אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד Intel P4, סוקט 630.. אני צריך המלצה למשהו שיוריד אותו מ-70 מעלות.. משהו שישתיק את המחשב הזה כבר!! עוד שנייה אני שובר אותו! ניסיתי לנקות אבק + להחליף משחה טרמית + לשנות את הכיוונים של המאווררים והכל לא עוזר..! מצידי שהקירור יהיה מכוער ולא יודע מה.. העיקר יקרר וישתיק את המחשב טווח מחירים: 150 ש"ח תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מבקש תוכנה + מדריך לעשות OC לכרטיס מסך שלי 260GTX + איזה טמפרטורה היא בסדר לכרטיס שלי ואיפה אני רואה את הטמפרטורה?
-
- 15 תגובות
- 946 צפיות
-
-
^^ אל תביאו לי את ה BIOS EDITIOR אני לא יודע איך לערוך אני רק רוצה לעדכן את הביוס.הביוס הכי טוב והכי חדש אז הוא גם מעלה מתח לכרטיס? כי אני צרריך לעלות מתח ואני לא רוצה ו VMODE אין פשוט ביוס שאני רק מתקין אותו ושהוא מעלה לי את המתח? ומי שיכול שיתן ל גם מדריך...
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך מאווררים חזקים כי המעבד שלי מתחמם ועושה לי ריסטים כמו מטורף תמליצו לי על מאווררים טובים וזולים
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להוסיף למדיניות של הפורום שאנשים יפסיקו לשאול: "עד לאן אני אגיע עם AXP1800"? "עד לאן אפשר להגיע עם ג'יפורס?" זה משגע!! תבהירו בבקשה שאי אפשר לדעת עד לאן הם יגיעו- שינסו! אם הם רוצים עזרה באיך לנסות.. אין בעיה בשמחה! אבל זה באמת משגע תודה..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לפורום HWzone, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב יפה, אני רוצה להכנס לכל הנושא של המודינג וכדומה כי זה מגניב אותי, אז אני ישמח למי שיעזור ויביא לי אתרים טובים בנושא מודינג (Fan Case etc..) שכוללים מדריכים בתוכם משלבי הבסיס כגון חלון בדופן המארז וצביעת המארז עד שלבים מורכבים יותר - תודות לעוזרים! עכשיו רציתי לנצל את הפורום הזה לכמה שאלות קטנות בנושא חומרה כדי לא לפתוח טרד חדש, רציתי לדעת מה זה היטנסינק, ומה בדיוק הקטע של ה Mhz כלומר נגיד יש לי מעבד amd atlhon900 אז כמה Mhz ולמה זה שונה מהמספר שמצורף למעבד כלומר מה זה :-[, ברכות לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם מה נישמע ? יש ברשותי גוף קירור למעבד Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE הגוף קירור Zalman 7700 Cu הזלמן עומד למות עושה רעשים של באגר ובקושי מיסתוב המחשב עולה בחום רוצה בבקשה המלצה לגוף קירור חדש וטוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אנשים. מכיוון שאני לא מצליח להירשם לאתר של EVGA (וגם מכיוון שאין לי בכלל מוצר שלהם ) אני צריך לינק להורדה מאלו שדווקא כן הצליחו להוריד את התוכנה. המטרה היא ניתור המתחים של ה-GTX295 שלי במטרה להקצין קצת יותר את ה-OC. נ.ב. האם ניתור המתחים יכול להיות אקסטרימי או שאין מה לחשוש ממתח יתר, כלומר שריפת הכרטיס. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני משתתף בקניה הקבוצתית של המארז R4..אני צריך לקבל אותו ביום חמישי הבא. אני רוצה להביא איתו מאוורים חדשים ..ואני לא כל כך מבין בזה.. אני רוצה מאוורים כמה שיותר שקטים, עם ביצועים טובים. מישהו יודע אולי כמה מאוורים אפשר להכניס למארז הזה?והאם צריך לשים מאורר בכל מקום שמיועד לו או שעדיף להשאיר מקומות ריקים ולא לשים מאוורר כי אין טעם סתם לשים..תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש למישהוא המלצה לקירור לGTX570 כי כרגע אני מגיעה במאמץ 87 מעלות ואני לא חושב שזה טוב במנוחה הוא על 47-50 מעלות כרטיס ללא OC של INO3D. תקציב בערך 300(+-) עדיף(-). גמר חתימה טובה. תודה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש המלצה לקירור 120מ"מ, להצבה בגג המארז. חשוב שלא יהיה רועש במיוחד. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח. דרושה המלצתכם לגבי קירור טוב, שקט ויעיל למערכת (וגם ספק כח אם מישהוא מבין מה מתאים), שהולכת לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים מעבר לשאר שימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM תודה מראש, עידן
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ראיתי שהמון ממליצים עליה כדי לבדוק עומס על המערכת... אפשר לקבל לינק? חיפשתי במדור ההרדות אבל לא מצאתי! תודה!
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום! הייתי רוצה שתתנו לי לינק למדריך אוברקלוקינג מ-א' עד-ת'. הייתי מעדיף שיהיה בעברית. אם עברתי על איזה חוק או שהשאלה הזאת נשאלה פעם אחת יותר מדי אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!! עזרה בבקשה!!!!! מפרט מחשב GEFORCE 8800 GT CONROE E6600 2.4 GA P31 DS3L תודה מראש!!!!!!!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי חברה לא מזמן התחלתי להתעניין באובר קלוקינג ואני עדין לא כל כך מצליח הלוח אם שלי היא : ASUS A7N8X-X ומעבד 2500 AMD BARTON תודה למי שיעזור לי ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה אני פונה למישהו אשר בבכלות רדאון 9800 פרו אני מבקש ממישהו אם הוא יכול בבקשה, למדוד את המרחק בין שני הפינים השחורים אשר מחברים את גוף הקירור לכרטיס עצמו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
זקוק לקירור למעבד שיהיה קירור טוב ושקט כמה שיותר לצורך העניין נעמיד תקציב של עד 350 שקלים? תנו לי קירור אחד שמתאים ל Q9950 וקירור אחד שמתאי םל I7 או שזה לא משנה והכל תואם להכל? ( לכל קירור בנפרד תקציב של 350) וזקוק לקירור למארז שלי CM690 נראה לי יש שם 2 מאוררים שברצוני להחליף למאווררים טובים יותר ושקטים יותר לכל מאורר תקציב של 100 שקלים אני רוצה את הטוב ביותר שיש לכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אחרי שבניתי מפרט של מחשב שאני הולך לרכוש התחלתי שאולי כדאי לי לעבור לקירור מים ומשום שאין לי שום מושג איך בונים כזה דבר או מה עדיף אמרתי לעצמי עדיף לשאול אנשים אחרים. המארז הוא PC-P80. מעבד i7-990 אין לי מושג כמה עולה מערכת קירור מים אז אני אגיד עד בערך... 1000 שקל? החלקים שאני מעונין לקרר הם כמובן המעבד ו-SLI 580GTX. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו, נמאס לי לחפש ולשאול אנשים אם אלה מאווררים טובים או לא אז אני שואל אותכם. הבקשה לרובה בכותרת, ה 90 ש"ח (מקסימום 110) זה לשני המאווררים, מאורר שיתאים לפאנל של שני מקומות איפה שהסידירום צריך להיות משהו כמו .85 עכשיו בבקשה שהמאווררים יהיהו בסדר, הכוונה שלא יעשו רעש של מטוס, שיגיעו בזמן (אם בכלל) וכל השאר... תודה מראש slim_shady
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
בביוס המעבד שלי על 40-50 באוורסט 3-6 ( ) בcoretemp אם אני לא טועה 35-45 בקיצרו אני צריך את התוכנה הכי אמינה אחרי הביוס למדידת טמפרטורת המעבד או טמפרטורות המחשב בכלל
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-