עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ? ms 6163 sdrm 64 100mhz sdrm 128 133mhz modem 56k (לא בשימש) כרטיס קול voodoo3 3000 p3 450 העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר. יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ?? תודה לעוזרים !

• 18 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by Jack_g,

אם לא קשה לכם להסביר לי קצת על העניין הזה של האפשרות נעילב של AGP ו PCI בביוס של הלוח הנ"ל. יש לי כרגע KT400 של איפוקב וכשאני עובד בבאס גבוה כגון 200 אז הכונן קשיח קורס מאוד מהר, וכשאני עובד ב 185 אז הכל טוב אבל צצות בעיות הכי מוזרות בווינדוס עצמו כמו למשל פתיחת קיווצי RAR יותאים לי קבצים BAD CRC ועוד כל מיני תופעות. אני מבין שזה מהבאס הגבוה. אבל אם אני מתשמש בלוח 8RDA+ שיש לו את הנעילה ונועל את הPCIו AGP זה משפיע על התעבורה לכונן הקשיח או שזה לא קשור וזה משפיע רק על האפיק PCU והכרטסים שמותקנים בסלוטים?? תודה מראש על העזרה.

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  3. אם לא עושים OC כמו שצריך הכרטיס מסך יכול להידפק?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by King Kong,

החום של המעבד 60-70 מעלות . זה תקין ? ואם לא על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? נ.ב. המחשב עובד רגיל בלי בעיות ( מחשב של חבר ) . גוף קירור אינטל מקורי BOX . 2500 RPM כרגע : MotherBoard 27 CPU 66

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by THE FOX,

המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by rico,

שלום לכולם, פתחתי את המארז עצמו בכדי לנקות אותו, בזמן שהמחשב היה פתוח (אני יודע שלא מומלץ), אבל במקרה ראיתי ש- 2 מאווררים לא עובדים בתוכו. המאוורר הראשון- בצד שבו מדליקים את המחשב, מאוורר שהוא למעטה (מתחת לצורב DVD).. המאוורר השני- בצד האחורי של המארז, המאוורר שמאחוריו יש את כל הכבלים, השונים למניהם. זה קשור במקרה לספק כוח שהם לא עובדים (מסתובבים)? או שרק צריך לשמן אותם, ואם כן, אם איזה שמן בימדוייק אם אפשר? תודה רבה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Nazzz,

שלום! יש לי שתי שאלות 1) איך אני בודק את כמה חום נפלט מהמחשב 2)אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג למחשב עכשיו מה אני צריך להוריד ומאיפה תודה למי שעונה

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  8. יש לי כרטיס x1950p והוא מחמם לי את כל המארז ויוצא פשוט גל של חום בזמן שאני פותח את המארז אני מתחיל לחשוד שזה מה ששרף לי את הלוח ואת המעבד אבל לא חשוב לכן השאלה שלי האם ה9800gt של palit גם מוציא חום רב ? האם הוא מתחמם יותר מה9600gt ששמעתי עליו ככרטיס חם?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  9. מעב' E6300 נמצא כרגע על 65 מעלות במנוחה לאחר שהיה בערך 48 50!! מה יכולה להיות הסיבה לכך? השתמשתי במדריך ניקיתי לפני זה טוב טוב ועכשיו התוצאות גרועות הרבה יותר. לא מרחתי גם משחה עבה מדי אלא שכבה אחת וחצי בערך ואז עברתי על זה עם כרטיס אשראי. ובנוסף מרחתי גם על הגוף קירור כמו שאמרו פה. אם אפשר עזרה...תודה

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by KaPuT,

בין המודים הכי מגניבים שראיתי http://members.tripod.com/garywillettmonsters/id29.htm

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by snir2651,

מעבד E6300 ו ‏Alpine 11 Pro Rev.2? יהיה שקט? מאפשר לבצע OC בקטנה? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by djelectric,

טוב בקצרה אני מכוון הגדרות אוברקלוק בביוס להגדרות שכבר נבדקו והן מתאימות ותקינות ולאחר מכן כמובן F10 ושמירה. אבל כשהמחשב נטען מחדש המעבד נשאר בסטוק למרות שההגדרות בביוס עדיין מכוונות לOC. הדבר היחיד שהשתנה זאת מחלקת הזכרון. הצעות לפתרון? הנה ההגדרות: (הזכרון בתדר של 266X2 )

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by boom,

הבנתי שכל המאווררים של המחשב ממש מרעישים.. אין אפשרות לעשות אותם מבוקרי מחשב- הרי יש חיישני חום.. TNX

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  14. חברה נגיד שקניתי דבק טרמי ועכשיו אני מעוניין להדביק דברים כמו צלעות קירור וכאלה לזיכרונות וכו אני יכול להשתמש רק בדבק לא צריך משחה טרמית או משהו? כאילו הדבק מדביק אתה זה והמשחה מה עושה ? <כותרת נערכה - לא ברור יותר?>

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  15. Amazing! this macci is one heck of an overclocker. 4.8ghz prescott! omfg http://www.akiba-pc.com/forums/index.php?showtopic=186 sorry eran... i accidently highlighted the link when i clicked an emoticon and only after i posted i noticed..

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by edoson,

שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  17. זה המפרט שלי מעבד Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם P6T Deluxe V2 sLGA1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB Corsair XMS3 Triple Channel כרטיסי מסך‏ HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מארזים‏ Cosmos 1000 ספקי כוח‏ Cougar 700W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular קירור mugen 2 עכשיו אני רוצה להביא את המעבד שלי ל 4גיגה ארץ + ושיהיה בטמפ' טובה לא לעבור את ה 70 הוא על oc ל 3.8 עם מוגן 2 טמפ מקס היא 90 ואני רוצה להיות בראש שקט אז יש עכשיו כסף חשבתי לקנות מערכת קירור מים למעבד מישהו יכול לבנות לי משהו טוב אין בעיה של הזמנה מחול

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. אני לא יודע מה קורה, הכרטיס מסך מגיע כשהוא במנוחה ל 100 מעלות ויותר, המחשב מרעיש( כנראה המאוור של הכ.מ) אולי להחליף לקירור שלו?? יש לי 6600GT של לדיטיק חשבתי על-Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2. אוו ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. בקשר להרדיסקים, יש לי 3 הרדיסקים והם מגיעים ל-50 מעלות.. אין לי תקציב עכשיו להשקיע בקירור טוב לכול אחד למה מ ספיק לי להוריד אותם באיזה 10 מעל', ניסיתי לשים מאורר של 80MM ולא עשה כלום. מה אפשר לקנות ואיפה למקמם בתציב של עד 80 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by ONKYO,

יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by nas,

http://members.home.nl/epsilon/nas/ לא גמור עדיין , חסרים לי הצינורות נחושת בשביל למדוד תקוטר ולעשות יציאות ככל הנראה הבלוק יהיה מכסף טהור :-X

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by BarVaZ,

יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by LLLLiran,

אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  24. http://seattlepi.nwsource.com/local/283716_coolchips04.html זאת כתבה על מערכת מיזוג למעבד שבאה כחלק מהמעבד. "מזגן" בגודל של 0.33 שערה של אדם שיהיה משולב במעבד. עובד על קורונה דיסצ'ארג'. לא הצלחתי להבין אם מדובר על זרימת אוויר או זרימה של יונים והם לא ציינו כמה אפקטיבי זה יהיה. מעניין מאוד.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  25. אם אפשר מ סקאיפיסי למארז CM 5 (אם זה משנה)

• 10 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.