עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Vortex,

קודם כל תמונות 1) 2) 3) 4) 5) אתם רואים שהמארז שלי די מבולגן, וזה מתבטא בטמפרטורה.... הלוח - 47 מעלות המעבד - 56 מעלות המארז - 41 מעלות.... כמו שאתם רואים, יש לי רק מאוורר אחד בתחתית המארז....הסתכלתי במדריך הסירקולציה באתר אבל לא מצאתי משהו פרקטי בשבילי...אני לא הולך לחורר את המארז שלי. יכול להיות שיהיה לי כאן ספק איתו אני אוכל לאלתר מאוורר, אז אם אני אצליח, איפה למקם אותו? בתמונה 2 יש גריל כזה, תראו, אולי אני יכול לשים שם מאוורר שיוציא/יכניס אוויר - לא יודע, אני לא מבין בזה.... ומה כדאי לעשות עם החוטים? תודה

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by KingYes,

שלום לכם. רציתי לדעת כמה עולה כיום קירור מים בצורה סבירה.. חיפשתי בנעוצים אבל אשמח לקבל יעוץ יותר לעניין. האם הקירור דורש גם ברז מים ליד המחשב? איך זה עובד בדיוק?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by kurush,

שלום לכולם, קודם כל, אני חדש כאן, אז שלום יפה 8). אני מריץ מחשב הקלטת אודיו, אני מנסה להשתיק אותו כמה שיותר בתקציב הנמוך ביותר האפשרי. מפרט: מארז גנרי מצ'וקמק P4S8X רביזיה שניה P4 2.4B באוברקלוק ל-2667 מגה הרץ. 512MB RAM בצ'יפ אחד של קינגסטון ValueRam. Maxtor DiamondMax9 60GB WD 1200JD Zalman 6500AL-CU מאוורר מארז Zalman 80mm ספק כוח HEC475 פעולות השתקה שביצעתי: - הדבקת יריעות ספוג על צידי המארז - התקנת מאוורר המארז על מסגרת גומי שגזרתי מפד ישן של עכבר, לבידוד הוויברציות. - החלפת מאוורר ה-80מ"מ של הספק במאוורר של Zalman, והתקנת הספק ע"ג מסגרת גומי. - התקנת המאוורר של המעבד (Zalman 6500) על גבי בידוד גומי, גם ה-Bracket וגם המאוורר עצמו. כרגע יש עוד שני דברים שאני שוקל לעש…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  4. בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  6. אני מתכנן אובר קלוק ואני רוצה לדעת מה החשיבות של הזכרונות ומה בכלל אני אמור לעשות איתם חוץ מלעלות לכל המערכת את ה front side bus עכשיו אני באובר קלוק של 3 @ 3.21 ואני רוצה לעלות עוד, אז אני חייב את המידע הזה...

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  7. Started by MasterDK,

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מקבל הרבה מאוד שגיאות של מערכת ההפעלה ושל ה BIOS על קירור לא טוב למעבד. לפעמים הוא מגיע ל 90-100C שזה מאוד מאוד מוגזם. אני יודע שזה מעבד ישן (Intel Pentium 4 3.0GHZ Prescott) אך אין בכוונתי לקנות מחשב חדש כיום ולכן אשמח לקרר אותו טוב. אני צריך המלצות למשחה טרמית והמלצות האם כדי להחליף מאוור (כרגע הוא יושב על הג'נרי של INTEL) ואם כן איזה מאוור כדי (סוקט 775 LGA). אשמח אם כל זה לא יעבור את ה 200-250 ש"ח יהיה מאוד נחמד שאם אצטרך לקנות קירור אז הוא יתאים בעתיד למעבדים יותר חדשים (core 2 duo? icore). תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 8.02.2010 בשעה 14:13:40 מידע נוסף והקפצה, מצטער מראש על ההקפצה פשוט אני מפחד שיכול להיגרם נזק למעבד.אתמול פירקת…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by ccc,

הגעתי עם באס 180*11 במעבד שלי הכל עלה והיה יציב לגמרי.. 4 שעןת IDLE ושלוש לופים של PCMARK בשבילי זה מספיק יציב. למרות שהוא יוצא באמצע מ 3DMARK אבל לא נורא.. בקיצור העלתי ל 185*11 והנה בא מסך כחול מגעיל ומעצבן נורא נורא !!! אלה ההגדרות 180*11 1.9V CORE 2.9 MEM 1.7 CHIPSET TIMINGS DEAFUALT 2-6-3-3 שמתי 2 וולט עדיין בא מסך כחול ולא יכול להיות שאני עוצר כל כך מוקדם!! מה זה?! למה יש מסך כחול אני אמור להגיע לפחות ל200*11 המעלות לא עולות מ40 בביוס

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  9. ברשותי כרטיס geforce 3 v8200 deluxe של asus הטמפרטורות עליו מראות... 75 ציפ 55 זיכרונות זה לא חם מדי???? נראה לי אפשר לבשל חביתה על זה.... מי עוזר לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by danieln9,

אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים. בתודה דניאל נורמן חדש!!!! אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!? http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062 זה מאיפה שאני קונה את זה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by 47,

היי! אני מתכנן לרכוש דרמל או איך שאתם קוראים למכשיר(לא למותג). אני רוצה לקנות זול יחסית ושיהיה הכי טוב לאותו תקציב... כוון שאני לא ממש מנוסה אני רוצה לדעת שתתנו לי המלצה ממקודת(עד הפרט האחרון), בדיוק מה הכי כדאי לקנות. אני בעיקר רוצה לעבוד עם הכל, מתכת, פלסטיק, פרספקט,עץ וכל חומר אחר, וגם מומלץ שתגידו לי איפה אפשר לקנות. תודה למגיבים....

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by yuvalkob,

אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  14. חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום! אשמח אם תגידו לי האם הקירורים הבאים קלים להרכבה (כלומר-לא צריך להוציא את לוח האם וכל מיני סיבוכים כאלה), וכן אם הם מומלצים: קירור ל X850XT: Arctic Cooling ATi Silencer5 REV.2 קירור למעבד P4 3.2 640 Prescott (אני רוצה שהקירור יספיק לי לאוברקלוק ל-4.0GHZ): Thermalright XP-120 with Enermax 120mm Fan תודה מראש

• 17 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by ftzahi22,

יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by xbx,

שלום יש לי שאלה בקשר לפאנאסים http://www.pch.co.il/docs/pd-1872663739.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1291487260.htm קודם כל בזה של זלמן מה זה כל הכפתורים האלה? (ה SWITCHIS) מצד ימין, דבר שני, איך יש כל כך הבדל מחירים בין שניהים? בעוד שב Enermax יש לו LCD ו TEMP SENSORS... זה ממש מוזר, מה ההבדלים ביניהם... ועוד שאלה, יש מאווררים שלא מתחבירים או לא מתקשרים טוב עם פאנבסים מיוחדים? ובכלליות יש משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון? ומה ההבדל בין כל הפאנבסים ביעקרון תודה לי שעונה

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  18. שלום לכולם נשבר לי הפלסטיק שמחבר את הקירור ללוח אם (ללוח אם תוצרת GIGABYTE ) המעבד AMD Phenom 2- 720 ניסיתי להדביק בחזרה את החלק שנשבר אבל גם אפוקסי וגם דבק תעשיתי (אחד אכי חזקים ) לא הצליחו לעשות את העבודה אז מה שנשאר לי לעשות זה לקנות קירור עים תושבת מברזל (לא מצעתי בשום מעבדה שיש את הפלסטיק הזה) הקירור שעומד אצלי הוא OCZ Vendetta 2 מה שחשוב שיהיה שקט יחסית המעבד עבר OC קטן תקציב: 150-250 שח

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום. גרמתי למאוורר האחורי שמחובר ללוח אם לפעול על מהירות מקסימאלית (בגלל שהוא מאד איטי המקסימום הוא 900RPM) בעזרת התוכנה. הבעיה שאם אני לא מדליק את התוכנה המהירות שלו חוזרת להיות בשליטת המחשב. איך אני גורם לכך שתוכנה תמיד תפעיל אותו במהירות מקסימאלית? או שאולי זה בביוס בכלל ואני לא צריך את התוכנה? תודה.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by yotamavi,

רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  21. היי.. אני עם בעיה מאוד רצינית.. יש לי מחשב דיי ישן [amd sempron le1250 ו9400gt 1gb] וכשקניתי אותו לא כל כך הבנתי בדברים האלה.. אז בקיצור, לא ביקשתי להוסיף מאוורר כי אמרו לי שלא ממש צריך. המעלות : של הכ.מסך 64 במנוחה [אין מאוורר יש צלעות קירור, פשוט אין מאוורר] של המעבד 45-45-42 במאמץ המעבד מגיע ל49-51-48 [TMPIN0/1/2] והכ.מסך במאמץ מגיע ל 75 [יכול להגיע יותר תלוי איזה משחק אני משחק] וזה פשוט משגע אותי אני רואה אנשים עם כ.מסך 30 מעלות ומעבד 16 מעלות ואין לי מושג איך זה אפשרי.. אז, יש סיכון למחשב? אם יש סיכון תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול [אני כרגע חוסך למחשב חדש אז.. ויקח לי הרבה זמן] תודה.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

אני רוצה לסחוט את הכרטיס שלי עוד. האם העלאת תדר ה-ערוץ בביוס תשפר משהו,והאם זה ישפיע על עוד חלקים במחשב? אני כבר על 605/1260.. :jump:

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by liormor,

שלום וחג שמח! קראתי הודעות בפורום ואת הכתבה באתר על OC אני רוצה לבצע OC ממש קל אם אפשר בלי להזיז מתחים וכל מיני דברים מסובכים יש לי מעבד E6420 ליבה כפולה 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 רציתי להביא את המעבד ל 2.4-2.6 ברגוע האם זה אפשרי? תודה!!!

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by artyom,

קראתי בhttp://www.overclockercafe.com בקורת על הביג טייפון... וכתוב שם ככה Cons * Not compatible with mainboards not having holes around socket ואין לי מושג מה זה... אני קונה מחר את הלוח של DFI... INFINITY NF4U ואין לי מושג אם הקירור יתאים... תודה מראש לעונים, זה חשוב מאוד

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  25. היי ושוב שלום את המחשב הזה החלטי להרכיב מ א עד ת בעזרת יעוץ ושיתוף של פורם האתר אוברקלוקינג וקירור.... אחרי השירשורים האלו.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340314.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340418.10 עבדתי אתמול אני וחברה על המחשב ממש במרץ וחשק (זה כייף שהכל חדש) והיתי רוצה לשתף את כולם בתוצאות (כמו שהבטחתי) ויותר חשוב במסקנות... אז ככה נתחיל במפרט: E4700 2.6 @ 3.8 OC 47% ZALMAN 8000 4GB 2GBX2 Transcend 800HZ @ 938HZ GIGABYTE GA-EP35-DS3 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Edimax EW-7128G AverMedia AVerTV Super 007 FM LG DVD±RW GH20NS x20 SATA Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Arctic Cooling Arctic Fan 8L 80mm Exhaust X3 Ar…

• 10 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים