אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, מישהו יודע אם יש את התוכנה SPEED FAN שעובדת טוב עם WIN 7 ? ???
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתכנן אובר קלוק ואני רוצה לדעת מה החשיבות של הזכרונות ומה בכלל אני אמור לעשות איתם חוץ מלעלות לכל המערכת את ה front side bus עכשיו אני באובר קלוק של 3 @ 3.21 ואני רוצה לעלות עוד, אז אני חייב את המידע הזה...
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ידוע שהמאוורים לגוף הזה צריכים להיות בעלי קוטר של 120MM אבל יש לי שאלה: האם ה- NOCTUA NF-P14 יתאים כי החורים ממוקמים אחרת, או פשוט עדיף לקחת את ה- NOCTUA NF-P12. ובכלל מה עדיף באספקט היחידי של ביצועים מכיוון שרעש אינו רלוונטי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הגעתי עם באס 180*11 במעבד שלי הכל עלה והיה יציב לגמרי.. 4 שעןת IDLE ושלוש לופים של PCMARK בשבילי זה מספיק יציב. למרות שהוא יוצא באמצע מ 3DMARK אבל לא נורא.. בקיצור העלתי ל 185*11 והנה בא מסך כחול מגעיל ומעצבן נורא נורא !!! אלה ההגדרות 180*11 1.9V CORE 2.9 MEM 1.7 CHIPSET TIMINGS DEAFUALT 2-6-3-3 שמתי 2 וולט עדיין בא מסך כחול ולא יכול להיות שאני עוצר כל כך מוקדם!! מה זה?! למה יש מסך כחול אני אמור להגיע לפחות ל200*11 המעלות לא עולות מ40 בביוס
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכל המפרט שלי: e6300 abit kingstone 512 ddr2 667X2 GPS-400AA-101A Chieftec-ספק קירור המעבד הוא קירור סטוק+שדרוג קל(תעלה+מאוורר שמכניסה אויר קר למעבד) במארז עצמו ישנם עוד 4 מאווררים אחד שמכניס אויר לדיסק קשיח,אחד שמוציא אויר בחלק האחורי , אחד שמכניס אויר לאיזור הכרטיס מסך והמאוורר של הספק שמכניס אויר לכיוון המעבד. הטמפרטורה של הליבות 45 במנוחה 62-67 במאמץ מלא. ולשאלות: 1.האם הסירקולציה נשמעת תקינה?(נראה לי שלא בגלל שיוצא ש4 מאווררים מכניסים ורק האחורי מוציא אשמח לדעתכם) 2.האם הטמפרטורה של המעבד סבירה? 4.בחלק התחתון של המעבד (הצד שנוגע בלוח אם)יש מדבקה לבנה קטנה האם אפשר להוציא אותה? יכול להיות שהיא משפיעה על החום? 3.האם אני יכול לעשות oc סולידי(גג 2400 ג…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אוקיי אז אני תצכנן ליבנות פאן בס ניוחד יהיה לו 3 מצבים OFF פוטנציומטר וON עכשיו מפסק אני קונה של ON\ON עם OFF יהיה לד שיציג מצב אז תנו עצות. ותוכנות טובות לשירטוט מעגלים. בתודה דניאל נורמן חדש!!!! אני צריך לדעת דחוף איזה נגד מישתנה לקינות כמה אום הבאסה זה שהכי נמוך שמצאתי זה 500 אום?!?!? http://www.dse.com.au/cgi-bin/dse.filereader?3f9e4cc5055736cc273fc0a87f9c06fe+EN/catalogs/CTG0001062 זה מאיפה שאני קונה את זה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA במהירות 400 הבנתי שהלוח + זכרון שלי יכולים לעבוד ב 400MHZ, אבל המעבד רק ב 333. כמו כן הבנתי שביצוע OC ל 3200 גם תעלה את מהירות המעבד/באס ל 400. אני Newbie בתחום ה OC, לכן השאלה הראשונה שלי היא : 1. האם ה OC מ 2500 ל 3200 נחשב OC מסוכן ? השאלה השניה היא : 2. מה בדיוק אני צריך לעשות ? (רק לשנות איזו מכפלה / פרמטר בביוס ? תודה רבה לכם !!! :-*
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המאוורר שלו מרעיש כמו טרקטור. כרטיס של POINT OF VIEW. גרסא LP. http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=165 ניסיתי להוציא אותו כדי לשמן, להפתעתי לא גיליתי שום מקום לשמן, הסרתי את המדבקות, לא יודע, אין, פשוט לא מבין איך. כשאני מדליק את המחשב, הוא מסתובב כאילו הוא מנסה להניע, כאילו, קופץ לשניה-מפסיק, קופץ-מפסיק. אחרי 2 שניות הוא מתחיל לרוץ סוף סוף, ומרעיש כמו טרקטור. אחרי 10 דקות בערך הוא מתייצב ומרעיש פחות. בשעות הערב פתאום הוא שוב מתחיל להשתגע ולחרחר כמו טרקטור. בכלל נשמע לי כאילו הוא מסתובב מהר מדי, אבל אני מניח שזה רק בגלל הרעש. חשבתי לקנות את Accelero L2 Pro VGA Cooler של ARCTIC COOLING, 80 ש"ח http://www.arctic-…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הוספתי חלון למארז ושמתי לב שנוצר חשמל סטטי די במהירות יענו אחרי כמה דקות שהמחשב פועל איך הו נוצר והאם הוא יכול לעשות איזה נזק? תודה רבה HOT-DOG
