עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Drogba,

ככה, בקרוב אני קונה X800GT 256MB של פאוור קולור . עכשיו שמעתי שP.C מעולים בקירור , ושהקירור שבא עם הGT מעולה לOC . אז רציתי לשאול אם הקירור סטוק של P.C יכול לשמור לי על טמפ' טובות לOC , ולאיזה רמה של כ"מ ( X800XL ? ) אני יכול להגיע עם OC עם קירור סטוק . תודה .

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  2. שלום כולם, מתכנן להתחדש בקרוב, החלקים המיועדים הם AMD Ryzen 9 5900X יחד עם וורסיה כלשהי של RTX 3080, בתכנון להשתמש בקירור מים, ואשמח להסבר על מימוש אפשרים אופטימלים לקרר את המעבד ואת הכרטיס מסך בעזרת קירור מים. בין אם מספר רדיאטורים, או כמה לופים, ואולי הסבר בכללי אם יש לך סבלנות וידע לצורך העניין מדובר במארז Full tower תודה רבה לעוזרים

3. Started by Jhonta,

כמו שניתן לראות בחתימה שלי, אני משתמש במארז ANTEC P150 ומאוד מאוד לא מרוצה ממנו הטמפ' של המעבד שלי מרקיעות שחקים, רק בגלל חוסר איוורור של המארז למי שלא יודע, תמונה מצורפת: http://www.amdplanet.it/art_img/115/1.jpg למארז כפי שניתן לראות אין מאורר בדלת ובגלל זה הטמפ' גבוהות מאוד (Idle @ 58) וכאשר אני פותח את דלת המארז, הטמפ' צונחות ב 10 מעלות לפחות יש לי מערכת נוספת עם OC מאוד מכובד עליה במארז סמוראי תמונה: http://www.cluboverclocker.com/reviews/cases/sunbeam/samurai/case(1).jpg השאלה האם כדאי לנסות לפתור את בעיית החימום באנטק באמצעות מודינג (יהרוס את הגימור של המארז) או לקוות שהחלפת שני המארזים יפתור את הבעיה או בכלל לשמוע ממכם הצעה אחרת חשוב לצין שאני מאוד מתוסכל מהקנייה …

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  4. לאחר התקנה של הקירור המיועד הכרטיס עבד לחודש בערך ועשיו אני מתחיל לקבל תצוגה מטשטשת ומחשב נתקע עזרה עזרה בבקשה. זה הקירור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=237

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by matteo,

מפרט מחשב intel p4 3.0ghz l2 chache- 512k 2x256 ddr 200mhz gigabyte 6600 gt agp 128 אוקיי אז ככה aquamark 3 ללא אוברקלוק [500/1000] קיבלתי 48331 עם אוברקלוק [600/1200] קיבלתי 51482 אז ככה הטמפרטורות לא עלו אחרי האובר קלוק !!!!!!!! תמיד בסביבות ה60 במצב מנוחה 54 אז תגובות בבקשה (;

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by santakelev,

אז ככה: אתמול החלטתי לנסות פעם ראשונה OC לכרטיס. הגדלתי מעט את מהירות הזכרון ל-1100 ואז 1160 מגההרץ(עם AMD gpu clock tool), ובדקתי עם furmark, בשני אינטרוולים של רבע שעה. זה עבר בסדר, בסך הכל נראה שהכרטיס יציב, הדבר היחיד הוא שטמפרטורת הכרטיס היתה מאוד גבוהה, הגיעה כמעט ל-100 צלזיוס לקראת הסוף... אבל אחרי שכיביתי את furmark הכרטיס הצטנן חזרה, והכל נראה בסדר. הדבר המוזר שקרה הוא שמאז שעשיתי ריסטרט למחשב, ה-gpu clock tool מראה שתדר הזיכרון הוא עכשיו 300 מגההרץ (הגדרות המפעל הם 1000) ותדר ה-core (שכלל לא שיניתי) הוא 157 מגההרץ (לעומת מפעל- 750). בהתחלה חשבתי שהתוכנה עצמה השתגעה, אבל הסרה והתקנה חוזרת לא שינו כלום. הפעלתי AMD overdrive דרך catalyst וגם הוא הראה את אותם נתוני…

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by nas,

http://members.home.nl/epsilon/nas/ לא גמור עדיין , חסרים לי הצינורות נחושת בשביל למדוד תקוטר ולעשות יציאות ככל הנראה הבלוק יהיה מכסף טהור :-X

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  8. הצלחתי לייצב GF4 Mx440 של VisionTek על ליבה 325 זיכרון 475 הביצועים טובים אני רוצה להמשיך חשבתי אולי לבנות קירור רציני ולנסות להגיע ל390 מגה הרץ בליבה כמה שזה נשמע לא הגיוני ובזיכרון השאיפה שלי היא להגיע ללפחות 520 אנירוצה לעשות קירור רציני לליבה אבל אתם חושבים שגם עם היא תיהיה קרה מאוד ועל משהו כמו 390 מגה הרץ היא יכולה פתאום למות לי ? דוגרי אני מסוגל לעשות את זה עם אני רוצה...השאלה מה יהיה?!

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by ezx,

אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by yuval_cohen,

אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by stasgl85,

סיימתי לעשות OC הרצתי בדיקות והכל יציב רק שמתי לב לדבר הזה: http://img823.imageshack.us/i/11022011125418.png/ בSPD tRC מראה 30 ואצלי זה מראה 52 מה לעשות להוריד ל30 או להשאיר כמו שזה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  12. האם המאוורר שמגיע איתה חזק יותר מהמאוורר המגיע עם הכרטיס? מכיוון שהוא נראה די גדול ורציני (המאוורר הרגיל).

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by kobihaz,

שלום רב לכם!!! אני חדש באתר הזה אבל קיבלתי המלצות קניתי עכשיו את הלוח RAMPGE EXTREME ואת הכרטיס מסך 4870X2 אמרו לי שבישביל שאני ינצל את הכרטיס מסך אני צריך לעשות אוברקלוק רציני למעבד עכשיו רציתי לדעת מהיכן אני יכול לילמוד איך לעשות את זה?תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by tal^_^,

בניתי מאווררים כמו במדריך שבאתר אבל אני לא מוצא את המקום לחבר את החיבור הקטן של השתיים ללוח אם, קראתי בחוברת הוראות של הלוח אם ומצאי שהחיבור אמור להיות עם 3 פינים, מה קורה כאן לעזעזל?

15. Started by blabla2002,

שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by ClockPusher,

בוקר טוב ושלום לכולם ....(First post) מישו יודע איפו אפשר לקנות Conductive INK בשביל Volt Mods וכו' ???

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by Shlompy,

המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור. כרטיס של POINT OF VIEW. גרסא LP. http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165 ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך. כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור. אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש. חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler‎ של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח http://www.arctic-…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  18. שלום יש לי NF7 + AMD 2500 זכרון CROSSAIR 2700 DDR333 256 MB +MUSHKIN BLUE 2700 DDR333 500 MB BH5 קירור לא רע(SILENT TOWER+מארז COMPUCASE 6A19) לפני OC הייתי יציב PRIME 9 שעות ללא ERROR, לאחר שהתחלתי OC מינימלי ל - 170 BUS WINDOWS זרק לי ERROR כבר אחרי 5 דק' למה?????? אני מתאר לעצמי שהזיכרון הגביל אותי אבל עד כדי כך. למישהו יש תוכנת מאמץ כדי שאבדוק את פוטנציאל ה OC של הזיכרון? נ.ב ה AGP שלי על 66 לפי מה שאני מבין זה אומר שהוא נעול לא?

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך שארפין X550 PCI-E 128 BIT 256 MB ואני עשיתי לו אובר קלוק העלתי מ 400 CORE ל 500 ומ 200 MEM ל 300 {הוא יותר טוב או משהו עכשיו } הוא מתקרב לאיזה כרטיס טוב עכשיו ? וישלי דבר כזה SPEED FUN שהוא נמצא על 0 ויש אפשרות להעלות אותו עד 100 מזה ומזה יתן והאם זה מסוכן להעלות אותו ל 100 ואפשר הסבר מפורט על ה SPEED FUN

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by AtomiX,

מגיע ל 2700 על 1.35 ומגיע ל3000 עם 1.45 נקנה ב 900 שקל .. כמה אפשר למכור אותו?

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by rico,

שלום לכולם, פתחתי את המארז עצמו בכדי לנקות אותו, בזמן שהמחשב היה פתוח (אני יודע שלא מומלץ), אבל במקרה ראיתי ש- 2 מאווררים לא עובדים בתוכו. המאוורר הראשון- בצד שבו מדליקים את המחשב, מאוורר שהוא למעטה (מתחת לצורב DVD).. המאוורר השני- בצד האחורי של המארז, המאוורר שמאחוריו יש את כל הכבלים, השונים למניהם. זה קשור במקרה לספק כוח שהם לא עובדים (מסתובבים)? או שרק צריך לשמן אותם, ואם כן, אם איזה שמן בימדוייק אם אפשר? תודה רבה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by Dready,

גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  23. תקציב עד 250 ש'ח אם אפשר פחות תמיד יותר טוב. לגבי המפרט בצד ימין. ולגבי משאבה אני לא יודע כמה ליטר לשעה מומלץ שהיא תשאב האם יש למישהו נתונים מומלצים ? אגב את הבלוק למעבד אני בונה לבד איזה חומר מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by THE FOX,

הנה לדוגמא המעבד שברשותי... מתח סטוק 1.45V תדר סטוק 2 GHZ לאחר UC המתח הורד ל 1.225V יציב לגמרי ומתי שאני לא על המחשב אני מוריד את התדר מטה ל 0.9 GHZ או 1 GHZ אפשר עוד הרבה יותר מטה...מהביוס. אנשים הציגו את תוצאותיכם נראה מי יצליח להגיע לתדר ומתח הכי נמוך, בהצלחה.

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  25. יש לי צורב DVD וצורב CD, אחד מהם מרעיש בצורה מטורפת ואני לא יודע מה לעשות יכול להיות שזה ההארדיסק? כי אני פשוט שומע שזה משם באיזור מה עושים כדי להשתיק את זה?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים