עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pavel1911,

חברה מה מצב הנה אתר טוב לאוברקלוקינגים http://www.overclockers.co.uk/

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  2. עדיף אתר באינטרנט כי אני לא מצאתי .... תודה

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  3. אשמח להמלצה עבור מערכת קירור מים עבור מעבד וכרטיס מסך. מפרט: מעבד Intel Xeon E3-1246 V3 כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 המארז בו מותקנת המערכת הוא Node 804 של חברת Fractal Design: Fractal Design יש שם לא מעט מקומות לרדיאטורים, מאווררים וכד'. הדרישה העיקרית מהמערכת זה מקסימום שקט. אם אפשר לקבל טמפ' נמוכות יותר אז מה טוב, אבל זה בגדר אופציה בלבד. מבחינת תקציב - אין משהו מוגדר. העיקר שיהיה משהו טוב, אם כי לא צריך להתפרע. אין לי בעיה גם להביא מארה"ב אם צריך. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by PROSK8,

יש לי 630 מעבד ולוח של גיגהבייט 875 נראה לי או משהו בקיצר הגעתי ל3933 מגה הרץ ובקירור האמיתי של המעבד ואחרי זה הWIN עולה קצת ומתחיל מהתחלה מה אפשר לעשות כדאי לשבור את ה4000 ושיעבוד הWIN? ותוכנות כמו CPUZ לא עובדות לי אבל בהתחלה זה מראה 3933 וגם בADIA והטמפ' 50 אם טובות בשביל המעבד

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by udicol,

נתקלתי בזמן עבודתי בבקר ישן של IBM - 3174 והביפנוכו שלו מכיל מאוורר ענק - 12 וולט שקט יותר משקט . הטכנאי שטיפל בבקר אמר לי שכבר לא קיימים מאווררים כאלה בשוק , ואם במקרה יש צורך בהחלפתו , הוא היה מחליף במאוורר חדש יותר אבל לא איכותי כמוהו . נדמה לי שהיה רשום על המאוורר Panaflo . והוא מזה שקט חבל"ז.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יותר מדוייק, אני מחפש את ה- Alpha PAL8942M81, שזהו הקיט של Alpha PAL8942 עם מאוורר Delta 47CFM. איפוא אפשר גם להשיג Arctic Silver 3 ? ובאופן כללי, אתם מכירים חנויות טובות לאוברקלוקרים בישראל ?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by ofir123,

נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Bluemen,

שלום לכולם, לגבי המעבד אני סגור. לגבי הלוח אם זה כנראה יהיה אחד מסדרת Z690 אני עוד בודק. השאלה שלי היא איזה קירור מומלץ לשים? זה נושא שמאוד חשוב לי, לא סובל רעש. קירור מים הוא שקט יותר? בהנחה שהשימושים שלי זה לרוב תכנות ו virtualbox אתם מציעים לי לעשות OC? !תודה

9. Started by crowbar87,

שלום לכולם. אני חדש כאן בפורום, מקווה למצוא פתרון לבעיה שלי. יש לי מעבד Core 2 Duo E6300 1.8GHz אבל בפועל הוא עובד במהירות 1.4 בעומס ו1.2 במנוחה. (תמונה מצורפת מOCCT) יש לי לוח אם של גיגהבייט מודל 8I945GZME-RH (לינק לעמוד באתר החברה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2304) משתמש בXP. לא מצאתי בביוס אפשרויות לשינוי תדרים\מתחים וכו'. גם אחרי שלחצתי ctrl f1. נדמה לי שקראתי באיזה אתר שאין ללוח אם מהדגם הזה אפשרויות OC בכלל. יש דרך לגרום למעבד לעבוד ב1.8? יכול להיות שהלוח אם מגביל את המעבד? לצערי הידע שלי בתחום מאוד מצומצם כך שאני לא יודע אם סיפקתי את כל הפרטים הנדרשים כדי שיהיה אפשר לעזור לי. תודה מראש [attachment deleted by admi…

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by liordavid,

מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  11. משהו טוב, אבל לא יקר מדי, שיקרר את המעבד שלי מספיק בשביל OC סביר. עדיף קירור מהאתר זיגזג ושנמצא פיזית בחנות, כדי שאני אוכל לקחת אותו בזמן הקרוב. אני מצטער אם זה הפורום הלא נכון, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים. תודה, יואב.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  12. רוצים לראות גרפים שהכנתי ? הגרפים מראים עד כמה overclocking משפר ביצועים, תחת 3DMark2001 בלבד. (וכן אני יודע שלא ניתן לקבוע כלום רק לפי תוכנה אחת אבל, שוב הגרפים מראים שיפור תחת 3DMark2001 בלבד) בגרפים משתתפים : CeleronII 800@1184 FSB 148MHz ASUS V6600 GeForce256 Pure 32MB SGRAM 120/166@165/220 (-5ns) SDR רוצים ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by andrei21,

אני לפני קנייה של זכרון עד עכשיו קניתי מעבד 4770K ולוח ASUS Z87 DELUXE השאלה שלי איזה מהירות זכרון אני צריך כדי לבצע אוברקלוק האם 1600 מספיק או שצריך לקחת זכרונות מהירים יותר אשמח להסבר כללי איך זה עובד

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. http://xbitlabs.com/articles/coolers/display/coolermaster-mars_11.html עריכה התבלבלתי בכתבה. ;D (אני עכשיו קורא,אני אתן חוות דעת אחר כך)

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by G-BOY10,

אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ אילו נתונים כדאי שיהיו למאוורר כדי שאני לא אקנה סתם משהו? וכמה זה צריך לעלות?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by מאיה גרינברג,

שווה לעשות למעבד OC ? אפשר להגיע איתו ל 3GHZ שיהיה ברמה של E8400 ? המפרט שלי בצד ימין יש לי ספק Thermaltake עם הספק 400W RSI בזיג זג מחשבים אמרו לי שזה ספק כח מעולה ואפשר לעשות לו OC .

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  17. מאיפה משיגים(רצוי חנות באזור פ"ת) ואיך שמים?? והאם זה עוזר במשהו(רצוי שמישהו יגיד את זה מניסיון)

• 8 תגובות
    • 531 צפיות
  18. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... לאחי יש מחשב ישן (מי שרוצה, המפרט של המחשב שלו כתוב אצלי במפרט בצד) ועשיתי לו OC מ - 2.8 ל - 3.0 ... מעל 3.0 קיבלתי ריסטים אחרי כמה דקות במערכת ... יש לו לוח אם (Asus P4S800D-X) לא כל כך טוב ל - OC לפי מה שקראתי באינטרנט וכשעשיתי את ה - OC חיפשתי את האפשרויות של השינוי מתח לזכרונות, מעבד וכו' ולא מצאתי ... הגעתי לבאס של 143 למעבד ושיניתי את הבאס של הזכרונות ל - 200 . עכשיו יש לי כמה שאלות, אפשר להגיע איכשהו ל - OC יותר גבוה ?.. כשמורידים את הבאס של הזכרונות זה אומר שזה מאט אותם ?.. ז'תומרת אם נגיד לא הייתי משנה את הבאס ובכלל לא עושה OC ומשאיר את ההגדרות על סטוק, הזכרונות היו עובדים מהר יותר ?.. עכשיו בקשר ל - OC שהטכנאי עשה לי ... הוא שם לי ב…

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום, לאחר שניסיתי לבצע overclock למעבד המחשב לא עולה , בזמן ההדלקה אני רואה שהלוח נדלק והמאוורים מתחילים לפעול אך אחרי כמה שניות הכל נכבה שוב , וכך זה חוזר שוב ושוב עד שאני מכבה אתה הספק. יש לי על הלוח אם אופציה של CLR_CMOS , בעצם לאפס את הגדרות הביוס. זה 2 פינים שאני מג'מפר אותם והוא אמור להתאפס - אך זה לא קורה. למישהו יש נסיון עם זה ? איך לאפס אות הביוס ? הלכתי לפי ההגדרות של ה PDF של הלוח אם שלי gigabyte CLR_CMOS (Clearing CMOS Jumper) Use this jumper to clear the CMOS values (e.g. date information and BIOS configurations) and reset the CMOS values to factory defaults. To clear the CMOS values, place a jumper cap on the two pins to temporarily short the two pins or u…

20. Started by emmanuel,

בוקר טוב לכולם יש לי מעבד 8400,ללא אובר קלוק,כעת קראתי פה באחד התראדים שהטמפ של המעבד הנ"ל הוא עומד על כ 18 מעלות הייתכן דבר כזה,אותו מעבד אצלי עומד על כ 35 מעלות עד 40. האם הוא אמור להיות באמת על 18 מעלות?? חייב לציין כי החלפתי קירור למעבד מהסטוק,וכעת יש לי נינגה שיסטה 2 פלוס עם המאורר. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shuy,

אז ככה, יש לי P4 1.8 שמורכב על לוח אם DDR סטנדרטי של MSI על זה מורכבים 2 כוננים קשיחים (20 ו 40 ג'יגה) + צורב וסידירום +מודם ADSL שמקבל חשמל מה-USB (דגם ALE-130) ועוד כרטיסים - 3 כרטיסי רשת (לבניית רשת ללא האב או סויצ') +כרטיס קול לייב 5.1 וכמובן G-FORCE4 ועוד כמובן מאווררים וכו' עכשיו, יש לי ספק 300W והוא החזיק יפה מאוד את כל זה אני קונה בימים הקרובים צורב D.V.D + כונן D.V.D מה אתם אומרים ספק 300W יחזיק את הנ"ל, או שאני אצתרך להפרד מעוד כמה שקלים כדי לקנות 400W? תודה לעוזרים... -שי-

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Kolshamen,

יש לי מעבד Q6600 עם קירור סטוק אני לא רוצה לקנות מחשב חדש בשנתיים הקרובות אז חשבתי לעשות OC מספיק לי להגיע ל3.2. אני מעוניין בקירור AC PRO 7 או ה ULTRA 120 השאלה האם ה פרו 7 יספיק לי??

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by 104952,

טוב אז ככה...יש לי ביג טייפון על מעבד P4 478 עברתי לביג טייפון כי היו למעבד טמפרטורות של 90 - 100 מעלות כל הזמן עכשיו השאלה היא.... האם הטמפרטורות בתמונה המצורפת... והמהירות של המאוורר של הביג טייפון תקינות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך כמו שמצויין בחתימה. הבנתי בעבר דרכם שעדיף להתחיל בקטן את הOC ובאמת הפעלתי את הRIVA ונתתי לו לבחון את ההגדרות של הכרטיס לאחר הפעלה מחדש. זה מה שיצא: (ראו תמונה) השאלה שליהיא: מה להעלות קודם? את הCORE או את הMEMORY? ובכמה (יש לציין שאין לי גופי קירור שאני הוספתי על הכרטיס)? איך אני רואה את הטמפ' של הכרטיס שלי עכשיו ואחרי הOC? כי כל עוד שאני לא רואה טמפ' אני יכול להעלות את הMHZ ללא בקרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  25. Started by DrStyle,

עשיתי OC קטן של מ780MHZ ל820MHZ ובזכרון 1000MHZ ל1020 וכשאני מעלה עוד בזכרון זה מופיע בבדיקה:

• 8 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.