אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.כל פעם שאני מעלה לבאס 10MHZ כמה זמן צריך לבדוק עם OCCT? 2.כרגע אני על באס 255 והטמפ' במאמץ עם INTEL BURN TEST לא עברה את ה56 מעלות. זה בסדר?מה הטמפ' המקס' עם המעבד הזה? 3.מה המתח המקסימאלי שאפשר לתת למעבד הזה? כרגע אני על סטוק 1.325 צריך לשנות משהו בהגדרות של הOCCT לפני שמתחילים בדיקת מאמץ?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. אני מעוניין לקנות מחשב ובפורום מפרטים שלחו אותי לכאן לברר על מעבד AMD FM1 A8-3870K 3.0GHz UNLOCKED + HD6550D לכמה אני יכול להגיע איתו? אני מתנצל אם אני לא מנסח את זה מכון אני רק בימים האחרונים התחלתי לקרוא על OC, עוד לא אפילו ניסיתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אם אני צובע את המאווררים בצבעי uv (פלורוסנט) ושם קתודה, זה יתן לי משהו? או שאני צריך מנורת uv מיוחדת למארז... ואם כן, יש בארץ כאלה? ???
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מ-TMS. להלן המפרט, לאחר מכן בעיות + פתרונות שניסיתי: [table][tr][td]C3450T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪880 [/td][/tr][/table][table][tr][td] D34G1333MR[/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 2 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪218 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ST1000DM005[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr]…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
JIUHB או JIUCB. קיבלתי מ-PCH את JIUCB שבוע 325 במקום JIUHB והם אמרו לי שאם אני לא ירצה אותו הם יחליפו לי אותו, אז באתי להתייעץ איתכם חברים איזה סטפינג טוב יותר ל-OC.. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם הוא מתחמם, כלומר על איזה טמפ' הוא עובד במנוחה/במאמץ. איך הוא במחינת חום בהשוואה ל-AMD 5200/5600/6000.
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ו ?.... ממש מצבן ! הכרטיס הוא GEFORCE 2 MX400 של MSI 64SDRAM המקסימום שהגעתי- מהירות ליבה- 210 MHZ מהירות זכרונות- 174 MHZ ובנתונים האלו הוא כבר התחיל להראות לי נקודות כחולות במשחקים !!!!
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, זה המפרט שאני רוצה לקנות, אני רוצה לעשות OC בסיסי של 4- 4.3 גיגה הרץ עם העלת מתח קטנה (כי הלוח לא מצטיין בהנדסת חשמל לפי מה שהנתי ) הOC יהיה 24/7.... המארז יהיה CM 922 מה אתם אומרים ? יש צורך לשנות משהו ? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1209[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪287[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Reta…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות ביום חמישי מעבד חדש (אחרי ששברתי שתי רגליים מהמעבד שלי )**** עכשיו חשבתי גם לקנות היטסינק של זלמן. רציתי לדעת מה ההבדלים בין CNPS6500A-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500A-AlCu.htm ל- CNPS6500B-AlCu http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6500b-alcu.htm ממה שהבנתי, הA שוקל 440גרם לעומת הB (400) והA מתחבר עם ברגים. ?? מה ההבדלים פה?? (עכשיו כבר נמצא בחנות ה-B ונראה לי שהוא די טוב ואני אבחר אותו ) **** -כן שברתי שתי רגליים מהמעבד ובגלל שהייתי בשוק חברי OverFlow פרסם את זה. :-\ (עריכה) ד"א - אני קונה p4 2.8ghz 533bus- הכי מהר שהלוח שלי יכול.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה יותר טוב: קירור מים פנימי או חיצוני. ומה בכלל הקירור מים מקרר? וצריך מאווררים אם יש קירור מים? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מה ההבדל בין טמפרטור של ליבה ושל המעבד כיצד הן נמדדות האם הם בערכים מוחלטים כיצד יתכן שטמפרטורה של ליבה היא תמיד 53 נמדד על יד everest cortemp מרגע הדלקת המחשב וגם בעומס וטמפרטורת המעבד משתנה לפי עומס. מ 17 עד 35 e5200 on gigabyte g31m-esl2
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, -האם AC FREEZER PRO REV 2.0 יכנס ב ANTEC P183 (לוח 1366 - GA-EX58A-UD3R) ? האם יש קירור שעדיף עליו (עד 250-200 שקל) ? - חשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC, לא יודע עד כמה כבד, אבל קירור טוב אף פעם לא מזיק. - אם אפשר לקבל המלצה על מאוורר 120mm למארז הנ"ל - שוב, שיהיה כמה שיותר שקט. לאחר חיפושים מצאתי את ה Thermaltake SilentCat 120mm (מסתבר שהוא עדיין קיים, יש לי אותו עכשיו על המעבד בA64 3200+), והוא עובד ב1600RPM על 16dba שזה הכי שקט שמצאתי - מישהו מכיר את המאוורר? אם למישהו יש המלצות למשהו טוב יותר - אשמח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
עכשיו חזרתי מהחנות .... קניתי 5 מפסקים תלת מצביים ON OF ON חוט חשמל קניתי 5 מטר 15 לדים ירוקים (כל אחד שקל ... ונתנו לי 2 לדים כחולים חינם) ונגדים (מתאימים כמובן) חוטי מולקס יש לי מספק ישן .... עכשיו קראתי את שתי המדריכים שבאתר לבנית ה - FanBus לא הבנתי כל -כך .... הראשון מפורט מאוד (אבל מסובך) והשני לא מפורט ... אם יש כאן מישהו שכבר בנה ... ויכול ורוצה לעזור לי ... שבבקשה יצור איתי קשר באי סי קיו 155324463 או במסנג'ר ilhacker@hotmail.co.il תודה אחים שלי
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מפרט בצד Arctic Cooling Freezer 13 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6120 או Scythe Katana 4 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8605 או Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 חשוב שיהיה שקט,לא מתכוון לעשות אוברקלוק. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות גם טוב..תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב והבנתי שהקירור הכי משתלם כיום הוא Sunbeam Tuniq Tower 120mm רציתי לשאול אם הוא יכנס במארז cm690 עם איורור כזה: 12 סמ למעלה מוציא אויר 12 סמ קדימה מכניס אויר 12 סמ אחורה מוציא אויר 12 סמ בצד מכניס אויר תודה לכם
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת קירור למעבד בתקציב של כ180 שקל
-
- 15 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך gigabyte 6870 ox הכרטיס בעל 3 מאוררים ובמצב מנוחה הוא בערך על 40 מעלות gpu 915 והmemory על 4200 (1050) האם ניתן לשחק עם ההגדרות כרגע המאוררים על 45 אחוז ...וברצוני לדעת האם כדאי לעלות את הgpu והmemory או שזה רק יכול להזיק. חשוב לי לציין שכרגע הביצועים של הכרטיס מספקים אותי מאוד אני רק סקרן לדעת האם ניתן לבצע oc משמעותי יותר לכרטיס...
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד חדש SEMMPRON 2400 והתחלתי לנסות לשפר אותו קצת אז ככה עשיתי OC והעלתי אות מ-SEMPRON 2400 ל SEMPRON 2600 במהריות זה ככה : 1666@1800MHZ ואז הטמפרטורה של המעבד היתה 61 ואז חיביתי את המחשב ונגעתי בזיכרון הוא היה חם מאוד איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו????????????והאם כדי לקנות קירור לזיכרון???????
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
תראו מה קניתי : "מזגן" ן את היותר צבעוני
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי קירור דיי פשוט לדיסק קשיח שלי.. קירור של טרמלטייק שבנוי מגוף מתכת (או משו כזה) עם מאוורר 80MM מובנה באמצע... יש לי דיי הרבה מאווררים במארז ושמתי לב שהמחשב לא שקט גם כשאני מוריד את המהירויות של כל המאווררים להכי חלש. היום עצרתי לרגע את המאוורר של הדיסק קשיח, ופתאום היה שקט מוחלט. כל המאווררים במארז נשלטים על ידי בקר מאווררים שיש לי אבל הקירור לדיסק קשיח לא נשלט כי יש לו חיבור מולקס רגיל של 4 פינים. בקיצור, יש איזה דרך לשלוט על המהירות של המאוורר הזה או שאני יהיה חייב להוריד אותו בשביל השקט?
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אצלי במחשב ברגעיםפ אלא ממש. הבעיה היא שיש לי שם מאוור 60 מ"מ של 5000RPM...עכשיו שמתי לב אחרי שהדלקתי את המערכת מחדש... מה אני יכול לעשות?
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בסוף יולי AMD 4400 M2N-E מאוור FREEZER 64 PRO אחרי חודש שהמחשב אצלי פתאום המחשב עושה ריסטרטים אני פותח את המארז ורואה שהמאוורר כמעט לא מחובר בכלל, תלוי על חוט השערה. תושבת הפלסטיק הייתה שבורה קצת במין לשון שמחזיקה את גוף הקירור (יש שני לשונות כאלה למעלה ולמטה) שלשום כמעט עוד חודש אחרי זה המאוורר נופל בתוך המארז באמצע שהמחשב דלוק!!!! והמחשב נכבה... הלשון בצד השני הפעם שבורה... הלכתי לחנות החליפו לי אבל הפעם לקחו ממני 48 שקל המחיר של התושבת..... יש למישהו מושג מה דפוק עם זה? אני לא מזיז את המחשב בכלל, בקושי פותח אותו לחבר הארדיסקים.... למה גוף הקירור לא אוהב את המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-