עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Xstyle,

איך אני מעלה מתח יש לי לוח אם של ASUS אני לא יודע איך שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  2. היי מחפש משחה טרמית נורמלית בשביל הכרטיס מסך שלי איזו משחה היא בעלת היעילות הגבוהה ביותר?

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by mikko,

אפשר המלצות לתוכנת טובות? חוץ מ speedfan אם אפשר שיהיו מדויקות כל האפשר תודה.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  4. קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  5. אני צריך לפתור בעיית התחממות יתר עבור מחשב שלא עומד בעומס. המעבד הוא AMD64 3200, סוקט 939, שלא עבר אוברקלוק. ההיסטסינק הוא היטסינק פשוט של Spire שהגיע עם המחשב, ומאוורר ה-80 מ"מ שעליו רץ ב-1500RPM בערך. המארז הוא Soprano של תרמלטייק, כל המאווררים מחוברים ופועלים. המחשב מצליח להריץ את WoW, ואחרי פרק זמן מסוים (דקות או שעות), הוא מכבה את עצמו מחימום יתר (נמדדו 87 מעלות על המעבד), וזה כמה ימים אחרי שנוקה ממנו האבק, הכבלים במחשב מסודרים למשעי. כרגע אני נוטה לכוון שדרוג הקירור, ואני מתלבט בין קירור אוויר וקירור מים. חשבתי על CNPS7700-AlCu של זלמן כאופציה לקירור אוויר, ולגבי קירור מים אני ממש לא בטוח- לתרמלטייק יש מערכות מוכנות באזור ה-500 שקל, אבל אני לא יודע אם בכלל יש צורך ב…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מארז מאלומיניום. אשר יש לו מאורר 120 ממ מאחורה. אפשרי שיהיה לו מאורר 80 למעלה. ושלא יהיה לו חלון בצד. כמו כן, עדיפות שלא יהיה לו דלת קידמית. ושיהיה לו כ5 מקומות לCD ו2 לפלופי. + USB מקדימה. לא חובה חברה או משהו. רק שיעמוד בדברים הנל. אשמח מאד אם תצליחו לעזור לי למצוא את המארז הזה (הוא כמובן למטרת מודינג מטורף ) אני מוסיף אתר עם תמונות של המארז הכי קרוב למה שאני מחפש, אבל, לצערי אין לו 120 ממ מאחורה. אלא 80. http://www.cooltechzone.com/reviews/cases/cp_1.php

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מ-TMS. להלן המפרט, לאחר מכן בעיות + פתרונות שניסיתי: [table][tr][td]C3450T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪880 [/td][/tr][/table][table][tr][td] D34G1333MR[/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 2 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪218 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ST1000DM005[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr]…

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  8. יש לי מארז אנרמקס(אתם יודעים איזה =) השחור) רציתי לדעת אם אפשר לפתוח את הפאנל הקדמי של המארז כי יש שם הרבה אבק וזה סותם את המאוורר שמכניס אוויר, אם כן, איך אתם מנקים שם? שאלה 2: איפה אפשר לקנות מאווררים זולים(לא מותגים) בסביבות 20-30 ש"ח ולא 70+ ש"ח ואיך אתם מנקים את המאוררים שלכם? תודה.

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by santakelev,

אז ככה: אתמול החלטתי לנסות פעם ראשונה OC לכרטיס. הגדלתי מעט את מהירות הזכרון ל-1100 ואז 1160 מגההרץ(עם AMD gpu clock tool), ובדקתי עם furmark, בשני אינטרוולים של רבע שעה. זה עבר בסדר, בסך הכל נראה שהכרטיס יציב, הדבר היחיד הוא שטמפרטורת הכרטיס היתה מאוד גבוהה, הגיעה כמעט ל-100 צלזיוס לקראת הסוף... אבל אחרי שכיביתי את furmark הכרטיס הצטנן חזרה, והכל נראה בסדר. הדבר המוזר שקרה הוא שמאז שעשיתי ריסטרט למחשב, ה-gpu clock tool מראה שתדר הזיכרון הוא עכשיו 300 מגההרץ (הגדרות המפעל הם 1000) ותדר ה-core (שכלל לא שיניתי) הוא 157 מגההרץ (לעומת מפעל- 750). בהתחלה חשבתי שהתוכנה עצמה השתגעה, אבל הסרה והתקנה חוזרת לא שינו כלום. הפעלתי AMD overdrive דרך catalyst וגם הוא הראה את אותם נתוני…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  10. מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm

11. Started by Xardas,

יש לי את המארז Swing של Tt יש בו מאוורר 12CM וזהו נראה לי אני יקנה עוד מתישהו אז איך אני שולט על על כמה הוא יסתובב? אם אפשר בכלל

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך קניתי מחשב בפזיזות ולא השקעתי זמן בבדיקת איכות חלקי המחשב - טעות עצומה ... בכל אופן, אחד מהחלקים היה המארזHEC 6AR6 http://www.compucase-hec.co.uk/pccase_atx_6a.htm http://www.compucase-hec.co.uk/img/midi_tower/large/6ar6.jpg 1. רציתי לדעת אם אתם יכולים לתת לי המלצות איך לעשות סידור כבלים יפה למארז הספציפי הזה ? 2. יש איזה סדר מסוים שאתם ממליצים למקם את הכוננים הקשיחים במארז על מנת ליצור סרקולציה טובה יותר ? 3. יש לי מעיין חורים בצד המארז איזה שהכרטיס מסך, אתם ממליצים להתקין שם מאוורר (אפילו שזה לא מיועד לזה) ? 4. יש דרך לשפר את השקט של המערכת ? 5. המארז הזה נחשב חם ? ויש סיכוי שהוא יגביל אותי בOC שאני מתכנן לבצע ? את שאר חלקי המחשב…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  13. טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by SmurFin,

יש לי שני מאווררים אחוריים שמוציאים אויר אחד מכניס אויר מקדימה והלוח אם שלי חם חיברתי לאחרונה עוד מאורר שמשליך על הלוח קור עם אזיקונים ולא השפיע עליו אני מחפש פתרונות

• 15 תגובות
    • 924 צפיות
  15. אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by ETB,

כרגע המעבד על 2200 (220X11) עם מתח של 1.725. והמעבד ממש לא יציב, אחרי 5 דקות בPrime95 הוא קורס, ואחרי 5-10 דקות 3DMark03. לפני זה המעבד היה על 191X11 עם מתח המקורי ותזמונים גובהים והכול היה סבבה. זה ממש מעצבן ש9 MHz מז***נים מחרבשים הכול. והמעבד כרגע על 36- 38, ובאמץ על 41-43. המפרט של המחשב: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2.5/4/4/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 250@270/ 512@576 המעבד עם מכפלה נעולה (ועם חרא סטפינג) מה יכול לגרום לחוסר היציבות???

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by Angel-eyes,

בסנסור1 הטמפרטורה 26 מעלות ובסנסור 2ו3 הטמפרטורה 77 יש לי מאוור 80 מ"מ שבא עם המארז ועוד מאוור פשוט על המעבד אז מה יותר הגיוני 77 או 66 מעלות?

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by fim,

מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Amazing! this macci is one heck of an overclocker. 4.8ghz prescott! omfg http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=186 sorry eran... i accidently highlighted the link when i clicked an emoticon and only after i posted i noticed..

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by sambusak,

שלום. אני רוצה להוסיף למארז שלי תצוגת LCD (לא LSD...) שתתן פרטיס על המחשב כגון חום, מהירות מאווררים וכו... האם צריך בשביל זה חומרה מיוחדת? (יש לי לוח אם GARIBALDI) :asthanos:

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by edoson,

שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום יש לי היתלבטות קשה: מה עדיף???: 1)למכור את הלוח הקיים שלי להוסיף כסף וליקנות lanparty ואז להמשיך את האובר למעבד ולזיכרונות שלי 2)למכור את הזיכרונות הקימים שלי ואז להוסיף כסף וליקנות זיכרונות טובים לאובר... הלוח שלי פעם ביום מאפס את הביוס שלו סתם כי בא לו אחרי שהוא עבד יציב ועבר בדיקה של s&m וזה אחת הסיבות שאני מעונין להחליף לוח.... מה יתן לי יותר נחת ויותר ביצועים כללים?? אני שמעתי שעם מוד קטן ל-kanparty אפשר להפוך אותו ל-sli האם זה נכון?? ואיך עושים את המוד? למנהלים: אני לא ידעתי איפה למקם את התרד הזה.... לא ידעתי אם בלוחות אם זיכרונות ומעבדים או באוברקלוקינג וקירור אז עם לדעתכם התרד לא אמור להיות פה אז תעבירו אותו

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by dr-psyco,

שלום רב. אני מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעיה שאני רוצה לפתור אותה היא המהירות עלייה של הוינדוס, כרגע עומד על דקה ו 20 שניות. אני מריץ וינדוס אס פי. המחשב הוא תוצרת VIA מסוג CARPC. עכשיו יש כמה אפשרויות לשיפור המהירות בביוס עצמו - להוריד מה שלא צריך לבדיקה וכו. בוינדוס - להוריד כול תוכנה שאיננה נחוצה. ואשמח לשמוע על עוד רעיונות. האפשרות השנייה היא מצב המתנה או תוכנה מסוימת. מה שאני צריך לדעת זה - מה תהיה צריכת החשמל בהמתנה (אני מזכיר זה מחשב רכב שעובד על מצבר!) אם יש לכם רעיונות יצירתיים או כול המלצה אחרת אודה לכם. אין לי בעיה לעבור לוידוס 98 אם זה נחוץ. אני משתמש ב 2 תוכנות במחשב 1) IGO8 ניווט תלת מימד. 2) CENTRAFUSE שהיא תוכנה יעודית למחשבי רכב בתודה לעוזרים טל.

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  24. אז כן, הכרטיס שברשותי לא נמצא בחזית הטכנולוגית ובכל זאת.. ברירת המחדל של מהירות המאוורר היא 40% ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו evga ו RIVA TUNER אבל זה לא מצליח.. חוזר חזרה ל-40%.. מה בכל זאת אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים