אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כותרת^ אפשרי? עד כמה? כי המעבד הזה גם ככה חם מאוד
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום.. כבר ממש הרבה זמן לא עשיתי OC ושכחתי כבר באיזה מקומות אני צריך לגעת בביוס בשביל לעלות את הערכים שם. (אם זה וולט למעבד, מכפלות או מה שלא יהיה.. אני זוכר גם תזמונים בזכרונות אבל בזה אני מעדיף לא לגעת) המעבד הוא Q9550 ויש לי קירור Thermalright Ultra-120a המעבד הוא 50 מעלות במנוחה(לפי הליבה הראשונה-הכי חמה) ובסביבות ה70 מעלות במאמץ של כמה שעות רציתי לדעת מה הגבולות של המעבד מבחינת טמפ'? עד כמה מקסימום מותר להגיע ולעבוד איתו בטמפ' מנוחה ומאמץ קבוע(גם עד כמה מתח מקסימום לתת לו?) הלוח הוא של ג'יגה בייט דגם EP45T-UD3LR אני נכנס לביוס ולאן אני הולך בשביל לשנות ומה קודם? יש סיכוי שאני יכול להגיע ל4GHZ?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
LeadTek GF4 Ti 4400 128MB ? אשמח לשמוע כמה מספרים, והכי חשוב היציבות לאחר האוברקלוק. 8)
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב HTPC עם הנתונים הבאים: מארז של ANTEC - FUSION לוח אם ג'יגה בייט- GAMA69GMS2H AM2 AMD מעבד - ATH64 4000x2 d.c am2 amd אני מרוצה מהכל אבל המאוורר של המעבד עושה הרבה רעש (יחסית). אני מעוניין לרכוש מאוורר שקט למעבד. התקציב עד 200 ש"ח (מוכן לעלות עד 250 אם היתרון יהיה שווה את זה).
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, ה-UPS שלי מאוכסן בתוך ארון סגור, ביחד עם הראוטר והסאב וופר. טמפרטורת הUPS מגיעה לכ-40 מעלות כשהארון סגור ול-35 כשהוא פתוח. לארון פתח אוורור 6*25 אבל אין זרימת אוויר. אני מעוניין להתקין מאוורר צמוד לפתח הזה. האם להתקין בתצורת יניקה או פליטת אוויר? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מאוורר קטן שכזה שמתחבר לשקע הביתי? תודה, דובי
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקציב הוא לא גבוה בכלל.. קצת פאדיחה ת'כלס אבל יום יבוא ואני יביא תקירור הכי מפחיד בעזרת השם אבל עד אז חשבתי על קירור טוב (שקט ויעיל) עד 100 בוא נגיד...
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס, והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 ! יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה? חושבים שאפשר לעלות אותו יותר? (עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...) תודה.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4 לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי) אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT) זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר? בקשר לכוננים אין לי בעיה
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אם מישהו מבין ויש לו ניסיון בזה פנה אלי ב ICQ בבקשה המספר שלי הוא 84638170 יש לי ASUS V7700 DELUXE 512RAM שפועלים ב 100 מגהרץ מעבד AMD THENDER BIRD שעובד ב 100X11 ויש לי לוח אם מבוסס על KT133 של חברת LUCKY STAR מדגם K7VAT מי שמבין בבקשה בוא ל ICQ שלי תודה מראש jhracham או בכינוי האמיתי שלי GTK
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel P4 2400 MHz והטמפרטורות שלו במאמץ 22 מעלות מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה אובר קלוק, ועד כמה אני יכול להוציא מהמעבד?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?
-
- 16 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Temperatures GPU Diode (DispIO) 64 °C (133 °F) GPU Diode (MemIO) 64 °C (138 °F) GPU Diode (Shader) 64 °C (133 °F) אלא הטמפ' שאני מקבל אם אני ממאיר את ה CORE מ 575 ל 670 וMEM מ 900 ל 1000 עד איפה אפשר להגיע ? קראתי ש אפשר להגיע עד 90 מעלות ואין בעייה אבל מה עם השאר ? אני מקבל ב 3DMark Vantage 5700 בלי הבדיקה של CPU בלי OC עם OC 6750 האם זה בסדר ? אגב יש לי 4 גיגה זיכרון צריך לשנות את המפרט
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת מאד במחשב... המחשב שלי מרבה להתחמם שהוא דולק הרבה זמן...לפעמים הוא גם נכבה...מה אני יכול לעשות? המאוורר שלי נראה לי תקין לגמרי..יש לי מאוורר אחד מעל הצלעות קירור של המעבר ואחד בספק...
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מבוסס על פנטיום 2.4C עם קירור מקורי. לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב. לא פירקתי את ההיטסינק רק שחרתי קצת עברתי עם מברשת על המאורר כמו שתמיד אני עושה. כשהדלקתי אותו שמתי לב שהמחשב מרעיש יותר ממקודם. יש לציין שלפני הניקוי המעבד היה בOC מאוד קטן ל2.6 וכשהדלקתי אותו הוא חזר למהירות רגילה. כאילו הביוס התאפס. אני לא יודע לוודא את זה אבל לדעתי הרעש נובע מכך שהמאורר עובד על RPM גבוה יחסית (לא יורד מ 2400), וזאת למרות שהטמפטורות נמוכות (35 בidle). דבר חדש שלא היה לפני הניקוי. כי במצב מנוחה המאורר היה שקט יותר. האלה אם זה נובע ממשהו שעשיתי בניקוי אן ממשהו בביוס שאני צריך להגדיר שוב (למרות שעברתי על כל האפשרויות ולא ראיתי משהו רלוונטי) עזרתכם חשובה …
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www32.brinkster.com/gamershs/db/htm2.htm *אוקיי, יש טיפה בעיות, אז התוכנה קוראת 72C. זה היה במהלך גלישה... איציק... וכיווץ מסיבי של 1.8GB... המעבד לא היה אמור להישרף כבר או משהו? אני לוקח בחשבון שיכול להיות שהלוח מזייף ... אבל כאשר המחשב עולה ( אחרי שהוא לא היה דלוק שעות... ) אז הטמפ' בין 34 ל 40... תודה ...
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים אשדרג מחשבי... אני כנראה יילך על זכרון 800GHZ הסטנדרטי אבל הייתי רוצה ללכת על יותר מזה. אז האופציה היא לעשות אוברקלוק לזכרון 4G 1066GHZ. (מעבד E8400) והתעוררו שאלות: 1. האוברקלוק ישפר את מהירות המעבד? איך זה יבוא לידי ביטוי??? 2. האוברקלוק לא יפגע בזכרון? אם האוברקלוק מאיץ את הזיכרון, למה לא כל זכרון מגיע ישר עם אוברקלוק? אין שחיקה או משהו? 3. אם כן אז איך עושים אוברקלוק לזכרון? תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני עומד להחליף את המעבד הנוכחי בדותן, והבנתי שקירור כבד מדי - כמו הביג טייפון שיש לי עכשיו - עלול לרסק את הליבה, מכיוון שמעבדים ניידים לא מיוצרים עם מעטפת הגנה (IHS). השאלה שלי - האם קיימת דרך להתגבר על השבירות של הדותן מבלי להתפשר על קירור חלש?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור כזה ל-mosfet של הכרטיס מסך. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת כאלו או של חברה אחרת ? או שאני אזמין מחו"ל... http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23308 עוד שאלה : האם קירור ל-chokes הוא הכרחי לOC ? מדובר בכרטיס gigabyte 4850 1gb OC.... תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחפש קירור ל-i5 750, שיהיה שקט ככל הניתן. OC יתכן, אבל רק בהמשך, ויהיה מינורי (~20%) ראיתי שההמלצות כאן בפורום הן בעיקר ל-Ninja rev2 ול-Mugen 2. האם אלו גם האופציות השקטות ביותר? משהו אחר שכדאי לקחת? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי ANTEC SONATA 3 לוח אם P35 הרגילים.. ואיזה טכנאי הגביר לי את המאוורר במארז ועכשיו הוא מרעיש לי כמו טנק.. מישהו יכול לעזור לי להנמיךל את המאוורר
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני רוצה לקנות, אני רוצה לעשות OC בסיסי של 4- 4.3 גיגה הרץ עם העלת מתח קטנה (כי הלוח לא מצטיין בהנדסת חשמל לפי מה שהנתי ) הOC יהיה 24/7.... המארז יהיה CM 922 מה אתם אומרים ? יש צורך לשנות משהו ? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪287[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Reta…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-