עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. זה המפרט שלי כרגע, קניתי אותו לפני שבועיים: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55M-UD2 Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Sapphire ATI Radeon HD 5850 1024MB PCIe Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS Seasonic 520W S12II-520Bronze Retail Antec Two Hundred Artic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Retail Zalman ZM-F3 Retail לפי מה שקראתי, המעבד שלי מתאים מאוד לOC, וראיתי מלא דוגמאות שאנשים מעלים אותו בקלות ל4GHZ. המפרט שלי מתאים לOC כלשהו למעבד? (אפילו אם לא ל4GHZ) הנה תצלום מSpeedFan של הטמפ' במנוחה: בכל אופן המחשב ממש חזק, מריץ הכל על High, אבל תמיד רוצים יותר ביצועים תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  3. המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by MasterDK,

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מקבל הרבה מאוד שגיאות של מערכת ההפעלה ושל ה BIOS על קירור לא טוב למעבד. לפעמים הוא מגיע ל 90-100C שזה מאוד מאוד מוגזם. אני יודע שזה מעבד ישן (Intel Pentium 4 3.0GHZ Prescott) אך אין בכוונתי לקנות מחשב חדש כיום ולכן אשמח לקרר אותו טוב. אני צריך המלצות למשחה טרמית והמלצות האם כדי להחליף מאוור (כרגע הוא יושב על הג'נרי של INTEL) ואם כן איזה מאוור כדי (סוקט 775 LGA). אשמח אם כל זה לא יעבור את ה 200-250 ש"ח יהיה מאוד נחמד שאם אצטרך לקנות קירור אז הוא יתאים בעתיד למעבדים יותר חדשים (core 2 duo? icore). תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 8.02.2010 בשעה 14:13:40 מידע נוסף והקפצה, מצטער מראש על ההקפצה פשוט אני מפחד שיכול להיגרם נזק למעבד.אתמול פירקת…

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_18.html

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. http://seattlepi.nwsource.com/local/283716_coolchips04.html זאת כתבה על מערכת מיזוג למעבד שבאה כחלק מהמעבד. "מזגן" בגודל של 0.33 שערה של אדם שיהיה משולב במעבד. עובד על קורונה דיסצ'ארג'. לא הצלחתי להבין אם מדובר על זרימת אוויר או זרימה של יונים והם לא ציינו כמה אפקטיבי זה יהיה. מעניין מאוד.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  7. אוקיי, אתמול אספתי את החלקים של המחשב שלי והיום הרכבתי וביצעתי OC. להלן התוצאות: נתוני מערכת: Intel C2D E4300 @ 1.8GHz OCZ 2GB DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 965P-DS3 Rev 2.0 Tunic Tower 120mm Gigabyte Posiedon with rear Arctic Fan 12CM הרכבתי את הטוניק שיוציא אוויר ישר לכיוון ה-AC מאחורה, הם ממש צמודים. לאחר OC: E4300@3.42GHz 1.55V OCZ DDR2-950MHz CL 5-5-5-15 2.2V ה-OC היציב היחידי שהצלחתי להגיע אליו לאחר שניסיתי וריאציות שונות (הורדת מכפלה, העלאת באס, שינוי תזמונים, מתחים, כלום לא עזר). טמפ' מעבד במנוחה 50 מעלות, במאמץ 77 מעלות (נמדד ב-Core Temp 0.95 בו ה-Tjun מכוונת ל-100). הטוניק שלי יושב על הגבול שבין מרעיש לשקט (1900RPM ע"פ התוכנה של ג'יגהבייט, אבל נראה לי שהיא קצת מזייפת)…

• 12 תגובות
    • 928 צפיות
  8. שלום, ניסיתי לחפש בכמה אתרים של חנויות את המאורר הזה ולא מצאתי את המאורר בגירסת ה 800 RPM, מישה יודע היכן ניתן להשיג אותו ? תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by stasgl85,

סיימתי לעשות OC הרצתי בדיקות והכל יציב רק שמתי לב לדבר הזה: http://img823.imageshack.us/i/11022011125418.png/ בSPD tRC מראה 30 ואצלי זה מראה 52 מה לעשות להוריד ל30 או להשאיר כמו שזה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  10. מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA במהירות 400 הבנתי שהלוח + זכרון שלי יכולים לעבוד ב 400MHZ, אבל המעבד רק ב 333. כמו כן הבנתי שביצוע OC ל 3200 גם תעלה את מהירות המעבד/באס ל 400. אני Newbie בתחום ה OC, לכן השאלה הראשונה שלי היא : 1. האם ה OC מ 2500 ל 3200 נחשב OC מסוכן ? השאלה השניה היא : 2. מה בדיוק אני צריך לעשות ? (רק לשנות איזו מכפלה / פרמטר בביוס ? תודה רבה לכם !!! :-*

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  11. שלום! אשמח אם תגידו לי האם הקירורים הבאים קלים להרכבה (כלומר-לא צריך להוציא את לוח האם וכל מיני סיבוכים כאלה), וכן אם הם מומלצים: קירור ל X850XT: Arctic Cooling ATi Silencer5 REV.2 קירור למעבד P4 3.2 640 Prescott (אני רוצה שהקירור יספיק לי לאוברקלוק ל-4.0GHZ): Thermalright XP-120 with Enermax 120mm Fan תודה מראש

• 17 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  13. הארד דיסק הקודם שלי הלך, ולאחר איבחון קטן הוא הגיע ל 89 מעלות. תאמת אין לי מושג מה הטמפרטורה הממוצעת ש hd מגיע, אבל אחרי הכל זה נראה "קצת גבוה". אני מחפש קירור לדיסק החדש. קירור פסיבי חשוב לציין שלא ישמיע שום רעש, ובנוסף יתאים למפרט השקט שבניתי... עד עכשיו מצאתי שני מוצרים אבל אף ביקורת "ראש בראש". http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=134 http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=18&pPath=599&productID=599 אני כרגע נוטה לכיוון הזלמן מפני שאת החברה השניה אני לא מכיר שאגב המוצר שלה קיבל ביקורות מצויינות.. אשמח לשמוע המלצות לקירורים נוספים או המלצות לאחד מהקירורים הנ"ל, תודה !

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Kfir,

הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס, והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 ! יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה? חושבים שאפשר לעלות אותו יותר? (עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...) תודה.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  15. מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוח אם Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard זכרונות DDR2 512MB 667MHZ Cl5 Twinmos x2 דיסק קשיח SEAGATE 80GB 7200RPM SATAII 8MB צורב דיוידי NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW כרטיס מסך X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E מה אתם אומרים על המפרט? צריך עזרה במציאת מארז וספק כוח... תקציב ביחד 500 פלוס מינוס ואולי קירור למעבד ולכרטיס מסך...תקציב 250 חשוב שהקירור יהיה יחסית שקט...לא שקט מוחלט אבל שלא יגזים תודה מראשש

• 18 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by 00Amir,

כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  17. תנו לי עזרה יש לי מאוורר על הצי'פ בלוח הוא עושה הרבה רעש ואני מפחד לנתק אותו כדי לא לעשות נזק

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

מישהו יודע מתי הוא יוצא? ואם הוא כבר יצא איפה אפשר להשיג אותו?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  19. שלום יש לי 5850 ויש לי צוואר בקבוק רציני בגלל המעבד שלי. עשיתי לו אובר קלוק וכל פעם אני מקבל מסך כחול מסיבה אחרת. זכרון+HDD תקינים כרגע אני עומד על 3.8 GHZ ועל 1.4V הורדתי את המתח ל 1.35 ועדיין אותה הבעיה. הכרטיס מסך נעול על 100HTZ והזכרונות בתדרים של 960MHZ (באוברקלוק אוטומטי מ800MHZ) מה יכולה להיות הסיבה לקריסות האלה?? לא רק במשחקים , גם שהמחשב רק עולה הוא קורס לפעמים.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות קיט של קירור מים יד שניה. בהמפרט של החברה כתוב שלמשאבה יש אורך חיים של 20000 שעות משמע כמעט 3 שנים והאיש שאני קונה ממנו אומר שזה היה בשימוש בערך ככה (כלומר אני מעריך שזה לא היה דולק 3 שנים ברצף) אבל עד כמה הזמן שהחברה מציינת על אורך החיים של המוצר הוא באמת קרוב לאמת כלומר נגיד שעבר על המשאבה 18000 שעות האם עוד 2000 שעות היא תשבוק חיים או לא? בתודה עידו

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by Psychopath,

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Lmagus,

ניסיתי לעשות אוברקלוק דרך המדריך באתר אבל זה לא עבד לי, לא היה לי שם Thermal Throttle(?) ואיזה משהו עם SPREAD, גם לא מצאתי שם תזמוני זכרון או באס. יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 ומעבד C2D E6600 2GB של ראם בתדר 800 וקירור SUNBEAM של TUNIQ ואני רוצה לעשות OC ל3000.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by liordavid,

קראתי את כתבת השער לגבי המעבדים של AMD ולקחו לדוגמה את המעבד מדגם כמו שלי והשוו אותו לאותו המעבד עם OC מעוניין לדעת איך ביצעו את ה- OC למעבד זה. התרשמתי מאוד מהשפעת ה- OC - כתבה מעניינת...

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by drumtroll85,

מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  25. המפרט בחתימה... הכרטיס שלי במנוחה 44 במאמץ יכול להגיע ל78.... אני רוצה לשים לו קירור טוב ושקט... ויש לי מספר שאלות: 1: שמעתי שיצא סליינסר חדש בדיוק לכרטיסים כמו שלי ואני מעוניין בו מאוד משהו מוכן לומר לי איפה אפשר למצוא אותו הבכי זול? 2: ובכמה הוא יכול להוריד לי את המעלות (במנוחה ומאמץ) 3:גם שמעתי איזה משהו שמדביקים לזכרון של הכרטיס וזה מוריד גם לו את המעלות נראה לי קוראים לזה סיטקרים משהו כזה... :s05: משהו מוכן לומר לי איך מדביקים אותם איזה מדריך פשוט..... 4: גם איפה אפשר למצוא אותו בזול 5: האם זה מוריד בצורה משמעותית את המעלות לזכרונות? תודה ביי

• 14 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים