אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://members.home.nl/epsilon/nas/ לא גמור עדיין , חסרים לי הצינורות נחושת בשביל למדוד תקוטר ולעשות יציאות ככל הנראה הבלוק יהיה מכסף טהור :-X
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
החום של המעבד 60-70 מעלות . זה תקין ? ואם לא על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? נ.ב. המחשב עובד רגיל בלי בעיות ( מחשב של חבר ) . גוף קירור אינטל מקורי BOX . 2500 RPM כרגע : MotherBoard 27 CPU 66
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מעבד amd athlon 64 3200+ venice bw-e6 והיטסינק spire kestrelking II עם arctic silver 5 ראיתי בסטיקי שמומלץ עד 50, אבל זה כוללני מדי... בקונפיגורציה שלעיל, כמה מעלות אמור להיות המעבד בלי אוברקלוק ?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אני קונה מארז חדש (עוד לא החלטתי איזה) אז בינתיים אני רוצה להתעלל בזה שיש לי עכשיו (הזה שמקבלים עם מחשב ניורון עם הפאנל הכחול מקדימה) אני מחפש רעיונות למודינג - אשמח לקבל רעיונות מכם או לינק לאתרים אחרים תודה
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב אז מרוב שאני ממהר פה להקשיע וכו' .. שחכתי לציין את ה OC שלי לכרטיס מסך שלי ה9800GTX שלי מספיק דיבורים הנה תמונות : אמ זה כרטיס מסך EVGA, גרסא רגילה, קירור סטוק .. והנה התוצאות אני לא ממשיך כי אז יש זיופים, אחרי איזה 50 מגה הרץ שאין לי כוח להעלות ^^ אבל כשיהייה לי פתרון לקירור של הגשר הדרומי, אני יוכל להמשיך =]
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מחשב שהורכב במארז COMPUCASE 6A21 ובאו איתו שני מאווררי 12 ס"מ אחד קידמי למטה ואחד אחורי... האמת שהתחיל להמאס לי מהם... קנף אחת במאוורר ההקידמי נשברה והוא בקושי מכניס אוויר למארז (גם לפני שהקנף שלו נשברה העוצמה שלו הייתה חלשה אולי מפני שהוא מחובר ללוח אם ולא לספק.. אבל אני לא רואה אפשרות לשנות את החיבור לספק) והמאורר האחורי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש. הייתי רוצה המצלצה מכם על שני מאווררים טובים.. ממולץ עד 100 שקל או 120 גג. ללא לדים ושטויות. (חשבתי על TT או AC) תודה.
-
- 16 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הגעתי עם באס 180*11 במעבד שלי הכל עלה והיה יציב לגמרי.. 4 שעןת IDLE ושלוש לופים של PCMARK בשבילי זה מספיק יציב. למרות שהוא יוצא באמצע מ 3DMARK אבל לא נורא.. בקיצור העלתי ל 185*11 והנה בא מסך כחול מגעיל ומעצבן נורא נורא !!! אלה ההגדרות 180*11 1.9V CORE 2.9 MEM 1.7 CHIPSET TIMINGS DEAFUALT 2-6-3-3 שמתי 2 וולט עדיין בא מסך כחול ולא יכול להיות שאני עוצר כל כך מוקדם!! מה זה?! למה יש מסך כחול אני אמור להגיע לפחות ל200*11 המעלות לא עולות מ40 בביוס
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר בגלרייה שלי את המחשב שלי, אבל מאז הוא עבר הרבה שינויים וחידושים. בנוסף, הפעם ממש ממש השתדלתי להביא תמונות מאוד איכותיות שתוכלו לראות הכל בפרטים. ניתן למוצא גם כמה תמונות של הרמקולים שהכנתי במיוחד בשביל המחשב. אני שלחתי לאורי סלמוני כמה פעמים את התמונות, אבל הן חזרו אליי, לכן החלטתי לפרסם את זה כאן. בבקשה, מנהלים יקרים, תעבירו את זה ותחמקו את המתמונות הישנות שלי. את כל התמונות שאני רוצה שיעלו לגלרייה ניתן למצוא כאן: http://planet.nana.co.il/hipery/casev2 הנה כמה תמונות ושאר הקישורים: הנה המידע המעודכן שיש לשים: המפרט (המעודכן) שלום! אני מביא לכם כאן עידכון למארז שלי אחרי שהוא עבר צבע והוספת תאורה. בעיקרון החלון נעשה עם דיסק ואחרי ז…
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לך 120 ש"ח ואני צריך מאוורר ל Tornado G2 MX200 עכשיו... חשבתי על קריסטל אורב.. אבל ראיתי טייגר משהו.. אני מבולבל... אני צריך המלצות דחוף
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
יש לי את המארז Swing של Tt יש בו מאוורר 12CM וזהו נראה לי אני יקנה עוד מתישהו אז איך אני שולט על על כמה הוא יסתובב? אם אפשר בכלל
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אלן , איפה אפשר למצוא בארץ מאוורר בעובי 20 MM ??
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויר אחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חם חיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקונים ולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות
-
- 15 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור. כרטיס של POINT OF VIEW. גרסא LP. http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165 ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך. כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור. אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש. חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח http://www.arctic-…
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש (המפרט בינתיים הוא בתראד הזה בפוסט האחרון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487572.msg4176257;topicseen#new). TMS מציעה לעשות OC למעבד ללא תשלום. האם כדי לי (המעבד עם קירור סטוק) לעשות או לוותר על זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
Asus A7M Amd 1.33ThunderBird מישהו פעם עשה OC ללוח והמעבד האלו? החלטתי ללכת על זה, עם 3 מאווררים במארז, עם מאוורר Volcano 7Plus שיעבוד על מהירות 7000, נראה לי נחמד להוסיף עוד קצת MHZ... תודה...!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
דבר ראשון...מה דעתכם? התמונות יצאו כהות מידי ובהירות מידי (למה היה חושף ועשיתי בלי ועם פלאש... דבר שני.....אני רוצה להוסיף לי איזה סמל לדל הימנית......יש איזה המלצות? ואיך אני בכלל יעשה את זה?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך leadtek 8600GT והוא מאוד מאוד מרעיש.. האמת הוא הרכיב היחיד במחשב שלי שעושה רעש היום פירקתי אותו לגורמים וממש ניקיתי אותו כמו חדש,וזה לא עזר השאלה שלי היא,אם אני יכול לנתק את המאוורר ולהשאיר את הכרטיס רק עם הגוף קירור... (אי אפשר להנמיך את המהירות של המאוורר בכרטיס הזה) תודה מראש לעוזרים עם פתרון יצירתי לבעיה.
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
רציתי לדעת,יש לי לוח אם 965P-S3 REV 1.0 וזכרונות G.SKILL PK שלפי מה שהבנתי צורכים 2.0-2.1 מתח. עכשיו בלוח אם אין לי אפשרות לדעת כמה מתח יש לזכרונות אלא יש אפשרות רק להוסיף נגיד עוד 0.1 או 0.2 למשל.. רציתי לדעת כמה מתח הלוח אם מעביר עכשיו כדי שאני ידע אם יש צורך להוסיף מתח בשביל שיתאים לזכרונות..
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי מחשב ישן +AMD 939 3200 , כרטיס מסך 8800GT Nvidia (עם קירור פאסיבי), לוח אם של גיגהביט GA-K8NF-9 1GB DDR RAM, winXP. אני מעוניין לעשות לו הסבה שישמש בתור מחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בלי להשקיע כסף. בעבר הוא לא הצליח להריץ סרטים ברזולוצית 720HD באופן חלק וזו הבעיה והמטרה העיקרית כרגע. מה האופציות שלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-