עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ifiter,

שלום לכולם! אתמול רכשתי גוף קירור של ZALMAN בTMS דגם:Zalman 7000B CNPS7000B-Cu LED.הוא הגיע OEM ובלי בקר מהירות המאוורר כמו שמגיע בקופסה וגם ללא LED.האמת לא ראיתי בעיה בזה ולקחתי אותו.SOCKET 478 האמת שאין לי נסיון רב בהרכבה אבל הלכתי לפי הסרט שיש באתר ZALMAN. 1.מרחתי משכה טרמית על מעבד ועל חלק התחתון של הקירור 2.הרכבתי את הגוף על מעבד הכל בסדר, הכל עובד אבל מאוורר נורא מרעיש.אני משתמש לא מפונק-כל החיים הייתי עם מאוורר סטנדרתי שמגיע יחד עם מעבד אבל המאוורר החדש מרעיש אפילו יותר מINTEL. אני רק רוצה להבין איפה הבעיה ,בהרכבה שלי או במאוור אצמו כי קראתי עליו תגובות באתרים מכובדים מאוד כמו http://www.overclockers.ru/ והם אומרים שלא שומעים אותו גם אם הבקר סיבובים לא מורכב.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 עם לוח אם של ג'יגהבייט. אני סובל כבר שנה וחצי מטמפ' גבוהות (כנראה) ולא מצליח לעשות פעולות רציניות עם המחשב. בדקתי טמפ' מעבד ומצאתי שהיא 57 מעלות (במנוחה אני משער). כשקניתי את המחשב אמרו לי שהוסיפו לי מאוורר "גדול" ובכל זאת זה לא עזר כנראה. האם כדאי לקנות עוד מאוורר או שאני צריך גוף קירור? האם אני צריך לקנות גוף קירור למעבד או למארז או לכל המחשב. אני ממש לא מבין בזה. מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by SomeoneUknow,

שלום , אני בטוח שקראתם את אחד מהנושאים הקודמים שלי , אז עד עכשיו משחה טרמית אני קונה MX2 זכרונות אני קונה OCZ Reaper Dualchannel 2048MB 1150MHZ CL5 (במחיר מצחיק ! ) והנה השאלה הבאה שלי גוף קירור אני צריך גוף קירור למעבד כדי להמשיך את הOC ולמי שלא יודע אז המעבד שלי לא תקין (גם בOC הראשון הוא היה לא תקין אז זה לא בגלל הOC ) ובגלל המעבד הזה החלפתי HDD ולוח אם שעלו יחסית הרבה כסף אז אני מקווה שהוא יעבוד שהוא יחזור מתיקון . מה גוף הקירור הכי טוב עד 290 ש"ח למעבד ?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bartes,

שלום רב! אני חדש פה בפורום וברצוני לדעת איזה גוף קירור אתם הכי ממליצים לי לאינטל 2.4 פרסקוט עד 200 ש"ח. אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין.. ושאלה נוספת האם למעבד שיש לי, אפשר לעשות אובר קלוק, כי אמרו לי שלאינטל אי אפשר לעשות.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם אני קונה איי אם די 1700 במקום איי אם די 2500 בארטון כי אני רוצה לעשות בו oc ואני רוצה לקנות קירור מושלם כל מה שאני רוצה לדעת זה איזה גוף קירור לקנות Zalman Tt Tr איזה???? ותקציב לא ממש משנה אבל לא לעבור את ה200....

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם! הקיץ הגיע גם אליי ואני מתכוון לחוס על הכרטיס מסך שלי ולתת לו קירור יותר טוב. המטרה שלי היא לקרר יותר טוב את הכרטיס (ושישאר שקט!) אבל אני מדגיש שאין לי צורך ב OC. התקציב הוא בערך 150 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד טוב בקצת יותר. אני מודה לכולם מראש על ההתיחסות! נועם.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. היי יש ברשותי קירור של זלמן עם רק 3 פינים בלבד, אני יודע שמומלץ עם 4 , רשום שמהירות הסיבובים היא 2000 , האם הקירור ישנה את מהירות הסיבובים לפי הצורך , או שהוא יסתובב רק על 2000 אפילו במנוחה? מה דעתכם בבקשה. רוני זה הקישור: http://zalmansz.en.ecplaza.net/cpu-cooler-sea-80a-01--308182-2426842.html

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by miky,

חברה היקרים אתם מקירים אותי בתור pc student עכשיו שאלה נגיד שהמעבד שלכם פועל ב 50-55 מעלות האיתם מכליפים סינק?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by strifer,

שלום , כנראה שהקירור של הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו. המליצו לי על ACCELERATOR XTREME אבל הבנתי שהורידו אותו מהמדפים. יש קירור אחר יעיל שאתם מכירים לכרטיס מסך הזה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by Lol10k,

שלום. המעבד שלי בזמן האחרון לא יורד מה45 מעלות,אני חושב שהמאורר הלך כבר (הוא מרעיש גם) הנה הפרטים המדוייקים AMD Athlon 64, 2043 MHz (10 x 204) 3200 לוח אם Abit KV8 Pro סוקט 754 אני מחפש משהו שיהיה שקט מאוד,ולא יקר,אבל יעיל. שמעתי שAC טובים,מישהו יכול להמליץ לי על דגם?

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Rhx,

שלום, אני מעוניין בקירור חדש לכרטיס מסך, לא משהו יקר, בסביבות ה150 ש"ח.. הכרטיס מסך הנוכחי הוא: 6600GT AGP בהזדמנות, אני מחפש מאורר 80MM לא יקר, שלא יהיה רועש, אני מוכן להתפשר מעט על האיכות שלו בשביל השקט. תודה.

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by McJ,

אבא שלי טס מחר לארה"ב והוא מביא לי גוף קירור חדש ואני לא יודע איזה להחליט התקציב לא משנה תעזרו בבקשה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by igalk474,

מה עדיף? למי מהם יש את הביצועים הטובים ביותר תמורת המחיר? ‎Zalman CNPS9900 MAX ‎315 Thermaltake SpinQ 260 Scythe Ninja 3 180 Scythe Mugen 2 190

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Kremer,

אני צריך המלצה לגוף קירור חדש לכרטיס מסך שלי. כרגע יש לי את הגוף קירור המקורי של GECUBE והוא מרעיש לי את החיים. אני רוצה גוף כמה שיותר זול ואני מוכן להשקיע משהו כמו 150~ בו. הכי חשוב שהוא יהיה שקט(הכ.מסך הוא היחיד שמרעיש אצלי) עוד משהו, צריך להיות כמה שיותר קל להרכיב אותו כי אני פשוט לא רוצה סתם להסתבך ולהרוס

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  15. Started by shayw,

אבקש המלצה לקירור טוב ובעל התקנה פשוטה עד 150 ש"ח לכרטיס הבא GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by Koby,

היי אני קונה לוח GIGABYTE DQ6 עם מעבד INTEL CORE 2 DUO E6600 רציתי לקנות לו את ה BIG TYPHOON של THERMALTAKE אבל אז עשיתי בירור וראיתי שהוא לא מתאים ללוח הזה על איזה גוף קירור אתם ממליצים? ד"א אגב אני קונה מזיגזג אז הגוף צריך להיות משם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by nimrodim,

מחפש גוף קירור ל AMD וP4 המלצות בבקשה. חשבתי על 2 הבאים: Thermalright XP-120 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 ו-Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 מה עדיף? ברשותי SLK-947U - האם הוא מתאים ל AMD 64?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by gkeeper,

שלום לכם אני מחפש גופי קירור שיכולים להתאים לי ל asus extreme n5750 256mb . אם אפשר שמות של דגמים וחנויות אשר מוכרות את גופי הקירור בארץ. דרך אגב, למי שלא יודע זוהי יציאת pci express תודה רבה מתן

19. Started by milgy,

שלום, ברצוני להחליף את גוף הקירור של המעבד למשהו שיקרר טוב ויהיה יותר שקט, אשמח לקבל המלצות לגופי קירור איכותיים אני מעדיף כאלו שלא דורשים החלפה של תושבת גוף הקירור על לוח האם התקציב - 200 שח כמו כן הייתי רוצה המלצה להחלפת המאווררים במארז למשהו שקט יותר מדובר במארז TRANSFORMER יש בו שני מאווררי 12 סמ ועוד שלוש מאווררים של 8 סמ אה.,..ועוד דבר אחרון, יש לי BIG TYPHOON שהייתי מאד מרוצה ממנו אולם אין לו תושבת ל AM3 האם ניתן להשיג איפה שהוא רק את התושבת או שחייב לקנות גוף קירור חדש? תודה רבה רבה שי מילגי

• 26 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by Andreyv,

יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by motorishta,

ערב טוב. ברצוני לדעת איזה גוף קירור מבין השלושה הכי טוב. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1610 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3884 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 אל תסתכלו על המחיר. אבל להתייחס אך ורק לשלושת גופי קירור אלו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

הכותרת אומרת הכל. תנסו לא לקפוץ לזלמנים של 220 שקל ולהגיד לי - נו זה אותו מחיר.... כרגע אני מתלבט בין ALX800 עם SF2 יוצא 190 שקל או V12 שיוצא 180 שקל... הגוף של הV12 נראה יותר טוב, לא ? נחושת מלא, הרבה סנפירים.... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by JohnnyBravo,

הכרטיס הזה(מופיע במפרט) מגיע ל70 מעלות במאמץ.אני מחפש גוף קירור אלטרנטיבי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי קירור מים בלי רדיאטור (דלי גדול אז המים די מתקררים) אבל לא מספיק אני רוצה לקנות גוף קירור מאלומיניום שהיה זול והדרישה החשובה היא: שהצלעות קירור מלמעלה היו חשופות או שהיה ניתן להסיר את המאוורר כי אני הולך לרתך עוד צלעות למעלה(שהיו ארוכות יותר) תודה מראש יונתן 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sandra,

אני צריך גוף קירור למעבד AMD ATHLON 64 אם אפשר תוסיפו קישור או תמונה איך שבא לכם.

• 8 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.