עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם היום הוספתי חלון למארז ושמתי לב שנוצר חשמל סטטי די במהירות יענו אחרי כמה דקות שהמחשב פועל איך הו נוצר והאם הוא יכול לעשות איזה נזק? תודה רבה HOT-DOG

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  2. קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron). אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!! וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך). אבל יש לי כמה שאלות ובעיות. 1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי 2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך? 3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Xstyle,

איך אני מעלה מתח יש לי לוח אם של ASUS אני לא יודע איך שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  4. אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by hagai-,

האם ניתן "לתלוש" את כפתורי המקלדת לצורך ניקוי ולהחזירם למקום ללא פתיחתה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by huber,

בעקבות הכתבה באתר התחילו אצלי התלבטויות. עד עכשיו הייתי נעול על ה AX478, אבל אחרי קריאת הכתבה על ה MCX חשבתי לעצמי שאולי עדיף לרכוש אותו לפנטיום 4. בהתחשב בכך ששניהם לא משווקים בארץ ושאת שניהם אני מתכוון להזמין מ 2COOLTEK, זה לא שיקול בר קיימא. אין השווא ישירה בין שניהם והניסוי של שניהם לא נעשה על אותה מערכת ככה שאיא אפשר להשוות "ראש בראש", אז איך מחליטים איזה יעיל יותר? אם יש למישהו משהו מבוסס להגיד בנושא, אשמח לשמוע...

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  7. מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by yuval_ze,

חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by wares2002,

כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  10. היי החדר שלי ממש חם מהמחשב,למרות סידור הכבלים,תוספת של מאוורר 120mm ביציאת הPCI-E וקירור FREEZER64 PRO המחשב עודנו פולט חום אני שוקל להחליף גם לHD2900 שלי את הקירור אך לא בטוח אם הACCELERO S1 REV 2.0 יתאים לכך. סירטוט הסרקולציה במערכת שלי : לדעתי רוב החום מגיע מהכרטיס מסך ומהספק. כרגע אני מוכן להשקיע כ600ש"ח על קירור לכלל המערכת בנוסף אני שוקל להחליף את דלת המארז http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100#details

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Esparco,

לקחתי את הFX5200 שלי עם קירור סטוק פסיבי ודחפתי לו מאוורר של מעבד פנטיום 3 עם חיבור 3 פינים והצלחתי להוציא ממנו אובר מכובד 505 זיכרונות ו 335 לליבה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by nahum8,

המאוורר בגודל 13.5 ס''מ, ממש לא סטנדרטי וממש בעייתי למצוא אחד. אני מחפש מאוורר סופר שקט, עקב רעשי טרקטור במאוורר הקיים. -עם כל הכבוד לTAGAN, מאוורר זוועתי! חבר'ה, תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  13. אני רוצה לקנות ספק כוחל למחשב שלי. מה ההספק הממומלצ : 300,350 או 400 W. והאם יש עוד קריטריונים שחשובים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  14. שלום, מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי מחשב ישן +AMD 939 3200 , כרטיס מסך 8800GT Nvidia (עם קירור פאסיבי), לוח אם של גיגהביט GA-K8NF-9 1GB DDR RAM, winXP. אני מעוניין לעשות לו הסבה שישמש בתור מחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בלי להשקיע כסף. בעבר הוא לא הצליח להריץ סרטים ברזולוצית 720HD באופן חלק וזו הבעיה והמטרה העיקרית כרגע. מה האופציות שלי ? תודה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  15. AeroCool Shark 140mm או NZXT FZ-140MM

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. ידוע שהמאוורים לגוף הזה צריכים להיות בעלי קוטר של 120MM אבל יש לי שאלה: האם ה- NOCTUA NF-P14 יתאים כי החורים ממוקמים אחרת, או פשוט עדיף לקחת את ה- NOCTUA NF-P12. ובכלל מה עדיף באספקט היחידי של ביצועים מכיוון שרעש אינו רלוונטי. תודה!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  17. טוב ואלה נמאס לי נהההיתי חירש כבר ואני רציני הלכה לי השמיעה אני בקושי שומע שמדברים אלי אני מחפש פתרון להשתיק תסאבמן טרנספומור עד 500 שקל יש לי גם tt tr2 על המעבד שגם עושה רעש קיצר חשבתי להחליף ת tt tr 2 בביט טייפון שיתשתיק אותו וגם יקרר יותר טוב ועכשיו אני צריך המלצה ל3 מאוררים איכותים של 80 מ''מ עד 40-35 שקל כול אחד שקטים! אבל ביצועיסטים! וגם עוד מאורר אחד של 120 מ''מ שהיה שקט יש לי אחד כבר לא רועש יחסית מאוד שקט אבל אני רוצה עוד אחת לקירור מקסימילי מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by godisme171,

אני רוצה לעשות OC ל P3 733 אז בלוח אם אני יכול לעלות את הבאס עד ל800 אז אני צריך להגדיל את המתח למעבד ???

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by Swimmer,

ל-6600GT, עדיף לחסוך ל-TIDE, או לקנות כבר מחר סליינסר? לכרטיס שיהיה ב-OC, עם VOLTMOD ונספחיו...

• 14 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by DoR TnT,

יש לי לוח של GIGABYTE P35 S3L ומארז של NZXT עכשיו המנוחה המעלות של הלוח הן נעות בין 45-50 בזמן מאמץ מגיע ל50-55 זה נראה לי גבוה מידי. מה אני יכול לעשות? ד"א יש לי OC על המעבד של 20%. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by tronado,

יכול להיות שהמעבד יצא דפוק לאוברקלוק? יש לי PRESCOTT 3 GHZ הזכרונות לא מגבילים כי גם כששיניתי את היחס זה לא עזר הPCIE נעול על 100 כשאני מעלה את הFSB ל216 המחשב לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 895 צפיות
  22. Started by yakirZ,

מפרט בצד Arctic Cooling Freezer 13 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6120 או Scythe Katana 4 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8605 או Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 חשוב שיהיה שקט,לא מתכוון לעשות אוברקלוק. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות גם טוב..תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  23. Started by Daichi,

הבנתי מהאתר שלהם שאפשר לקבל OC בחינם של עד 40% מהמהירות סטוק אם קונים שם מערכת שלמה. למישהו כאן יש ניסיון עם זה? הם מוודאים שהכל פועל פיקס אחרי הOC/לוקחים אחריות במידה וקורה משהו לאחד החלקים?

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  24. היי, אני קונה מחשב חדש (המפרט בינתיים הוא בתראד הזה בפוסט האחרון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487572.msg4176257;topicseen#new). TMS מציעה לעשות OC למעבד ללא תשלום. האם כדי לי (המעבד עם קירור סטוק) לעשות או לוותר על זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  25. שלום לכולם! יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256 PC3200 HYNIX D43 MX440SE 128MB התוצאה שלי ב3DMARK2001 בסטוק ללא OC למחשב ולכרטיס ובדריברים מקוריים הייתה 4900 נקודות! לאחר שינוי הדריברים לדריברים של אפוקליפסה קיבלתי ציון של 5956 ללא OC לכרטיס ומחשב ועכשיו עשיתי OC לכרטיס: 250@330 לליבה 333@500 לזיכרון וקיבלתי 7060 נקודות! ושזה לא הספיק לי עשיתי OC גם למחשב: 2.4C@3.0GHZ DDR400@500 וקיבלתי כמו שאתם רואים 7800 נקודות!!!! איך אOC שעשיתי הא??? הוצאתי את המיץ מהMX440SE הזה לא? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.