אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי קירור סטוק של intel למעבד, והוא מחובר כמו שצריך. עכשיו לפני כמה ימים המחשב התחיל להשמיע רעש מוזר. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר לא מסתובב. נגעתי בו קצת ואז הוא התחיל לפעול והרעש נפסק. עכשיו לפעמים כשאני פותח את המחשב הכל רגיל, ולפעמים המאוורר פשוט לא מתחיל לזוז בלי נגיעה. בפעם האחרונה אפילו נגיעה לא הזיזה אותו, אז כיביתי והדלקתי ושוב נגעתי ואז הוא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתחיל להסתובב אוטומטית? (בדקתי את החיבור, הוא בסדר גמור ולא ניתן לחזק יותר) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
או שבמחיר שלו משיגים משהו על אויר יותר טוב???
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd 2000 עם קירור סטנדרטי ואחד סלרון 433 מומהר ל488. הרכבתי את החיישן של ההרדקנו על הסלרון והמעבד מגיע ל46-47 מעלות כשאני מפעיל כמה תוכנות ביחד(icq + firewall + antivirus+ sub seven + winamp + mirc) אפילו אחרי 10 דקות שהתוכנות פועלות ואין שינוי הטמפ' נשארת גבוהה... הורדתי את האוברקלוק אבל הטמפ עדיין גבוהה - 46מעלות. בamd אפילו במאמץ המעבד מגיע למקסימום 49 מעלות עם שני משחקים כבדים פועלים ביחד! מישהו יודע למה המעבד חם כל כך? מהם הטמפ' שהמעבד יכול להישרף לי? נ.ב: יש לי במחשב סלרון 3 מאווררים 80 מ"מ בדלת
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, אני בודק את האופציה לבנות קירור מים למחשב חדש מבוסס I7. רציתי לדעת כמה אמורה לעלות מערכת כזאת בהנחה שאני מזמין מחו"ל את כל החלקים (בניגוד למערכת מוכנה קומפלט). אני אשמח לשמוע הצעות לגבי קירור למעבד ולכרטיס מסך (לצורך הדיון בואו נאמר שמדובר בGTX260) - אם הבנתי נכון זה נקרא 2 לופים (תקנו אותי אם טעיתי). אם מישהו אפילו נחמד ויכול להעלות לפה סוג של "מפרט" עם כל מה שצריך לקנות אני ממש אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה כשהווינדוס XP עלה ואחרי בערך חצי דקה קפא לעשר שניות ועשה ריסטרט. הווינדוס היה מבולגן ובכל מקרה רצינו להתקין מחדש, אז כבר הלכנו על התקנה מחדש בלי לנסות לדבג את הבעיה בתקווה שהבעיה היא במערכת ההפעלה. אחרי ההתקנה מחדש המחשב עבד רגיל כמה דקות, אבל הבעיה חזרה. התקנתי speedfan וראיתי שברגע שמפעילים אקספלורר או כמה אפליקציות אחרות, הכרטיס מסך מגיע ל70 מעלות ואז המחשב קופא. מדובר על Nvidia 7300GS, לא יודע של איזה יצרן (אני לא ליד המחשב). האם הצעד ההגיוני לעשות הוא להחליף את המאוורר של כרטיס מסך? או את כרטיס המסך באופן כללי? האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל במקום אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
קניתי היום TT Extreme Spirit II, בגלל שהצ'יפסט היה חם מידי. שמח וטוב לבב חזרתי הביתה וחיברתי אותו (הוצאתי את הלוח והכול, השתמשתי במשחה הטרמית שבאה עם הES2) הפעלתי את המחשב, מיד נכנסתי לאוורסט לראות טמפרטורות, וחשכו עיני, אין שינוי בטמפרטורה. היתה 49 ונשארה 49. בדקתי שהמאורר עובד ולא סתם מאיר, הוא עובד. חשבתי ששחכתי לחבר את שאר המאוררים, אבל הם עובדים.
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת מהי מהירות הבאס המקסימלית שמישהו הגיע כאן עים זכרונות של A-DATA 500HZ בפנטיום 4? אני הגעתי איתו לבאס יציב של 257, ולבאס לא יציב של 270, אבל נראה לי שאנשים הגיעו עים הזכרון הזה לבאס הרבה יותר גבוה. נ.ב. כן, אני יודע שזה תלוי גם בשאר המערכת, אבל אני מעוניין לדעת מהי המהירות שהמקסימלית שניתן לסחוט מהזיכרון הזה בתנאי מערכת טובים.
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
העלתי את תדר המעבד ל (2.97GHz (330X9 מתח למעבד- 1.38 (המעבד מגיע ל 2.8GHz במתח סטוק). הרצתי אורתוס 5.5 שעות, הכל יציב. טמפרטורה ב-TAT הייתה 60 מעלות, באוורסט 47 מעלות. אחרי אורתוס הרצתי 3DMARK05 ובחלק השני של הבדיקה, כאשר היא בודקת ת'מעבד, התרסק לי לדסקטופ. אני לא מבין, אורתוס לא מספיקה בשביל לבדוק יציבות? קראתי פה המון המלצות לבדוק איתה.. מה אני צריך לעשות? להעלות מתח למעבד? להריץ אורתוס 15 שעות? להריץ 3DMARK05 בלופים? עריכה: בסוף העלתי את המתח למעבד והמחשב עכשיו מצליח לסיים את בדיקת 3DMARK05 . כנראה שאורתוס לא מספיקה בכדי לבדוק יציבות.... :-\ בכל מקרה, האם זה הגיוני 1.4 וולט למעבד בשביל תדר כזה נמוך? קראתי כאן על אנשים שמגיעים לתדר הזה ללא העלאת מתחים בכלל...…
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם שווה לי לעשות לכרטיס הזה Overcloacking ??? יש לו זכרונות DDR לפחות ככה כתוב וזה כרטיס ממש טוב ... אני רוצה לדעת מה הסיכונים והכל ...
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X800GTO2 והוא מתחמם ממש ממש מהר לפני כמה ימים בדקתי אותו הוא הגיע לי ל 90 מעלות ומעלה בכמה דקות וזה רק שלחצתי בATI TRAY TOLL על SHOW RENDERER ופתחתי את המארז ושמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך מוציא אויר ולא מכניס לתוכו אויר, והמארז שלי מאוד מאורר THERMALTAKE SOPRANO ניסיתי לפתוח אותו את הכרטיס מסך והיה קצת אבק וניקיתי... אני חושב שעדיין זה מתחמם אני עכשיו בודק אותו..... מה אני יכול לעשות בשביל לקרר אותו ? ולמה הוא מוציא אוויר ולא מכניס ?
-
- 12 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד QX9650 לוח אם Asus P5Q Pro נכנסתי לביוס והעלתי את תדר ה FSB ל 435 כשאני מעלה מעל לתדר זה המחשב לא עולה לווינדוס. (מהירות המעבד לפני ה OC : 3GHZ אחרי: 3.87GHz) הטמפרטורות לאחר ה OC הם לא כאלה מוגזמות: motherboard: 35 cpu: 36 cpu1: 41 cpu2: 40 cpu3: 46 cpu4: 46 לא שיניתי כלום במתחים או ביחס ההכפלה. יש למישהו מושג איך אני יכול להמשיך מכאן? תודה מראש בני
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan ב 270
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי חבר'ה!! אז כנראה שהמאוורר של המעבד שלי עומד למסור ד"ש למות לו, הוא מקרר פחות והמעבד מגיע לטמפרטורות ממש גובוהות המעבד הוא q6600 2.4 אם אני לא טועה זה סוקט 775 נכון? אני מחפשת גוף קירור טוב אבל גם זול כי אין לי הרבה להשקיע בזה עכשיו כי אני רוצה לקנות גם 4 ג'יגה זכרון בקרוב אני צריכה שהוא שקט מאוד ובאיזור של העד 100 שקל. אם המאוורר יגיע גם עם משחה טרמית זה יהיה מצויין אודה לכם על העזרה מורן
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הלוח מגיע עם חורים לקירור 775 כך שמבחינת החורים אין בעיה.. אבל הרי לכל לוחות ה-P55 יש מן פלטת מתכת שמחזיקה את הסוקט מתחת ללוח, ה-backplate של ה-True120 לא תתנגש בה?
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום יש לי NF7 + AMD 2500 זכרון CROSSAIR 2700 DDR333 256 MB +MUSHKIN BLUE 2700 DDR333 500 MB BH5 קירור לא רע(SILENT TOWER+מארז COMPUCASE 6A19) לפני OC הייתי יציב PRIME 9 שעות ללא ERROR, לאחר שהתחלתי OC מינימלי ל - 170 BUS WINDOWS זרק לי ERROR כבר אחרי 5 דק' למה?????? אני מתאר לעצמי שהזיכרון הגביל אותי אבל עד כדי כך. למישהו יש תוכנת מאמץ כדי שאבדוק את פוטנציאל ה OC של הזיכרון? נ.ב ה AGP שלי על 66 לפי מה שאני מבין זה אומר שהוא נעול לא?
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי בפנדה את קיט הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10814 הקישור ליצרן: http://www.swiftnets.com/products/H20-APEX.asp זאת מערכת חדשה של Swiftech ומאוד אהבתי את החלקים! גם בלוק Storm וגם משאבה D5, מיכל איכותי והכל.. אבל אני לא בטוח לגבי הרדיאטור שלהם. למישהו יש פרטים עליו? איך הוא בהשווה לBlack Ice Pro / Extreme? למה ככה מערכת נראת מעולה וגם מחיר נגיש. שווה לקנות או לא?!
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ובכן, עוד התייעצות ברשותכם. מכיוון שבעבודה מלאה הAC7PRO נשמע כמו מקדח קטן, ובעבודה עם QFAN הוא שקט, אבל מתחמם יותר מידי לטעמי. החלטתי לשאול בכיוון של בקרה ידנית... עם מה אוכל לבצע בקרה ידנית ? עדיפות למוצרים תקציבים ביותר וללא יותר מידי "פאנסי-שמאנסי" ועוד שאלה שאולי תהייה די טפשית, אבל מילא - נניח וארכוש לוח בקרה שכזה, דוגמאת Hardcano, המאורר של הלוח-אם/שאר המאווררים גם יוכלו להתחבר אל הלוח אם, כדי שאוכל לקבל מהם קריאות ? (בהנחה שהלוח בא רק עם בקר מהירות) בתודה מראש, אלירן.
-
- 14 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בהיותי חדש לגמרי בנושא האוברקלוקינג רציתי לדעת האם המערכת שלי תחזיק OC למעבד והאם זה יתן שיפור ביצועים (המפרט שלי בצד)? כמו כן המעבד באיורור סטוק.אם ניתן לבצע OC איפה אפשר הסבר איך בדיוק לעשות את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-