עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרטיס x1950p והוא מחמם לי את כל המארז ויוצא פשוט גל של חום בזמן שאני פותח את המארז אני מתחיל לחשוד שזה מה ששרף לי את הלוח ואת המעבד אבל לא חשוב לכן השאלה שלי האם ה9800gt של palit גם מוציא חום רב ? האם הוא מתחמם יותר מה9600gt ששמעתי עליו ככרטיס חם?

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by 00Amir,

יש לי מחשב נייד דל עם מעבד i7 2760qm, ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות לו OC, במחשבים ניידים אולי היא אפשר לעשות עם תוכנה FSBSET אבל בסנדי אפשר לשחק עם המכפלה.. האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה? למה הביוס של הניידים לא פשוט כמו של הנייחים? הסיבה לOC , סתם בא לי לבדוק SPI

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  3. טוב אז כך ,יש לי מחשב "זולה" כזה שיושב במקום אחד איפה שאני וכל החברה נפגשים לשבת ,בקיצר במחשב הזה היה פעם x800xt שהלך לעולמו ועכשיו התחליף היחידי הוא x800gt . אז הכרטיס הזה לא מספק את הסחורה ,ואני רוצה לעשות לו o.c ,o.c זו לא בעייה בכלל אבל אני רוצה לדעת איך אני פותח לדבר הזה צינורות ?(אם אפשר בכלל) תודה .

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by demonshlomo,

יש לי שתי ציפסטים!(לפחות זה נראה ככה!) אחד מעל הכרטיס מסך שיש עליו היטסינק עם מאוורר, ושני בערך מתחת לזכרונות שאין עליו שום קירור ורשו עליו SIS 963! כשאני נוגע בו הוא רותח ממש(נראה לי איזה 60~ מעלות!) מה לעשות? זה בסדר או להשיג קירור ואם כן אז מאיפה?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by blabla2002,

שלום אז כן אמא שלי מנהלת חברה שמוכרת ציוד דנטלי (רופאה שניים) עכשוי הכשירים שאיתם קודחים עובדים אל אוויר שעשה מדחס אוויר עכשיו מה אפשר לעשות אם זה?? נ.ב יש לה גם שמה מכשיר במעבדה לתיקונים שקודח אז בלוקים אין בעיה

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by leahd3,

שלום יש לי מארז ‏Centurion 534 Black )‎ יש לי מאוורר צד כמו שרואים ויש לי מאוור אחורי.. יש לי טמפרטורות נמוכות לפי דעתי יש לי גם freezer 7 pro ל cpu הספק הוא אנרמקס 525 פרו 82+ הייתי רוצה להוסיף למארז קירור קדמי גם כי אני הולך להחליף את ה 4850 שלי ל 5850 או 5970 או קרוספייר 4850 נראה כבר לפי תקציב.. מעבד 720 בלק ולוח ud4p עכשיו במאמץ המעבד לא עובר ת 52 מעלות כרטיס מסך 56 מעלות ודיסק קשיח 44 מעלות הסיבה שאני רוצה מאוור קדמי היא גם לקרר את הדיסק קשיח וגם זה נראה לי יתן סירקולציה יותר טובה למרות שאין לי תלונות מה דעתכם והאם ניתן לחבר עוד מאוורים ואם כן אז איך??? אשמח לעצות ותגובות וגם המלצות לקירור למארז.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 11:31:30 אגב מצטער על ג…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  7. איזה מאוררים של 92 מ''מ הכי יעילים ושקיטים ל-P150 ? לינק לדיון לגבי מארז http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232710.0

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  8. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאתלון 2100 שיש לי אבל משום מה נראה לי שהטמפרטורות שלו גבוהות מדי(למרות שאני יודע שהוא אמור לפעול בטמפרטורות גבוהות) הטמפרטורות עכשיו שאני פה באינטרנט הן: לוח: 43 מעבד: 66 יש לי מארז ENERMAX+3FANS שאמור לקרר די טוב(מה שלא נראה לי שהוא עושה.... אז מה,עם טמפרטורות כאלו אין סיכוי לאוברקלוקינג או שאני סתם מדמיין?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by tomer87,

אני מתכוון לקנות את הקירור הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=7068 והשאלה שלי להיום (ויכול להיות שהיא קצת דיבילית ותעצבן פה כמה אנשים אבל אני חייב לשאול אותה !!!) : במאפיינים שהסתכלתי באתר החברה כתוב שהוא מתאים לP4 3.2 ומעלה. עכשיו האם זה יכול להתאים גם,נגיד, למעבד מומהר שיש לי במחשב עכשיו??? המעבד הוא 2.6c מומהר ל3.2. מה אתם אומרים??? תומר בכר

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.כל פעם שאני מעלה לבאס 10MHZ כמה זמן צריך לבדוק עם OCCT? 2.כרגע אני על באס 255 והטמפ' במאמץ עם INTEL BURN TEST לא עברה את ה56 מעלות. זה בסדר?מה הטמפ' המקס' עם המעבד הזה? 3.מה המתח המקסימאלי שאפשר לתת למעבד הזה? כרגע אני על סטוק 1.325 צריך לשנות משהו בהגדרות של הOCCT לפני שמתחילים בדיקת מאמץ?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  11. שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מ-TMS. להלן המפרט, לאחר מכן בעיות + פתרונות שניסיתי: [table][tr][td]C3450T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪880 [/td][/tr][/table][table][tr][td] D34G1333MR[/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 2 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪218 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ST1000DM005[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr]…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

מישהו יודע מתי הוא יוצא? ואם הוא כבר יצא איפה אפשר להשיג אותו?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  14. איך אני יכול לדעת מה מגביל אותי באובר יש לי מעבד פרסקוט 3.000 איך אני יכול לדעת מה מגביל למה כשאני מגיע איתו ל 3.5 הוא מראה לי בפרים 95 שהוא לא יציב מפרט טכני: מעבד 3.000 לוח אם:P4S800D זכרונות : 1 של ELIXIR ן1 של NCP תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by stingeR-,

שלושת הלוחות זהים מבחינת הצ'יפסט(האסוס עולה איזה 50שקל יותר משניהם) השאלה היא מיהו The Overclocking King כאן...

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by guy1235,

שלום רב לכולם. היה לי את הלוח P5LD2-VM עד לפני שבועיים ואתמול החלטתי לעשות OC... עכשיו עומדות בפני 2 בעיות: 1. המעבד חזר עם טמפ' לא רגילה, כלומר גבוהה ממה שהיה לי לפני החלפת הלוח. 2. התחלתי בעשיית ה- OC עליתי ועליתי עד שהגעתי לבאס של 200 ואז התחילו הבעיות.. אני מקיש 200 בביוס עושה שמירה מפעיל את המחשב והוא ניתקע עוד בביוס... צריך לכבות להדליק ואז להוריד את האובר כי אם לא הוא יתקע שוב... העלתי מתחים שיחקתי עם הרבה דברים וכלום לא פותר לי את הבעיית קריסה הזאת... בבאס של 190 אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: http://i11.tinypic.com/3zkqgs7.jpg מה היא אומרת ואיך מתגברים עליה? יש לכם עצות? אם למישהו יש את הלוח הזה יכול לעזור לי, תודה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  17. המפרט שלי: מארז: SilverStone Sugo SG06-LITE לוח : (GIGABYTE GA-Z77N-WIFI (LGA1155 מעבד : i5-3570K כרטיס: גראפי: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI אני חושש שהמאורר של ה CPU לא מספיק והמגבלה לגובה המצנן למארז הוא 80mm . מבקש עזרה למצנן טוב (אין מגבלה כספית) תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - קישור למארז: http://ksp.co.il/?uin=19999&buy= קישור ל PSU 450W: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=20005

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  18. Started by GREATTHUNDER,

נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  19. המפרט מיועד לחבר, כשהמטרה להגיע ל 4 ג'יגהרץ. לאחר מסע שכנועים הוא הגיע למסקנה שזה אכן מספיק, אבל אשמח גם לשמוע את המלצתכם לקירור בבקשה, מאחר ואני די מפקפק ביכולותיו של ה STOCK. האם גוף כדוגמת ה Freezer 7 Pr0 Rev. II יעשה את העבודה, או שיש צורך בפתרון קרנפי יותר?... זכרונות ככל הנראה יהיו ה G.Skill 4Gb 1333 "RipJaws" 7-7-7-21. צמצמתי את ההתלבטות בין הלוחות (הן מבחינת מחיר ופיצ'רים) ל Gigabyte GA-P55-UD6 וה Asus P7P55D Deluxe - אם כי אני אישית יותר קורץ לג'יגהבייט, פשוט מסמפט יותר את הביוס שלהם. בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  20. שלום לכולם, המטרה בהודעה הזאת היא ליידע את מי שחושש ולאפשר את המידע הזה למי שמחפש בעתיד. המאוור בכרטיס המסך שלי Palit HD4830 הרעיש מאד עד כדי מטרד. התעניינתי בקירור לכ"מ AC Accelero S1 Rev.2 אבל היצרן מציין את 4850/70 ולא את 4830. הקירור הזה הוא מחליף חום המורכב מצלעות + צינורות חום (heat pipes) ללא מאוורר. ביררתי בכמה פורומים ברשת והיו שהצליחו להרכיב את הקירור הנ"ל על 4830. זה הגיוני כי חורי הברגים להתקנת הקירור בדיוק באותו מקום כמו ב-HD4850/70 (תיעוד חדש שלא היה קודם באתר היצרן מוסיף את ה4830 ואת ה4890) קניתי והרכבתי היום ויש התאמה מלאה. נחוץ מארז גדול כי הקירור עצמו גדול וחורג מעבר למידות של הכרטיס מסך. תוצאות: הטמפרטורה של הכרטיס נמוכה במעט מאשר בקירור המקו…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by Punisher,

שלום אני קצת חדש פה אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות דבק טרמי? וכמה זה עולה? תודה לכל מי שמתייחס

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by lmlm,

ככה, יש לי 7900GS: ואני רוצה לעשות את המוד שעשו ל 6800GS גם של EVGA: אני רואה שהקירור דומה מאוד,ולא תהיה לי בעיה לעשות זאת . השאלות: 1. איזה גודל מאורר לשים? 2.האם אני יכול לעשות זאת בכלל? (למרות שאני רואה שהקירור דומה?) 3. האם דבר כזה מבטל אחריות? תודה

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by n1ka,

אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by snir2651,

מעבד E6300 ו ‏Alpine 11 Pro Rev.2? יהיה שקט? מאפשר לבצע OC בקטנה? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  25. האם המאוורר שמגיע איתה חזק יותר מהמאוורר המגיע עם הכרטיס? מכיוון שהוא נראה די גדול ורציני (המאוורר הרגיל).

• 7 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.