עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by silky,

שלום לכולם, חג שמח!! רכשתי שבוע שעבר את הכרטיס שבכותרת, שבא עם שני מאוורים. המאוורים פועלים ב 100%(כך אני חושב) כל הזמן, ואני שואל כיצד אני יכול להגיד להם לנוח כשאני לא משחק במשחק? ניסיתי: RIVATUNER, אך אני יכול רק לשנות את המהירות שלהם ב 3D GAMES(לא אכפת לי שירצוצו על פול שאני מפוצץ קוריאנים/חייזרים/ערבים ממדינה שהמציאו). בדרייברים: NTUNE, אין אפשרות, רק לנטר. אודה מאוד לעוזרים בנושא!

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, יש לי ביג טייפון שמתאים לתושבת 939 של AMD ואני רוצה להתקין אותו על לוח AM2 שיש לי. האם הדבר אפשרי? יש לי את ה"קליפ" שמגיע עם ה ביג טייפון VX בשביל AM2. אני אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by K0sTa,

שלום יש לי היטסינק יותר שאני לא צריך, אני לא משתמש בו והוא סתם שוכב בפינה...הטמפ' במחשב שלי לא גבוהות ואני לא מריץ שום אוברקלוק כרגע.. מה אני יכול לעשות עם הסינק הזה ואיפה לתקוע כדי שבכל זאת יתרום בצורה כל שהיא לקירור המחשב? מפרט המחשב: AMD 3200+ R9800PRO 128 512X2 DDR 400MHZ NFORCE 3

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  4. תשמעו ישלי 9800GTX וממש לא מתאים לי ש4850 לוקח אותו אני רוצה לעשות OC. ועכשיו יש קירור של TR שמאוד טוב היה על סיקור כמו בתערוכה האחרונה וממש התלהבתי. זה הקירור http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html האם ניתן להשיג אותו בארץ ? ואם כן מתי איפה ומה המחיר שלו.. במידה ולא ניתן להשיג אותו בארץ איזה קירור הייתם ממליצים לקחת במקומו ? תודה רבה על העזרה. בברכה חן

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  5. צריך המלצה למיקום סוגי המאווררים במארז: יש מקום ל2 מאווררים בצד המארז ועוד אחד מאחורה (בסה"כ 3) יש 2 זוגי מאווררים: אחד שמכניס אוויר לבפנים ARCTIC COOLING AF8025 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 ואחד שמוציא אוויר החוצה ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 אז איך אתם אומרים למקם? *דרך אגב, שניהם טובים וסופר שקטים נכון? (אני רוצה שבכלל לא ישמעו אותם או שממש בקושי [רוצה מחשב סופר שקט...])

• 18 תגובות
    • 901 צפיות
  6. המחשב מפעיל מחדש באמצע משחק, הפעלתי את ה hardware monitoring של ה-riva tuner אבל הוא הפעיל מחדש אז זה לא ממש מראה לי לאיזה טמפרטורה זה מגיע. וזה דווקא לא משחק כ"כ כבד (need for speed pro street) למרות שזה קרה לי ב call of duty 4, אבל זה קורה יותר בNFS. כשהעברתי את המאוורר ל100% זה לא קרה. משום מה נראה לי שהמאוורר לא מגביר את המהירות שלו כשהטמפ' עולה, זה לא נשמע ככה, כשהוא ב100% שומעים אותו ברור, הוא טיפה רועש. השאלה איך אני בוחר את השליטה שלו. כלומר, באיזה טמפ הוא יעלה את המהירות של המאוורר. ואולי ההפעלה מחדש באמצע המשחק אינה קשורה לטמפ'.. תודה מראש על כל עזרה שתהיה. אה והכי חשוב הטמפ'. שמעתי שאצל אחרים זה 80מעלות בסטנדרט, ושזה סביר וניתן לפעול ככה. אצלי זה ממש לא ככ…

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by eran1,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד 3200 של amd אני בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג ואני לא יודע אם אני יעשה והשאלה שלי מתי כדאי וצריך לקנות קירור מיוחד למעבד במקום המאוורר שהוא מגיע איתו?

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by LLLLiran,

יש לי amd athlon xp 2800+ ואין לי שום oc ושאני נכנס לכל משחק אז המחשב נתקע ואני יודע שזה המעבד בשביל שהוא לא יתקע אני שם לו מאוור של הבית והוא לא נתקע אני רוצה לקנות מאוור למעבד ואני לא יודע איזה?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by eladrevach,

איך עושים שהspeedfan יעלה עם המחשב? חיפשתי שעות ובתוכנה וכנראה כמו שהבנתי אין אצלה את האפשרות... אבל אמרו לי שיש לי דרך אחרת דרך "startup " משהו כזה, לא יודע ניסיתי ולא מצאתי אם זה עוזר לעזור לי המערכת הפעלה windows 7 ultimate 64 bit תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. עזבו זה סיפור טיפשי אבל זה ככה אממ יש לי בבית BT שקניתי הכול טובי ויפה חוץ מדבר אחד אממ יש לו מן שתי תופסנים אפשר לקרוא לזה אחד קדימה ואחד מאחורי הלוח אם. הלוח שלי נשרף השתמשתי באחריות החליפו אותו בחנות בלי שידעתי ועכשיו התופסן שמאחורה הוא היה דבוק (כי יש ספוג שמדביק אותו ללוח למנוע פגיועת במערכת החשמלית) עכשיו יש לי רק אח מהם ואין לי את השני אז איך אני יוכל לחבר לו יודע יש אפשרות לקנות רק אותם למה חבל על הכסף או שיש לי שכן שמתעסק הרבה עם ברזל יש לו מסגרייה אתם חושבים שכדאי לי לבקש ממנו שישכפל לי אחד?

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by eli777f,

יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by most,

מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?

• 19 תגובות
    • 901 צפיות
  13. פתחתי תהיטסינק וראיתי זה טוב?AGOGA

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

אם קירור STOCK של ספייר http://www.members.lycos.co.uk/misterbla/orr/3d%20mark.JPG http://www.members.lycos.co.uk/misterbla/orr/untitled.JPG

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by Winstonman,

אהלן, מחשב שלי רותח, מעבד פנטיום D 2.66 עומד על 70 מעלות, מה אני עושה בכדי לקרר אותו כמו שצריך?? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by WiSe-Man,

שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי שבוע שעבר ורכשתי עם ה 4870 את הקרור בטופיק. קראתי שהכרטיס מתחחמם ולא רציתי לקחת סיכון, בכל מקרה אני לא בתחום ה OC אבל אני אוכל לספק לכם נתונים לגבי המעלות. אני עובד של שני מסכים, במסך אחד שמתי את נתוני זמן האמת של המסך (מה שמגיע עם הדרייבר) והרצתי על המסך 24 טסטים וכדומה. הכרטיס נשאר על 49 מעלות ומידי פעם כששעמם לו הוא עלה ל 53 מעלות וצנח חזרה. בחנתי אותו גם במשחקים וכל מיני תוכנות מאמץ והכרטיס נשאר יציב. כמו כן העלתי לו את המהירות דרך התוכנה שבאה עם הדרייבר לכמה שהיא נותנת ועדיין הוא נשאר על 49 מעלות. זה הכל, מקווה שעזרתי.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by Mezmerize-,

שמתי זכרונות על 100 מכפלת HT על 3 ו FSB על 225 1.450v הוא עומד על 36 מעלות ב FULL LOAD עכשיו שאני מעלה ל 230 הוא לא עובר שם בדיקה (prime95 S&M) ניסיתי להעלות את המתח ועדיין הוא לא עובר עצות מה לעשות? תודה מראש!!

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  18. טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by elad the master,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1792 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5699 המעבד יהיה 3800*2. עכשיו יש כמה שאלות: איזה לוח יהיה יותר טוב בOC ? כרטיס מסך מובנה 6150 ו6100 כמה זיכרון משותף יכול להיות להם במקס' ? 6150 יותר טוב בהרבה מ6100 ?

20. Started by Superior,

אהלן חברים, רציתי לשאול אותכם בקשר למאוורר של מחשב נייד, היום דברתי עם המעבדה של חברת HP, אני שלחתי את המחשב בעקבות בעייה שהמחשב פשוט נתקע לי על מסך ה HP VIEW לאחר הRESTART של הפירמוט מערכת ההפעלה (WINDOWS 7) והייתי בטוח בכך שיש בעייה עם הכונן קשיח או הלוח אם (המחשב פשוט חדש - שנה וחצי ובאמת היה לי מאוד מוזר), היום קיבלתי תשובה שהבעייה היא מאוורר ועלי לשלם סכום של כ 500 שקלים? זה לא מוגזם? .... שאלתי אותם איך יכול להיות שהמאוורר זה שגרם לכל הבעייה, אז היא הלכה ושאלה שנית את הטכנאי, והוא אמר שגם הארד דיסק נתקע אבל הוא שחרר אותו (אני מאוד מקווה שאני לא ישלם ואחרי כמה חודשים זה פשוט יחזור אלי כמו בומרנג) מה אתם אומרים אפילו מאוורר תעשייתי לא עולה במחיר שכזה, אני מאמין שהם פש…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by QuickSilver,

שלום לכם אנשים יפים ויקרים ! קניתי לי בשעה טובה מחשבון חדש ויש לי כמה וכמה שאלות ! אז ככה , המפרט הוא : Asus N-Force A7N-266E AMD XP 1700 , 1.5 Mhz Samsung DDR 256Mb X 1 Teac Scsi CD-R X8 Adaptec Scsi Controller IBM 2Gb Scsi HD X 1 Toshiba DVD X16 SeaGate & WD HDs X3 מארז ג'נריק . מה דעתכם על המכונה הזו ? מה אפשר לשפצר בה ? אהה ... המארז שלי עבר התעללות קשה מאוד ... ונראה פיצוצי , לפי תגובות של אנשים בבסיס ( ששם נעשתה רוב עבודת ההרכבה והטיפול ) במארז יש 3 מאווררים 80 מ"מ , שניים ממוקמים בחזית ומקררים את הדיסקים ומזרימים אוויר קר , ואחד נוסף מתחת לספק בחלקו האחורי של המארז . יש עוד מאוורר 120 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר ... בקרוב יבוא עוד מאוורר על הדלת של המא…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by The_Byter,

יש יותר גבוה, אבל זה לזכר ה230 של yot :smoke:

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by barak350,

כמשתמע מהכותרת, אני מחפש קירור למעבד Q6600. אני ממש לא עושה OC ופשוט רוצה להחליף את הקירור המקורי הרועש. לכן כל קירור בטווח של 70-80 ש"ח שיעיל לפחות כמו הקירור סטוק רק ללא אפקט הרעש יתקבל בברכה.

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by omerha,

בלי התחשבות במחיר , האם יש תחרות בניהם ?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by r1plet,

שלום, ברשותי E5200 שכרגע עומד על 3GHZ ומחלק זכרון של 1:1.67 שנותן לי כביכול תדר של 799MHZ לזכרונות לפי הנתונים בביוס (או בסביבות ה401MHZ בCPUZ) הקירור שברשותי הוא די בסיסי, AC Alpine 7 Pro, והמחשב (בינתיים) יושב במארז ג'נרי צפוף יחסית, כך שהטמפ' במאמץ מקסימלי לאורך זמן מגיעות ל55-58 מע', דבר שלא נורא כל-כך בהתחשב בזה שמדובר במעבד המיוצר ב45 ננומטר, מה שקצת מרתיע אותי הוא לוח האם הבסיסי שלי, G31M3-F של MSI, לוח M-ATX, ואם אני לא טועה (או יותר נכון מוצא) אין בו אפשרות לשנות את מתחי המעבד, כך שאצטרך להסתפק בOC שניתן לבצע ללא העלאת מתחים. האם עליי להוריד את מחלק הזכרון ל1:1 ובכך לעבוד בתדרים נמוכים יותר בזכרונות על חשבון תדר גבוה יותר למעבד? המעבד יושב על 3GHZ באופן יציב כ…

• 4 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים