עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by dyn,

שלום, לפני שנה וחצי עשו לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.3 לעיתים כשהייתי מדליק את המחשב הוא היה נכבה לשנייה ואז נדלק מחדש כשה OC מבוטל, כשזה היה קורה הייתי פשוט טוען את הפרופיל של האוברקלוק מהביוס ע"י לחיצה על f12 ואז הכל היה בסדר וה OC חוזר כרגיל. היום ניסיתי לשחזר עוד פעם את ה OC למעבד וזה פשוט לא עובד, האוברקלוק נשאר רגיל על 2.4 כאילו הוא לא נטען מהפרופיל (או שכנראה יש בעיה אחרת). מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  3. Started by Lanzar,

מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  4. שלום! כמה מאווררים ספק HEC 400 הסידרה החדשה יכול להחזיק? חשוב לציין כרטיס מסך פשוט.

• 17 תגובות
    • 963 צפיות
  5. יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  6. היי, שמתי לב שהלוח אם שלי עומד במאמץ על 52 מעלות (ABIT IB9), האם המצב בסדר או שצריך לעשות משהו? אם כן, אז מה אתם מציעים? בנוסף לכך, הכונן קשיח סיגייט שלי עומד על 38 מעלות. זה בסדר? עוד משהו שלא מובן לי זה שכתוב לי באוורסט בטמפ' של הCPU ככה: CPU:36 CPU core 1:49 CPU core 2:48 מה זה בידיוק ה-36? על כמה מעלות עומד המעבד שלי? 50 או 36? תודה.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by mrsph666,

שלום, יש לי כ. מסך Asus Radeon A9600XT/TD. כאשר אני משחק ויוצא מהמשחק, כמובן הכרטיס היה במאמץ, והוא הגיע לטמפרטורות שאני חושש כי הן גבוהות מדי (תמונה מצורפת)! לא ביצעתי שום OC על הכרטיס, והוא במצב המקורי שלו - הוא גם חדש! יש להזכיר כי עכשיו חורף... האם הכרטיס באמת חם מדי, או שאני דואג סתם? תודה לעונים! :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by exupgh12,

בשעה טובה קניתי את ה AMD הראשון שלי ( XP 1800 ) שאלה לי אליכם, מכיוון שאנו נמצאים באזור חם למדי, איזה הייטסינק עדיף לי לשים על המעבד? זה שהגיעה אם המעבד או TT VULCANO 6 שיש לי בבית ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by laviko1,

שלום, מישהו יודע אם יש את התוכנה SPEED FAN שעובדת טוב עם WIN 7 ? ???

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by liordavid,

מצאתי את הבאים (לדעתי בין הטובים): 1. Scythe NINJA Plus REV.B 2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 3. Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 4. Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with RED LED * אם יש יותר מומלץ אשמח לשמוע/לקנות... תודה...

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by eyalbtk,

שלום לכולם מחשב בן שנתיים עם המפרט הבא: מעבד : I72600K הארד דיסק: 2X 1T מארז: antec 902 לוח אם : DP67BG אינטל ספק : SEASONIC 620W ראם: 2X4GB כ.מסך: ATI 6950 2GB קירור מעבד: בסיסי הגיע עם המעבד ביחד. תקציב לקירור עד 350 ש"ח, ולשאלה : אני מבצע המרה של סרט מ 1080P ל-MP4 (לאייפד) ופתאום קופצת לי התראת חום שעברתי את ה-88 מעלות ניקיתי מאווררים וחזרתי על הפעולה ולא עוזר כלום המחשב מתחמם . פתחתי את הדלת של המארז ובדקתי טמפרטורה בזמן המרה ומסתבר שהיא ירדה קצת עומדת על 75 מעלות מצורף צילום מסך של ה-FAN TEST א. מה אתם ממליצים להוסיף מאורר צד (יש הכנה ולא הוספתי עדין) או להחליף את הקירור מעבד . ב. תמליצו לי בבקשה על קירור מעבד שמשלב עם הלוח אם הזה [ATTACH=CONFIG]3311[/ATT…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by winner100,

שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by Hagaix,

המעבד זה 3800+. http://products.amd.com/pages/DesktopCPUDetail.aspx?id=65 מעבד חסכוני למדי, 35 וואט רק. הבעיה היא שיש לי קירור בוקס, וחוץ מזה שהוא ממש מרעיש הוא גם לא מצליח לקרר וכל פעם הוא קורס תחת המאמץ גם כשזה סרטון בp360 ביוטיוב. אני זקוק אז לקירור אחר. ראיתי את הac 64 למיניהם, הם שקטים מאוד, אבל גם מקררים ברמה של הבוקס. יתכן ומשחה טרמית חדשה תסדר את זה, אך בכל מקרה אני מעוניין בקירור חדש וטיפה שקט יותר. שקט לא כזה חשוב, אבל כן רוצה משהו שקט יותר. מעוניין לחסוך יחסית גם, התקציב עד 100 שקל אך שוב עם עדיפות לחסוך. הרכבה תעלה בטח איזה 50 שקל, אז אני ארכיב בבית. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  14. חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by leahd3,

שלום יש לי מארז ‏Centurion 534 Black )‎ יש לי מאוורר צד כמו שרואים ויש לי מאוור אחורי.. יש לי טמפרטורות נמוכות לפי דעתי יש לי גם freezer 7 pro ל cpu הספק הוא אנרמקס 525 פרו 82+ הייתי רוצה להוסיף למארז קירור קדמי גם כי אני הולך להחליף את ה 4850 שלי ל 5850 או 5970 או קרוספייר 4850 נראה כבר לפי תקציב.. מעבד 720 בלק ולוח ud4p עכשיו במאמץ המעבד לא עובר ת 52 מעלות כרטיס מסך 56 מעלות ודיסק קשיח 44 מעלות הסיבה שאני רוצה מאוור קדמי היא גם לקרר את הדיסק קשיח וגם זה נראה לי יתן סירקולציה יותר טובה למרות שאין לי תלונות מה דעתכם והאם ניתן לחבר עוד מאוורים ואם כן אז איך??? אשמח לעצות ותגובות וגם המלצות לקירור למארז.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 11:31:30 אגב מצטער על ג…

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by raul53,

איך הקירור בשביל המעבד AMD Phenom 2 965?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by o.o,

עד איפה אפשר להגיע עם קירור הסטוק של המעבד? איך מודדים את הדירוג של מיהירות המעבד לאחר הOC? ומה הטמפ' הנורמאלית של המעבד?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by Quickly,

לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by nivi125,

זה המפרט שלי : C2D E6550 2.33GHZ 2gb ram p35-ds3l geforce 8600GT 512mb אני יודע שזה מחשב חלש מאוד, אבל לפני שאני קונה חדש, אני רוצה לחכות קצת, לנסות לנצל קודם כל את המקסימום מהמחשב הזה ולגרד עוד קצת זמן עד שהמשחקים שעומדים לצאת (Call of Duty 6, Max Payne 3, Battlefield 3. Crysis 2) וכתוצאה מכך ירדו מחירי הכרטיסים החזקים כיום אך חלשים לעומת אלה שיריצו את המשחקים האלה באיכות הכי גבוה, אני צודק ? רציתי לשאול לאיזה חלקים כדי לי לעשות אוברקלוק ? ולאיזה רמה זה יגיע (אם אפשר אז לא באחוזים, אלא לפי שמות של חלקים אחרים, לדוגמא אחרי האוברקלוק לכרטיס הוא יגיע פחות או יותר לרמה של 9600GT [סתם זרקתי דוגמא]) אגב, אין לי שום מושג בקשר לאוברקלוקינג, בחיים לא ניסיתי, ובחיים לא היה לי מחשב…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני עשיתי אוברקלוק לליבה: 430 לזיכרון 518 ל520 הוא לא מגיע... למה זה? יכול להיות שצריך וולט מוד כל כך מוקדם??

• 17 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by adamginz,

תודה לעונים. אשמח לקבל הצעות נוספות.

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  22. הי המחשב שלי כבר בן יותר משנה והצטברו טונות של אבק רציתי לדעת איך ניתן לנקות את המחשב מהאבק בצורה הקלה והבטוחה ביותר תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אהלן, אז ככה אחרי שראיתי פה מלא אנשים שעשות דברים פשוט סוף הדרך על החלונות שלהם, אז הושפעתי ועכשיו ברצוני לעשות גם משהו גומה. רעיון כבר יש לי את הכלים גם יש לי שהם מקדחים ו דרמיל חברת WOLF כן כן לא מקורי אבל למי יש כסף ;D עכשיו לשאלות: 1.על איזו מהירות אתם ממליתים לעשות את החריטה? 2.על איזה צד בחלון עושים את החריטה ?אם זה הקדצי או הפנימי(פונה לכיוון הלוח אם שבמארז). 3.אם עשיתם את החריטה עם הצינור או הדרמיל עצמו(מכיוון שהצינור מנמיך את הסל"ד אז אני לא בטוח שכדאי להשתמש בו). אודה לכם מאוד אם תענו על השאלות הנ"ל ואם בא לכם ממש לעזור לי אז תצרפו כמה תמונות של פרוויקטים שלכם שאפשר לראות פרטים של החריטה זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים אחד amd 2000 עם קירור סטנדרטי ואחד סלרון 433 מומהר ל488. הרכבתי את החיישן של ההרדקנו על הסלרון והמעבד מגיע ל46-47 מעלות כשאני מפעיל כמה תוכנות ביחד(icq + firewall + antivirus+ sub seven + winamp + mirc) אפילו אחרי 10 דקות שהתוכנות פועלות ואין שינוי הטמפ' נשארת גבוהה... הורדתי את האוברקלוק אבל הטמפ עדיין גבוהה - 46מעלות. בamd אפילו במאמץ המעבד מגיע למקסימום 49 מעלות עם שני משחקים כבדים פועלים ביחד! מישהו יודע למה המעבד חם כל כך? מהם הטמפ' שהמעבד יכול להישרף לי? נ.ב: יש לי במחשב סלרון 3 מאווררים 80 מ"מ בדלת

• 11 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים