אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
החלטתי לראות עד כמה אוכל לסחוט מהכרטיס הזה. לפני השינוי התוצאה ב 3DMARK2001SE הייתה 5355. אם מישהו יאמר לי עם איזו תוכנה ניתן לעשות OC לכרטיס זה, אפרסם פה עד לאן הצלחתי "להרים" אותו ומה הייה הניקוד החדש. תודה
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לאחר הרבה תארדים שפתחתי , נענו ועזרו לי סוף כל סוף בניתי את הלד פאן שרציתי והוא עובד טוב אך חלש ולא נותן את האפקט האימית הבעיה אני חושב שאני צריך לדים חזקים יותר הם יש דבר כזה ???? הלדים שיש לי עולים 1 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אוקי אז באיזה מחשב רגיל פנטיום 4 היתה לי איזה בעיית התחממות של המעבד משהו בסביביות 60 מעלות אז נקיתי את צלעות הקירור ושמתי משחה טרמית חדשה אך משום מה אחרי שהחזרתי הכל המעבד קפץ ל 90 מעלות + וכמובן שאיני יכול להפעיל אותו ככה ואינני מודע למה הוא עושה את זה !! לכן פניתי אליכם אנשים ! מה דעתכם למה זה קורה ומה עלי לעשות בשביל לפטור את זה ? !! תודה !
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק גם למעבד וגם לGEFORCE 4 TI 4600, (אולי גם לזיכרונות). למישהו יש מדריך? תודה מראש MooMoo
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור חשיבות יתר לקירור אים הוא גם לא רועש אז עוד יותר טוב, ממתי שהלך לי גוף הקירור אני משתמש בגוף קירור של 50 שקל ובאמת בחורף לא היתה כל בעיה , במאמץ המעבד הגיע ל45-50 היום שיחקתי במשחק ראיתי קצת ארטיפקטים המעבד עמד על 75 מעלות הכרטיס מסך על אותה הטמפרטורה, אני יודע שלכרטיס זה די נורמלי, הבעיה היא כנראה במעבד וכנראה שבמשחק הזה יש שימוש חזק במעבד לכן הוא הגיע למעלות 75 במספר. כמעת ושחכתי התקציב הוא עד 150 שקל ללא משחה טרמית אים אפשר המלצה גם למשחה, התושבת של המעבד היא 775. עריכה: רצוי מKSP כי זה החנות הכי קרובה לבית שלי.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
Temperatures GPU Diode (DispIO) 64 °C (133 °F) GPU Diode (MemIO) 64 °C (138 °F) GPU Diode (Shader) 64 °C (133 °F) אלא הטמפ' שאני מקבל אם אני ממאיר את ה CORE מ 575 ל 670 וMEM מ 900 ל 1000 עד איפה אפשר להגיע ? קראתי ש אפשר להגיע עד 90 מעלות ואין בעייה אבל מה עם השאר ? אני מקבל ב 3DMark Vantage 5700 בלי הבדיקה של CPU בלי OC עם OC 6750 האם זה בסדר ? אגב יש לי 4 גיגה זיכרון צריך לשנות את המפרט
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה שווה משהו? עם זה עושים את האוברקלוק דרך הדרייברים? לי יש Gefore 2MX 400 shel hercules.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לזה אני קורא חריטת לייזר! נחמד... : אגב הם גם שולחים את זה לארץ יחסית במחיר סביר.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עוד מוצר מדהים של חברה מעולה- קבלו REVIEW http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/947u_1.php
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחה תרמית טובה. זאת לא מערכת לאוברקלוק (מחשב פנטיום שלוש אחד ואחד 1700 ), ולא מערכת שמתחממת יותר מדי, לכן כל חיסכון במחיר יהיה טוב. לפי סקירה שראיתי באתר יש משחות שלא מובססות כסף ואם הביצועים טובים אני אעדיף כזאת. נ.ב. אני עובר ליד KSP מה אתם אומרים על זה: http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לאחרונה בקר המתח של המאוורר(מהירות) נפגם, בינתיים חיברתי לו מתאם מתח חיצוני שעובד.. אני מחליף את המעבד הקיים שלי - e6600 ב-q8400, ומעוניין להחליף גם את הקירור הקיים (שגם ככה ממש בקושי הרכבתי על מארז הAntec Nine Hundred שלי). מתוכנן OC מסוים, לא לשבירת שיאים, אלא לעבודה שוטפת ויעילה.. מחפש קירור טוב, שישתווה או יעלה על הקודם, במימדים נורמליים(שיוכל להכנס למארז וההרכבה לא תגרום לסבל רב ). תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה חברה כרגע אני עומד על באס 230 במחלק זיכרנונות של 1:1 חשבתי לשנות תמחלק זה יכול לעזור לעלות תבאס ליותר גבוה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אבל התוצאות ב-super pi מאכזבות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ידוע שהמאוורים לגוף הזה צריכים להיות בעלי קוטר של 120MM אבל יש לי שאלה: האם ה- NOCTUA NF-P14 יתאים כי החורים ממוקמים אחרת, או פשוט עדיף לקחת את ה- NOCTUA NF-P12. ובכלל מה עדיף באספקט היחידי של ביצועים מכיוון שרעש אינו רלוונטי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים , אתמול הרכבתי Q6600 B3 עם Tuniq 120 על ASUS P5K-E ו-OCZ 4-4-4-15. כרגע אין שום OC. בדקתי טמפ' ב-4 תוכנות שונות Intel TAT,Everest,Core Temp,ASUS AI והן מראות לי טמפ' שונות. איזה מהתוכנות מדוייקת? ועוד שאלה (כנראה מפגרת..) איך זה ש-4 הליבות מראות טמפ' שונה מהטמפ' הכללית של המעבד? ??? תודה !!
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מארז של COOLER MASTER 590 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3927&category_id=19 ויש לי במארז 2 מאווררים של 12 ס"מ יש לי במארז אופציה להוסיף עוד 4 מאווררים נוספים יש לי כרטיס מסך GTX 470 שהוא כרטיס מסך חם מאוד השאלה שלי האם כדאי להוסיף מאוורר נוסף למארז ואם כן איפה תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
CoolerMaster Hyper TX3 או Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 איזה מהקרורים הבאים עדיף יותר לi5 ללא OC רק מבחינת קרור?(מבחינת שקט כבר ידוע לי שהTX3 רועש במאמץ)
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-