אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לראות עד כמה אוכל לסחוט מהכרטיס הזה. לפני השינוי התוצאה ב 3DMARK2001SE הייתה 5355. אם מישהו יאמר לי עם איזו תוכנה ניתן לעשות OC לכרטיס זה, אפרסם פה עד לאן הצלחתי "להרים" אותו ומה הייה הניקוד החדש. תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד תוכנה למדידת הטמפרטורה חוץ מ-MBM5, ותוכנה לאוברקלוק דרך הווינדוס.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן וחג שמייח לכולם! בעקבות מספר מארזים מושקעים שראיתי בגלרייה שמדהימה שיש כאן, אני מתכנן את המוד הבא: קודם כל סיום קניית הרכיבים הבאים: Gigabyte GA-7VRXP Mather Board AMD Deuron 1200 MHz Tehrmal Right SLK-600 כנראה אני אקנה עוד שתי TT Hardcano 2. להרכיב הכל ביחד במארז בחדש (יחסית) שיש לי (Compucase super Midi Tower Black). במארז שיש לי יש מאוורר 120 מ"מ מקדימה. אני רוצה לחתוך במקום המאוורר הזה שתי מאווררי 80 מ"מ. - מכניסים אוויר. מאוורר 80 מ"מ בצד הדלת. - מכניס אוויר. מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז. - מוציא אוויר. (כנראה) מאוורר 80 מ"מ בתחתית המארז. - מכניס אוויר. ויש עוד את 2 המאווררי 80 מ"מ מאחורה שהגיעו עם המארז. - מוציאים אוויר. אני מתכוון לעשות למעבד O/C בתקווה…
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מחפש קירור ל-i5 750, שיהיה שקט ככל הניתן. OC יתכן, אבל רק בהמשך, ויהיה מינורי (~20%) ראיתי שההמלצות כאן בפורום הן בעיקר ל-Ninja rev2 ול-Mugen 2. האם אלו גם האופציות השקטות ביותר? משהו אחר שכדאי לקחת? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעדיף לקנות בIQPC אז אלה בערך האפשרויות שלי, איזו מהן יותר כדאי? http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=450 המשחה אגב, להחליף את המשחה של הפריזר פרו 64 בגלל שכשהתקנתי אותו(פעם ראשונה שלי) נמרחה לי לצדדים לפחות 5 פעמים, בקיצור בלאגן והמעבד שלי עומד על 40 מעלות מינימום(במצב שקט-900RPM)
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למערכת השנייה שלי (תסתכלו במפרט) OC... ,איך היכולות אוברקלוקינג של הלוח הזה?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשים יפים ויקרים ! קניתי לי בשעה טובה מחשבון חדש ויש לי כמה וכמה שאלות ! אז ככה , המפרט הוא : Asus N-Force A7N-266E AMD XP 1700 , 1.5 Mhz Samsung DDR 256Mb X 1 Teac Scsi CD-R X8 Adaptec Scsi Controller IBM 2Gb Scsi HD X 1 Toshiba DVD X16 SeaGate & WD HDs X3 מארז ג'נריק . מה דעתכם על המכונה הזו ? מה אפשר לשפצר בה ? אהה ... המארז שלי עבר התעללות קשה מאוד ... ונראה פיצוצי , לפי תגובות של אנשים בבסיס ( ששם נעשתה רוב עבודת ההרכבה והטיפול ) במארז יש 3 מאווררים 80 מ"מ , שניים ממוקמים בחזית ומקררים את הדיסקים ומזרימים אוויר קר , ואחד נוסף מתחת לספק בחלקו האחורי של המארז . יש עוד מאוורר 120 מ"מ בגג של המארז שמוציא אוויר ... בקרוב יבוא עוד מאוורר על הדלת של המא…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מע' קירור מים אז ככה: אני הולך לקרר מעבד, כרטיס מסך, צ'פסט. שאלה שלי אם כדי לעשות מע' אם לופ אחד לדוגמה: ממשאבה לרדיאטור עליון משם למעבד ולצ'פסט מצ'פסט ילך לרדיאטור אחורי וממנו לכרטיס מסך ולמיכל וחוזר למשאבה? או לעשות שתי לופים , אחד של מעבד וצ'פסט ושני של כרטיס מסך? אם יהיה לופ אחד אז אני אצתרך משאבה חזקה.....
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
תשמעו ישלי 9800GTX וממש לא מתאים לי ש4850 לוקח אותו אני רוצה לעשות OC. ועכשיו יש קירור של TR שמאוד טוב היה על סיקור כמו בתערוכה האחרונה וממש התלהבתי. זה הקירור http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html האם ניתן להשיג אותו בארץ ? ואם כן מתי איפה ומה המחיר שלו.. במידה ולא ניתן להשיג אותו בארץ איזה קירור הייתם ממליצים לקחת במקומו ? תודה רבה על העזרה. בברכה חן
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קודם כל אני חושב שהמחשב נורא חם מפרט המחשב intel e6600 2gb ram 320gb 8600GT xp עכשו אני משחק איתו המון והוא מתחמם נורא אפשר לראות בתוכנה speedfan מה אתם ממליצים לי לשפר אני חושב לקנות איזה קירור מים באיז 500 שקל
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3420 רציתי לדעת האם מישהו שמע על הקירור הזה ? איך הוא נחשב לעומת הזלמן ? ( שניהם נראים דיי זהים ) האם הוא מתאים ל GTO2 ? אודה לחוות דעתכם.
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני שוקל לעשות אוברקלוק למעבד הקונרו e6300 שאני מתכוון לקנות ולהעלות את ביצועיו לאלו של אחיו הגדול ה e6400. כמו שהבנתי אם אני עושה אוברקלוק זה מסיר את האחריות על המעבד. השאלה היא - האם הם אומרים את זה בתקווה שלא נעשה את זה , או שיש להם את האמצעים לבדוק האם באמת בוצע אוברקלוק במעבד או לא. נ.ב - על הדרך אני שואל - מה אתם אומרים על הקירור המקורי של מעבדים אלו ? יש מה להחליף אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק קטן ולא רציני ?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי מעבד Q9550 וזכרונות CORSAIR XMS2 2X2GB 1066MHZ עשיתי אוברקלוק למעבד 3.70GHZ וזכרונות על 1050 MHZ. ניכנסתי לEVEREST וראיתי את התוצאות הבאות עבור זיכרונות READ10135 WRITE 9827 COPY 8763 LATENCY 49.8 . החלתטי ללכת עוד צעד קדיה והצלחתי להגיע לתדר של 3.88GHZ במעבד ו1096MHZ בזכרונות. אבל הפעם כשנכנסתי לאוורסט הביצועים היו יותר נמוכים! READ 9672 WRITE 9253 COPY7672 LATENCY 71.2 עכשיו אני לא מבין למה עם תדרים יותר גבוהים אני מקבל ביצועים נמוכים יותר? ד"א גם ב-3D MARK אני מקבל פחות עם OC יותר גבוה. אני רוצה לציין גם שבשני המקרים בדקתי את יציבות האוברקלוק ע"י PRIME 95 גרסה25.9 במשך 12שעות כמעט. ה-TIMINGים בשני המקרים היו 5-5-5-15. לוח אם STRIKER II FORMULA.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עמדתי להזמין אותו מחנות און-ליין, אך מסתבר שנגמר להם המלאי וכנראה גם לא יהיה להם יותר. מישהו יודע איפה עוד ניתן לרכוש את הArctic Silver III?
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, שנכנסתי לאתר של Danger Dan ורציתי לחפש מוצרים שאני אוכל לקנות מצאתי רק מקום כזה שאתה ממלא חלקים שאתה רוצה ובערכות קירור מים אנלא מבין בגרוש! לכן אני אשמח מאוד מאוד עם מישהו יוכל למצוא לי איזו חבילה של Danger Dan מהאתר שלהם כי אני לפחות לא מצאתי , או! שתרכיבו לי אחת שכוללת בלוק אך ורק למעבד אבל בלוק טוב מאוד! וכל שאר הדברים - צינורות/רדיאטור /כל השטויות האחרות, אני רוצה לפתוח תחבילה שאני אזמין מהם ולקבל הכול שאנלא אצטרך לאלתר כלום שאני פשוט אוכל לחבר את זה. תודה לכם ה כמעט שחכתי - הכול צריך ליהיות תואם לפלומינו 1800+
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחר הרבה תארדים שפתחתי , נענו ועזרו לי סוף כל סוף בניתי את הלד פאן שרציתי והוא עובד טוב אך חלש ולא נותן את האפקט האימית הבעיה אני חושב שאני צריך לדים חזקים יותר הם יש דבר כזה ???? הלדים שיש לי עולים 1 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איך עושים שהspeedfan יעלה עם המחשב? חיפשתי שעות ובתוכנה וכנראה כמו שהבנתי אין אצלה את האפשרות... אבל אמרו לי שיש לי דרך אחרת דרך "startup " משהו כזה, לא יודע ניסיתי ולא מצאתי אם זה עוזר לעזור לי המערכת הפעלה windows 7 ultimate 64 bit תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור למעבד 2.5 core 2 duo בלוח G31T-M7. תקציב: עד 150 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים אשדרג מחשבי... אני כנראה יילך על זכרון 800GHZ הסטנדרטי אבל הייתי רוצה ללכת על יותר מזה. אז האופציה היא לעשות אוברקלוק לזכרון 4G 1066GHZ. (מעבד E8400) והתעוררו שאלות: 1. האוברקלוק ישפר את מהירות המעבד? איך זה יבוא לידי ביטוי??? 2. האוברקלוק לא יפגע בזכרון? אם האוברקלוק מאיץ את הזיכרון, למה לא כל זכרון מגיע ישר עם אוברקלוק? אין שחיקה או משהו? 3. אם כן אז איך עושים אוברקלוק לזכרון? תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התחלתי ב OC ל 8800GT שלי. אני משתמש בתוכנה RIVATUNER. ה STOCK של הכרטיס הוא 600/1500/900. כרגע אני נמצא ב OC יציב על 700/1750/1000 לאחר כמה לופים ב 3DMARK 06. 700 - CORE CLOCK 1750 - SHADER CLOCK שזז בהתאם ל CORE CLOCK 1000 - MEMORY CLOCK כשאני מנסה להעלות את ה CORE CLOCK או את ה MEMORY CLOCK בממש טיפה (5 לכל אחד, גם בניפרד וגם ביחד) אני מקבל תקיעות בדמואים(בעיקר בסוף כל בנצ'מארק) ב 3DMARK. אני משתמש בקירור סטוק של הכרטיס. הטמפ' במנוחה על 38% מאוורר: 60C ובמאמץ (ללא העלאת המאוורר): 75~, אבל כשאני מאמץ אותו המאוורר עולה אוטומטית עם פרופילים בתוכנה כך שהטמפ' נשארת באזור ה 65~. אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
זה לא בדיוק מוד, פשוט תלשתי את הליבה מהכרטיס.. זה *היה* מעבד בתצורת סוקט 1.. התמונות יצאו לי באיכות גרועה ביותר, קבלו את התנצלותי הכנה - מצלמה מסריחה.. זאת הליבה.. לא ממש רואים כלום, אבל היא שם ומפה היא יצאה - הכרטיס. שוב, מצטער על האיכות של התמונות ועל האולי ספאם. פשוט נשברה לי הליבה, והסיליקון מחזיר את ברק בצורה יפה מאוד..
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני דיי ליימר בנושא הקירור וה-OC, דיי טבעתי פה עם כל הת'רדים בנושא המאוורר שמחובר למארז (שאני אפילו לא יודע איך להגדיר אותו), מקרטע בדקות הראשונות של ההפעלה, ואז או שהוא פועל חלק, או שהוא מפסיק לפעול לגמרי עד ההפעלה הבאה... לפי מה שהבנתי, עדיף כבר להחליף את המאוורר מאשר להתחיל לנקות אותו, מה גם שאולי אני יכול לשפר אותו קצת... 1. תוכלו להמליץ לי על מאווררים סטנדרטיים? 2. נראה לי שהשקעה משתלמת תהיה 100-150 שקל? אני צודק? הבנתי שיש ממש זולים ב-15-30 שקל, ויש גם מחירים יותר גבוהים תודה
-
- 17 תגובות
- 918 צפיות
-