עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הם יועילו לזרימת האוויר במארז או לא? שווה לקנות אותם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  2. היי, התחדשתי בArctic Freezer 13 למעבד I5 שסובל מאוד מחום, ואם אפנה את המאוורר לצד האחורי של המארז ישירות אל המאוורר שאחראי על יציאת האוויר החם ישאר שם מרווח של ס'מ בודדים בין המאווררים בגלל רוחבו של המאוורר והקירור. המארז הוא : Fractal Design Define R3 לאיזה כיוון אתם מציעים ? ועוד שאלה קטנה. פד רפואי עם 40% אלכוהול(או ספריי מגעים חשמלי) ינקו טוב את המשחה הטרמית שכרגע על המעבד? תודה.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלום חברים, כדאי לעשות פתיחת צינורות של כרטיס מסך gf6800 עם תוכנת RIVATUNER? יש לי פנטיום 4 2.8 800FSB על לוח אם ASUS P4S800D כדאי לעשות OC גם על הלוח דרך הביוס? אני חייב מאורר חדש למעבד אם אני עושה OC?זה בטוח ? לא יגרום לי נזק? יהיה שיפור משמעותי בביצועים? הרבה שאלות בתודה מראש

4. Started by EgoManiac,

שלום ברצוני לנסות לעשות OC לזיכרונות שלי אם איזה תוכנה אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Sp_RuS,

אז ככה, יש לי intel pentium 3 550MHz רציתי לעשות אוברקלוק, אבל במדריכים באתר לא מצאתי הסבר איך לעשות אוברקלוק לפנטיום3, עד כמה שהבנתי יש בעיה מסוימת בעשית אוברקלוק לפנטיום 3.... יש הסברים איך לעשות אוברקלוק לפנטיום 4 ו2 ו1 אבל דופקים את 3... תגידו איזה תוכנה צריך? ומה הבעיה? ואיך פותרים אותה? שכחתי לציין, יש לי 192 SDRAM 133 Mhz.... לוח אם VIA VT82C693 Apollo Pro Plus, כן זה נשמע מרשים אבל הוא בן 6 שנים!!

• 8 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by approx,

יש לי את המאוורר הזה ואני רוצה לדעת אם הוא גנרי או לא מיצטער על האיכות הלא כול כך טובה אבל רשום שהחברה שלו זה case rebel

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by Blabber,

אז ככה,התחדשתי בAccelero pro, אחרי הסיבוך של ההרכבה(ההיטסינקים האלה טורדניים בטירוף) התוצאות די מדהימות, הכרטיס לא עבר 44 מעלות בבדיקת מאמץ עם ליבה על 770. כרגע לא עובר 36 במאמץ עם ליבה על 700 וזכרון על 1035. השאלה שלי היא כזו: כאשר אני ממשיך בOC מתחילים פריזים במשחקים, מה שמוזר שהטמפ' מצויינות,לא עוברות את ה 45(גם של הזכרון) אבל מופיעים ארטיפקטים\פריזים. האם הבעיה היא במגבלה של הכרטיס או שצריך לעשות לו פלאש לביוס ווולט מוד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מודה מאוד לכולכם על העזרה!!! יש כאן אנשים מאוד מקצועיים זאת המערכת בנתיים: לוח MSI975X פלטניום 4GB זכרון של OCZ 667MHZ GOLD (צ'יפים של 1GB) מארז טרמל-טק TSUNAMI מעבד D930 הספק שקיבלתי נראה לי לא כל כך טוב לאוברקלוקינג זה הדגם במדוייק: http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 הוא יכול להחזיק X1800GTO וכל מה שמסביב באוברקלוקינג ? או שכדאי לבקש מהחנות להחליף לי לדגם יותר חזק ואם אפשר לקבל המלצות לדגם מסויים שיתאים למארז שלי ספציפית?? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/tsunami/swa/swa.asp רובכם המליצו לי על משחה טרמית SILVER 5 שמתי לב ש OCZ הוציאו משחה כזאת אני אקנה אותה הדעות כאן חלוקות לכן אני צריך לקבל החלטה סופית מה לקנ…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  9. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-C12P SE14 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston HyperX FURY SHFS37A/240G 240GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: 0 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 550W 80+ Gold…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. השאלה בכותרת תודה לעונים !

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  11. שלום. אני רציתי לבדוק בעצם מה גורם לחום הכבד על כרטיס מסך.. ואני רואה שהצ'יפסט שממוקם לידו, ההיטסינק שלו פשוט רותח שאי אפשר להניח עליו את היד ! אני עם k8nf9 אבל זה עם קירור פסיבי בלבד ולא כמו התמונות הישנות שמראות שיש עליו קירור של ג'יגהבייט קטן כזה שלי לא נראה ככה אלא הוא נראה כמו בתמונה למטה.. שלי נראה ככה : תהיתי האם זה תקין שהוא ככה רותח ? כיצד אפשר להוריד את החום הרב עליו.. אשמח לטיפים של OC מקצועיים.. בנוסף עוד שאלה לגבי הג'יפה שלי, מתחתיה יושב כרטיס SBLIVE במרחק סלוט אחד (יש רק שני סולטיי PCI וזה הכי רחוק שאפשר ממנו) האם זה חוסם את האוויר והזרימה אליו ? ומה דעתכם על החלפת קירור הסטוק של הכרטיס מסך ? כדי ? אשמח לטיפים לשיפור זרימת האוויר.

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום חברים יש לי חלק כזה אני חושב שזה חלק של קירור גז תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by flying_g,

פאקינג גאונים החבר'ה האלה. http://scythe-usa.com/product/cpu/116/ScytheUSA-ProductsCPUCoolersusanoo116index.html 12 צינורות נחושת. 4 מאווררים. 4 PWM. וקירור שיותר גדול מלוח ITX. כשראיתי את זה פעם ראשונה אמרתי וואו במשך רבע שעה

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Impreza,

יש ברשותי AMD BARTON 2600 במחשב החדש, ומתישהוא אני רוצה לעשות לו OC אבל אני מפחד שאם הוא לא ישרוד אז לא יהיה עליו אחריות כי אם הוא ישרף אבא שלי יהרוג אותי. הביצועים בינתיים מספקים אבל זה נכון שהוא עובד ב 1.92 מגה הרץ? והאינטל 2.6 עובד ב 2.6? בקיצור אני עכשיו עם קרור סטוק, אני יקנה מאוורר אבל אני לא יודע איזה יש המון סוגים, תציעו לי משהו בסביבות ה 100 שקל בקיצור אתם יכולים להסביר לי איך לעשות? מה לעשות? מהם מתחים? מזה משחה טרמית? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  15. אהלן. יש לי 8800GTX + קירור סטוק.. עכשיו אני רוצה לדעת מה הם הקלוקים הכי גבוהים שניתן להגיע אליהם? כי הייתי על 576MHZ על הליבה ועכשיו אני 671MHZ, בשיידר על1350במקור ועכשיו 1572MHZ. וזכרון הייתי על 900MHZ ועכשיו אני על 1093MHZ.. זה נחשב מכובד? הטמפרטורה לא השתנתה הרבה... במנוחה הוא על 60 כמו שהיה תמיד... ומאמץ על 70-75. כשאני עובר ל680 לליבה המסך עושה פלאשים כאלה וקיצור מתחילים הבעיות... אם אני מפנק את הGTX עם קירור טוב אפשר לעבור את ה700 לליבה?

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by ofir123,

אהלן, קראתי את המדריך איך למרוח משחה טרמית ולא בדיוק הבנתי את הכמות. מישהו יכול להסביר לי מה הכמות המומלצת? ואיפה אני יכול לקנות אחת ממשחות הטרמיות הבאות: ARCTIC SILVER3 או NANOTHERM ICE? בראשון.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  17. על איזה סוג נייר אני מדפיס אותם, זה שזה אמור להיות מדבקה אני מבין אבלאיך זה נקרא ואיפה קונים? ובאיזו תוכנה מומלץ להדפיס אותם? מישהו מהאתר עשה את זה יש לכם אולי תמונות להראות איך זה יוצא? תודה.

• 8 תגובות
    • 561 צפיות
  18. בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  19. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6815

• 8 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by TipX-Bomb,

wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  21. שלום רב. אני מחפש אוורור לממעבד E6400 כחלק ממפרט חדש שאני מתכוון לקנות. המארז עליו שמתי עין הוא הGYGABITE 3D AURORA ויש לו מאוורר 0בעצם שניים) בגב המארז, ממש בקו אחד עם המעבד. לכן חשבתי על מאוורר כזה שיקביל במישורו למישור הגב של המארז. אחד המועמדים החזקים (אלא אם תתנו המלצות אחרות) הוא הSCYTE NINJA. אבל מצאתי שישנם 3 דגמים שונים שלו (אחד כנראה כבר כל כך ישן שאינו נמכר כלל): 1. NINJA 2. NINJA PLUS 3. NINJA PLUS REV.B לא הנבתי מתוך אתר הבית של החברה מה ההבדלים בינהם. אשמח לקבל עזרה כאן, ואשמח לקבל המצלצות לקירור המעבד בלי קשר. אני לא מתכנן OC (לפחות לא ב3 השנים הקורובת עם המעבד). חשוב לי שיהיה שקט במארז ובבית וקירור יעיל. עד כמה אני ארוויח ממאוורר חלופי למקורי ש…

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by DaMN,

שלום. יש לי מעבד P4 3GHZ PRESCOTT החום שלו כאשר הוא לא בעומס הוא 55 מעלות, כאשר אני מפעיל משחק למשל, החום עולה עד ל66 מעלות. המאוורר והצלעות קירור של המעבד הם המקוריים של אינטל שמגיעים עם המעבד. המארז אצלי מקורר מאוד, אחרי טיפול אתמול, הטמפ' בו היא 30 מעלות ובעומס 32. (לפני הטיפול היה 38 בחוסר עבודה.) מה אפשר לעשות בעיניין הקירור ? המארז מקורר בצורה המקסימלית שאפשר, אבל המעבד עדיין חם מאוד. יש לציין שאני לא עושה OC במעבד הזה, זה הכל על עבודה רגילה לחלוטין.

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by שורטי,

אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הזה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB עם מה אני עושה לו OC אפשר לפתוח צינורות צריך להוסיף עוד קירור תודה

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by shimi 1,

אני מחפש קירור טוב למעבד הזה.. ומצאתי משהו נחמד ביותר : Noctua NH-C12P SE14 140mm לינק לצפייה ביוטיוב: אם זה משנה המארז שלי הוא של :Thermaltake element T הנה לינק לצפייה : חשוב לציין כי במארז יש לי מאוור צדדי בגודל 23CM ,בחזית 20 CM ומעל שוב 20 CM (כולם RED LED ) אז הקירור שציינתי הוא טוב?אוכל להגיע ל-4 GHz ? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.