אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
- 

אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?
- 

- 10 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

קניתי מחשב במפרט כדלקמן 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme מהו הOC הכי טוב שאפשר להגיע ניצול מקסימלי לפי המדריך לא הבנתי כ"כ אשמח לשמוע על דרכים נוספות תודה
- 

- 14 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

שלום אנשים רציתי לדעת רק אם הטמ"פ שלי במחשב תקינות יש לי מעבד פרסקוט 3 GHZ הטמ"פ לוח שלי היא 40 מעלות טמ"פ דיסק קשיח בין 30 ל 34 מעלות AUX 38 מעלות CPU בין 50 ל 57 מעלות GPU DIODE 55 מעלות חשוב להדגיש שאני עם FREZER 7 ואם שני מאוררי מארז אחד מוציא ואחד מכניס האם הטמ"פ האלה סבירות ולא דורשות טיפול?
- 

- 6 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

אני מחפש לד אולטרה עדיפות גדולה לאזור המרכז ( ת"א ) או מבצעים משלוחים תודה לעוזרים
- 

- 6 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…
- 

- 11 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

צבעתי את הדלת שלא חשובה (איפה שנמצא הלוח אם) בספריי, לפני שאני יצבע את כל שאר המארז מה אכפת לי על הדלת המעאפנה וזה גם מארז כזה של 160 שקל.. בכל מקרה לא יצא אחיד כזה עם סימנים של התזוזות צביעה עם הספריי מה עושים ?
- 

- 14 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)
- 

- 6 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...
- 

- 2 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.
- 

- 15 תגובות
 - 905 צפיות

- 

- 

קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL
- 

- 11 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

שלום, אני מתכנן להזמין מחשב שבוע הבא, אני קונה את המארז של Thermaltake בדגם Armor Revo ואת המעבד i5-3570K. תכננתי לקנות את המוגן, ואז חקרתי עוד קצת למרות שאמרו לי שהוא מצוין וראיתי שה-Noctua NH-D14 טוב יותר (וגם דורש הוספה של עוד 120 ש"ח) השאלה היא שמדובר על רק על שקט (שימו ביצועים ומחיר בצד), הגיוני יהיה שה-Noctua NH-D14 יהיה רועש יותר בגלל שני המאווררים שיש עליו, האם זה באמת נכון ? ועכשיו מבחינת מחיר, אם אני מתכנן לעשות OC למעבד בעתיד לא כרגע, וגם בלי OC, כמה מעלות הבדל תיתן לי ההוספת 120 ש"ח האלה למי שבאמת מכיר את שניהם ויודע לענות לי על השאלה? *עריכה: האם יש קירור אחר (עד 350 ש"ח) שעדיף משני אלה ? תודה .
- 

- 4 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

ככה, יש לי 7900GS: ואני רוצה לעשות את המוד שעשו ל 6800GS גם של EVGA: אני רואה שהקירור דומה מאוד,ולא תהיה לי בעיה לעשות זאת . השאלות: 1. איזה גודל מאורר לשים? 2.האם אני יכול לעשות זאת בכלל? (למרות שאני רואה שהקירור דומה?) 3. האם דבר כזה מבטל אחריות? תודה
- 

- 10 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?
- 

- 6 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

אני עושה OC ככה שלא יעשה לי צוואר בקבוק ל 88GT מעבד E4500 איזה OC אני צריך לעשות כאילו מה לעלות וכמה? ואיזה קירור יחזיק לי תמעבד אם ה OC שאני יעשה?
- 

- 9 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…
- 

- 13 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

שבוע טוב, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם קירור למעבד ורציתי לקנות את ה-Arcitic Cooling Freezer EXTREME, אך מתברר שהוא לא במלאי בחנות שממנה אני קונה (FOXPC). המוכר הציע לי שלושה דגמים שכן נמצאים במלאי: 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1288 (3 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1286 (3 איזה מבין השלושה יהיה המומלץ ביותר? יעוד עיקרי: OC קטנטן למעבד (Q6600) למהירות 3 Ghz. תודה לעוזרים ;D
- 

- 10 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

החלטתי לקנות ביג טייפון בגלל כל התגובות הטובות עליו... אבל כשנכנסתי לזאפ או לנועה קומפ ואחרים יש שם אין ספור גירסאות של הביג טייפון... איזה מהם לקנות? יש לי e6300 עד כמה שהבנתי אני צריך את זה לסוקט 775 אבל עדיין יש הרבה מאוד סוגים... והרבה מאוד מחירים :\
- 

- 14 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לגוף קירור למעבד שיתמודד טוב עם אבק וחום, משהו שלא ייסתם לי תוך כמה שבועות אם חודר אבק למארז. זה לא למטרת OC, אלא רק כדי לשמור על מעבד E6420 בטמפרטורה נורמלית בסביבה הבעייתית בה המחשב נמצא. משהו בסביבות ה 200-250 ש"ח. תודה
- 

- 10 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

אני ממש בקרוב קונה קירור למעבד ואני מיתלבט איזה ליקנות עד 200 שייח. אני שמעתי הרבה על הקירור של ה vantek ואני לא יודע עד כמה הוא שווה קנייה וגם על הcoolermaster אירו 7. אז אני מבקש שתמליצו לי מה הכי כדאי לי ליקנות, ואם יש עוד קירורים אחרים ששוה ליקנות אותם?
- 

- 14 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

אהלן , אני מחפשש להחליף את המאווררי סטוק של הSumo 5115 (נקרא גם Aurora 570 ) למשהו שיהיה שקט אך גם ידחף יותר אוויר . ראיתי את הSFlex , האם הם מתאימים ? תקציב : 250 ש"ח ל3 מאווררי 120
- 

- 5 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

אהלן אנשים! יש לי מעבד AXP1800+ על 7VRXP1.1 , כל התוכנות המודדות מראות לי טמפ' עבודה ממוצעת של 84 מעלות , אינני יודע עד כמה זה נכון , במהלך מאמץ המחשב קופא על יצרו , הורדתי את הבאס ל100 כדי שהמחשב יפסיק להתקע. יש לי גוף קירור סטנדרטי 70 על 60 מאוורר 60 על 60 (green power ) לגבי מהימנות מדידת הטמפ' , יכול להיות שהלוח שלי סוטה באיזה 10 מעלות בערך (gigabyte 7vrxp rev1.1) קראתי פעם באיזה פורום על מישהו שטען שיש בעיה כזו בלוח , ידוע לכם על בעיה כזאת? לפני שאני מתחיל להכנס לוויכוחים עם החנות לגבי הלוח והמעבד המקוללים , רציתי לעשות משהו עם הגוף קירור - להוציא אותו ולמרוח מחדש את הגריז . לשאלות: שמישהו יסביר לי מהי הדרך האפקטיבית ביותר? אני שמתי קמצוץ על הליבה…
- 

- 7 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …
- 

- 11 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

יש לי מעבד פנטיום די 830 הכפול ליבה והתוכנה של אסוס מראה לי שהוא עומד על 66 מעלות ויש לי קרור מים זה יכול להיות?
- 

- 15 תגובות
 - 904 צפיות

- 

- 

מעבד intel core 2 duo e6300 לוח אם gigabyte 945p-s3 זכרון samsung 1 giga ddr2 כרטיס מסך geforce 7600 gs 256mb (דרך אגב המאוור שלו מקולקל חחח) מה אפשר לעשות לדעתכם עם העגלה הזאת...??? בא לי להיכנס קצת לעניין האוברקלוקינג וזה קצת לפני שאני קונה מחשב חדש. ברמת העיקרון רוב השימוש שלי במחשב זה סרטים ואינטרנט כרגע(משחקים באקס בוקס) אני מאמין שאני אצטרך לקנות קירור או אולי אפילו זיכרון, בקיצור אשמח למעט הכוונה... תודה לכולם.
- 

- 6 תגובות
 - 904 צפיות

-