עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים עשו לי OC במעבד ל 3.4 GHZ, כ - 40% המחשב פעל בסדר גמור (מפרט מחשב מימין). היום הדלקתי את המחשב בבוקר, המחשב התחיל להידלק, נכבה ואז נדלק לבד עוד פעם, חזר על אותה פעולה שוב ואז התחיל לעלות. כשהסתכלתי בהתחלה של המחשב איפה שרשומים הפרטים של BIOS כשהמחשב עולה אני רואה שהואברקלוק התבטל והמחשב חזר להיות על 2.4 GHZ. אודה למי שיוכל לעזור לי לתקן את המצב. תמונה למטה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  2. היום היינו באייבורי וקנינו לאח שלי מחשב פשוט לאינטרנט ואז המנהל סניף אמר שיש לו מתנה בישבילנו הוא הביא לי מאוורר למעבד ענק של ZALMAN וכתוב עליו SOCKET 775 אחשיו לי יש בבית מחשב טוב עם מעבד e8400 ואני רוצה להרכיב אותו אצלי מיפרט שלי: e8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS CORSIAR 550WTT 9800gtx+ NzxtTempest רציתי לדעת עם הוא יתאים לי ואיך הוא? הינה צילמתי אותו תגידו איך הוא(יש לציין כי לפי איך שהוא ניראה הוא משומש יש קצת שריטות על הכנף וקצת אבק) הוא פשוט אמר שהוא לא צריך אותו יותר הוא אמר שהוא עולה 300 שקל קראתי שהוא לא מתאים לכל הלוחות כי הוא יחסית גדול,עוד משהוא שהמנהל סניף אמר לי שם זה לא לחבר את הבקר מאוורר כי חסר חיבור כי זה משומש הוא פשוט אמר שהוא לא צריך…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 1GB DDR3 המאוורר שלו מרעיש , האם ניתן לנתק את המאוורר ?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by shady121,

אני עכשיו עושה OC ואני לא רוצה להשאיר אף מתח על AUTO! והמתח הכי נמוך שאפשר לשים ל-NB זה 1.25 אז השאלה זה לא גוהה? ואותה שאלה לגביי SB מתח 1.50?[br]פורסם בתאריך: 30.03.2008 בשעה 16:01:42 בבקשה תאנו ממש דחוף!

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by lipact,

קודם כל אני חושב שהמחשב נורא חם מפרט המחשב intel e6600 2gb ram 320gb 8600GT xp עכשו אני משחק איתו המון והוא מתחמם נורא אפשר לראות בתוכנה speedfan מה אתם ממליצים לי לשפר אני חושב לקנות איזה קירור מים באיז 500 שקל

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by Esparco,

מישהו יכול להציע על קירור להארדדיסק הוא עומד לי על 37 מעלות גבוהה לא??

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  8. אם מישהו יכול להגיד איפה אני יכול לבדוק טמפרטורות לחלקים שלי במחשב...

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by tal^_^,

בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?

10. Started by sub_man,

סיימתי חריטה בחלון הפרספקט ורציתי לדעת איך ואיפה אני שם לדים כדי שכזה החריטה תיהיה מוארת? השאלה היא באיזה מקומות ןאיך בדיוק ולאן אני מחבר תלדים

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by SmurFin,

יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויר אחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חם חיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקונים ולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות

• 15 תגובות
    • 885 צפיות
  12. שלום לפורום! בעקבות עצות שלכם וקריאה באתר המעולה www.buildsilentpc.com החלטתי לקנות אוורור שקט שאוכל למען השם לישון בלילה עם מחשב דלוק! אני קונה את המאוורר הזה שהוא כאמור ממש שקט : 25 דציבל ! אז קודם כל - האם מאוורר זה טוב? יש עליו עוד המלצות? דבר שני - 30000 שעות - למה הכוונה? 30000 שעות עבודה או 30000 שעות רגילות (שאלה טיפשית אבל רצוי לדעת). האם מאוורר זה אמין? ולשאלה החשובה : כמה כאלה לקנות? אם אני לא טועה יש לי רק מאוורר אחד למארז . שמתי את היד והרגשתי רק אחד נושב ואילו יש עוד אחד שהוא של ספק כוח שאליו נגיע מיד . הבעיה היא שאני לא יודע אם אחד מספיק ואני לא יודע איך לדעת אם יש לי חלקות לעוד מאווררים כאלה. והאם עוד מאוורר יגדיל את הרעש וכבר לא יהיה בסה'כ 25 דציבל ? טו…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by premier,

הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  14. מאוורר שיהיה שקט אבל שיעשה את העבודה, כמובן הוא צריך להיות 120mm

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום הזמנתי את הספק 430 של אנטק אך הוא חסר במלאי ויכול להיות שהוא יגיע רק בסוף החודש מצד שני יש את הספק של טרמל טייק שאני לא יודע איך הוא לאוברקלוק אז אשמח לכמה רעיונות מה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by MotoCross,

יש לי לוח אם של אינטל, כל פעם שאני נכנס לביוס לחיפוש אחר המהרה של המעבד אני רואה שהאפשרויות הללו סגורות. האם זה בכלל אפשרי לבצע אוברקלוק בלוח של אינטל?

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by waizman,

אוקיי, יש לי את הקריסטל כבר הרבה זמן, ולפני כמה חודשים נשברה לו כנף אחת... בעקבות השבר, הרעש העצום שלו גדל אפילו עוד יותר... חשבתי על 2 פתרונות: 1. לקנות את הכרום אורב ולהחליף מנוע כפי שמתואר במדריך שבאתר. e-Pit@m אמר שהמנוע הזה לא מרעיש כמו הקודם. 2. לקנות את Ventec IceBerg ולשלוח את הקריסטל לעזאזל... אז 2 שאלות: 1. מה יותר טוב - הקריסטל (לא אחרי מוד) או האייסברג? 2. מה מבין האופציות שלמעלה כדאי לי לעשות? נ.ב. הכרום אורב עולה כ-50 שקל, לעומת 75 לאייסברג... תודה

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

שלום אני רוכש בקרוב מאוד מאוד!!! את ה xp2500 וכמובן אני ינסה לעשות OC הלוח שיש לי עכשיו זה asus a7v333(kt333) s 2 סטיקים של זיכרונות 1 micron 256 pc2700 והשני twinmos 512 pc3200 והייתי רוצה לדעת מה הכי יגביל אותי ב OC??( את ז Micron אני חושב שאני יסיר אבל לא בטוח) (לוח או זיכרונות?)

• 18 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by eli777f,

יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  20. היי אני עכשיו עושה שיפוץ כללי למארז (ANTEC 1080) אז אני הוספתי לו חור 120 בגג ועוד חור (בנוסף למה שיש) מול המעבד. עכשיו אני קונה 2 SF2 לקדימה, SF2 120 לגג, "בלוואר" (של "Tt) + מאוורר של antec לאחורה. ועוד sf2+מאורר antec מול המעד. אז רציתי לדעת אם תיהיה זרימת אוויר טובה במארז? תודה מראש לכל העוזרים install

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by waizman,

יש לי קירור למעבד שמפריע לי לסגור את הדלת של המארז כי יש 4 היט-פייפס בולטים לו מלמעלה. חשבתי לחתוך אותם קצת אבל אני רוצה לוודא שזה אפשרי, כי עד כמה שאני זוכר זורם בהם משהו... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  22. הראשון-TUNIQ השני-INFINITY השלישי-THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme רק לפי ביצועים ושקט לא משנה המחיר... תודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  23. שלום יש לי מעבד E8400 3.0GHZ עם OC קטן שסקייפיסי עשו לי ל3.4GHZ .. לוח אם DFI LAN PARTY X48 T2RS זיכרון 800MHZ OCZ 4G Cl 4-5-4-12 בארבעה קיטים של גיגה.. ספק HEC 550W קירור למעבד syite ninja rev B מפרט בצד.. איך אני יכול להעלות את הOC?

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by RDragon,

קיימת אלטרנטיבה ל NOCTUA NH-U12P בS1156 לI5? בIQPC או ivory. ראיתי שאין עדיין מוגן2 לS1156 או ערכת חיבור לונדטה2 שיכלו להתאים.

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by zam,

האם מישהו נתקל בכזה דבר? הכוונה לאלמנט שיושב על המעבד. מצאתי רק לקירור מים אבל לא גז. ICE MASTER אתה האחרון שראיתי שבנה מערכת גז, אם תוכל לעזור אני אשמח. ובכלל אם מישהו ראה או נתקל קישור יתקבל בברכה.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.