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי אובר קלוקינג מ 2800 ל 3200 עכשיו שאני כותב המוזיקה וכול הצלילים קופצים ואני מישתגע מה זה יכול להיות יש רעיות תודה למי שיענה
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לפאנאסים http://www.pch.co.il/docs/pd-1872663739.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1291487260.htm קודם כל בזה של זלמן מה זה כל הכפתורים האלה? (ה SWITCHIS) מצד ימין, דבר שני, איך יש כל כך הבדל מחירים בין שניהים? בעוד שב Enermax יש לו LCD ו TEMP SENSORS... זה ממש מוזר, מה ההבדלים ביניהם... ועוד שאלה, יש מאווררים שלא מתחבירים או לא מתקשרים טוב עם פאנבסים מיוחדים? ובכלליות יש משהו אחר שאתם ממליצים מניסיון? ומה ההבדל בין כל הפאנבסים ביעקרון תודה לי שעונה
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש (המפרט בינתיים הוא בתראד הזה בפוסט האחרון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487572.msg4176257;topicseen#new). TMS מציעה לעשות OC למעבד ללא תשלום. האם כדי לי (המעבד עם קירור סטוק) לעשות או לוותר על זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. אני מעוניין לקנות מחשב ובפורום מפרטים שלחו אותי לכאן לברר על מעבד AMD FM1 A8-3870K 3.0GHz UNLOCKED + HD6550D לכמה אני יכול להגיע איתו? אני מתנצל אם אני לא מנסח את זה מכון אני רק בימים האחרונים התחלתי לקרוא על OC, עוד לא אפילו ניסיתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס מסך leadtek 8600GT והוא מאוד מאוד מרעיש.. האמת הוא הרכיב היחיד במחשב שלי שעושה רעש היום פירקתי אותו לגורמים וממש ניקיתי אותו כמו חדש,וזה לא עזר השאלה שלי היא,אם אני יכול לנתק את המאוורר ולהשאיר את הכרטיס רק עם הגוף קירור... (אי אפשר להנמיך את המהירות של המאוורר בכרטיס הזה) תודה מראש לעוזרים עם פתרון יצירתי לבעיה.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זה המפרט שלי מעבד Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים Cosmos 1000 ספקי כוח Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular קירור mugen 2 עכשיו אני רוצה להביא את המעבד שלי ל 4גיגה ארץ + ושיהיה בטמפ' טובה לא לעבור את ה 70 הוא על oc ל 3.8 עם מוגן 2 טמפ מקס היא 90 ואני רוצה להיות בראש שקט אז יש עכשיו כסף חשבתי לקנות מערכת קירור מים למעבד מישהו יכול לבנות לי משהו טוב אין בעיה של הזמנה מחול
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מחשב גי פורס 4 TI4400 וP4 2.26 ושעשיתי אוברקלוק למעבד ולכרטיס התוצאה הייתה נמוכה יותר מאשר בלי אוברקלוק יש למישהוא מושג למה זה. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
המאוורר בגודל 13.5 ס''מ, ממש לא סטנדרטי וממש בעייתי למצוא אחד. אני מחפש מאוורר סופר שקט, עקב רעשי טרקטור במאוורר הקיים. -עם כל הכבוד לTAGAN, מאוורר זוועתי! חבר'ה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי מחשב ישן +AMD 939 3200 , כרטיס מסך 8800GT Nvidia (עם קירור פאסיבי), לוח אם של גיגהביט GA-K8NF-9 1GB DDR RAM, winXP. אני מעוניין לעשות לו הסבה שישמש בתור מחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בלי להשקיע כסף. בעבר הוא לא הצליח להריץ סרטים ברזולוצית 720HD באופן חלק וזו הבעיה והמטרה העיקרית כרגע. מה האופציות שלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. עד כמה שאני יודע היום אינטל עם ליבת northwood הוא המעבד הכי טוב להמהרות, מה שמאוד מעצבן אותי. אתם חושבים שכשה-T-bred 0 שיהיה מבוסס על 0.13 מיקרון יצא הוא יהיה יותר טוב להמהרות? אני מקווה...
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-