אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שיעשה את העבודה? אמרו לי שיש "חיקויים" ב200 ש"ח שהם מעולים. ואיזה ראשים אני לחתיכת מתכת ושיוף? (מספרים) שלא ישברו מהר.
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שהלוח שלי (DFI UT P35) מאד"בררן" בעניין הזכרונות. כרגע הרכיב החלש ביותר במפרט שלי הוא הזכרונות, כל נסיון ל OC, גם אם קטנטן לא נותן לאתחל את המחשב. כאן ראיתי רשימה של זכרונות שנבדקו ונתמכים על ידי הלוח: http://us.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&downloadType=&windowstate=normal&mode=view&downloadFlag=false&itemId=537 אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה על אחד מאלו המופיעים ברשימה. תודה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
החום של המעבד 60-70 מעלות . זה תקין ? ואם לא על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? נ.ב. המחשב עובד רגיל בלי בעיות ( מחשב של חבר ) . גוף קירור אינטל מקורי BOX . 2500 RPM כרגע : MotherBoard 27 CPU 66
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, אני חדש כאן, אז שלום יפה 8). אני מריץ מחשב הקלטת אודיו, אני מנסה להשתיק אותו כמה שיותר בתקציב הנמוך ביותר האפשרי. מפרט: מארז גנרי מצ'וקמק P4S8X רביזיה שניה P4 2.4B באוברקלוק ל-2667 מגה הרץ. 512MB RAM בצ'יפ אחד של קינגסטון ValueRam. Maxtor DiamondMax9 60GB WD 1200JD Zalman 6500AL-CU מאוורר מארז Zalman 80mm ספק כוח HEC475 פעולות השתקה שביצעתי: - הדבקת יריעות ספוג על צידי המארז - התקנת מאוורר המארז על מסגרת גומי שגזרתי מפד ישן של עכבר, לבידוד הוויברציות. - החלפת מאוורר ה-80מ"מ של הספק במאוורר של Zalman, והתקנת הספק ע"ג מסגרת גומי. - התקנת המאוורר של המעבד (Zalman 6500) על גבי בידוד גומי, גם ה-Bracket וגם המאוורר עצמו. כרגע יש עוד שני דברים שאני שוקל לעש…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כבר יומיים שאני מחפש הבדלים בין הזכרונות (עבור OC ) הבנתי שזכרונות CL4 טובים (חפירה בפורום) אבל ישנו הבדל רציני במחירים וחברות רבות השאלה איזה סוג יותר טוב ואם עם זכרונות G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ אוכל לעשות OC ? המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 Box Corsair VX 450 Watt Gigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSET זה הדבר היחידי אשר עוצר אותי לפני הקנייה של המחשב תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, המטרה בהודעה הזאת היא ליידע את מי שחושש ולאפשר את המידע הזה למי שמחפש בעתיד. המאוור בכרטיס המסך שלי Palit HD4830 הרעיש מאד עד כדי מטרד. התעניינתי בקירור לכ"מ AC Accelero S1 Rev.2 אבל היצרן מציין את 4850/70 ולא את 4830. הקירור הזה הוא מחליף חום המורכב מצלעות + צינורות חום (heat pipes) ללא מאוורר. ביררתי בכמה פורומים ברשת והיו שהצליחו להרכיב את הקירור הנ"ל על 4830. זה הגיוני כי חורי הברגים להתקנת הקירור בדיוק באותו מקום כמו ב-HD4850/70 (תיעוד חדש שלא היה קודם באתר היצרן מוסיף את ה4830 ואת ה4890) קניתי והרכבתי היום ויש התאמה מלאה. נחוץ מארז גדול כי הקירור עצמו גדול וחורג מעבר למידות של הכרטיס מסך. תוצאות: הטמפרטורה של הכרטיס נמוכה במעט מאשר בקירור המקו…
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש 2 מאוררי 120 בתקציב של 100-120 ש"ח, אחד כנראה ישב על הMUGEN2 והשני ילך למארז עצמו או ששינהם על הקירור. איזה מאווררים הכי מומלצים? מבחינת רעש פחות חשוב לי העיקר שיקרר
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
נכנסתי בביוס ל-FREQUENCY/VOLTAGE CONTROL ויש שם שתיי אופציות CPU HOST FREQUENCY על 200 PCI/AGP FREQUENCY על 33/66 משם אני עושה את ה-OC ? בחוברת של הלוח אם כתוב SET CPU HOST FREQUENCY FROM 200MHZ TO 455MHZ אפשר לשים על 455 ?
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מתי שאני משחק משחקים או עם המחשב מתאמץ אז הטמפרטורה של הדיסק קשיח היא 46-48 מעלות זה טוב? עם לא: יש איזהשהו נזק שיכול להיגרם מהטמפרטורה הזאת? יש פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=60&data=1&disc= הבנתי שזה 2 גרם ??? ??? לכמה מריחות זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב אני מחפש מאווררים שהכי חשוב לי שיהיו שקטים כי כרגע יש לי תחנת כוח במארז מרוב רעש! אני מחפש גם גדלים של 80 מ"מ וגם 120מ"מ אם זה לא מייקר מאוד אז שיהיו עם לדים אבל לא חובה אבל שיקררו לא סתם משהו שקט ושלא עושה רוח. ד"א אני לא מבצע OC לשום רכיב במחשב שלי. ישנה עדיפות לזיגזאג כי יש לי נסיון קודם איתם . תודה! נועם
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כן זה נראה קצת אבל גם זה הגיע... חובב מכוניות ומחשבים החליט לעצמו למה לא לפרק את הטורבו מהאוטו (במקרה הזה מיצובישי אקליפס) ולהתקין אותו (לקירור כמובן) במחשב.. התוצאות לפניכם.. http://raktron.com/turbopc/ וזה כל הפרויקט.. http://raktron.com/turbopc/buildup.html אומנם זה לא כזה מעשי אבל רעיון נחמד.... ;D
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. אני קונה מחשב חדש בקרוב, אני רושם לאבא שלי רשימת חלקים והוא מביא לי מחו"ל ואז מרכיבים בבית. עכשיו רציתי לעשות למחשב OC לא גדול אבל משהו סביר (לעלות 400מגה הרץ ככה..). אז בקשר ללוח אם ביקשתי DFI LANPARTY שהוא המועדף לOC למיטב הבנתי. את המעבד אני קונה עם ליבת ויניס בשביל לאפשר OC בביטחון. א. בקשר למאורר, מכיוון שמאורר זה לא חלק יקר אז תקציב הוא לא הבעיה שלי, הייתי בטוח שאני קונה של זלמן: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan אבל אחרי שקראתי את הביקורת על TR SI97 אז אני שוקל גם אותו. רציתי להתייעץ איתכם איזה מאורר יותר טוב, אבל מכיוון שאני לא מתחנן לשבור שיא עולם בOC אז איזה קירור משיג טמפרטורה יותר נמוכה זה לא חשוב לי אם ההבדלים לא גדולים כמובן, מה שיותר חשוב לי זה מי מהם יותר קל…
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ביימים החמים כמעט כל הזמן המזגן פועל וחשבתי אם הוא פועל למה לא לנצל עם תעלה קטנה שתאוורר קצת את המארז אין לחות באוויר של המזגן לכן חשבתי שזה אפשרי מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר
-
שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך.. יש לי GB X800XL 512MB עכשיו הקלוקים שיש לי עכשיו הם: Core Speed : 398 Memory Speed : 398 יש לי תקרור הרגיל שבא עם הכרטיס.. כמה אתה מציעים לי להעלות וזה?? שזה לא ייפגע בכרטיס אבל עדיין יביא לשיפורים ?
-
- 18 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם נשבר לי הפלסטיק שמחבר את הקירור ללוח אם (ללוח אם תוצרת GIGABYTE ) המעבד AMD Phenom 2- 720 ניסיתי להדביק בחזרה את החלק שנשבר אבל גם אפוקסי וגם דבק תעשיתי (אחד אכי חזקים ) לא הצליחו לעשות את העבודה אז מה שנשאר לי לעשות זה לקנות קירור עים תושבת מברזל (לא מצעתי בשום מעבדה שיש את הפלסטיק הזה) הקירור שעומד אצלי הוא OCZ Vendetta 2 מה שחשוב שיהיה שקט יחסית המעבד עבר OC קטן תקציב: 150-250 שח
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי החדר שלי ממש חם מהמחשב,למרות סידור הכבלים,תוספת של מאוורר 120mm ביציאת הPCI-E וקירור FREEZER64 PRO המחשב עודנו פולט חום אני שוקל להחליף גם לHD2900 שלי את הקירור אך לא בטוח אם הACCELERO S1 REV 2.0 יתאים לכך. סירטוט הסרקולציה במערכת שלי : לדעתי רוב החום מגיע מהכרטיס מסך ומהספק. כרגע אני מוכן להשקיע כ600ש"ח על קירור לכלל המערכת בנוסף אני שוקל להחליף את דלת המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100#details
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת כמה עולה כיום קירור מים בצורה סבירה.. חיפשתי בנעוצים אבל אשמח לקבל יעוץ יותר לעניין. האם הקירור דורש גם ברז מים ליד המחשב? איך זה עובד בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מעבד amd athlon 64 3200+ venice bw-e6 והיטסינק spire kestrelking II עם arctic silver 5 ראיתי בסטיקי שמומלץ עד 50, אבל זה כוללני מדי... בקונפיגורציה שלעיל, כמה מעלות אמור להיות המעבד בלי אוברקלוק ?
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-