עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לשאול אם יש אפשרות איך שהוא לנעול את הAGP והPCI בצ'יפסט VIA KT600 ....אולי דרך עידכון ביוס....או איזה PACH.... צריבת ביוס אולי....לא יודע....( כי ממה שהבנתי אי אפשר .....) או שזה פשוט טמון בשבב

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by ehud101,

שלום. הבוקר הרגשתי שהמחשב חם מדי (המארז). פתחתי אותו וראיתי שהמאוורר הראשי לא עובד. המאוורר של המעבד ושל הספק תקינים. החיבור ללוח האם תקין (לוח אם של MSI) ואני יודע שיש חיישן למאוורר. האמת אף פעם לא בדקתי (די דבילי) אם המאוורר אמור לפעול באופן קבוע או רק כשהחיישן מורה לו לעבוד. כיצד אני יכול לבדוק אם המאוורר תקין בכל זאת. וכיצד אני יכול לגרום לו לפעול באופן קבוע? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. לצערי תוצאות הOC לא כאלה מרשימות, וזה בגלל הלוח המעצבן שלי שלא מוכן לתת מתח למעבד יותר גבוה מ1.30, לדעתי אם הלוח היה נותן יותר מתח הייתי יכול להגיע בקלות ל3 ג'יגה. אני מקווה שמתישהוא באמצעות עדכון ביוס הלוח יוכל לתת יותר מתח למעבד, אגב עד לפני כמה ימים לא הייתי יכול לשנות גם את המכפלה של הHT, וMSI שיחררו עדכון ביוס שנותן אפשרות לשנות את המכפלה הזאת, אז אולי יש למה לצפות בעתיד. זה דגם לוח חדש, שמבוסס על צ'יפסט חדש (NF560) ועל פי ביקורות שקראתי הצ'יפסט הזה אמור להיות חיית אוברקלוקינג. אני יכול להגיע גם לOC של 2.75 אבל המחשב לא יציב ב100 אחוז. ועכשיו לשאלות, 1) כמו שאתם רואים לא שניתי את המכפלה של הHT, הסיבה לכך היא שהמחשב עובד יציב מאוד גם שהHT מוגדר למהירות שכ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by shibuta,

שוקל לקנות כאלה בשביל אובר ל-3500 AMD 64 Venice, לוח DFI - ULTRA D. מומלץ? יש חלופות באותה רמה?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. שבת שלום. בהמשך לדיון הקודם (לחצו כאון) שדן בן היתר בבעיות היציבות. כמו שנאמר שם, כרגע ההגדרות הם כאלה: fsb 420 memory 840 cpu vcore 1.6 fsb termination 1.550 nb vcore 1.5 --- בהגדרות האלו צלחתי להריץ בדיקה במשך שתי דקות, ולאחר מכן מסך כחול. ניסיתי מתחים למעבד מ1.5 עד 1.6, ובנתיים שום דבר לא יציב. אלו עוד דברים אני יכול לעשות על מנת לייצב את מערכת? תודה מראש Install

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by inrock,

שלום לכולם העליתי fsb מ 333 ל 375 כך שהמעבד נמצא כרגע על 3.0ghz-ללא שינוי מתחים השאלה שלי כמה עוד ניתן להמהיר את המעבד הזה ללא שינוי במתחים-ואם כן איזה מתחים לשנות? ומה עם תזמוני הראם? הטמפרטורות נמוכות אחרי ההמהרה -פחות מ -30 מעלות(המפרט בצד) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nesber,

הזמנתי את המעבד הנ"ל ואני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק. האם המאוורר הרגיל שבא איתו אמור להספיק? האמת היא שכל ההתעסקות סביב נושא הקירור נשמעת לי ממש מוזר, כי לא נראה לי שלחברת מעבדים(בעיקר מכוון לAMD כמובן) יש אינטרס לשים מאוורר זול ופשוט שבכלל לא מספיק, ולמצוא את עצמה במצב שבו המעבדים שלה קורסים או נשרפים......(זאת כמובן אם לא עושים אוברקלוק).

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by or_azu,

המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

10. היי חברים, יש לי לוח של GIGABYTE ומעבד i7-860 השתמשתי בתוכנה של גיגה בייט בווינדוס לעשות OC, ל 3800. יש לי מאוורים סטנדרטים, מארז טוב של אנטק, וספק חזק ואיכותי. כרגע במצב מנוחה ביום חם למדי המטמפ' מעבד עומדות על 68-72 בשעת מאמץ הוא מגיע גם ל 90-95. השאלה שלי האם זה רצוי ואפשר לסחוב ככה? המטרה שלי היא לא להוסיף שום איוורור ושום קירור על הדיפולטים כיוון שאני חסיד של שקט. וכרגע הכל שקט אש. מה דעתכם המקצועית? ניתן להשאר או להוריד ל 3150MHZ? שם הטמ' עמדו על איזור ה 55 מנוחה ומאמץ 70+- תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by blabla600,

ברשותי מעבד Phenom || X4 955, עם מאוורר עלוב ביותר שאני לא בטוח שהוא אפילו המאוורר של הסטוק. המעבד מתחמם במהירות, טמפטורה במצב מנוחה עומדת על 45-46 מעלות. במצב עומס עם משחק כבד ברקע זה תוך דקות ספורות עולה ל- 62 מעלות (שזאת טמפרטורת מקסימום מומלצת עפ"י היצרן) בבדיקה של OCCT של 10 דקות עם הגדרת תכנות שאם ברגע שזה מגיע ל- 70 תפסיק את הבדיקה, הבדיקה אכן הופסקה , כך שהמעבד שלי במצב 100% בהחלט מגיע ל-70 (ואולי יותר אבל זה לא חשוב כי מה שלא יהיה ברגע שזה מגיע למעל 62 זה לא בסדר). הטמפרטורות לא חשובות, כי מה שלא יהיה אני מעוניין להחליף את המאוורר הקיים למשהו מתקדם ומומלץ. חשבתי בכיוון של freezer 7 pro, שזה יכול להיות טוב אחרי הכול לא מדובר במעבד עם OC ואני לא מתכנן אי פעם OC . א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ran_meir,

נכנסתי לכאן והלינק למדריך שם מוביל ל"אין כניסה"... הדף לא נגיש למשתמש שלי. אפשר לכוון אותי לכתובת הנכונה/מדריך טוב אחר? מעוניין לבצע OC ב E5200 ישן ומרקטע, בעיקר כדי לקבל בוסט בעבודה עם פוטושופ (האם זה בכלל יעזור?)

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by ברק דדון,

שלום לכולם צריך עזרה לגביי OC לזיכרונות. הלוח שלי הוא MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K ועכשיו קניתי זכירונות של G.SKILL TridentZ RGB Series 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200Mhz DIMM CAS 16 ואני רוצה לעשות אוברקלוק קצת וצריך יעוץ הצלחתי להביא אותם ל3200MHZ עם תזמון של 15-16-16-32 וגם ל3466 16-18-18-36 מה עדיף מבינהם? והאם אפשר למתוח אותם עוד קצת בלי לגרום נזק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אתמול קיבלתי את המחשב החדש ועשיתי בדיקה באוורסט לטמפ' של המחשב תאמרו לי אם הטמפ' של החלקים גבוהות המחשב נבדק במצב מנוחה הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by DJO,

כמו שודאי חלקכם זוכרים בערך לפני שבועיים עשיתי את האוברקלוק הראשון שלי והוא היה דיי מוצלח. העליתי את מהירות הבאס מ 100 ל 112 והכל עובד טוב. עבר מ 350 ל 390 לא שיפור משמעותי אבל משהו בכל זאת. על הלוח יש אפשרות אחרי 112 לדחוף ל 133, עשיתי את זה והמחשב נדלק אבל ווינדוס לא עלה. אני הולך עוד מעט לפרמט ולהתקין XP אולי אחרי הפירמוט ולפני ה XP אני ישים 133 ויראה אם ווינדוס יקלוט את זה טוב? 133 זה כבר יתן לי דחיפה רצינית בביצועים - 465mhz... המכפלה נעולה. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להגביר את המתח ללוח/למעבד. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

שלום, החלטתי לעעשות OC למעבד שלי שהולך ומזדקן ומה שעשיתי עד עכשיו זה פשוט נכנסתי לביוס ו... 1.נעלתי את ה PCI-E על 100 2.העלתי את מהירות הבס מ200 ל220 ובנתיים יציב. כשניסיתי לעלות יותר הוינדוס לא עלה, מה השלב הבא על מנת להתקדם בOC? *הערה: קראתי את המדריכים באתר ולא פעם לכן אין צורך להמליץ לי עליהם, ומה שעשיתי זה כל מה שהבנתי בערך מהמדריך. תודה .

17. Started by nadaw,

יש לי לוח : GigaByte GA-K8VT800 PRO צודההה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך תוצרת GIGABYTE שכולל מעבד 6600 (דגם הכרטיס: GV-NX66256DP) הכי גבוה שהצלחתי להגיע: תדר ליבה 570 (מקורי 450) תדר זיכרון 600 (מקורי 500) מישהו הצליח להוציא יותר מכזה כרטיס ? אלכס.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  19. מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  20. Started by natan805,

אני מתכנן אולי בעתיד לעשות אוברלוק ל 3.2 ע"י התוכנה של הלוח שעושה זאת אוטמטית . בלי קשר אני חושב שהרגע המעבד מאד מתחמם עם מאוורר סתוק ולכן אני רוצה מאוורר שיעשה אותו קריר יותר מעשיו אפילו עם האוברקלוק הנ"ל.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by rafi-s-,

1 הקירור הזה מקרר גם את הזכרונות? 2 הוא מוציא את האוויר החם החוצה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Director,

שלום לכולם , המאורר של המארז שלי (מתחת לספק) אמור להתחבר ללוח אם או לספק ? כי ראיתי בסרטון כלשהוא שאותו בן אדם מחבר את המאורר ללוח אם .. תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. כמו שרשמתי.. אני מעלה ממש בקצת את מהירות השעון והזכרון למרות שב-TEST הוא עובר בסדר.. מיד לאחר הפעלת 3DMARK 05 אני רואה את ה-FPS על 25 וישר אני יוצא מהתוכנה כי ברור שהציון יפול לפחות בחצי.. איך זה יכול להיות? לפי ההגיון שלי נראה כי לאחר שינוי במהירות הזכרון והשעון הוא מבטל את ה-SLI, יכול להיות? והכי מעצבן שאני צריך לעשות רסט בשביל להחזיר את הכל לקדמותו, זאת אומרת לא מספיק שאני מחזיר הכל ל-DEFAULT (ככה כותבים?) עוד דבר... כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס לכרטיס הוא מצליח לקרוא את הקובץ ולפתוח אותו (דרך פלופי) הכל הורשם שהוא מצליח ובסוף הוא רושם נכשל! אז ניסיתי דרך התוכנה בווינדוס לעשות עדכון און ליין ואז הוא רושם לי שאין ביוס חדש יותר.. אבל העדכון שהורדתי לפלופי כן חדש יותר ו…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. מוכר או תורם במרכז הארץ במחיר סביר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Impreza,

יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים