עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dol222,

סליחה על הבורות אבל איך עושים OC למחשב? ולאיזה רכיבים הכי כדאי לעשות? המחשב שלי כזה: Q6600+BT VX P35 DS3L G.SKILL 4GB CL5 8800GT PALIT SONIC

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by Armageddon,

Im looking for a good cooler for my P4 2.4B that is currently over clocked to 3 ghz and over volted to 1.625. For normal usage the stock cooler was more than enough, but under the massive over volting and over clocking its slowly turning very poor, my current idle temps are 32-35 degrees and full load can reach 48 degrees. What will be the best air cooler to buy for a P4, budget is irrelevant, but the cooler should also not be very noisey, since the stock cooler is very quiet im looking for something around that level of noise but with better performance. Thanks in advance.

3. Started by Xane,

איך עושים אוברקלוק למעבד כפול ליבה? אני מדבר על AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core, הקירור הוא Thermaltake BigTyphoon. חשבתי לעשות לו אוברקלוק קטן שהוא מגיע אלי, אבל לא לקחתי חומרה מתאימה ל-OC מלבד ה-BT. אגב לא עושים OC לכל ליבה בנפרד נכון?

• 16 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by doldol360,

כותרת^ אפשרי? עד כמה? כי המעבד הזה גם ככה חם מאוד

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  5. שלום לכולם ! אני מנסה לעשות OC 200/230 בתור התחלה. עכשיו איך אני דואג שהזיכרון לא יעלה יותר מידי גבוה ??? כי אם אני משאיר אותו ביחס של 1:1 עם הבאס אז 230X2=460 נכון ? חשבתי על יותר מאוחר כשאני יעשה 250 אז לא תיהיה בעיה כי אני ישים יחס 5:4 וככה הזיכרון ישאר על 400MHZ. ועוד שאלה ממתי צריך לעלות לו גם מתח ? התיזמונים שלי כרגע הם 8-3-3-3 איך אני מעלה לכם תמונת מצב שלי ? (JPEG)

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by redead,

יש לי כונן קשיח WD SATA 160GB עכשיו הבעיה שלי שאני לא מצליח לראות מה הטמפ שלו מכיוון שEVEREST לא מראה לי.. יש איזה אפשרות אחרת אולי אני צריך דרייבירם או אני לא יודע מה.. ישמח לקבל עזרה..

• 16 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

אני יודע שנשאלו הרבה שאלו בנושא( ראיתי בחיפוש) אבל רציתי לדעת איזה מאווררי 80 הם הטובים ביותר ( שקטים !!!) יש של אנטרמקס והם רועשים לי ( 2 מקדימה ) האם יש יותר שקטים מהם שיכניסו לי אוויר ( גם) נ.ב קיבלתי את המאוורים עם הדרגון אלומיניום שלי

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by huber,

החלטתי לראות עד כמה אוכל לסחוט מהכרטיס הזה. לפני השינוי התוצאה ב 3DMARK2001SE הייתה 5355. אם מישהו יאמר לי עם איזו תוכנה ניתן לעשות OC לכרטיס זה, אפרסם פה עד לאן הצלחתי "להרים" אותו ומה הייה הניקוד החדש. תודה

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by eytan243,

שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by mtao21,

שלום ברשותי קירור מים מעבד וכ.מסך ושניהם עשוי מניקל EK ואז עבר 4 חודשים מאז שהוספתי 2 טיפות אנטי אוצות נקרא Dead-Water ומים מזוקקים. ויש סיכוי שיהיה לי קורוזיה או אצטרך לפרק ולבדוק? או אצטרך להזמין Ice Dragon Cooling Nanofluid Coolant - 32 oz. או EK EKoolant Premium Liquid Cooling Premix Coolant - 1000ml - Blood Red או רק לשים סליל כסף+2טיפות [Dead-Water ומים מזוקקים וזהו. תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  11. מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  12. אחים שלי סוף סוף הצלחתי לעשות OC נורמלי עד עכשיו בקושי הייתי מצליח לעשות OC שיהיה יציב ביגלל הלוח הדפוק שלי וגם ביגלל זיכרונות הD43 שלא כל כך חביבים על הלוח המתח הוא 1.45 טמפ' לא עוברת את ה35 במאמץ - עכשיו הוא על 24~25 ללא מאמץ שמתי על קירור הסטוק של TR2 את המאורר 120מ''מ של המארז בצורה כזו שהוא גם נימצא מעל הזיכרונות ומקרר אותם לכן אין בעיית טמפ' זה המקסימום שאני מסוגל עם המתח הזה כדי להגיעה ל2400 אני זקוק ל1.6 לפחות אבל ביגלל הביוס הדפוק (F2) אין אפשרות ל1.6 אחרי 1.55 יש ישר 1.65 ואז 1.7 1.55 מספיק בקושי כדי להגיעה ל2300 אז אני מעדיף להישאר עם זה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  13. לנשוף אוויר לתוך הAX7 או החוצה ???

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by shdrthki1,

בעקרון במחשב שלי די חדש (פחות מחצי שנה) ומאז שקניתי אותו לא עשיתי לו ניקוי אבק , החלטתי לעשות OC לכרטיס מסך ולכבוד הOC עשיתי ניקוי מאוד יסודי של החלקים ואפילו סידרטי מחדש את כל הכבלים, הנה תמונה של מה שהצלחתי לעשות : למטה. בעקרון יש לי 4 מאווררים של 120 כאשר יש אחד מקדימה שמכניס אחד מאחורה שמוציא ועוד שניים בדלת שמכניסים , אחרי הוספת שני המאווררים לדלת הטמפרטורות עלו ב 2 מעלות בממוצע . אז חשבתי שכנראה יש משהו בסירקולצייה שעשיתי לא טוב אז אני צריך שתגידו לי איפה הכי טוב לשים את המאווררים ככה שיהיה הכי טוב. המארז שלי יש שני מקומות למעלה שנים בדלת אחד בתחתית אחד מקדימה ואחד מאחורה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by mt_nro,

שלום! רציתי לדעת מה הקירור הכי שקט שאפשר להשיג ב100 שקל (יש חיה כזאת?) למעבד פנטיום 4 (פרסקוט אם זה משנה) תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by lior46,

אני מעוניין להעלות את מהירות השעון של המעבד הנ"ל לסביבות ה 3.0GHZ איזה קירור מומלץ.התקציב הוא עד מינימלי,כלומר עד 130 שח עדיף כמה שיותר זול הלוח שלי הוא gigabyte 965p-ds3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. שלום לכם יש לי מארז של COOLER MASTER 590 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3927&category_id=19 ויש לי במארז 2 מאווררים של 12 ס"מ יש לי במארז אופציה להוסיף עוד 4 מאווררים נוספים יש לי כרטיס מסך GTX 470 שהוא כרטיס מסך חם מאוד השאלה שלי האם כדאי להוסיף מאוורר נוסף למארז ואם כן איפה תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. חיברתי את המאוורר של המעבד הישן שלי לחיבור של ה-3 פינים בלוח (יש לו קונקטר של 4 פינים אבל אין לי עוד חיבור של 4 על הלוח ולכן חיברתי ל-3) , עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לשלוט במהירות הסיבוב? אם כן , איך ? (ניסתי את כל האפשריות של האחוזים בSPEEF FAN ולא ראיתי שינוי במאוורר הנ"ל) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by Esparco,

מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by Bagheera,

אני מתלבט בקשר למפרטים למערכת קירור מים שאני מעוניין ליישם במחשב חדש שאני אקנה(מעבד Q9450, 2X 8800GT וכו) התקציב הוא עד 1300~ דולר כולל משלוח מחנות בחו"ל כמו ForzenCPU וכו. המפרט הראשון הוא מפרט חלקים ב 787 דולר עם 300 דולר משלוח בFEDEX. המפרט השני מכיל מערכת קיט של CM עם בלוק נחושת ושני בלוקים נוספים לכרטיסי מסך. ועכשיו מספר שאלות: 1. הלוח אם שאני בונה עליו הוא ה אסוס סטרייקר 2, לוח אם עם גשר צפוני בעייתי בכמות החום שלו ולכן אני מעוניין לקרר אותו גם כן, כרגע ישנה חברה בגרמניה שמייצרת גופי קירור במיוחד ללוח הנ"ל(נשאר לשאול אותם אם הם אכן שולחים לארץ). 2. האם אפשר להיתסמך על לולאה יחידה או שכדאי ליישם שני לולאות? 3. המארז למחשב הנ"ל יהיה Stacker 830 NVidia Edit…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by nas,

אז ככה.. פרוייקט חנוכה\פסח שלי הולך להיות בניית מערכת קירור מיים כוללת (כרטיס מסך,מעבד ולוח אם , זכרונות והארדיסק באופציה) התוכנית שלי זה לבנות הכל (הככככל) חוץ מהמשאבה :] אולי מחר אני יעלה תוכניות הראשוניות שלי לwaterblocks אין לי ממש זמן כרגע אחת הבעיות המרכזיות שלי הן: המערכת תיהיה אטומה לגמריי (מן הסתם) .. אבל אני יצתרך לבנות שסתום כל שהוא כדי לרוקן ולהוסיף מיים, הכל פשוט וקל ,אבל.. הwater tank הולך לשבת על הריצפה של המארז וגודלו יהיה תלוי בכמות המקום שיהיה במארז :] הבעיה היא: כוח הכבידה.. הרדיאטור וה waterblocks יהיו יותר גבוהים מהמיכל מיים, ולכן בגע שפותחים תשסתום.. פוףףף הכל ישפריץ החוצה.. חשבתי לפתור תבעיה עי שסתום שיהיה מורכב בתוך צינור קטן ואז אני יחבר צ…

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by sub_man,

סיימתי חריטה בחלון הפרספקט ורציתי לדעת איך ואיפה אני שם לדים כדי שכזה החריטה תיהיה מוארת? השאלה היא באיזה מקומות ןאיך בדיוק ולאן אני מחבר תלדים

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  24. בזמן האחרון שמתי לב שהמעבד שלי סובל מהתחממות רצינית יותר מתמיד בשעת עבודה בתוכנות או משחקים כבדים (כ-70 מעלות) הבנתי כבר שעשיתי טעות שלא רכשתי גוף קירור כאשר קניתי את המחשב, והחלטתי להקציב כ-200 ש"ח לקירור איכותי ושקט. אני לא בקיא בנושא הקירור ולכן אני צריך את העזרה המלאה שלכם שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by BeesKnees,

לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.