אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אבל התוצאות ב-super pi מאכזבות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ידוע שהמאוורים לגוף הזה צריכים להיות בעלי קוטר של 120MM אבל יש לי שאלה: האם ה- NOCTUA NF-P14 יתאים כי החורים ממוקמים אחרת, או פשוט עדיף לקחת את ה- NOCTUA NF-P12. ובכלל מה עדיף באספקט היחידי של ביצועים מכיוון שרעש אינו רלוונטי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, הכל יופי חוץ משNVFLASH אומר לי שהוא לא מוצא כרטיס של אנוידיה, ניסיתי כמה גרסאות, הכל עם DOS סבבה מה אני צריך לעשות? עשיתי תשורה, nvflash -f וההמשך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://seattlepi.nwsource.com/local/283716_coolchips04.html זאת כתבה על מערכת מיזוג למעבד שבאה כחלק מהמעבד. "מזגן" בגודל של 0.33 שערה של אדם שיהיה משולב במעבד. עובד על קורונה דיסצ'ארג'. לא הצלחתי להבין אם מדובר על זרימת אוויר או זרימה של יונים והם לא ציינו כמה אפקטיבי זה יהיה. מעניין מאוד.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, יש לי היטסינק של מעבד Celeron Tualatin שאני לא משתמש בו. חשבתי לשים אותו על הכרטיס מסך בשביל לשפר את המהירות המקסימלית של ה OC. איזה דרכים יש להלביש אותו על הכרטיס מסך? (GF4 Ti4400 או Radeon 8500)......... תודה.
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מאוורר שיהיה שקט אבל שיעשה את העבודה, כמובן הוא צריך להיות 120mm
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן. אני דיי מתעניין במודינג (לא O\C), כבר המון זמן רציתי לשים את המארז שלי בגלריה וקבל עליו תגובות. היום הרגשתי שהוא מוכן (קיבלתי את הקתודה ).. הנה המפרט שלי : Amd xp 1600+ (אני אבדוק את הסטפינג בקרוב, בדקתי פעם ושכחתי, הוא היה משהו עם K ) INNO3d GeForce 2 ti 64 ddr Gigabyte 7vtxe (266) DDR micron 256 LG dvd TEAC 48X40 Segate (5400) 30GB מערכת קרור: 2*80 מ"מ מאחורה (של צ'יפטק) -> מוציאים אוויר 2*80 מ"מ מקדימה (אחד מהם של זלמן, השני של צ'יפטק) -> מכניסים אוויר 92 מ"מ בדלת המארז -> מכניס אוויר (של אנטק אני חושב) 92 מ"מ מול הFHS (של זלמן) למעבד: ZALMAN CNPS6000-Cu להארד דיסק (לא שהוא מקרר ממש..) Hardcano 2 קריאת טמפ' זכרונות:…
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
המארז הוא nzxt Whisper http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W כרגע בפנים יש 4 כוננים. מתכנן לשים עוד 4. הבעיה היא כזאת - אני רוצה שיהיה לי אפשרות ניטור טמפ' של הכוננים, ושל המארז עצמו ובנוסף המאווררים הנוכחים מאוד מאוד מאוד מרעישים, אז בזמן שינה הייתי רוצה להנמיך את העוצמה. יש לי כרגע מאוררים אחורי 120 שמוציא קדמי תחתון שמכניס, ו1 קטן של 80 שמוציאה מאחורה למטה וכמובן של הספק והמעבד. כמה דברים: 1. האם ניתן להחליף מאורר של הספק? 2. האם כדאי להחליף גם את המאווררים? 3. רוצה המלצה לבקר מאוררים - שליטה על מהירות. אפשרות להזמין מחו''ל. 4. המלצה למאוררים 120 שקטים. ושל 80 שקט. 5. איך נית…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
הארד דיסק הקודם שלי הלך, ולאחר איבחון קטן הוא הגיע ל 89 מעלות. תאמת אין לי מושג מה הטמפרטורה הממוצעת ש hd מגיע, אבל אחרי הכל זה נראה "קצת גבוה". אני מחפש קירור לדיסק החדש. קירור פסיבי חשוב לציין שלא ישמיע שום רעש, ובנוסף יתאים למפרט השקט שבניתי... עד עכשיו מצאתי שני מוצרים אבל אף ביקורת "ראש בראש". http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=134 http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=18&pPath=599&productID=599 אני כרגע נוטה לכיוון הזלמן מפני שאת החברה השניה אני לא מכיר שאגב המוצר שלה קיבל ביקורות מצויינות.. אשמח לשמוע המלצות לקירורים נוספים או המלצות לאחד מהקירורים הנ"ל, תודה !
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. אני מעוניין לקנות מחשב ובפורום מפרטים שלחו אותי לכאן לברר על מעבד AMD FM1 A8-3870K 3.0GHz UNLOCKED + HD6550D לכמה אני יכול להגיע איתו? אני מתנצל אם אני לא מנסח את זה מכון אני רק בימים האחרונים התחלתי לקרוא על OC, עוד לא אפילו ניסיתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות. איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הזכרון הנ"ל האם הוא טוב להמהרה 8) והאם הוא שווה 350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי את ה Msi K8N Neo platinum Amd 2800+64bit Clawhammer Sh7-C0 A-DATA 2X512 DDR500 בקיצור אני בעסק של אוקינג ויש לי קירור של ThermalRight לא זוכר בדיוק את ההיט סינק, אבל זה היחיד שמתאים לאייאמדי 64 נחושת , ועליו יש Vantec ThermalFlow 92mm בעיקרון המעבד לא הגיע ליותר מ 47 מעלות,, עכשיו האם הוולטז הגבוה יכול להרוס ? ואיך אני יכול לראות את זה? כי הייתי עליו די הרבה זמן ולא ממש הייתי צריך במהירות שהייתי, עכשיו אני על 1.65 שזה מספיק בשביל האוקינג. יש מצב שזה הרס משהו חוץ מקיצר חיים אז הוא יהיה 6 שנים או מה שלא יהיה, אבל האם הוא הרס? ובטוח לא בגלל חום, פשוט אני חייב לדעת למה אסור להשתמש בוולטז גבוה אם חום זה לא הבעייה ממש, כי אני בטוח שמותר אבל למה כולם אומרים לא יותר מ1.75 …
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני מנסה להעלות לו את הCORE SPEED למעל 570 בעיה שכל פעם שאני מנסה ומריץ את 3DMARK05 אני מתחיל לראות ירוקים מוזרים כאלה יש משהו לעשות נגד זה? אני יודע שזה לא בעיה של חום כי הוא מגיע בשיא לי85 מעלות (בדקתי בריוה טונר בזמן שהפעלתי את 3DMARK)
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים. בתודה דניאל נורמן חדש!!!! אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!? http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062 זה מאיפה שאני קונה את זה
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צהריים טובים. האם לפני ביצוע אובר קלוק, רצוי לקבוע את התזמונים של הזכרונות בדיוק לפי התזמונים שהם מגיעים מהיצרין? נניח אם יש לי תזמונים מקוריים 5-5-5-18 אז להגדיר אותם ידנית לפני האובר קלוק גם 5-5-5-18? עוד שאלה, מדוע כאשר אני בוחר באופציה לשינוי ידני של התזמונים לפני שבכלל התחלתי לעשות אובר, התזמונים כבר היו ...5-7-7 ולא כמו שרשום ביצרן? אלה הזכרונות שיש לי http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הבנתי מהאתר שלהם שאפשר לקבל OC בחינם של עד 40% מהמהירות סטוק אם קונים שם מערכת שלמה. למישהו כאן יש ניסיון עם זה? הם מוודאים שהכל פועל פיקס אחרי הOC/לוקחים אחריות במידה וקורה משהו לאחד החלקים?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html לפחות שהכתב יבין משהו בנושא הכתבה לפני שהוא לוקח מקלדת ומתחיל להלום עליה.
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כל הזמן, אני עומד על OC של 4.05 יציב, עבר שעתיים בOCCT ושעתיים בP95 ו5 לופים בסופר PI הינה CPUZ : הרצתי את RegistryBooster מצא לי מעל 1000 שגיאות, תקינתי אותם . הBSOD האחרון : שגיאה : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: 0X20000002, 0X0000001C, 0X00000000, 0X804E2B79 אני לא מקבל שגיאות על קבצים ספציפיים חוץ מפעם אחת שקיבלתי שגיאה על שתי קבצים בעלי שם זהה. שמם הוא RtkHDAud.sys בדקתי, וזה אותו קובץ, הם אותו גודל והם במקומות שונים . סרקתי את גוגל ומצאתי כל מיני תוצאות כגון בעיות בזכרונות, במעבד ובכלל יציבות המערכת . המליצו שם לעשת בדיקות בתוכנות OCCT, SUPER PI, PRIME95, ועוד תוכנה אחת לבדיקת הזכרונות, הורדתי אותה ולא הצלחתי לתפעל אותה . אם …
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הראשון-TUNIQ השני-INFINITY השלישי-THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme רק לפי ביצועים ושקט לא משנה המחיר... תודה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 907 צפיות
-