אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2.6 בבאס 800 עם ג'יגה זיכרון של סמסונג 1:1 העלתי את הבאס מ200 ל 231 מה שהעלה את תדר המעבד ל 3.0 ג'יגה את הזיכרונות הורדתי ל 5:4 והגל עובד יופי אבל........אני לא רואה שום הבדל בביצועים מישהוא יודע מה קורה פה?
-
- 18 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי התווכחנו אם אוברקלוק מקצר את חיי הרכיב. אני אמרתי לו שאם אתה קונה ביט טייפון למעבד (נגיד) ועושה OC של כ 300MHZ -500MHZ והטמפ' נשארו כמו שהיה לך המעבד בלי OC וקירור סטוק, אז זה לא מקצר ,והוא טוען שזה מקצר. מי צודק? ויש לי שאלה: אם אני עושה OC ואחר כך מחזיר אותו למצב הרגיל לפני ה OC, חיי הרכיב חוזרים אליו? (אם זה באמת מקצר)
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד Q6700 ואני מעוניין לעשות לו OC( לא מטורף - כדי להריץ משחקים כבדים עכשיו ובעתיד), לוח EP43DS3L אני מתלבט איזה קירור לקנות לו, אני יודע שיש אפשרויות טובות: Ultra 120 eXtreme Thermalright Tuniq tower 120 Scythe infinity מה יספיק לי בשביל ה- OC ? האם כדאי לקחת משהו קצת יותר זול ? האם עדיף לי מהבחינה של ה- OC וההתחממות לקחת את הלוח EP43UD3L במקום ה- DS3L ? או שאין קשר וחבל לבזבז סתם 100 שקל
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תקציב עד 250 ש'ח אם אפשר פחות תמיד יותר טוב. לגבי המפרט בצד ימין. ולגבי משאבה אני לא יודע כמה ליטר לשעה מומלץ שהיא תשאב האם יש למישהו נתונים מומלצים ? אגב את הבלוק למעבד אני בונה לבד איזה חומר מומלץ ?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז מרוב שאני ממהר פה להקשיע וכו' .. שחכתי לציין את ה OC שלי לכרטיס מסך שלי ה9800GTX שלי מספיק דיבורים הנה תמונות : אמ זה כרטיס מסך EVGA, גרסא רגילה, קירור סטוק .. והנה התוצאות אני לא ממשיך כי אז יש זיופים, אחרי איזה 50 מגה הרץ שאין לי כוח להעלות ^^ אבל כשיהייה לי פתרון לקירור של הגשר הדרומי, אני יוכל להמשיך =]
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן oc חק ואני רוצה קירור רציני לכרטיס מסך=6600gt vivo תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, בעודי גולש באינטרנט מצאתי קירור מים של חברת "Titan" מדגם DWC-A01. מישהו מכיר אולי את החברה הזאת או יודע על ביקורת על המוצר הנ"ל? מכיוון שהמחיר שלו נראה די זול... באתר לא היה מפורט הרבה על מה מכילה החבילה (חוץ מתמונה של משהו שנראה כאילו הוא נכנס למפרץ של ה5.25". בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק... הלוח אם שיש לי הוא http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3290 ומעבד Q9650 השאלה לכמה אני יכול להגיע איתם... בקשר לזכרונות לספק אני עומד לקנות חדשים =] אבל השאלה האם משהו פה יגביל אותי? או לכמה בערך אני יכול להגיע?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
צהריים טובים. האם לפני ביצוע אובר קלוק, רצוי לקבוע את התזמונים של הזכרונות בדיוק לפי התזמונים שהם מגיעים מהיצרין? נניח אם יש לי תזמונים מקוריים 5-5-5-18 אז להגדיר אותם ידנית לפני האובר קלוק גם 5-5-5-18? עוד שאלה, מדוע כאשר אני בוחר באופציה לשינוי ידני של התזמונים לפני שבכלל התחלתי לעשות אובר, התזמונים כבר היו ...5-7-7 ולא כמו שרשום ביצרן? אלה הזכרונות שיש לי http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-reaper-hpc-4gb-edition-eol.html תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
העליתי את המתח מ- 1.25 ל- 1.36 וולט, הורדתי את המחלק מ- 12.5 ל- 12, והעליתי את הFSB מ 200 ל- 300MHz. הקפיצה ל- 3.6GHz הייתה מתבקשת, אבל CPU-Z מראה שביצועי ה FSB האפקטיבי עלו מ-800 ל- 1200MHz.. מה שהפתיעה אותי מאוד. כי קראתי שהלוח שלי, GA-73-PVM-S2H, לא תומך בשליטה במתח הזכרונות ואילו המכפלה הגבוהה עם ה-FSB הנמוך אמורים עקרונית להגביל את מהירות הזכרונות, כמו שמישהו כבר כתב וקיבל כאן. אבל בפועל העליתי גם את מהירות המעבד וגם מהירות הזכרונות - מה שבא לידי ביטוי בפועל בהעלאת הציון ש MS7 נתן למעבד - עלה מ 6.0 ל- 6.8 ולזכרונות- עלה ומ 5.9 ל- 6.8. OCCT אומר שבינתיים הכל יציב, עם טמפרטורות מאמץ של 65-71 מעלות, ומנוחה של 50-60 מעלות. האם העלאת ה FSB היא סוג של מזל של מתחילים…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לאחר הרבה תארדים שפתחתי , נענו ועזרו לי סוף כל סוף בניתי את הלד פאן שרציתי והוא עובד טוב אך חלש ולא נותן את האפקט האימית הבעיה אני חושב שאני צריך לדים חזקים יותר הם יש דבר כזה ???? הלדים שיש לי עולים 1 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של סאמסונג דגם N102S עם מעבד אינטל אטום (אבל שידרגתי את הRAM ל4 ג"ב) עם BIOS של סאמסונג, רציתי לדעת אם אפשר בכלל לבצע אוברקלוקינג כל שהוא למעבד ואולי גם לכרטיס המסך, ואם כן איך (הבעיה שהBIOS שונה ולכן המדריכים הרגילים לא עוזרים) אני חדש בתחום אז אני אודה על כל עזרה. והנה כל הפרטים [ATTACH=CONFIG]2972[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2973[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות מעל 420 מפרט בחתימה חזרתי למעבד הישן E6600 כול המידע בתמונות האם הכול מוגדר נכון ?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי GTX 260 216SP חשבתי על זה ואת הכרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב הכרטיס הזה מספיק לי אין לי זמן לשחק יותר מדי רק שיוצא איזה משחק ממש שווה... עכשיו הכרטיס בלי OC כי אני לא יכול לעשות OC נורמלי כי אני רגיש לרעש כול החלקים במחשב שקטים - ספק 20 DBA מאווררים 21 DBA קירור למעבד 26 DBA הדבר הכי רועש במחשב שלי זה הכרטיס מסך עכשיו באתר רשום שבמהירות המקסימלית של המאוררים בקירור זה 0.5 SONE כמה DBA זה יוצא ? ולשאלה הכי חשובה עד כמה זה יתן שיפור ועד כמה OC אני יוכל להגיע בלי להעלות מתחים לכרטיס מסך? כי הדבר היחיד שדיי מונע ממני לקנות את הקירור זה הכאבי ראש זאת אומרת ההרכבה שלו וזה שאני אצתרך לפרק את הכלוב של הכוננים קשיחים ולהרחיק אותו כדי שהיה מקום לקי…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, המעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego לוח:DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מתלבט בין: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan או Thermalright XP-120+מאוורר 120MM או Thermalright XP-90C for P4&K8+מאורר 90MM תודות מראש
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…
-
- 18 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה קירור שקט בתקציב עד 70 ש"ח. האם Alpine 11 GT Rev2 יהיה מתאים ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, כשרות לקהילה (ולעצמי) החלטתי לבנות את הקומבינצייה הנ''ל, גם כדי להראות לארים את האפשרות, או סתם לעניין. שיפור HD4850 ב120 שקלים: לא מזמן רכשתי את גרסת העיצוב הייחודית של SAPPHIRE לHD4850 בעלת קירור שונה: כאחד לכבר ראה את נפלאות ה S1 ב8600GT שלו החלטתי לנסות ב HD4850, למרות שאין שום מקור רשמי לכך שהS1 מתאים לHD4850 כבר ראיתי ברחבי הרשת את השילוב. אני מבהיר: לכל מי שרוצה להתקין את הקירור על הכרטיס או לבצע כל פעולה שקשורה למודינג, במקרים רבים האחריות על הכרטיס תוסר, ונדרש ידע בסיסי בביצוע הפעולות! הכרטיס שלי ללא גוף הקירור: לאחר מכן, התקנתי את ההיטסינקים כולל גוף הקירור של הליבה, היטסינק אחד הייתי צריך למקמם בקצה הצ'יפ כדי לתת להיטסינק הראשי לשבת בצורה מלאה,…
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
דבר ראשון זה לא המחשב שלי העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?
-
- 19 תגובות
- 892 צפיות
-
-
המעבד שלי רותח!! גם SpeedFan וגם Coretemp טוענות שהמעבד שלי נמצא ב-85c! אני גם מרגיש שהמחשב שלי באמת נהיה איטי בחודשים האחרונים, ויש לו נטייה להרבה BSODים עכשיו, גוף קירור חדש ונוצץ כבר בדרכו אליי אבל השאלה שלי היא האם יכול להיות שמדובר בבעיה פיזית של המעבד או של לוח האם? (ואני לא רוצה שתגידו שיכול להיות שזה לוח האם כי אם אני צריך להרכיב לבד עוד לוח אני אשתגע ) מדובר על מעבד קצת ישן, core2dou E6400. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני אני קונה מארז חדש (עוד לא החלטתי איזה) אז בינתיים אני רוצה להתעלל בזה שיש לי עכשיו (הזה שמקבלים עם מחשב ניורון עם הפאנל הכחול מקדימה) אני מחפש רעיונות למודינג - אשמח לקבל רעיונות מכם או לינק לאתרים אחרים תודה
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
טוב אז אני מקבל מחשב חדש אם 9450 וקירור TUNIQ TOWER ביחד אם לוח האם ASUS MAXIMUS FORMULA ומארז AURORA 570 הגדול. הייתי רוצה לדעת מה המהירות והמתח המומלצים ל OC למעבד הנל וכך גם האם כדאי להחליף את המאורר שבא אם הקירור למאורר 120 ממ טוב יותר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-