אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה ניתן להשיג באזור המרכז דבק טרמי "? אני לא מתכוון למשחה טרמית ששמים בין הצלעות קירור למעבד אלא דבק שבעזרתו ניתן להדביק צלעות לזכרונות וכו'.. תודה מראש govner
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
טוב אז יש לי שאלה שמישהו ביקש ממני לישאול בן אדם שאני מרח על המעבד שלו arctic silver adhisive או כמו שהוא ידוע הדבק!!!! אבל רק את השפורפרת עם נוזל הכסף ולא את השפורפרת עם הדבק עצמו הוא שואל אם זה בסדר ולא יהרוס לו את המעבד (פנטיום 4 1.6A )
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ARCTICSILVER ובקיצור ראיתי תמדריך הזה http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Artic%20Silver%20Adhesive/artic%20silver%20pg2.html עכשיו מה שהוא מורח על הזיכרונות (יותר נכון על ה"רגליים" שלהם) זה סיליקון (לפי מה שרשום) והשאלה שלי אם זה סילקון רגיל לאיטום או מיוחד ואם כן איפה אני יכול להשיג אותו?? ;D
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
האם משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף (כ 100 שקל ) בדבק תרמי של AS ולחתוך סינקים קטנים בצורה שאתה רוצה ולהדביק או פשוט לקנות פדים תרמיים ? עצות ? למישהו יש ניסיון ?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם המאוורר הזה יעשה חצי ממה שהוא מתימר לעשות הוא יצא מלך בשוק
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מעלה את הFSB בביוס לכל מספר מעל 300MHZ בווינדוס אני רואה שהוא מציג לי רק 300MHZ בFSB דרך CPU-Z. למשל אם עשיתי בביוס FSB 320 אני אראה בCPU-Z 300 בFSB. יש לי זיכרונות DDR2533 512*2 יכול להיות שהם המגבלה שבגללה אני לא רואה באס יותר גבוה מ300 בווינדוס. כי בביוס אני מגדיר מעל 300 והוא מעלה את הווינדוס בלי בעיות... ביטלתי את כל האופציות שמגבילות את האובר קלוק דרך הביוס. ממש מוזר...
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
למאוורר שהגיע עם הקומפיוקייס יש שני כבלים אחד וחשמל והשני הוא משהו שלא ראיתי זה חוט שהסוף של מין פיטמה ירוקה שכזאת (אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה) מישהו יודע מה זה ומה אני אמור לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים נשרף לי הספק....בלה בלה בלה נתתי את המחשב לטכנאי שיבדוק לי אם נשרפו הזכרונות המעבד והלוח כי לא היה לי באותו זמן ספק חלופי, לאחר שקניתי ספק חלופי ולקחתי את המחשב מהטכנאי (הוא ניסה לעבוד עליי) התקנתי את הספק והופיעה בעייה מוזרה שכל פעם שאני מעלה את הוינדואס או שאני עושה בוט מאיפה שהוא אז המחשב נתקע. כך נותררתי ללא מערכת הפעלה. ששיזחרתי את ההגדרות של הביוס ע"י הג'אמפר. הוא מגדיר לי בביוס פיצ'רס את המעבד כ-400 ומשהו מגה הרץ במקום 667, למה ?, איך ? , זה היה יכול לקרות מעצמו או שמישהו עשה את זה ? ואיך אני משנה את הבאס בביוס (תתנו לי מקום מדוייק) ואילו לדעתכם עוד דברים היו יכולים להשתנות בביוס שמונעים מהמחשב לעבוד בצורה תקינה. ? ולשאלה המרכזית ? איך אני מחזיר את …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לכם רעיונות מה אני יכול לעשות עם מחשב P200 ישן? אני כמובן יבנה לו מארז חדש וקטן שיהיה יותר נעים אבל למה אפשר להפוך אותו (מערכת סטריאו, TIVO)? אבל שיהיו בבקשה בעלות נמוכה, שאני לא יצתרך לקנות הרבה דברים אליו נתונים: Pentium 2 200Mhz 128MB SD-Ram 133Mhz Geforce 2 MX 200 32MB TV Out SB Live Value FlyVideo 98 Tv Card X52 Cd-ROM 10/100Mb Network card X4 USB ports
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שאלום אז סוף כל סוף הגיע המחשב. אחרי שהתקנתי כל מה שצריך והתקנתי תוכנות של יציבות OC וכו', התחלתי לעשות OC. (מפרט אפשר לראות בצד) אז ככה: התוצאה האמיתית הראשונה הייתה ה3GHZ שהגעתי אליו, בבתח של 1.4V (אחרי הVDROOP זה היה 1.35-6 בערך...) גם הגעתי לציון לא רע בכל, ועשיתי 44 דקות בORTHOS בלי קושי (יכולתי להמשיך) והרצה מלאה של הCPU (שניהם) בS&M. הכל היה טוב ויפה, אבל משום מה, אין לי מושג, או מתח לא נכון, או התיזמונים של הזכרונות, או הספק כוח שפשוט לא מספיק (כולם כולל חברי פורום והמוכרים בנועה מחשבים אמרו לי שכן יספיק), לעיתים, לפעמים שניות אחרי סוף העלאת הWINDOWS ולעיתים אחרי כמה דקות ויותר מזה, המחשב פשוט קפא, ולעיתים נדירות אפילו הראה מסך כחול לרגע אחד ועשה ריסט. …
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד קצת פחות מחודש דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להזמין ממנו מערכת קירור מים למחשב אם מישהו יודע איזה מערכת טובה(תראו ביקורת) אז בבקשה לומר התקציב שלי עד 250$ (עדיף כמה שפחות כדי שישאר כסף להזמין קצת OCZ PC3000 ;D)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמאס כבר. אין גבול לדבר הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=12&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם 6800GT (גירסאת AGP) ואני מעוניין בקניית קירור חדש לכרטיס שלי. בהתחלה הזמנתי את ה Arctic Cooling NV Silencer, אך מכיוון שאני לחוץ בזמן בנושא ולחנות אין את הדגם זמין הוצע לי לקנות את ה Zalman VF700 AlCu VGA Cooler. לפניי שאני מבזבז 150 ש"ח רציתי לדעת האם הוא נחשב כקירור טוב? בבקשה תשובה עוד היום, כפי שאמרתי, אני לחוץ בזמן. נ.ב. מה ההבדל בין דגם זה לבין דגם ה Cu (ללא ה-Al)
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהר, אני עוד מעט הולך להום סנטר. יש לי דרמל מולטי "מקורי" ערכתי את הנושא על הראש חיתוך
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה בטח לא המקום המתאים, אבל רוקנתי את המערכת שלי, ונדמה שהנוזל הכחיל (כתוצאה ממגע עם האוויר?) בכל מקרה, אני צריך שהמחשב יעבוד והלופ מלא חלקית אז אם מישהו מאזור מרכז יש לו רכז מייהמס פסטל לבן, או לחילופין נוזל של אייס דרגון אני מוכן לשלם 170 שקלים כן חברים, זה פסטל ״לבן קרח״ אחרי כמה שעות מחוץ למערכת Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי E6300 ולוח אם GA-945P-S3 הפעלתי משחק מחשב ואת TAT ברקע כמו שאתם רואים הטמפרטורה הגיאה ל75 מעלות זה מסוכן? מהן הטפרטורות הסבירות במאמץ למעבד כזה? צריך לגשת לתכנאי שיבדוק את זה?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני מרכיב את המאוורר על הגוף קירור אני לא מצליח יש 4 גומיות
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי את הלוח המפלצתי הזה כבר כמה חודשים טובים עם OC מכובד (אך צנוע ללוח הנ"ל) של AMD VENICE 1800@2450 MHZ וכדי להשתיק אותו החלפתי את הקרור ציפסט שהגיע עם הלוח לזלמן פסיבי והכל עבד בסדר עד לאחרונה כנראה בגלל החימום בבית, הציפסט התחיל להתחמם בטרוף ומגיע ל 50+ מעלות בקלות אז חשבתי שהגיע הזמן להחליף את הקרור הזה ומהר(!!) כשעיניין הרעש כבר לא משחק כאן תפקיד זה מאוד דחוף היות ואני לא משאיר אותו דלוק ליותר מידי זמן עם הטמפ' האלה ואני צריך אותו לכתיבת עבודות (כמעט כל יום) לאוניברסיטה אני אשמח לשמוע איזה המלצה לקרור אם מישהו מכיר תודה..
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איפה אני משיג אחד כזה בראשון??? חיפשתי ולא מצאתי. תענו כמה שיותר מהר
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-