אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי הקירור הנ"ל לא מתאים ללוחות אם G31 , , ברגע שיש כזה קירור לא ניתן לחבר יותר מחיבור SATA אחד בלבד, הקירור מחסה את היצאות, יש לקחת בחשבון רק לוחות עם חיבורים SATA מרוחקים מאוד מכניסת PCI-E , לידיעתכם. רוני
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מעבד intel core 2 duo e6300 לוח אם gigabyte 945p-s3 זכרון samsung 1 giga ddr2 כרטיס מסך geforce 7600 gs 256mb (דרך אגב המאוור שלו מקולקל חחח) מה אפשר לעשות לדעתכם עם העגלה הזאת...??? בא לי להיכנס קצת לעניין האוברקלוקינג וזה קצת לפני שאני קונה מחשב חדש. ברמת העיקרון רוב השימוש שלי במחשב זה סרטים ואינטרנט כרגע(משחקים באקס בוקס) אני מאמין שאני אצטרך לקנות קירור או אולי אפילו זיכרון, בקיצור אשמח למעט הכוונה... תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?
-
- 16 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לפני OC בדקתי חום מעבד . יש לי מעבד E8400 בדקתי לו טמפרטורות עם תוכנות כגון SPEED FAN - REAL TEMP - EVEREST וכיוונתי את ה Tj Max ל 95 בכל התוכנות. בכולן, כאשר אני מעמיס מעט על המעבד אז הטמפרטורה קופצת למעלה בסביבות 75- 85 מעלות שאני מפסיק עומס על המעבד אז הטמפ. צונחת די מהר למטה. יש לציין שיש משחה טרמית על המעבד, יש מאוורר סטוק תקין, ולא מורגש ת יציאה של אויר חם או לוח אם חם. טמפרטורת לוח בכללי : 27-30 חבר שלי טוען שיש בעיה בחיישן / בקר במעבד או בלוח אם כי לא יכול להיות שהמעבד מתקרר בכזו מהירות. יש למישהו הסבר טכני לכך? איפה בדיוק הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ש לי Q6600 - עם קרור מקורי של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תגידו מה הספקי כוח מוציאים אויר מאחורה הם מוציאים חום או קור והוא גם התחיל להידפק לי קצת הוא התחיל לעשות קצת רעשים שאני מדליק תמחשב והוא מוציא אויר חם זה הגיוני????????. וזהו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קיצר אמרתם לי איזה מאווררים הכי כדאי לקנות נכסתי לאתר של ZALMAN http://www.zalman.co.kr/ הסתכלתי בכל הדגמים והם אותו דבר רק שונה השם בשניהם מהירות מינימום עד נורמאלי זה 1350-2400 ורעש 20-25 ומה ששונה זה ההרכב והמשקל מה שהכי מוזר זה שהפעלתי את התוכנה SPEED FAN שמראה שמהירות 2 מאווררים היא 0 ומאוורר אחד 4600RPM ולפעמים מגיע ל 5100 בערך אני עומד להתאבד אני בור בקירור וכל מה שאני מבקש זה מאוורר מסריח שיהיה שקט ולא ירעיש סעמק ואני מוכן לשלם 500 שקל לא 200 לא 300 אלא 500 למה לאזעזל התוכנות המעפנות האלה בנויות בצורה כזאת הם לא יכולים פשוט להגיד לי במילים פשוטות מה קורה אצלי? צריכים לסמן הכל במשו מיוחד אני מבואס רצח אתם יכולים אולי להסביר לי על המצב שלי קצת? והוא …
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה
-
- 15 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למה, אבל למה תמיד חסרים דברים פה בארץ שמובנים מאליו בכל מקום. אני כבר מספר ימים מחפש ראש חיתוך(דיסקיט ליתר דיוק) לדרמל מספר 426, לכל מקום שהלכתי לא היה אותו. ברשת של ACE לא ידעו בכלל מה זה דרמל, וכשהסברתי לאידיוט שם, שלא מבין מהחיים שלו מה זה הוא הראה לי איזה סט של דיסקיות תוצרת סין שהצלחתי לפורר את אחת מהן ביד(מעניין מה היה קורה להן כשהיו מנסים לקדוח איתן במתחת). אחרי זה ניסיתי את רשת הום-סנטר, שעד היום לא היו לי אכזבות ממנה, ולתדהמתי גילית: הם החליפו ספק עבור המוצרים של דרמל, וכרגע הם עובדים, ככל הנראה, עם איזה יבואן עפור שלא מוסר את הדגמים המדוייקים של מה שהוא מוכר להם. בקיצור, אני ניגש לארונית של הראשים לדרמל ומתחיל לחפש את 426, מחפש מחפש לא מוצא. הבחורצ'יק התורן, שמח…
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק יותר גבוהה ממה שהצלחתי , לכן העלתי את המתח מ2.0 ל2.2 . וזה באמת הצליח , הצלתי לעלות את הבאס ל115 במקום 110. אבל מה גרם לכך שהצלחתי? לפי מה שהבנתי העלאת המתח גורמת ליותר חום , ולמה לא הצלחתי לעלות את הבאס ל115 לפי שהעלתי את המתח ? זה לא היה בגלל החום? עכשיו בעצם גם העלתי את החום אבל הצלחתי להרים את הבאס , זה לא מובן לי. ועוד משהו , יש לי 3 מאווררים במארז , אחד של הספק , עוד אחד של 80 ועוד אחד של 120. בנתיים דלת המארז פתוחה , כי אין לי אמצעי לעשות את החור במארז . ברור לי שהאוויר הקר שהמאאוורים דוחפים די מתבזבזים כאשר הדלת פתוחה , אבל אני לא כל כך בטוח שאם אני יסגור את הדלת ויעשה חורים למאווררים , הטמפרטורה תהיה יותר נמוכה. השאלה שלי בקיצור היא ,מה מקרר …
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם MSI P45 Platinum (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Platinum_(HC_Edition)&class=mb) מעבד: E8400 זכרון: 4G של GAIL מהירות 1066 כשאני מעלה את המחשב, במצב ה POST הוא מראה לי 4G זכרון במהירות 800. שיניתי ב BIOS את הערכים ועכשיו הוא מראה לי 1067 זה תקין? למה אין 1066? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה לי 1066 או ש 1067 זה בסדר?! לגבי המעבד, הערך שיש למעבד ב BIOS הוא 333 (שזה 3000mghz), שיניתי את הערך ל 400 (שזה 3600mhrz) בצעתי שמירה (F10), ומאז המחשב לא עלה לי. כל הזמן היה מאתחל את עצמו, לא מגיע לשלב של ה POST בכלל ושוב מאתחל את עצמו. עשיתי איפוס ל CMOS וה BIOS חזר לאיפוס. מה אני צריך לעשות בשביל לעשות OC למעבד שלי? לאיזו מהיר…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל? התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPM הוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימום האפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן). כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לסחוט את הכרטיס שלי עוד. האם העלאת תדר ה-ערוץ בביוס תשפר משהו,והאם זה ישפיע על עוד חלקים במחשב? אני כבר על 605/1260.. :jump:
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! קראתי הודעות בפורום ואת הכתבה באתר על OC אני רוצה לבצע OC ממש קל אם אפשר בלי להזיז מתחים וכל מיני דברים מסובכים יש לי מעבד E6420 ליבה כפולה 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 רציתי להביא את המעבד ל 2.4-2.6 ברגוע האם זה אפשרי? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש, וגם מארז חדש. המארז הוא Enermax CS-10181, שיש בו מקום ל 7 מאווררי 80mm. המארז הגיע ללא מאווררים, כרגע יש לי 4 מאוררי SF2 שיכולים לשמש כמאווררים למארז, אולי בעתיד אני יוסיף עוד. רציתי להתייעץ איתכם בקשר לסידור שיניב את הטמפרטורות הכי נמוכות לפי דעתכם. אז אני יתן לכם שרטוט ( דיי עקום למען האמת ;D ) שעשיתי ואתם תייעצו לי בבקשה איפה לדעתכם כדי למקם את המאווררים, ואת הכיוון של כל מאוורר - מכניס או מוציא אוויר. הנה צילום של המארז שאולי יעזור לכם יותר להבין איך הוא בנוי..
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אם אני צודק המעבד הזה נחשב טוב לOC אז השאלות הם : 1.אם אני עושה לו OC לסביבות מהירות 3.2 הוא עדיין יהיה ממש חלש או התפוקה שלו תגדל והוא יהיה הרבה יותר חזק?,יהיה שיפור ניכר בביצעוים?,הוא לא יעשה צוואר בקבוק עם כ.מסך חדש כמו:ATI RADEON HD5850 1GB GDDR5 או דומים לו ? 2.הקירור הוא MUGEN2.REV B האם במצב של אוברקלוק הוה תמיד יהיה חייב לעבוד במצב מאמץ ולהיות רועש או שהוא הסתדר בצורה טובה עם OC רציני? 3.איזה OC רצוי למעבד הזה שלא יהיה יותר מדי אבל הכי טוב שאפשר? 4.יש לי גם אפשרות לקנות מעבד חדש ואם הלוח הזה אני יכול לקנות איזה ארבע ליבות יד שניה האם יש בכלל טעם לעשות לוOC יעזור ?או לעשות למטרות לימודיות בלבד? הלוח אם שעליו אני עושה OC הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 ו…
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל עם מעבד i7 2760qm, ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות לו OC, במחשבים ניידים אולי היא אפשר לעשות עם תוכנה FSBSET אבל בסנדי אפשר לשחק עם המכפלה.. האם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה? למה הביוס של הניידים לא פשוט כמו של הנייחים? הסיבה לOC , סתם בא לי לבדוק SPI
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי לאחרונה את המעבד\כרטיס מסך במחשב הישן מלפני 10 שנים. האם כדאי להשקיע בקירור חדש? תוכלו להמליץ על קירורים טובים התקציב עד 100 ש"ח. (יש לי קירור רגיל שהגיע עם המעבד הישן E5300) אני מתכנן לעשות OC למעבד שיגיע עד 4.3Ghz לא נראה לי שתיהיה בעיה להגיע לזה עם אוויר. המפרט המשודרג: זיכרון 4 גיגה מעבד E8600 3.3Ghz לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD אגב האם הייתם ממליצים להוסיף זיכרון?
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפשש להחליף את המאווררי סטוק של הSumo 5115 (נקרא גם Aurora 570 ) למשהו שיהיה שקט אך גם ידחף יותר אוויר . ראיתי את הSFlex , האם הם מתאימים ? תקציב : 250 ש"ח ל3 מאווררי 120
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להתייעץ לפני רכישת ספק SEASONIC GOLD 660W (סניף אילת),כרגע מותקן S12-II 550W של אותו היצרן על המערכת: I5-3570K/OC-4.4GHZ+NACTUA D-14 CRUCIAL M4 128 SSD SEAGATE 1TB HDD GTX 260 XXX OC 670MHZ DVD-WR 6 מאווררים+1 של 140מ"מ ברצוני להשתדרג לאחר כי המערכת עתידה לקבל כרטיס GTX 670 שיומהר גם כן ביחד עם המעבד. סיבות לשדרוג:ניצול עדיף של חשמל,חיסכון בחשמל,יציבות במערכת תחת עומס,שידרוג עתידי של כ.מסך. כמו כן צריך המלצה ל2 מאווררים 120 מ"מ שיישבו על צד המארז וידחפו אוויר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במפרט של KATANA 4, הדגם הממשיך ל-KATANA 3 המומלץ, ניתן להבחין כי גודל המאורר לא השתנה וגם נתוני הרעש. האם זה אומר שבפועל אקבל את אותו השקט עם ביצועים ועיצוב משופרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש לד אולטרה עדיפות גדולה לאזור המרכז ( ת"א ) או מבצעים משלוחים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-