עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי לוח אם msi k8n neo platinum וזכרונות של g.skill pc4400 le וקראתי בביקורת באתר כאן שהלוח לא ממש טוב לoc..... האם זה נכון? אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל של הg.skill שלי בגללו? אני לא אוכל להגיע למהירויות כמו 600ddr-660ddr?(כמובן עם הורדת מכפלה.....) תודה מראש לכל העוזרים!!!!!

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by omery000,

קניתי לוח אם של אסוס - Asus P8Z77-I Deluxe וקירור מים - Antec kuhler 620 ואני מחבר אליו מאוורר עם PWM ללוח יש חיבור אחד של cpu fan ואחד של chassis fan. אני יכול לחבר את המאוורר לחיבור של המעבד ואת המשאבה לחיבור של המערכת בלי בעיות? לא ממש בא לי לחכות למפצל כמה ימים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by uguru1969,

ברשותי מערכת אינטל E660@3200 ישנה בעיית התחממות כאשר המארז סגור (המעבד 60c המערכת 43c ) ברגע שאני פותח את דלת המארז הטמפ צונחות הכ -5-8 מעלות ! האם הבעייה נובעת ממאוררי המארז שאינם מוציאים האויר החם מספיק טוב ?

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני שוקל לשים מערכת קירור מים למחשב שלי, בינתיים אני רק מברר מחירים וכל זה. קודם כל כמה אני חייב לציין שאני מתחיל, מעולם לא הרכבתי מערכת קירור מים בעבר, ואני מחפש משהו שיהיה יותר "פשוט", כלומר לא משהו למתחילים ממש כמו הAquarius II, אבל גם לא משהו מתקדם שדורש התאמה של כל החלקים וכו' לבד. דבר שני, ראיתי את הדבר הזה: innovaCOOL water cooler rev2.0 all socket systems\SENFU dual fan radiator\Compensation and bleeding tank for EHEIM 1046\EHEIM universal pump 1046\Outlet pump adaptor EHEIM 1046\silicon hose 4x1 per meter במחיר של 1343 ש"ח, תיהיתי עד כמה זה יספיק לי ואם תוכלו להסביר לי על החלקים, (חשוב לדעת במה אני מתעסק, לא?) ואם זה יתאים לSocket 478. בנוסף, אם מישהו …

5. Started by tk4,

יש לי זכורונות GSKILL 1000MHZ 5-5-5-15אני עכשיו באוברקלוק למעבד E5200... הבאס נמצא על 250... וביחס של 1:2 לזכרונות עכשיו רציתי לדעת אם אני מעלה עוד קצת ת'באס... עד לאן אני יכול להגיע שיהיה בתחום הבטוח של הזכרונות?

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  6. חבר נתקל בבעיה וביקש ממני לעזור לו.. הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לפרסם: (כי אין לו גישה לכאן נכון לעכשיו)

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  7. במקום לחשב את צורת הבלוקים וכאלה אולי עדיף לקחת בלוק קירור אוייר ושנות אותו כך שיתאים לקירור מים? אני חושב שזה יהיה יותר אפקטיבי... יש גם היטסינקים עם היטפיים זה יעזור גם להולכת החום במים... הנה סינק שנראה מתאים מאוד לבניה מסוג זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820 ככה גם חוסכים את כל הקטע של קניית בלוקי נחושת גדולים. אז כל מה שנשאר זה ליצור את המעטפת להיט סינקים ויש לכם בלוק קירור מים מעולה.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by Fir3^StorM,

שלום, אני רוצה לקנות קירור ואני צריך בשבילו מאוורר. המעבד שלי באוברקלוק 2.4 @ 3.1 ועד עכשיו החלפתי רק את המאוורר של הקירור סטוק למאורר 5000RPM. אי אפשר לישון עם המחשב ותמיד שאני לידו אני עם אוזניות.. ומיותר לציין שהקירור עדיין לא טוב. אז חיפשתי השוואות וכו' ומצאתי את הקירור Scythe Ninja שהוא בין ההכי טובים אם לא הכי טוב בקירור אוויר לפי כל המבחנים שראיתי והוא עוקף את ה XP120 בכ-8 מעלות. [בLOAD עם OC והעלת מתחים]. עכשיו, הקירור לא בא עם מאוורר ואני מחפש מאוורר 120 מ"מ שקט שיש לו יחס dB / CFM הכי טוב שיש, ושלא יהיה יותר מדיי יקר.. אבל חשוב שהוא יהיה שקט ושלא יעבור ת' 25DB משהו כזה. אבל גם שיהיה לו CFM גדול. העדפה למאווררים עם לדים <יש לי חלון במארז>.

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  9. http://img352.imageshack.us/img352/9517/77542867ic1.jpg אני מבצע אובר קלוקינג למעבד ומה שמונע ממני להעלות שלב זה DRAM שמגיע ל- 208.1 MHZ כאשר עולה ל- 210 המחשב נופל איך מורידים את DRAM לזכרון RAM

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  10. Started by dakmush,

שלום לכולם. ראשית אפתח ואומר שהתשובה לשאלה הזו חשובה לי ביותר,הרבה מונח כאן על הכף. יש לי מעבד מסוג core2do 2180 של אינטל,כידוע לכולם זהו מעבד בעל ליבה כפולה. הטכנאי שהתקין לי אותו במחשב טען בתוקף שמעבד מהסוג הזה אינו מתחמם כמעט ולכן אינו דורש מריחה של משחה תרמית, זה לא נשמע לי הגיוני והייתי מעוניין לדעת האם הוא צודק בדבריו. מה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה של מעבד מהסוג הזה כאשר הוא עובד בתנאים בסיסיים,כלומר שמיעת מוסיקה וגלישה ברשת,ללא שום דבר בנוסף,שני הצדדים של המארז פתוחים והוא בכלל חופשי על הרצפה ולא בתוך ארון או משהו דומה. האם הטכנאי הטעה אותי ובכל זאת צריך משחה תרמית? אני רוצה לחזור ולומר שלמעט האנטי וירוס אין שום תוכנה כבדה שרצה ברקע,רק האנטי הדפדפן והמדיה פלייר ש…

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  11. A64 WINI 3000 STOCK - 43C NF4 ULTRA - 45C HDD -39C מה המעלות המומלצות ומה המקסימום של כל אחד מהם?

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by VooDoo3,

OK, אז הגעתם ל OC גבוה ויציב, אבל האם אתם יודעים כמה הוא משפיע על המערכת שלכם ? לבטח הרצתם תוכנות Benchmark לפני ואחרי שהראו על שיפור מסויים בנקודות, אולם איפה זה בא לידי ביטוי ? החלטתי לבדוק את ההבדל, ולקבל תמונה עם נתונים ממשיים ולא ב"נקודות". לצורך הבדיקה, השתמשתי ב Everest, תוכנה שייעודה העיקרי הוא באבחון רכיבים שונים במערכת, אך בגרסאותיה האחרונות מגיעה עם יכולת בנץ' קטנה ושימושית. התוכנה מסוגלת לבצע בדיקה של מהירות קריאת / כתיבת זיכרון וכן מבחנים שונים לביצועי המעבד. המערכת שלי: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.0Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x Twinmos 512MB DDRII 667Mhz 5-5-5-1T ולאחר ביצוע ה OC: AMD Athlon X2 3800+ AM2 @ 2.4Ghz DFI Infinity NF UltraII-M2 2x…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by roma,

שלום רב! היום קראתי בפיסי ספוט על הקירור המדהים הזה ומה זה התלהבתי ממנו: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm כמה שאלות: 1. מתי הוא יגיע לארץ? 2. אם כבר שמתי COPPER סינקים על הזכרונות של הכרטיס שלי(R9600XT) אני יכול להוריד אותם איכשהו? ולשים את אלה שבאים עם הGIANT? 3. כמה אתם מעריכים הקירור הזה יעלה? 4. האם הוא יתן לי פוש טוב באורקלוק? 4.5 41DBA זה הרבה? 5. שווה בכלל לקנות את הקירור הזה? מצטער על השאלות הרבות ותודה מראש!

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  14. כרגע אני משתמש ב-Stock Fan האם כדי להחליף אותו? המליצו לי לרכוש Arctic Cooling Freezer 7 pro על מנת לפתור את הבעיה המרגיזה הזו. מה הדרישות להתקנת חלק זה? ובכלל האם אני עושה את המהלך הנכון?

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אני ממש לא מסתפק במה שיש לי עכשיו (חתימה) אז אני רוצה שתמליצו לי על מספר דברים ל OC ! קירור אני רוצה להגיע לפחות ל 3.2-3.4 לוח אם מצויין ל OC קירור לכרטיס מסך אני כבר יודע מה להזמין (סליינסר 5 ) זהו . לוח אם + קירור למעבד (אני רוצה קירור יחסית שקט ) התקציב 1000 שקל תודה ותביאו לי דברים משתלמים לא את ההכי יקר בשביל שיגמור לי את התקציב

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  16. הנה התוצאות (העלתי רק ב 5%) http://www.pictor.co.il/lils22/77071/2891015.jpg **אם לא רואים תעתיקו את הכתובת לדפדפן http://www.pictor.co.il/lils22/77071/2891015.jpg עכשיו. הלכתי ישירות על 20% וזה לא העלה לי את הוינדוז. 10% עשה לי ריסט קצת. עכשיו אני ב 5%. אין אופציה לעשות 9% או משהו כזה. התוצאות טובות. תנו לי טיפים משהו

17. http://www.ocia.net/reviews/sytrinvf1/page1.shtml

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by eliaz_b,

במאמר עליה לא צויין כול כמה זמן לערך צריך לשים מים? נגיד לפי שעות עבודה של מחשב כדי שיהיה אומדן של זמן (סתם לדגמא כול 20 שעות שהמחשב דולק צריך לשים ככה וככה וכו וכו) ועוד שאלה למי שבדק ויודע האם אפשר לשים סתם מים מהברז או שצריך ליקנות איזה נוזל מיוחד ואם כן אז מאיפה קונים וכמה עולה? תודה מראש ..

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by Nitro Viper,

יש דבר כזה ? בערך ב550, 600 גג. הנה שאר המפרט : AXP 2500 epox 8rda radeon 9600 pro תודה!

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by beekiller,

שלום חברים רציתי להתייעץ אתכם לפניי שאני קונה ( אולי עוד היום) , מה דעתכם על הקירור הזה ראיתי מספר מאמרים שאומרים שהוא טוב ולעומת זאת אחרים שאמרו שהוא בינוני וכשהוא מסתובב במהירויות גבוהות הוא רועש. היום הטמפרטורות שלי במעבד E6300 עם לוח DQ6 הם : מנוחה מעבד 44 במאמץ 50 מעלות +- ( ENCODING , GAMES) רק בבדיקה של אורטוס המעבד מגיע לחום גבוה יחסית ממוצע של 62. מה דעתכם בכמה ישפר הפריזר את המצב? האם לדעתכם הפריזר שקט יותר מהאורור המקורי שמגיע מאינטל כשהוא פועל ב 2500RPM ? (לדעתי האינטל דיי שקט בדואו2) תודה

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by giloman,

יש לי מעבד P3 866 MHZ וב CPU-Z רשום שגם הבאס וגם הFSB הם על 133 מגה הרץ ?? הזיכרון הוא 128 SDRAM גם 133 מגה הרץ ובCPU-Z החלק שרשום את המהירות המקורית של הזיכרונות {ב400 מגה הרץ זה 200 מגה הרץ} איך אני אדע עד איזה באס יחזיקו לי הזיכרונות??

• 8 תגובות
    • 479 צפיות
  22. Started by MoAv,

אני אפרסם תמונות על המצב בו קיבלתי את הקירור הפאסיבי של ארקטיק יותר מאוחר, אבל לעת עתה אספר לכם שזיהיתי קילוף של הצבע שעוטף את צינורות הובלת החום ומתחתיו התגלה מתכת שציבעה דומה מאוד לאלומניום, מה שאומר שהחומר שבו השתמשו הוא אחר ממה שמפורסם באתר שלהם. שלחתי מייל לAC לפני כשבוע ברמיזה שאני מתכוון לפרסם על כך בפורומים שונים ברשת אבל הם לא חזרו אליי עדיין. עוד מישהו זיהה קילוף בצבע ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sagg,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by UBS,

ע-ר-י-כ-ה ענקית תודה לכל המגיבים אני עכשיו תקוע עם הכרטיס מסך העלתי לו את הליבה והזכרונות ל 497/1377 וב 3DMAR05 אני מקבל 8537 נקודות עכשיו גם עם אני מעלה את הזכרונות בטיפה והליבה בטיפה נהיים לי ארטיפקטים (אני בודק ב ATI TOOL ) אבל מה שבעצבן זה שהליבה קפואה 38 מעלות במנוחה ו55 מקסימום במאמץ אבל עדיין אם אני מעלה את הליבה אפילו ב3 HARZ נהיים פווול ארטיפקטים אני אשמח לדעת אם יש דרך אחרת לסדר את זה דרך אגב אני עושה OC דרך התוכנה של GAINWAR - EXPERTTOOL תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by igalk474,

היי, אני מחפש משטח קירור טוב מאלומיניום למחשב נייד שיוריד 15-20 מעלות המחשב על השולחן מגיע ל65 מעלות חשבתי על Enermax Aeolus Premium שיש בו מאוורר בגודל25 ס"מ שמסתובב ב935 RPM נראה ככה: http://www.pcgameshardware.de/screenshots/original/2011/02/Enermax_Aeolus_Premium_001.jpg או שאולי כדאי לי את זה: NZXT Cryo LX יש בו 3 מאווררים של 12 ס,מ ומגיע ל2000 RPM אפשר לראות פה: http://www.nzxt.com/new/images/_upload/product_gallery/IMG_3.jpg לשניהם בערך אותו המחיר, מה דעתכם? מה נראה לכם שכדאי לי? ולמה? בדקתי גם את ה: CoolerMaster NotePal U3 Thermaltake Massive23 CS Antec Notebook Cooler 200 CoolerMaster NotePal X2 CoolerMaster NotePal Ax אבל הם נראים לי פחות חזקים, אני מחפש משהו ממ…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.