עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roc,

שלום,לפני כמה שבועות שלחתי את המחשב שלי לתיקון שהמפרט שלו הוא 512DDR 400MHZ (256X2 זכרון אחד של חברת יונדאי והשני של KINGSTON FX5200 2.8GHZ NORTHWOOD MOTHERBOARD:INTEL D865GLC אחרי שקיבלתי את המחשב המפרט היה אותו אחד רק שהזכרון של קינגסטון הוחלף ונראה לי גם הלוח או המעבד כי הטמפ' במעבד שלי תמיד הייתה גבוהה ואמרו לי שזה מזייף בכל מקרה קיבלתי גם מחשב 3.0GHZ NORTHWOOD במקום ה2.8 (בחינם ) ואני רוצה לשאול אם הטמפ' שלו טובות לדעתכם כי אני לא יכול לחבר עוד מאורר מאחורה כי נגמר החיבורים הנה התמונה של הטמפ':

• 4 תגובות
    • 445 צפיות
  2. מבקש עזרה בבחירת מאוורר למעבד E6600 כולל משחה תרמית למע המתוכנן בה OC (כוללת לוח GA-DS3 rev3.3 וכ"מ :EVGA8800GTS320 SC ) תודה מראש לממליצים

• 3 תגובות
    • 417 צפיות
  3. בבקשה אנשים אם מישהו יודע שיגיד לי איך לסדר את זה חבל לי לבזבז 100 שקל על שטות שעשיתי אז הנה מה שעשיתי ומה שקרה לפני זה הלוח אם שלי הוא PCPartner P4M800PRO אז זה מה שעשיתי: ניכנסתי לביוס ושיניתי את המהירות של הזיכרון מאוטומטי ל 300 אם אני לא טועה אז כשהדלקתי מחדש תמחשב אז הוא התחיל לעשות ציפצופ ארוך ואז עוד פעם וככה בלולאה אני חושב שאפשר ליפתור את זה על ידי איפוס של הביוס אבל איך????????? אולי אפשר ידנית על ידי הגאמפרים לשנות את המהירות וככה להפעיל את המחשב ואז לעשות איפוס דרך כניסה לביוס ושיחזור עזרה זה דחוף בבקשה... תודה לכול מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by roeiw,

יושב לי על 5.48 כש 5.50 זה כבר קריטי (לפי Winbond H.D.)

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  5. שלום, הינה אחריי שניקיתי הכל ומרחתי הינה הכרטיס כמו שאמור להראות במקורי... אבל אני עדיין לא מבין למה הקירור תלוי בשיפוע, הינה תמונות של השיפוע ולמה זה ככה והוא רק נוגע בחלק מן המעבד? תמונות שיפוע: http://img416.imageshack.us/img416/4351/6600regularr002iv5.jpg עוד אחת.... תראו אם תראו טוב שחצי מן המעבד לא נוגע בגוף הקירור שם... ואני רואה את זה עוד יותר טוב במציאות... אבל הבעיה שככה הכרטיס מגיע במקורי.., מה הקטעשל זה זה בסדר? מישהו מכיר את זה? היה לו נסיון עם זה? שמע על זה? http://img88.imageshack.us/img88/4241/6600regularr003jd7.jpg ככה הוא במקורי אחרי ישסיימתי הכל: http://img409.imageshack.us/img409/9562/6600regularr001ay0.jpg ועכשיו חלק שני.... כאשר הורדתי את הקירור זה …

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. Started by hanans22,

ברשותי מחשב חדש : AMD 3200 64BIT 939 ASUS A8N-SLI DELUXE 2X512 DDR 400 GEIL GIGABYTE 66800 GT 128 DDR3 כאשר אני מבצע אוברקלוק ומעלה ב10% רק במבחן 3DMARK03 כאשר אני מגיע למבחן המעבד המערכת נתקעת כאשר אני מבטל את האוברקלוק אני מקבל מבחן חלק ותוצאה של 7900 מה עושים

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  7. נכבה לי המסך לאיזה דקה ואז עלה על הרזולוציה הכי נמוכה וראיתי כל המסך נקודות ועשיתי ריסט לא עבד אין לי כאילו את הדרייבר לא מופיע לי התקנתי וזה כאילו לא התקין חייב עזרה לא זז לי הדברים במחשב אני רואה לאט ויש לי פול נקודות ..... תודה מראש ואל תתעצבנו על הכותרת זה מהלחץ .....

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  8. אני וחבר שלי נכנסו לוויכוח איזה קירור למעבד הוא הכי טוב שיש - ללא קשר למחיר.. חבר שלי אומר שה TUNIQ TOWER הוא הכי טוב שיש אפילו מקירורי מעבדים היותר יקרים שיש... אני כמובן חושב שזה טעות... תעזרו לי.. איזה קירור למעבד נחשב ליותר טוב מהטוניק? אם אפשר לינק.. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by Gliding,

היי, יש לי 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור של מאוורר, ולכן לא ראיתי צורך להחליף אותו, בצורה הוא די דומה לקירור שקונחם בנפרד ונחשב יותר איכותי, וזה גם SAPPHIRE, אז לא ראיתי צורך להחליף את הקירור, אלא אם מישהו יודע אחרת לגבי האיכות שלו. עכשיו חתכתי את ה HEAT COPPER של ה-9200 הישן (אלומיניום) וחילקתי אותו ל-8 חלקים בשביל הזכרונות. לא מצאתי את ARCTIC SILVER 5 אז קניתי משהו של Thermaltake. השאלה הטיפשית הראשונה: חיברתי את החתיכות לזכרונות ומרחתי כמו שכתוב במדריך באת (בערך), אבל עדיין לא ברור אם לי אם זה ידביק אותם או שבעוד יומיים יתחילו להתרסק לי חתיכות בתוך המחשב... שאלה טיפשית שנייה: עם ATITOOL אני מצליח להעלות ל-360/230. המעבד מסוגל ליותר, נראה לי שאלו הזכרונות עושים בעי…

• 13 תגובות
    • 498 צפיות
  10. גוף הקירור של כרטיס המסך היה דבוק לשבב GeForce 5900XT ע"י מדבקה טרמית. (אני חושב, לא בטוח) נאלצתי להסיר את המדבקה הזמן התקנה גוף קירור חדש, אבל ההתקנה נכשלה. עכשיו גוף הקירור יושב על השבב, אבל הוא לא נצמד. כתוצאה, כרטיס המסך שומר על טמפ' 56 יציב בזמן מנוחה, אבל מתחמם יתר על המידה בזמן פעולה. איפה ניתן לרכוש מדבקה טרמית? כמה היא עולה? ניתן לפתור את הבעיה בלי מדבקה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למרוח את כל הליבת כסף כמו כאן??? : ???

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי כוב למטה.. מלוג'יק שנמצא במלאי עוד שעה בעך אני נוסע לשם רציתי את הנוט פול של גלייטצ' אבל לא נראה לי הוא מתאים, הוא מתאים? תודה ותענו מהר בבקשה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by Oprapc,

יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by NeTBaLL,

יש לי לוח GA P35-DS3P זיכרון 800 DDR2 מעבד E2160 היכן אני מגדיר OC מקסימלי???????בבקשה לפרט תודה מראש לכולם ולפורום שאני הכי אוהב

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. דחוף!!!מה הקירור אוויר הכי טוב???ותוכנת בדיקה לאחר OC??

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  16. יש לי כרטיסX1900XT שמיום למיום נדפק .. פעם הוא היה סוחב את STALKER עם מאוורר סטוק על מהירות נמוכה ... היום אני צריך לשים את המאוורר ( סטוק ) על 100% בשביל להריץ פיפא 2008 ... היום אני רוצה ללכת לקנות קירור מהחנות ZIGZAG .. הקירורים האלו טובים ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=5938 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4723 תודה.

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  17. Started by walla,

יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by ScreameR,

צריך דחוף תמונה גדולה של הלוגו של כאוס!!!!! אני עושה על המחשב עם שבלונה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. מכיוון שעל הלוח יש את הצינור קירור ואת כל הכבלים ליד הסוקט של המעבד עושה רושם שהתכנון המקורי שלי לזלמן 9700 לא ממש יתאים ללוח? יש למישהו הצעות אחרות? חשבתי לכיוון אחד משלושת הבאים: 3D Rocket II של ג'יגה בייט החיפושית של טרמלטייק - הוא יתאים בכלל ללוח? או הטוניק טאוור 120MM... אשמח להצעות אחרות גם או המלצות על השלושה האלו. אני צריך את זה די דחוף כי התכנון הוא לקנות את המחשב החדש עוד השבוע.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by Nihility,

כל כך חם למחשב המסכן שלי... לא משנה כמה קירור אני נותן לן, בלי מזגן הוא פשוט חם. אני קורא את כל האתרים של הסקנדינבים האלה ואיך ש 10C- מחוץ לבית שלהם וכל מה שהם עושים בשביל לקבל קירור סופר חזק זה להוציא צינור מחוץ לבית... מה איתנו? אפילו קירור באנג אי אפשר לעשות פה בגלל הלחות לא רק למחשב חם, גם לי!! הוא עובד כל הלילה ומחמם לי את הצורה. תחשבו על זה, מחשב הוא פשוט אידיאלי לחורף. גם מחמם, וגם נשאר קר. במיוחד הnetburst האלה

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by The Grey Matter,

רציתי לידע אתכם שהועלו למדור ההורדות באתר סדרה של שבלונות ומדבקות לצביעה של המארז והכנת חורי איורור מיוחדים. כל הקסצים מבית היוצר של The Grey Matter (המוכשר, החכם, היפה, והממש לא צנוע) עמוד ההורדה אז מה יש שם? יש 9 קבצי WMF של ציורים להדבקה על המארז (או שימוש כשבלונות לצביעה) יש 2 סטים (בכל אחד 4 דיאגרמות) של דיאגרמות לחורי איורור בשביל המארז. הוראות נוספות לשימוש יבואו בהמשך יש 2 קבצים שלחורי איורור בצורת גלים שאחד ממשתמשי הפורום ביקש בעבר. את קובצי ה WMF אפשר לפתוח בעזרת כמעט כל תוכנה (מומלץ ACDSEE, או אפילו WORD) . ניתן להגדיל אותם לכל גודל רצוי ללא איבוד רזולוציה. מקווה שבזאת אוכל לסייע לכם להפוך את המארז לקצת יותר יפה. אם יש לכם שאלות או תגובות תוכלו לרשום אותם כא…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by xgamer,

אתם יכולים לתת שם של חנות שאני יוכל לקנות את זה ???

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  23. יש לי מעבד E8400, שנמצא כרגע על 4.05GHZ. כדי להגיע לבאס הדרוש (450) נאלצתי להעלות את המתח על הצ'יפסט מ1.5V ל1.6V. התוכנה היחידה שאני מכיר שבודקת את הטמפרטורה על לוח האם היא SPEEDFAN. לפי התוכנה, טמפרטורת הלוח עומדת בד"כ על 40 ומשהו, טמפרטורה סבירה בהחלט. לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (בעניין אחר), והפעלתי אותו כאשר דלת המארז בחוץ. בדקתי עם היד את ההיטסינק של הלוח - והוא היה חם הרבה יותר מ"40 ומשהו". אמנם SPEEDFAN מסרבת לעבוד אצלי כרגע, ולא יצא לי לבדוק מה הקריאה שלה כאשר הדלת פתוחה. בכל זאת, בדלת יש לי מאוורר חזק שנמצא בערך מול הצ'יפסט, אז העדרו כנראה לא השפיע לטובה, ובכל זאת, הבדל של בערך 20 מעלות בין הטמפרטורה המדווחת לזו שהיד שלי מרגישה נראית לי כמו הרבה יותר מדי. האם…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. היי, כידוע, או לא, ברשותי Connect 3D X1800 GTO שרכשתי בנועה ב 1450 שקלים. אתמול עשיתי פלאש לביוס של ה X1800 XL של Shapphire- לא היה כל הבדל :\. אני חושד בזה שהם בדקו את הכרטיס וראו שהוא לא נפתח מאחר והשקית של הכרטיס הייתה פתוחה...........אבל אין מה לעשות. אז עוד אחד שלא נפתח לאוסף. :-\ OC, אחרי שהספק החדש יגיע.

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  25. Started by shovel_xxx,

טוב ככה אני רוצה בסוף ללכת על מאוורר אז למי מבין ה 2 יש קירור יותר טוב ?? ופחות רועש!?? ואם איזה אחד מהם אני יוכל לעשות OC יותר טוב !??! AMD 64 BIT 3000+

דיונים חדשים בפורומים