עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shaigot,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד Q6700 ואני מעוניין לעשות לו OC( לא מטורף - כדי להריץ משחקים כבדים עכשיו ובעתיד), לוח EP43DS3L אני מתלבט איזה קירור לקנות לו, אני יודע שיש אפשרויות טובות: Ultra 120 eXtreme Thermalright Tuniq tower 120 Scythe infinity מה יספיק לי בשביל ה- OC ? האם כדאי לקחת משהו קצת יותר זול ? האם עדיף לי מהבחינה של ה- OC וההתחממות לקחת את הלוח EP43UD3L במקום ה- DS3L ? או שאין קשר וחבל לבזבז סתם 100 שקל

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  2. אהלן חברים אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS. בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי.. מה אתם אומרים?תודה ויום טוב המחשב שלי: 3930k Asus Rampage IV Extreme GTX 680 Seasonic 1250w gold xeries ssd 128gb crucial מארז Thermeltake Level 10GT

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by thedarkman,

איך עושים OC לכרטיס מסך HD5850? לאיזה תדר צריך לעלות את הכרטיס כדי להגיע לביצועים של HD5870? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. היי הקירור הנ"ל לא מתאים ללוחות אם G31 , , ברגע שיש כזה קירור לא ניתן לחבר יותר מחיבור SATA אחד בלבד, הקירור מחסה את היצאות, יש לקחת בחשבון רק לוחות עם חיבורים SATA מרוחקים מאוד מכניסת PCI-E , לידיעתכם. רוני

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by manenbu,

שלום, אני הולך לקנות מעבד Phenom II 965, ורציתי לדעת אם יש קירור כלשהו שמומלץ, במקום הסטוק שמגיע. בגדול, המעבד לא הולך לעבור אוברקלוק (ואם כן, אז משהו גבולי מאוד של אחוזים בודדים). חשוב שיהיה שקט! זה ישב על לוח אם של AM3.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by lipa,

אבל התוצאות ב-super pi מאכזבות [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by sagi_10,

אני מתכנן oc חק ואני רוצה קירור רציני לכרטיס מסך=6600gt vivo תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by sahargt,

אני לא מצליח לעלות מעל 420 מפרט בחתימה חזרתי למעבד הישן E6600 כול המידע בתמונות האם הכול מוגדר נכון ?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by limp,

קיצר אמרתם לי איזה מאווררים הכי כדאי לקנות נכסתי לאתר של ZALMAN http://www.zalman.co.kr/ הסתכלתי בכל הדגמים והם אותו דבר רק שונה השם בשניהם מהירות מינימום עד נורמאלי זה 1350-2400 ורעש 20-25 ומה ששונה זה ההרכב והמשקל מה שהכי מוזר זה שהפעלתי את התוכנה SPEED FAN שמראה שמהירות 2 מאווררים היא 0 ומאוורר אחד 4600RPM ולפעמים מגיע ל 5100 בערך אני עומד להתאבד אני בור בקירור וכל מה שאני מבקש זה מאוורר מסריח שיהיה שקט ולא ירעיש סעמק ואני מוכן לשלם 500 שקל לא 200 לא 300 אלא 500 למה לאזעזל התוכנות המעפנות האלה בנויות בצורה כזאת הם לא יכולים פשוט להגיד לי במילים פשוטות מה קורה אצלי? צריכים לסמן הכל במשו מיוחד אני מבואס רצח אתם יכולים אולי להסביר לי על המצב שלי קצת? והוא …

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  10. אני בודק בביוס, הטמפ' היא 38-39 מעלות, כאשר אני חוזר לווינדוס מוצגת לי בדיוק את אותה טמפ' שהייתה בביוס בתוכנה של הלוח אם, ולאט לאט הטמפ' צונחת ל-32-34, ואני רואה את הצניחה בהדרגה, יכול להיות שבווינדוס המאוורר של המעבד מתאמץ יותר בגלל אופציית הSMART FAN? קצת מוזר לי הקטע הזה כי בביוס המעבד אמור להיות בפחות עומס... אגב, מה שאמרתי נכון גם לגבי הטמפ' של הNB, בביוס היא 53, שאני מגיע לווינדוס היא צונחת לאט לאט ל-43-44... יכול להיות שהחיישן מזייף? הגיוני שקירור סטוק יגיע לטמפ' של 32-34 מעלות במנוחה?

• 19 תגובות
    • 876 צפיות
  11. סתכלו על הטמפרטורות: Temperatures: CPU 57 °C (135 °F) GPU 62 °C (144 °F) GPU Diode 74 °C (165 °F) GPU Ambient 54 °C (129 °F) WDC WD1600JB-00REA0 36 °C (97 °F) אני ממש ממש ממש לא מבין מה הולך פה. פתחתי את המארז וסידרתי את החוטים (אל תדאגו, כמו שצריך, חנות מחשבים עשתה לי את זה) מרחתי משחה תרמית, ניקיתי את כול האבק עם ספריי לחץ אוויר.. שום דבר לא עוזר. מה עושים עכשיו? אני רוצה להוריד את הטמפרטורות של הכרטיס מסך כי זה מטורף.. אני לא רוצה לחשוב מה קורה כשאני רואה סרט או משהו. בקיצור מה אפשר עוד לעשות? לפי מה שאמרו לי, לא כדאי לשים מאוורר לכרטיס מסך כי י…

• 15 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by TeaTime,

במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by iakovl,

שמעו שמעתי על הדבר בזה באתר מודינג חדש ואני יודע שהרעיון ישן אבל שמעו אותו. יוצרים בלוק קירור מיים ע"י לקיחת HSF רגיל ומעבירים בו צנרת מנחושת ויש לכם בלוק, הדבר הטוב הוא שיש גם את המאוורר על הHSF מה שנותן אפקט של רדיאטור לקירור נוסף וגם למקרה שהמשאבה מתה. הרעיון שלי הוא לעשות דבר דומה ל SK-7 השאלה שלי אם למישהו יש מידות (חלק עליון תחתון וכו') זה אמור לצאת די טוב. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by INFERNO,

האם שווה ליקנות ? במחיר 56 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Psychopath,

Aight so, I painted my case with UV reactive orange, and I have two LED fans that aren't UV lights... the it came to me, My sister has a big UV light in her room... I put it near the computer and was amazed to find the beautifulness... now the problem is: I wanna buy UV light fans.. or maybe a cathode... which is better? do the vantec UV LED fans work? how can i make a cathode blink to the beats of sound incase i get it ? Thanks in advanced...

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  16. Started by gshhar,

מה מהם עדיף ועל איזה מאוורר אתם ממליצים לי בשביל ה- SP97 (רצוי עם וסת מהירות).

• 20 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Fetalo,

עוד כמה ימים אני אני קונה מארז חדש (עוד לא החלטתי איזה) אז בינתיים אני רוצה להתעלל בזה שיש לי עכשיו (הזה שמקבלים עם מחשב ניורון עם הפאנל הכחול מקדימה) אני מחפש רעיונות למודינג - אשמח לקבל רעיונות מכם או לינק לאתרים אחרים תודה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by Mr.Angel,

יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by G-BOY10,

יש לי כרגע מארז למחשב דיי חדש פנטיום 4 לוח אם של אסוס (פרטים במפרט שלי) אם אני רוצה לקנות מארז חדש (שמתי עין על זה של TT) זה יהיה מסובך לפרק את הלוח והספק ממארז אחד ולהעביר למארז אחר? בקשר לכוננים אין לי בעיה

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

שלום, איך אני בודק את טמפרטורת המעבד ברגע מסויים? יש תוכנה?, מהלוח אם?. תודה. יאיר. נ.ב מעבד 2.0 לוח אם של אינטל.

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר על השבב הצפוני שכבר ממש התחיל להרעיש ולהסתובב באיטיות. איפה משיגים מאווררים כאלה קטנים והאם זה בטוח להוריד אותו או סתם לנתק אותו מהזרם?

• 14 תגובות
    • 875 צפיות
  22. למישהו כאן יש את התוכנה EasyTune 4 על דיסק מקורי שהוא קיבל עם הלוח אם ומוכן לשתף אותנו בה כי לא נראה לי שבאתר של גיגהבייט התוכנה מלאה. מישהו?? נ.ב. התוכנה הזאת משנה את הFSB בביוס!!! תודה

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by asili,

יש לי מאוורר 60 ממ על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דציבלים ודוחף 36 CFM רציתי להחליף את המאוורר באחד יותר שקט ויעיל כלומר מאוורר שעושה את העבודה ולא מרעיש יותר מידי והאם יש גנריק 60 ממ? אם כן מה ביצועיו?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by Kfir,

Asus A7M Amd 1.33ThunderBird מישהו פעם עשה OC ללוח והמעבד האלו? החלטתי ללכת על זה, עם 3 מאווררים במארז, עם מאוורר Volcano 7Plus שיעבוד על מהירות 7000, נראה לי נחמד להוסיף עוד קצת MHZ... תודה...!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by ONKYO,

יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים