עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by danieln9,

שלום ניראה לי שאני קונה SLK 700 ורציתי לדעת כמה דברים יש לי BARATON 2500 עם קירור מקורי של AMD שמגיע ל45 בשימוש פשוט של אינטרנט, עכשיו האם בכלל יהיה שינוי עם הSLK 700 והאם המאורר המקורי של AMD על הHSF (כאילו ההיט סינק) הוא BALL BEARING (מסב כדורי)?? עי אז אני פשוט אקנה את הSLK 700 ואשים את ה60 MM של הAMD עליו. בתודה דניאל נורמן

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by rony1880,

היי אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד שלי, יש מיפרט בצד, אשמח לעזרה. בתודה רוני

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by o.k,

שלום לכולם !!! ברשותי המארז הבא::: Gamer 450W, 12cm Fan, LCD 8023 בצד המארז ישנו מאוורר 120MM ומאחורה נדמה לי שיש עוד שניים (אין עליו נתונים אז אני משער.....) רציתי לשאול האם יש צורך להוסיף למארז עוד מאוורר או שניים אפילו אפשר להעזר במפרט שלי.... תודה...

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by s0d,

נתחיל בזה , יש לי e4600+abit ip35-e ו6 ג'יגה זכרון 800MHZ העליתי את הבאס ל273 ומכפלה 11 שזה אומר 3.03GHZ (הזכרונות על 820MHZ..אובר קטן) הבעיה היא שיש לי קריסת זכרונות(מסך כחול) כל פעם לא הצלחתי לייצב רציתי אולי לבוא הנה שמביני עינין יתנו לי עצות מה לשנות כדי שלא יהיו קריסות, הינה המתחים: מעבד: 1.365 זכרונות: 2.20 VTT: 1.2375 גשר צפוני : 1.410 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה

• 8 תגובות
    • 493 צפיות
  8. ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by lompy,

נאמר שאני עושה OC ומגיע ל-FSB 400 במחלק 1:1 אז הזיכרונות יעבדו ב-800 למרות שהלוח מוגבל רשמית ל-677? (הזכרונות תומכים ב-800 אז הם לא אמורים להגביל,נכון?) האם יש טעם לשים זכרונות 800 בלוח תומך 667 לצורכי OC?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by Night,

ראיתי פה: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=759 שעם קירור סטוק אפשר לעשות הרבה... איך עושים את זה? ומה זה ה IDLE וה- FULL LOAD ? תודה

• 8 תגובות
    • 503 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי לאחרונה מפרט ונדמה לי שהטמפרטורות מוגזמות, המפרט הוא: מעבד: intel E6550 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 לוח אם: GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון: 1gb*3 800Mhz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512mb מארז: compucase 6a19b ספק: HEC 450TW-TF קירור במארז: 2 מאווררים של Arctic Cooling אחד 80MM והשני 120MM. הטמפרטורות הם: כשאני מדליק את המחשב: תמונה מס' 1. בעבודה פשוטה (אינטרנט): תמונה מס' 2. במאמץ מלא: תמונה מס' 3. ובאמצע משחק (Command And Conquer 3 Tiberium Wars) הכרטיס מסך מטפס לאזור ה 65C +-. תמונה נוספת של סידור החוטים במארז: תמונה מס' 4. רציתי לקבל בבקשה את חוות דעתכם לגבי טמפרטורת הרכיבים, וסירקולציה במארז. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by 00Amir,

יש דבר כזה דבק שהוא גם משחה טרמית?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי... תראו, בקרוב אני מתכנן OC גדול... ואני רוהצ שתגידו לי מספר דברים - עד כמה אתם מניחים שאני אגיע? בהתבססות על הלוח והסטפינג של המעבד... את הזכרונות אני יכול לנעול בינתיים, בעתיד אני אחליף אותם (זה טווינמוס וואליו...) המעבד - תראו בתמונה, מקורר ע"י קירור סטוק בינתיים, עוד מעט קונה BT ... הלוח אם - ABIT AN8 SLI ... והמארז שלי מקורר היטב... הטמפ' שלי עם ה-BT תהיה בין כ-32 מעלות עד 38 מעלות =], אפילו יותר טוב, כי זה נבדק עם הקירור הזה במחשב אחר אבל עם רק 2 מאוררים ולא 6 כמו אצלי =O... =] והכרטיס מסך- leadtek 6800GS 256MB, לאן אתם חושבים אגיע איתו על קירור סטוק ועם 35 מעלות מנוחה 45 מאמץ? תמונות עם המידע:

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by Delux,

P4 1700MHZ???????

15. אני מתכנן להחליף המאווררים במארז הנ"ל למאווררים יותר שקטים. (scythe S-flex) כידוע, למארז הנ"ל יש מקום ל-5 מאווררים. השאלה היא כמה מהם באמת דרוש (ואיפה) כדי לשמור על האיזון בין קירור טוב לשקט? המפרט: E8400 ASUS P5QL PRO 2X 2Gb Kingston 800 HD4870 1Gb PCS+ 2X 500Gb + 2X250Gb P182b TT 650W AC Freezer 7 Pro כאשר מתוכנן OC קל בעתיד הקרוב. תודה

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Baz34,

מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  17. שלום, המפרט שלי הוא: E2140@2.5GHZ Gigabyte P31-ES3G Freezer Pro 7 4GB Kingston עפ"י הקבצים המצורפים רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הOC או שהטמפרטורות גבוהות מידי. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by dan_dekel,

תקציב מקסימום 300. קרור אוויר.. שיגיב רק מי שבאמת מבין... תודה, דן

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  19. תשמעו את הOC : Athlone 2500@Athlone 2800 1.8GHZ-2.2 GHZ (אולי זה 2150) 1.75 V ויש לי 60 מעלות במאמץ ו50 בלי מאמץ. כדי להמשיך? *הנתונים לא מדויקים ב100% כיוון שאני לא במחשב שלי כרגע.. אני יעדכן ברגע שאחזור הביתה...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Esparco,

יש לי GEFORCE FX5200 עם קירור פסיבי הוספתי לו מאוורר 60 ממ על הצלע קירור שעושה בערך 3900 RPM הורדתי את המאוורר מסטוק קירור של פנטיום 3 עכשיו השאלה שלי האם זה נותן לי משהו שהוספתי לצלע את המאוורר או שסתם זה זורק אוויר?????

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by tehnodrom,

זה מדבר בפני עצמו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by alonkl,

המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 -כלומר פנטיום 4 (ערכתי תשורה הזאת כדי למנוע בלבול - למי שקרא אותה גם לפני התיקון) איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  25. כולם אומרים תגובות בנוגע לחום של מעבדי Athlon XP שמה שרציתם זה אי אמ די זה חם זה בלה בלה בלה זה מה שאני אומר! לקחתי היטסינק מדגם Spire כולל מאוור מקורי איתו שעובד ב4500RPM שקט וחביב מרחתי לי Arctic Silver3 והפעלתי את המעבד במשך שבועיים שלמים בלי הפסקה למדידות חום במאמצים כבדים שימו לב לתוצאה המעבד Athlon XP1700, רגוע 41-43 מעלות שיא העצבנות 47-49 נשמע לא יאומן אז איך זה יכול להיות?! יש לי מספיק חברים בעלי מעבדים של פנטיום4 במגה הרצים שונים עם טמפרטות כמו 45 רגוע 52 מאמץ ואני חי בשקט עם האי אמ די שלי כשאני מוכיח להם כמה שהם טועים ועכשיו אני בטוח שהוכחתי גם לכם. כשאני מתכוון שיא המאמץ אני מתכוון שהוא מריץ 16 סרטים ברקע גם גולש באינטרנט וגם מבצע באנץ' מארק של pc mark 2002. ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.