אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות למארז שלי שזה P-4 1600 שעבר OC ל 2100 בגלל מגבלת הלוח אם שמגביל ל 133 בבאס .....בקיצר מאווררים חדשים חשבתי אולי לקנות ...THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control מה אתם אומרים הנה קישור [ftp=ftp://http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584[/ftp] או שאולי יש לכם המלצות אחרות ...יש לי מקום אחד ל 120 מקדימה גם 80 אפשר לשים שם .....ומאחורה ויש לי עוד מאוורר 80 שמכוון על ה כרטיס מסך ....... וחשבתי אולי לעשות חור בצד המארז אבל זה סתם יעשה יותר רעש לפי דעתי . טוב תתנו לי המלצות .......למשהו שקט ויעיל כלומר שרמת ה CFM שלו גבוהה לעטמת ה DB שלו ........תודה לכולם .
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב... עכשיו המחשב שלי חזר מתיקון בגלל מעבד שנשרף... עכשיו, הייתי רוצה לדעת איפה יש תוכנה שאיתה אני אוכל לעקוב אחרי חום המעבד. (אם אפשר קישור =]) דבר שני... עכשיו מצאתי לידי מאוורר מצויין, לא משומש... והייתי מאד רוצה להשתמש בו, אבל אני לא יודע לאן לחבר אותו, אפשר לחבר אותו ללוח אם? כי אני ראיתי שם רק מקום אחד למאוורר, והוא כבר תפוס ע"י המאוורר של המעבד. תודה לכל עונה =]
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי פה בסוף. המחשב שלי התחיל לעשות רעש מהבהב ואני לא יודע איך לגרום לו להפסיק לעשות את זה, אשמח לעזרה.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מתי שאני משחק משחקים או עם המחשב מתאמץ אז הטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 46-48 מעלות זה טוב? עם לא: יש איזהשהו נזק שיכול להיגרם מהטמפרטורה הזאת? יש פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי 7600GT מזדקן ואני רוצה לסחוט ממנו עוד טיפה מיץ קראתי את המדריך באתר על איך לבצע אוברקלוק ואני די בטוח שהבנתי איך אבל... בכל זאת יש לי כמה שאלות... אני הולך כנראה להשתמש בקולביטס... איך התוכנה? טובה? ומה נחשבת טמפ' הגיונית שהכרטיס יגיע אליה במאמץ אחרי האוברקלוק?... אני פשוט רוצה לדעת איזו טמפ' לא לעבור תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.10.2007 בשעה 17:16:50 מישהו?
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אוקיי, אתמול אספתי את החלקים של המחשב שלי והיום הרכבתי וביצעתי OC. להלן התוצאות: נתוני מערכת: Intel C2D E4300 @ 1.8GHz OCZ 2GB DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 965P-DS3 Rev 2.0 Tunic Tower 120mm Gigabyte Posiedon with rear Arctic Fan 12CM הרכבתי את הטוניק שיוציא אוויר ישר לכיוון ה-AC מאחורה, הם ממש צמודים. לאחר OC: E4300@3.42GHz 1.55V OCZ DDR2-950MHz CL 5-5-5-15 2.2V ה-OC היציב היחידי שהצלחתי להגיע אליו לאחר שניסיתי וריאציות שונות (הורדת מכפלה, העלאת באס, שינוי תזמונים, מתחים, כלום לא עזר). טמפ' מעבד במנוחה 50 מעלות, במאמץ 77 מעלות (נמדד ב-Core Temp 0.95 בו ה-Tjun מכוונת ל-100). הטוניק שלי יושב על הגבול שבין מרעיש לשקט (1900RPM ע"פ התוכנה של ג'יגהבייט, אבל נראה לי שהיא קצת מזייפת)…
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור מתחיל ככה,בשעה 11 אני קמתי לעוד בוקר ניפלא ואז הלכתי להוציא את כל הכלים ורציתי להתחיל לעבוד,עכשיו הוצאתי את הג'וסון ולא שמתי לב שהנסורית שיש אליו היא בשביל עץ,אז התחלתי לעבוד והדלת התחילה לקפיץ לי,אחרי המיקרה המחריד הזה ללכחתי מסורית שככול הניראה הייתה בשביל מתכת,ואז הוצאתי את הישנה ושמתי את החדשה(מסורית של boch) שהיא הייתה קצרה כזאת והשיינים קטנות,חיזקתי והתחלתי לעבוד הכל הלך בסדר לכמה שניות ואז המסורית השתחררה,החזרתי וחיזקתי שוב ניסיתי אותו דבר. מכל הספור הזה אני רוצה רק לבקש עזרה. אני רוצה לדעת כמה תעלה לי מסורית למתכת טוב ואולי יש איזה כלים אחרים(חוץ מדרמל)? ועוד שאלה כמה יעלה לי פרספקט ????
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה עכשיו אני מחפש שלושה מאווררים 120MM שקטים עכשיו אם אני כבר קונה אני רוצה להביא אותם עם LEDs חשבתי על אלה או משהו בסגנון ההם הם טובים ? Coolermaster http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-S12&other_title=+TLF-S12+Neon%20LED%20Fan%20120x120mm
-
- 19 תגובות
- 879 צפיות
-
-
Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור למעבד 2500K התקציב המקסימאלי הוא 300 ש"ח חשוב לציין שהOC לא יהיה מסיבי אפשר להגדיר אותו בינוני. בכל זאת כדאי לקנות את הNOCTUA NHD14 או שאפשר להסתפק בMUGEN2 למשל?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
במה זה עוזר אם אני יפתח צינורות ב rivatuner? ראיתי מדריך על זה אבל אני רוצה לדעת אם זה עוזר בביצועים של הכרטיס מסך או אם זה עוזר בעוד דברים ואם יש חסרונות
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני מחפש קירור זול למעבד i3 וחשבתי על זה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6697 מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי על מאורר לAMD 64 3000 S754, עם thermalright xp90, במקום הVANTEC טורנדו "השקט" שיש לי עכשיו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי דל 1520 כבר שנתיים בערך. מהיום הראשון המחשב היה די חם, אבל לא משהו מיוחד שבמעבדה יסכימו לפתוח את המחשב בשבילו. 55-65 מעלות במנוחה. לפני כשנה המחשב התחיל כל כך להתחמם בפעילות מאומצת עד שהמעבד היה מגיע ל- 98-100 מעלות והמחשב היה מכבה את עצמו. במעבדה (הידועה לשמצה) של דל בהתחלה אמרו שאין בעיה כי המחשב עובד כבר יומיים ולא נכבה, אבל אחרי שהדרכתי אותם להפעיל ORTHOS כדי לאמץ את המעבד הם השתכנעו וסידרו שם משהו... בערך. עכשיו שנה אחרי, שוב במאמץ (משחקים/פלאש וכו') המעבד מגיע ל- 98 מעלות, אבל הפעם הוא לא נכבה אלא פשוט מתחיל להעלות ולהוריד את מהירות המעבד: מ- 2 לסביבות 1.2GHZ, יורדות כמה מעלות ואז הוא חוזר ל- 2. הדבר הזה גורם ללאגים מעצבנים ביותר וזה בלי קשר לחום שיוצא מתוכו. …
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי בשלמותו, אני לא הכי מרוצה מהטמפ' עבודה של המעבד.. E6600 + Tuniq + AS5 עם OC ל 3200 מ"ה בערך, ב IDLE הטמפ' בסביבות ה 41 וב FULL LOAD מגיע גם ל 55 אם ממש רוצים אני משתמש במארז של ANTEC P150 שכולל רק מאורר אחורי המוציא אוויר אך יש מקום לעוד שתי מאוררי 92 מ"מ מקדימה לכן אני מחפש מאוררים לא רועשים עם ביצועים סבירים בקשר לגריז הטרמי, חשבתי לעבור לגריז של זלמן, השאלה אם באמת יירדו כמה מעלות מהשינוי והמאוררי 80 מ"מ הם בשביל המחשב של אחי בכל אופן, אם למישהו יש גם המלצה אחרת בקשר לטמפ', אני אשמח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
-
אז כך מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.. ויש לי שאלה.. אני מצליח להגיע ל4.35 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שבתדר הזה הוא יותר נכון מ4.3 גיגה הרץ אני שומע את הספק שלי tt 480 w מעלה ומוריד את המאוורים שלו או לא יודע מה שם אבל אני שומע כאילו יש עלייה וירידה של מתח כאילו הוא רגע אחד מתאמץ ורגע אחד נירגע מוזר לגמרי... עכשיו השאלה שלי היא כזו העם זה קורה בגלל הלוח שכאילו הלוח רגע אחד צורך מתח גבוהה ורגע אחר צורך מתח נמוך.? או שאולי הבעייה היא בספק? ועוד משהו העם הספק יכול להשפיע באופן משמעותי על האוברקלוק או לא?? נ.ב עוד משהו מוזר הספק הזה לא מצליח להחזיק לי את הvapochill שלי לפי הספרים המערכת דורשת 15 אמפר מינימום והספק הזה נותן 18 אבל משום מה שאני מחבר אותו אז הvapochill אומר לי שהמתח נ…
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
חבר שלי מגרמניה שלח לי התמונה של מערכת הקירור הזו, נראה לכם מציאותי ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-M57SLI-S4 ומעבד ATHLON 4400+ X2.. במקור המעבד היה 2300MHZ המכפלה 11.5 FSB 200 העליתי את הFSB ל230 בהתחלה עליתי כל סבבה... אח"כ העליתי ל236 ואת המתח ל 1.4500V ושוב הכל עלה... ככה הגעתי ל 2715MHZ.... וזכרונות 785MHZ (במקור 667) תמונה מהאוורסט http://img136.imageshack.us/my.php?image=ocv2tz8.jpg אם אני מעלה ל 238 או יותר אז המחשב נידלק מצפצף לאישור ואז מופיע המסך של GIGABYTE ואז מסך שחור והוא אומר שיש איזו שהיא טעות ב POST ואני יכול לבחור: 1)defaults 2)last known good ולהיכנס לביוס... עכשי השאלה שלי היא כזאת: האם זה שאני לא יכול לעלות יותר אומר שזה המקסימום שהמעבד הזה יכול או שטעיתי איפה שהוא...? ואם למישהו יש פיתרון איך אני ממשיך את ה …
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) ת'כלס מעולם לא התעסקתי בנושא- יוצא לי לשחק לא מעט סטארקראפט 2 והבנתי ש OC יכול לעזור לי להריץ את המשחק כמו שצריך ולא להתקע כאשר יש עומס של יחידות ואפקטים של קרבות. קראתי את המאמרים במדריך והבנתי את הרעיון הכללי.. בנוגע לת'כלס- לפני שאני בכלל מתחיל להכנס לזה- יש לי כמה שאלות: 1. האם OC אפשרי במצב של המערכת שלי (והאם כדאי?)- ולאיזה רכיבים? (עם דגש על המעבד וכרטיס המסך) 2. האם קניית זכרון DDR2 800Mhz - 2GB Kingston Value והוספתו למערך שכבר קיים (יש לי שני כרטיסים של 1GB כרגע- האם יש אפשרות להוס…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את כרטיס המסך MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 וחשבתי לקנות אתurl=http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm]מערכת הקירור המיוחדת לזה אבל אולי כדאי לי משהו אחר, או שבכלל אפשר לוותר על זה? האם מערכת הקירור הזאת תקרר לי גם את שאר המחשב?
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור מרכז שאני יכול להשיג חוטים כבלים מאוורים וכו' [ אני מדבר על דברים לא רגילים ] למשל המאוור השקוף עם הלדים אפשר למצוא בארץ ? הדבר הזה שעוטף את החוטים כמו בכבלים של ה סידירום וכו' מישהו יודע או שמע על מקום שיש בו את הדברים הנ"ל :smoke:
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ככה לפי מה שקראתי במאמרים שפה ובהודעות ממולץ להשתמש בחומר שיש בו בין 70 ל-90 אחוז אלכוהול(אין לי מושג מאיפה משיגים כזה חומר). לי יש חומר שנקרא "תרסיס לניקוי והגנת מגעים" או בשפה הצבאית שלו "קונטקט" (אני טכנאי בחיל התקשוב) החומר הזה ממיס כמעט כל לכלוך שקיים ומנקה ממש טוב את כל החלקים האלקטרונים, רציתי לדעת אם מומלץ להשתמש איתו גם לניקוי גריז טרמי מעל המעבד? ???
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
במידה ואין, בנוגע לקירור מים, קראתי מאמרים באתר פה דיי ישנים ונראה לי דברים השתנו קצת מאז. אין שום סיכוי שאני אבנה בעצמי מערכת קירור, חנויות עושות את זה? מה העלויות, והאם זה משתלם? (כלכלית, רעש, עבודת קירור) כל מה מערכות הקירור שראיתי היו מתוסבחות ומבולגנות, יש אולי כאלו יותר מסודרות? ניתן יהיה לסגור את המחשב כשכל הברדק נמצא בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-