אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי הכרטיס הוא של SAPPHIRE וכל פעם שאני מעלה תדרים בATI TOOL הוא מחזיר אותם ישר בחזרה... למה??? :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני הולך לקנות ax7 ואני לא יודע אם כדאי לי לחכות ודרך אגב כמה היא תעלה בארץ כי ראיתי שבחו"ל היא עולה 30$
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מסך שהוא הוציא מתוך מחשב נייד ישן. המסך הוא מסך LCD בגודל של 20.5 ס"מ * 6 ס"מ ! כתוב לי עליו מאחורה GE-1194HB ו- PLX104CHIT. יש לו צמה של 30 חוטים עם חיבור שחור כזה (כמו של החיבורים של ה ATA)... מאחורה יש 10 צ'יפים שעל חמש מהם כתוב HD44102CH והשאר ריקים. מישהו יודע איך אני מחבר את זה לאנשהו? *תמונה בקרוב
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני קונה במחשב בקרוב המפרט הדי סופי (אני משלים הרדיסק וצורב והמחשב הישן שלי ) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290 מסך כרטיסי ASUS - nVidia Price Units Total GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380 PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטים TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter …
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BT לבין ה-Thermaltake Golden Orb II האם הThermaltake Golden Orb II נותן לBT פייט רציני או שהBT טוחן אותו בלי מים?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
stingeR & The Byter E7200 SLAVN Q809A857 VID : 1.0375 DFI LP DK P35-T2RS Patriot PC4300 1GB D9GKX chips FX 5200 PCI EMP-K2 -50c גז כמובן FSB : 561... מדובר על זיכרון שמצליח להגיע ל1250 בקלות!! שימו לב בסקרין של הSPI 1MB הזיכרון נמצא על 4-4-4-10.. והגענו לתמונות : '>http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709"]http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=466709 '>http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100"]http://www.hwbot.org/listResults.do?cpuModelId=1619&applicationId=13&filterUser=true&filterBlocked=true&limit=100
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז עם דגש על ביצועים מקסימליים - אם אפשר שיהיה גם שקט יחסית מה טוב אין מגבלת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מעבד AMD כפול ליבה - (dual core 3600). על המעבד מורכב גוף הקירור המקורי שבא איתו, ומשהו במאוורר של המעבד קצת מחשיד אותי. לפי אוורסט וגם לפי התוכנה שבאה עם הלוח אם... המאוורר של המעבד מסתובב בקצת מעל 3000 סיבובים בדקה. רק רציתי לדעת אם זה הגיוני? זה תקין בכלל??? אני ישמח אם אנשים שיש להם מעבד זהה יגיבו ויגידו אם זה זהה אצלם... תודה אנשים!!!
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
המארז http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402_2249&products_id=19959 תמונה שלו מבפנים כפי שאתם רואים יש לי 2 מקומות לשים מאוורים השאלה היא איזה גודל. ואיפו המכניס אוויר ואיפו המוציא. כמו כן תמליצו לי גם על זוג המאוורים עצמם תקציב של 40-45 ש''ח למאוור. ורק מפנדס או מקיי אס פי ורעש לא משנה העיקר שיהיו איכותיים ויעשו את העבודה שלהם. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי, העמדתי אותי והמאוורר (Thermaltake Silent 1156) פשוט נפל (למזלי הכרטיס הגרפי בלם את הנפילה....) ניסיתי לחזק את החיבורים כמה פעמים אבל הוא פשוט לא מחזיק מעמד. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הזה שווה במחיר הזה עם הקירור הזה..?
-
- 57 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הי, בזמן האחרון אני מתכנן לופ חדש למערכת שלי, ואני צריך יעוץ בליקנות רדיאטור חדש (כתוספת לקיים). הלופ כרגע --> בלוקים בציפוי ניקל + רדיאטור 240 GTS. אז כמו שציינתי בכותרת, אני מחפש רדיאטור 280MM שיוצמד לקדמת המארז (ARC MIDI R2 - במקום כלוב הקשיחים) בשילוב עם צמד מאווררי נקוטה A-14. חשבתי על 280GTX או EK-CoolStream 280 או ....עוד כמה עשרות דגמים אחרים המלצות?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.thermalright.com/product_default.htm
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
להזכירכם, המחשב נבנה עבור החברה שלי (soon to be my wife) ששמה שלי. היא אוהבת צבע סגול וכמובן פרפרים... צבעתי את המארז, המסך, המקלדת, העכבר והרמקולים בצבע רכב סגול מטאלי במוסך. על החלון ציירתי עם צבע זכוכית, אך זה לא נראה טוב בלי תאורה. אני עדיין מחפש תאורה למארז כך שזה לא יפה כמו שדמיינתי, אבל לגבי השאר, שפטו בעצמכם (לא שזה משנה כי העיקר שהיא מרוצה )) אז הנה כמה תמונות, אל דאגה, אני יודע שצריך להוסיף אותן גם לגלריה. קלוז אפ: המארז: הנורה שכולנו שברנו את הראש איתה: תודה לכולם מאור.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז chenbro xpider 2 ויש לי 2 מאוררים. אחד 120 מ'מ שבא עם המחשב ואפשר למקם אותו מתחת לספק(מאחור) ואחד 80 מ'מ שקניתי ואפשר למקם אותו מקדימה במארז למטה. עכשיו אני רוצה לדעת מה יהיה הכי טוב? אני חושב שלשים את המאורר 120 שיכניס אוויר למארז ואת המאורר 80 שיוציא אוויר מקדימה. ככה יכנס הרבה אוויר והמאורר הקטן יוציא אותו החוצה. עכשיו תנו לי עוד אופציות איפה ואיך לשים את המאוררים כדי שיהיה הכי טוב מבחינת טמפרטורה (אין לי עוד מקומות לשים מאוררים)
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום שלום, שמעתי שחסר ה SK7 של TR ואני בתור מי שמחפש פיתרון קירור ל OC לא יקר כלכך מעוניין לשאול על אלטרנטיבות מה עם ה וולקנו 7+ אולי עדיף 9 עם smartfan2 ? הצעות אחרות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתם חושבים שאם אני אתקין את וינדוס אחרי שעשיתי o\c לfsb אני אקבל יציבות טובה יותר בגלל שוינדוס "רגיל" בהגדרות למהירות הגבוהה? מחכה לתגובות מהירות .ניסן.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי בעיה באובר קלוק בלוח זה קניתי אותה אתמול שאני מעלה את אה BUS המחשב לא עולה והוא עושה ציפצוף מזה יכול להיות גמפר? לעלות מתחים? משהוא לא בסדר בלוח או בזיכרון ???
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיעה אלי צלעות הקירור והמאוורר שהזמנתי, הבעיה היא שהמאוורר אינו רגיל, ז"א הצורה שלו שונה מהמאווררים הרגילים ולכן אני לא יכול לתפוס אותו עם ה"קליפסים" שבאים עם ultima 90i. התקציב: עד 100 ש"ח. גודל" 120 מ"מ. הרעש לא מפריע לי ולכן הדבר החשוב ביותר הוא שיהיה חזר וכמובן, צורתו. תמליצו לי על מאווררים מנועה מחשבים וכמה שיותר מהר כי הם נסגרים ב-1:00.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מאוורר הסטוק רועש והמעבד מתחמם לו בשקט לטמפרטורות של 65-70 מ"צ. מעבד a10-k7850 TDP 95W מארז: Antec NSK2480B לוח אם: Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 מחפש קירור שקט ופשוט שיכנס במארז ולא יעשה חור בכיס, עדיפות לרכישה בחיפה אבל גם אינטרנט/חו"ל אפשרי. הבנתי שScyth Shuriken Rev.B אמור להתאים, יש המלצות נוספות? בתודה מראש... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ אני רואה שיש שני דגמים של Noctua שיתאימו NH-C14 / NH-L12 האם המחיר הכפול שווה, האם יש בעייה בהתקנה עם מאוורר אחד? ה(א|ע)רות, המלצות, ביקורות, משהו...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב, אז ברשותי Sempron 2800+ לוח albatron KM51G ו 2GB של זיכרון פלאטינום של OCZ (אבחן אותו אחרי שאסיים עם המעבד) עד עכשיו המהרתי את המעבד ל 2GHZ. אני מעוניין לעלות למקסימום האפשרי. בכל מקרה, אני מפחד שדווקא תדר ה PCI/PCIE מגביל אותי. זאת מכיוון שלפעמים ה WIN לא עלה גם במהירות שהמעבד חייב לעבוד בה (2.2) כאשר מכפלת ה HTT הייתה על x3. כרגע הצלחתי להעלות את חלונות על תדר HTT של 275 עם מכפלה של x2 (המעבד ב 2.2). המתח על 1.55 (+0.15) בערך (בערך מכייוון שהקריאה טיפה נמוכה יותר). עם זאת Prime 95 מוציא error-ים. איפה אני תקוע לעזעזל? הרי המעבד אמור לעבוד בקלות בתרד הזה. ואיך אני יכול לדעת האם תדר ה PCI נעול? אני לא מוצא את המהירות שלו באף תוכנה. תודה. עריכה: כמובן שהב…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-