אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מה הכי משתלם ביצועים \ מחיר? ראיתי בiqpc את הטוניק ב-230 כרגע אני ב-OC של 8X450 עם מתח של 1.328 ע"פ cpu-z ואני רוצה להגיע לכיוון 4
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני כנראה במהלך השבוע הקרוב הולך לקנות או להכין כבלים עגולים וקדוח ולשים מאוורר 120 מ"מ בדלת המארז. רציתי לדעת עד כמה ישתפרו הטמפ' שלי: כרגע 40-42 של הלוח אם 54-60+ במעבד ויש לי כמה שאלה על איזה מאוורר 120מ'מ ללכת? אני מחפש אחד אם אפשר בעל חיווי של פעולת העבודה (מתח) ושגם יעשה את העבודה כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יכול להיות שהמעבד יצא דפוק לאוברקלוק? יש לי PRESCOTT 3 GHZ הזכרונות לא מגבילים כי גם כששיניתי את היחס זה לא עזר הPCIE נעול על 100 כשאני מעלה את הFSB ל216 המחשב לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני ביצעתי חיפוש לגבי זה פה בפורומים והיה לי קשה לקבל החלטה: אני מתכנן OC צנוע לבאס של עד 340Mhz, לא יותר, למערכת עם E6600. לדעתכם הלוח יעמוד בזה?
-
- 16 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפשש להחליף את המאווררי סטוק של הSumo 5115 (נקרא גם Aurora 570 ) למשהו שיהיה שקט אך גם ידחף יותר אוויר . ראיתי את הSFlex , האם הם מתאימים ? תקציב : 250 ש"ח ל3 מאווררי 120
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש לד אולטרה עדיפות גדולה לאזור המרכז ( ת"א ) או מבצעים משלוחים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו מכיר HSF של חברת GREEN POWER למעבדי AMD ?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אם הנושא לא מתאים לפורום (הפנו אותי לפה מפורום מפרטים) בבקשה תעבירו לפורום המתאים. האם לוח האם GIGABYTE GA-EP31-DS3L טוב לOC עם E5200, או שעדיף לי לקחת כבר לוח אם אחר? והאם המאווררים של COOLER MASTER טובים? התכוונתי לקחת 3 כאלה - CoolerMaster Blue LED Silent Fan 120mm תודה
-
- 19 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מעבד I7 920 לוח GIGABYTE UD3 זכרונות 6 גיג 1333MHZ ומאוורר OCZ Vendetta בעת ביצוע RENDER בתוכנת MAYA 2010 כל הליבות ב 100% והטמפרטורה נעה בין 72 ל76 בין 4 הליבות (נבדק בתוכנת CORETEMP) השאלות שלי הם: 1) האם הטמפ הזו תקינה? 2) לאיזה טמפ ניתן להגיע? ברצוני לעשות OC תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ש לי Q6600 - עם קרור מקורי של אינטל בהמתנה היה כ 56-58 מעלות. במאמץ של רנדור 3DS MAX - הי עולה ל 71-72 מעלות. החלפתי קירור למעבד ל- Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro אבל משום מה הוא הטמפרטורה נשארה אותו הדבר ב"המתנה" ובמאמץ. המארז הוא מארז טוב של COPUCASE ויש לו מאוורררים טובים ואוורור טוב מסביב. אשמח לדעות המלצות.
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. אנא, אל תצחקו על אי השכלתי בתחום, אני חדש בתחום ומנסה ללמוד - לדעתי, לגיטימי מאוד.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך V8200 של אסוס ואני מתכנן לו OC ולכן החלטתי לקנות מאוורר חדש ולמרוח AS3 עליו, אז השאלה שלי היא שהאם זה בטוח להשתמש ב AS3 או לקחת משהו לא מוליך אולי כמו AS2 P.S יש לי כבר את AS3 אז בבקשה לא להכנס למחירים!
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מארז של THERMALTAKE XASER 3 או של ENERMAX או שכדאי לשים מערכת קירור מים וזהו אן יש לינק להשוואות בין קירור מים לקירור אוויר אני אודה לו מאוד
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?
-
- 12 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש כרגע את המאורר המקורי של המעבד נכון לעכשיו אין בכלל מאורר במארז (מאחורה) לקנות 1 או 2 (יש מקום ל2 מאוררים 80mm) זה יעזור בכלל? או שצריך להחליף את המאורר שיושב על המעבד? מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ברשותי מעבד פנום 9950 של AMD, 4 ליבות. לאחרונה המעבד התחיל להתחמם יתר על המידה, מגיע למקסימום חום בו הוא יכול לעבוד ע"פ היצר 70 מעלות. בעיה זו החלה רק בחודש או חודש וחצי האחרון, לא בוצעו במחשב שלי כל שינויים מאז קניית המחשב, הפעמים היחידות בהן פתחתי את המארז היו למטרת ניקוי מאבק וגם פעולה זו בוצעה באמצעות ספריי לחץ אוויר. אודה לכם אם תאמרו לי איך ניתן לפתור את בעיית ההתחממות. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמי אור כהן, ואני בונה על אוברקלוק של 2900XT\8800GTS ומעבד Q6600. :2gunsfiring (עם P35C): אני מת מפחד מאוברקלוק :errrr:, אך אני יודע שהוא תורם לביצועים משמעותית. לאחר כמה ימים של חיפוש מצאתי הודעות על אוברקלוק אוטומטי וביטחוני (נשמע נהדר לא?) :bunny: אני יודע שהאוטומטי חלש יותר מהידני (אבל לא כל כך אכפת לי העיקר שיעלה את הביצועים). :biggthumpup: הבעייה שלי פה היא שאין לי מושג מאיפה אני משיג תוכנות כאלו. אני צריך שתימצאו לי כמה תוכנות: תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 8800GTS 640MB (נמצא, קרדיט לkill_b7): התוכנה: coolbits 2 תוכנה עם אפשרות לאוברקלוק אוטומטי לכרטיס המסך 2900XT 512MB (נמצא, קרדיט לbykeking): התוכנה: ATI Tools ולסיום, והכי…
-
- 13 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני ממש בקרוב קונה קירור למעבד ואני מיתלבט איזה ליקנות עד 200 שייח. אני שמעתי הרבה על הקירור של ה vantek ואני לא יודע עד כמה הוא שווה קנייה וגם על הcoolermaster אירו 7. אז אני מבקש שתמליצו לי מה הכי כדאי לי ליקנות, ואם יש עוד קירורים אחרים ששוה ליקנות אותם?
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להתייעץ לפני רכישת ספק SEASONIC GOLD 660W (סניף אילת),כרגע מותקן S12-II 550W של אותו היצרן על המערכת: I5-3570K/OC-4.4GHZ+NACTUA D-14 CRUCIAL M4 128 SSD SEAGATE 1TB HDD GTX 260 XXX OC 670MHZ DVD-WR 6 מאווררים+1 של 140מ"מ ברצוני להשתדרג לאחר כי המערכת עתידה לקבל כרטיס GTX 670 שיומהר גם כן ביחד עם המעבד. סיבות לשדרוג:ניצול עדיף של חשמל,חיסכון בחשמל,יציבות במערכת תחת עומס,שידרוג עתידי של כ.מסך. כמו כן צריך המלצה ל2 מאווררים 120 מ"מ שיישבו על צד המארז וידחפו אוויר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
במפרט של KATANA 4, הדגם הממשיך ל-KATANA 3 המומלץ, ניתן להבחין כי גודל המאורר לא השתנה וגם נתוני הרעש. האם זה אומר שבפועל אקבל את אותו השקט עם ביצועים ועיצוב משופרים? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-