אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
וממשיכים במסורת גיבורי הקומיקס שנלחמים בחום שמאיים לכבוש את העולם בעזרת ארסנל קירורים מיוחדים, לעזרתם של פטיש ת'ור ובאטמן לנצח, הצטרף "לוחם החופש" להגן על הכרטיס מסך מפני החום המרושע שרוצה להשתלט על היקום עם בואו הקיץ. הקירור מבית AKASA מחומש בעזרת 4 היטפיפס ו9 היטסטינקס לזיכרונות, משקלו יהיה 440 גרם. להבדיל מקירורי הסטוק הוא מצויד ב2 מאווררים אשר שקטים בעוצמה המקסימלית שלהם בכ250% מקירורי סטוק. המאווררי LED זוהרים בפעולה וככה 'מבריחים' את החום. AKASA מבטיחים שהוא יתאים לכל סדרות הכרטיסי מסך הקיימות בשוק, ומחירו מתויג ל40$. ATI Radeon HD 4000/3000/2000 NVIDIA GeForce GTX 200 (GTX 260, 275, 280, 285) GeForce 9/8/7 series מקור: http://www.cpusers.gr/showthr…
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התיעצתי עמכם המון בנושא קירור ותמיד עזרתם לי הפעם אני מנסה לקרר משהוא אחר - אקווריום...:-) לצורך העניין אני מחפש לקנות 2 מאוררים של 7X7 ס"מ בעלי CFM גבוה וDB נמוך אני אחבר אותם לשנאי ו/או בקר לשלוט על הפעלתם עד שיורידו את הטמפרטורה ב3-2 מעלות אחרת....מרק דגים יש לכם מושג מה מומלץ להרים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התקציב הוא לא גבוה בכלל.. קצת פאדיחה ת'כלס אבל יום יבוא ואני יביא תקירור הכי מפחיד בעזרת השם אבל עד אז חשבתי על קירור טוב (שקט ויעיל) עד 100 בוא נגיד...
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי,קיבלתי המלצות על הפורום הזה אז לכן אני שואל פה המעבד שלי הוא I5 4670K ואני מעוניין לעשות לו OC מ 3.4 עד לכ 4.1,כלומר אוברקלוק די בינוני. לוח האם שלי הוא http://www.tms.co.il/product/12814 אני יודע שזה גם תלוי בצ'יפ שיש לי,אבל מבחינת איכות הקירור שבכותרת הוא אמור להחזיק טמפרטורות נורמליות?
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
זה המפרט שלי כרגע, קניתי אותו לפני שבועיים: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55M-UD2 Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Sapphire ATI Radeon HD 5850 1024MB PCIe Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS Seasonic 520W S12II-520Bronze Retail Antec Two Hundred Artic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Retail Zalman ZM-F3 Retail לפי מה שקראתי, המעבד שלי מתאים מאוד לOC, וראיתי מלא דוגמאות שאנשים מעלים אותו בקלות ל4GHZ. המפרט שלי מתאים לOC כלשהו למעבד? (אפילו אם לא ל4GHZ) הנה תצלום מSpeedFan של הטמפ' במנוחה: בכל אופן המחשב ממש חזק, מריץ הכל על High, אבל תמיד רוצים יותר ביצועים תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי, ברשותי 2 כרטיסים של XFX HD6950. כרטיסי reference. אני מעוניין לעשות להם אוברקלוק. ממה אני מתחיל? האם MSI AFTERBURNER מתאים לביצוע אוברקלוק? חשוב לציין שניסיתי לעדכן את הביוס כדי לעלות את ה-shader אבל לא הצלחתי לפתוח את הכרטיסים, ניסיתי גם דרך DOS ולא הצלחתי. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
רכשתי תמוצר הזה מלפני שבועיים בערך http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm עכשיו הטמפ' במחשב עומדת על 25-15 לפני זה היה עומד על 30-60 המעבד P4 2.666 Asus-S533X יש מצב שזה באמת הטמפ'? או שהחיישן מזייף? אני שואל כי כולם אומרים לי.... אין מצב
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אני עכשיו עושה שיפוץ כללי למארז (ANTEC 1080) אז אני הוספתי לו חור 120 בגג ועוד חור (בנוסף למה שיש) מול המעבד. עכשיו אני קונה 2 SF2 לקדימה, SF2 120 לגג, "בלוואר" (של "Tt) + מאוורר של antec לאחורה. ועוד sf2+מאורר antec מול המעד. אז רציתי לדעת אם תיהיה זרימת אוויר טובה במארז? תודה מראש לכל העוזרים install
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני קונה בזיגזאג A64 3000+ Venice Tray אני צריך גוף קירור בסביבות ה60-80 . חשוב שיהיה מפה : www.zigzag2000.co.il
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי אובר קלוקינג מ 2800 ל 3200 עכשיו שאני כותב המוזיקה וכול הצלילים קופצים ואני מישתגע מה זה יכול להיות יש רעיות תודה למי שיענה
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
טוב ככה לקחתי ת Ati Raedon 9550 Se Sappihre 256mega 128 bit שלי ועליתי איתו מ 1915 נקודות של ה 3D-mark ל 2766 נקודות מ 200hertz le @ 410 hertz ve memory 200 @ 250 עכשיו אני צריך לקרר אותו עם קולר? טוב או שמה שיש לי זה מספיק יש לי קורל של ati
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=80&data=4&disc= [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…
-
- 14 תגובות
- 871 צפיות
-
-
קניתי מחשב טוב מאוד למשחקים אבל הבעיה שלי היא המאוורר הוא מרעיש וזה מעצבן... המאוורר המרעיש הוא המאוורר של מארז raidmax apex 2*120 mm no psu מה אפשר לעשות בקשר לדבר המעיק הזה? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהמעבד שלי סובל מהתחממות רצינית יותר מתמיד בשעת עבודה בתוכנות או משחקים כבדים (כ-70 מעלות) הבנתי כבר שעשיתי טעות שלא רכשתי גוף קירור כאשר קניתי את המחשב, והחלטתי להקציב כ-200 ש"ח לקירור איכותי ושקט. אני לא בקיא בנושא הקירור ולכן אני צריך את העזרה המלאה שלכם שאני אקבל את התמורה הכי טובה לכסף. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ניסיתי אתמול לעשות לכרטיס שלי OC, ואני קצת מאוכזב =/ תגידו לי מה דעתכם... המהירויות הרגילות הן: GPU - 700Mhz Memory - 1000Mhz (x2 = 2000Mhz) Shader - 1500Mhz אחרי OC והרצה של 3Dmark06 כדי לבדוק קריסות למיניהן או ארטיפקטים, הגעתי למצב מקסימלי של: GPU - 750Mhz Memory - 1070Mhz (x2 = 2140Mhz) Shader - 1590Mhz והעניין הוא שלא ממש ראיתי הבדלים בביצועים... וגם ב3Dmark06 הוא הראה הבדל של איזה 150 כולה בתוצאה... מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם קניית ערכת קירור מים מספיקה לקירור כל חלקי המחשב ? זה כולל בלוקי קירור לכרטיס מסך\מעבד ולכל הרכיבים במחשב או רק לחלק ? כי ראיתי בנפרד למשל קניית בלוק קירור מים לכרטיס מסך (יש לי 8800GT) שעולה לבד רק 600 שקל. אשמח ליותר מידע, תודה!
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעשות OC למעבד ואני עכשיו הולך לקנות קירור, Intel E6300 1.8GHz האם ה frezer 7 pro בסדר? ---- קניתי אותו אבל אני לא מצליח להרכיב :\
-
- 12 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב HTPC עם הנתונים הבאים: מארז של ANTEC - FUSION לוח אם ג'יגה בייט- GAMA69GMS2H AM2 AMD מעבד - ATH64 4000x2 d.c am2 amd אני מרוצה מהכל אבל המאוורר של המעבד עושה הרבה רעש (יחסית). אני מעוניין לרכוש מאוורר שקט למעבד. התקציב עד 200 ש"ח (מוכן לעלות עד 250 אם היתרון יהיה שווה את זה).
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את ערכת קרור המים של GIGABYTE שקבלה דווקה ציונים לא רעים והיא ממש לא יקרה יחסית למערכות המקצועיות יותר. בנוסף יצרתי 3 פתחי אורור בקוטר 120ממ בגג המארז ושילבתי 3 מאוררי TT עם לדים כחולים. הוספתי בדלת הצד עוד 2 מאוררים של 92 ממ גם מוארים בכחול. מערכת הקרור החדשה החליפה את ה TR-SP94 הנאמן. הטמפרטורה במנוחה לא השתנת בהרבה (44-5 בTRת 41-4 עם קרור המים) אבל השינוי העקרי מתבטא בטמפרטורת המעבד בזמן מאמץ. כאן כבר יש הבדלים של 10+ מעלות גם לאחר 10 דקות של מאמץ (62 בTR על מקסימום עם מאורר 92ממ דלתא, ו51 מקסימום עם קרור המים. המעבד עשה POST כבר ב3825MHZ אבל הוא אינו יציב. בינתיים אשאר עם 3750. הנה הקישור לתמונות... תחת אלבום case modding abd watercooling http://photos.w…
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL 2.4 C זכרונות WINBOND 3200 512X2 לוח אם GIGABYTE 8IK1100 לפני שאני קונה קירור יותר טוב למעבד, רציתי לדעת כמה דברים. בתזמונים של זכרונות אין לי מושג, ניסיתי להבין אבל לא ממש הצלחתי. בעבר עשיתי OC ל 2.9 כאשר שיניתי את היחס ל3:2 והיום אני חזרה ל2.4 עקב החום של המעבד. 1. קודם כל רציתי לדעת אם OC עוזר ומשמעותי גם בעבודה על תוכנות וידאו ואנימציה וגרפיקה או רק עוזר למשחקים? 2. האם בשימושים אלה עדיף מעבד שעובד מהר יותר עם יחס זכרונות פחות טוב, או מעבד במהירות המקורית שעובד 1:1 עם הזכרונות? 3. אם בכל זאת שווה לעשות OC, יש סיכוי להמשיך ב 1:1, והאם זה אומר שינויים בתזמוני הזכרון? ואם כן איך עושים את זה?
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב ! כחלק מפרוייקט ה-HTPC שלי ההולך ומתקרב על כל חלקיו השונים, אני גאה להציג לראשונה את הבסיס לפרוייקט, והחלקים המרכזיים בו מבחינה תפקודית. היום קבלתי בדואר את הזמנת הרכיבים מצרפת, ובהודעה זו אציג לכם אותם מורכבים על משטח פרספקס המשמש להמחשת מיקום הרכיבים בפרספקס, כנראה החומר ממנו יהיה עשוי המארז הסופי למערכת ה-HTPC כולה. בין הרכיבים - חיבורי 3.5 סטראו נקבות, נגמ"שים לשליטה על עוצמת הקול (נגמ"ש = נגד משתנה), וחיבורים "חופשיים" לחיווט רמקולים אפשריים. אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-