אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב בקצרה אני מכוון הגדרות אוברקלוק בביוס להגדרות שכבר נבדקו והן מתאימות ותקינות ולאחר מכן כמובן F10 ושמירה. אבל כשהמחשב נטען מחדש המעבד נשאר בסטוק למרות שההגדרות בביוס עדיין מכוונות לOC. הדבר היחיד שהשתנה זאת מחלקת הזכרון. הצעות לפתרון? הנה ההגדרות: (הזכרון בתדר של 266X2 )
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עשיתי OC עם תוכנה שבאה עם הלוח אם 5 EASY TUNE אכשיו המחשב נהיה יותר איטי ואני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם איך אני עושה את זה ?
-
- 16 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי שתי ציפסטים!(לפחות זה נראה ככה!) אחד מעל הכרטיס מסך שיש עליו היטסינק עם מאוורר, ושני בערך מתחת לזכרונות שאין עליו שום קירור ורשו עליו SIS 963! כשאני נוגע בו הוא רותח ממש(נראה לי איזה 60~ מעלות!) מה לעשות? זה בסדר או להשיג קירור ואם כן אז מאיפה?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
החלטתי לקנות ביג טייפון בגלל כל התגובות הטובות עליו... אבל כשנכנסתי לזאפ או לנועה קומפ ואחרים יש שם אין ספור גירסאות של הביג טייפון... איזה מהם לקנות? יש לי e6300 עד כמה שהבנתי אני צריך את זה לסוקט 775 אבל עדיין יש הרבה מאוד סוגים... והרבה מאוד מחירים :\
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
סיימתי חריטה בחלון הפרספקט ורציתי לדעת איך ואיפה אני שם לדים כדי שכזה החריטה תיהיה מוארת? השאלה היא באיזה מקומות ןאיך בדיוק ולאן אני מחבר תלדים
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד שקרתה כנראה לאחרונה ושמתי לב אליה רק היום וזה שהאוברקלוק, שנעשה לפני שנתיים בחנות (skypc - חנות רצינית..), פתאום נעלם ומופיע לי במערכת ההפעלה 2.4 ghz במקום 3.0 (מה שהופיע פעם) . מפרט המחשב הוא: מעבד q6600 מערכת ההפעלה 7 (64 bit) אני צריך מאוד עזרה מכם למה אין לי מושג באוברקלוק אז בבקשה תעזרו! עריכה: עשיתי בדיקה בביוס וראיתי ששם דווקא המעבד עובד על 3.0 ghz.. אז למה המערכת הפעלה לא קולטת את זהה??
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
באתר של ThermalTake אפשר ליראות HSFים חדשים הנקראים Venus Series... מה הם אני לא יודע... מה זה K8 שלו הם יועדו... אני לא יודע... עושים כבר HSFים ל-Hammer או משהו???
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי הקירור הנ"ל לא מתאים ללוחות אם G31 , , ברגע שיש כזה קירור לא ניתן לחבר יותר מחיבור SATA אחד בלבד, הקירור מחסה את היצאות, יש לקחת בחשבון רק לוחות עם חיבורים SATA מרוחקים מאוד מכניסת PCI-E , לידיעתכם. רוני
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לדוגמא אני יקח TRUE 120 של 775 וישים על I7 , יעשה אולי איזה מודינג קטן בשביל להבריג אותו שם , סך הכל הקירור יקרר , הרי הוא לא מחובר אלקטרונית למעבד אלא רק פיזית , לא ככה? אז ההבדל היחידי בין הקירורים בסוקטים הוא בדרך ההברגה או מה?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום, אולי משהו יוכל לעזור לי .. קניתי מחשב חדש (בומבה!) ;D מעבד : FSB800 P4 2.4MHz זכרון: Gail DDR 512M (256x2) PC3500 433MHz לוח אם: Asus P4P800 דיסק קשיח: WD 80Mb 8M cache כרטיס מסך: ATI RAGE 128 pro 32Mb - די ישן כל השאר - לא רלוונתי .. עשיתי אוברקלוקינג, ומצאתי תופעה מעניינת : כאשר הזכרון שלי עובד במהירות 266 מגה-הרץ, אז אני מצליח להאיץ את המעבד ל-3.2GHz (ראה תמונה מצורפת) אבל כאשר אני משנה ב-BIOS את מהירות הזכרון מ-266 ל-400, אז אני מצליח להאיץ אותו רק ל- 2.51GHz אז אני לא יודע, מה יותק טוב: לעבוד עם זכרון 266, אבל עם מעבד 3.2GHz או זכרון 400 (Dual) ומעבד 2400.. ??? עזרו לי, בבקשה. אולי אני לא מבין משהו ?
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
Spire Black Square 3pin זה מאוורר של 12 ס"מ עם חיבור ללוח. האם מישהוא מצליח להבין האם ניתן לשנות את המהירות שלו? (PWM) http://www.grandadvance.co.il/default.aspx?g=products&a=view&pid=18015 היצרן: http://www.spire-corp.com/main/product_fan.asp?size=120 הוא שקט/חזק? עולה 23 שקל.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מצאתי אתמול קולר של מי עדן והקירור של המים עובד, עכשיו אני רציתי לדעת אם אפשר לקפל את הרדיאטור לעיגול הכוונה שיהיה מגולגל והצינורות של הרדיאטור יהיו מגולגלים אחד על השני וצמודים כמובן בניהם
-
- 13 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מחשב גי פורס 4 TI4400 וP4 2.26 ושעשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס התוצאה הייתה נמוכה יותר מאשר בלי אוברקלוק יש למישהוא מושג למה זה. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך MSI SUPRIM X RTX 3090 TI ואני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס אני רוצה לעשות באמצעות תוכנת msi afterburner וראיתי שיש דבר כזה בתוכנה voltage control האם זה עושה נזק? האם זה מרים את המתח ליותר גבוה ממה שהכרטיס מגיע? אשמח לעזרה וטיפים איך לעשות אוברקלוק בלי לעשות נזק לכרטיס
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חשבתי על מערכת קירור..... לשים את המחשב עצמו במקרר קטן. זה יכול ליצור בעיות? כמובן מקרר בלי כלום שיהיה רק המחשב.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלושת הלוחות זהים מבחינת הצ'יפסט(האסוס עולה איזה 50שקל יותר משניהם) השאלה היא מיהו The Overclocking King כאן...
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום חבר'ה. אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל הכוונה שלי היא למדבקה שמיועדות להעביר את החום לנחושת כמו המשחה הטרמית. אני כמעט בטוח שאתם מבינים את כוונתי. אשמח לעזרה, היכן ניתן למצוא ולקנות כאלה?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המפרט מיועד לחבר, כשהמטרה להגיע ל 4 ג'יגהרץ. לאחר מסע שכנועים הוא הגיע למסקנה שזה אכן מספיק, אבל אשמח גם לשמוע את המלצתכם לקירור בבקשה, מאחר ואני די מפקפק ביכולותיו של ה STOCK. האם גוף כדוגמת ה Freezer 7 Pr0 Rev. II יעשה את העבודה, או שיש צורך בפתרון קרנפי יותר?... זכרונות ככל הנראה יהיו ה G.Skill 4Gb 1333 "RipJaws" 7-7-7-21. צמצמתי את ההתלבטות בין הלוחות (הן מבחינת מחיר ופיצ'רים) ל Gigabyte GA-P55-UD6 וה Asus P7P55D Deluxe - אם כי אני אישית יותר קורץ לג'יגהבייט, פשוט מסמפט יותר את הביוס שלהם. בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ABIT NF7 -XP2600-2*512 KINGMAX BGA?2.5-4-4-8? volkano12-readon 9700 היי איני מצליח להיכנס לWINDOWS כאשר אני מעלה את הFSB מעל ל187 .המחשב מבצע פוסט אך ניתקע בהעלאת החלונות ומבצע איתחול..(WINDOWS XP-SP2??? ניסיתי להעלות מתח למעבדל1.7 ומתח לזיכרונות ל2.7 וללא הצלחה.החלונות לא עולים. עצות לפתרון הבעייה? תודה
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עשו לי OC במעבד ל 3.4 GHZ, כ - 40% המחשב פעל בסדר גמור (מפרט מחשב מימין). היום הדלקתי את המחשב בבוקר, המחשב התחיל להידלק, נכבה ואז נדלק לבד עוד פעם, חזר על אותה פעולה שוב ואז התחיל לעלות. כשהסתכלתי בהתחלה של המחשב איפה שרשומים הפרטים של BIOS כשהמחשב עולה אני רואה שהואברקלוק התבטל והמחשב חזר להיות על 2.4 GHZ. אודה למי שיוכל לעזור לי לתקן את המצב. תמונה למטה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זאת שאלה כללית . אני רוצה לחבר גוף קירור (זה לא משנה איזה , של פנטיום 1 ישן , של פנטיום 2 ישן , של וודוו 3 ישן) נגיד לזכרונות או למקום אחר , איך אני מחבר אותם? זאת אומרת אם איזה חומר , אני יודע שאני יכול לקנות פד טרמי או גריז אבל האם אני יכול לעשות את זה עם משהו שיש לי בבית (אני לא רוצה לשלם רק 35 שקל בשביל המשלוח כאשר המוצר שאני אקנה יעלה פחות)
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-