עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, אני בודק את האופציה לבנות קירור מים למחשב חדש מבוסס I7. רציתי לדעת כמה אמורה לעלות מערכת כזאת בהנחה שאני מזמין מחו"ל את כל החלקים (בניגוד למערכת מוכנה קומפלט). אני אשמח לשמוע הצעות לגבי קירור למעבד ולכרטיס מסך (לצורך הדיון בואו נאמר שמדובר בGTX260) - אם הבנתי נכון זה נקרא 2 לופים (תקנו אותי אם טעיתי). אם מישהו אפילו נחמד ויכול להעלות לפה סוג של "מפרט" עם כל מה שצריך לקנות אני ממש אודה לו.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Googleness,

הקירור הזה עדיף על הקירור סטוק של הQ6600? אני לא מעוניין במשהו יקר יותר לדעתי זה מספיק ויש לו מחיר טוב שאלתי רק האם מול הקירור סטוק של הQ6600.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  3. אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by woming,

אני הולך לבצע אוברקלוק עוד שבוע-שבועיים. עכשיו לפני שאני עושה אותו יש לי כמה שאלות: . אני יוכל לעשות OC אם הקרור הזה: AC FREEZER 7 PRO? 2. אני קונה זכרונות חדשים 4GB 1066/CL4 מה שתגידו לי שיותר טוב, אז אני צריך אותם בזמן שאני עושה אוברקלוק או שאני יכול להשתמש ב2GB 800MHZ CL5 שיש לי ואז אחרי האוברקלוק לקנות? 3. אני צריך לדעת עוד משהו לפני שאני עושה אוברקלוק? זה המפרט שלי דרך אגב: E8400 3GHZ P45 DS3 AC FREEZER 7 PRO GEIL 2GB 800MHZ CL5 GIGABYTE HD4870 512MB NZXT ALPHA SEASONIC 500W WD 320GB AAKS צורב ASUS LG W2284F 1:30,000 2MS KEYBOARD WAVE G9 אמרו לי שאני צריך לדעת טמפ' במנוחה\מאמץ. עשיתי את מה שמרו לי והנה התוצאות: http://www.zix.co.il/images/z-307819743.jpg http://www.z…

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלום אני כנראה במהלך השבוע הקרוב הולך לקנות או להכין כבלים עגולים וקדוח ולשים מאוורר 120 מ"מ בדלת המארז. רציתי לדעת עד כמה ישתפרו הטמפ' שלי: כרגע 40-42 של הלוח אם 54-60+ במעבד ויש לי כמה שאלה על איזה מאוורר 120מ'מ ללכת? אני מחפש אחד אם אפשר בעל חיווי של פעולת העבודה (מתח) ושגם יעשה את העבודה כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by za-david,

ברשותי מעבד פנום 9950 של AMD, 4 ליבות. לאחרונה המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה, מגיע למקסימום חום בו הוא יכול לעבוד ע"פ היצר 70 מעלות. בעיה זו החלה רק בחודש או חודש וחצי האחרון, לא בוצעו במחשב שלי כל שינויים מאז קניית המחשב, הפעמים היחידות בהן פתחתי את המארז היו למטרת ניקוי מאבק וגם פעולה זו בוצעה באמצעות ספריי לחץ אוויר. אודה לכם אם תאמרו לי איך ניתן לפתור את בעיית ההתחממות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  7. אני מתחיל עכשיו לבנות מע' קרור מים ועוד מארז גם (יתפרם ת'רד בתחילת השבוע במודינג ..) אני מלתלבט במשאבות מסויימות : 1.hydor L30 1200L/R 1.95H 2. eheim1048 3. eheim1250 לינק ל איהם : http://www.eheim.com/technik_pumpen.htm בנוסף אני גם לא יודע איזה בלוק למעבד ולכרטיס : לכרטיס ממש אני לא יודע מה לקחת ולמעבד אני חושב על אנטארקטיקה של אזטק , TDX של DD או את הזלמן ..... ראדיאטור : אני נוטה לכיוון של לקנות מפירוקיה אבל הפרש בין אחד מוכן לאחד מפירוקיה מאוד זניח והעבודה והסיכון של לשפץ אחד מפירוקיה יכול להיות לא שווה ... ד"א מה ההבדל בין ה Black Ice Xtremeשל DD ל Black Ice Pro של אזטק ?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by adirze,

הטמפ' של המעבד שלי גבוהות ומגיעות ל55 מעלות במאמץ, הייתי רוצה המלצה לקירור שיוריד את הטמפ'. יש לי מעבד AMD64 BIT 754 , תקציב 300 ש"ח ואם צריך חריגה קטנה אפשר. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by ShadowFlame,

יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד. האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי? ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר. אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by Bam65,

אני מחר אמור להזמין אותו, ומעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל TUNIQ? אני צריך שהוא יסחוב את ה -E4300 שלי על 3.4GHZ OC. דעות של אנשים שיש להם ניסיון איתו יתקבלו בברכה P:

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם היום הוספתי חלון למארז ושמתי לב שנוצר חשמל סטטי די במהירות יענו אחרי כמה דקות שהמחשב פועל איך הו נוצר והאם הוא יכול לעשות איזה נזק? תודה רבה HOT-DOG

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by Imapotato,

אני בונה מחשב חדש עם המעבדים החדשים של אינטל broadwell E ו אני באמת רוצה לעשות קירור מים עם Hard tubing ו אני צריך מישהו עם נסיון שיארה לי איך עושים את זה ו אני מוכן לשלם סכום יפה אם הוא רוצה לעשות את מערכת הקירור שלמה אני מתכנן למערכת קירור שלמה כלומר המעבד ושני כרטיסה המסך כל הקניות של הציוד תהיה מEK תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  13. יש לי לוח GIGABYTE, GA-7VAX יש על הCHIPSET שמעל ה AGP מאורר עם גוף קירור בצבע זהב. עכשיו המארר התלכלך באבק ועושה רעש מעצבן מאוד. האם זה יהיה הרסני באופן משמעותי לכבות את המאורר הזה עד שאני משיג אוויר דחוס תוך חודש בערך ?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  14. לאחר חמש שנים עם פנטיום 4 פרסקוט רותח שלא איפשר אוברקלוק בטוח רכשתי מחשב חדש DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267 Gigabyte GA-73PVM-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset nVIDIA nForce 7100-630i DIMM1: OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award Modular (02/13/09 ניסיתי לבצע אוברקלוק לזיכרון בנפרד unlInked ע"י הרמת FSB ל 810והמחשב לא מבצע פשוט נשאר על 800 ניסיתי לבצע אוברקלוק למעבד ולזכרון LINKED ע"י הרמת FSB למעבד ושוב לא מבצע משהו בביוס חוסם את האוברקלוק ואינני יודע מה זה יש לציין ש EC1 U ו…

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  15. בדקתי עם התוכנה סנדרה וזה מראה לי power \ aux temperature : 70.0C,158.0 F זה יותר מיידי או שהתוכנה משקרת? או שהמחשב שלי בצרות? הלוח אם 25 מעלות מעבד 28מעלות

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by bck,

רציתי לעשות אוברקלוק יותר גבוהה ממה שהצלחתי , לכן העלתי את המתח מ2.0 ל2.2 . וזה באמת הצליח , הצלתי לעלות את הבאס ל115 במקום 110. אבל מה גרם לכך שהצלחתי? לפי מה שהבנתי העלאת המתח גורמת ליותר חום , ולמה לא הצלחתי לעלות את הבאס ל115 לפי שהעלתי את המתח ? זה לא היה בגלל החום? עכשיו בעצם גם העלתי את החום אבל הצלחתי להרים את הבאס , זה לא מובן לי. ועוד משהו , יש לי 3 מאווררים במארז , אחד של הספק , עוד אחד של 80 ועוד אחד של 120. בנתיים דלת המארז פתוחה , כי אין לי אמצעי לעשות את החור במארז . ברור לי שהאוויר הקר שהמאאוורים דוחפים די מתבזבזים כאשר הדלת פתוחה , אבל אני לא כל כך בטוח שאם אני יסגור את הדלת ויעשה חורים למאווררים , הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. השאלה שלי בקיצור היא ,מה מקרר …

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מ והעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארז מה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס …

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  18. כבר יומיים שאני מחפש הבדלים בין הזכרונות (עבור OC ) הבנתי שזכרונות CL4 טובים (חפירה בפורום) אבל ישנו הבדל רציני במחירים וחברות רבות השאלה איזה סוג יותר טוב ואם עם זכרונות G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ אוכל לעשות OC ? המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 Box Corsair VX 450 Watt Gigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSET זה הדבר היחידי אשר עוצר אותי לפני הקנייה של המחשב תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by m.l,

המאווררים בדלת ובגג עושים רעש של אזור תעשיה....לא יכלו להביא עם מארז כזה מאווררי לדים שקטים יותר... אז חשבתי להחליף לסידרה של AC שראיתי בנועה....להשים 2 של 80 בדלת להכניס אחד של 80 בגג להוציא אחד של 120 מקדימה מכניס ואחד מאחורה של 120 מוציא...עכשיו בגלל שהם לא מוארים המאווררים של AC אז אם אני ישים 2 קתודות זה יאיר יפה וטוב או שזה יכער את המארז? בכללי בחרתי במאווררים האלה כי ראיתי פעם שהמליצו עליהם..יש משהו יותר טוב מהם אוליי...מישהו יכול להמליץ...כמובן בערך באותו מחיר של הAC ואם אפשר אז גם מנועה כי אני מזמין מהם כמה דברים ואני מעדיף להזמין מהם כבר הכול במשלוח אחד וזהו.... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס מסך מדגם NVIDIA 6800GT 256 MB. והכרטיס שלי סובל מבעיית חום קשה מאוד. לפני איזה שנה אני בטעות עשיתי לו אובר קלוק גבוהה והוא לפעמים קרס. ובגלל שההיתי טיפש הגעתי למצב הזה שהכרטיס כבר נדפק בגלל החום והמעלות שלו עלו במצב מנוחה. ועכשיו הטמפרטורה שלו היא 60 מעלות במנוחה, וכאשר אני מפעיל משחק כבד ומשחק בו כמה דקות, אז המעלות פשוט עולות מהר מאוד והמשחק עובד בקירטועים ואחרי זה המשחב מבצע ריסט. וביטלתי את כל האובר קלוק עכשיו. יש לציין ששמתי שתי מאווררים שמכוונים אליו ויש עוד מאוורר של מעבד פנטיום שלוש שאני שמתי שם.(האמת הוא בקושי עוזר, לא ראיתי שהוא הוריד את המעלות). הנה תמונות של כל המארז עם המאווררים שמכוונים אליו: תמונה 1- http://img179.imageshack.us/img179/2643/…

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  21. Started by itzikcore,

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  22. המפרט בחתימה... הכרטיס שלי במנוחה 44 במאמץ יכול להגיע ל78.... אני רוצה לשים לו קירור טוב ושקט... ויש לי מספר שאלות: 1: שמעתי שיצא סליינסר חדש בדיוק לכרטיסים כמו שלי ואני מעוניין בו מאוד משהו מוכן לומר לי איפה אפשר למצוא אותו הבכי זול? 2: ובכמה הוא יכול להוריד לי את המעלות (במנוחה ומאמץ) 3:גם שמעתי איזה משהו שמדביקים לזכרון של הכרטיס וזה מוריד גם לו את המעלות נראה לי קוראים לזה סיטקרים משהו כזה... :s05: משהו מוכן לומר לי איך מדביקים אותם איזה מדריך פשוט..... 4: גם איפה אפשר למצוא אותו בזול 5: האם זה מוריד בצורה משמעותית את המעלות לזכרונות? תודה ביי

• 14 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by godisme171,

אני רוצה לעשות OC ל P3 733 אז בלוח אם אני יכול לעלות את הבאס עד ל800 אז אני צריך להגדיל את המתח למעבד ???

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by lol_minbet,

לאור הצלחת MUGAN 2 החליטה חברת Scythe להוציא מהדורה מוגבלת לקירור המעולה בדומה למה שעשתה חברת THERMALRIGHT עם דגם הTRUE שלה ל120 ULTRA EXTREME כידוע לכולנו הקירור המעולה לא רק נראה גדול, הוא גם שוקל לא מעט, כ870 גרמים איך החברה המזרח אסיאית לא עוצרת כאן, והחליטו לשחרר מפלצת במשקל 1.8 קילו טהור של נחושת! פשוט להניח על המעבד שלכם והקירור ידאג לשאר בגלל המימדים העצומים שלו הגרסה לאספנים תעלה מעט יותר מהקירור הרגיל, בקרוב בישראל...

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by SpiderMan11,

יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים