עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם ברשותי מעבד מהסוג שרשום בכותרת מישו רוצה גם? טוב עכשיו ברצינות ישבתי קצת כל הלילה האחרון כדי לראות למה המעבד שלימסוגל, שהתחלתי לא יכולתי להפסיק... טוב בלי הרבה דיבורים ניגש לאוברקלוק עצמו. דבר ראשון מפרט: Athlon64 x2 4200 65w Abit kn9 sli -nforce 570 sli OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite כמו שניתן לראות במפרט שלי... קירור: מעבד:Arctic Cooling Freezer 64 Pro +80 מילימטר שמושך אוויר מצידו השני. חובר ע"י שיפצור פשוט (חכו לתמונות) עוד 80 מילימטר על המייצבי מתח של הלוח ומארז בנוהל 120 מכניס מקדימה 120 מוציא מאחור 120 מכניס בריצפה 120 מוציא בגג זה כל מה שמעניין פחות או יותר בקירור אז זה התוצאות בנתיים-זה הכי גבוהה שהצלחת…

2. Started by RavivRavR,

מפרט : E6600 ASUS 8800GTX ASUS P5K DELUXE ST 800MHZ 3GB 1 איזה הגדרות בתור התחלה לשים בלוח ? 2 אני על ויסטה 64 ביט - האם יהיו לי בעיות בגלל שאני על ויסטה או שאין לזה קשר מבחינת ב-OC ? תודה. עריכה : אוקיי אז מצאתי ברשת איזה מדריך להגדרות של הלוח בביוס. 1 שמתי את המתח של המעבד על 1.3625 - האם זה בסדר ? נמוך ? גבוה ? 2 על כמה לשים את המתח של ה-NB כי כרגע אצלי הוא על AUTO ? 3 אני כרגע עומד על 320*9 = 2880MHZ והטמפ' שלי היא 52-54 במנוחה,אני עם קירור אויר Thermaltake BigTyp 120 ומרחתי כבר כמה פעמים משחה אבל התוצאות לא השתנו,זה נראה לי גבוה מידי לא ? 4 עם איזה תוכנה אני יכל לבדוק יציבות ? (אני על ויסטה 64 ביט). תודה.

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  3. Started by shloosh,

מה אתם אומרים??? CRYSIS אינו שחיק... ואני מתחרפן... שווה??? סה"כ כפול ביצועים...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. היי הטמפרטורות של המעבד שלי 49-50 רגיל 58-57 במאמץ מלא מעבד intel celeron 3.06 775 ליבת prescot 90 nm ולפי intel הטמפרטורה המקסימלית של המעבד(67.7°C)(מקור : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sl8hd ) המעבד עם zalman 9500 AT לפי מה שהבנתי לפרסקוט אלה טמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by nimrodim,

כמו שכולנו יודעים ב OC אנו ממהירים את המעבד ולפעמים גם את הזכרונות. אני רוצה לעלות את נושא המהרת הגשר הצפוני אשר קורה במקביל להמהרת המעבד. התרד מבוסס על המאמר של TONY מ OCZ שנמצא כאן: http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=29757 והתרד הבא מ XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106834 ע"מ לפשט את הנושא אני רוצה להתייחס לגשר הצפוני כמו אל מעבד - לומר שיש לגשר הצפוני מכפלה ותדר, וכן מגבלת תדר אוברקלוק התלויה במתח שניתן לגשר הצפוני. בוא נניח שהמהירות הנומינלית של הגשר הצפוני מוגדרת כ MHZ 400. על מנת לקבוע את ערכי המכפלה ותדר הבסיס של הגשר הצפוני יש לבחון את ה - FSB STRAP. תדר בסיס של ה-NB מכפלה FSB STRAP 533 3 …

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך X1800GTO עם קירור של EVERCOOL http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14525&catid=1125 הטמפרטורה במאמץ עומדת על 55+- האם זה טוב ואיך אני עושה אוברקלוק???

• 3 תגובות
    • 440 צפיות
  7. Started by (G),

האם ישנם מאווררים 120 מ"מ דקים, לא כמו הסטנדרטים, אני מתכוון ליותר דקים שיהיה ניתן להכניסם למקומות צרים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by boxer555,

אני לא יכול להעלות מתח בביוס ואני לא יכול לקבוע יחס גם כן.. כלומר אין לי את האפשרויות הנ"ל בביוס יש איזו תוכנה שניתן לעשות את זה לא דרך הביוס? תודה מראש לעוזרים..

9. Started by carock,

מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר 92 שקט לחלוטין..השקט יהיה פה נורא חשוב לי כי הוא אמור להיות בשביל ANTEC P150.. חשבתי על שתי אלה למרות שאני לא יודע עליהם כלום אתם יכולים להגיד לי אם הם מתאימים דרישות שלי.. ואם לא אתם יכול להמליץ לי על אחד שקט לחלוטין! http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=75092# http://www.thermaltake.com/product/dcfan/combo/a2013/a2013.asp

10. Started by Guy950,

אמרו שהקירור של ה 8800 GT לא משהו, אז איזה קירור מומלץ לי לקנות בשבילו? וגם, אני קונה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, וחשבתי לשים לו ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL. הצעות? ובלי OC.

11. Started by crazyfunk,

שלום אני חדש בנושא ההמהרות - לפי מה שקראתי הכלים איתם אני אני בודק המהרה הם Prime95 (בשביל העומס) וכלים שבודקים טמפרטורה כגון CoreTemp SpeedFan עכשיו ישנם כמה תופעות לא הגיוניות - הטמפרטורה המדווחת בשני הכלים לא תואמת... אני רוצה לדעת למי להאמין. ובכלל בבדיקה שעשיתי הגעתי לטמפרטורות שאני לא יודע אם מותר למעבד שלי להגיע אליהן. אני מצרף תמונה שתבהיר את הכל. סה"כ המהרתי את המעבד ל2.6Ghz במקום 2.4... אני לא מבין למה הוא מתלהט כ"כ!? יש לי קרור BIG TYPHOON VX ומארז UBER CHAKRA... אם הטמפרטורה שמופיע שם כן נכונה למי מהתוכנות להתיחס? ומה בכלל הטמפרטורה המקסימלית (והבטוחה) אליה מותר להגיע עם המעבד שלי? [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. 1. איזה משחה טרמית כדאי לקנות? המעבד המיועד e2180. 2. האם המשפחה הטרמית שיש ברשותי : קיבלתי איתה עם הקירור מאוורר קטן, שקניתי ללוח אם הקודם שלי כי הקירור שלו נשרף. תספיק? 3. יש על המעבד מדבקה קטנה למעלה, האם להוציא אותה? 4. האם על הגוף קירור עצמו של ביג טייפון צריך גם למרוח משחה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RandomG,

אני זוכר שלפני חודשיים בערך דאגתי כי הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היה 80. עכשיו הוא בסביבות ה90 ואחרי מאמץ איזה 100. רוב הסיכויים שהחיישן מקולקל כי אני ניקיתי את המאוורים איזה מאה פעמים וזה לא עוזר... בזמן האחרון באמצע משחקים מופיע לי הודעה שהמהירות השעון יורדת אוטומטי כדי שכרטיס המסך לא יתחמם יותר מידי. אז - יש משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע את הטמפרטורה הזאת? אם אני אביא לתיקון בחנות, האם הם יש משהו שהם יכולים לעשות כדי לתקן את זה? כי לא בא לי גוף קירור חדש, זה הרבה כסף... ד"א: יש לי Radeon X1800GTO ופעם הטמפרטורות היו רגילות, 50-60. [אני בודק בATI TOOL ובCCC]

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by the unleashed,

קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו e4400 ga-p35-ds3l 2048 ram 800mhz ורציתי לבדוק כמה רחוק אני יכול להגיע איתו, אני אציין שאין לי שום ניסיון באוברקלוקינג וזאת הפעם הראשונה שאני מנסה. הזמנתי אותו מtms וביקשתי מהם שיעשו אוברקלוק, הם אמרו שהם לא הצליחו, וכנראה ופשוט נפלתי על מעבד שלא טוב לאוברקלוקינג. נעלתי את התדר של הpci על 100 והתחלתי להעלות את הfsb מ 200. ב220 הכל עוד פעל והווינדוס עלה, אבל כשעלתי אותו ל230 המחשב קרס כל פעם שווינדוס עלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם, להעלות את המתח של המעבד, ואפילו הורדתי את המכפלה של המעבד ל6 ועדיין שום דבר לא עזר. צרפתי תמונות מהביוס לפני האוברקלוק ובמצב שהמחשב כבר לא עלה. הבנתי מהפורום שהמעד הזה טוב מאוד באוברקלוקינג וגם שאר החלקים שקניתי לא ר…

15. http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/ocz_cryo-z_ready_to_ship/1 שווה לעקוב ולהמתין לעוד פרטים.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. או שהגוף קרור יכול לעבוד באותה יעילות ל"נצח" , (אני מתכוון לגופי קרור מבוססי heat pipe) בהנחה כמובן שהגוף קרור מנוקה בתדירות מאבק

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. השאלה בכותרת. יש לי הזדמנות לקנות את הקירור המפלצתי הזה במחיר ממש זול, אני יודע שהמארז שלי הוא יותר שייך למגזר המארזי מיקרו ATX מאשר לMIDI. אבל כשפותחים אותו יש הרבה מקום בפנים, הכוונה העומק של הלוח אם עד לדלת המארז. עכשיו אני לא יודע בדיוק מה המידות של הקירור הזה. אז אני רוצה לבדוק אם מישהו התנסה בקירור הזה במארז כמו שלי. במידה וההתקנה אפשרית, יש לי עוד שתי שאלות, האם אין סכנה בחיבור של קירור כזה כבד למעבד בתושבת AM2, באמצעות 2 קליפסות מסכנות? אשכרה טרמלטק חשבו שזה קירור סטוק או משהו בסיגנון. והאם החיסרון בתעלת אוויר תפגע משמועתית בביצועי הקירור (תחנוק את זרימת האוויר או משהו בסיגנון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by roy_bono,

קניתי מעבד Q6600 BOX ואני מקבל קירור אורגינל של אינטל רציתי לדעת איזה הכי טוב למעבד שלי. תזרקו שמות לא משנה מחיר או אתרים תודה D:

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by SensatioN,

שאני משחק במשחקים הכרטיס [7950gt] עולה ל110 מעלות ובמנוחה הוא 65, זה יותר מדי ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. שלום לכולם. אז ככה...החלפתי את הE6600 בQ6600 והלוח יגיע שבוע הבא (Gigabyte P35-DQ6) , בינתיים אסתפק ב965P-DS3P 3.3 ה"ישן" שלי. טוב, מערכת ההפעלה לא זכתה אפילו לראות את המעבד הזה ב2.4, אחרי בדיקת טמפ' בביוס לכמה דקות, ישר שיניתי FSB ל400, MCH וFSB על +0.15 (נראה לי מיותר למען האמת) מכפלה על 9 ומתח 1.325. המערכת עלתה כשהמעבד על 3.6GHZ ללא בעיות, SPI עבר יופי אבל ORTHOS החזיר שגיאה וביאס אותי קשות (הטמפ' במנוחה היתה 33 מעלות בממוצע בין הליבות). שיניתי כרגע מתח ל1.425 ונראה מה יהיה ומה יהיו הטמפרטורות... כרגע הממוצע במנוחה הוא 38-41 מעלות לליבות. ל4GHZ לא הצלחתי להגיע גם במתח 1.525 ו+0.35 לFSB וMCH . הלילה עוד ארוך, נראה מה יהיה...

• 258 תגובות
    • 26k צפיות
  21. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. אני פותח את הנושא הזה גם בפורום תמיכה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by hag911,

אני צריך קירור מים בשווי 200$... תודה... חשבתי ללכת על Swiftech Apex Ultra H20-220 With Apogee G

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הטמפרטורות בשמיים לפני ה BIG TYPHOON שמתי NINJA וגם שם הטמפרטורות היו לא הגיוניות , עכשיו זה כבר טירוף עם ביג טייפון זה באיזור 49 במנוחה ובמאמץ מלא זה מגיע ל 71 , ניקיתי ושמתי שוב משחה טרמית וכלום לא עוזר שמתי משחה של ZALMAN STG1 יש למשהוא רעיון מה קורה כאן אני ב OC ל 2.8 אבל גם ללא OC אולי כמה מעלות פחות , אני נמצא על אותו VCORE במעבד לא שיניתי.

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  24. Started by full_clip,

מארז thermaltake סופרנו לוח asus P5K-E/WIFI-AP מעבד Q6600 מהו המשקל והאורך שלו? והאם יש קירורים קטנים יותר שלא נופלים ממנו בהרבה כי אני מעדיף קטן יותר

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by Profesor No0B,

זה מתוך everst Field Value CPU Properties CPU Type AMD Athlon 64 2800+ CPU Alias Newcastle S754 CPU Stepping DH-CG CPUID CPU Name AMD Athlon 64 Processor 2800+ CPUID Revision 00000FC0h CPU Speed CPU Clock 1808.36 MHz CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 200.93 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 200.93 MHz CPU Cache L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 12/21/2004-nForce-6A61CG0HC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer Memory Timings 3-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2…

דיונים חדשים בפורומים