עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ניסיתי את F9 של Arctic ואת ZM-F2 של Zalman והם מרעישים כמו אוהדי בית"ר ירושלים. איזה אלטרנטיבות יש?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by r1plet,

שלום, רציתי להתייעץ עמכם על סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר וקרור אופטימלי, משום שאני עצלן מדי להחליף כל פעם את המיקום ולבדוק טמפ'. ;D כרגע ברשותי 2 מאווררי 120מ"מ, 2 מאווררי 90מ"מ ומאוורר 80מ"מ שקט אחד. כאמור חשבתי על הרעיון הבא: 1290 מקדימה מכניס, 120 מאחורה מוציא, 2 מאווררי 90 מלמעלה מוציאים, וה-80 ישב בצד השני על איזור המעבד ויזרוק עליו אוויר קר. הצעות טובות יותר? יש לי אפשרות לקנות מאוורר 120 נוסף, אך האם יש טעם וצורך לבזבז 50 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  3. אני כבר משתגע מכול הדעות והסקרים אז החלטתי לעשות דבר כזה אני שם פה לינק לאתר של FOXPC לקירורים למעבד.. תסתכלו ותמליצו לי מה אתם חושבים הכי טוב מהבחר שם.. כי למרות שאמרו לי להסתפק בפריזר זה לא נראה לי ואני רוצה משהוא שקט במיוחד ויותר רציני.. ואל תנסו לחסוך לי התקציב הוא 400 לעניין הזה אז אין בעיה. תודה מראש .. http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=148&ParentID=19&page=1

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by tazok,

שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  5. ברשותי מחשב מעבד I7 920 לוח GIGABYTE UD3 זכרונות 6 גיג 1333MHZ ומאוורר OCZ Vendetta בעת ביצוע RENDER בתוכנת MAYA 2010 כל הליבות ב 100% והטמפרטורה נעה בין 72 ל76 בין 4 הליבות (נבדק בתוכנת CORETEMP) השאלות שלי הם: 1) האם הטמפ הזו תקינה? 2) לאיזה טמפ ניתן להגיע? ברצוני לעשות OC תודה מראש

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  6. בגדלים של 80 עד 120מ"מ. אני מבין ש Zalman כבר לא מובילים בתחום?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by dr-psyco,

שלום רב. אני מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעיה שאני רוצה לפתור אותה היא המהירות עלייה של הוינדוס, כרגע עומד על דקה ו 20 שניות. אני מריץ וינדוס אס פי. המחשב הוא תוצרת VIA מסוג CARPC. עכשיו יש כמה אפשרויות לשיפור המהירות בביוס עצמו - להוריד מה שלא צריך לבדיקה וכו. בוינדוס - להוריד כול תוכנה שאיננה נחוצה. ואשמח לשמוע על עוד רעיונות. האפשרות השנייה היא מצב המתנה או תוכנה מסוימת. מה שאני צריך לדעת זה - מה תהיה צריכת החשמל בהמתנה (אני מזכיר זה מחשב רכב שעובד על מצבר!) אם יש לכם רעיונות יצירתיים או כול המלצה אחרת אודה לכם. אין לי בעיה לעבור לוידוס 98 אם זה נחוץ. אני משתמש ב 2 תוכנות במחשב 1) IGO8 ניווט תלת מימד. 2) CENTRAFUSE שהיא תוכנה יעודית למחשבי רכב בתודה לעוזרים טל.

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  8. שלום אני מחפש המלצה לגוף קירור + מאוורר(שאפשר לנקות אותו) המתאימים לI7 , קחו בחשבון שאני יעשה עליו 0C(אני לא יכול להגיד לכם עד כמה כי עדיין לא בחרתי מעבד) אני לא מתכוון לקנות את זה עכשיו, אז אם יש גוף קירור שעדיין לא יצא לשוק ואתם חושבים שהוא הכי טוב, אני ישמח שתמליצו עליו..

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by Fortunes,

שלום רב! לאחר שנים של עבודה אמינה הלך לגן עדן של המאווררים המאוורר של הכרטיס מסך. רציתי לבקש המלצה למאוורר טוב לכרטיס מסך. אני מניח שאין צורך ברכיב המתקדם והיקר ביותר, עדיף אפילו משהו שאפשר יהיה לקנות יד 2, אבל שיעשה את העבודה בצורה נאמנה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, לפני שנה וחצי עשו לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.3 לעיתים כשהייתי מדליק את המחשב הוא היה נכבה לשנייה ואז נדלק מחדש כשה OC מבוטל, כשזה היה קורה הייתי פשוט טוען את הפרופיל של האוברקלוק מהביוס ע"י לחיצה על f12 ואז הכל היה בסדר וה OC חוזר כרגיל. היום ניסיתי לשחזר עוד פעם את ה OC למעבד וזה פשוט לא עובד, האוברקלוק נשאר רגיל על 2.4 כאילו הוא לא נטען מהפרופיל (או שכנראה יש בעיה אחרת). מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  11. Started by ceyal,

שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.

• 14 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by santakelev,

אז ככה: אתמול החלטתי לנסות פעם ראשונה OC לכרטיס. הגדלתי מעט את מהירות הזכרון ל-1100 ואז 1160 מגההרץ(עם AMD gpu clock tool), ובדקתי עם furmark, בשני אינטרוולים של רבע שעה. זה עבר בסדר, בסך הכל נראה שהכרטיס יציב, הדבר היחיד הוא שטמפרטורת הכרטיס היתה מאוד גבוהה, הגיעה כמעט ל-100 צלזיוס לקראת הסוף... אבל אחרי שכיביתי את furmark הכרטיס הצטנן חזרה, והכל נראה בסדר. הדבר המוזר שקרה הוא שמאז שעשיתי ריסטרט למחשב, ה-gpu clock tool מראה שתדר הזיכרון הוא עכשיו 300 מגההרץ (הגדרות המפעל הם 1000) ותדר ה-core (שכלל לא שיניתי) הוא 157 מגההרץ (לעומת מפעל- 750). בהתחלה חשבתי שהתוכנה עצמה השתגעה, אבל הסרה והתקנה חוזרת לא שינו כלום. הפעלתי AMD overdrive דרך catalyst וגם הוא הראה את אותם נתוני…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  13. איך אני יכול לדעת מה מגביל אותי באובר יש לי מעבד פרסקוט 3.000 איך אני יכול לדעת מה מגביל למה כשאני מגיע איתו ל 3.5 הוא מראה לי בפרים 95 שהוא לא יציב מפרט טכני: מעבד 3.000 לוח אם:P4S800D זכרונות : 1 של ELIXIR ן1 של NCP תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by stingeR-,

שלושת הלוחות זהים מבחינת הצ'יפסט(האסוס עולה איזה 50שקל יותר משניהם) השאלה היא מיהו The Overclocking King כאן...

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  15. www.pchardware.co.il/docs/pd-73977067.htm www.pchardware.co.il/docs/pd235135224.htm אני לא מתכוון לOC חשוב שהיה שקט אם יש דעות נוספות אני אשמח תודה

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  16. היי, שמתי לב שהלוח אם שלי עומד במאמץ על 52 מעלות (ABIT IB9), האם המצב בסדר או שצריך לעשות משהו? אם כן, אז מה אתם מציעים? בנוסף לכך, הכונן קשיח סיגייט שלי עומד על 38 מעלות. זה בסדר? עוד משהו שלא מובן לי זה שכתוב לי באוורסט בטמפ' של הCPU ככה: CPU:36 CPU core 1:49 CPU core 2:48 מה זה בידיוק ה-36? על כמה מעלות עומד המעבד שלי? 50 או 36? תודה.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  17. בוקר טוב ושבת שלום חבר'ה. אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל הכוונה שלי היא למדבקה שמיועדות להעביר את החום לנחושת כמו המשחה הטרמית. אני כמעט בטוח שאתם מבינים את כוונתי. אשמח לעזרה, היכן ניתן למצוא ולקנות כאלה?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by RT2,

מדובר ב3500 WINIE.. אני כרגע על 267*10 יציב.. 33 שניות בפריים. 45C במאמץ.. 33C במנוחה VCORE 1.59.. זה לא יותר מדי? כמה אפשר מקסימום? 60K באקוומארק. (6600GT) נראה לי שזה הOC הסופי שלי..אולי 10*272..לא יותר. אני אשאיר את זה כמו שזה. האם המכפלה משנה משהו בביצועים? לדוגמא.. זה משנה אם המכפלה היא 10 או 11? ומישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה HTT? תודה!

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  19. שלום יש לי את הלוח הזה וקירור מעבד זלמן. כשהמעבד חם, אני צריך לחזק מאורר זלמן שלי ידנית. מדוע מאוררי מארז לא משנים סלד לפי מעבד גם כן ותמיד במהירות מינימלית? יש שליטה? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by n1ka,

אהלן קיבלתי את המחשב ואני נכנס לSPEEDFAN ובGPU רשום 0 וככה זה קבוע מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לדעת את הטמפרטורה ?

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  21. שלום אני כנראה במהלך השבוע הקרוב הולך לקנות או להכין כבלים עגולים וקדוח ולשים מאוורר 120 מ"מ בדלת המארז. רציתי לדעת עד כמה ישתפרו הטמפ' שלי: כרגע 40-42 של הלוח אם 54-60+ במעבד ויש לי כמה שאלה על איזה מאוורר 120מ'מ ללכת? אני מחפש אחד אם אפשר בעל חיווי של פעולת העבודה (מתח) ושגם יעשה את העבודה כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  22. יש לי מאווררים ג'אנריים שהוצאתי מהספק לפי המדריך של "אילתור מאווררים" ואני לא יודע אם חיברתי אותם טוב (תגידו לי אם עשיתי את זה טוב) השתמשתי באייזלירבנד כדי להדק את החוטים תמונות כאן : מקווה שבאמת עשיתי מה שצריך ואם מישהו יכול להגיד לי איפה לחבר את החיבור מהסוג הזה על לוח האם? ??? ולהביא תמונה לפה עכשיו יש לי מאורר אחד שהוא בא בחיבור רגיל (לא הוצאתי אותו מהמארז...) ובאיזה מהמצבים הבאים לשים אותו? 1. מתחת לספק להצמיד אותו למאוורר אחר על מנת לקבל X2 יניקה ( ) של החום מהמארז...? או (המשך ב-"2") 2. לשים אותו על צד הדלת... על יניקה של החום מהמארז? תגידו לי בבקשה מה עדיף ואם למישהו יש רעיון יותר טוב בקשר למיקום ואם לשים אותו על הכנסה פנימה או יניקה החוצה שישקיע…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  23. שלום, שדרגתי לאחרונה את המעבד\כרטיס מסך במחשב הישן מלפני 10 שנים. האם כדאי להשקיע בקירור חדש? תוכלו להמליץ על קירורים טובים התקציב עד 100 ש"ח. (יש לי קירור רגיל שהגיע עם המעבד הישן E5300) אני מתכנן לעשות OC למעבד שיגיע עד 4.3Ghz לא נראה לי שתיהיה בעיה להגיע לזה עם אוויר. המפרט המשודרג: זיכרון 4 גיגה מעבד E8600 3.3Ghz לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD אגב האם הייתם ממליצים להוסיף זיכרון?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by demonshlomo,

יש לי שתי ציפסטים!(לפחות זה נראה ככה!) אחד מעל הכרטיס מסך שיש עליו היטסינק עם מאוורר, ושני בערך מתחת לזכרונות שאין עליו שום קירור ורשו עליו SIS 963! כשאני נוגע בו הוא רותח ממש(נראה לי איזה 60~ מעלות!) מה לעשות? זה בסדר או להשיג קירור ואם כן אז מאיפה?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  25. טוב אז קניתי SLK948U למעבד +SF2 וATI SILENCER VER3 אז בהתחלה לא הייתי זהיר- שלפתי את המעבד ושברתי שני פינים- כל הזין- הלך המעבד- משמע לך תקנה חדש- אז שבוע סבלתי בלי מחשב- היום קיבלתי הכל- מעבד חדש , ואת כל הרכיבים הרכבתי ו...אני בשוק!!! על המעבד שמתי משחת ARCTIC SILVER 5 על הכרטיס מסך שמתי על הליבה את הגריז הטרמי שהביאו (כי פחדתי לשים עליו את המשחה כי היא מוליכה והכל- אבל על הזכרונות של הכ.מסך שמתי את המשחה. אוקיי - המעבד צנח מ55 מעלות- ל35!!!! 20 מעלות!!! הכרטיס מסך (התנור שלי-9800XT שעבד קבוע בין 70-75 מעלות) צנח ל55-60 מעלות- מ-ט-ו-ר-ף!!! את המאורר של המעבד הישן תקעתי בדלת שיכניס אוויר (לא שזה משהו חזק מי יודע מה אבל מוסיף קצת לדעתי) אייי המותק ממש בוכה לי עכשיו-"בוא …

• 15 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.