עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חיברתי את המאוורר של המעבד הישן שלי לחיבור של ה-3 פינים בלוח (יש לו קונקטר של 4 פינים אבל אין לי עוד חיבור של 4 על הלוח ולכן חיברתי ל-3) , עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לשלוט במהירות הסיבוב? אם כן , איך ? (ניסתי את כל האפשריות של האחוזים בSPEEF FAN ולא ראיתי שינוי במאוורר הנ"ל) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by Joe Blow,

האם מישהו רכש את ה HSF הנ"ל ואם כן האם הוא מרוצה ממנו? האם ההתקנה נוחה וקלה או שצריך להיאבק עם התופסן? ראיתי שהמחיר באתר של zigzag הוא 24$, מישהו יודע אם המחיר כולל את המודול לשליטה על המהירות, במידה ולא מישהו אולי יודע מה כלול בחבילה שהם מוכרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by ran8,

שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by omerha,

בלי התחשבות במחיר , האם יש תחרות בניהם ?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by FastJack,

שלום. קניתי לפני מספר ימים את הלוח האם החדש של GIGABYTE עם הצ'יפסט 780G וראיתי בהרבה ביקורות באינטרנט שאפשר לעשות OC לIGP מ500MHZ ל900MHZ. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. יותר נכון, אני יודע בערך אבל לא רוצה להרוס שום דבר. אם מישהו עשה זאת כבר או שיודע איך, אז אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by deth213,

המחשב שלי נמצא בחדר שהמזגן לא מגיע אליו כלכך, לפני כמה שבועות, שהתחיל להיות מאוד חם, הטמפ' עלו במעבד ובמארז... היום שמתי את המחשב בשביל הבדיקה בחדר ממוזג טוב, והטמפ' ירדו ב5-6 מעלות. כשהטמפ' של המעבד עולה אז הלוח שלי מתחמם, הצי'פסט, הספק והצלעות קירור שעל המעבד גם חמות והמאוורר (סטוק) מרעיש בטירוף. המעבד הוא PentiumD-2.66 עם קירור סטוק, האם קירור רציני יותר יעזור במקרה הזה למרות שטמפ' הסביבה גבוהה. או אם יש למישהו הצעות אחרות לפיתרון ? :s05:

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  7. ראיתי שאנשים בפורום כאן בנו בלוקים וגם היו מרוצים מהם איפהאני יכול ללמוד איך מכינים את זה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by DarkX,

אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by שועל האש,

יש מישהו שאולי קנה את זה ויודע איך מפעילים את זה על ידי קול אני יודע להפעיל את זה רגיל אבל לא על ידי מוזיקה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_143&products_id=3693

10. Started by elior021,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by dr computer,

יש לי 9550 ואני רוצה לעשות לו VMOD, הבאתי תתמונה שלו ואיזה מדריך אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=131139 עד כמה להגיע בזיכרון מבלי להרוס אותו? הוא עכשיו על סטוק 195 ויש לי צלעות קירור על הזיכרונות. בנתיים הגעתי ל460 בליבה שבסטוק הוא 324 עם קירור סטוק(צלעות) ושמתי עליו מאורר אפשר להגיע ליותר או שעדיף שלא?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by User_Name,

שלום שלום, יש לי במחשב GF8800GTS 320 שמשמש ככרטיס Physx ייעודי. אבל, המחשב ממש רועש וזה ממש בלתי נסבל. חשבתי אולי אפשר לנתק ממנו את המאוורר/לשים עליו קירור פאסיבי מאולתר, שכן הוא לא הכרטיס הראשי ואני לא יודע כמה הוא כבר מתאמץ ככרטיס משני. האם יכול להיווצר נזק לכרטיס משני כדוגמתו ללא קירור אקטיבי? או שאראה ארטיפקטים ושאר ירקות? רב תודות!

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by KoM,

אחח, אני מכור לקליפסים של ה-SK6 ! פשוט כל מאורר שרוצים אפשר לשים עם הדבר הזה במודינג פשוט יחסית ! בואו תראו מבחר דברים שנחו עליו לאחרונה, פירוט ביצועים מאוחר יותר... הנה 80 מילימטר אחד, שעשה לא מעט בעיות... הנה עוד משהו משוגע : והנה ספייר אפילו הצליח עם חיזוקים עיקשים להכנס גם הוא : בקרוב עוד התפעות עם היטסינקים אחרים 8)

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  14. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... תקציב ביחד 500 פלוס מינוס ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך...תקציב 250 חשוב שהקירור יהיה יחסית שקט...לא שקט מוחלט אבל שלא יגזים תודה מראשש

• 18 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by firebug,

שלום רציתי לשאול האם המאוורר שבצד המארז אמור לתת אוויר לתוך מהארז או להוציא אוויר אל מחוץ למארז. מה יותר יעל ויעזור לקירור? תודה

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by maayan,

שלום לכולם מצאתי מסך אל סי די אני לא יודע מאיזה מכשיר הוא. רציתי לדעת אם אפשר לעשות איתו משהו

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by 47,

מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  18. העלתי את המעבד לתדר 2.75 סוף סוף יציב כסלע. בכוונה פתחתי הרבה יישומים .... http://img202.imageshack.us/i/ma770ud3.png/ התמונה אומרת הכל (תתעלמו מהבדיקה של הOTHROS שאתם רואים) ממשיך להעלות עידכון : אז הגעתי ל- 2.85 GHZ אין לי כח עכשיו לנסות לייצב את העניין .. מחר אני מעדכן פה נקווה לטוב .

19. Started by dragon772,

כשאני מכבה את המחשב ומדליק אותו אז ברגע שאני מדליק יש קול חזק של המאוורר של המארז ואחרי כמה דקות וכמה דפיקות על המארז זה מסתדר והופך לשקט האם יש בעיה במאוורר? ומה מומלץ לעשות במקרה כזה? תודה לעוזר

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by Psychopath,

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  21. רק שיגיע לארץ http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=619

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  22. Started by eranir,

מחפש קירור ל-i5 750, שיהיה שקט ככל הניתן. OC יתכן, אבל רק בהמשך, ויהיה מינורי (~20%) ראיתי שההמלצות כאן בפורום הן בעיקר ל-Ninja rev2 ול-Mugen 2. האם אלו גם האופציות השקטות ביותר? משהו אחר שכדאי לקחת? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Jetway,

קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות. איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by Dready,

אין לי מוסג איך אבל אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי 2.4c ht 800hz איך? , דרך תוכנה דרך ביוס ויש לי לוח אם של asus- p4p800

• 1 תגובה
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים