אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שוקל לרכוש את הבקר הבא: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017 ברשותי מארז Gigabyte AURORA 570 - המכיל 3 מאווררים 120MM ובנוסף מאוורר למעבד Thermaltake BigTyphoon 120 VX. האם הבקר ישלוט בצורה טובה על המאוווררים הנ"ל וייתן לי יכולת תמרון בין המהירויות השונות?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! בירשותי מעבד P4 2.4GHZ, התדר של המעבד היה על 133, עכשיו העלתי אותו (לאט לאט) ל2.8GHZ בתדר של 156. כשאני מעלה ל160, המחשב עושה RESRT ללוח אם ומאפס את הביוס. השאלה שלי, איך אני יכול לעלות עוד? ע"י העלת מתחים? איך אני מעלה? לכמה אני מעלה? והאם זה יגרום לי לנזק כל שהוא? תודה מראש, לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס כולל גוף קירור פאסיבי ומאוד מאסיבי בעל "צינורות חום" ניתן להרכיב על צלעותיו מאוורר 80mm פשוט ולהגביר את אפקטיביות הקירור ואת פוטנציאל האוברקלוק שלו קירור זה ממש תוכנן במלאכת מחשבת ותענוג לעבוד איתו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי הגיע E2180 DS3L P31 והזכרונות אמורים להיות Dual kit 2GB G.SKILL 800Mhz cl4 אך הזיכרונות שברשותי כרגע הם של Kingston 667mhz 1gb עם קירור של TUNIQ אני לא מצליח להגיע לבאס של 370 וגם אפילו אם אני יורד למכפלה של9 המתח אצלי בביוס הוא על 1.6 והוא מקבל רק 1.55 והאפשרות הבאה היא לתת 1.8 שזה יתן לי 1.75 שזה לא הייתי רוצה הטמפ' היא 26 בערך בלי מאמץ. העלתי את המתח לזיכרון ב0.2 וגם את הFSB ב0.2 וגם את הMCM ב0.2 וזה לא עוזר יכול להיות שאני מוגבל בגלל הזיכרון? יעזור אולי אם אני יעדכן את הביוס? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מזה בכלל? מזה עושה? האם מומלצץ? זה לא יכול לדפוק את המחשב? מסובך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
היום ביצעתי OC למעבד הנחמד שלי וקיבלתי תוצאת דיי נחמדה ויציבות טובה.... הצלחתי להגיע ל 3904 MHZ על קירור אוויר Tuniq Tower עם מתח של 1.6 קיבלתי הצעה להחליף את המעבד בתוספת תשלום קטן ל Q6600 השאלה שלי האם הוא ישיג תוצאות טובות יותר ב OC?? צרפתי תמונה....
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, במערכת מותקנים הזיכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS כאשר אני בודק את הזיכרונות דרך CPU-Z, מצורפת תמונה של התוצאות. הוא מזהה לי בלשונית MEMORY את הזיכרון כ CL5 ואילו כאשר אני ניגש לכל זיכרון לחוד דרך לשונית SPD רואים שהזכרונות אכן CL4. מה המשמעות לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי , החלפתי שילוש קדוש לפני כמה ימים. 1. אינטל 6850 2. אסוס P5K 3. קינגסטון DDRII 800 פשוטים. שאר המפרט רשום בצד. עכשיו בעיקרון הזמנתי זיכרונות טובים יותר לאוברקלוק מסידרה BALISTIX של CRUCIAL אבל הם יגיעו רק עוד כמה שבועות. חשבתי בינתיים לעשות אוברקלוק ולנסות להגיע ל 3.8-4.2 פחות או יותר. אין לי מושג איך עושים אוברקלוק מקצועי. המעבד שלי כרגע על 24 מעלות ( זלמן 9500 ) והלוח על 40 מעלות. האוברקלוק שניסיתי עד עכשיו הוא פשוט לעלות את התדר בביוס מ 333 שמתי על 400 ולא נגעתי בשום דבר אחר.. הוא ייתיצב על 3.6 והכל עבד בסדר. מעבר לזה שאני רוצה 3.7 ויותר המערכת עושה בעיות ונתקעת. מבחינת מעלות כאשר המעבד על 3.6 הוא 33 מעלות ב IDLE ככה שפה אין בעייה.. הייתי שמח לקבל כמה טיפים איך …
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם.. אני מעוניין לקנות מערכת קירור מים למעבד שלי.. נמאס לי מהרעש של המאווררים אם מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על משהו טוב.. או של zalman או של טרמלטק.. אני אשמח... שהמחיר לא יעבור את ה 1000 ש"ח.. תודה ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני קצת חדש פה קודן כל שבת שלום אז ככה המחשב שלי משגע אותי עם החום שלו אני רוצה להשקיע בקירור שאוכל אולי גם לעשות לו אוברקלוק אם הייתי מבין בקירורים הייתי מזמין מאתרים בחו"ל קירור מים בחלקים אבל לא יודע בדיוק מה צריך כרגע המחשב שלי בלי מאמץ על 43 מעבד ו44 לוח אם צריך מפרט של המחשב אם זה משנה תגידו אני ארשום כל הצעה תתקבל בברכה תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב התקציב שלי דיי לא מוגבל אבל ממש לא בא לי להשקיע במשהו מפלצתי מהסיבה שהלוח שלי מגביל אותי על OC של 30% כולה. השאלה שלי מה יתאים לי מבחינת שקט נפשי בלילות ולא הטרקטור סטוק של אינטל? , משהו שגם יקרר נחמד . חשבתי על הפריזר PRO 7 , מה אומרים? חשוב לי מאוד גם כשאני לא אצטרך לפרק את הלוח כדי להרכיב את המעבד.. ד"א שאלה לא קשורה , הגוף ברזל הזה שעליו יושב המאורר סטוק של אינטל , כאשר מחליפים למאורר חדש צריך להסיר אותו גם כן? אני יודע שצריך להסיר אותו כדי למרוח מחדש משחה טרמית על המעבד (שד"א אם מי שיהיה נחמד אשמח הסבר גם על המריחה , תמיד פחדתי מזה לא יודע למה , בעיקרון אני יודע שמנקים את זה עם אצטון או משהו כזה? [קצת מיימי ו"מסוכן " לא? ) , ומורחים משחה חדשה .. (עם המאורר החדש מ…
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע קרור מים thermaltake big water ואני רוצה להחליף אותו כי המשאבה עשתה לי חור בראש ובכלל מערכת מים אני צריך המלצה לקרור אויר הכי טוב והכי אפקטיבי למעבד amd 4200 על לוח 939 לא יודע אם זה משנה על איזה לוח אני מקווה שהקרור יגיע לפחות לרמה של קרור מים או יותר אם צריך עוד פרטים על המערכת שלי תנו לי לדעת
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
מתכוון לעשות OC למעבד E2140 עם הלוח הזה והבנתי שיש לו בעיה של התחממות גם בלי OC מישהו ניסה לעשות איתו אוברקלוק? אם כן, אשמח לראות תוצאות ולשמוע מה אתם חושבים עליו תודה!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעב' E6300 נמצא כרגע על 65 מעלות במנוחה לאחר שהיה בערך 48 50!! מה יכולה להיות הסיבה לכך? השתמשתי במדריך ניקיתי לפני זה טוב טוב ועכשיו התוצאות גרועות הרבה יותר. לא מרחתי גם משחה עבה מדי אלא שכבה אחת וחצי בערך ואז עברתי על זה עם כרטיס אשראי. ובנוסף מרחתי גם על הגוף קירור כמו שאמרו פה. אם אפשר עזרה...תודה
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום חברה, המפרט בצד. היום החלטתי קצת להיתעסק עם המחשב שלי. בקיצור, ראיתי אנשים שהגיעו ל3.6 עם 1.39V ואני לעומתם הגעתי ל 3.4 עם 1.506V. מה הסיבה לכך? המגבלה היא לא הלוח, אני אפילו בדקתי את המעבד על באס של 450 עם מכפלה של 7 [במקום 8 מקורי] וזה עבד מצויין. הזיכרונות עובדים על 2.1V עם יחס של 1:1 . mch +.1 system +.1 --- מה עו אפשר לעשות? למה אני הולך כל כך גבוהה עם הוולטים?[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 01:35:41 חבר'ה אתם יכולים בבקה לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום.. אני עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (8600GT) ואחד די גדול את האמת. אני לא אוהב את הרעיון שהכרטיס שלי נמצא בקצה היכולת שלו 7\24 אז אני רוצה לדעת איך מסדרים שבגלישה בווינדוס ובאינטרנט המהירויות יהיו על סטוק וכשאני נכנס למשחק הם יעלו לערכים שקבעתי.. ה2D וה3D בATITOOL די מסגיר את הרעיון שזה מה שזה עושה אבל יש לי בעיה עם זה לא משנה מה אני עושה משום מה הליבה ב2D תמיד על סטוק אבל הזכרון כל הזמן חוזר ל850 נניח (סטוק זה 700) והתוכנה די בעייתית ככה שאני מעדיף בתוכנה אחרת, נגיד RivaTuner, זה אפשרי דרך שם?
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
אהלן!. המעבד ב 3.5GHZ עכשיו . עושה SUPER PI ב 17 שניות (לעומת 28 במהירות המקורית), אבל קורס ב 3DMARK . קצת נתונים : מעבד - 4400E + קירור מקורי לוח - ABIT PI35-E זיכרון G.SKILL BPK 800MHZ ספק OCZ 520 . העלתי את המתח ל 1.46 בביוס (אין לי מושג עד כמה זה בטוח ולא מוגזם במעבדים האלה). טמפ' המעבד 35 מעלות במנוחה. לא נגעתי יותר בשום מתחים אחרים . ויש גם בביוס איזה אחוזים כאלה בין 61 ל 67 .. אז שמתי 61 .(מישהו יודע מה זה האחוזים האלה?) יחס זיכרון 1:1 (700MHZ) מה אתם אומרים אפשר לעלות עוד מתח למעבד או שאפשר לנסות עדכון ביוס ? (איזה ביוס פרוץ נחשב לטוב?). יש גם בביוס כל מיני מתחים שאין לי מושג מה הם ... מלבד מעבד וזיכרון יש עוד המון מתחים ... אולי צריך לשנות משהו בהם ? קצת תמונות …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מארז Raidmax SAGITTA מעבד E6750 BOX כרטיס מסך 8800GT האם ה2 מאווררים שמצורפים למארז יספיקו? אני חייב לדעת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה משחה תרמית ומאיפה אני קונה אחת כזאת?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אם ההארד דיסק לא מחובר? פשוט יש לי את המכשיר הזה ואני לא יודע אם שווה להתקין אותו במחשב? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HDAC&cart=11970721861806845〈=heb
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אז ככה מהן התוכנות הכי מומלצות לעשיית האוברקלוק ומה הן התוכנות המומלצות ביותר לבדיקת יציבות? ואני לא יודע למה אבל אני לא מצליח להוריד את ה 3dmark אפילו לא מהאתר שלהם.... ומה הטמפרטורה המאקסימלית ל gtx? והאם אני יכול ליפעול לפי המדריך של האתר? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב, אז לקראת החומרה החדשה שהולכת להכנס למארז החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את מנועי הסילון שלו (נשבר לי מהרעש). אני מחפש מאווררי 80ס"מ שקטים! הCMF לא כל-כך חשוב, חשוב לי השקט! עדיף עם חיבורים ללוח-אם ואולי גם פאנל שליטה... תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז יש את שני אלה שאני רוצה לקנות מאחד מהם שתיים ולמקם אותם בטופ של הCM690 : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_501&products_id=4310 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_500&products_id=4311 מה ההבדלים ביניהם? אני יודע שיש הבדלים בRPM ובCFM אבל יש עוד הבדלים חוץ משני אלה? שניהם S-FLEX? תודה לעוזרים! (:
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-