עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yair_gobani,

מה אתם חושבים על הזכרון הנ"ל האם הוא טוב להמהרה 8) והאם הוא שווה 350 ש"ח

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by ScreameR,

יש לך 120 ש"ח ואני צריך מאוורר ל Tornado G2 MX200 עכשיו... חשבתי על קריסטל אורב.. אבל ראיתי טייגר משהו.. אני מבולבל... אני צריך המלצות דחוף

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. Started by fatsrir,

שלום, רציתי לדעת האם קיימים אמצעי קירור למחשב נייד שהם לא מאווררים אלא ממש מקררים ואיפה אפשר למצוא את זה? ואילו אמצעי קירור יש למחשב שולחני ביתי ולא שרתים וכדומה שהם לא מאוורר ואיך זה פועל? אשמח לקישורים באינטרנט וכמה זה עולה בד"כ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  4. היי אני מתלבט איזה גודל של מאורר יותר אפקטיבי להכנסה של אויר למארז , ואיזה סוג עדיף. רוני

5. Started by OILED,

יש למישהו מושג לאן אני מחבר את המנורה? חיבתי שם לאיזה מקום.. והמנורה פעלה אבל לא היה לי גלגלת... :AR15:

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by keglevich,

איזה בלוק מים במחיר של עד 380-390 שקל שניתן להשיג אותו בארץ!! הכי טוב????? תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת רק אם הטמ"פ שלי במחשב תקינות יש לי מעבד פרסקוט 3 GHZ הטמ"פ לוח שלי היא 40 מעלות טמ"פ דיסק קשיח בין 30 ל 34 מעלות AUX 38 מעלות CPU בין 50 ל 57 מעלות GPU DIODE 55 מעלות חשוב להדגיש שאני עם FREZER 7 ואם שני מאוררי מארז אחד מוציא ואחד מכניס האם הטמ"פ האלה סבירות ולא דורשות טיפול?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by Bumpy123,

פשוט לצפות בוידאו הבולדוזר של AMD מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by G-BOY10,

יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4 לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי) אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT) זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר? בקשר לכוננים אין לי בעיה

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום לכולם. אני כרגע בשלב הלמידה של המערכת שלי וביוס שלי ואת האופציות של השינויים. פה אני צריך עזרה שלכם: המערכת שלי היא: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). שנכנסים לביוס יש לי כמה אופציות לשינוי תחת ADVENCED CHIPSET FEATURES ב system preformance יש לי כמה מצבים: הראשון: NORMAL לשונית ה FSB עומדת על 166 MHZ לשונית ה FRAME BUFFER SIZE על 32 M וכך הלאה. השני מצב TURBO לשנוית ה FSB שוב על 166 ואותו הדבר לשאר הנתונים. אתמול העברתי את זה לטורבו והמחשב לא עלה. כתב לי שחסר אזשהו קובץ. החזרתי את זה לנורמל והכל טוב ויפה. והמצב השלישי: MANUAL - וזה המצב לשינויים. פה ככל שאני…

12. מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  13. היי, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקבל המלצה על מארז מאוורר ושקט. בניגוד לרוב החבר'ה כאן אני לא מתכנן כרגע OC, אז אני לא זקוק למשהו מפוצץ. סתם מארז שיהיה טוב, רצוי לא יקר, מאוורר כמו שצריך, והכי חשוב: שקט ! (אני רוצה לא לשמוע אותו כשאני הולך לישון והוא ליידי...). הציעו לי גם להחליף מאוורר על המעבד כדי שיהיה קצת יותר קריר ובעיקר כדי שיהיה שקט יותר. יש המלצות על משהו כזה? (סדר גודל של 200 ש"ח. זה לא בשביל OC או משהו אז לא צריך קירור מאסיבי מידי). וכמובן, פרטים על המחשב: מעבד: ?Athlon 64 3000+ (S-939)? לוח אם: Gygabyte K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) כרטיס מסך (אני לא יודע אם זה רלוונטי): 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? של Gygabyte כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by wares2002,

כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by nahum8,

המאוורר בגודל 13.5 ס''מ, ממש לא סטנדרטי וממש בעייתי למצוא אחד. אני מחפש מאוורר סופר שקט, עקב רעשי טרקטור במאוורר הקיים. -עם כל הכבוד לTAGAN, מאוורר זוועתי! חבר'ה, תודה.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by or,

האם התקנה מחדש של כ.מסך (התקנת דרייורים) מבטלת oc???

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  17. אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. לא יודע איפה בדיוק לכתוב את ההודעה אבל אפשר בבקשה את ההורידה של התוכנה?

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by Tasuooooo,

שלום לכולם, יש לי לוח אם MSI P45 Platinum (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Platinum_(HC_Edition)&class=mb) מעבד: E8400 זכרון: 4G של GAIL מהירות 1066 כשאני מעלה את המחשב, במצב ה POST הוא מראה לי 4G זכרון במהירות 800. שיניתי ב BIOS את הערכים ועכשיו הוא מראה לי 1067 זה תקין? למה אין 1066? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה לי 1066 או ש 1067 זה בסדר?! לגבי המעבד, הערך שיש למעבד ב BIOS הוא 333 (שזה 3000mghz), שיניתי את הערך ל 400 (שזה 3600mhrz) בצעתי שמירה (F10), ומאז המחשב לא עלה לי. כל הזמן היה מאתחל את עצמו, לא מגיע לשלב של ה POST בכלל ושוב מאתחל את עצמו. עשיתי איפוס ל CMOS וה BIOS חזר לאיפוס. מה אני צריך לעשות בשביל לעשות OC למעבד שלי? לאיזו מהיר…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  20. Started by RGod,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות למארז שלי שזה P-4 1600 שעבר OC ל 2100 בגלל מגבלת הלוח אם שמגביל ל 133 בבאס .....בקיצר מאווררים חדשים חשבתי אולי לקנות ...THERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control מה אתם אומרים הנה קישור [ftp=ftp://http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1584[/ftp] או שאולי יש לכם המלצות אחרות ...יש לי מקום אחד ל 120 מקדימה גם 80 אפשר לשים שם .....ומאחורה ויש לי עוד מאוורר 80 שמכוון על ה כרטיס מסך ....... וחשבתי אולי לעשות חור בצד המארז אבל זה סתם יעשה יותר רעש לפי דעתי . טוב תתנו לי המלצות .......למשהו שקט ויעיל כלומר שרמת ה CFM שלו גבוהה לעטמת ה DB שלו ........תודה לכולם .

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by Mentally ill,

ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  22. שבוע טוב, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם קירור למעבד ורציתי לקנות את ה-Arcitic Cooling Freezer EXTREME, אך מתברר שהוא לא במלאי בחנות שממנה אני קונה (FOXPC). המוכר הציע לי שלושה דגמים שכן נמצאים במלאי: 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1288 (3 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1286 (3 איזה מבין השלושה יהיה המומלץ ביותר? יעוד עיקרי: OC קטנטן למעבד (Q6600) למהירות 3 Ghz. תודה לעוזרים ;D

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by KaPuT,

בין המודים הכי מגניבים שראיתי http://members.tripod.com/garywillettmonsters/id29.htm

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by Xane,

איך עושים אוברקלוק למעבד כפול ליבה? אני מדבר על AMD Athlon 64 X2 3800+ Dual-Core, הקירור הוא Thermaltake BigTyphoon. חשבתי לעשות לו אוברקלוק קטן שהוא מגיע אלי, אבל לא לקחתי חומרה מתאימה ל-OC מלבד ה-BT. אגב לא עושים OC לכל ליבה בנפרד נכון?

• 16 תגובות
    • 951 צפיות
  25. שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים