אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
תראו את המערכת קירור מים הזאת: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin היא נראית לכם טובה או חרטא?
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בכדי לקרר AMD XP #3000 ובכדי לקרר כרטסי מסך מסוג RAEDON 9800 256MB XT זה בערך מה שקרור מים מקרר נכון? תודה מראש לכל העוזרים מדובר בערכה אין לי כוח להרכיב אלא אם מישהו יגיד לי בדיוק מה לשים ולמה? מודה לכל העוזרים והתקציב הוא לא בעיה.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי מעבד Q6600 BOX ואני מקבל קירור אורגינל של אינטל רציתי לדעת איזה הכי טוב למעבד שלי. תזרקו שמות לא משנה מחיר או אתרים תודה D:
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
דרישותי מה HSF הן כדלקמן: -זמין בארץ -מאושר ע"י AMD, לXP 1800+ (רצוי שגם למעבדים יותר מהירים) -חזק במידה (=>עם פוטנציאל להמהרה בעתיד) -שקט במידה -קל להתקנה -מחיר בהתאם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאן אני כרגע עם 2 מאווררים במארז ועוד ספייר על המעבד, ואין לי מושג למה הלוח כ"כ רותח ! ד"א יש לי שאלה שאני יודע שענו עליה פה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש, אז יש לי מאוורר מספק ישן שאני מעוניין להוסיף למחשב הזה, יש לי גם את הספק עצמו ואני יכול לחתוך ממנו את החוטים לחבר למאוורר, השאלה שלי היא רק איזה חוט אני מחבר לאיזה? במאוורר ישנם 2 חוטים, אדום ושחור, ובחתיכה של החוטים שחתכתי מהספק יש 4 חוטים - 2 הפנימיים שחורים והקיצוניים אחד צהוב והשני אדום.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מאוורר למעבד intel p4 2000 ואני לא יודע איזה יקרר לי אותו הכי טוב שיש. חשבתי לקנות את ה Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler הוא עולה 240 שקל מה אתה אומרים יש לכם רעיון יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Thermaltake SilentCat 80mm או Thermaltake SMART CASE FAN II v.2 - 80mm fan+ Controller?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אז ככה אתמול המחשב נתקע לי ונשאר קפוא . לאחר כמה דקות ביצעתי ריסטארט למחשב שעלה המחשב התמונה שהיתה בקיפאון לפני הריסטראט הופיעה שוב ,בלי אפשרות לעשות כלום במחשב כיביתי את המחשב הוצאתי בטרייה , חשמל , החלפתי ארדיסק של ויסטה וגם לאחר מכן התמונה של שולחן העבודה של הקיפאון נראה שוב רק לאחר שעה מרגע הכיבוי חזר המחשב לפעול אבל לא ניתן לבצע OC ברמה כי מינימאלית כל רכיבי החורה תקינים . אשמח לשמוע ממשהו שמבין !!!!!!!!!!!!! למה זה קרא ? ואיך חוזרים לבצע OC ) ? OC ברמה נמוכה 10% )
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן, ראיתי תאור כיצד להוסיף תאורה לתצוגות של HARDCANO II. מישהו אולי יודע היכן זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה אם אני רוצה לדעת (כמו שהרבה פה כותבים) את הטמפרטורה של המחשב שלי אז איך אני עושה את זה???? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
יש לי חישן טמפ (ה זה שבא עם הSF2) אני לא רוצה לחבר אות ולSF2 אלא יש לי אופציה של חיבור חישן טמפ נוסף על הלוח הלוח הוא A7N8X REV 1006 אני רוצה לחבר אותו ל כ.מסך האם זה אפשרי זה מסוכן ? ואיך ניתן לשעות זאת?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100
-
איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קיי המחשב שלי (לפחות מבחוץ) ממש רותח. אני חושב שזה בגלל שהוא נמצא במקום סגור כזה וכל האויר החם שיוצא מהפתח איוורור מחמם את המחשב מבחוץ (חוץ מזה שממש חם בחוץ ואין לי מזגן). בקיצור - אמרו לי פעם להוריד תוכנה שמפקחת על הלוח אם (כולל טמפרטורות) כדי שאני אדע אם מבפנים זה גם חם. הורדתי את MBM 5 ואני לא בדיוק מבין איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת? (איך מגיעים בדיוק לתצוגה של הטמפרטורה) אם הוא לא עושה ALARM כשההגדרה היא לעשות ALARM ב - 70 מעלות זה אומר במאה אחוז שזה בסדר??? בכלל - מהם בערך הטמפרטורות שזה אמור להיות בהם (במצב 100% תקין)?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני משהו כמו כמה חודשים אני זוכר שהיו פה כמה מדריכים שמישהו ממש טוב ונחמד העלה באותו זמן. הם היו מדריכים מעולים שהסבירו בפירוט אבל לא היה לי הזמן לנסות אותם. כרגע אני לא מוצא אותם- לא פה בפורום וגם לא באתר. מישהו יודע איפה הם אולי?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם המאוורר שמגיע איתה חזק יותר מהמאוורר המגיע עם הכרטיס? מכיוון שהוא נראה די גדול ורציני (המאוורר הרגיל).
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להוציא את המאוורר המקורי של INTEL ה 3.0 ה 775 LGA יש 4 סטיקים כאלה שאמרו לי ללחוץ עליהם ולסובב אותם ואז להוציא את המאוורר. אני ניסיתי ללחוץ עליהם קצת ואז לסובב אותם ולא הצלחתי. מישהו מוכן לעזור לי ? אני רוצה להוציא את המאוורר בכדי לנקותו. ואולי עוד זמן מה אני יקנה את ה THYPHONץ
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הצעות לקרר את המחשב בעזרת מזגן בפורום ''אוברקלוקינג וקירור'' החלטתי לנסות!. אם תסתכלו בתמונות אתם תראו שאני לא פתחתי אותו מכיוון שאסור לי (אחריות מ-KSP). הצלחתי להוריד את המעלות לפחות ב-6 מעלות מכל רכיב ש-Everest מציגה. בעיקרון אני רציתי לעשות OC אבל כאשר נכנסתי למדריך של OC היה כתוב ש-OC מקצר את חייו של הרכיב. (המזגן די ישן - אבל הוא עבד על פחות מ-17 מעלות) (יש להזכיר - לא עשיתי OC בזמן הקירור!) טוב הגיעה זמן התמונות: http://img291.imageshack.us/my.php?image=img4947jo3.jpg - באמצע הקירור. http://img472.imageshack.us/my.php?image=img4948ja0.jpg - איך המארז. http://img104.imageshack.us/my.php?image=15111497151214931512149ox7.jpg - המעלות הכי נמו…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקירור: Zalman CNPS10X Quiet: או: CoolerMaster V8 אני מתכוון לשים אותם רוב הזמן על LOW. אז איזה קירור מבין השניים טוב יותר ? אני בסך הכל רוצה קירור שקט ל- OC. מעבד Core I7 920 / מארז Antec P183
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כך אני לא בא לגלות לאף אחד את אמריקה או ללמד דבר חדש אלא פשוט לספר לעמוד על תופעה (התמכרות).... אז כך בהתחלה שקניתי את המחשב החדש שלי לפני כמה חודשיים,החלטתי שאני לא רוצה להשקיע על זיכרון יקר אלא להסתפק בזיכרון זול (אך טוב) של חברת קינגסטון שעלה לי 300 ש"ח,הזיכרון הרגיל שלהם,ידעתי שהוא לא משהו בoc (בכלל לא),אבל אמרתי שבשביל זה קיים המחלק,חחחחחחח אחרי יומים של משחקים בביוס החלטתי להחליף את הזיכרון לזיכרון של קורסאייר xms עכשיו מדובר בדגם שעלה לי עוד 150 ש"ח יותר לסטוק של 512 בכללי תוספת של 300 ש"ח,שוב פעם אחרי הרבה משחקים הרגשתי שזה לא זה,במיוחד שהמעבד שלי מאפשר לי להגיע רחוק מאוד,והרגשתי שהזיכרון תוקע אותי,אחרי הרבה "שעורי בית" החלטתי לקחת את טווינמוס פריומיום b…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר איך שהוא ליצרוב את הBIOS של הוודו 3 שיראה ככרטיס מסך אחר א
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני נתקל בשגיאות שונות בפריימ למרות שהכל נראה יציב, יש לי epox 8rda3+ ומעבד בארטון 2600+ זכרון geil value בעעע על מתח אוטומתי (400mhz ddr) יחס זכרון למעבד הוא 1:1, אני מביא לו מתח של 1.725 והוא לא יציב ב-185fsb הציעו לי לעלות את המתח של הציפסט ל-1.8 מ-1.6 סטוק ואת המתח לזכרון ל-2.8, בבאסים כאלו אני צריך לגעת בכלל במתח של הזכרון והציפסט ?או שזה משתנה ממעבד למעבד וזה נורמלי? תודה מראש אני לא מקפיץ אז לא לנעול בבקשה
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום הלך לי הלוח הקודם אז השגתי לוח של ASUS K8N הבעיה היא שהטמפ' היא 35 בערך כאשר לפני כן היא היתה סביב ה30. ניסיתי לעדכן תביוס בלי שיפור - מה אפשר לעשות? מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 595 צפיות
-