עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לפי המפרט שבצד מה הגבולות של מהירות ומתח של המעבד בקירור סטוק המעבד עכשיו על 3 GHz ואני לא יודע אם כדאי להעלות לי עוד

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  2. יש ! אין לכם מושג איך פאקינג רעדתי וכמה חוטים נפלו והתעקמו עד שזה עבד ! אבל עשיתי בשעה טובה את המוד למעבד ואני על 1610 !!! באס של 133 ! במתח של 1.725 ! יציבות מלאה ! 40 מעלות עם SK6 ! אני עכשיו מריץ כמה דברים ובדיקות אבל אין לכם מושג איך שאני מרוצה!!!

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  4. http://www.scythe-eu.com/products/cpu/ninja_plus/scnj-1000P.php http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm יש את הנתונים באתר של כל קירור אבל אני לא יודע מה מהם גובה רוחב ועומק

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  5. שלום לכולם , רציתי להתייעץ בנושא בחירת גוף קירור למעבד i7 870 , ללא אוברקלוקינג , שמיועד לגלישה , קצת משחקים ומעט עריכת סרטים (כולל חומר ב-HD) . הבנתי שההמלצות הראשיות כאן בפורום למאוררים לסוקט 1156 הן בין ה- Mugen II (שגדול מידי ויקר מידי בשבילי) , לבין ה- KATANA 3 . הייתי בוחר ב- KATANA 3 , אבל המאורר שלו קצת קטן + אין לו זווית אוויר אופטימלית במארז . בשבילי ה- KATANA 3 מזכיר יותר מאורר למדיה סנטר , ולא למאוור למעבד חם שמתחמם עוד עם פעולות כבדות . ממה שאני מבין מאוררים גדולים יותר (120 ס"מ) צריכים לעבוד פחות חזק בשביל אותו עוצמה שמאוררים קטנם יותר עובדים חזק יותר השבילם . אז בקיצור , מה דעתכם על משהו כמו ה- Thermaltake Contac 29 , שנראה גדול יותר אבל לא ענק (+מאורר 120 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SharP,

הייתי רוצה לדעת האם מארז גדול יכול לעזור לי להוריד את החום ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shimi28,

ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי מאוורר למחשב כדי שאני יוכל לעשות את המודינג שתכננתי, ואני רוצה לקנות לו פאן גארד כזה.. ואני לא יודע מה המידה שלו.... כתוב עליו dc-12v 0.15A s8025M אומר לכם משהו?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  8. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  9. שלום, אני בונה קירור מים שיעבוד עם משאבה טבולה. רציתי לדעת אם יש צורך שמיכל המים יהיה גדולה בהרבה מגודל המשאבה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  10. מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by 114508534,

הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  12. חבר שלי הביא לי מגבר הרוס לאוטו, והוצאתי ממנו את כל המעגל וכל הקקה שהיה בפנים ואני הולך לאטום אותו אם פרספקס ולהשתמש בו בתור מיכל מים. עכשיו בגלל שטח הפנים הגדול של הגוף המים יתקררו גם בעודם בתוך המיכל שזה יתרון.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by Runny,

לכל יוצרי החלונות למיניהם: אני מחפש בקדחנות גומי H ו U מישהו שקנה יכול להמליץ על מקום אני גר בנתניה ולומד בת"א, אז ... חבר'ה מהאזורים הנ"ל האירו את דרכי (ולא אין לי כוונה להזמין מחנות גומי ב40 שקלים כאשר המשלוח עולה 45) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NISAN,

מישהו שמע או יודע איפה ניתן לרכוש גומי כזה? החומר מיועד כמובן להידוק חלון לחור בדופן המארז. בתודה ניסן.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Pleiadian,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות גומי נעילה בצורת H באזור השרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  16. שלום לכולם, קרוב משפחה הגיע אליי לא מזמן עם Xbox 360 אשר חווה RRod, תיקנתי לו אותו בעזרת אקדח חום. המכשיר כרגע פועל בלי בעיה, אך ההיטסינק של ה-GPU בוער עד כדי כך שבעייתי לגעת בו יותר מכמה שניות. האם ניתן לשפצר איזה מאוורר על העניין הזה? איזה? אני מניח שמשהו כמו 40 מ"מ יתאים השאלה היא איך לבצע את זה הן מבחינת מתחים והן מבחינת ההרכבה הפיזית על ההיטסינק. מצורפת תמונה של ההיטסינק הבעייתי: תודה. נ.ב בטעות נשלח באלקרוניקה ומודינג, נא להעביר לאוברקלוקינג.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.

• 10 תגובות
    • 584 צפיות
  18. היי אני מחפש את גוף הקירור למעבד 939 השקט והפשוט ביותר שיש מבחינת התקנה ושימוש - שלא יהיה ענק ומסורבל, שלא ידרוש חיבורים מהצד השני של לוח האם, וכו'. ראיתי בסטיקי את ה-Zalman CNPS9500, אך משום מה הוא מופיע ברשימה פעמיים, פעם בציון 9.85 ופעם בציון 9.6.. אני מניח שבגופי הקירור של Thermaltake עם אותם מאווררי 120 מ"מ שמצויינים שם הכוונה היא לקניה בנפרד של גוף הקירור והמאוורר, והחלפה של מאוורר הסטוק בחדש ? האם יש גופי קירור חדשים יותר, שלא מופיעים שם, ומציגים עוצמת רעש (כלומר, שקט) משופרת, ללא פגיעה בפשטות ההתקנה ? השימוש הוא כמובן במחשב ללא אוברקלוק, בסביבה מאווררת יחסית (כלומר, לא איוורור מטורף, אבל גם לא מארז חנוק). המטרה הראשית היא כמה שיותר שקט. תודה

19. גוף הקירור לא במקום איך אני מחזיר אותו בלי לפגוע במעבד גוף הקירור מתנדנד וגם זז קצת למטה למעלה... אני צריך להחזיר אותו אבל מפחד לפגוע במעבד... מה לעשות? ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO לוח אם אסוס M2N-E מעבד ATHLON 64 X2 4400

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. יש לי כ.מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 7300GT 256MB DDR2 PCIe ועליו יש בלוק הקירור המקורי שלו (סטוק). http://www.giga-byte.co.il/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2282 הוא ממש לא מקרר את הכרטיס, הטמפ' שלו רצה בין 57-63 מעלות (במשחקים 63+ מעלות), ואני מפחד שהטמפ' תהרוס לי את הכרטיס. אני יודע אצל כ.מסך של Gigabyte כולם באים רק עם גוף קירור רגיל, ומה שרציתי לשאול זה האם יש גוף קירור יותר טוב שמתאים לכרטיס שלי, הכוונה מאוורר עם גוף קירור יותר יעיל...? תקציב לא ידוע עוד, תציעו מה שיתאים. תודה!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות גוף קירור לכרטיס מסך gtx 295 איזה גוף קירור מתאים לו?... ???

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by Elico A,

דבר ראשון אם אפשר איזו שהיא ביקורת / תגובה מצידכם על הגוף קירור הזה: THERMALTAKE Silent Rock FULL Copper + Heatpipe שווה את הקניה ? לא מצאתי עליו פרטים בעברית .. עכשיו חוץ מזה, ללא OC שווה בכלל לקנות בכלל גוף קירור או שעדיף לי להישאר עם הגוף שבא מ- intel וזהו ? גם אם עכשיו 40 מעלות בחוץ ועם קצת אבק (אני מדבר על ה- Q9550)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by sandra,

אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד - AMD ATHLON 64 3200+ S939 אז ככה הבאתי כמה תמונות של גופי קרור שאני מתלבט בינהם. Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 Thermalright XP-90C for P4&K8 Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan CoolerMaster Hyper 6 K8/P4 אז מה אתם אומרים מה כדאי? אם יש לכם רעיונות יותר טובים אז זה הזמן . ודרך אגב המחיר לא מזיז לי.

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by MooMoo,

האם הגוף קירור הזה מצדיק תוספת של 70 ש"ח במקום המקורי של אינטל? קרור טוב יותר? שקט יותר כרגע לא מתוכנן OC... תודות

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 והמעבד שלי מתחמם. כרגע הטמפ' היא 55 מעלות אבל היא עולה כשהמחשב "מתאמץ". אני שוקל לקנות גוף קירור די מאסיבי, בעלות של בין 150-250 שקל. ראיתי שלפי המבחנים על דירוג הרעש ודירוג הקירור בפורום הזה - גופי הקירור הכי טובים (כולם בעלי רייטינג של מעל 9 וכל השאר מתחת ל-9) הם של חברת Thermalright ושמתי לב שגופי הקירור שלהם נראים קצת אחרת מגופים של חברות אחרות. שמתי גם לב שלא ניתן להשיג אותם ברוב החנויות בארץ. בארץ יש דווקא היצע גדול של חברת Themaltake, אבל משום מה במבחנים לא ציינו בכלל את גופי הקירור האלה. מה זה אומר? מי יותר טוב? מה כדאי לקנות? מקווה שתעזרו. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים