אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
נו טוף.. התחדשתי באחד מבית GIGABYTE (מסתבר שזה היחידי שאפשר להשיג כרגע בארץ).. ככה הוא נראה לפני : וככה אחרי: איזה 10 דקות "רבתי" עם הלוחית העליונה.. בדיעבד התברר שהיא מודבקת לגוף קרור התחתון.. (שברתי תאצבעות ועקמתי את כל הלוחית אבל האחרונה נחלה תבוסה לבסוף ) למספרים : מ600 לליבה אני יושב על 720 והזכרונות מ900 ל1020.. SHADERS ב1782 כרגע.. למספרים המעניינים ביותר... 9100 על סטוק ב3DMARK06 ואותו מספר +- על המהירויות החדשות (מה שמביא אותי לחשוב שהדריברים : 169.04 מעפנים?!) אגב , אותה מערכת על 88GTS320 הניבה 9600נק' מה שמחזק את טענתי בקשר לבעיות תאימות עם הדרייברים.. מבחינת מעלות.. 50 במנוחה (על קרור סטוק זה היה באזור ה60) ובערך 70 במאמץ.. (עם הלוחית המוסרת + מא…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי שעשיתי OC ל 8800 640 הגעתי לטמפ' נורמליות ע''י שינוי עוצמת מאורר דרך NVIDIA CONTOL PANEL ל85 אחוז והכל טוב יפה אבל שאני עושה REBOOT למחשב הוא לא שומר לי את זה.. לשם כך עברתי ל-RIVATUNER 2.05 והגעתי לחוצץ של שינוי עוצמת המאורר, אבל ששניתי נגיד ל100 או 90 אחוז ושמרתי אז באותו רגע זה חזר ל25 אחוז ולא התבצע שום שינוי (למרות שהוא מראה שהוא שמר על 100 אחוז למטה אבל בסקלה הוא מראה 25...מאוד מוזר) איך אני ממשיך לפה ומצליח לשנות את עוצמת המאורר ...? ? צרפתי תמונה למצב שהגעתי, תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי שאלה לגבי זיכרונות ו-OC. יש לי כרגע 1GBx2 של OCZ 4-4-4-15 אני רוצה להוסיף עוד זיכרון עכשיו השאלה שלי היא אם עדיף , מבחינת OC , לשים עוד 2 סטיקים זהים של 1GB כ"א , כלומר שסה"כ יהיה 4GB (עם מערכת 32bit שתזהה רק 3.25GB). או שאפשרי לשים עוד 2x512 שסה"כ יהיה 3GB זיכרון. אני שואל , כי קראתי שלעשות OC עם 4 סטיקים של ג'יגה קצת יותר בעייתי .. (אני יודע שאני לא ארגיש כ"כ הבדל בין 2 ל-3. ובמיוחד לא בין 3 ל-4 כי אני עובד עם XPx32bit. אבל המחיר של הזיכרון ממש מפתה ) או שזה בכלל לא משנה וכל מה שחפרתי פה שטויות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 421 צפיות
-
-
ועוד עם מעבד "לוהט"...
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש אפשרות להעלות את המהירות של המאוורר של ה INFINITY? דרך הביוס או תוכנות כלשהן? יש לי במחשב מתחת לספק מאוורר 120MM יש לי אפשרות להגביר את המהירות שלו גם? אם כן הייתי שמח להסבר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי אנשים .. בסוף לא הכתי על הטוניק .. כי צריך לפרק הרבה עבודה בכל מקרה זו לא הבסיבה העיקרית פשוט מאיפו שאני קונה לא עובדים עם החברה, אז לא תיהייה לי אחריות כמו שצריך. אז הלכתי על ה Big Typhoon VX והמפרט : Q6600 Asus P5K Gecube 2600xt Kingstone 800MH'z 2 GB CL 5 WD 250AAKS Enermax Liberty 400W Jsp-Tech 550D מה אתם אומרים ? אני יעשה OC רציני ?
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים, וכששאלתי על מפרט נתנו לי כל מיני עצות, בכל אופן מה שיהיה בסוף כנראה זה ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail (tms.co.il) וזה בערך הדברים העיקריים. רב האנשים פה בפורומים שהתייעצתי איתם אמרו לי להגיד להרכבה שיעשו לי OC. עכשיו, הגיע הזמן להתוודות, מעולם לא היה לי מושג מה זה OC, ובכל זאת רוב הגיימרים פה עושים את זה. אני יודע שזו המהרה של חלקי המחשב השונים, השאלה שלי היא האם בחנות יעשו את זה בשבילי או האם אני צריך לעשות את זה בעצמי ואיך?? האם יש לתהליך השלכות? (לא מצאתי תשובה מלאה בדיונים …
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ממש אפליה איך כל החנויות הטובות עם המלאי העשיר, נמצאות בצפון. גרררר.... תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
גם בriva tuner ובתוכנות בדיקה אחרת של gigabyte ה easy tool לא הצלחתי לגלות את הטמפ'. מוזר שדבר כזה הוא קשה ציפיתי שזה ילך בקלות בהרבה. בכל אופן רב תודות למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כותרת ... כמה OC אני יוכל עלשות עם קירור סטוק ? זה יהיהי משמעותי ? ותקנו אותי אם אני טועה אבל ב Gecube 2600XT אין חיישן טמפ' אז אי אפשר לדעת מה הטמפ' ?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אז ככה עשיתי OC לכרטיס מסך, למעבד ולזיכרונות. רציתי לדעת אם התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 סבירה או יותר לכרטיס מסך שלי אז המערכת שלי היא: processor: C2D E6600 2.4 @ 3.3 @ regular VOLTAGE @ stock memory: OCZ XTC Platinum 800 mhz @ 733 mhz timing: 4-4-4-12 1T @ regular VOLTAGE @ heatsink vga: nvidia geforce 7600 GT gigabyte 256 mb passive cooling 560/700 @ 631/750 @ stock cooling motherboard: MSI P6N SLI (MS-7350) with chipset: nForce650i-SLI התוצאה שקיבלתי ב3DMARK 2006 היא 3635. והאם הOC שביצעתי עם קירור STOCK הוא טוב? התוצאה שאני מקבל בSUPER PI כשאני מריץ על 1M היא 16.375S
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שלום, שמי אייל, והמפרט שברשותי הוא: לוח אם: Intel Isleton D946GZIS מעבד: Intel C2D E6300 1.8GHZ - קירור סטוק של אינטל מארז: NZXT Apollo + מאוורר קידמי 120mm ספק: FSP 400W 24pin SATA 12cm PN המעבד שלי ללא שום OC ומגיע לטמפרטורות מטורפות. במנוחה 50-55 במאמץ 60-65 בעקבות כך העלתי את קצב סיבובי המאוורר של המעבד למקסימום, והטמפרטורות ירדו מעט, אך עדיין לא מספיק וברעש גבוה. ברצוני לקנות מאוורר פשוט למאוורר, עד 100 ש"ח, והדרישות שלי הם: - הכי חשוב, שיהיה שקט. - שיקרר טוב, והמעבד יגיע לטמפרטורות נורמליות. - שיהיה פשוט להתקנה. - שיגיע עם משחה תרמית (אפשר לקנות מאוורר ב-70 ש"ח, ומשחה ב-30 ש"ח). - שיהיה אמין, ומחברה אמינה. תודה רבה! אייל.
-
- 13 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג: מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHz זכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320 *אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון. עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר... תודה על העזרה לכל מי שיעזור! …
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד זול, באזור ה 400 ש"ח. כדי להוציא את מיטב הביצועים ביחס להשקעה הכספית, אני מתכנן לעשות OC לאחר תום תקופת האחריות. אני לחלוטין לא מבין ב OC, ולא יודע איזה מעבד לבחור. אני רק יודע שאני מעדיף שה OC לא יעלה בהרבה את הטמפ' של המעבד כדי שהמאוורר לא יטחן את האוזניים. בנוסף, אנא ציינו אם אני צריך לוח אם מיוחד או זכרונות מסוג מסויים (הבסיס שלי הוא מפרט מחשב ב 3000 - http://hwzone.co.il/specslist/view/76/). תודה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש וביקשתי מהחברה לבצע אוברקלוק למעבד, אבל אני לא בטוח שהם ביצעו זאת איך אני בודק מה מהירות המעבד לאחר האוברקלוק אם בוצע בכלל?
-
- 5 תגובות
- 446 צפיות
-
-
יש לי לוח 965P-S3 של ג'יגהבייט וזכרונות DDR2 900MHZ 4-4-3-15 SLI EDITION של OCZ... עד לא מזמן הייתי בטוח שיש אי תאימות בין הלוח לזכרונות משום שלא יכולתי לעבוד ביותר מ800MHZ. אחרי ששוטטתי קצת באינטנרט ובדף המוצר של הזכרונות הבנתי שהם עבדו במתח נמוך מדי (1.8V) ביחס למתח שבו הם אמורים לעבוד (2.1V). (אני עדיין לא סגור על זה לגמרי אבל זה נראה לי מאוד הגיוני לנוכח התוצאות...) בעקבות זה העליתי את המתח ב0.3V, לאחר מכן הזכרונות עבדו יופי ב900MHZ... אחרי שהבנתי שאין לי ממש מה לעשות עם זכרונות ב900MHZ החלטתי שאני יוריד את התדר אבל גם את התזמונים... כעת אני עובד ב712MHZ עם תזמונים של 3-3-3-5!!! (המעבד עדיין על 3.2GHZ משום שלא רציתי להעלות לו מתחים...) האם זה סביר שאני יוכל לעבוד בתזמ…
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הכרטיס הוא hd2900pro ושאני מריץ את ati tool אחרי ההתקנה הוא לא מצליח לקרוא את תדר הליבה והזכרון ונתקע או משהו כזה. תודה. עריכה:עכשיו גיליתי שriva tuner כן תומכת בגרטיסים של ati אני אבדוק אותה.
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני מחפש לבחור קירור טוב ל - 8800GT במחיר של עד 200 ש"ח בערך. לפי מה שקראתי לכרטיס יש את אותו אופן החיבור כמו ל - 7900GTX אז ה - ZALMAN Fatality FS-ZV9 (בפנדה הוא עולה רק 15 ש"ח יותר מה - VF900-CU) יתאים, אך אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה כי הכרטיס חם למדי. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232 ואתמול ראיתי שהקירור החדש של TT הגיע ל - TMS, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4636 ובמחיר נוח, לא ראיתי בנצ'ים שלו ורציתי לשאול אם מישהו יודע מהם הביצועים שלו.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי את הלוח M59SLI-S5 ואני לא מוצא בביוס את ההגדרה של המחלק זיכרון מי שיודע אני אשמח לעזרה תודה מראש, sa_ka
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בסקטי פי סי קירור לא לOC עד 260 ש"ח שקט ונותן ביצועים טובים! המ, חשבתי על טוניק אבל לא נראה לי שזה לצרכים שלי. אני יקח את הטוניק אם צריך, פשוט רק שיוריד לי את הטמפ ללפחות 35-40(ואני רואה הרבה אנשים שיש להם את הטמפ הזה עם קירור אויר)
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
זה מה שמופיע אצלי : וכך זה אמור להיות :
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום , יש לי E4300 8800GTS 320 2GB TWINMOS 800MHZ GA-965P-DS3 ENERMAX LIBERTY 400W TUNIQ TOWER וניסיתי היום לעשות OC ... פתחתי CPU HOST CLOCK שמתי PCI-E FREQ על 100 העלתי FSB מ 200 ל 230 ביטלתי אפשרויות ( EIST ו C1E ) משהו כזה... אז הכל הלך סבבה , הMHZ עלה לי לסביבות ה 2000 , אחר כך ניסיתי להעלות FSB ל 266 ולא הלך , המחשב לא עלה , העלתי מתחים לזכרונות , וכל הדברים ל 0.1V ולמעבד ל 1.37 והמחשב עדיין לא עולה , העלתי ל 0.2V ואז המחשב עלה וה OC הצליח ל 2400 MHZ . אחרי 5 דקות שהמחשב היה דלוק המחשב נתקע ועשה קול מוזר מהאוזניות @_@ אז נאלצתי לכבות את המחשב וכשהדלקתי ה MHZ חזר ל 1800 ( STOCK ) עכשיו אני ממש מפחד לנסות שוב כי אני מפחד שיקרה משהו וגם כשניסיתי לעשות OC המחשב לא נדל…
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חשבתי על מערכת קירור..... לשים את המחשב עצמו במקרר קטן. זה יכול ליצור בעיות? כמובן מקרר בלי כלום שיהיה רק המחשב.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-