עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אשמח להמלצה גם על מאווררי 80 שקטים כמה שאפשר. יש לי במארז מקום למאוררי 120MM מקדימה ומאחורה, ומקום ל2 מאוררי 80MM בצד ועוד אחד למעלה. עשיתי חיפוש בפורום והבנתי שהמאווררים הכי שקטים שאוכל להשיג ב120 הם ה-Sickflow.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by fire15,

אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  3. ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  4. קניתי מסך אל סי די וחיישני טמפרטורה וחיברתי אותתם והכל עובד אחלה אבל רציתי לראות את הטמפרטורה של המעבד במקסימום מאמץ. מה אני צריך להריץ כדי שיהיה מקסימום מאמץ חוץ מקידוד סרט דיואקס? יש איזה תוכנה כזאת אולי? תודה

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Chevy,

LeadTek GF4 Ti 4400 128MB ? אשמח לשמוע כמה מספרים, והכי חשוב היציבות לאחר האוברקלוק. 8)

6. Started by yakir1111,

שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by DJPOWER,

אני עשיתי אוברקלוק לליבה: 430 לזיכרון 518 ל520 הוא לא מגיע... למה זה? יכול להיות שצריך וולט מוד כל כך מוקדם??

• 17 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by arkadur,

יש לי מחשב עם Q6600, לוח P35-DS3R, וזיכרון XTC REV2 של OCZ האם מישהו כבר ניסה לבצע OC למעבד? יש לו פוטנציאל? ושאלה נוספת, כיצד אני יכול לברר את הסטפינג של המעבד שלי? (בתקווה שהוא "יצא" G0 )

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

השאלה שלי היא כזאת, בהרבה מקמות בעולם אנשים קונים מארזים פשוטים, עושים להם מודינג ובסוף מוכרים אותם במחיר של רווח קטן על ההשקעה במארז והמאווררים. השאלה שלי היא האם אנשים בארץ יהיו מוכנים לקנות מארז MIDI לדוגמא שעבר מודינג או מארז FULL TOWER שקדחו לו מקומות למאוורי 120 מ"מ ו90 מ"מ במקום המקומות של ה80... האפשרי הוא הדבר? או שמה רק עושקי קברים קונים חלקי מחשב יד שנייה, והם כמובן יורידו את המחיר של המארז למחיר של פקק קקולה ממיחזור...

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by sky1sky10,

מבקש המלצה על קירור למעבד של אינטל שיוכל להיכנס לתוך מארז mini itx (עד 150 שח - אפשר לחסוך?) מדובר על מעבד אינטל i3 2100 לוח אם Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 בתוך מארז MINI IATX מהדגם CFI A8989 CUBE 150W BLACK. או מארז Thermaltake Element Q 200W A.PFC Black. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by BarVaZ,

יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים עשו לי OC במעבד ל 3.4 GHZ, כ - 40% המחשב פעל בסדר גמור (מפרט מחשב מימין). היום הדלקתי את המחשב בבוקר, המחשב התחיל להידלק, נכבה ואז נדלק לבד עוד פעם, חזר על אותה פעולה שוב ואז התחיל לעלות. כשהסתכלתי בהתחלה של המחשב איפה שרשומים הפרטים של BIOS כשהמחשב עולה אני רואה שהואברקלוק התבטל והמחשב חזר להיות על 2.4 GHZ. אודה למי שיוכל לעזור לי לתקן את המצב. תמונה למטה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by sagi_10,

אני מתכנן oc חק ואני רוצה קירור רציני לכרטיס מסך=6600gt vivo תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by Wormy,

שמתי לב שבזמן האחרון המאוורר הקדמי של המארז מרעיש יתר על המידה. המארז שלי הוא: Cooler Master Elite 370 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6656 המאוורר הקדמי הוא: Scythe sy1225SL12H http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html בהסתכלות באתר שלהם, הוא יוצר רעש של 33.00 dBA והמהירות שלו היא בסה"כ 1600 RPM החלטתי להחליף אותו ולקנות מאוורר חדש . מה אתם אומרים על המאווררים האלה? אין שום סיקור עליהם בפורום... שני המאווררים האלה גם פחות מרעישים (19 - 19.8 RPM) וגם יותר מהירים (1600-2000 RPM) מי עדיף? יש הבדל מהותי ביניהם? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1564 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1669

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by gigabot,

היי, הכל יופי חוץ משNVFLASH אומר לי שהוא לא מוצא כרטיס של אנוידיה, ניסיתי כמה גרסאות, הכל עם DOS סבבה מה אני צריך לעשות? עשיתי תשורה, nvflash -f וההמשך. תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  16. CoolerMaster Hyper TX3 או Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 איזה מהקרורים הבאים עדיף יותר לi5 ללא OC רק מבחינת קרור?(מבחינת שקט כבר ידוע לי שהTX3 רועש במאמץ)

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by VooDoo3,

סוף סוף ... ;D קיבלתי אותו לפני כשעתיים ... מכיוון שהוולקנו מותאם גם לפנטיום 4 וגם לאת'לון XP , הוא מגיע עם שני סוגי קליפסים .לקחתי את הקליפ המתאים - של האת'לון (יש לי פנטיום 3) וחיברתי אותו לוולקנו . למרבה הפתעתי , כאשר נסיתי להכניס אותו למקומו , סירב הנ"ל בכל תוקף , בדקתי וגילתי שהבעייה היא בלוח-אם - יש קבל קטן שלא מאפשר לכל התופסן להיכנס . לאחר כ5 דקות של חשיבה מאומצת החלטתי לחתוך את החלק שנוגע בקבל . רק לאחר שחתכתי את חלק המתכת הקטן , הואיל בטובו ההיט-סינק להתיישב על המעבד שלי . המעבד עכשיו בטמפ' של 30 מעלות (לאחר שני בנצ'ים ומשחק קטן) ובOC ל900 מה"צ . כרגע המהירות מכוונת לMedium אבל לא נראה לי שתהיה בעיה כאשר אעביר אותו לLow. מבחינת רעש , המאוורר עושה רעש בדרגה ב…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by dorviper,

פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

נתחיל בהודעה המקורית שעסקה בקירור NB שמגיע עם הABIT NF7SL: שאר החלקים המרעישים, בהמשך התארד..

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by Enable,

בדקתי בתוכנה OCCT את המעבד והכרטיס מסך ושתיהם מגיעים לטמפ ממש גבוהות, החלפתי לשתיהם משחה טרמית ואין זה לא עוזר המעבד מגיע ל 70 מעלות ואז זה מפסיק-E8400 והכרטיס מסך מגיע לי 96 מעלות ואז אני הפסקתי אותו -9800GT אין OC ויש להם את הקירור שהם באים איתו יש משהו שאפשר לעשות? או להחליף קירור?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by dennis14,

אני מחפש לבחור קירור טוב ל - 8800GT במחיר של עד 200 ש"ח בערך. לפי מה שקראתי לכרטיס יש את אותו אופן החיבור כמו ל - 7900GTX אז ה - ZALMAN Fatality FS-ZV9 (בפנדה הוא עולה רק 15 ש"ח יותר מה - VF900-CU) יתאים, אך אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה כי הכרטיס חם למדי. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=14232 ואתמול ראיתי שהקירור החדש של TT הגיע ל - TMS, לינק - http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4636 ובמחיר נוח, לא ראיתי בנצ'ים שלו ורציתי לשאול אם מישהו יודע מהם הביצועים שלו.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by yonni,

יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by eytan243,

שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by dubilev,

שלום, ה-UPS שלי מאוכסן בתוך ארון סגור, ביחד עם הראוטר והסאב וופר. טמפרטורת הUPS מגיעה לכ-40 מעלות כשהארון סגור ול-35 כשהוא פתוח. לארון פתח אוורור 6*25 אבל אין זרימת אוויר. אני מעוניין להתקין מאוורר צמוד לפתח הזה. האם להתקין בתצורת יניקה או פליטת אוויר? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר קטן שכזה שמתחבר לשקע הביתי? תודה, דובי

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by ftzahi22,

יש לי מעבד 3000 ווניס AMD הוא כרגע עובד על 2000MHZ לאחר OC (העלתי את המתח ב0.25 ול MHZ-223 במקום 200) הטמפ" שלו במנוחה היא 27 מעלות כשקודדתי איזה סרט והמעבד היה ב100% שימוש הטמפ" עלתה ל40 זה בסדר ? יש טעם לעלות מ223 ?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים