עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ספק ג'נרי והמאורר התחיל לעשות רעש של טרקטור כאילו משו מפריע לו להסתובב במקרה כזה מחליפים ספק או שפותחים אותו ומוציאים את הלכלוך?

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  2. אני מחפש מאורר בגדול 120 מ"מ עד עכשיו מצאתי את המאורר הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999127 שלפי מה שקראתי באתר הוא הכי שקט אבל מהביקרות הבנתי שהוא לא כל כך שקט . בקיצור אני מחפש מאורר שקט אבל שיכניס גם הרבה אוויר! האם הבחירה שלי טובה או שיש משהו יותר טוב. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by the damonion,

שלום לכולם יש לי מערכת קירור מים גדולה של שרתים וחסר לה בלוק, אשמח עם תמליצו לי על בלוק טוב,תודה.

• 16 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by liordavid,

קראתי את כתבת השער לגבי המעבדים של AMD ולקחו לדוגמה את המעבד מדגם כמו שלי והשוו אותו לאותו המעבד עם OC מעוניין לדעת איך ביצעו את ה- OC למעבד זה. התרשמתי מאוד מהשפעת ה- OC - כתבה מעניינת...

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  5. כמו שאמרתי בכותרת אני צריך קירור טוב למעבד בשביל לעשות לו אוברקלוקינג. עדיף את הקירור שיתן את התוצאות הכי טובות.. אם צריך עוד פרטים תגידו לי.. תודה מראש, אליאב.

• 26 תגובות
    • 885 צפיות
  6. אני חושב על קניית phase change. אין בעיה של תקציב אבל עדיף שהוא יהיה יחסית קטן ולא ענק והכי חשוב אמין. אם אתם יכולים להביא לי קישור לאיזה מוצר (גם מחו"ל אני יכול להזמין) זה יהיה מצוין. תודה.

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by BarVaZ,

יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by King Kong,

החום של המעבד 60-70 מעלות . זה תקין ? ואם לא על כמה מעלות אמור להיות המעבד ? נ.ב. המחשב עובד רגיל בלי בעיות ( מחשב של חבר ) . גוף קירור אינטל מקורי BOX . 2500 RPM כרגע : MotherBoard 27 CPU 66

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by SpiderMan11,

יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by Mentally ill,

ערב טוב, יש לי בעיה שאין לי פיתרון אליה. המאוורר שבכותרת עבד בעבר על smart mode. המעלות עלו - המאוורר עבד מהר יותר... המעלות נמוכות? לאט יותר. היום הבחנתי בכך שהלוח לא שולט במאוורר בכלל... אין לי מושג למה. איפסתי ביוס, קבעתי הגדרות מחדש - נאדה. הביוס לאחר עידכון (לפני כחודשיים..) ועד לאחרונה לא שמתי לב למשהו שהשתנה. ניסיתי מאוורר אחר - לבדוק אם הבעיה במאוורר ה-AC. גם - אותו דבר. מסקנה, הלוח בעייתי.. יש הצעות? הלוח הוא Biostar 945gc. תודה!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by Fortunes,

שלום רב! לאחר שנים של עבודה אמינה הלך לגן עדן של המאווררים המאוורר של הכרטיס מסך. רציתי לבקש המלצה למאוורר טוב לכרטיס מסך. אני מניח שאין צורך ברכיב המתקדם והיקר ביותר, עדיף אפילו משהו שאפשר יהיה לקנות יד 2, אבל שיעשה את העבודה בצורה נאמנה. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  12. סליחה;קורה,אם הייתי יודע איך למחוק - הייתי מוחק נושא זה בעצמי. !

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by leahd3,

שלום יש לי מארז ‏Centurion 534 Black )‎ יש לי מאוורר צד כמו שרואים ויש לי מאוור אחורי.. יש לי טמפרטורות נמוכות לפי דעתי יש לי גם freezer 7 pro ל cpu הספק הוא אנרמקס 525 פרו 82+ הייתי רוצה להוסיף למארז קירור קדמי גם כי אני הולך להחליף את ה 4850 שלי ל 5850 או 5970 או קרוספייר 4850 נראה כבר לפי תקציב.. מעבד 720 בלק ולוח ud4p עכשיו במאמץ המעבד לא עובר ת 52 מעלות כרטיס מסך 56 מעלות ודיסק קשיח 44 מעלות הסיבה שאני רוצה מאוור קדמי היא גם לקרר את הדיסק קשיח וגם זה נראה לי יתן סירקולציה יותר טובה למרות שאין לי תלונות מה דעתכם והאם ניתן לחבר עוד מאוורים ואם כן אז איך??? אשמח לעצות ותגובות וגם המלצות לקירור למארז.. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 11:31:30 אגב מצטער על ג…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by 00Amir,

יתרון אחד שיש לחורף זה הזדמנות לעבוד על OC, אז אחרי שפעם שעברה כמעט הגעתי ל5GHZ, ואני מזכיר שיש לי I7 860, שהוא לא הכי מומלץ ל OC, החורף הזה הצלחתי למשוך עוד טיפה ולעבור 5Ghz על ליבה בודדת רק לשם הבהרה אני משתמש בקירור אוויר, מוגן 2 המפלצתי לצערי התמונה שצילמתי נלקחה הכפריים בודד מסרטון שצילמתי אז האיכות לא הכי הכי, אבל העיקר הכוונה

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. MSI P67 C43 פתחתי [ככה אומרים?] את המכפלה ל 38 Win עולה, אבל קופא מיידית! זה קורה שוב ושוב ושוב...... לא נגעתי בשום דבר אחר... לאחר החזרת המכפלה ל 33 [ברירת מחדל] - הכל תקין מחשבות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by THE FOX,

המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  18. אם אפשר מ סקאיפיסי למארז CM 5 (אם זה משנה)

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  19. המליצו לי על ה Scythe Katana 3. ראיתי באינטרנט שהתוצאות במבחנים שלו הם לא הכי טובים, איזו המלצה יש לכם לקירור יציב שיחזיק לי כמה שנים טובות? התקציב הוא עד 200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by stingeR-,

שלושת הלוחות זהים מבחינת הצ'יפסט(האסוס עולה איזה 50שקל יותר משניהם) השאלה היא מיהו The Overclocking King כאן...

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by RLM,

שלום. יש לי שאלה קטנה. יש לי 3 מאווררים במארז, שלכל אחד מהם 2 חיבורים, אחד מולקס 4 פינים רגיל לספק, ואחד כזה שמתחבר ללוח. על הלוח יש לי 3 כניסות, הבעיה היא שהכבלים של אחד המאווררים (זה שאמור להתחבר ללוח) לא מגיע לאף אחד מהכניסות בלוח, אז אני מחבר אותו ישר לספק. במצב כזה אין ביקורת על המהירות סיבוב שלו, ובכלל, אני מעדיף לחבר אותו דרך הלוח. השאלה שלי היא אם קיים מאריך לכבל כזה? שיתחבר לכבל הקצר של המאוורר, כדי שיוכל להגיע עד לחיבור על הלוח. בדקתי בכמה אתרים של חנויות ולא ממש מצאתי. מישהו יודע אם יש דבר כזה? או שזה לא קיים ולא שווה לחפש בכלל...? :-\

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by RandomG,

אני זוכר שלפני חודשיים בערך דאגתי כי הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היה 80. עכשיו הוא בסביבות ה90 ואחרי מאמץ איזה 100. רוב הסיכויים שהחיישן מקולקל כי אני ניקיתי את המאוורים איזה מאה פעמים וזה לא עוזר... בזמן האחרון באמצע משחקים מופיע לי הודעה שהמהירות השעון יורדת אוטומטי כדי שכרטיס המסך לא יתחמם יותר מידי. אז - יש משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע את הטמפרטורה הזאת? אם אני אביא לתיקון בחנות, האם הם יש משהו שהם יכולים לעשות כדי לתקן את זה? כי לא בא לי גוף קירור חדש, זה הרבה כסף... ד"א: יש לי Radeon X1800GTO ופעם הטמפרטורות היו רגילות, 50-60. [אני בודק בATI TOOL ובCCC]

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by itzikcore,

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבד מעבד אינטל פרסקוט 3.00 הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????

• 20 תגובות
    • 884 צפיות
  25. **(ערכתי את ההודעה משלוש האפשריות לאפשרות אחת - האם הבחירה שלי טובה?)** אז ככה, דודה של אבא שלי מגיעה לביקור מארה"ב. היא מביאה מצלמה שאחי הזמין שם. אז אני חשבתי להזמין גם קירור חדש משם, כי זה יוצא הרבה יותר זול. (הדולר נכון לעכשיו הוא 4.536) חשבתי להזמין מהאתר הבא: http://www.newegg.com מה שחשבתי זה ככה: THERMALRIGHT XP-90 Heatsink - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835109119 THERMALTAKE SilentCat 9cm 90mm 1 Ball 1 Sleeve Cooling Fan - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999136 סה"כ יוצא לי 44.48$ שזה יוצא 201 ש"ח. אני מתכוון לעשות OC עם הקירור. ראיתי באתר שה XP-90 מתאים להמעבדי פנטיום 4 478 מ3.2 ג"ה ומעלה. אז זה בכל …

• 11 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים