GT TDH MY VIVO. אני רואה בפורום לא קצת אנשים ששואלים איזה מאוורר לקנות לכרטיס מסך, האים גם עליי לקנות מאוורר או צלעות קירור או משהו חדש בישבילו אחר, או שאין צורך מהסיבה שקניתי את הכרטיס מיצרן מצוין- LEADTEK, והיא כבר סיפקה לכרטיס את כל מה שצריך? נ.ב אני לא מתכוון לעשות לכרטיס מסך OC

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by polsa,

הורדתי את התכונה ובדקתי את הטמפ' ובאתי לשאול אם זה בסדר..? http://img465.imageshack.us/img465/908/10jy.jpg

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by AmitDanan,

http://hwzone.co.il/news/135600

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by moshel7,

Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8716F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Motherboard Name Gigabyte M56S-S3 / M61P-S3 / M61SME-S2 / M61VME-S2 / M68SM-S2 Series Chassis Intrusion Detected No Temperatures Motherboard 38 °C (100 °F) CPU 37 °C (99 °F) CPU #1 / Core #1 10 °C (50 °F) CPU #1 / Core #2 18 °C (64 °F) MCP 47 °C (117 °F) Aux 42 °C (108 °F) GPU 45 °C (113 °F) Cooling Fans CPU 1800 RPM Chassis 1815 RPM Voltage Values CPU Core 1.31 V +3.3 V 3.31 V +5 V 4.97 V +12 V 11.84 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.07 V DIMM 1.89 V מה פרוש ה-MCP ב-EVEREST

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

האם כדאי לעבור למערכת קירור המיים לי יש פחד מהמיים שמוליכים חשמל והרבה חברים שקאו להם תקלות ואז נישפח מיים והלכו להם כרטיסי מסך ממערכת פשוטה 500-600 שקל שכן הציא לי לקחת את זה Zalman RESERATOR 1 Plus http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=160&code=021 האים המערכת הזאת שווה ? ועם לא מה המערכת הטובה ביותר לקירור מיים ? או שמע עדיף כבר קירור גז?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by מורדו,

אני ממש חושב לעשות ,יש לי גם מישהו הכי תותח בארץ שיכול לעשות לי את זה בעצימת עניים ,אבל מה על האחריות שלי ,אפילו עים אפשרי להחזיר תכרטיס למצבו הקודם והאים מתח מוגבר לא השרוף לי תכרטיס אחרי זמן מה, אני לא חושב להעלות בצורה דרסטית ראיתי שנתנו לכרטיס כמו שלי עד 1.7 ,אני רוצה רק 1.5 נראה לי די בטוח מה אתם חושבים

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by -=THE MUMMY=-,

השאלה יותר קשורה לטמפרטורה שתיווצר בתוך המארז או גם בגלל גם הטמפרטורה של המעבד ואים כדי מה המידות הכי כדאיות לבנית מארז

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אוקי, אתם יודעים שאני לא גולש הרבה בקטע הזה של הפורומים אז אני לא מבין הרבה באובר, אבל כרגע אני מוכרח להבין.... בהנחה שבלי מאוורר או בלי שום קירור הצלחתי לעשות אובר של 50%-60%~ לכרטיס מסך, אם אני אשים עליו מאוור, אני אצליח לשפר את התוצאה בהרבה? שאלה שניה, הסלוט AGP שלי הוא *4 מקסימום, זאת אומרת 264 מגה הרץ הסלוט, האים זה מפריע לי לקבל ביצועים טובים אם נגיד אני מגיע למהירויות של 450-500 מגה הרץ על מעבד ו450 על זיכרונות? שאלה שלישית, בהנחה וזה מפריע, יש דרך לעשות אובר לסלוט (של אינטל) בביטחה, אם יש אז האים יש גם מדריך או שמישהוא יוכל להסביר לי? תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  21. Started by fire15,

האים מאורר 80 mm 24-25cfm 0.11-0.13amp 2300 סיבובים בדקה 25*80*80 האים 15 שקל זה מחיר טוב? וזה מאורר רגיל למארז

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. זה מה שיש לי כרגע על הQ6600 בשרת ובימי הקיץ הוא מתחמם מאד.. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?mID=72&cPath=1_42 וחשבתי על זה גם מפחינת שקט! http://www.coolitsystems.com/index.php/eco.html מה דעתכם? הוא עולה כ 340 שח.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  23. חבר שלי אמר לי שהוא שם סיליקון רגיל על על כל החלקים במחשב (אני לא צריך לפרט) במקום משחה\דבק טרמי אני צחקתי עליו, והוא אמר לי שאני יכול לבוא ולבדוק טמפרטורות ובאמת הטמפרטורה של המעבד הייתה 55 מעלות במנוחה, הכרטיס מסך לא היה חם כלכך (AMD 1600) קרור רגיל ב 70 שח האם הסיליקון באמת יכול להחליף לי את הדבק טרמי? האם זה מסוכן? כי קשה לי להסיג דבק טרמי (ואני לא רוצה ליקנות) משחה טרמית יש לי הרבה השאלה אם הוא יכול להחליף את הדבק טרמי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

שלום רב. כרגע יש לי את המערכת הבאה: מעבד: intel 2.6C לוח אם: abit ic7 זיכרון: הולך להגיע ב10 לראשון גיגה Gskill tccd ספק כח: antec true power 430W (הולך להיות מתי שהו antec neopower 480W) רק מה המעבד שלי מסריח בOC. הוא לא רוצה לעבור את ה258 באס... אז אני רוצה להחליף מעבד, חשבתי על להזמין מEBAY את ה2.4C שהוא אמור להיות מעולה לOC אבל הבנתי שיש רק סטפינגים מסויימים שהם טובים לא? איך אני יכול לדעת האם מה שאני קונה הוא טוב או לא? איזה סטפינג אני צריך לחפש והאם יש עוד מעבדים טובים לOC בסוקט 478?

• 44 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Euthanasia,

לאחר אשכול גדול (יותר מידי גדול..) אני כנראה לוקח את הלוח של איפוקס. לכן אני כנראה בעתיד אתכוון לעשות OC ולכן אני שוקל לקחת את הטוב שבטוב.. האם ה Thermalright SP97 + DELTA (אל תידאגו לרעש.. אני אווסת אותו על פאן באס..) מתאים לA64? תודה!

• 5 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים