אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני חייב קירור לכרטיס מסך ATI HD 4870x2 הכרטיס מאוד מתחמם ומגיע למעלות של 60 בלי מאמץ מפרט: hd4870x2 c2q q9300 4gb ram 800mhz Gigabyte ep45ds3r
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני כבר הרבה זמן מתעניין לגבי אוברקלוקינג ואיך לעשות, אבל אני בחיים לא התנסיתי בזה. רציתי לדעת אם צריך להיות מבין גדול, ובכלל מה אפשר לעשות. אני כמובן מדבר על אוברקלוק לא רציני בלי הוספת קירור- השארת המאווררים והכל כמו שהם, ראיתי כל מינני תוכנות (RIVA?) שאפשר לעשות OC בלי "לפתוח" את הקופסא. יש המלצות? כדאי בכלל? תודה לעונים עריכה: שכחתי כמובן לשאול מה הסיכון שבזה, מה יכול לקרות וכו'...
-
- 15 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לאחרונה, פיתחתי מודעות בנושא קירור המחשב ולאחר הבדיקה של אמצעי הקירור שברשותי הבנתי שהם אינם מספיקים, ובראשי עלו מספר שאלות בסיסיות בנוגע למארז שלי: כבר זמן מה המאוורר שבקצה הימני התחתי של המארז אינו מתפקד, כיצד אפשר להחזיר אותו לפעילות ולבדוק את תקינותו ? ייתכן ששאלה זו איננה קשורה להודעה לפורום אך אשאל בכל זאת מכיוון שכבר צירפתי את התמונות של המארז שלי, אין לי מושג מהם לעזעזל הכבלים הקטנים שמחוברים למאוורר הנ"ל איך כדאי לשפר את זרימת האוויר במארז ואילו כבלים כדי לכבול באזיקונים ? הערה: מתנצל מראש על איכות התמונות הירודה, אני לא יודע ממש לצלם ללא רעידות תודה רבה לכם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איך אני עושה OC לfx 5200 ,איך אני מעלה את המהירות (קירור פסביי)? : תודה
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הצ'יפסט חם. חם אש. המעבד קר. קצת יותר מטמפ' החדר. הוא כנראה מסוגל לרוץ קדימה הרבה יותר אבל הלוח מעכב אותו. הבעיה: לא רוצה לפרק את הלוח מהמארז כדי להתקין, וכל הקירורים לצ'יפסט דורשים זאת. הצעה: להרכיב על ההיטסינק הקיים מאוורר 40מ"מ. הבעיה: אין שום מקום להבריג אותו. פתח לתקווה: הוא מחובר בברגי פלסטיק מאוד בולטים שעליהם אפשר אולי ללפף איזה כבל אלומיניום או משהו בסגנון כדי לקשור את המאוורר. מעשי? בכמה מעלות (פלוס מינוס, מניסיון) יכול מאוורר כזה להוריד? הצעות אחרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הבנתי ש את ה sk7 אין מקומות שאפשר להגיד אותו , אז עכשיו מה בקשר ל Thermalright SLK900A קראתי עליו הרבה הבנתי שהוא מעולה..והכל... אבל האם יש איזה חנות שניתן להשיג אותו ? וכמה הוא עולה בערך? ומה יהיה יותר כדי volcano 12 או Thermalright SLK900A??? ( מטרות OC..)
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש באפשרותי להשיג את שלושתם לקונרו שלי. עכשיו אני דיי רוצה את הטוניק טוואר אבל שמעתי שהוא כבד רצח וירגישו כאלו הוא קורס, וגם אני לא יודע אם יכנס לי למארז (אפשר לראות במפרט) נינגה נראה לי גם כבד ורחב וBT נראה דיי באמצע למרות שמהמחיר של שלושתם באותה טווח. אני יודע את הביצועים של שלושתם, אבל שואל מה הקירור שהכי קל ונותן תמורה לכסף? תודה
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עשיתי OC לבאס 400 והכל עבד בסדר עד שפתאום שמתי לב שהוא הוריד לי את הבאס חזרה 266 עשיתי בדיקה ב S&M כשהוא על מהירות סטוק ועל הבדיקה הריאשונה CACHE 1 LEVEL הוא נכשל השאר בסדר מה זה אומר ? האם המעבד תקין? זה לא אמור לעשות בעיות כאלה בסטוק מה לעשות? ד.א המפרט בצד וגירסת ה S&M היא 1.8.1 BETA
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי OC למעבד שלי והגעתי רחוק... טמפרטורות הם 40 מנוחה 60 מאמץ ראו תמונות:[br]פורסם בתאריך: 19.06.2008 בשעה 01:03:28 מעבד: E8400קירור:TRUE+מאורר120ממ 1300RPM זיכרונות: GEIL 2X2GB 800MHZ CL5 לוח אם:GIGABYTE EP35C-DS3R ספק:CORSAIR 450VX מארז:ANTEC 900 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש שתי ידיוית אפורות כאלו, פתחתי אותם וכל הגוף קירור רופף, למשוך אותו בכוח? אם לא, איך להוציא? תודה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
ממש בא לי לעשות מודינג אבל אין לי כסף!!! רק משהו כמו 20 ש"ח לא יותר... הורים קמצנים... יש לכם רעיון למשהו?
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המערכת הבאה מבוססת E6600 על לוח GIGABYTE DS-3 + ביג טייפון לקרר את העסק מה אתם אומרים על הקירור הבא (ראו בתמונות) האם המאוררים קרובים מדי אחד לשני ומפריעים מבחינת קירור ? :s05: (הטמפרטורה היא בין 39-44 עם קצת מאמץ) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי 9800XT ישן של ATI. הרצתי את הבדיקה של ATITOOL במהירות סטוק והכרטיס מגיע ל-84 מעלות אחרי 7 דקות של עבודה!!! זה נורמלי לכרטיסים כאלה? במנוחה הכרטיס על 68-72 מעלות...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם חשבתי להתחיל בOC למעבד. המערכת היא: AMD 955 + Scythe mugen 2 לוח אם GA-770T-UD3 זכרונות Kingstone 4G 1600Mhz ספק Seasonic 500 watt כמה שאלות: א. איך עדיף לבצע את הOC, דרך הביוס או דרך התוכנה של AMD (משהו AMD overdrive)? ב. בהנחה ודרך התוכנה, האם הOC נשמר לאחר הסרת התוכנה \ פירמוט? ג. בהנחה והOC מבוצע דרך הביוס, מה ההגדות שיש לשנות? (לבטל cool n quiet ?)? ג. מתוך סקרנות, בכמה תעלה צריכת החשמל מול מעבד שלא עבר OC? תודה רבה! עריכה שכחתי שאלה. ברגע שנעשה OC למעבד, הוא תמיד ירוץ במהירות המקסימלית ולא יוריד מכפלה בעת חוסר מאמץ, האם זה נכון? הטמפרטורות במנוחה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה עולה הרכבת קירור למעבד אמרו לי בין 70 ל200 שקל זה הגיוני ?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח הנ"ל נחשב לאוברקלוקר טוב לאחר טיפול בבעיית המתחים(בוסטר...). ברור שהוא לא יתן HTT 400 ,אבל אני מקווה שלפחות 260-290. האם הדרך היחידה להגיע איתו עם וניס(נניח שהוא פנינה) ל2700 היא עם מחלקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה AMD Athlon XP 2600 Barton Abit NF7-S Gigabyte Radeon 9600Pro W.D. 80GB/8MB A-Data 512DDR400 Compucase 6A19 כרגע אני באוברקקלוק של 170FSB (זה 166 במקור) במעבד וכרטיס מסך coreclock 420 (מקור 400) memoryclock 61 מקור (596) בלי מאמץ המעבד על 46 וכרטיס מסך על 38. כמה אוברקלוק אני יכול לעשות בשביל שימוש שוטף?
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
באברסט אני רואה שהטמפ' של הלוח 29 ויש עוד חיישן (AUX)שמראה לי 51 , איך אפשר לדעת מהו ה AUX ?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה, לאחר קריאות מרובות פה בפורום וגם בסקירה שיצא לא מזמן לגבי הקירורים יצאתי קצת מבולבל. אני מבקש המלצה לקירור של האטלון שלי שבימים אלה עובר המהרה (כרגע אני על 3.6Mhz וטמפרטורת עבודה 55 מעלות בPrime95) אני מבקש המלצה לקירור עד 150 ש"ח כאשר העדיפות היא לפחות מזה כאשר הדרישות שלי הם: *שקט מוחלט במצב idle או בעומס נמוך כאשר מתבצעים שימושים רגילים במחשב כגון גלישה, תוכנות וכו'. *ביצועים טובים בעומס: בזמן משחקים וטסטים למיניהם. כאשר פה הדרישה לשקט יורדת, כיון שברגע שאני משחק רעש בכלל לא מפריע לי. אך רצוי כמובן שיהיה שקט יותר מהקירור המקורי. *התקנה של המאוור מהצד כמו בתמונה הנ"ל - http://img684.imageshack.us/img684/2507/2megwzyzymgj.jpg כיון שיש לי מאוורר נוסף על המאר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה מאוורר טוב יותר אני מתלבט קשות בין שניהם ARX 12v DC 0.32a 120x30mm 3-Wire Fan FD1212-S3133E-F2 או noctua nf p12 ה ARX הרבה יותר חזק על הנייר למרות שהמאוורר של noctua יקר יותר יש למאוררר של ARX זרימת אויר של 70-80 CFM המאורר של noctua הזרימת אויר חלשה יותר וגם הסיבוב 1300RPM צריך את עזרתכם תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus m2n32-sli vista premium יש לי בביוס אפשרות אוורקלוקינג לזיכרון שקוראים לה ai skew יש לי שם שני דברים שלא הבנתי ממש מה הם, יעני שני אפשרויות אוורקלוקינג: לאחת קוראים delay ולשניה קוראים advance אני צריך הסבר קצר עליהם.. תודה לכל העוזרים..
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב היום לoc בתמיכה של ddr3 ו קרוס פייר או אס אל אי pci-e 2.0 תודה אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום בעת נמשחק פיפא 07 הכ. מסך שלי מגיע לטמפ' 80 81 ואפילו 84 מע' מה דעתכם על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2467
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-