עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by matan007,

Spire Black Square 3pin זה מאוורר של 12 ס"מ עם חיבור ללוח. האם מישהוא מצליח להבין האם ניתן לשנות את המהירות שלו? (PWM) http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18015 היצרן: http://www.spire-corp.com/main/product_fan.asp?size=120 הוא שקט/חזק? עולה 23 שקל.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by iPsych,

כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  3. אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by Psychopath,

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  5. למישהו כאן יש את התוכנה EasyTune 4 על דיסק מקורי שהוא קיבל עם הלוח אם ומוכן לשתף אותנו בה כי לא נראה לי שבאתר של גיגהבייט התוכנה מלאה. מישהו?? נ.ב. התוכנה הזאת משנה את הFSB בביוס!!! תודה

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות בקר שליטה על מתח המאווררים בנוסף הצגת טמפרטורה (לא חובה), עם כניסת eSata (חובה) וקורא כרטיסים וכו' (לא חובה). עד כה נתקלתי בבקרים של חברת Aerocool (בעיקר סדרת ה- Cool Panel), אבל נראה לי שמישהו שם התלהב עם התמחור וגם קשה להשיג בעלות משלוח סבירה לארץ. בינתיים היחיד שעונה על הצרכים שלי (הייתי רוצה יותר אפשרות לחבר יותר מאווררים) במחיר יחסית סביר הוא ה- Scythe Kama Panel 3, אבל הוא זוכה לפידבקים עלובים (כגון, מפסיק לעבוד תוך כמה שבועות ועוד). למישהו יש המלצות נוספות או הערות/הארות ? תודה

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. זה המפרט שלי כרגע, קניתי אותו לפני שבועיים: Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55M-UD2 Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Sapphire ATI Radeon HD 5850 1024MB PCIe Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS Seasonic 520W S12II-520Bronze Retail Antec Two Hundred Artic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Retail Zalman ZM-F3 Retail לפי מה שקראתי, המעבד שלי מתאים מאוד לOC, וראיתי מלא דוגמאות שאנשים מעלים אותו בקלות ל4GHZ. המפרט שלי מתאים לOC כלשהו למעבד? (אפילו אם לא ל4GHZ) הנה תצלום מSpeedFan של הטמפ' במנוחה: בכל אופן המחשב ממש חזק, מריץ הכל על High, אבל תמיד רוצים יותר ביצועים תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by laviko1,

שלום, מישהו יודע אם יש את התוכנה SPEED FAN שעובדת טוב עם WIN 7 ? ???

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by RGod,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות למארז שלי שזה P-4 1600 שעבר OC ל 2100 בגלל מגבלת הלוח אם שמגביל ל 133 בבאס .....בקיצר מאווררים חדשים חשבתי אולי לקנות ...THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control מה אתם אומרים הנה קישור [ftp=ftp://http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584[/ftp] או שאולי יש לכם המלצות אחרות ...יש לי מקום אחד ל 120 מקדימה גם 80 אפשר לשים שם .....ומאחורה ויש לי עוד מאוורר 80 שמכוון על ה כרטיס מסך ....... וחשבתי אולי לעשות חור בצד המארז אבל זה סתם יעשה יותר רעש לפי דעתי . טוב תתנו לי המלצות .......למשהו שקט ויעיל כלומר שרמת ה CFM שלו גבוהה לעטמת ה DB שלו ........תודה לכולם .

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by sagi_10,

אני מתכנן oc חק ואני רוצה קירור רציני לכרטיס מסך=6600gt vivo תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  12. ככה: או ככה: ואם אפשר הסבר, אז תודה עריכה: אני שם 2 מאווררים על הקירור

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  13. מתי שאני משחק משחקים או עם המחשב מתאמץ אז הטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 46-48 מעלות זה טוב? עם לא: יש איזהשהו נזק שיכול להיגרם מהטמפרטורה הזאת? יש פיתרון?

• 16 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by woming,

אני הולך לבצע אוברקלוק עוד שבוע-שבועיים. עכשיו לפני שאני עושה אותו יש לי כמה שאלות: . אני יוכל לעשות OC אם הקרור הזה: AC FREEZER 7 PRO? 2. אני קונה זכרונות חדשים 4GB 1066/CL4 מה שתגידו לי שיותר טוב, אז אני צריך אותם בזמן שאני עושה אוברקלוק או שאני יכול להשתמש ב2GB 800MHZ CL5 שיש לי ואז אחרי האוברקלוק לקנות? 3. אני צריך לדעת עוד משהו לפני שאני עושה אוברקלוק? זה המפרט שלי דרך אגב: E8400 3GHZ P45 DS3 AC FREEZER 7 PRO GEIL 2GB 800MHZ CL5 GIGABYTE HD4870 512MB NZXT ALPHA SEASONIC 500W WD 320GB AAKS צורב ASUS LG W2284F 1:30,000 2MS KEYBOARD WAVE G9 אמרו לי שאני צריך לדעת טמפ' במנוחה\מאמץ. עשיתי את מה שמרו לי והנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/z-307819743.jpg http://www.z…

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  15. שלום, ניסיתי לחפש בכמה אתרים של חנויות את המאורר הזה ולא מצאתי את המאורר בגירסת ה 800 RPM, מישה יודע היכן ניתן להשיג אותו ? תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by WinnerLine,

שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק... הלוח אם שיש לי הוא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3290 ומעבד Q9650 השאלה לכמה אני יכול להגיע איתם... בקשר לזכרונות לספק אני עומד לקנות חדשים =] אבל השאלה האם משהו פה יגביל אותי? או לכמה בערך אני יכול להגיע?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by fire15,

אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  18. http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/4-cool-comp.html Big Typhoon ניצח ובגדול זלמן בהחלט צריכים לבדוק על מה הם מדברים לפני שהם מצהירים על קירור אוויר שביצועיו יותר טובים מקירור מים... עכשיו לכמה דברים ששמתי לב אליהם ב Big Typhoon : -אין מגע מספיק טוב בין פלטת הנחושת להיט פייפים וניתן לראות זאת... כיצד ניתן לפתור את בעיה זאת? ישנו איזה חומר טרמי שיעשה את העבודה? -בסיס הסינק אינו משוייף הייטב לכן המגע נחשב "כלא איכותי" האם מישהו ראה ממדידות של אנשים ששייפו את בסיס הסינק? -מישהו ניסה להחליף למאורר יותר חזק? [כי לא ראיתי שום ביקורת שבה שמו לסינק מאוורר יותר חזק...] ואם כן מה השיפור שהושג?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by MONORAIL,

שלום לכולם, אני קצת חדש בעניין. יש לי כרטיס HERCULES 3D PRPHET 2 MX, והוא מתחיל לצלוע. מישהו יכול להסביר לי עד כמה אפשר להמהיר אותו ואיך בודקים אם זה יציב? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by tamos,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד בתקציב של כ180 שקל

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by Chevy,

LeadTek GF4 Ti 4400 128MB ? אשמח לשמוע כמה מספרים, והכי חשוב היציבות לאחר האוברקלוק. 8)

22. Started by huber,

הייתם מנסים את זה??

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  23. מעבד 6700K מארז nztx s340. מתוכנן אוברקלוק. תודה רבה לעוזרים.

24. Started by michaelr,

מכיוון שאני הולך לשדרג את המחשב בימים הקרובים החלטתי לבדוק עד כמה אפשר לדחוף את המעבד עם הלוח אם שיש לי למטה במפרט. דבר ראשון שעשיתי זה לעדכן ביוס מה שכן העדכון אפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד נראה שהיא עובדת תקין ואני לא רואה שום בעיות . עכשיו במהירות סטוק של המעבד הייתה 2.6 עשיתי אובר קלוק ל 3.25 החום של המעבד במאמץ לפני היה לי על 45 עכשיו בבדיקת מאמץ של שעה עומד על 50 . בביוס הגדרתי ככה: cpu clock ratio -X13 memory clock 5.53 cpu voltage -1.41 עכשיו השאלה שלי זה האם לנסות ולדחוף עוד יותר המעבד או להוריד קצת . והאם יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לבדוק אם הליבה הרביעית באמת תקינה?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by Kfir,

הוספתי עוד מאוורר במארז ממש מעל הכרטיס, והעלתי את התדירות שלו ל320 / 710 ! יש מישהו שמנוסה עם OC לכרטיס הזה? חושבים שאפשר לעלות אותו יותר? (עדיין לא ניסיתי, מתיעץ איתכם קודם...) תודה.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.