אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון יש לי עכשיו E8400@3.7GHZ יש לי קירור CM212HYPER לוח אם EP45-DS3 המעלות במנוחה 39-44 ובמאמץ 100% שעה בOCCT הגג שבגג זה 58 אבל זה יציב הרוב על 55~ תמונה מCPUZ המתח על 1.2-1.25V זכרונות: עשיתי אוברקלוק לכמעט 1000MHZ, נראה לי שזה עדיף מ800 (?) מה עם התזמונים, זה טוב? בקשר ל EIST וC1E, אני עדיין לא יודע אם כדאי לבטל לא הבנתי מה הבעיות יציבות שאומרים שיש עם זה עכשיו, כדי להמשיך OC נגיד ל4 כמה מתח לעלות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה
-
- 15 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעדיף לקנות בIQPC אז אלה בערך האפשרויות שלי, איזו מהן יותר כדאי? http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=450 המשחה אגב, להחליף את המשחה של הפריזר פרו 64 בגלל שכשהתקנתי אותו(פעם ראשונה שלי) נמרחה לי לצדדים לפחות 5 פעמים, בקיצור בלאגן והמעבד שלי עומד על 40 מעלות מינימום(במצב שקט-900RPM)
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קראתי בhttp://www.overclockercafe.com בקורת על הביג טייפון... וכתוב שם ככה Cons * Not compatible with mainboards not having holes around socket ואין לי מושג מה זה... אני קונה מחר את הלוח של DFI... INFINITY NF4U ואין לי מושג אם הקירור יתאים... תודה מראש לעונים, זה חשוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
תראו בתמונה באוורסט שלי המעבד על 22 מעלות.אבל שהוא מראה כל מעבד בניפרד זה אחרת אז מה הטמפ' האמיתית של המעבד
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הפרויקט של לבנות בלוק ולא לקנות. התכנון הוא כניסה במרכז ושתי יציאות בצדדים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המידות שבחרתי יהיו טובות לסוקטים 478, 754 ו-939 בהנחה שהפרספקס מעל יהיה מה שישתנה בהתאם לחורים של כל סוקט? 2. האם העיצוב טוב או שכדאי להוריד/להוסיף צלע, להגדיל/להקטין את הצלעות המרכזיות, לשנות את הרווחים ביניהן, להסיר את הצלע האמצעית מהמרכז או בכלל הסידור שלהן? 3. עובי הבסיס הוא 3 מ"מ וגובה תעלות המים הוא ס"מ1 זה בסדר או שצריך פחות/יותר? עוד הערות והצעות ייעול יתקבלו בברכה, תודה לכולם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתתן לי חיווי גם במצב של Log out , של טמפרטורה של מעבד , ומד סיבובי מנוע . המטרה היא : מחשבים בכיתות לימוד , עובדים נון סטופ , ולכן לפעמים מאוורר לא עובד והטמפרטורה של המעבד מגיעה ל-90 וממשיך לעבוד !!! לכן , אם אוכל להתקין תוכנה שעובדת גם ב-Logout , ותנטר את מצב הטמפרטורה , ותתריע כשהטמפרטורה תגיע לגבול מסויים . תתריע -> בדואר אלקטרוני . אני מכיר את MBM אבל היא לא עוזרת לי .
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למזוודה (שהמזודה תשמש במארז ו תוכל להיסגר אם איורור והכל) מישהו יכול לרשום מדריך איך, או לעזור בשלבים? (ראיתי כבר מישהו מהאתר שיש לו). תודה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם !! המאוורר הסטוק של הכרטיס מסך, מוציא אוויר או מכניס ?? אני שיערתי שהוא מוציא, לכן עשיתי את הדבר הבא: לקחתי מאוורר 80MM פשוט חיברתי אותו ללאחד המפרצים האלו של הכריסי PCI שמתחת לכרטיס מסך. המאוור היה כאמור במזב מאוזן, וכיוונתי אותו ככה שיוציא אוויר, זאת אומרת כיוון הזרימה של האוויר היה לתחתית המארז. כדי שיהיה באותו כיוון של המאוורר שעל הכרטיס מסך. הטמפ' לא השתנתה ואפילו עלתה במעלה או שתיים. אח"כ הפכתי את כיון המאוור כך שהאוויר יזרום אל הכרטיס מסך- למעלה, למרות שכיווני זרימת האוויר של המאוורר 80MM והמאוורר של הכרטיס מסך היו נגדיים חלה ירידה קלה בטמפ' של הכרטיס. מדוע זה דווקא ככה ?? : חוץ מזה, יש לי על הפאנל הקדמי של המארז 120 MM שמכניס ומאחור אחד שמוצי…
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
תשמעו ישלי 9800GTX וממש לא מתאים לי ש4850 לוקח אותו אני רוצה לעשות OC. ועכשיו יש קירור של TR שמאוד טוב היה על סיקור כמו בתערוכה האחרונה וממש התלהבתי. זה הקירור http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html האם ניתן להשיג אותו בארץ ? ואם כן מתי איפה ומה המחיר שלו.. במידה ולא ניתן להשיג אותו בארץ איזה קירור הייתם ממליצים לקחת במקומו ? תודה רבה על העזרה. בברכה חן
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
סוף סוף ... ;D קיבלתי אותו לפני כשעתיים ... מכיוון שהוולקנו מותאם גם לפנטיום 4 וגם לאת'לון XP , הוא מגיע עם שני סוגי קליפסים .לקחתי את הקליפ המתאים - של האת'לון (יש לי פנטיום 3) וחיברתי אותו לוולקנו . למרבה הפתעתי , כאשר נסיתי להכניס אותו למקומו , סירב הנ"ל בכל תוקף , בדקתי וגילתי שהבעייה היא בלוח-אם - יש קבל קטן שלא מאפשר לכל התופסן להיכנס . לאחר כ5 דקות של חשיבה מאומצת החלטתי לחתוך את החלק שנוגע בקבל . רק לאחר שחתכתי את חלק המתכת הקטן , הואיל בטובו ההיט-סינק להתיישב על המעבד שלי . המעבד עכשיו בטמפ' של 30 מעלות (לאחר שני בנצ'ים ומשחק קטן) ובOC ל900 מה"צ . כרגע המהירות מכוונת לMedium אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כאשר אעביר אותו לLow. מבחינת רעש , המאוורר עושה רעש בדרגה ב…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמשתמע מהכותרת, אני מחפש קירור למעבד Q6600. אני ממש לא עושה OC ופשוט רוצה להחליף את הקירור המקורי הרועש. לכן כל קירור בטווח של 70-80 ש"ח שיעיל לפחות כמו הקירור סטוק רק ללא אפקט הרעש יתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המעבד זה 3800+. http://products.amd.com/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=65 מעבד חסכוני למדי, 35 וואט רק. הבעיה היא שיש לי קירור בוקס, וחוץ מזה שהוא ממש מרעיש הוא גם לא מצליח לקרר וכל פעם הוא קורס תחת המאמץ גם כשזה סרטון בp360 ביוטיוב. אני זקוק אז לקירור אחר. ראיתי את הac 64 למיניהם, הם שקטים מאוד, אבל גם מקררים ברמה של הבוקס. יתכן ומשחה טרמית חדשה תסדר את זה, אך בכל מקרה אני מעוניין בקירור חדש וטיפה שקט יותר. שקט לא כזה חשוב, אבל כן רוצה משהו שקט יותר. מעוניין לחסוך יחסית גם, התקציב עד 100 שקל אך שוב עם עדיפות לחסוך. הרכבה תעלה בטח איזה 50 שקל, אז אני ארכיב בבית. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לעשות OC 200/230 בתור התחלה. עכשיו איך אני דואג שהזיכרון לא יעלה יותר מידי גבוה ??? כי אם אני משאיר אותו ביחס של 1:1 עם הבאס אז 230X2=460 נכון ? חשבתי על יותר מאוחר כשאני יעשה 250 אז לא תיהיה בעיה כי אני ישים יחס 5:4 וככה הזיכרון ישאר על 400MHZ. ועוד שאלה ממתי צריך לעלות לו גם מתח ? התיזמונים שלי כרגע הם 8-3-3-3 איך אני מעלה לכם תמונת מצב שלי ? (JPEG)
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד 3200 של amd אני בחיים לא עשיתי אוברקלוקינג ואני לא יודע אם אני יעשה והשאלה שלי מתי כדאי וצריך לקנות קירור מיוחד למעבד במקום המאוורר שהוא מגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לאחרונה 4890 חשבתי לעשות לו OC נחמד כמו כולם כי שמעתי שהוא מעולה בזה אבל..... הגעתי למספרים ממש נמוכים בעזרת ה GPUTOOL החדשה והנוחה הגעתי ל 910/1080 יציב. וב AUTO TUNE של הדרייבר הוא נתן לי 980/1100 שעונים יפים שלא נתנו לי להריץ אפילו לופ אחד באף תוכנה התחלתי להוריד בהדרגה פעם מפה ופעם מפה והגעתי ל 930/1080 יציב. ניראה כאילו הזיכרון מגביל אותי ל 1080 והליבה מסרבת לעלות מה 910-930 בצורה יציבה ??? חשבתי שאני עושה את זה לא טוב אבל ניראה לי שהבנתי את הרעיון ועדיין.... האם עוד מישהו התקשה כמוני להגיע למספרים יפים איתו ? מה הפיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי מחשב טוב מאוד למשחקים אבל הבעיה שלי היא המאוורר הוא מרעיש וזה מעצבן... המאוורר המרעיש הוא המאוורר של מארז raidmax apex 2*120 mm no psu מה אפשר לעשות בקשר לדבר המעיק הזה? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החלטתי לראות עד כמה אוכל לסחוט מהכרטיס הזה. לפני השינוי התוצאה ב 3DMARK2001SE הייתה 5355. אם מישהו יאמר לי עם איזו תוכנה ניתן לעשות OC לכרטיס זה, אפרסם פה עד לאן הצלחתי "להרים" אותו ומה הייה הניקוד החדש. תודה
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום במהלך ההתקנה של המחשב התברר שמוגן 3 לא יכנס בגלל גובה הזכרונות( VENGEACE) בחרתי במקום זאת את הנוקטואה שבא עם מאוור אחד מלמעלה שאלתי היא האם עשיתי בחירה טובה או טעות מרה המחשב הוא 3770K ולא מיועד לאובר אלא לעבודה מאומצת מאוד עם 16 גיגה זכרונות כרגע אודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בסוף יולי AMD 4400 M2N-E מאוור FREEZER 64 PRO אחרי חודש שהמחשב אצלי פתאום המחשב עושה ריסטרטים אני פותח את המארז ורואה שהמאוורר כמעט לא מחובר בכלל, תלוי על חוט השערה. תושבת הפלסטיק הייתה שבורה קצת במין לשון שמחזיקה את גוף הקירור (יש שני לשונות כאלה למעלה ולמטה) שלשום כמעט עוד חודש אחרי זה המאוורר נופל בתוך המארז באמצע שהמחשב דלוק!!!! והמחשב נכבה... הלשון בצד השני הפעם שבורה... הלכתי לחנות החליפו לי אבל הפעם לקחו ממני 48 שקל המחיר של התושבת..... יש למישהו מושג מה דפוק עם זה? אני לא מזיז את המחשב בכלל, בקושי פותח אותו לחבר הארדיסקים.... למה גוף הקירור לא אוהב את המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש core i5 ובהתחלה הזמנתי אותו עם ה-mugen 2, אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין להם את זה במלאי ואם אני רוצה להחליף ל- ThermalRigth Ultra 120 Extreme + Thermaltake ISGC 120mm ב-240 שקל מישהו יכול לתת חוות דעת על הקירור הזה? שווה להחליף או לקנות משהו אחר במקום? מה שאני מחפש זה יותר שקט מאשר ביצועים, אבל אני גם הולך לעשות OC. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-