עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomi_x,

היי, יש לי GA-7VA של גיגה-בייט + מעבד AMD 2000. הבנתי שמעבדי AMD עולים עד לטמפרטורות גבוהות מאד, ולעיתים נשרפים - לא עלינו. האם לוח האם שלי יודע למפסיק את פעולת המחשב כאשר המעבד מגיע לטמפ' מסוכנות ? האם אני יכול לקנפג את ה EasyTune4 שהתקנתי לכבות את המחשב בטמפ' מסויימת? ושאלה אחרונה, האם התוכנה יכולה לספק התראת צליל כאשר המעבד מגיע לאזורים האסורים? שוב, תודה רבה לכל העונים, שלומי

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  2. יש לי GIGABYTE RADEON 9500 64MB דיי ישן הייתי אומר. האם כדאי לעשות לו אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  3. Started by Doron_Rajwan,

http://gigabytedaily.blogspot.com/2011/01/c-n-from-uk-hits-57ghz-on-air-with-p67a.html

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אוקי המיפרט- EPOX 8RDA3PLUS AMD 2500 BARTON בירצוני לישאול לאיזה אוברקולק אני יכול להגיע אם המכפלה סגורה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אוקיי עכשיו עוברים להמהרה חדשה, אבל אני עדיין לא מספיק בקיא בנושא אבל : ויש לי AMD ATHLO XP 1700 הטמפ שלי הן Temp2 : 60C Temp3 :82C ויש גם Temp3: שזה 40 מעלות הוא רושם לי סימני בעירה כאלה בתוכנה SPEEDFAN Fan 1: 4219rpm Fan2: 2109 Fan3: 0rpm ויש לי שלושה מאווררים! מה לעשות כרגע?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  6. *כותרת* ומה זה המספרים הבינריים והאקסה דצימליים האלה? ומה זה המד שני לא זה שמעלים את התדר של המעבד... ולמה שאני מעלה תדר נגיד ל-3.0GHZ המחשב קופא ונתקע..?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  7. אז ככה, יש לי ג'יפורס TI 4200 128 מגה של חברת Leadtek, היום הורדתי ממנו את הסינקים כדי להעיף את המשחה הישנה ולהשים במקומה Arctic silver 3,(המוד סויים בהצלחה ) עכשיו, ראיתי שיש לי חיישן על הליבה, האם אני יכול להוריד תוכנה שתראה לי את המעלות של הכרטיס או שהחיישן הזה הוא רק בשביל שהכרטיס יידע להתאים את מהירות המאורר לחום? תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by CrashZone,

ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  9. Started by R0ck,

http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  10. היה לי משעמם בזמן האחרון, אז הכנתי גירסה חדשה למחשבון ההתנגדויות שלי, שבה שיניתי לחלוטין את הממשק והוספתי אפשרות למציאת התנגדות של נגד על פי קוד הצבעים שלו. שימוש נעים! שלכם, עדי.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, בעתיד הלא רחוק (אני מניח שבעוד כחודש+) אני קונה מחשב חדש (מעבד Q9450, 4GB, GTX260/HD4870, 2XRAPTOR 74GB ANTEC 182 וכו'..) הדבר הכי חשוב לי פה זה שקט! עקרונית חשבתי על קירור אוויר לכול העסק אבל עכשיו אני תוהה אם כדי ללכת לקירור מים. כסף זה לא העניין פה, התקציב יכול להגיע גם ל2000 ש"ח למערכת הקירור בלבד (אפשר גם יותר אבל "תמיד אפשר יותר....") השאלה שלי היא האם זה נכון לחשוב לכיוון הזה כשהמטרה זה שקט? ובנוסף, בתקציב כזה, האם הוא מספיק בשביל קירור כול המערכת (מעבד, כרטיס מסך, ציפ'סט, מוספט (אם צריך))? איזה מארז מתאים במערכות כאלו? (נ.ב. קראתי את הסטיקי וחומרים נוספים על העניין) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  12. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אולי למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הדברים האלה ? צריך בערך מטר על מטר , בעובי של מילימטר , אולי אפילו קצת פחות .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gai18,

שלום חברים הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי כמה קישורים של גלריות מודינג ברשת.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  14. Started by RomaDev,

שלום אני מחפש אתרים שיש בהם גלריות מודינג כי אני רוצה לקחת רעיונות! מישהוא מכיר אתרים כאלה?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  15. גלריית המודינג החדשה של HWzone תיפתח בקרוב בגירסה משופרת, לאחר שהיא נהרסה במהלך הפריצה לאתר.. זאת ההזדמנות להזכיר לכל מי שעדיין לא שלח, שאנחנו מחכים לתמונות (ואפילו סרטונים קצרים!) שלכם... פרטים נוספים

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by udicol,

http://www.pccasegear.com/webcontent18.htm

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. היא עפה ! היא תחזור בעתיד בצורה אחרת, אל תדאגו, בינתיים המארז גם קיבל פנל קידמי חדש לחלוטין ועוד חורים ומאוררים שקופין והוא נראה כעת ככה בערך ! למרות שכמעט כל יום הוא משתנה... ;D

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. אהלן אנשים... אתמול עשיתי את הOC הרציני הראשון שלי [חופשה לפני בגרות = עודף זמן פנוי = דפיקת מחשבים]... אני עם מעבד קונרו E6600 2.4 בסטוק, הגעתי איתו ל3.6 שזה שיפור של 50 אחוז... הייתי צריך להעלות לו את המתח מ 1.3375 ל 1.55 עד שהצלחתי לייצב אותו למשך כמה שעות בלי שיקרוס או יתחמם יותר מדי... טמפרטורה מקסימלית שהגיע אליה 69 מעלות לליבות בOCCT וב CoreTemp [לא טמפרטורת מעבד!] וזה כשהמקסימום 85 מעלות...גם די חם, אבל בגדר הסביר למאמץ עם קירור כזה [זלמן 7500AlCu] ... תדר הBUS הועלה מ266 ל400... העלתי את המתחים של ה FSB ב+0.1 ול MCH ב+0.1, והנה התוצאה... סופר פאי 1M ב14 וחצי שניות... אה ודבר מוזר, הייתי עם המעבד הזה על תדר של 3.2 [33אחוז שיפור] עם הוספה של 0.05V למעבד [סופי 1.387…

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שבת שלום לכולם גם אני מבקש עזרה בבחירת כרטיס המסך שאותו אקנה(8800GT). יותר נכון אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אקנה את הכרטיס מסך יש לי התלבטות בין כמה חברות:BFG,GIGABYTE,INNO3D,LEADTEK. איזו מהחברות הכי טובה? ועכשיו ההתלבטות השנייה:אם אני לוקח LEADTEK כדאי לי לקחת את ה8800GT עם הקירור של ZALMAN או את ה8800 GT GTB 512 מגה שהוא עם ליבה מומהרת(זאת אומרת שעשו לו OC)? תודה לעונים והמשך שבת שלום מחן שמבקש תשובה אם אפשר מהירה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

הטמפ' במארז שלי ממש צנחו מ - 45-8 במנוחה נפל ל 37 במאמץ בכלל אני לא עובר את ה-50

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by lmlm,

לעוד תמונות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=113672 מי חשב שלילי על ביג טייפון ?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  23. סדרתי את החוטים כמו שאמרתם, ניקיתי אבק כמו שאמרתם, ניקיתי ושימנתי את המאוורר של הלוח.. ועדיין הטמפ' גבוהה!! 40 - 42 מעלות... עצות חדשות יתקבלו בברכה...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי בלוח אם אפשרות לשנות תזמוני זיכרון, אך לא הבנתי איך זה משפיע על ה OC , ואיך מגדירים, ומה מגדירים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  25. אפשרי להדליק כל מיני מצבי חסכון בזמן שאני בOC? כי כל המדריכים ממליצים לכבות את כל הפונקציות האלו לפני שאני עושה OC.

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים