אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לשים תמונה מאחורי מסך הLCD של NOKIA 3210 כך יראו את התמונה דרך המסך אבל עדין יראו את מה שהמסך מציג הצלחתי לעשות את זה במחשבון אבל אני קצת מפחד על הפלאפון יש לכם הצעות ואולי כללי זהירות או משהו!!?!?!
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך הטמפ' של המחשב שלי במאמץ? נורמליות? מעבד :37 לוח אם: 36 כרטיס מסך: 62 (לא גבוה מדי?) דיסק קשיח: 42
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מפרט p 2.6c 800mhz 200 x 13 asus p4p800 elixir 2 x 256 400 pci-network card ספק 380 שבא עם מארז atx .. wd 80 8m inno3d fx 5200 280/455 נתונים מהירות 239 כפול 13 נותן 3100 בערך.. מתח על 1.6 ברגע שאני מעלה זה לא מעלה לי תמחשב בכלל ! המסך נכבה כזה.. ואז אני מדליק אחרי כמה דקות וזה כותב לי שיש שגיאה ואני צריך להכנס לביוס לשנות את זה.. agp/pci frequency - 33.33/66.66 פה אני לא ממש מבין .. אני יכול לשים על מחלק יותר גבוה? זכרונות 2.75 (מקסימום זה 2.85) תזמונים 2.5-2-2-5 ברגע שאנ ייורד מ ה 2וחצי ל 2 זה כותב לי שגיאה שאני מפעיל תמחשב.. טוב עכשיו שאני מעלה את הבאס ליותר ... דוגמא 245... המחשב עולה יפה והוינדואס(xp) עולה יפה ... הכל טוב ופועל רק שבפריים ת…
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה גם על מאווררי 80 שקטים כמה שאפשר. יש לי במארז מקום למאוררי 120MM מקדימה ומאחורה, ומקום ל2 מאוררי 80MM בצד ועוד אחד למעלה. עשיתי חיפוש בפורום והבנתי שהמאווררים הכי שקטים שאוכל להשיג ב120 הם ה-Sickflow.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המארז הוא nzxt Whisper http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W כרגע בפנים יש 4 כוננים. מתכנן לשים עוד 4. הבעיה היא כזאת - אני רוצה שיהיה לי אפשרות ניטור טמפ' של הכוננים, ושל המארז עצמו ובנוסף המאווררים הנוכחים מאוד מאוד מאוד מרעישים, אז בזמן שינה הייתי רוצה להנמיך את העוצמה. יש לי כרגע מאוררים אחורי 120 שמוציא קדמי תחתון שמכניס, ו1 קטן של 80 שמוציאה מאחורה למטה וכמובן של הספק והמעבד. כמה דברים: 1. האם ניתן להחליף מאורר של הספק? 2. האם כדאי להחליף גם את המאווררים? 3. רוצה המלצה לבקר מאוררים - שליטה על מהירות. אפשרות להזמין מחו''ל. 4. המלצה למאוררים 120 שקטים. ושל 80 שקט. 5. איך נית…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
האם הרמת התדר מעל הסטוק עלולה לגרום נזק ממשי למחשב או שבמקרה הכי גרוע הוא רק ייתקע?
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?
-
- 16 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מכיוון שאני הולך לשדרג את המחשב בימים הקרובים החלטתי לבדוק עד כמה אפשר לדחוף את המעבד עם הלוח אם שיש לי למטה במפרט. דבר ראשון שעשיתי זה לעדכן ביוס מה שכן העדכון אפשר לי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד נראה שהיא עובדת תקין ואני לא רואה שום בעיות . עכשיו במהירות סטוק של המעבד הייתה 2.6 עשיתי אובר קלוק ל 3.25 החום של המעבד במאמץ לפני היה לי על 45 עכשיו בבדיקת מאמץ של שעה עומד על 50 . בביוס הגדרתי ככה: cpu clock ratio -X13 memory clock 5.53 cpu voltage -1.41 עכשיו השאלה שלי זה האם לנסות ולדחוף עוד יותר המעבד או להוריד קצת . והאם יש איזו שהיא תוכנה שיכולה לבדוק אם הליבה הרביעית באמת תקינה?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי, ברשותי 2 כרטיסים של XFX HD6950. כרטיסי reference. אני מעוניין לעשות להם אוברקלוק. ממה אני מתחיל? האם MSI AFTERBURNER מתאים לביצוע אוברקלוק? חשוב לציין שניסיתי לעדכן את הביוס כדי לעלות את ה-shader אבל לא הצלחתי לפתוח את הכרטיסים, ניסיתי גם דרך DOS ולא הצלחתי. תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GA-8IK1100. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1631 המאוורר של הצ'יפסט ממש רועש ואני חייב להחליף אותו. אני לא יודע לאיזה קירור להחליף. אני לא יודע מה מתאים ומה טוב. אני חייב קירור שקט. תודה
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. אני מעוניין לקנות מחשב ובפורום מפרטים שלחו אותי לכאן לברר על מעבד AMD FM1 A8-3870K 3.0GHz UNLOCKED + HD6550D לכמה אני יכול להגיע איתו? אני מתנצל אם אני לא מנסח את זה מכון אני רק בימים האחרונים התחלתי לקרוא על OC, עוד לא אפילו ניסיתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שמעו שמעתי על הדבר בזה באתר מודינג חדש ואני יודע שהרעיון ישן אבל שמעו אותו. יוצרים בלוק קירור מיים ע"י לקיחת HSF רגיל ומעבירים בו צנרת מנחושת ויש לכם בלוק, הדבר הטוב הוא שיש גם את המאוורר על הHSF מה שנותן אפקט של רדיאטור לקירור נוסף וגם למקרה שהמשאבה מתה. הרעיון שלי הוא לעשות דבר דומה ל SK-7 השאלה שלי אם למישהו יש מידות (חלק עליון תחתון וכו') זה אמור לצאת די טוב. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כמה שהבנתי קטודה קרה זה מנורת פלורסנט. יש סיבה לא לקנות בחנות וזהו? אני אוכל לחבר אותה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך leadtek 8600GT והוא מאוד מאוד מרעיש.. האמת הוא הרכיב היחיד במחשב שלי שעושה רעש היום פירקתי אותו לגורמים וממש ניקיתי אותו כמו חדש,וזה לא עזר השאלה שלי היא,אם אני יכול לנתק את המאוורר ולהשאיר את הכרטיס רק עם הגוף קירור... (אי אפשר להנמיך את המהירות של המאוורר בכרטיס הזה) תודה מראש לעוזרים עם פתרון יצירתי לבעיה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כל הזמן מדברים פה על ה 1.6A (נורת'ווד) ושאר בבל"ת... רציתי לדעת מה לגבי המעבד הנ"ל, לדעתי שמו וויליאמיט... הוא פועל במכפיל של 15... אתם כל הזמן מדברים על 3/4, 1/1... איפה אני רואה את הדברים בתוכנות שיש לי (Sandra למשל), איך הם נקראים? אם רשום לי 4X100MHZ זה המכפיל של הFSB נכון? ועוד כמה שאלות נוספות- 1.יש לי לוח של אינטל D850DMV האם זה משפיע על האוברקלוק האפשרי למעבד? 2. האם עם המעבד הנ"ל אפשר לעשות אוברקלוק טוב בלי להוסיף מאווררים, עד כמה ניתן להגיע עם אוברקלוק כזה? 3.איך אני משנה את המכפיל ואת ה FSB?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600 אני רוצה להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, מה שיש לי עכשיו זה זלמן 9700 למי שמכיר... אז מה הקירור למעבד המומלץ מבחינת שקט, יש משהו פסיבי שאפשר באמת לסמוך עליו שהוא יתן טמפרטורות נמוכות? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כבר הרבה זמן עובד על אוברקלוק 2000@2600 יציב ! זו המערכת: AMD 3200 DFI ULTRA D GSKILL 2GB הפרמטרים היו כך: BUS 289 מכפלה X9 FSB RATION X4 כמובן גם מחלק ומתח. המחשב עבד יציב 8 שעות ב S&M מקסימום 50 מעלות. אתמול ניסית לשחק קצת עם הפרמטרים, במקום 9X289 עשיתי 10X260, ופה הבעיה המחשב עלה לווינדוס ונתקע, אז עשיתי ריסט נכנסתי לביוס ועשיתי LOAD DEFAULT. ומאז הווינדוס לא עולה,אני מגיע למסך שבו אני יכול לבחור את מצבי SAFE MODE ואת המצב שבו הווינדוס הצליח לעלות בפעם האחרונה. אף אחת מהאופציות לא עובדת.ניסיתי גם להוציא את הבטריה לא עוזר, המחשב נותן הודעה שיש בעיה ב COMS, הוא עשה LOAD DEFAULT אז הוא אומר שהוא ב SAFE MODE, ומודיע שצריך לקבוע את מהירות המ…
-
- 15 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למישהו כאן יש את התוכנה EasyTune 4 על דיסק מקורי שהוא קיבל עם הלוח אם ומוכן לשתף אותנו בה כי לא נראה לי שבאתר של גיגהבייט התוכנה מלאה. מישהו?? נ.ב. התוכנה הזאת משנה את הFSB בביוס!!! תודה
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות. איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במחשב כעת מותקנים שלושה מאווררים: שניים קטנים מקדימה (לדעתי 80 מ"מ) ואחד מאחורה (לדעתי 120 מ"מ). שלושת המאווררים האלה גנריים לא של פירמה מסויימת. כמו כן, ספק הכוח גם הוא גנרי של חברת BTS. המאוורר של המעבד הוא של Zalman מדגם CNPS7000cu כך שלא נראה לי שכאן הבעיה. בנוגע לכרטיס מסך אין מה לעשות, אך גם כך לא נראה לי שהוא הבעיה. מה שאני רוצה זה המלצה למאווררים לא יקרים אך שקטים. וכמו כן ספק כוח שיתאים למערכת שלי (ראו מפרט) אבל שיהיה שקט! בהנחה שכאן הבעיה.
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש לי כבר כמה שנים טובות את ה-1.4 של אינטל כמובן והוא מתחיל להזדקן . לקראת הסוף לא יזיק לו לתת את הפוש האחרון . בכל מקרה אני לא בטוח איך עושים אוברקלוקינג ולפי מה שראיתי בפורום יש פה הרבה מילים שאני לא מבין אז לא יעזור לי פשוט להסתכל על הודעות אחרות ולהבין בעצמי . אם תוכלו לעזור לי בלהתחיל משהו זה יהיה נחמד , רק חבל שאין פה מדריך לדברים האלה באתר מושקע כמו זה ...תודה
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב ככה, לפני כמה ימים מת לי הספק כוח אז פתחתי אותו והוצאתי ממנו את המאורר עכשיו המאורר היה מחובר ע"י 2 חוטים (אדום ושחור) שהיו מולחמים למקום כלשהו בספק (הלוח הזה עם הרכיבים והכל) עכשיו הוצאתי את המאורר ע"י משיכה פשוטה של החוטים והכול בסדר אבל יש לי בעיה קטנה, אני לא יודע איך לחבר את המאורר לחשמל כי אין לו חיבור של מולקס כזה וגם אין לו חיבור שמתחבר ללוח אם (כמו מאורר למעבד למשל) אז איך אני אמור לחבר אותו? (אם אפשר תתנו דרך כלשהי שלא תתפוס מחבר על הלוח אם כי אין לי פנוי וגם עדיף שלא יתפוס מחבר מולקס,אפילו שזה לא קריטי)
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-