אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ברשותי e5200@3.8Ghz-Freezer 7 pro DFI LANPARTY UT t2r p35 2X2GB Gskill DDRII 1066MHZ HK המערכת שלי יציבה על 3.8GHZ בלי הוספה של מתח לליבה בינתים,למרות שאני מתכנן להוסיף אולי מעט בכל מקרה כי מדובר בתדר גבולי מאוד... רציתי להדעת אם ביטול אפשרויות הC1E וEIST חשובות אחרי ביצוע האוברקלוק[כשהוא יציב] ולפניו.. אני יודע מהן האפשרויות הנ"ל ותכלס הדאגה היחידה שלי היא בזבוז מיותר של חשמל בידי המעבד. מדובר בהבדל משמעותי של צריכת חשמל בין אם האפשרויות הנ"ל עובדות או לא? כמו כן, יש טעם להשאיר אותן מבוטלות גם בגמר בדיקות היציבות,כשהמחשב עובד כראוי? ידוע לי שרצוי לבטל את האפשרויות לפני ביצוע ההמהרה בשביל יציבות בבדיקות, וזה מה שאני עושה. אבל נראה לי מוזר העיניין הזה.. באמת רצוי לבטלן או …
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, -האם AC FREEZER PRO REV 2.0 יכנס ב ANTEC P183 (לוח 1366 - GA-EX58A-UD3R) ? האם יש קירור שעדיף עליו (עד 250-200 שקל) ? - חשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC, לא יודע עד כמה כבד, אבל קירור טוב אף פעם לא מזיק. - אם אפשר לקבל המלצה על מאוורר 120mm למארז הנ"ל - שוב, שיהיה כמה שיותר שקט. לאחר חיפושים מצאתי את ה Thermaltake SilentCat 120mm (מסתבר שהוא עדיין קיים, יש לי אותו עכשיו על המעבד בA64 3200+), והוא עובד ב1600RPM על 16dba שזה הכי שקט שמצאתי - מישהו מכיר את המאוורר? אם למישהו יש המלצות למשהו טוב יותר - אשמח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מחשב בן שנתיים עם המפרט הבא: מעבד : I72600K הארד דיסק: 2X 1T מארז: antec 902 לוח אם : DP67BG אינטל ספק : SEASONIC 620W ראם: 2X4GB כ.מסך: ATI 6950 2GB קירור מעבד: בסיסי הגיע עם המעבד ביחד. תקציב לקירור עד 350 ש"ח, ולשאלה : אני מבצע המרה של סרט מ 1080P ל-MP4 (לאייפד) ופתאום קופצת לי התראת חום שעברתי את ה-88 מעלות ניקיתי מאווררים וחזרתי על הפעולה ולא עוזר כלום המחשב מתחמם . פתחתי את הדלת של המארז ובדקתי טמפרטורה בזמן המרה ומסתבר שהיא ירדה קצת עומדת על 75 מעלות מצורף צילום מסך של ה-FAN TEST א. מה אתם ממליצים להוסיף מאורר צד (יש הכנה ולא הוספתי עדין) או להחליף את הקירור מעבד . ב. תמליצו לי בבקשה על קירור מעבד שמשלב עם הלוח אם הזה [ATTACH=CONFIG]3311[/ATT…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שיהיה אפשר להשיג בחנויות מוכרות, אל תשלחו אותי לחול לא מעניין אותי מה יש ב jab-tech, וגם לא לאיזה חנות שכונתית בצפון יבנה בלי אפשרות הזמנה לשאר הארץ שיהיה פחות מ60 שקל כמה שיותר שקט!! ובזמנו החופשי שיזכור גם להוציא אוויר... (מינימום 28CFM) יש מאוררים ב50 שקל עם 32CFM ו25dbA אני מחפש אפשרות טובה יותר מזאת אם אפשר למצוא תודה (:
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בין המודים הכי מגניבים שראיתי http://members.tripod.com/garywillettmonsters/id29.htm
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי איזה קירור אוויר מומלץ להמהרה? האם זה רועש?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי את המעבד הזה שהוא הגיע אליי עם אוברקלוק ל 3.6 אבל איכשהו איפסתי את זה(תאמיני לי לא יודע מה לחצתי כנראה משהו בהתחלה שהמחשב עולה) החנות כבר לא תחזיר את האוברקלוק או ששווה לנסות ? אז בבקשה מדריכים תוכנות וטיפים יתקבלו בברכה ועוד משהו שאני בודק בתוכנה של ה cpu מופיע לי פעם 2000nhz ופעם 3000mhz למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי ה"ברירת מחדל" שלו של הבאס זה 200 והצלחתי רק עד 205 וב210 המחשב נדלק והמסך לא מראה שום דבר.שיניתי את זה בחזרה ל205. האם יש דרך שאני אשנה את זה ל210 ואף יותר וזה יעבוד? פרטים: ASUS p4s800d pentium intel 4 2.8 northwood 512ddr sdram לפרטים נוספים תשאלו בת'ראד\בפרטי..
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך gigabyte 6870 ox הכרטיס בעל 3 מאוררים ובמצב מנוחה הוא בערך על 40 מעלות gpu 915 והmemory על 4200 (1050) האם ניתן לשחק עם ההגדרות כרגע המאוררים על 45 אחוז ...וברצוני לדעת האם כדאי לעלות את הgpu והmemory או שזה רק יכול להזיק. חשוב לי לציין שכרגע הביצועים של הכרטיס מספקים אותי מאוד אני רק סקרן לדעת האם ניתן לבצע oc משמעותי יותר לכרטיס...
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מעבד חדש SEMMPRON 2400 והתחלתי לנסות לשפר אותו קצת אז ככה עשיתי OC והעלתי אות מ-SEMPRON 2400 ל SEMPRON 2600 במהריות זה ככה : 1666@1800MHZ ואז הטמפרטורה של המעבד היתה 61 ואז חיביתי את המחשב ונגעתי בזיכרון הוא היה חם מאוד איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה שלו????????????והאם כדי לקנות קירור לזיכרון???????
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה, אם אני צובע את המאווררים בצבעי uv (פלורוסנט) ושם קתודה, זה יתן לי משהו? או שאני צריך מנורת uv מיוחדת למארז... ואם כן, יש בארץ כאלה? ???
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לאחר חמש שנים עם פנטיום 4 פרסקוט רותח שלא איפשר אוברקלוק בטוח רכשתי מחשב חדש DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267 Gigabyte GA-73PVM-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset nVIDIA nForce 7100-630i DIMM1: OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award Modular (02/13/09 ניסיתי לבצע אוברקלוק לזיכרון בנפרד unlInked ע"י הרמת FSB ל 810והמחשב לא מבצע פשוט נשאר על 800 ניסיתי לבצע אוברקלוק למעבד ולזכרון LINKED ע"י הרמת FSB למעבד ושוב לא מבצע משהו בביוס חוסם את האוברקלוק ואינני יודע מה זה יש לציין ש EC1 U ו…
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרונות מסוג: OCZ DDR2 800MHZ OCZ2T800C44GK. לפי נתוני היצרן CL 4-4-4-15 כאשר מקבלים 2.2V . כאשר אני בודק ב Bios , הזכרונות מקבלים 1.8V ולכן הזמנים שלהם CL 5-5-5-18 . אני לא מוצא את האפשרות לתת להם מעל 2.1V ( בלוח ניתן להעלות רק עוד 0.3V דגם לוח אם: MA78GM-S2H Gigabyte ). חוץ מזה חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: 1. איך אפשר לגרום לזכרונות לפעול במתח הנכון ועקב כך ה- CL יהיה נמוך יותר? 2. מהם השלבים לביצוע המהרה בטוחה למעבד והאם יש צורך לשנות גם את תדר ה BUS ( או ה- HTT )?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הקריאה של ה-CPU ל-4 CORES הנוספים? תחת עומס ה-CORES נעים בין 40 ל-50 כאשר ה-CPU נשאר קבוע על 42. כמו כן, מהם הקריאות שאני מקבל מ-SYSTEM ו-AUX? למה הם מתייחסים? יש לי בורד של XFX 780I. תודה
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אחרי שראיתי פה מלא אנשים שעשות דברים פשוט סוף הדרך על החלונות שלהם, אז הושפעתי ועכשיו ברצוני לעשות גם משהו גומה. רעיון כבר יש לי את הכלים גם יש לי שהם מקדחים ו דרמיל חברת WOLF כן כן לא מקורי אבל למי יש כסף ;D עכשיו לשאלות: 1.על איזו מהירות אתם ממליתים לעשות את החריטה? 2.על איזה צד בחלון עושים את החריטה ?אם זה הקדצי או הפנימי(פונה לכיוון הלוח אם שבמארז). 3.אם עשיתם את החריטה עם הצינור או הדרמיל עצמו(מכיוון שהצינור מנמיך את הסל"ד אז אני לא בטוח שכדאי להשתמש בו). אודה לכם מאוד אם תענו על השאלות הנ"ל ואם בא לכם ממש לעזור לי אז תצרפו כמה תמונות של פרוויקטים שלכם שאפשר לראות פרטים של החריטה זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי Ultra 120 eXtreme אבל אני רוצה לקנות את הIFX אבל שמעו מה הבעיה, אין לי אפשרות להשיג את המתאם לAM2 ואני מזה נואש אני מאוד רוצה את הקירור ואתם יודעים את זה. יש מצב אתם עוזרים לי למצוא את הברגים,מתאם כאילו מתחת ללוח ומעל הלוח זה מה שאני . BackPlate ....שיגיע הכל.
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ABIT NF7 -XP2600-2*512 KINGMAX BGA?2.5-4-4-8? volkano12-readon 9700 היי איני מצליח להיכנס לWINDOWS כאשר אני מעלה את הFSB מעל ל187 .המחשב מבצע פוסט אך ניתקע בהעלאת החלונות ומבצע איתחול..(WINDOWS XP-SP2??? ניסיתי להעלות מתח למעבדל1.7 ומתח לזיכרונות ל2.7 וללא הצלחה.החלונות לא עולים. עצות לפתרון הבעייה? תודה
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני רוכש מחשב חדש שמגיע עם קירור למעבד ורציתי לקנות את ה-Arcitic Cooling Freezer EXTREME, אך מתברר שהוא לא במלאי בחנות שממנה אני קונה (FOXPC). המוכר הציע לי שלושה דגמים שכן נמצאים במלאי: 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1288 (3 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1286 (3 איזה מבין השלושה יהיה המומלץ ביותר? יעוד עיקרי: OC קטנטן למעבד (Q6600) למהירות 3 Ghz. תודה לעוזרים ;D
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה הכי משתלם ביצועים \ מחיר? ראיתי בiqpc את הטוניק ב-230 כרגע אני ב-OC של 8X450 עם מתח של 1.328 ע"פ cpu-z ואני רוצה להגיע לכיוון 4
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-