עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך המאורר TT TR2 שמגיע עם מעבדי AMD Tray ? לפי דעתכם.. יותר טוב מהמקורי של AMD או פחות טוב?

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by arkadur,

שלום עלה בדעתי הרעיון לדחוף מע' קירור מים קטנה בפרוייקט שלי (במארז הקטן, בגדול כבר יש ) הלוח הוא MINI ITX, ופליטת החום שלו היא מזערית, ואפילו קירור פאסיבי יספיק.. אבל אני רוצה ללכת עם זה עד הסוף, וחסרים לי כמה דברים 1.מידות המע' (יש לי מקום מאוד מוגבל במארז, וכל MM חשוב) 2.מה ההבדלים בין ה"רגיל" לPLUS? (מלבד המפצלים והבלוק הנוסף), האם יש שינוי במידות המע'? האם המשאבה חזקה יותר? רדיאטור משופר? 3.האם המשאבה "תצליח" לסחוב עוד בלוק לHDD? ואשמח לשמוע עוד דברים אודות המע' (אני יודע שהביצועי המערכות של TT הם על הפנים, אך כאן משחק הגודל..)

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by tramp,

בנושא.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני באמצע OC למעבד שלי התדר המקורי שלו הוא 2.83 והעלתי ל3.4 אבל בבדיקה אצל OCCT היתגלת בעיה בCORE 0,מה כדי לעשות?. כמו כן הטמפרטורה לא גבוהה,למרות ששמתי לב שבליבה אחת הטמפרטורה שלה גבוהה משל האחרות...( אבל לא בהגזמה).

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, לא פעם שמעתי בדיונים על אבורקלוק שצריך לנעול את המתח לPCIE, מז"א? מה זה מגביל? מה זה מוסיף? ובאיזה שלב אני צריך להעלות מתח למעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by DoR TnT,

יש לי לוח של GIGABYTE P35 S3L ומארז של NZXT עכשיו המנוחה המעלות של הלוח הן נעות בין 45-50 בזמן מאמץ מגיע ל50-55 זה נראה לי גבוה מידי. מה אני יכול לעשות? ד"א יש לי OC על המעבד של 20%. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  7. A64 WINI 3000 STOCK - 43C NF4 ULTRA - 45C HDD -39C מה המעלות המומלצות ומה המקסימום של כל אחד מהם?

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  8. יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים תמונות כאן : מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...) ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? 1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( ) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2") 2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז? תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע…

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  9. אז ככה, אני רוצה לעשות OC למחשב אבל יש לי את הלוח אם : ASUS P4P800S איך אני יוכל לעבוד איתו על OC ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by Ran B,

חבר'ה מה קורה פה?! אני סתם שמתי סקריפטים, שחקתי עם הסקריפטים, הוספתי מסכים חדשים שיציגו דברים חדשים, לא משהו חריג.., פתאום אני לוחץ OK זה רושם לי שחסר הדריבר i/o אבל עדיין הוא מציג את מה שעשית באותו רגע! אחד כך הוא זורק הודעות שגיאה של "is not integer value משהו כזה.., והגרשיים (") זה לא ציטוט, זה מש שרשום בהודעת ארור.., אחר כך סגרתי את התוכנה.., הפעלתי אותה מחדש, ואז התוכנה החליטה להתשגע עד הסוף! זרקה 2000000 ארורים בשורות, שזה יורד למטה כזה, ורושם הודעת ארור כמו שרשמתי לכם ועוד אחת מסוג שונה, והוא זורק אלפים כאלה, והרמקולים מתחרפנים מהקולות של ההודעות ארור! אז סגרתי את התוכנה, עשיתי ריסט בתקווה שמשהו יתוקן שם.., לא קרה כלום, לצערי מחקתי את התוכנה והתקנתי מחדש…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by VooDoo3,

OK, אז הגעתם ל OC גבוה ויציב, אבל האם אתם יודעים כמה הוא משפיע על המערכת שלכם ? לבטח הרצתם תוכנות Benchmark לפני ואחרי שהראו על שיפור מסויים בנקודות, אולם איפה זה בא לידי ביטוי ? החלטתי לבדוק את ההבדל, ולקבל תמונה עם נתונים ממשיים ולא ב"נקודות". לצורך הבדיקה, השתמשתי ב Everest, תוכנה שייעודה העיקרי הוא באבחון רכיבים שונים במערכת, אך בגרסאותיה האחרונות מגיעה עם יכולת בנץ' קטנה ושימושית. התוכנה מסוגלת לבצע בדיקה של מהירות קריאת / כתיבת זיכרון וכן מבחנים שונים לביצועי המעבד. המערכת שלי: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.0Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x Twinmos 512MB DDRII 667Mhz 5-5-5-1T ולאחר ביצוע ה OC: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.4Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  12. היי ברצוני לקנות מפרט כזה ולעשות לו OC כשחלק מהחלקים כבר יש לי.. Pentium E2180 Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Zalman CNPS8000 4GB של ‏2GB Transcend‎ X 2 ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 AGP ולבסוף לוח: ‎ASROCK ‎4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 אז ככה אני יודע שזה ציפסט של VIA והיתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו לגבי OC ובכלל בכללי!! מצד שני קניתי כרטיס מסך חדש אבל מסוג AGP !ואין לי ברירה אם לוח אחר שיתמוח בDDR2 וגם ב775 חפשתי הרבה וזה היחד שמצאתי... אני לא מתחנן OC כזה רציני.. של 15% לא יותר! בנוסף הזכרונות הם 800HZ לומרות שהלוח הוא 667 זה יכול לעזור לגבי הOC?? ותודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. אז ככה ביומיים האחרונים שמתי לב שהמעלות עלו במחשב והמחשב ניתקע \ נכבה בדקתי את הכל ושמתי לב שאחרי דקה של עבודה של המשאבה היא מפסיקה לעבוד עולות המעלות ואחרי דקה וחצי היא חוזרת שוב לעבוד פעם זה לא קרה לי, כרגע זה כן זה קרה למישהו גם ?

14. Started by levimadman,

למחוק/לנעול דאבל פוסטינג בטעות, סליחה.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  15. לא דרך הביוס השתמשתי בתוכנה שמגיע עם הדרייבר של NVIDIA העלתי את מהירות של המעבד ב 200MHZ אני רוצה לדעת עד כמה מותר להעלות את המהירות בלי לגרום נזק? הטמפ' של המעבד לא השתנת אבל המהירות שלו העלתי אותה בכמה מותר להעלות? לוח אם msi k9ngm מעבד athlon 64 3200 זיכרון 256MB 533MHZ הנה תמונה של התוכנה של NVIDIA שהשתמשתי איתה ואני לא יודע כמה אפשר להעלות עוד? עד כמה אפשר לעלות את המהירות בלי לפגוע ברכיבים במחשב? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by Ran B,

רציתי לדעת אם במערכת מים הזאתי שווה משהו, http://www.pch.co.il/docs/pd1088756729.htm יש למישהו משהו להגיד על זה? 8) תודה מראש, רן!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. AMd Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Aerctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E זה בערך מה שצריך. יש לי בביוס לבחור 3 עד 10 אחוז. עכשיו זה מ2.4 או2.5 הפך ל: 2750Mhz איך אני מוסיף עוד אוברקלוק? (בדבר הזה זה 10% מקסימום) ב10 אחוז המערכת יציבה לגמרי

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  18. מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. שלום לכולם, מאז שהחום הזה התחיל, והוא קצת ירד לאחרונה, המחשב שלי התחיל להתחמם, במיוחד המארז. כל פעם שאני נוגע בו אני מרגיש שהוא ממש חם ובמידה מסויימת, לא כדאי שהוא יהיה כל כך חם. המארז שלי הוא CM690, יש לי 3 מאווררים כרגע, אחד על הדלת שמוציא אוויר, אחד מאחור שמוציא אוויר, ואחד מקדימה שמכניס אוויר (והאוויר עובר דרך ההארד דיסק כמובן). לפני החום הטמפ' הממוצעת הייתה ככה: מעבד-מנוחה:40-50 מעלות כרטיס מסך-מנוחה:48-55 מעלות. --- מעבד-מאמץ:60-70 מעלות כרטיס מסך-מאמץ:60-70 מעלות גם כן. עכשיו זה השתנה, במנוחה המעבד והכרטיס מסך מגיעים בקלות ל60 מעלות, ובמאמץ הם מגיעים לקצת יותר מזה. לכרטיס מסך יש קירור כפול, ככה כשאני מפעיל יישומים שדורשים מאמץ אני מגביר את מהירות המאווררים ל50% (בד…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  20. זאת אומרת שעם יש נפילות מתח קטנות בזמן מעמץ נגיד מ 1.392 ל 1.376 וזה עובר את הבדיקה של OCCT אז זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 Real TCCD או Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 *2

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  22. הורדתי מ-HWZone את המדבקות ש-Grey Matter הכין, יפות מאוד, לקחתי כמה מהן והדבקתי. הייתי רוצה לקבל עוד, אם מישהו יודע מאיפה...חיפשתי בגוגל קצת, לא מצאתי, חיפשתי באתרים ישראלים-גם אין, אז החלטתי לפנות אליכם. תודה רבה, Talbion.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  23. Started by roma,

שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים ורציתי לדעת לכמה אני אוכל להגיע בעזרת OC לא פשוט שלא דורש הרבה התעסקות ותחזוקה (אני כנראה גם קונה מTMSFOX אז הם יוכלו לעשות את זה) מעבד Q9400 קירור למעבד AC Freezer 7 Pro/OCZ Vendetta לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset /Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ספק SeaSonic 500W אני אשמח לקבל את התשובה לכמה אגיע בנוגע לכל אחד מהלוחות יש הבדל בתוצאות בין 2 הלוחות אם שכדאי לי לקחת אחד יותר מהשני? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. יש לי תקציב נמוך ואני רוצה לקבל עליו ביצועים הכי טובים שאפשר. בעבר הייתי מתעסק בOC, היום אין לי מושג מה הולך.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים