עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לא יודע איפה בדיוק לכתוב את ההודעה אבל אפשר בבקשה את ההורידה של התוכנה?

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by Ac1D,

שלום לכם. המעבד שלי הוא Intel Pentium4 2800MHZ HT Presccot. אז ככה, לאחרונה, הוא התחיל להרעיש ממש חזק, אני בטוח שזה המעבד כי כשאני מוריד את האיוורר ב-SpeedFan המחשב שותק. הוא ממש מרעיש כשמופעלים משחקים כבדים, כגון: FarCry,MostWanted וכו'. (אל תגידו לי לנקות אבק - כבר עשיתי זאת וזה לא עזר לי). הדבר המצחיק הוא שהטמפרטורה לא עולה על 55 בשעת מאמץ. יש לי את המחשב הזה שנתיים. הוא מעולם לא הרעיש ככה. מצד שני - אף פעם לא מרחתי שום משחה. הבנתי שקיימת משחה שאפשר למרוח אבל זה מסובך עבורי ואין לי כוח לזה. ואז ראיתי שאפשר למרוח משחה אחרת - רק להרים את המדבקה המחליפת צבעים על המאוורר ולזפזפ לשם WD40 או משהו כזה. מה דעתכם מה כדאי לעשות כדי להשתיק את המעבד קצת? D:

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by roes,

מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים עשו לי OC במעבד ל 3.4 GHZ, כ - 40% המחשב פעל בסדר גמור (מפרט מחשב מימין). היום הדלקתי את המחשב בבוקר, המחשב התחיל להידלק, נכבה ואז נדלק לבד עוד פעם, חזר על אותה פעולה שוב ואז התחיל לעלות. כשהסתכלתי בהתחלה של המחשב איפה שרשומים הפרטים של BIOS כשהמחשב עולה אני רואה שהואברקלוק התבטל והמחשב חזר להיות על 2.4 GHZ. אודה למי שיוכל לעזור לי לתקן את המצב. תמונה למטה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by Bumpy123,

פשוט לצפות בוידאו הבולדוזר של AMD מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. Started by aviv5g,

מפרט: לוח אם : ASUS P5QC מעבד:E8400 כ.מסך:260GTX GAINWAR (3GB RAM (3*1 של סמסונג PC2-6400 קירור למעבד :ThermalTake Bigtyp14Pro CPU Fan ספק כוח :Enermax PRO82+ Series 525W מבחינת קירור מארז אני מסודר 4 מאוררים גדולים 2 עליונים 1תחתון ואחד בצד לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע מבחינת ביצועים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by michaelr,

מכיוון שאני הולך לשדרג את המחשב בימים הקרובים החלטתי לבדוק עד כמה אפשר לדחוף את המעבד עם הלוח אם שיש לי למטה במפרט. דבר ראשון שעשיתי זה לעדכן ביוס מה שכן העדכון אפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד נראה שהיא עובדת תקין ואני לא רואה שום בעיות . עכשיו במהירות סטוק של המעבד הייתה 2.6 עשיתי אובר קלוק ל 3.25 החום של המעבד במאמץ לפני היה לי על 45 עכשיו בבדיקת מאמץ של שעה עומד על 50 . בביוס הגדרתי ככה: cpu clock ratio -X13 memory clock 5.53 cpu voltage -1.41 עכשיו השאלה שלי זה האם לנסות ולדחוף עוד יותר המעבד או להוריד קצת . והאם יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לבדוק אם הליבה הרביעית באמת תקינה?

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by MasterDK,

שלום לכולם. בזמן האחרון אני מקבל הרבה מאוד שגיאות של מערכת ההפעלה ושל ה BIOS על קירור לא טוב למעבד. לפעמים הוא מגיע ל 90-100C שזה מאוד מאוד מוגזם. אני יודע שזה מעבד ישן (Intel Pentium 4 3.0GHZ Prescott) אך אין בכוונתי לקנות מחשב חדש כיום ולכן אשמח לקרר אותו טוב. אני צריך המלצות למשחה טרמית והמלצות האם כדי להחליף מאוור (כרגע הוא יושב על הג'נרי של INTEL) ואם כן איזה מאוור כדי (סוקט 775 LGA). אשמח אם כל זה לא יעבור את ה 200-250 ש"ח יהיה מאוד נחמד שאם אצטרך לקנות קירור אז הוא יתאים בעתיד למעבדים יותר חדשים (core 2 duo? icore). תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 8.02.2010 בשעה 14:13:40 מידע נוסף והקפצה, מצטער מראש על ההקפצה פשוט אני מפחד שיכול להיגרם נזק למעבד.אתמול פירקת…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. שלום! בימים הקרובים אשדרג מחשבי... אני כנראה יילך על זכרון 800GHZ הסטנדרטי אבל הייתי רוצה ללכת על יותר מזה. אז האופציה היא לעשות אוברקלוק לזכרון 4G 1066GHZ. (מעבד E8400) והתעוררו שאלות: 1. האוברקלוק ישפר את מהירות המעבד? איך זה יבוא לידי ביטוי??? 2. האוברקלוק לא יפגע בזכרון? אם האוברקלוק מאיץ את הזיכרון, למה לא כל זכרון מגיע ישר עם אוברקלוק? אין שחיקה או משהו? 3. אם כן אז איך עושים אוברקלוק לזכרון? תודה רבה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by or_y,

שלום, יש לי מחשב עם לוח GA-8IK1100. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1631 המאוורר של הצ'יפסט ממש רועש ואני חייב להחליף אותו. אני לא יודע לאיזה קירור להחליף. אני לא יודע מה מתאים ומה טוב. אני חייב קירור שקט. תודה

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by Iko89,

אני מקבל מסכים כחולים כל הזמן, אני עומד על OC של 4.05 יציב, עבר שעתיים בOCCT ושעתיים בP95 ו5 לופים בסופר PI הינה CPUZ : הרצתי את RegistryBooster מצא לי מעל 1000 שגיאות, תקינתי אותם . הBSOD האחרון : שגיאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X20000002, 0X0000001C, 0X00000000, 0X804E2B79 אני לא מקבל שגיאות על קבצים ספציפיים חוץ מפעם אחת שקיבלתי שגיאה על שתי קבצים בעלי שם זהה. שמם הוא RtkHDAud.sys בדקתי, וזה אותו קובץ, הם אותו גודל והם במקומות שונים . סרקתי את גוגל ומצאתי כל מיני תוצאות כגון בעיות בזכרונות, במעבד ובכלל יציבות המערכת . המליצו שם לעשת בדיקות בתוכנות OCCT, SUPER PI, PRIME95, ועוד תוכנה אחת לבדיקת הזכרונות, הורדתי אותה ולא הצלחתי לתפעל אותה . אם …

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך ATI HD4670 1GB DDR3 המאוורר שלו מרעיש , האם ניתן לנתק את המאוורר ?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  13. [glow=yellow,2,300]****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****עודכן****[/glow] אז ככה קניתי את המחשב לפני בערך שבועיים שלוש, ישר עשיתי אובר קלוק . מפרט: Dual Core E2180 65nm 65W 2Ghz Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinum 800Mhz CL4 DDR2 1024MB X 2 Shapphire Radeon HD 3870 DDR4 512MB Hec ComputerCase 400TRT 400W Arctic Cooling Freezer pro 7 Seagate 32MB 500GB SATA Samsung 80GB IDE אז ככה. לפני שבועיים בערך עשיתי את האובר קלוק ניסיתי כמה שיותר להגיע אבל לא הצלחתי לעבור את ה 3GHZ ושהמחשב ישאר יציב... הוא התכבה לי בפתאומיות, התוכנה שהמליצו עליה לא הצלחתי להוריד... ויש לי תוכנה מוזרה.. OCCT. עכשיו המחשב גם …

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by skullfacer,

אני רוצה לעשות OC לQ6600 ל2.6 האם היה שינוי משמעותי בטמפ'? אני עם TT bigyphoon VX

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by NOVA,

ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום הזמנתי את הספק 430 של אנטק אך הוא חסר במלאי ויכול להיות שהוא יגיע רק בסוף החודש מצד שני יש את הספק של טרמל טייק שאני לא יודע איך הוא לאוברקלוק אז אשמח לכמה רעיונות מה לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by premier,

הרבה אנשים עושים OC למעבד ודי רציני , למשל מ- AXP +1700 ל - AXP+ 2400 אז רציתי לדעת כמה זמן אפשר לעבוד במצב הנ"ל לפני שהמעבד נשרף ??? כי לי אין כסף למעבד חזק לכן אני רוצה לקנות בזול ולשדרג למשהו יקר, ואני צריך שיחזיק לפחות שנתיים לפני החלפה, אז זה יכול לרואת ב OC הנ"ל ?

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by 47,

מה המוד נותן? מה כל כך טוב בו? ואיזה חומרים צריכים למוד? ואיך מבצעים אותו?

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  20. שלום אנשים ! יש לי כבר כמה שנים טובות את ה-1.4 של אינטל כמובן והוא מתחיל להזדקן . לקראת הסוף לא יזיק לו לתת את הפוש האחרון . בכל מקרה אני לא בטוח איך עושים אוברקלוקינג ולפי מה שראיתי בפורום יש פה הרבה מילים שאני לא מבין אז לא יעזור לי פשוט להסתכל על הודעות אחרות ולהבין בעצמי . אם תוכלו לעזור לי בלהתחיל משהו זה יהיה נחמד , רק חבל שאין פה מדריך לדברים האלה באתר מושקע כמו זה ...תודה

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  21. Started by fire15,

אתם מכרים את הקירור הזה להרד דיסק:ICYDock MB122 Aluminum/Plastic UATA 133 Mobie Rack, LCD, ואים לא אז תציאו לי אחד טוב

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by m_j,

היי, אני חדש כאן. אני דיי מתעניין במודינג (לא O\C), כבר המון זמן רציתי לשים את המארז שלי בגלריה וקבל עליו תגובות. היום הרגשתי שהוא מוכן (קיבלתי את הקתודה ).. הנה המפרט שלי : Amd xp 1600+ (אני אבדוק את הסטפינג בקרוב, בדקתי פעם ושכחתי, הוא היה משהו עם K ) INNO3d GeForce 2 ti 64 ddr Gigabyte 7vtxe (266) DDR micron 256 LG dvd TEAC 48X40 Segate (5400) 30GB מערכת קרור: 2*80 מ"מ מאחורה (של צ'יפטק) -> מוציאים אוויר 2*80 מ"מ מקדימה (אחד מהם של זלמן, השני של צ'יפטק) -> מכניסים אוויר 92 מ"מ בדלת המארז -> מכניס אוויר (של אנטק אני חושב) 92 מ"מ מול הFHS (של זלמן) למעבד: ZALMAN CNPS6000-Cu להארד דיסק (לא שהוא מקרר ממש..) Hardcano 2 קריאת טמפ' זכרונות:…

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by shloosh,

אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה: SK-7 +SF2 AEROFLEW VANTEC Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD מה משלושתיהם לקחת?? זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  24. Started by MotoCross,

יש לי לוח אם של אינטל, כל פעם שאני נכנס לביוס לחיפוש אחר המהרה של המעבד אני רואה שהאפשרויות הללו סגורות. האם זה בכלל אפשרי לבצע אוברקלוק בלוח של אינטל?

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by ran8,

שלום , המעבד שלי E6750 מגיע ל70 מעלות והמחשב מתחיל להיתקע, אני לא יכול לעבוד כשאני למשל עושה מצגת הכול כזה נתקע... ושהוא ב60 מעלות שזה קורה אולי בערב אז הכול עובד נפלא... אם צריך קירור איזה קירור יוריד אותו באיזה 10-15 מעלות??? איכותי כמובן.... והמעבד בלי OC.... תודה,רן

• 10 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים