אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי GEFORCE 6800GT בסטוק ובלי קירור (רגיל) התוצאה היתה 4500 עכשיו קניתי קירור חדש (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm) השאלה שלי האם זה יעלה את התוצאה שלי ב3D MARK או שאני צריך לעשות אובר קלוק לכרטיס והאם זה שווה ביכלל? המפרט שלי: מעבד-amd athlon 64 3000 לוח אם-epox 8kda3j זיכרון-samsung 512*2 כרטיס מסך-xfx geforce 6800gt 256 agp (עכשיו עם הקירור החדש) ספק כח- thermaltake 420w אני חושב שציינתי את כל מה שחשוב...
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אם אני עושה אובר קלוק ל6800GT עד 400MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות אני מקבל את אותה ה ULTRA בול?
-
- 13 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מתכנן אובר קלוק ואני רוצה לדעת מה החשיבות של הזכרונות ומה בכלל אני אמור לעשות איתם חוץ מלעלות לכל המערכת את ה front side bus עכשיו אני באובר קלוק של 3 @ 3.21 ואני רוצה לעלות עוד, אז אני חייב את המידע הזה...
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.
-
- 15 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך מאוור טוב למעבד שלי הטמפרטורה שלו מאוד גבוהה ואני צריך המלצה למאוור יש לי amd athlon xp 2800+ חבר שלי אמר לי לקנות את זה Thermaltake Extreme 3 in 1 Cooler - POLO 735
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
In Da Forum In Da Overclockers Australia PC Database
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני כנראה במהלך השבוע הקרוב הולך לקנות או להכין כבלים עגולים וקדוח ולשים מאוורר 120 מ"מ בדלת המארז. רציתי לדעת עד כמה ישתפרו הטמפ' שלי: כרגע 40-42 של הלוח אם 54-60+ במעבד ויש לי כמה שאלה על איזה מאוורר 120מ'מ ללכת? אני מחפש אחד אם אפשר בעל חיווי של פעולת העבודה (מתח) ושגם יעשה את העבודה כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הבנתי שכל המאווררים של המחשב ממש מרעישים.. אין אפשרות לעשות אותם מבוקרי מחשב- הרי יש חיישני חום.. TNX
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני לא פתחתי את המולטיפלייר. האוברקלוק הכי גדול שהצלחתי לעשות זה מ1533 ל1600 וזה גם זה הקושי בעזרת הבאס ברגע שאני עובר את ה141 בבאס המחשב לא עולה או שXP כותב שיש שגיאה. יש לי AXP PALOMINO 1800+ לוח ASUS A7V333 וזיכרון SAMSUNG PC2700 333 מה לעזאזל לא בסדר!!!!!!!!?!!!?!?!!?! דרך אגב יש לי Thermalright AX-7 עם מאורר אנרמקס 80מ"מ
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק Antec TruePower 430 Watt ואני רוצה לעשות את המוד הבא.. אבל מה .. הספק שלי הפוך כאילו הבסיס שלו הוא למעלה .. ואני רוצה להפוך אותו .. עכשיו עוד בעיה יש לספק שלי 2 מאוררים ...המאורר השני הוא יונק ומיקומו מעל המעבד.. השאלה שלי היא ..האם אני יכול להפוך את הספק כך שהמאורר השני יהיה למעלה? או שיקרה משהו עם אני יהפוך אותו ? תודה ..
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בין המודים הכי מגניבים שראיתי http://members.tripod.com/garywillettmonsters/id29.htm
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני צריך לחבר 7 מאווררים (4 ג'נריים שבאו עם המארז סופרטאלנט ועוד אחד מאורר לדים יותר חזק מהרגילים ועוד שתיים כאלה ) ואני רוצה לקנות ריובאס וירדה האפשרות של לבנות אחד גם אחרי שקצת הבנתי את זה (הבנתי מה לעשות בגדול וזה פשוט) גיליתי שממש אין לי כח לזה, אז אני רוצה קנוי שיוכל להחזיק 7 עכשיו ואולי 8 יותר מאוחר (כן אני יוסיף גם אחד בתחתית המארז מה רע בזה?! ;D) וגם אני מעדיף שישר להכניס למחשב ולחבר בלי יותר מידי בלאגן, אז תנו המלצות בקשה אני בנתיים חשבתי על זה מה אתם אומרים? חשבתי לחבר ככה ערוץ 1 שתי ג'נריים ביחד, ערוץ 2 ג'נרי+120, ערץ 3 ג'נרי+מאוורר לדים, ערוץ 4 120 לבד.
-
- 15 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron). אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!! וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך). אבל יש לי כמה שאלות ובעיות. 1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי 2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך? 3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חברה יש לכם מושג איך אני מנקה אותו ? אין לי גישה ללחץ אוויר... והאם הנקיון יפתור את העיית הרעש ? תודה לכולם !
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה אתם אומרים http://www.1coolpc.com/monitorho.htm
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://seattlepi.nwsource.com/local/283716_coolchips04.html זאת כתבה על מערכת מיזוג למעבד שבאה כחלק מהמעבד. "מזגן" בגודל של 0.33 שערה של אדם שיהיה משולב במעבד. עובד על קורונה דיסצ'ארג'. לא הצלחתי להבין אם מדובר על זרימת אוויר או זרימה של יונים והם לא ציינו כמה אפקטיבי זה יהיה. מעניין מאוד.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, המטרה בהודעה הזאת היא ליידע את מי שחושש ולאפשר את המידע הזה למי שמחפש בעתיד. המאוור בכרטיס המסך שלי Palit HD4830 הרעיש מאד עד כדי מטרד. התעניינתי בקירור לכ"מ AC Accelero S1 Rev.2 אבל היצרן מציין את 4850/70 ולא את 4830. הקירור הזה הוא מחליף חום המורכב מצלעות + צינורות חום (heat pipes) ללא מאוורר. ביררתי בכמה פורומים ברשת והיו שהצליחו להרכיב את הקירור הנ"ל על 4830. זה הגיוני כי חורי הברגים להתקנת הקירור בדיוק באותו מקום כמו ב-HD4850/70 (תיעוד חדש שלא היה קודם באתר היצרן מוסיף את ה4830 ואת ה4890) קניתי והרכבתי היום ויש התאמה מלאה. נחוץ מארז גדול כי הקירור עצמו גדול וחורג מעבר למידות של הכרטיס מסך. תוצאות: הטמפרטורה של הכרטיס נמוכה במעט מאשר בקירור המקו…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם אני צודק המעבד הזה נחשב טוב לOC אז השאלות הם : 1.אם אני עושה לו OC לסביבות מהירות 3.2 הוא עדיין יהיה ממש חלש או התפוקה שלו תגדל והוא יהיה הרבה יותר חזק?,יהיה שיפור ניכר בביצעוים?,הוא לא יעשה צוואר בקבוק עם כ.מסך חדש כמו:ATI RADEON HD5850 1GB GDDR5 או דומים לו ? 2.הקירור הוא MUGEN2.REV B האם במצב של אוברקלוק הוה תמיד יהיה חייב לעבוד במצב מאמץ ולהיות רועש או שהוא הסתדר בצורה טובה עם OC רציני? 3.איזה OC רצוי למעבד הזה שלא יהיה יותר מדי אבל הכי טוב שאפשר? 4.יש לי גם אפשרות לקנות מעבד חדש ואם הלוח הזה אני יכול לקנות איזה ארבע ליבות יד שניה האם יש בכלל טעם לעשות לוOC יעזור ?או לעשות למטרות לימודיות בלבד? הלוח אם שעליו אני עושה OC הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 ו…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בשבוע האחרון (מאז השדרוג) נמצא עם גוף קירור מקורי שבא יחד עם המעבד. שקלתי עד היום לעבור לגוף קירור קטן ולקבל OC בסיסי אבל... לא עוד. אני לא חושב שאני יסתפק בOC קטן ועם החשק בא התאבון אין לי רצון לפרק שוב פעם את הלוח לכן חפשתי קירור טוב (מאוד!) לOC בעל ביקורות טובות שלא דורש את פרוק הלוח. הYASYA מעולה ולא דורש פרוק אבל נתקלתי בבעיה אחת בזמן חיפוש חומר עליו באינטרנט. הגוף קירור יושב בצורה מעולה על תושבת שהיא לא של AMD. מה הכוונה? בתושבת של אינטנל ההתקנה היא על ידי 4 קליפסים זה אומר שאפשר לכון כמעט לכל כיון אפשרי את הגוף+המאורר. בAMD זה לא ככה, אז התוצאה היא שהמאורר יהיה או למטה או למעלה. כאן אפשר לראות בחור נחמד שהתקין את הגוף המדובר על תושבת AM3…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש 2 מאוררי 120 בתקציב של 100-120 ש"ח, אחד כנראה ישב על הMUGEN2 והשני ילך למארז עצמו או ששינהם על הקירור. איזה מאווררים הכי מומלצים? מבחינת רעש פחות חשוב לי העיקר שיקרר
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכל למעלה ! אם אפשר להביא תמונה אז בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אבקש את חוות דעתכם בקשר ל-2 מוצרים 1)ספק Thermaltake TT480APD PFC 2 FAN 480 WATT Power Supply ב- 507 שח (האם זה יקר מידי והאם הספק הזה טוב ל - XP 2800 PLUS 2 CDRWS PLUS 3 HDDS PLUS RADEON 9800PRO 2) מאורר - THERMALTAKE SPARK 7 ב- 150 שח האם הוא טוב ל - 2800XP והאם הוא גם טוב לOC בנוסף יש לי כבר מאורר של SPIRE הוא דפוק לפי מה שהבנתי (מבחינת ביצועים) האם אפשר פשוט לנתק אותו מהמעבד ולמרוח משחה טרמית עוד פעם על המעבד ולהרכיב מאורר אחר ? אודה על העזרה WINDY
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-