עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by djelectric,

טוב בקצרה אני מכוון הגדרות אוברקלוק בביוס להגדרות שכבר נבדקו והן מתאימות ותקינות ולאחר מכן כמובן F10 ושמירה. אבל כשהמחשב נטען מחדש המעבד נשאר בסטוק למרות שההגדרות בביוס עדיין מכוונות לOC. הדבר היחיד שהשתנה זאת מחלקת הזכרון. הצעות לפתרון? הנה ההגדרות: (הזכרון בתדר של 266X2 )

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

יש לי שתי ציפסטים!(לפחות זה נראה ככה!) אחד מעל הכרטיס מסך שיש עליו היטסינק עם מאוורר, ושני בערך מתחת לזכרונות שאין עליו שום קירור ורשו עליו SIS 963! כשאני נוגע בו הוא רותח ממש(נראה לי איזה 60~ מעלות!) מה לעשות? זה בסדר או להשיג קירור ואם כן אז מאיפה?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by pwntigo,

החלטתי לקנות ביג טייפון בגלל כל התגובות הטובות עליו... אבל כשנכנסתי לזאפ או לנועה קומפ ואחרים יש שם אין ספור גירסאות של הביג טייפון... איזה מהם לקנות? יש לי e6300 עד כמה שהבנתי אני צריך את זה לסוקט 775 אבל עדיין יש הרבה מאוד סוגים... והרבה מאוד מחירים :\

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by Load,

לא מזמן הגיע הגיע אליי המארז והמאורר שלו 120 מ"מ מאחורה למרות גודלו הוא חלש מאוד אז נכון שהוא שקט אבל הוא בקושי זז! ומוציא אוויר, האם אפשר להגביר את המהירות שלו לא מצאתי אם יש לו ווסת ? ועוד דבר מה זה הכבל שיוצא ממנו (לבן שחור כזה עם ראש פלסטיק ירוק)?

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by yoav1000,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד אך אם אני מעלה את הFSB מעל 202 המחשב לא עולה. הטמפרטורה של המעבד נמוכה. האם צריך לשנות משהו חוץ מהFSB? מדוע זה לא עובד? יש לי לוח אם:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz ומעבד פנטיום 4 סוקט 478 פרסקוט.

• 17 תגובות
    • 935 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות את המארז הכי מתאים, עד 400 שקל בערך, אפשר קצת יותר , בצבע שחור, אלגנטי , לא יותר מדי קשקושים וכל מיני. המארז צריך להיות בלי ספק. אני קונה ספק לכוד : Corsair CMPSU-450VXEU 450W שיהיה שקט, ולא יתחמם יותר מדי, שלא יקלקל לי חלקים במחשב, שיהיה קריר, ככל האפשר (בתקציב של 400 ומשהו ש"ח). עיצוב כמו שאמרתי..שחור חזק כזה חלק, אפשר עם לייזר (אבל רק כחול , לא ירוק וורוד וכתום וכל אלה) , אלגנטי כזה, בלי דברים שיוצאים מהצד ובולטים כזה ממש. המפרט הוא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL PRO זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 5…

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by huber,

הייתם מנסים את זה??

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  8. אהלן לכולם, לאחרונה שדרגתי את המפרט שלי, החלפתי את ה Q9550 שלי ל-2500K שאני מתכוון לנסות ולהביא עד 5GHz אבל גם אסתפק ב-4.8 נרכש לוח אם Z77A-GD65 של MSI ונרכשו זכרונות חדשים. המחשב החדש עוד לא הורכב, אבל מתוכנן בו OC כבד כמו שאמרתי. המארז הנוכחי שלי הוא P182 שאותו אני מוכר לחבר שלי ואני מתכנן לקנות מארז חדש, כנראה P280, נורא אהבתי את הביקורות עליו, המחיר שלו די משתלם ויש לו אחלה אפשרויות לסידור כבלים והוא גם נראה מעולה. כרגע אני עם קירור אוויר Zalman CNPS10X Extreme, אוהב אותו מאוד, אבל רציתי לשאול האם כדאי לשקול לעבוד עם קירור מים ואם כן, עד כמה זה משתלם או בכלל נדרש למפרט כמו שלי? אשמח לתגובות ולידע כללי בנושא, כי מעולם לא התעסקתי בקירור מים. תודה

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by huber,

בעקבות הכתבה באתר התחילו אצלי התלבטויות. עד עכשיו הייתי נעול על ה AX478, אבל אחרי קריאת הכתבה על ה MCX חשבתי לעצמי שאולי עדיף לרכוש אותו לפנטיום 4. בהתחשב בכך ששניהם לא משווקים בארץ ושאת שניהם אני מתכוון להזמין מ 2COOLTEK, זה לא שיקול בר קיימא. אין השווא ישירה בין שניהם והניסוי של שניהם לא נעשה על אותה מערכת ככה שאיא אפשר להשוות "ראש בראש", אז איך מחליטים איזה יעיל יותר? אם יש למישהו משהו מבוסס להגיד בנושא, אשמח לשמוע...

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by X-Gamer,

עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by pc student,

יש לי פה תמונה שמראה את מצב הזיכרונות שלי,האם זה בסדר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by manenbu,

שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  13. אז כן, הכרטיס שברשותי לא נמצא בחזית הטכנולוגית ובכל זאת.. ברירת המחדל של מהירות המאוורר היא 40% ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו evga ו RIVA TUNER אבל זה לא מצליח.. חוזר חזרה ל-40%.. מה בכל זאת אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by DrStyle,

דבר ראשון יש לי עכשיו E8400@3.7GHZ יש לי קירור CM212HYPER לוח אם EP45-DS3 המעלות במנוחה 39-44 ובמאמץ 100% שעה בOCCT הגג שבגג זה 58 אבל זה יציב הרוב על 55~ תמונה מCPUZ המתח על 1.2-1.25V זכרונות: עשיתי אוברקלוק לכמעט 1000MHZ, נראה לי שזה עדיף מ800 (?) מה עם התזמונים, זה טוב? בקשר ל EIST וC1E, אני עדיין לא יודע אם כדאי לבטל לא הבנתי מה הבעיות יציבות שאומרים שיש עם זה עכשיו, כדי להמשיך OC נגיד ל4 כמה מתח לעלות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  15. אני לא יודע מה קורה, הכרטיס מסך מגיע כשהוא במנוחה ל 100 מעלות ויותר, המחשב מרעיש( כנראה המאוור של הכ.מ) אולי להחליף לקירור שלו?? יש לי 6600GT של לדיטיק חשבתי על-Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2. אוו ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. בקשר להרדיסקים, יש לי 3 הרדיסקים והם מגיעים ל-50 מעלות.. אין לי תקציב עכשיו להשקיע בקירור טוב לכול אחד למה מ ספיק לי להוריד אותם באיזה 10 מעל', ניסיתי לשים מאורר של 80MM ולא עשה כלום. מה אפשר לקנות ואיפה למקמם בתציב של עד 80 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by djburekas,

הייחברה מה קורה... שבת שלום.. קניתי את המאורר הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5829 והתקנתי אותו על הכרטיס מסך.. כלומר שמתי S1 ACCELERO והצמדתי אותו עם אזיקונים.. תמונה מצ"ב. המאורר הוא PWN, השאלה שלי האם אני יכול לשלוט עליו שיסתובב ב400RPM, ושאם אני נכנס למשחק אז אני אעלה אותו לפני זה ל2000 RPM .. נגיד אפילו שרשמו שהוא תומך מ400-1400 האם אפשר עוד להרים אותו... תודה רבה!... כי התבאסתי שמתי 45 שקל עליו.. ולא הצלחתי לכוונן אותו... תודה רבה לעוזרים !!!! ואם אפשר עזרה איך לכוונן אותו הכוונה בביוס, מה לרשום עליו ואיך לכוונן אותו..... מקווה שזה אפשרי תודה! יאיר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by a-v-i,

נראה לי שמצאתי את המאוורר 80 מ"מ הכי משתלם שיש... http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm אומנם הוא מגיע כמאוורר למעבד עם גוף קירור אבל המחיר שלו הוא כמו של מאוורר רגיל - כ 60 ש"ח. זורק 32.4 CFM ברעש של 21 DBA שזה שקט מאוד... האם מישהו מכיר מאוורר 80 מ"מ שזורק יותר באותה כמות רעש?

• 15 תגובות
    • 935 צפיות
  18. מפרט:

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  19. שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by A-10,

https://www.youtube.com/watch?v=HgGaEZjb5Ls נו, זה מתבקש ...

21. Started by ccc,

הגעתי עם באס 180*11 במעבד שלי הכל עלה והיה יציב לגמרי.. 4 שעןת IDLE ושלוש לופים של PCMARK בשבילי זה מספיק יציב. למרות שהוא יוצא באמצע מ 3DMARK אבל לא נורא.. בקיצור העלתי ל 185*11 והנה בא מסך כחול מגעיל ומעצבן נורא נורא !!! אלה ההגדרות 180*11 1.9V CORE 2.9 MEM 1.7 CHIPSET TIMINGS DEAFUALT 2-6-3-3 שמתי 2 וולט עדיין בא מסך כחול ולא יכול להיות שאני עוצר כל כך מוקדם!! מה זה?! למה יש מסך כחול אני אמור להגיע לפחות ל200*11 המעלות לא עולות מ40 בביוס

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by n1ka,

אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?

• 14 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by godisme171,

אני רוצה לעשות OC ל P3 733 אז בלוח אם אני יכול לעלות את הבאס עד ל800 אז אני צריך להגדיל את המתח למעבד ???

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by danieln9,

אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים. בתודה דניאל נורמן חדש!!!! אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!? http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062 זה מאיפה שאני קונה את זה

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by blabla2002,

שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה

• 10 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים