עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Angel-eyes,

בסנסור1 הטמפרטורה 26 מעלות ובסנסור 2ו3 הטמפרטורה 77 יש לי מאוור 80 מ"מ שבא עם המארז ועוד מאוור פשוט על המעבד אז מה יותר הגיוני 77 או 66 מעלות?

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  2. אז ככה קניתי מעבד חדש SEMMPRON 2400 והתחלתי לנסות לשפר אותו קצת אז ככה עשיתי OC והעלתי אות מ-SEMPRON 2400 ל SEMPRON 2600 במהריות זה ככה : 1666@1800MHZ ואז הטמפרטורה של המעבד היתה 61 ואז חיביתי את המחשב ונגעתי בזיכרון הוא היה חם מאוד איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו????????????והאם כדי לקנות קירור לזיכרון???????

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

יש לי קירור דיי פשוט לדיסק קשיח שלי.. קירור של טרמלטייק שבנוי מגוף מתכת (או משו כזה) עם מאוורר 80MM מובנה באמצע... יש לי דיי הרבה מאווררים במארז ושמתי לב שהמחשב לא שקט גם כשאני מוריד את המהירויות של כל המאווררים להכי חלש. היום עצרתי לרגע את המאוורר של הדיסק קשיח, ופתאום היה שקט מוחלט. כל המאווררים במארז נשלטים על ידי בקר מאווררים שיש לי אבל הקירור לדיסק קשיח לא נשלט כי יש לו חיבור מולקס רגיל של 4 פינים. בקיצור, יש איזה דרך לשלוט על המהירות של המאוורר הזה או שאני יהיה חייב להוריד אותו בשביל השקט?

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by r1plet,

שלום, רציתי להתייעץ עמכם על סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר וקרור אופטימלי, משום שאני עצלן מדי להחליף כל פעם את המיקום ולבדוק טמפ'. ;D כרגע ברשותי 2 מאווררי 120מ"מ, 2 מאווררי 90מ"מ ומאוורר 80מ"מ שקט אחד. כאמור חשבתי על הרעיון הבא: 1290 מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא, 2 מאווררי 90 מלמעלה מוציאים, וה-80 ישב בצד השני על איזור המעבד ויזרוק עליו אוויר קר. הצעות טובות יותר? יש לי אפשרות לקנות מאוורר 120 נוסף, אך האם יש טעם וצורך לבזבז 50 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by edoson,

שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by i7,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש (עם דגש על שקט), ועל-פי המלצתכם התקנתי את כרטיס המסך - SAPPHIRE HD4670 . לצערי, המאוורר שלו מרעיש כ"כ עד שנאלצתי לנתקו. מדובר על רעש ברמה בלתי נסבלת. לא יודעת אם זוהי דרכו של הכרטיס, או שמא הכרטיס שברשותי פגום. רציתי לשאול אם קיימת עצה או המלצה על כרטיס אחר עבורי, בתקווה שהחנות תסכים להחליף. תודה, יפעת.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  7. קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by talkfir,

AXP 1700+ עם קירור BOX NF7 Winbond 512 pc3200 BH5 (שאני משיג ב400 שח ולכן לוקח אתזה דוקא) אוכל להגיע ל200באס ? (אני רוצה לנצל את הזיכרון

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  10. צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  11. לאחר התקנה של הקירור המיועד הכרטיס עבד לחודש בערך ועשיו אני מתחיל לקבל תצוגה מטשטשת ומחשב נתקע עזרה עזרה בבקשה. זה הקירור http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=237

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  12. יש לי מארז אנרמקס(אתם יודעים איזה =) השחור) רציתי לדעת אם אפשר לפתוח את הפאנל הקדמי של המארז כי יש שם הרבה אבק וזה סותם את המאוורר שמכניס אוויר, אם כן, איך אתם מנקים שם? שאלה 2: איפה אפשר לקנות מאווררים זולים(לא מותגים) בסביבות 20-30 ש"ח ולא 70+ ש"ח ואיך אתם מנקים את המאוררים שלכם? תודה.

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by Lanzar,

מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by SPIDERRRMAN,

יש לי מעבד E6600 אני רוצה להחליף לו את הקירור למשהו יותר שקט, מה שיש לי עכשיו זה זלמן 9700 למי שמכיר... אז מה הקירור למעבד המומלץ מבחינת שקט, יש משהו פסיבי שאפשר באמת לסמוך עליו שהוא יתן טמפרטורות נמוכות? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום, יש לי כ. מסך Asus Radeon A9600XT/TD. כאשר אני משחק ויוצא מהמשחק, כמובן הכרטיס היה במאמץ, והוא הגיע לטמפרטורות שאני חושש כי הן גבוהות מדי (תמונה מצורפת)! לא ביצעתי שום OC על הכרטיס, והוא במצב המקורי שלו - הוא גם חדש! יש להזכיר כי עכשיו חורף... האם הכרטיס באמת חם מדי, או שאני דואג סתם? תודה לעונים! :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  16. ו ?.... ממש מצבן ! הכרטיס הוא GEFORCE 2 MX400 של MSI 64SDRAM המקסימום שהגעתי- מהירות ליבה- 210 MHZ מהירות זכרונות- 174 MHZ ובנתונים האלו הוא כבר התחיל להראות לי נקודות כחולות במשחקים !!!!

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  17. שלום. איזה זכרונות יהיו מצויינים בשבילי לצורכי אוברקלוק גבוהים, כלומר שאני יוכל לעלות ת'מהירות וזה בכלל לא יזיז להם. היו ת'זכרונות המעולים של סדרת הBH5 אבל לצערי הם כבר לא נמכרים ...אם אתם יודעים לגבי איזה חנות שעדיין מוכרת ת'זה אני אשמח לשמוע ישנם עכשיו זכרונות גם מעולים מסדרת TCCD וחשבתי עליהם, אם כבר אין מצב לBH5 אז פה מגיעה השאלה איזה זכרונות טובים שווה לקנות מהגרסא הזו של חברה טובה...תזמונים טובים שיהיה אפשר להוריד אם הם לא נמוכים דיו (חח) שיהיו 512 מגה אני לא צריך יותר...ומהירות עדיף 500 MHZ אבל אולי זה מוגזם אז לא משנה אבל ככל שיותר טוב ככה יותר יועיל לי לביצועי "המארה" גבוהים.... התקציב נע על 1000 שקל גמיש כי עוד מעט יש לי יומולדת! עריכה: האם הזכרונות האלו טובים…

• 18 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by RGod,

היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by stas12,

הזמנתי 2500 וולקנו 9 עכשיו קיבלתי עם הוולקנו 9 גריז טרמי. כמה אני שם אותו? ואיך? האם אני שם אותו בחלק האמצעי הכסוף? וכמה אני שם??? תודה.

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  20. יש מצב אני הולך להיתפרע על המעבד בדרכים יצירתיות ,מישהוא יכול לתת מטרה ?

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by shmulikg,

יש לי בביוס אפשרות לעשות את הPCI\AGP ב 33.33\ 66.66 ויש לי AUTO האם כשאני עושה 33.33\ 66.66 זה נועל את הPCI\AGP הלוח הוא ASUS P4P800 SE ?

• 17 תגובות
    • 917 צפיות
  22. שלום, שדרגתי לאחרונה את המעבד\כרטיס מסך במחשב הישן מלפני 10 שנים. האם כדאי להשקיע בקירור חדש? תוכלו להמליץ על קירורים טובים התקציב עד 100 ש"ח. (יש לי קירור רגיל שהגיע עם המעבד הישן E5300) אני מתכנן לעשות OC למעבד שיגיע עד 4.3Ghz לא נראה לי שתיהיה בעיה להגיע לזה עם אוויר. המפרט המשודרג: זיכרון 4 גיגה מעבד E8600 3.3Ghz לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD אגב האם הייתם ממליצים להוסיף זיכרון?

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by omd,

קניתי מחשב במפרט כדלקמן 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מהו הOC הכי טוב שאפשר להגיע ניצול מקסימלי לפי המדריך לא הבנתי כ"כ אשמח לשמוע על דרכים נוספות תודה

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by Art Tatum,

הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …

• 5 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.