אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
*כותרת* ומה זה המספרים הבינריים והאקסה דצימליים האלה? ומה זה המד שני לא זה שמעלים את התדר של המעבד... ולמה שאני מעלה תדר נגיד ל-3.0GHZ המחשב קופא ונתקע..?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקי המחשב מארה"ב , אבל לא קנו לי את הקירור , המעבד הוא Q6600 כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד כן. המארז הולך להיות CM 690 , ההתלבטות היא בין Big Typhoon VX ל V1 וההפרש הוא כ 60 ש"ח. השאלה היא האם VX יכנס למארז , והאם ההפרש מוצדק. תודה לעוזרים , הצעות לקירור באותו המחיר יתקבלו בברכה...
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, יש לי את המפרט שבצד המעבד עם קירור סטוק(יש לציין שיש לי זרימת אוויר טובה למדי במארז). בדקתי את המעבד למאמץ והוא הגיע ל54 מעלות במאמץ(CPU:54 CPU1:46 CPU2:45) מלא בתוכנת S&M .. לכן אני חושב שהגיע הזמן למתוח אותו קצת מעבר.. קראתי את מדריך הOC שבאתר ובגדול הבנתי מה צריך לעשות.. רציתי לשאול אם באמת כדאי לי להתחיל בOC למעבד הבא עם קירור סטוק ועד לאיזה תדר מומלץ להגיע בFSB בתור התחלה. בנוסף.. האם יש איזשהם הגדרות ספציפיות ללוח שלי (asus p5b) שמומלץ לבצע לפני שמתחילים? עריכה: ואיך המתח של המעבד נכנס לתמונה? ומתי אני אמור לשנותו?
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני לא מכיר כל כך את התחום הזה! אני רוצה מערכת שתקרר את המעבד, את הלוח אם ואולי גם את הכרטיס מסך?! מה האפשריות? מה הטווח מחירים? ואם אפשר גם השוואות על q6600
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי מחשב נייד COMPAQ PRESARIO 1500 התקנתי עליו SPEEDFAN והתוצאת טמפ' נעות שהמחשב ללא עבודה כך: Local TEMP - 58C Remote Temp 43C HD0-43C Temp1 46C TEmp2 61C TEmp3 32C עם איזה תוכנה אני אמור לדעת מה כל טמפ' מסמלת לוח מעבד כ.מסך כונן קשיח וכו'...
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד E2160 עם לוח אם של GIGABYTE 35. כרכטיס מסך 7300GT. האם כרטיס המסך יגביל אותי מבחינת OC למעבד? אני לא צריך להמהיר בשביל משחקים, אלא רק בשביל אפליקציות. תודה
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
קניתי מאוורר לפני כמה ימים של 80MM ואני לא יודע איך לשים אותו קיצר שמתי אותו במקום שצריך שמתי 2 ברגים אז סבבה והגיעו איתו כאלו 2 שקעים לבנים כמו 2 שקעים לאיפה אני מכניס אותם?
-
- 1 תגובה
- 378 צפיות
-
-
יש לי QUAD CORE Temperatures CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 51 °C (124 °F) Aux 41 °C (106 °F) GPU 45 °C (113 °F) ספק כוח : 660W
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
1. אני מחפש מאוור למארז חזק ככל שניתן לא איכפת לי רעש של 80 מ"מ (לא משנה עובי) 2. עוד אחד של 80 מ"מ אבל בעל עובי של פחות מ 25 מ"מ 3. מאוורר של 120 מ"מ חזק לא משנה רעש שיחליף את המאוורר של ה TUNIQ ( זה של ה TUNIQ עומד למות ) , יש בכלל כזה שיותר חזק מזה של ה TUNIQ אם יש לינקים לאתרים למכירה זה יהיה נהדר (אפילו EBAY אם אין בארץ), תודה ...
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אוקע, אז ככה, לאור יציאתו הקרבה של ה8800GT ולאור יציאתו של ה2900PRO, החלטתי לנסות לפמפם מעט את ה8800GTS המזדקן שלי (באופן אירוני לחלוטין), בכל מקרה, התדרים המקוריים הם 550/792 (550/1600) והעליתי אותם לתדריי פטאליטי 650/100 (650/2000) והמחשב עבר בדיקות מאמץ מתונה הייתי מגדיר אותה (3DMARK2006, שלוש לופים מכל טסט) בהצלחה; אך כאשר אני מפעיל אובליוויון, המחשב קורס, פשוט מופיעים ארטיפקטים על כל המסך, המסך נהיה שחור, ו GAME OVER יש הצעות? כי כאמור התדרים התקבלו בRIVA TUNER, וגם בבדיקה ב3DMARK06 לא נראו בעיות. *יש לציין שלפני העלאת התדרים בצורה משמעותית, הכרטיס נבדק עם תדרים משתנים, גם גבוהים מהמקוריים (600/900, 620/950) ולא היו בעיות למיניהם.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה תוספת זיכרון DDR400 של 1GB למחשב שלי (P4 2.4 Northwood עם 256MB DDR333 X 2 לפני התוספת). הלוח תומך עד DDR333 אך באוברקלוק אפשר לעבור את המהירות הזאת (לא ניסיתי). המחשב באוברקלוק ל-3.1GHZ (167X18) וכשהוספתי את הסטיק החדש המחשב עשה RESTART אחרי מסך ה-BOOT ואיפס את הגדרות הלוח-אם להגדרות ברירת מחדל (266MHZ לזיכרון ואיפוס הבאס של המעבד ל-133MHZ). אני מאמין שהבעיה נובעת מכך שהמהירות של הזיכרונות שונה. צירפתי בתמונה את הגדרות ה-BIOS. אם אי אפשר להימנע מבחירה בין אחת מהאופציות הבאות: 1. שימוש בסטיק של ה-DDR400 1GB על 333MHZ עם אוברקלוק ל-3.1GHZ 2. שימוש בשלושת הסטיקים (1.5) במהירות 333MHZ עם מעבד על 2.4GHZ (מהירות מקורית) אז באיזה מהן לבחור. אני משתמש במחשב …
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זה המאוורר http://www.skypc.co.il/pl_product~9563~18~0.htm
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אני לא זוכר איזה מקשים צריך ללחוץ במסך הראשי של הביוס כדי להפעיל את ההגדרות המתקדמות שנותנות לשנות את זמני הזכרונות למשל.. Gigabye GA-965P-S3 ביוס מעודכן F12. תודה.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחרונה החלפתי את המעבד ל-AMD X2 4200+ עם הקירור של 3200+. כרגע המאוורר פועל ממש מהר ולכן הוא מרעיש. הייתי רוצה המלצה לקירור המעבד החדש בעל תושבת 939 שיהיה שקט. כרגע התקציב לא מוגבל. רק שיקרר טוב ויהיה שקט. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מדובר על המעבד Q6600 GO ב-OC ל-3.6 הבדיקה נעשתה במאמץ עם אותו משחה טרמית , לפני ההחלפה ואחרי
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה אני עושה כדי להתחיל להזיז את העניינים ולהתחיל בOC? איזה קלוק גנרטור לבחור? לפי מה אני יודע מה לבחור? איפה מתחילים להזיז את המדים כדי להעלות את התדר נ.ב: אני מחפש תוכנת צד שלישי עי אין לי אפשרות בביוס לעשות OC
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני חודשיים ורציתי לדעת עם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 8800gts 320mb היא תקינה במאמץ 72-73 במנוחה - 62-65
-
- 9 תגובות
- 507 צפיות
-
-
37-40 במנוחה 56-59 במאמץ איך ההגדרות האלה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
1. איך מנקים את הכרטיס שציינתי? האם "התזה" של אוויר דחוס לתוכו תספיק? 2. יש 2 סוגים של אוויר דחוס, לחץ גבוה ולחץ נמוך, האם יש הבדל ביעילות בינהם.? או שזה מתבטא בכמות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי אנשים אני בונה HTPC מבוסס על אחד המעבדים בכותרת שאולי יעברו OC, בנוסף יהיה במחשב לוח מבוסס P35 של גיגבייט וכרטיס HD2600/HD2400 זאת ימוקם באחד משני המארזים הבאים: האנטק דואט, Silverstone lc17s המידות שלהם הן: סילברסטון : 425 mm x 170 mm (H) x 425 mm (D) דואט: 455 X 148 X 455 mm לכל זאת אני מחפשת קירור אייכותי וסופר שקט. עברתי על המומלצים שלכם וראיתי 1. Tuniq Tower 120 - הקירור המומלץ ביותר לאחר אלו הנזכרים לעיל. עלותו כ-250-300 ש"ח וביחס למחירו הוא המשתלם ביותר מבין כל קירורי האוויר. מעט רועש כאשר המאוורר פועל בעוצמה מלאה. 2. Scythe Infinity - מחירו כ-250 ש"ח. Rev B אינו דורש פלטה אחורית ולכן אינו דורש את פירוק הלוח. המאוורר שמגיע עם המוצר הינו שקט אך בעל ב…
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך קירור למעבד Q6600 למטרות OC, תקציב עד 300 ש"ח עם חריגה אפשרית עד עכשיו חשבתי על כמה קירורים, thermaltake v1 bigtyphoon vx SCYTHE INFINITY מי מהם יותר טוב ויתאים לצרכים שלי, הביצועים יותר חשובים לי מהרעש. המארז שלי לא הכי גדול שיש אז אני לא בטוח לגבי הINFINITY בגלל שיש לו שני מאווררים ואני מפחד שהם יתנגשו בספק או בכרטיס מסך, זה יכול לקרות? (ואם זה גבולי, זה יוריד מהביצועים?) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אלי כנראה מחר או בתחילת השבוע... http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) כמודומני המארז מגיע עם שלושה מאווררים; אחד עליון, שני מאחור, ושלישי בתחתית מלפנים. אני מתלבט האם להוסיף לכלוב המרכזי, הנועד לכוננים קשיחים / הרכבת מאוורר, מאוורר נוסף. מה דעתכם? האם כדאי להוסיף? או שהאוורור שמגיע עם המארז מספק? אם כן, חשבתי על Nexus 120mm Real Silent Case Fan D12SL-12 Orange/Black and White. http://www.nexustek.nl/120mm_real_silent_case_fan.htm אודה לתגובות. אם יש לכם נסיון עם המארז - מה טוב! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי פריזר 7 פרו , 48 מנוחה 60 מאמץ רציתי לשפר את זה וקניתי את הנינג'ה , ומה שמוזר הטמפרטורות על הפנים 48 מנוחה , מאמץ מגיע גם ל 70 מרחתי משחה של זלמן , לפני ששמתי את הקירור , אפילו החלפתי את המאוורר שמגיע איתו למאוורר SCYTHE SFLEX 1600RPM 63 CFM ועדיין טמפרטורות רעות מאוד הרבה פחות טוב מהפריזר 50 מנוחה +- מאמץ מגיע ל 70 גם מה המלצתכם? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-