עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, הספק שלי החל להישרף אז מיהרתי לפרק אותו החוצה מהמחשב ולהחליפו בחדש. על הדרך הייתה צריך לפרק את גוף הקירור של המעבד שלי מסיבה מסויימת, ועכשיו, כשצריך להחזיר אותו למקום, אני לא זוכר איך הוא היה קודם. צילמתי תמונות המצורפות להודעה זו - האם תוכלו לספר לי מה האפשרות הנכונה? תודה! מתן

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by eyal00,

שלום, לא מזמן עשיתי OC למעבד שלי (E4300) והגעתי ל2400MHZ אחרי כמה זמן הOC איכשהו התאפס לי. הטמפ' היו טובות,לא עבר את ה55 במאמץ מלא.(ORTHOS,INTEL BURN TEST) אמרו לי לעדכן ביוס,עדכנתי לביוס האחרון ללוח שלי F13 ועכשיו הOC לא נשמר לי בכלל. מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by mikko,

אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by shloosh,

אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה: SK-7 +SF2 AEROFLEW VANTEC Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD מה משלושתיהם לקחת?? זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by most,

מחר אני אמור לקבל את הכרטיס מסך החדש שלי..GEFORCE 6800LE מזל טוב לי מכיוון שאני מתחנן לעשות לו פתיחת צינורות ואולי איזה OC קטן אני רוצה לדעת מהן הטמפרטורות המומלצות(בקיץ!)שהכרטיס יגיע אליהם במאמץ?

• 19 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by DeaglinG,

שלום, אני קונה מחשב חדש core i5 ובהתחלה הזמנתי אותו עם ה-mugen 2, אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין להם את זה במלאי ואם אני רוצה להחליף ל- ThermalRigth Ultra 120 Extreme + Thermaltake ISGC 120mm ב-240 שקל מישהו יכול לתת חוות דעת על הקירור הזה? שווה להחליף או לקנות משהו אחר במקום? מה שאני מחפש זה יותר שקט מאשר ביצועים, אבל אני גם הולך לעשות OC. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  7. יש לי סיס אונבוארד עם SHARED MEMORY 64 MEGA וקיבלתי 250 ב3DMARK למההההה

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by talkfir,

AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  9. דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  10. שלום אני מחפש המלצה לגוף קירור + מאוורר(שאפשר לנקות אותו) המתאימים לI7 , קחו בחשבון שאני יעשה עליו 0C(אני לא יכול להגיד לכם עד כמה כי עדיין לא בחרתי מעבד) אני לא מתכוון לקנות את זה עכשיו, אז אם יש גוף קירור שעדיין לא יצא לשוק ואתם חושבים שהוא הכי טוב, אני ישמח שתמליצו עליו..

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז Hec CompuCase 6BRD. המאורר שהגיע עם הספק תמיד נשמע רועש. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3493 אתמול בKSP מכרו לי מאוורר של זלמן שאמור להיות שקט אבל בפועל עושה רעש כמו שואב אבק קטן. זה הוביל אותי לחשוב שאולי הבעיה שלי היא פחות עם הרעש של המאוורר ויותר עם הרעש שנגרם בגלל הדחיסה של האוויר ושאולי לקנות מאורר יותר קטן יפתור את זה. אני עובד עם מעבד AMD Athlon X4 בשימושים די סטנדרטיים. מבחינת שמירה על טמפרטורה תקינה, זה יהיה בסדר לקנות מאוורר קטן יותר ? יש אפשרות להתקין על המארז מאווררים קטנים יותר ? בכל מקרה אשמח להמלצה על מאווררים שקטים במיוחד, במחיר סביר - מעדיף עד חמישים אבל יכול לחיות גם עם קצת יותר. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by xcalibur,

מה ההבדל בין הקריאה של ה-CPU ל-4 CORES הנוספים? תחת עומס ה-CORES נעים בין 40 ל-50 כאשר ה-CPU נשאר קבוע על 42. כמו כן, מהם הקריאות שאני מקבל מ-SYSTEM ו-AUX? למה הם מתייחסים? יש לי בורד של XFX 780I. תודה

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  13. קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by ClubCaliber,

שיעשה את העבודה? אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים. ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  15. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי מחשב ישן +AMD 939 3200 , כרטיס מסך 8800GT Nvidia (עם קירור פאסיבי), לוח אם של גיגהביט GA-K8NF-9 1GB DDR RAM, winXP. אני מעוניין לעשות לו הסבה שישמש בתור מחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בלי להשקיע כסף. בעבר הוא לא הצליח להריץ סרטים ברזולוצית 720HD באופן חלק וזו הבעיה והמטרה העיקרית כרגע. מה האופציות שלי ? תודה

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by liordavid,

קראתי את כתבת השער לגבי המעבדים של AMD ולקחו לדוגמה את המעבד מדגם כמו שלי והשוו אותו לאותו המעבד עם OC מעוניין לדעת איך ביצעו את ה- OC למעבד זה. התרשמתי מאוד מהשפעת ה- OC - כתבה מעניינת...

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by brsv,

אני מחפש שיהיה קירור שקט בתקציב עד 70 ש"ח. האם Alpine 11 GT Rev2 יהיה מתאים ?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by infer73,

טוב ככה, לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אז פתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאורר עכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים (אדום ושחור) שהיו מולחמים למקום כלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל) עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטה של החוטים והכול בסדר אבל יש לי בעיה קטנה, אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמל כי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבור שמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל) אז איך אני אמור לחבר אותו? (אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחבר על הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוס מחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by LLLLiran,

אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  20. שלום.. היום הלכתי לחפש משחה טרמית של AS5 פניתי ל3 חנויות שכונתיות של חומרה, ואני שואל אם יש להם משחה טרמית הם מסתכלים עליי ואומרים לי שלא שמים משחה טרמית למחשבים חדשים רק לפנטיום 2 הייתי ממש מופתע ומזועזע וחשבתי לעצמי שבטח אם מישהו בא אליהם עם בעיה לחום אז הם לא שמים להם משחה במעבד... האם באמת לא חייב לשים משחה למעבד חדש יחסית או שהמוכרים ממש מפגרים?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  21. אם אפשר מ סקאיפיסי למארז CM 5 (אם זה משנה)

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by Eluha,

אני עומד לפני רכישה של מע' קירור מים אז ככה: אני הולך לקרר מעבד, כרטיס מסך, צ'פסט. שאלה שלי אם כדי לעשות מע' אם לופ אחד לדוגמה: ממשאבה לרדיאטור עליון משם למעבד ולצ'פסט מצ'פסט ילך לרדיאטור אחורי וממנו לכרטיס מסך ולמיכל וחוזר למשאבה? או לעשות שתי לופים , אחד של מעבד וצ'פסט ושני של כרטיס מסך? אם יהיה לופ אחד אז אני אצתרך משאבה חזקה.....

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by Buffer,

אני מחפש קירור למעבד למחשב HTPC, כלומר הקירור צריך להיות שקט ויעיל. מההמלצות של המפרטים פה באתר, ראיתי שהמומלצים הם: Glacialtech Igloo 7310 Scythe Shuriken איזה מהם עדיף, או שאולי יש משהו אחר עדיף על שניהם. בקשר לתקציב, מעדיף לא לחרוג מ-100 וקצת חח תמליצו, אחרי זה נסתדר על תקציב חג שמח, אור.

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by DoR TnT,

יש לי לוח של GIGABYTE P35 S3L ומארז של NZXT עכשיו המנוחה המעלות של הלוח הן נעות בין 45-50 בזמן מאמץ מגיע ל50-55 זה נראה לי גבוה מידי. מה אני יכול לעשות? ד"א יש לי OC על המעבד של 20%. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by Ronll,

אלן , איפה אפשר למצוא בארץ מאוורר בעובי 20 MM ??

• 5 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים