אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי את F9 של Arctic ואת ZM-F2 של Zalman והם מרעישים כמו אוהדי בית"ר ירושלים. איזה אלטרנטיבות יש?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בשלב הלמידה של המערכת שלי וביוס שלי ואת האופציות של השינויים. פה אני צריך עזרה שלכם: המערכת שלי היא: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). שנכנסים לביוס יש לי כמה אופציות לשינוי תחת ADVENCED CHIPSET FEATURES ב system preformance יש לי כמה מצבים: הראשון: NORMAL לשונית ה FSB עומדת על 166 MHZ לשונית ה FRAME BUFFER SIZE על 32 M וכך הלאה. השני מצב TURBO לשנוית ה FSB שוב על 166 ואותו הדבר לשאר הנתונים. אתמול העברתי את זה לטורבו והמחשב לא עלה. כתב לי שחסר אזשהו קובץ. החזרתי את זה לנורמל והכל טוב ויפה. והמצב השלישי: MANUAL - וזה המצב לשינויים. פה ככל שאני…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. אני מעוניין לקנות מחשב ובפורום מפרטים שלחו אותי לכאן לברר על מעבד AMD FM1 A8-3870K 3.0GHz UNLOCKED + HD6550D לכמה אני יכול להגיע איתו? אני מתנצל אם אני לא מנסח את זה מכון אני רק בימים האחרונים התחלתי לקרוא על OC, עוד לא אפילו ניסיתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
תגידו מה הספקי כוח מוציאים אויר מאחורה הם מוציאים חום או קור והוא גם התחיל להידפק לי קצת הוא התחיל לעשות קצת רעשים שאני מדליק תמחשב והוא מוציא אויר חם זה הגיוני????????. וזהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה לידי MX2. אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמתי לכרטיס מסך+מעבד. האם מזרק אחד של MX2 מספיק למרוח גם ל-88GT וגם ל-E6300 של אינטל? לא הבנתי איפה בידיוק אני אמור למרוח (בשני הרכיבים), כמה, איך וכו'...אשמח להסבר... אם אני מנקה את המשחה הקודמת עם נייר טואלט רגיל זה בסדר? (יש לי גם אלכוהל 70% אבל אני מפחד כי בכל זאת זה נוזל ועלול להרוס את הרכיב...) אשמח למדריך עם תמונות איך למרוח לכרטיס מסך... למעבד ראיתי באתר את המדריך ולא כל כך הבנתי... זה דחוף.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני חדש בפורום, אולי משהו יוכל לעזור לי .. קניתי מחשב חדש (בומבה!) ;D מעבד : FSB800 P4 2.4MHz זכרון: Gail DDR 512M (256x2) PC3500 433MHz לוח אם: Asus P4P800 דיסק קשיח: WD 80Mb 8M cache כרטיס מסך: ATI RAGE 128 pro 32Mb - די ישן כל השאר - לא רלוונתי .. עשיתי אוברקלוקינג, ומצאתי תופעה מעניינת : כאשר הזכרון שלי עובד במהירות 266 מגה-הרץ, אז אני מצליח להאיץ את המעבד ל-3.2GHz (ראה תמונה מצורפת) אבל כאשר אני משנה ב-BIOS את מהירות הזכרון מ-266 ל-400, אז אני מצליח להאיץ אותו רק ל- 2.51GHz אז אני לא יודע, מה יותק טוב: לעבוד עם זכרון 266, אבל עם מעבד 3.2GHz או זכרון 400 (Dual) ומעבד 2400.. ??? עזרו לי, בבקשה. אולי אני לא מבין משהו ?
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך V8200 של אסוס ואני מתכנן לו OC ולכן החלטתי לקנות מאוורר חדש ולמרוח AS3 עליו, אז השאלה שלי היא שהאם זה בטוח להשתמש ב AS3 או לקחת משהו לא מוליך אולי כמו AS2 P.S יש לי כבר את AS3 אז בבקשה לא להכנס למחירים!
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי Ultra 120 eXtreme אבל אני רוצה לקנות את הIFX אבל שמעו מה הבעיה, אין לי אפשרות להשיג את המתאם לAM2 ואני מזה נואש אני מאוד רוצה את הקירור ואתם יודעים את זה. יש מצב אתם עוזרים לי למצוא את הברגים,מתאם כאילו מתחת ללוח ומעל הלוח זה מה שאני . BackPlate ....שיגיע הכל.
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם MSI P45 Platinum (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Platinum_(HC_Edition)&class=mb) מעבד: E8400 זכרון: 4G של GAIL מהירות 1066 כשאני מעלה את המחשב, במצב ה POST הוא מראה לי 4G זכרון במהירות 800. שיניתי ב BIOS את הערכים ועכשיו הוא מראה לי 1067 זה תקין? למה אין 1066? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה לי 1066 או ש 1067 זה בסדר?! לגבי המעבד, הערך שיש למעבד ב BIOS הוא 333 (שזה 3000mghz), שיניתי את הערך ל 400 (שזה 3600mhrz) בצעתי שמירה (F10), ומאז המחשב לא עלה לי. כל הזמן היה מאתחל את עצמו, לא מגיע לשלב של ה POST בכלל ושוב מאתחל את עצמו. עשיתי איפוס ל CMOS וה BIOS חזר לאיפוס. מה אני צריך לעשות בשביל לעשות OC למעבד שלי? לאיזו מהיר…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
כן זה נראה קצת אבל גם זה הגיע... חובב מכוניות ומחשבים החליט לעצמו למה לא לפרק את הטורבו מהאוטו (במקרה הזה מיצובישי אקליפס) ולהתקין אותו (לקירור כמובן) במחשב.. התוצאות לפניכם.. http://raktron.com/turbopc/ וזה כל הפרויקט.. http://raktron.com/turbopc/buildup.html אומנם זה לא כזה מעשי אבל רעיון נחמד.... ;D
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לג'יפורס שלי... וכן קראתי את המדריך באתר (אגב חח למי שכתב אותו... המדריך הכי טוב לג'יפורס שנתקלתי בו עד עכשיו!) בכל אופן... יש לי 2 שאלות!: 1.מה עדיף? Blue Orb או Crystal Orb 2.אנלא מוצא מאפה לקנות גופי קרור לזכרונות (היטסינקים קטנים) לא מצאתי בפנדה מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל עם מעבד i7 2760qm, ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות לו OC, במחשבים ניידים אולי היא אפשר לעשות עם תוכנה FSBSET אבל בסנדי אפשר לשחק עם המכפלה.. האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה? למה הביוס של הניידים לא פשוט כמו של הנייחים? הסיבה לOC , סתם בא לי לבדוק SPI
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בוקר טוב ושלום לכולם ....(First post) מישו יודע איפו אפשר לקנות Conductive INK בשביל Volt Mods וכו' ???
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
קניתי מחשב במפרט כדלקמן 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מהו הOC הכי טוב שאפשר להגיע ניצול מקסימלי לפי המדריך לא הבנתי כ"כ אשמח לשמוע על דרכים נוספות תודה
-
- 14 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם... היות וכל כך נהניתי מה-OC לכרטיס מסך אני רוצה להמשיך עם ה-OC גם למעבד. השאלה שלי היא כמו בכותרת וגם מתי העסק מתחיל להיות לא בריא למעבד(איזה טמפ' לא מומלצות?).. הטמפרטורות שלי הם אלה: במנוחה: ובמאמץ:
-
- 15 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הוספתי חלון למארז ושמתי לב שנוצר חשמל סטטי די במהירות יענו אחרי כמה דקות שהמחשב פועל איך הו נוצר והאם הוא יכול לעשות איזה נזק? תודה רבה HOT-DOG
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז Centurion 534 Black ) יש לי מאוורר צד כמו שרואים ויש לי מאוור אחורי.. יש לי טמפרטורות נמוכות לפי דעתי יש לי גם freezer 7 pro ל cpu הספק הוא אנרמקס 525 פרו 82+ הייתי רוצה להוסיף למארז קירור קדמי גם כי אני הולך להחליף את ה 4850 שלי ל 5850 או 5970 או קרוספייר 4850 נראה כבר לפי תקציב.. מעבד 720 בלק ולוח ud4p עכשיו במאמץ המעבד לא עובר ת 52 מעלות כרטיס מסך 56 מעלות ודיסק קשיח 44 מעלות הסיבה שאני רוצה מאוור קדמי היא גם לקרר את הדיסק קשיח וגם זה נראה לי יתן סירקולציה יותר טובה למרות שאין לי תלונות מה דעתכם והאם ניתן לחבר עוד מאוורים ואם כן אז איך??? אשמח לעצות ותגובות וגם המלצות לקירור למארז.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 11:31:30 אגב מצטער על ג…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך אני מעלה מתח יש לי לוח אם של ASUS אני לא יודע איך שאלתי את זה כבר אבל לא ענו לי
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-