עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, הורדתי את התוכנה C2NGO ללוח CHAINTECH 7NJS ZENITH שלי... שהוא NFII כמובן והתכנה תקעה את המחשב ישר... באתחול אחר של המשב שעברתי בביוס לפני שהגעתי לווינדוס המחשב תפקד טוב עםפ התכנה והיא הורידה את המעלות כמו שצריך!!! אני ממש רוצה להפעיל כי המעלות העלה חשובות לOC שלי.... למה זה תוקע ואיך לסדר? למה כשפותחים דרך הביוס זה בסדר? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 457 צפיות
  2. שבוע הבא מגיע לי המחשב החדש אני מתכנן OC , השאלה היא האם הקירור הבסיסי שמגיע מספיק ? ועד כמה אני יכול להגיע איתו? המארז כנראה יהיה COOLER MASTER 830 EVO עם 9 מאווררים ... אגב , הזכרונות הם של G.SKILL 1000MHZ .. אם זה חשוב . תודה

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Noybee,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים המאיץ הגרפי שיש לי GeForce 8600GT Super 512MB PCIe של Palit מייצר רעש טורדני מאוד מהמאוורר שלו. ניקיתי אבק עם אוויר דחוס, פירקתי והרכבתי. זה בא והולך (כנראה תלוי במהירות המאוורר, לא הצלחתי לאמת זאת בצורה חותכת בעזרת speedfan) הקיצור - נמאס לי מהרעש, אני מתכוון להחליף אותו במשהו דומה (אלא אם כן למישהו יש רעיון טוב כיצד להעלים את הרעש) איך הכרטיס Asus nVIDIA GeForce EN9500GT Magic DI 512MB PCIe ? המחיר דומה מאוד לקודם, ~450 ש"ח אינני גיימר כבד, אולם האם יש מצב למשהו מעט יקר יותר שנותן תמורה טובה משמעותית? תודות

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אהלן, קודם כל רציתי להגיד שעשיתי OC לD805 והגעתי ל3.9 על מתח 1.4V. רציתי לשאול, מה המקסימום המותר של הטמפ' והמתח של המעבד הזה?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  5. עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל? התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPM הוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימום האפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן). כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  6. הרצתי Memtest במשך 100 שעות על 3.6Ghz.. ללא שגיאה (חכיתי למארזים ומערכת הפעלה). ביוס F10. ווינדוס בינתיים קורס לי כשאני מנסה גם ב-3.5Ghz. זכרונות 1:1, MCH וכל אלה 0.1v+, ו-disabled על מה שצריך. עכשיו אני על 9x378 = 3.4Ghz, במתח 1.45v בביוס, ב-CPUZ הוא מראה לי 1.344v ברגע שאני ב-FULL LOAD לכל הליבות. מה הבדיקת יציבות הכי מוצלחת? להריץ 4 עותקים של PRIME ב-SMALL FFTS במשך 7 שעות? כי TAT אני רואה שמעמיס רק על שתי ליבות.. מצב שני נראה שהוא לוקח אותן לטמפ' יותר גבוהה. ב-CoreTemp 0.95.4 הטמפ' הן 63-57-57-63 עם 4 PRIME כמו שציינתי. האם יש מקום לתת עוד במתח למעבד ולנסות לרוץ על 3.6ghz? הצ'יפסט חמים למגע - מתקרב לגבול של בקרוב אני לא אוכל להשאיר עליו את האצבע, חיישן חיצוני מדווח שה…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים עשו לי OC במעבד ל 3.4 GHZ, כ - 40% המחשב פעל בסדר גמור (מפרט מחשב מימין). היום הדלקתי את המחשב בבוקר, המחשב התחיל להידלק, נכבה ואז נדלק לבד עוד פעם, חזר על אותה פעולה שוב ואז התחיל לעלות. כשהסתכלתי בהתחלה של המחשב איפה שרשומים הפרטים של BIOS כשהמחשב עולה אני רואה שהואברקלוק התבטל והמחשב חזר להיות על 2.4 GHZ. אודה למי שיוכל לעזור לי לתקן את המצב. תמונה למטה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by Lirux,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6184 איך הוא מבחינת רעש?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by BURTON,

אני מקווה שזה הפורום הנכון בכל מקרה יש לי לוח אם של אינטל 865PERL ורציתי לעשות לו אוברקלוק אמרו לי שללוחות של אינטל קשה מאד לעשות אוברקלוק אבל ללוח הספציפי שלי יש תוכנה מבית אינטל שיודעת לעשות את זה ה intel desktop control center התקנתי את התוכנה אבל כשאני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיאה "an unexpected error occurred during initialization" האם למישהו הייתה את אותה בעיה או יודע לפתור אותה?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by ReDev1L,

אני רוצה לקנות מאוורר בנוסף לקירור לכרטיס מסך שאני קונה, HR-03GT, עכשיו אין לי מושג איזה מאוורר לקנות ואיך לדעת איזה. אני מחפש כמובן מאוורר טוב ושקט נורא. הנה רשימה של מאווררים למשל: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans מה לקנות? איך לדעת מה לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by NeverHood,

אפשרות ראשונה Spire EasyStream 3 שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד... (40-50 מעלות) במנוחה-מאמץ אפשרויות אחרות : Tt Spark7 Tt Volcano 7 plus Vantec AeroFlow המחירים שלהם בערך אותו דבר... השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה? מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by Eluha,

מע' הפעלה שלי היא VISTA כשה אני משנה בBIOS את הBUS או כול מיני דברים אחרים אני מפעיל את הVISTA כמעט תמיד כשה אני נכנס הוא משגע אותי אם רישוי של תוכנה ( לדעתי בגלל שמתנה כאילו מעבד וזיכרון ) מה אפשר לעשות בכדי למנוע תופעה זו זה ממש מעצבן? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by tzahi211,

יש לי 4 מאוורים במחשב ו2 מהם לא עובדים .. זה שממול איפה שמחברים את הכבל רשת לא עובד וזה ליד הכפתור שמדליקים את המחשב ... וזה גורם לי לריסטרטים ולהתחממות של המחשב.. איך אפשר לסדר אותם?וכמה עולים מאוורים כולל התקנה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. פשוט אבדתי את הקופסה שלו... אני צריך תוכנה פשוטה... יש לי sandra אבל אני לא יודע איפה אני מוצא את השם של החברה.... תעזרו לי תודה... יש מצב שזה JETWAY?

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by aderet,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  16. שלום לכולם! האם זה תקין (המחשב לא במאמץ)

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by UNDERDOG,

אם אני עושה אוברקלוק למעבד ומוסיף קצת מתח מעל לסטוק כמה שנים בערך הוא יחזיק מעמד????

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Dready,

גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  19. אוקי, אז יש לי את הלוח שבתמונה, שימו לב שהגשר הצפוני נמצא קרוב מאוד למעבד ומקורר ע"י קירור פסיבי. בפעולה רגילה של הלוח בקיץ(אני ללא OC) הטמפרטורה של הגוף קירור של הגשר היא כ-55 מעלות. תוך כדי מאמצים לשמור על המעבד שלי קריר (יחסית...פרסקוט...) החלטתי לבדוק עד כמה הגשר הצפוני ומרחקו המינימלי מהמעבד משפיע על הטמפ' שלו, אז שמתי מאוורר 40 מ"מ על גוף הקירור של הגשר הצפוני המדובר...וטמפרטורת המעבד שלי צנחה בכ-5 מעלות. שווה בהחלט לנסות בבית. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. המפרט שלי הוא כזה: intel p4 2400 mhz לוח אם עם צ'יפסט 845... 2X256 DDR 266 Hrz GeForce 4 440 mx 64 mb יש לי קירור מקורי של המעבד (מאוורר אינטל+ צלעות קירור אורגינל) יש לי גם מאוורר אחד במארז וכמובן שבספק....... יש לי פסי קירור על הכרטיס מסך אני משאיר את המחשב פתוח תמיד, והרבה פעמים המזגן שלי בחדר מקרר גם אני רוצב לדעת אם אני יכול לבצע OC, אולי אפילו רק לכ. מסך, או למעבד, יש אפשרות לעשות את זה? מישהו יכול להדריך אותי עם זה ? תודה !

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  21. שלום, אני צריך לקנות קירור לדיסק קשיח ושהקירור יהפוך את הדיסק קשיח לכונן 5.25" (כמו של צורב) המעלות גבוהות והווינדוס נופל מידי פעם חייב קירור כמה שיותר טוב במחיש ל עד 150 מה עם אלו ?: Scythe Quiet Drive Internal HDD Silencer for 3.5 inch HDD on 5.25inch bay Scythe SCH-1000 HIMURO Fanless 3.5 inch Hard Disk Case on 5.25" bay גולדטופ מחשבים - יחידת קירור Thermaltake Hardcano 14 ALUMINUM Cooling + Anti shock מה מומלץ ? מה טוב ? תודה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by ccc,

פעם הוא היה עושה לי 2300MHZ 1.725 והיה עובד יציב עכשיו הוא לא עושה 2300MHZ לא משנה איזה מתח אני נותן לו... ואיזה מכפלה (החלפתי לוח.. אבל מה זה משנה? זה המעבד לא הלוח...) הבעייה השנייה היא משהו עם הבאס.. אני לא מצליח להגיע ל230. ניסיתי מכפלה נמוכה ו230, כידוע בעיית נכות.. אבל מה זה משנה. המחשב קורס לפני שהוא מגיע למסך טיענה של ווינדוס ניסיתי לתת מתח VDD הבעייה היא לא הזכרון.. הוא לא בדיפולט שלו אפילו, בכל מקרה נתתי לו קאס 2.5-4-4 ומתח 2.9.. ספק צונמי 350. למה אני לא מצליח 230? כל שאר החבר'ה בחול עם הלוח הזה עושים 230 בכיף בלי מודים ובלי כלום, רק לי זה קורס. אני לא מבין למה..

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by emuzon,

היי אני מתכננן ממש בקרוב לקנות מחשב משהו פשוט יחסית כדי לא לבזבז סתם כסף עד שהמרובעי ליבה יהיו חזק בתוך השוק טוב המפרט בקצרה הוא E4300 (אני הולך לעשות לו OC ל 3.0-3.2 בערך) Striker Extreme nForce 680i SLI s775 Conroe Evga 8800gts 640MB או Evga 8800gts 320MB sc סופרקלוקד אעדיף המלצה לאיזה מהם יש אובר יותר טוב ביציבות. 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL4 בכל מקרה אני דיי הולך לעשות להכל אוברקלוק רציני עד כמה שאפשר אז השאלה היא לאיזה מערכת קירור יש עדיפות? למים או אוויר? אם למים אז עדיף מומלצת ביותר שתקרר את הכרטיס מסך , המעבד והזכרונות או הלוח אם . תקציב עד 2000ש"ח כנ"ל לגבי מערכת אוויר חוץ מהתקציב נ"ב המארז הולך להיות ה3D אוורה 570 אלומיניום של GB תודה רבה על כל עזרה.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  24. לוח של Asus M2N-E מעבד AMD ATHLON 64 5600 DUAL CORE זכרונות קינגסטון DDR2 800 רציי לדעת כיצד לקבוע את יחס תדר FSB לזכרונות 1:1 אני לא מוצא את האופצה בביוס . וטמפ' של המעבד היא מינוס 64c באמצעות פאן ספיד מה זה אומר מינוס?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, זה המפרט מחשב שלי : Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz 64Bit THERMALTAKE BIGTYPHOON PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-4-12 Asus 975X P5WD2-E Premium Ati Radeon X1900XT 512MB 2 WD Raptors 74 Giga Sata 2 connected as RAID 0 1 WD 80 Giga IDE 2 WD 250 Giga Sata 2 NEC DVD BURNER ENERMAX LIBERTY 620W COOLERMASTER Stacker 830 למי שמכיר את המארז יודע, שיש לו בצידו דלת עם הכנה ל-4 מאוורים נוספים, סה"כ כרגע יש לי במארז : שני מאוורים של 120ממ מקדימה שמכניסים אוויר, שני מאוורים של 120ממ בצד המארז שמכניסים אוויר, ומאוורר אחד 120ממ מאוחרה שמוציא אוויר, כמובן יש את המאוורר שעל ה-BT שיושב על המעבד, ומאוורר על הכרטיס מסך. המעבד שלי, איך שאני מדליק את המחשב, נמצא על 55 …

• 8 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.