אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי radeon 1950x pro והמאוור שלו ממש ממש רועש. האם יש דרך להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לאור הצלחת MUGAN 2 החליטה חברת Scythe להוציא מהדורה מוגבלת לקירור המעולה בדומה למה שעשתה חברת THERMALRIGHT עם דגם הTRUE שלה ל120 ULTRA EXTREME כידוע לכולנו הקירור המעולה לא רק נראה גדול, הוא גם שוקל לא מעט, כ870 גרמים איך החברה המזרח אסיאית לא עוצרת כאן, והחליטו לשחרר מפלצת במשקל 1.8 קילו טהור של נחושת! פשוט להניח על המעבד שלכם והקירור ידאג לשאר בגלל המימדים העצומים שלו הגרסה לאספנים תעלה מעט יותר מהקירור הרגיל, בקרוב בישראל...
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בכמה % אפשר להגדיל את הכרטיס בOC? מה דרוש בשביל OC לכרטיס? ובכמה זה יעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?
-
- 18 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן יש לי ספק XFX 650W PSU בעל מאוורר ענק 140ממ. בחנות מיקמו אותו כלפי מטה כך שהמאוורר לוקח אויר מחוץ למארז. הבעיה בזה היא שכנראה כך הוא יצבור הרבה מאוד אבק. כדאי לי להפוך אותו כך שהוא שהמאוורר יהיה בתוך המארז?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
AeroCool Shark 140mm או NZXT FZ-140MM
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
ואיך אני יכול לבדוק את זה ? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי סיס אונבוארד עם SHARED MEMORY 64 MEGA וקיבלתי 250 ב3DMARK למההההה
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
לעשות חור בחלון של המארז שלי ולהוסיף איזה מאורר 120ממ?או 80ממ לפחות... זה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd1945162088.htm
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC ל P3 733 אז בלוח אם אני יכול לעלות את הבאס עד ל800 אז אני צריך להגדיל את המתח למעבד ???
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כי יש לי במחשב SAMSUNG 128 DDR ו 256 DDR של חברת LD שקניתי ב 450 שקל אתמול! אבל בסך הכל בין הזכרונות לא אמור להיות הדל גדול בביצועים אני צודק?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
אוקיי , יש לי לוח EPOX 8rda3I ועליו מותקן AXP 2400 עם ליבת THORTON... אבל בביוס לא מצאתי שום אפשרות להוריד או להעלות את המכפלה של המעבד... איפה אני מוריד\מעלה את המכפלה? תודה לעוזרים. ד"א : מפיסטו אל תחשוב שאני לא מבין עניין , חיפשתי בכל הביוס את המילה Multiplay ולא מצאתי זכר!
-
- 16 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256 PC3200 HYNIX D43 MX440SE 128MB התוצאה שלי ב3DMARK2001 בסטוק ללא OC למחשב ולכרטיס ובדריברים מקוריים הייתה 4900 נקודות! לאחר שינוי הדריברים לדריברים של אפוקליפסה קיבלתי ציון של 5956 ללא OC לכרטיס ומחשב ועכשיו עשיתי OC לכרטיס: 250@330 לליבה 333@500 לזיכרון וקיבלתי 7060 נקודות! ושזה לא הספיק לי עשיתי OC גם למחשב: 2.4C@3.0GHZ DDR400@500 וקיבלתי כמו שאתם רואים 7800 נקודות!!!! איך אOC שעשיתי הא??? הוצאתי את המיץ מהMX440SE הזה לא? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E4400 (Conroe-2M) CPU Platform / Stepping LGA775 / L2 CPU Clock 3060.0 MHz (original: 2000 MHz, overclock: 53%) CPU Multiplier 9.0x CPU FSB 340.0 MHz (original: 200 MHz, overclock: 70%) Memory Bus 340.0 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 1) מה אתם אומרים על ה-OC, אם אפשר נקודות לשיפור/שימור. 2)אני עובד כרגע עם זכרונות CORSAIR VALUE 2X1GB CL5.5.5.16 @ 680MHz והבאתי אותם למצב של DRAM:FSB = 1:1. האם שווה לי להחליף את הזכרונות ל-Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 האם ייתן לי ה-CL הנמוך יותר תוספת בביצועים באותו ה-SETUP הנוכחי?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הארד דיסק הקודם שלי הלך, ולאחר איבחון קטן הוא הגיע ל 89 מעלות. תאמת אין לי מושג מה הטמפרטורה הממוצעת ש hd מגיע, אבל אחרי הכל זה נראה "קצת גבוה". אני מחפש קירור לדיסק החדש. קירור פסיבי חשוב לציין שלא ישמיע שום רעש, ובנוסף יתאים למפרט השקט שבניתי... עד עכשיו מצאתי שני מוצרים אבל אף ביקורת "ראש בראש". http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=134 http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=18&pPath=599&productID=599 אני כרגע נוטה לכיוון הזלמן מפני שאת החברה השניה אני לא מכיר שאגב המוצר שלה קיבל ביקורות מצויינות.. אשמח לשמוע המלצות לקירורים נוספים או המלצות לאחד מהקירורים הנ"ל, תודה !
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורה של המעבד ואם אפשר לבדוק טמפרטורה דרך הביוס? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותר חשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט. ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בעיקרון כבר הגעתי לחלק ששם אני משנה את המהירות של המעבד...אבל משומה אני לא יכול לשנות אותה....היא לא באפור כאילו "לקריאה בלבד" היא בלבן אבל אני לא יכול לשנות אולי צריך לעשות כמה פעולות בלוח אם לפני...? מי שיודע איך לעשות או שיש מדריך או תוכנה שעושה OC למעבד שיביא... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם ניתן "לתלוש" את כפתורי המקלדת לצורך ניקוי ולהחזירם למקום ללא פתיחתה?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
טוב הנה התמונה של המעבד שלי... מה אני עושה עם החור שם????? איך אני שם את החומר התרמי?!?(ארטיק סילבר 3)
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס GEFORCE 2 MX 400 64MB. היה לו בסטוק רק צלעות קירור (וגם איתם בלי OC הוא לא התחמם בכלל), ואני הוספתי מאורר! פעם עשיתי אוברקלוק ל GEFORCE 4 MX 440 64MB , עם הקירור סטוק, ונגעתי בכרטיס והוא היה חם.. אבל לא יותר מידי. וסתקלו, פה היה MEMORY CLOCK 150 , ו ENGINE CLOCK 200 עשיתי את האוברקלוק המקסימאלי והכרטיס עדין קר. 2 שאלות: האם עקפתי את הביצועים הסטנדרטיים של הGEFORCE 4 MX 440 64MB? הם כדאי להגדיל את הOC? אם איזו תוכנה? **אני בודק את הטמפ בנגיעה כי לכרטיסים האלה אין חיישן חום... **
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם לא מזמן, החלפתי אותו ולכן הוצאתי את המעבד (P4 S478), חיברתי הכל חזרה, אבל אין לי משחה טרמית כדי לשים על המעבד. המחשב פועל כרגע בלי משחה טרמית. המשחה תשמש אותי למחשב נוסף שיש לי בבית (P3) ובכללי יכול להיות שאני אשתמש בה שוב, אז אם יש במחיר הזה משחות שיספיקו לכמה פעמים הם בעדיפות. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן OC ל 3.2GHz ולאחרונה הרגשתי ירידה בביצועים...בדקתי בCPU-Z וגם בזמן מאמץ של המחשב הוא על 2400MHz נכנסתי לביוס והגדרתי מחדש את הOC פעם דרך הProfile ופעם ככה ידנית....עשיתי save & exit המחשב מאתחל את עצמו ואז שוב בדקתי בCPU-Z והוא לא קלט את הOC, מה אני עושה עכשיו? תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. גרמתי למאוורר האחורי שמחובר ללוח אם לפעול על מהירות מקסימאלית (בגלל שהוא מאד איטי המקסימום הוא 900RPM) בעזרת התוכנה. הבעיה שאם אני לא מדליק את התוכנה המהירות שלו חוזרת להיות בשליטת המחשב. איך אני גורם לכך שתוכנה תמיד תפעיל אותו במהירות מקסימאלית? או שאולי זה בביוס בכלל ואני לא צריך את התוכנה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-